Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 16:20 4 206 23

Румен Петков готов да разобличи лъжите на Борисов във FAZ

  • румен петков-
  • faz-
  • бойко борисов

5 месеца му трябваха на страхливеца Борисов да признае, че това са снимки, правени от жени, които, видите ли, го разочаровали и той се преориентирал към мъжете

Румен Петков готов да разобличи лъжите на Борисов във FAZ - 1
Снимка: АБВ

В коментар на интервюто на Бойко Борисов за FAZ, председателят на ПП АБВ Румен Петков изрази готовност за разговор с журналист на немското издание, за да посочи всички изречени от премиера лъжи.

„Това интервю е върхът на Борисов. Това е неговият шедьовър в дисциплината „политическа арогантност“ в стил „свободен гьонсуратлък“. Това е достижение, което няма равно на себе си. Този жалък измамник демонстрира пред велика Германия, че има ампутирано чувство за срам, че чувството за политическо неудобство му е чуждо“.

Петков подчерта, че германската публика трябва да има допир до истината и в интерес на авторитета на немското издание, то трябва да даде трибуна и да представи истинското виждане за нещата в спалнята на министър-председателя.

„Вестникът трябва да потърси отговор и на още няколко въпроса. Първо – защо бездейства българската прокуратура. Второ – защо българското Народно събрание месеци наред не откликва на настояването на ПП АБВ да се формира парламентарна анкетна комисия, която да разследва случая, защото една парламентарна анкетна комисия чрез НСО, чрез Института по криминалистика и криминология ще даде много бързо отговор на тези въпроси. Снимките от чекмеджето с 1 милион евро и няколко кюлчета злато бяха показани на 17 юни. Още на 20 юни предложих дамите, които са правили снимките, да бъдат наградени с „Пулицър“.

5 месеца му трябваха на страхливеца Борисов да признае, че това са снимки, правени от жени, които, видите ли, го разочаровали и той се преориентирал към мъжете. Значи, първо той е разочаровал жените, защото само жена, която е много разочарована, много недооценена може да направи такива снимки. Това е обидена жена, това е осквернена жена. Ако той, поради възрастовата си група, е решил да се преориентира, първата крачка я направи в петък. Те с министъра на околната среда се целуваха като прекалено близки хора“.

Румен Петков каза още, че държавата, в която излиза изданието FAZ, трябва да е наясно, че мълчанието им оттук-нататък ги прави съучастници на Борисов.

„Пропадането на Борисов се задълбочава. Ако Германия днес - канцлерът, парламентът и институциите в Германия, не разберат с какво явление си имат работа, това е много грозна оценка за тях - от това интервю нататък, за тях. Освен признанията за физическата преориентация на Борисов, имаме наистина нещо много впечатляващо - като му идвали гостенките, момчетата от НСО не им проверявал дамските чанти. Като гледа човек обема евра, защото той признава, че снимките отразяват истината. Тя трябва да е влязла със сак, защото вътре има един шкаф с пачки по 500 евра. Оставям настрани, че сакът трябва да е с усилени дръжки. Всички тези неща позорят не само България. От вчера нататък те позорят Европа - Европейската комисия, Европейския парламент, Съвета на Европа. Ако Европа и Ангела Меркел замълчат сега, това би било показателно, че типът управление на Бойко Борисов е приемлив“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шкафбанк

    25 6 Отговор
    Долни инсинуации, важното е че германският ни клон - Шкафбанкен ни вярва !
  • 2 Този не , че е свестен

    33 3 Отговор
    Но баце го бие по долност и лъжливост поне 200 пъти!
    А за да му обори лъжите ще му трябват няколко живота...
  • 3 Onq s konq

    11 18 Отговор
    Гпсподине Петков, вий сте лош човек. Господин Борисов и да има толкоз пачки и злато не е са е облекчавал в шадравана на Плевен, което автоматично го прави герой от Пкевенската панорама. Вие сте русофил и като такъв по рождение сте със слаб мускула сфинктера. Елате вижте моя. След толкоз оран от ГОСПОДин Борисоф е лъскав като нов. Те и затова ме харесзват и конете

    Коментиран от #15

  • 4 критикар

    6 25 Отговор
    Първо отивам да си припикая фонтана и после сядам да критикувам...
  • 5 шопен

    23 0 Отговор
    В същност Бонго-Бонго е германска разработка и финансиране с нашенски матрял. Нима може да очакваме нещо друго като резултат.?
  • 6 Японеца

    16 2 Отговор
    Вчера Бобоков, днес Петков! Утре кой?
  • 7 Резил!

    17 0 Отговор
    Пълен резил!
  • 8 Пунта Мара

    24 1 Отговор
    Ще си замълчат и сега. Все едно нищо не е било. Ей, мнооого прост народ сме. Заслужаваме Това да е министър председател

    Коментиран от #22

  • 9 Адмирации на

    33 6 Отговор
    РУМЕН ПЕТКОВ ЗА ТОЧНИЯ АНАЛИЗ. ИНДИВИДА ОТ БАНКЯ Е ОПЕРИРАН ОТ ЧУВСТВО ЗА СРАМ. ГОВОРИ НА СЕЛСКИ ДИАЛЕКТ, СРАМ И ПОЗОР ДОЖИВЯХМЕ ТАКЪВ ЧОВЕК ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 11ГОДИНИ. ЗАТОВА НИ ЗАКОПА НА ДЪНОТО ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ.
  • 10 оня с коня

    2 26 Отговор
    И питам аз Радио Ереван/най-точното радио/:ЗАЩО Медията "Факти" дава трибуна на подобна Помия изливана от Съветско мекере върху Любимия ми Премиер?И чувам Отговора7"Защото обича Парите,независимо от Произхода им":)

    Коментиран от #17

  • 11 велюб

    20 0 Отговор
    За Б. Банкянски да се изхвърля без повод и основание е любим спорт . Само си припомнете клетвите Му ,че няма да има НИКАКВО ЗАТЯГАНЕ НА МЕРКИТЕ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА а сега какво стана . Сега пък се кълне , че ограниченията ще бъдат само за три седмици. От къде знеш ,бе нещастнико , как ще се развият събитията ? Или и ако се наложи продължаване пак ще си забравил какви си ги пял?
  • 12 ЦРУ

    4 16 Отговор
    НА ТАЗИ " КАРИКАТУРА " посолството на САЩ отказа входна виза и би ЧЕРЕН ПЕЧАТ в паспорта му ...защото го смята за МУТРА - заплаха за нац. сигурност ...както и ние ! ......" КАРИКАТУРО "...Б.Б. мълчи....защото " ДАМАТА " с кюлчетата е ЖЕНАТА на БОБОКОВ ( с боклука ) ! Б.Б. е ПИЧ...ПИЧ си трае когато има замесени женени жени .......а ти си " РУСКА ПОДЛОГА " !!!

    Коментиран от #16

  • 13 софия доган

    1 2 Отговор
    ей тикво нито храна боклук нито здраве боклук нито заплати ей боко ти ще умреш49
  • 14 Ха ха ха

    3 2 Отговор
    Бегай бе, пиклльо. Много си смотан.
  • 15 НИКОЙ не е

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Onq s konq":

    доказал това твърдение - а и пикаенето във шадраван, дори и да го е имало /не само аз се съмнявам, но духът на Гьобелс е жив!/ е приемливо в сравнение с пикаенето върху цял народ...
  • 16 А бе

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "ЦРУ":

    не твърдеше ли и не се ли кле Бойко Борисов, че 1. Никога не е наричал /впрочем това е едно от малкото правилни твърдения на Борисов/ Цвета Караянчева "Проста кърджалийска пу-ка"; 2. Снимките с еврата, златото и пистолета ги е правил Румен Радев с дрон, а и са манипулация и фалшификат - дори и когато бе ДОКАЗАНО, ЧЕ СА АВТЕНТИЧНИ... Реторичен въпрос - рецидивист -лъжец ли е българският министър-председател, след като има вече присъда за това си престъпление??

    Коментиран от #18

  • 17 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    плюенето по Президента и Председателя на Народното събрание НЕ Е бълване на ПОМИЯ? А да те осъдят за лъжа и да продължаваш да лъжеш е повод за гордост?
  • 18 ЦРУ

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "А бе":

    А...БЕ...А...БЕ...А...БЕ............пуснаха ви ГОЛА КУКИЧКА....и я НАЛАПАХТЕ като ГЛАДНИ ШАРАНИ !!!! ....Разбира се. че снимките с пачките и златото СА МОНТАЖ !!!!!!!!!! ...за да ти ВНУШАТ.че са ПОДКУП.....и ти се хвана като " ГЛАДЕН ШАРАН " . ...Б.Б. ...МНОГО ОТДАВНА е МИЛИОНЕР..... Б.Б. е от ПЪРВИ ЧАСНИК в охран. БИЗНЕС ...със - Е.Т. -" ИПОН -1...и ИПОН -2 "....90-та год. ИМА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР за охрана на Т.Ж .и семеистрото му ( затова ги гледаш заедна ) а и със ЦАРЯ (милионер ) ! Б.Б. има 3-ет.къща в Банкя....наследствен апарт. в ЦЕНТЪРА на СФ( с-у стадиона ) ...и 1.5 дка незастроен парцел на БРЕГА над Каварна !!! А за Цвета - ТАКА ГОВОРЯТ МЪЖЕТЕ .когато са сами ( ПИЧОВЕТЕ...не ти ) .
  • 19 Не думай

    0 0 Отговор
    Отивам да пусна една вода
  • 20 Джо Сатриани

    1 0 Отговор
    Борисов е голям комедиант. Но комедиант на АБСУРДА и на собствената си ПРОСТАЩИНА ! Чак се чудиш как такъв трагично-жалък човек ни е ПРЕМИЕР ! Ще го допуснем ли пак да ни оплита в байганьовщината си ?
  • 21 трой унция

    2 0 Отговор
    Кое е по-страшно КОВИД19 или БОЙКО20 ?
  • 22 Менте

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пунта Мара":

    Толкова ли е ниско интелекното ниво на българската опозиция че се хваща на тези лъжи/кои държи пари държавни квартира след като може да си ги сложи у тях/500 банкноти евро по номерата ще ги разбират от коя банка са и кои ги е теглил те са много малко в оборот
  • 23 Емил

    0 0 Отговор
    Румен петков да се види тои Какъв Боклук Пеше Като Кмет В ПЛЕВЕН
    Пикаше В Фонтаните БОКЛУК МРЪСЕН.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове