Last news in Fakti

12 Декември, 2020 14:35 5 598 66

Ердоган към ДПС: В най-критичния период на пандемията бяхме до България

  • реджеп таип ердоган-
  • дпс-
  • пандемия

Турският президент заяви, че ДПС е заело важно място в българската демокрация

Ердоган към ДПС: В най-критичния период на пандемията бяхме до България - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В най-критичния период на пандемията бяхме до нашата съседка България. Това каза президентът на Турция и председател на Партията на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Еродоган във видео поздравление по време на Десетата онлайн отчетно-изборна конференция на ДПС, съобщава „Фокус“.

„Тази година сме принудени да организираме голяма част от събитията си онлайн, поради пандемията, която засегна целия свят, включително и нашите страни. Виждаме, че под лидерството на моя скъп приятел, министър-председателят Борисов, България също продължава да води решителната си борба с коронавируса.

Изхождайки от разбирането, че „приятел в нужда се познава“ Турция също оказва подкрепа според силите си, на приятелските си и братски народи в този процес", каза президентът на Турция.

Според него пандемията отново ни е напомнила за голямото значение на солидарността и споделянето. „Вярвам, че Движението за права и свободи, заело своето важно място в българската демокрация, ако е рекъл Господ, ще продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо разбиране през новия период“, посочи Ердоган.

„Във ваше лице поднасям своята обич, и уважение на всички наши сънародници и на цяла България. Останете със здраве“, каза още Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търновец

    60 22 Отговор
    Сънародници! ГЕРП дори не е мафия,дори не са бандити. Това е нещо по зловещо и престъпно.Това е една групировка начело с главатар създадена за грабежи,рекет и кражби. Пример след който ще се ужасите - в нашия град пипалата на мафиотската групировка са зловещи. Помните ли Калина Илиева секретарката на тогавашния министър на земеделието М.Найденов? След като се върна от майчинство тя писа до ОЛАФ за измами с милиони с еврофондове. Тогава се разкри случая с дипломата й. Писа че Найденов в комбина с Йосиф Новосад (Йоско чеха) отклоняват стотици милиони. Напишете в Гугъл -Йоско чеха ГЕРБ измами и ще ви излязат фактите. Същия си бе купил с крадените пари Ферари за половин милион. Сигурно всеки от вас е чувал за Галин Анастасов (Гальо Вафлата) мъжа на чалгаджийката Галена? Същия разполага с 3 черни бронирани Мерцедеса МГ 5 БМВ джипове и лимузини всички с регистрационни номера ВТ9902. Напишете в Гугъл -Галин Анастасов измами ДДС ГЕРБ. Чували сте предполагам и за Величко Минев бившия полковник от ДС собственика на ЕЛИТ МЕС бившата РОДОПА тези с отровните и канцерогенни месни продукти. Собственика закупил последните години хотел Етър в Търново , комплекс Полтава . Същия който бе разкрит че заедно с родата на Делян Добрев в Хасково са ощетили държавата с над 100 милиона. Същия за който бе разкрито че заедно с Герберски велможи са източили и община Смолян. Сина му в момента Иван Величков Минев е общински съветник от ГЕРБ в Хасково и участник в десетки фирми най извес

    Коментиран от #10, #21, #33

  • 2 Хи хи хи

    34 30 Отговор
    Агата вчера беше в Кавказ, днес поздравява българите. Лидер от световна величина

    Коментиран от #62

  • 3 ФАКИР

    37 20 Отговор
    ТОЗ МИ ПАДНА В ОЧИТЕ И ТОЙ ОТ ДПС НЯМА ДА ХОДЯ В ТУРЦИЯ ПОВЕЧЕ
  • 4 сила

    47 28 Отговор
    срам за българия и за нашия народ,че допускаме и даваме гласност на подобни изявления....

    Коментиран от #31, #32, #58

  • 5 Оги

    52 20 Отговор
    Ганьовциииии, докъде го докарахте, поробителят да ви поздравява на турски по националната телевизия!!! Стадооооооо!

    Коментиран от #17, #39

  • 6 Колчо слепеца

    31 11 Отговор
    Джамбазки пак ще влачи и бие стари хора на границата.Има имунитет.
  • 7 Търновец

    32 10 Отговор
    Продължавам....Сина му в момента Иван Величков Минев е общински съветник от ГЕРБ в Хасково и участник в десетки фирми най известната от които ТРЕЙДИНГ заедно с родата на областния председател на ГЕРБ в Хасково и бивш министър Делян Добрев. Помните как преди 2 години Елена Йончева разкри ужасяващите кражби на ГЕРБ в Хасково. Държат все още 96 % от бизнеса в града и са местните феодали. Няма да ми стигне полето да изброя всичко. ГЕРП е най зловещото зло присъствало някога в политическия живот на България
  • 8 Що сега по-далеч ли сте ?

    3 5 Отговор
    Разтоянието е едно и също , между А и Б както е и между Б и А. Карашикваш нещо планиметрията , комшурар !
  • 9 Настрадин ходжа

    29 19 Отговор
    Одрин е български.

    Коментиран от #13, #34

  • 10 Супер

    16 41 Отговор

    До коментар #1 от "Търновец":

    Мен ме устройва ГЕРБ да са на власт. Който не му отърва, бохчичката на гегата и свят широк

    Коментиран от #12, #14, #47

  • 11 artificial intelligence

    14 8 Отговор
    Вечна дружба!
  • 12 сила

    31 11 Отговор

    До коментар #10 от "Супер":

    аз ще взема гегата но никъде няма да ходя,а с нея по гербаджийските прости кратуни......
  • 13 artificial intelligence

    19 8 Отговор

    До коментар #9 от "Настрадин ходжа":

    Никой не те спира да ходиш в Одрин.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 хаберих

    25 11 Отговор
    "Само един от 27 лидери има нужда от преводач. Това написа с възмущение от Брюксел журналистът на Euroactiv Георги Готев." ПОЗНАЙТЕ КОЙ! Ха,де!

    Коментиран от #30

  • 16 Настрадин ходжа

    11 11 Отговор

    До коментар #13 от "artificial intelligence":

    Ще ходим, като победители.

    Коментиран от #22

  • 17 Stormtrooper

    8 15 Отговор

    До коментар #5 от "Оги":

    Не сме живяли в Руската империя за да сме били роби!
  • 18 ТаУмВзе

    4 2 Отговор
    Не До! Леко отзад и отдолу е системата.
  • 19 бушприт

    24 9 Отговор
    Стадото още зяпа турски филми всяка вечер и се кефи. Дали в Турция по някоя телевизия излъчват български филми? Султанът само това казва............сигурно.

    Коментиран от #59

  • 20 Еибарче

    16 10 Отговор
    Фес Б Борисов ага да се затвори в Белене за народно предателство без воина Турция ни превзе @ Прост продажен и некъдърен народ сме @
  • 21 Русенец

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Търновец":

    Язък за хубавия ви град, от тези бандюги и схемите им. А ние, русенци, щяхме да ви подкрепим за столица.

    Коментиран от #28

  • 22 artificial intelligence

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Настрадин ходжа":

    Толко ли е трудно, като ходиш някъде, да ходиш просто като нормален човек?
  • 23 Аз40

    16 11 Отговор
    Има почти милион считащи се за турци в България, та за това си имат и партия тук съседите. Щем не щем след няколко години ще са първа сила ДПС. Родната трагедия е безкрайна.

    Коментиран от #24

  • 24 сила

    14 13 Отговор

    До коментар #23 от "Аз40":

    значи им е време да си ходят,както през лятото на 1989 година

    Коментиран от #53

  • 25 Русенец

    13 6 Отговор
    Целта на Ердо е да гали родоотстъпниците ни, докато надделява територията ни. Това е отколешната мечта на всеки негов поданник и на всеки избирател, гласуваш за числото му в българския парламент.

    Коментиран от #27

  • 26 дедо Флашко

    7 3 Отговор
    Мулти-султи май ще поиска България да се присъедини към султаната му. "Пожывем-увидим." Казали са го северняците руси. Слави Трифонов ще кимне с глава на Ердо.
  • 27 Русенец

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "Русенец":

    Мразя автокоректорите!
  • 28 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Русенец":

    До Русенец- За 11 години управление нашата партия ГЕРБ трансформира политическата власт и в икономическа! В нашия град старата столица Велико Търново цялата власт и политическа и икономическа е в нас. Сега фактите - пивоварна Болярка е собственост на Сливенския фонд "Мел Инвест" който е собственик на земеделския министър Десислава Танева! Пивоварна Бритос е собственост на Габриела Попова която бе номер 8 в листата на ГЕРБ на миналите парламентарни избори! Млекоцентрала ЛАКТИМА-БАЛКАН бе собственост на екзекутирания сив кардинал на ГЕРБ в Търново бизнесмена Петър Христов а сега на брат му Димитър Манолов който освен Лактима е собственост на половината заведения в Търново като дискотеките Джак и Органза и пицарии Бианко! Кмета на ГЕРБ Даниел Панов е собственик също на много заведения в Арбанаси като Люляка и Паяка! Охранителните фирми като МАНИЯ ГРУП и ЕМПАЕР СЕКЮРИТИ собственици на криминално проявени лица които по времето на Станишев бяха подсъдими сега на миналите местни избори участваха в кампанията в подкрепа на ГЕРБ. Едната фирма дори откри клонове за бързи кредити като борави с финансовите средства на Йордан Тонов -Данчо пръча който по времето на Станишев бе осъден за рекет и наркотрафик на 12 години но преди известно време бе освободен предсрочно! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Служителите на тези фирми които са собственост на членове на ГЕРБ на всички избори отиват да гласуват под строй без отсъстващи плюс всички държавни служители на о
  • 29 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    9 2 Отговор
    Продължавам... Няма да ми стигне полето да изброя всички. Служителите на тези фирми които са собственост на членове на ГЕРБ на всички избори отиват да гласуват под строй без отсъстващи плюс всички държавни служители на общинските и областните администрации! Така че гледайте Търново и мислете за България! Срещу този наш корпоративен вот излизат останалите бачкатори и блъскачи на наемния труд работещи само за битови разходи и храна! Така че нямате шанс да ни свалите чрез избори само с масови протести. Имаме 500 хиляди сигурни гласа само от тези наши подчинени служители собственост на нашите фирми +300 хиляди роми! Така че сте смазани от нас във всяко отношение не само финансово!
  • 30 Бокича съм....

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "хаберих":

    У Винету никъде няма уроци по английски! Sorry!!!!!
  • 31 Срам е че тая която

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    Уж е автор на публикацията е още със некървящ @нус
  • 32 Сержо

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    Да не живееш на тошо ти времето? Това е новина касаеща България. Да ако беше при тошо нямаше да отразят тази новина, както и много други новини. Примерно както не отразиха новината за Чернобил. Те историята я пренаписаха, какво остава за новини

    Коментиран от #60

  • 33 ПРИЯТЕЛЮ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Търновец":

    Пиши по кратко че забравям какво искаш да кажеш , като стегна до края.....
  • 34 Хитър Петър

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Настрадин ходжа":

    Ще те призная ако кажеш това в Едирне на пазара
  • 35 ФАКИР

    4 6 Отговор
    ТОЗ МИ ПАДНА В ОЧИТЕ И ТОЙ ОТ ДПС НЯМА ДА ХОДЯ В ТУРЦИЯ ПОВЕЧЕ
  • 36 ужас

    7 5 Отговор
    Е постигна го комуниста Боцо, най-големите ни приятили са Ердоган и Путин , Лукашенко - най отвратителните диктатори . Срам и позор за европейска България . Де да бяха приятели, лошото е , че така им сме се надупили, че сега сме и под руско и под турско робство- слушаме и изпълняваме, а те си гонят собствените интереси.
  • 37 Не съм Хасан

    17 4 Отговор
    А ние как да отпратим призив към етническа българска партия в турския парламент?
    турция защо не разрешава да има българска партия там?

    Коментиран от #41

  • 38 Ахмет

    10 13 Отговор
    Еее какво е станало?
    Добре е направил и а право на това, та другите партии като получават поздравления от заоадняците никакъв шум а от Турция като има поздрави всеки си глътва езика
    Санасродници е казал правилно, та всеки който се чувства турчин е санародник на всеки един турчин по света независимо в коя държава живее той
    И вие много добре знаете че Д П С е партия на Република България и не етническа партия,ако е етническа няма да има нито един българин в управлението а членове и управници на ДПС има много от Български произход
    За мен Д П С защитава интересите на Република БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #44, #49

  • 39 Кълдъръм ефенди

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Оги":

    И ти имаш заслуга за това-явно душата ти е овча и на теб! Иначе,чалмата невидимка ти е сложена-как ще я махнеш,А??? Явно,не като стоиш в къщи-ела с нас,пред сараите!
  • 40 Ержо

    4 6 Отговор
    На бацо му ударихме най убавата анадолска ваксина от истински коч 😂
  • 41 Разрешава, как да не разрешава

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "Не съм Хасан":

    Ама защо не си правите партия?

    Коментиран от #61

  • 42 бау

    6 5 Отговор
    Сънародници хахаха Бойко виж докъде ти докара, предател!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ВЪН

    7 8 Отговор

    До коментар #38 от "Ахмет":

    Ти щом си Ахмет бегом в Турция при Ердоган, нали си му сънародник!

    Коментиран от #45, #57

  • 45 Ахмет

    14 10 Отговор

    До коментар #44 от "ВЪН":

    Та аз съм си в майката родина, и да ти кажа ,че всеки турчин не зависимо къде по света живее и а две родини:
    Първата е родната му страна а втората винаги е майката родина ТУРЦИЯ
    Аз съм роден в БГ пораснах там и дадох за България толкова колкото е дал всеки един Български гражданин а за благодарност сега съм в Турция така ,че знам по вече от теб за България защото съм пораснал сред българи и съм учил ,работил там и нали ти казах не мразя българите и като всеки гражданин на БГ направих най доброто за БГ
    Вече никога няма да и а големи екскурзии защото самите вие като екскурзия ти отивате в западна Европа и ставате техни бели роби
    Въпреки това не се връщате в родината си и оставяте страната си на малцинствата и знаете кои са те нали?
    Не ми де пише по вече който ме разбира ще разбере какво искам да кажа пак не ме интересува и това ,защото моята истина си е само за мен

    Коментиран от #48, #50

  • 46 смерш

    10 3 Отговор
    Президента Ердоган много добре знае,че с търпение се постига много.
    И ,за наше съжаление,търпеливо чака времето да си свърши работата чрез подкрепата на своята "пета колона"у нас.
    Въпроса е Българската нация ще прояви ли инстинкт за оцеляване и ще спре ли да се плъзга към пропаста.Впрочем,за което много допринасят лица като "скъпия приятел" от който е доволен Ердоган.
  • 47 Нинка.

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Супер":

    Да не си само Ти, в тъз държава,,въшкар..??.Ще хванеш гегата ,Ти!!;.С торбичката..
  • 48 Нинка.

    6 8 Отговор

    До коментар #45 от "Ахмет":

    Само не се прави на голям психолог.,А..!!.Живей си дето искаш..И аз нямам,нищо против,, турците,,,..само да не ръсят философии...Роден в България,отрасъл в България майка и баща ,също,дядо баба,,също,турил турско име и вика,Аз съм турчин.....Заблуждавай се ,аркадаш.!!.

    Коментиран от #51

  • 49 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Ахмет":

    ти обаче си вярваш де
  • 50 Русенец

    3 6 Отговор

    До коментар #45 от "Ахмет":

    По начинът ти на мислене личи, че нищо добро не си направил за България. Доказал си го, като си избрал друга държава, в която да живееш и плащаш данъци. А че ти пука кой какво пише ти личи по това, че си влязъл и коментирал не едно чуждо мнение. До тук с обективността ти.
  • 51 Русенец

    7 9 Отговор

    До коментар #48 от "Нинка.":

    В България се родил, в българско родилно, от данъците на българите. България го изучила, направила го човек, безплатно, пак от данъците на българите. България дала работа на баща му и майка му, да го хранят и отгледат, да има покрив, храна, дрехи. И когато дошло време да върне жестовете на майка България, да почне да изкарва БВП, той се дигнал, та забягнал в Турция, да плаща данъци на Ердоган. Какво направи Ердо за него? Нищо. Ама промит мозък няма оправяне.

    Коментиран от #52, #55, #66

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Gost

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "сила":

    Сега е ваш ред

    Коментиран от #54

  • 54 сила

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Gost":

    ние сме си у дома.....от повече от 1300 години насам

    Коментиран от #56

  • 55 Сержо

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Русенец":

    Има българи родени в Африка, според теб те са африканци. Или родените българи в Саудитска Арабия са араби, а може би ромите родени в България са българи, ами дай си дъщерята за жена на някой от тези българи
  • 56 прав си

    0 3 Отговор

    До коментар #54 от "сила":

    1300 - 200 Византия =1100-500 Османска империя = 600
  • 57 Жестоката истина

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "ВЪН":

    Кой си ти, че да гониш гражданите на България?
  • 58 А. Хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    Каква сила си ти бе смешник?
  • 59 Питам

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "бушприт":

    Има ли български филми?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Не съм Хасан

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Разрешава, как да не разрешава":

    Турчееш се, а не знаеш, че в турция има забрана за етнически партии.
    Или искаш да ми дадеш пример, коя е етническата партия въпреки закона им в турция, а?

    Коментиран от #63

  • 62 НЕ СИ РАЗБРАЛ!

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хи хи хи":

    НЕ ПОЗДРАВЯВА БЪЛГАРИТЕ ... ПОЗДРАВЯВА "СЪНАРОДНИЦИТЕ" СИ!!!!!!!
  • 63 Hi hi hoho

    1 4 Отговор

    До коментар #61 от "Не съм Хасан":

    Че в България, коя партия е етническа? Може би имаш предвид ДПС, че каква етническа партия е след като има доста българи в тази партия?

    Коментиран от #65

  • 64 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Представям си ако В.В.Путин поздрави конгреса на БСП.Найс,а! Какъв ли вой ще се чуе.
  • 65 Не съм Хасан

    7 1 Отговор

    До коментар #63 от "Hi hi hoho":

    Ха , как ДПС да не е етническа, а ердоганчо я благославя!!
    Естественно, че ще има 1% купени еничери в тая партия, за пред публика и за цвят.
    Съществуването на ДПС е на етническа и верска основа и се обосновава с членската му маса, която се състои от 99% хора с турско етническо самосъзнание или принадлежи към ислямското вероизповедание. Териториалното разположение на ДПС е в районите, в които преобладава турскоезичното и мюсюлманското население. Дейността на ДПС е насочена към обособяване на съответното население в затворена, отделена от българската нация общност. С дейността си ДПС развиват и насърчават отделни видове автономии, които в крайна сметка водят до административна (и политическа) автономия.
    И на това да му кажеш, че не е етническа партия, трябва нещо а те пере съчмата..

    А в турция, коя е българската православна партията с турци в нея???!!?? Ще кажеш ли???!
  • 66 Мани Мани !

    4 5 Отговор

    До коментар #51 от "Русенец":

    Ти ли си плащал данъци бе, смешник ? В живота си сял ли си, произвел ли си нещо ?! Уверен съм, че този Ахмед и неговите родители, десетки години са работили на полето, или в някоя фабрика, вадили са хляба на България и са хранили такива тунеядци като тебе, таковали такованката на страната. Сега ги заливаш с бълвоч, оти нема кой да ви върши черната работа, да произвежда БВП. А някога, с какъв кеф ги гонехте в Турция тез "Ахмедовци".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове