Last news in Fakti

16 Декември, 2020 18:45 3 069 39

Христо Иванов: От ДПС видяха, че не става и сега търчат под шлифера на Ердоган

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • да българия-
  • дпс

На "Росенец" ДПС осъзнаха, че не могат да използват повече етническата капсулация, за да са над закона, коментира съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: От ДПС видяха, че не става и сега търчат под шлифера на Ердоган - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на "Да, България", част от коалицията "Демократична България", Христо Иванов заяви, че той и съмишлениците му не възнамеряват да се коалират с други политически сили за предстоящите парламентарни избори.

"Ще се явим на изборите в сегашния формат. Към момента не предвиждаме предизборни коалиции с други политически формации", заяви пред bTV Иванов в отговор дали "Демократична България" ще се присъедини към обявената днес предизборна коалиция между "Отровното трио" и формацията на Мая Манолова "Изправи се.БГ".

"Ние се включихме в протестите с декларация, в която описахме нашите приоритети. Ще търсим политически мнозинства, с които да реформираме прокуратурата, да прекратим предсрочно мандата на главния прокурор Иван Гешев и на Висшия съдебен съвет, да направим лустрация на службите, да постигнем енергийна независимост. За мен важното обединение е около тези приоритети да се формират тематични мнозинства, които да гласуват по тези цели", заяви Иванов.

"Каним всички граждански организации, които споделят нашите ценности, да работим заедно. Важно е да запазим ангажимента да работим против властващия корупционен модел", подчерта той.

Съпредседателят на "Демократична България" коментира и конференцията на ДПС, на която чрез видеоконферентна връзка говори турският президент Реджеп Ердоган.

"На "Росенец" ДПС видяха, че не могат да използват повече етническата капсулация, за да са над закона. Сега търчат под шлифера на Ердоган да затварят разделението", отбеляза Иванов.

"България има корупционен проблем. Тази корупция се превръща в пробив за националната ни сигурност. В момента, когато Ердоган е обект на европейски санкции, българският премиер не може да обясни защо Ердоган му е скъп приятел. България дава прекалено много възможности през корупционната зависимост, който свари, да се меси в националната ни сигурност", недоволен е Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    14 29 Отговор
    Хахаха, отивал на изборите сам.....мноо си тъп Бойкикиев!

    Коментиран от #12

  • 2 Фен

    16 22 Отговор
    Кажи честно! Чехълчето на Костов пък от къде изпълзя!?

    Коментиран от #8

  • 3 име

    13 20 Отговор
    ицо , да не изтървеш сладоледа на доган и да се навеждаш да го вземеш?

    Коментиран от #13, #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Doni Brasko

    22 9 Отговор
    Много точни цели. Ако се постигнат България ще се оттласне от дъното
  • 6 О. Ч. З

    16 5 Отговор
    За съжаление всички говорят едно и като за хапят кокала започват да забравят какво са говорили. Този няма да е по различен от останалите спасители

    Коментиран от #9

  • 7 един българин

    16 10 Отговор
    Това е верния човек, човека политик със смелост и постоянство който има знанията и подкрепата у нас и в чужбина да разследва и осъди всички закононарушения и модернизира българската икономика! Успех Христо!
  • 8 111

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Фен си на Пеевски ти - нали?!
  • 9 333

    6 6 Отговор

    До коментар #6 от "О. Ч. З":

    Не този точно ще е различния и непоколебимия който ще ви разкаже играта на всички комунистически отрепки в ДС и парламент и правителство! Христо има подкрепата и от запад и от изток , но най-вече ще направи България една по-сигурна, по-стабилна и по богата страна!

    Коментиран от #16, #17

  • 10 Петьо Петров

    1 6 Отговор
    Щe търcим пoлитичecки мнoзинcтвa, c кoитo дa рeфoрмирaмe прoкурaтурaтa, дa прeкрaтим прeдcрoчнo мaндaтa нa глaвния прoкурoр Ивaн Гeшeв и нa Виcшия cъдeбeн cъвeт, дa нaпрaвим луcтрaция нa cлужбитe, дa пocтигнeм eнeргийнa нeзaвиcимocт. Зa мeн вaжнoтo oбeдинeниe e oкoлo тeзи приoритeти дa ce фoрмирaт тeмaтични мнoзинcтвa, кoитo дa глacувaт пo тeзи цeли", зaяви Ивaнoв.
    Това казва всичко. Пътят към ада е постлан с добри намерения. Готови на всякаква коалиция,стига да се махне Гешев. Повечето от хората наистина искат да се направят тези промени в правосъдната система, но каква ще е цената също е важна.Ако БСП и ДПС не им достигнат гласове,не биха ли отстранили човека с каскета, включвайки го в статистиката "косвени жертви",и приемат искането му. Ако е така,какво се променя?

    Коментиран от #15

  • 11 !!!?

    6 3 Отговор
    Популизма - последното убежище на неудачника !!!?

  • 12 ЦЪЦЪЦЪ

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    И ти ли си от пеевските тролчета, само по простотията на изказа ви познавам! Христо ще ви разкатае стягай дисагите и в Русия!

    Коментиран от #19, #20

  • 13 Сладоледа

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "име":

    Ааа, и ти ли обичаш сладоледа? Хаа
  • 14 Истината за ДС

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "име":

    Браниш Доганчо, от Христо , защо ли така си се загрижил за ДПС-то?! Да не си от тяхното крило в ДС-то?! Трепери, трепери, има защо!!!
  • 15 Бащата на Петьо

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Петьо Петров":

    Що за ник си си избрал бе, какво целиш някой да ти обърне внимание или Петьо ти плаща да преживяваш?!

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 О. Ч. З

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "333":

    Блажени са вярващите то и сегашният има подкрепата на запада изток даже и на народа но искате да го махнете. Докато не се изгони целият парламент да им се отнеме всичко на всичките депутати и управляващи до девето коляно никога няма да има промяна. А сега ми припомни че нещо паметта ми е къса Боко не трябваше ли да си даде оставката ако не направят великото събрание
  • 18 РЪМПЕЗИ

    8 6 Отговор
    НАЙ-ПОСТОЯННИЯ ПОЛИТИК ДО СЕГА...КОГАТО ПОСТАВЯШЕ ИСКАНИЯТА ЗА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА, КЮЛЧЮ БАРЦЕЛОНСКИ РИТАШЕ ТОПКА...И ТОЙ ВЕДНАГА НАПУСНА...ТАКА ДЕЙСТВАТ ХОРАТА С ДОСТОЙНСТВО....МАЛКО СА В БЪЛГАРИЯ....
  • 19 Някой си

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "ЦЪЦЪЦЪ":

    Не, не съм от Пеевските тролчета, просто ми направи впечатление, че Бойкикиев явно не е чувал за завета на Хан Кубрат към синовете му.
    В случая за "Съединението прави силата" или всички срещу ГЕРБ, защото ДПС и БСП определено не са срещу ГЕРБ.....следиш ли ми мисълта.......

    Коментиран от #22

  • 20 Ессерем

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "ЦЪЦЪЦЪ":

    Що речи!? Какво щял да направи тази гербаджийска и подлога на Боце?! Нали му беше министър, нали управляваха наедно с Радан и Бацко! Я,бегаейте у лево продажници!САМО СДС!
  • 21 Петьо Петров

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Бащата на Петьо":

    Смешно е. Радвай се,че не си баща ми,иначе нямаше да пишеш тук. въпреки,че не заслужаваш,ще ти отговоря. Аз заставам с името и фамилията си,с които се гордея, а не използвам никове. Не съм анонимна мишка, а си стоя зад думите.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сал

    7 4 Отговор
    вие с Ицето и Рада сте борци за демокрация!!! Нищо не сте! Къде е дядо ви Костов,закопал поколения българи!!!
  • 24 Циганка

    4 2 Отговор
    Ицка , ти като посмукв*ше мандаринките на боко , под шлифера ли го правеше?
  • 25 Нищо не е свършило,

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "тнт":

    и няма да свърши. А вие сбърканяци дори няма да почнете.
  • 26 Анонимен

    2 1 Отговор
    Отдавна българоя е дестинация на турция. Как.. Доган ще ви скрие всички под шлифера, мат. Парата е у тях. Работят хората, а не чакат на този и онзи. Има и учудващо. Как някой си на 20 години преди 30 днес има бизнес, богатства, 2 деца, имоти, явно ние не си знаем сметката или някой им е подхвърлил нещо. Въпроси с много въпросителни, но все ми е. Заедно ще сме в църна земя всички. Разни хора, разни идеали. Бъдете здрави хора.
  • 27 Анонимен

    2 0 Отговор
    Децата на дпс завършиха право в пловфив. Искат съдии, прокурори. Лекари са, кантори имат. Зъболекари. Някои.. Ги няма, един зъб не могат, цялата й манта в кръв, но учи още 3 млади. Друго си бе по тж образованието. Благодарение на живков и доган е това което е днес. Цяла БГ командва, назначава, уволнява. Свиквайте, ице. Бб каза, мързел е.
  • 28 Анус с каскет

    4 4 Отговор
    Мутрата гешев трябва яко да мре!
  • 29 Мустафа Карадайь

    6 3 Отговор
    Иванка Гешева е любимата кадъна на Доган
    Понякога я пуска на Шиши за един танц на пилона , но като цяло Гешева гълта само на Почетния
  • 30 Анонимен

    3 2 Отговор
    Пачките може да са на Доганчо. Той може да ги е подхвърлил. Искат те цялата власт. Нямаме доказателства. Предполагаме, нищо, че ерго е за бб. То за друг има ли. Те бкп им снени имената, станаха Меди.
  • 31 МЕНШЕВИК

    2 1 Отговор
    РИСТЕна БОЙКИКЕВ И РА'ДКА ДЪЛБОКАТА СА ФАМОЗНИ ..ГЪЛТАЧКИ!
    ДЖЕ'НДЪР-СОРО'СПИЙСТВОТО Е ТЕХНАТА ПРИРОДА А..ПАРИТЕ..ЧУЖДИ,..ТЕХНИЯТ ПАТРОН!
    НЕМАТ НИКАКВА РАЗЛИКА ОТ ПОЗИТАНО-САРАЙСКИТЕ АЙДУ'ЦИ И ПЕ'ЛЕ'РА'СЕ
  • 32 Рап

    0 1 Отговор
    Христо,Борисов ще спечели изборите с помощта на ДПС! Те ще вземат по малко проценти,но достатъчни,а останалите ще се насочат към ГЕРП. Всичко е една игра и пак същото.... Нищо добро не чака България! Борисов не напразно обикаляше техните райони абсолютен цирк ни чака!
  • 33 Кеца

    2 0 Отговор
    и до 1% няма да стигнеш!
  • 34 Христов

    1 0 Отговор
    От ДПС търчат под шлифера на Ердоган, от „Демократична България“ пък са под шлифера на Иво Прокопиев... въобще всяка партия у нас е подчинена на даден престъпен олигарх и изпълнява неговите желания!
  • 35 Ганчо

    0 0 Отговор
    Оффф, тоя Иванов е пълен кретен
  • 36 Калин

    3 0 Отговор
    Хората не приемат Иванов на сериозно, защото виждат, че е фурнаджийска лопата в политиката, днес с едни, утре с други.

    Коментиран от #38

  • 37 Алекс

    0 0 Отговор
    Христо Иванов е бита карта и провален политик, който обслужва интересите на своя повелител Иво Прокопиев.
  • 38 Цецо

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Калин":

    Накъдето наклони везната на Прокопиев!
  • 39 Спас

    0 0 Отговор
    Иванов пак търси медийно внимание с такива изказвания
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове