Last news in Fakti

12 Декември, 2020 17:26 2 404 28

Преизбраха Карадайъ за председател на ДПС

  • дпс-
  • мустафа карадайъ

Благодарен съм и на тези, които ми показваха грешките и така трябва да бъде, каза той

Преизбраха Карадайъ за председател на ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

На първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция Мустафа Карадайъ бе преизбран за председател на Движението за права и свободи (ДПС). Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден”, с тези думи председателят на ДПС благодари за доверието и продължи: „Не се заблуждавам, признавам, аз съм човек и като такъв допускам грешки. Въпросът е в това до колко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки. Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки на възможността да се уча от тях.

Благодарен съм и на тези, които ми показваха грешките и така трябва да бъде. Ние сме партия която върви напред. Развива се! Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя.

Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър. Вярваме, че можем и трябва да възстановим демокрацията и да пазим мира като ценност.

Демокрацията означава сблъсък на идеи, толерантност на гледните точки и сериозни дебати. Историческите условия ни гарантират основното предимства в този процес - да имаме характер. Не очакваме да спрат лъжите и лъжливите внушения за нас.

Ние ще продължаваме да се борим за доверието на всички наши избиратели и на всички български граждани. Да доказваме правотата на нашите идеи за едни по-добър живот в чиста и здравословна среда, където живота и здравето на всеки един от нас са защитени, където живота и здравето на всеки един човек са ценност, която държавната машина е призвана да гарантира. Още веднъж благодаря на всички ви за доверието. За мен е чест да бъда част от най-организираната стабилна и сериозна партия в България, част от либералното политическо семейство в Европа и в света”.

По време на конференцията бяха избрани съставът на Централния съвет, съставът и програмата и решенията на НК.

Карадайъ се обърна към почетния председател на д-р Ахмед Доган с думите: „Благодаря ви, че ви има и че продължавате да ни насочвате. България и световната либерална общност имат нужда от вас има. За нас е празник, днес да сте с нас дори и при тези условия“.

Председателят на ДПС закри Национална отчетно-изборна конференция с пожелание за здраве и успех в борбата срещу COVID-19 и победа на предстоящите избори.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 веселяк

    24 2 Отговор
    Карадайъ сигурно много се е изненадал, пе е спечелил!
  • 2 Последния Софиянец

    41 3 Отговор
    ДПС е незаконна етническа партия.
  • 3 сила

    24 2 Отговор
    смени я тая фамилия бе човече,нещо по простичко като например карадоловудоглуибрахимбинладенмъстафъ.....
  • 4 ПСР

    30 4 Отговор
    Ахмед Доан преизбра Карадайъ за "почетен"шеф на ДПС-Камората.
  • 5 чалма тв

    20 2 Отговор
    ДуПеСе...
  • 6 Fenasi Kerim

    31 1 Отговор
    Ами честито на господин Карадайъ - тежка надпревара беше. При толкова много кандидати. Напълно по демократично и европейски. Типично за БКП или ДПС - по комунистически.

    Коментиран от #25

  • 7 мечо

    3 12 Отговор
    не е стапил на руска мида сега сириозно радвам се за господин карадаиа изглежда добар човек има какво да даде на опществото

    Коментиран от #26

  • 8 Румен

    19 2 Отговор
    Тоя е замесник шеф на мафията в БГ. А българския знае колкото прост циганин. Малко време имате вече, и после с каруци , волове, коне и магарета у Анадола
  • 9 мечо

    6 10 Отговор
    иначе аз биях повече фен на господин местан тои сащо имаше потенцял и расбираше много умен човек беше начетен така хубаво е че малки партии като дпс сащо се развиват и прусперират
  • 10 ГОРСКИ

    15 1 Отговор
    И избраха накрая слугата!!!!
  • 11 Присмехулник

    18 1 Отговор
    Върнаха ме във времето на бай Тошо....несменяем титуляр
  • 12 име

    14 2 Отговор
    тия поканиха ердоган. един сив вълк. значи дпс са ислямистка спяща клетка.
  • 13 Анонимен

    4 14 Отговор
    Ти като ди българин кво ти е помогнала България и българските партии. Едно голямо нищо. Турчина може да не ти помогне, но няма и да ти навреди. От беломорието са ги настанявали в турски села и си живееха страхотно. Турчина е добър човек. Отиваме си всички. Никой не е останал вечен на теьи земи. Фоган кво разбра от живота. Работа, работа и само работа.. Умствена. Живи и здрави, че много народ..
  • 14 Българи

    15 1 Отговор
    Да премахнем това антибългарско наричащо се ДПС партия турска от територията на България
  • 15 Кравардайъ

    11 2 Отговор
    Никой не ви иска, макако. Глупости говорите. Сами се хвалите. Това ви е кризата.
  • 16 Движението на Подрязаните Селджуци

    13 2 Отговор
    Отново гласува според нормите поставени от сарайския терорист номер 1
  • 17 Биде

    13 2 Отговор
    Брей, страшна изненада! И тея като ГЕРБ предпочитат да издигат най-некадърните и неподходящите!
  • 18 кикимора

    8 1 Отговор
    КАРАДАЙА ЛИЖЕ ЯКО ЗАДНИКА НА ДОГАНЯ,МАЛКО АКЪЛ И ДОГАН ГО ВЪРТИ КАКТО СИ ИСКА,БАВНОРАЗВИВАЩИЯ КАРАДАЙТО,А ДОГАН НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА,ЗАЩО НЕ СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ?
  • 19 Пуйкоед

    8 0 Отговор
    Като не са етническа партия защо канят Ердоган?
    Какво общо има той с една българска партия. Защо не ходи на отчетно-изборните конференции на ГЕРБ, БСП, ДБ или при плешивеца?
  • 20 костов

    10 0 Отговор
    тарговище от 30 години се командва и разграбва от един делибей несменяем дпс до кога ?
  • 21 Стефан

    7 0 Отговор
    Старите чалъми - ОНЛАЙН, все едно са имали други да избират.
  • 22 Сух

    5 2 Отговор
    Айде да ви е честит..
  • 23 Къзълбаш

    6 0 Отговор
    Сричащите и говорещи в среден род илитерати гласували онлайн!
  • 24 Наглецо

    6 1 Отговор
    Искам и аз да се казвам Куройада ! Това е европейско име !
  • 25 Байко

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Fenasi Kerim":

    И сега на келепира пак. Избраха го рутинно и предварително посочено. Иначе що му трябва къщето у Бояна. Ама то всичко му е без пари от фирмата де му строи тъй че...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Де Факто

    6 1 Отговор
    И тия си избират на конвейер НЕГРАМОТНИТЕ лидери.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове