Last news in Fakti

18 Декември, 2020 20:19 4 645 121

САЩ и Великобритания ни похвалиха за изгонения руски шпионин

  • шпионаж-
  • шпионин-
  • русия

Москва пък ни се закани

САЩ и Великобритания ни похвалиха за изгонения руски шпионин - 1
Снимка: Архив

Британското посолство и това на САЩ ни поздравиха за изгонването на руския дипломат, шпианирал в полза на страната си. Паралелно с това , руското посолство се закани да ни удари със същите мерки т. е, че български дипломат ще бъде изгонен от Русия. Ето и позициите на двете посолства:
Британското посолство в България коментира изнесената информация за осъществена шпионска дейност от руски дипломат на територията на страната. „България е близък партньор и важен съюзник в НАТО. Тя има правото да разследва незаконно външно вмешателство, което подрива суверенитета ѝ”, заявяват от мисията. В позицията се уточнява още, че Обединеното кралство подкрепя действията на българските власти в отговор на „тази заплаха и в защита на гражданите, суверенитета и националната си сигурност”.

Американското посолство в България излезе с официална позиция, след като стана ясно, че руски дипломат е осъществявал разузнавателна дейност у нас. Той е събирал военна информация, включително за числеността за разполаганите на територията на страната по време на учения военнослужещи от САЩ. В позицията се уточнява, че Съединените американски щати подкрепят усилията на България да защитава своя суверенитет и сигурност, включително днешното съобщение за експулсиране на служител на руското посолство заради шпионаж.

„През последните седмици и месеци сме свидетели на твърде много примери на агресивни действия от страна на руски служители - от шпионаж в България до отравяне на опоненти както в своята собствена страна, така и в чужбина. България е силен съюзник и партньор в НАТО и има неотменно право да защитава своя суверенитет”, пишат от посолството на САЩ у нас.

Русия запазва право си за ответни мерки. Така от руското посолство у нас отговориха на предприетите от България действия срещу техен военен, военновъздушен и военноморски аташе, за когото стана ясно, че е осъществявал разузнавателна дейност у нас. „Безоснователното експулсиране на главата на представителството на Министерството на отбраната на Руската Федерация не спомага за развитие на диалога между нашите страни във военната сфера, както и за укрепване на стабилността в Черноморския регион”, категорични са от посолството.

България, която не за първи път гони от страната руски дипломати, стана рупор на тезата на НАТО за "руската заплаха", заяви днес шефът на комисията по външните работи на Съвета на федерацията (горната камара на парламента) Константин Косачов, цитиран от БТА.

"България е назначена от натовските покровители за рупор на тезата за "руската заплаха". Да бъдеш рупор на амбиции и интереси на други държави е незавидна мисия за всяка страна, ако тя не е готова да се отказва от своя суверенитет заради лъжливо разбрани съюзнически задължения", каза Косачов пред журналисти.

Той подчерта, че България далеч не за първи път гони руски дипломати.

"Трудно е да си представим какво толкова особено биха могли да проучват руските дипломати в България", отбелязва сенаторът. ТАСС припомня съобщението, направено в страницата на руското посолство в София по-рано днес, че българските власти са обявили за персона нон грата военния аташе към дипломатическата мисия в София. Председателят на комисията по международните отношения на Думата (долната камара) Леонид Слуцки заяви пред журналисти, че България не за първи път гони руски дипломати, обвинявайки ги без доказателства в шпионаж.

"С това София подгрява градуса на русофобската истерия", каза руският депутат и отбеляза, че този път се разиграва картата на НАТО - "някой уж се опитвал да получи сведения за числеността на военнослужещи по време на учения".

По думите на Слуцки това се прави "явно с цел да се поддържа митът за руската агресия и заплаха". Подобни действия в дипломатическата практика не остават без отговор. Уверен съм, че Русия, както винаги, ще реагира адекватно и своевременно, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Послушкото

    124 11 Отговор
    Винаги бива потупван по рамото.. пък и да си краде на воля, като краде от неговия си народ краде.. казал шутат на уса в бг

    Коментиран от #48, #77

  • 3 Hhhhhhh

    108 12 Отговор
    Браво джендари
  • 4 един от многото

    164 13 Отговор
    Влизаме в схемите на американците и нищо хубаво не ни чака от това!

    Коментиран от #69

  • 5 Сух

    177 11 Отговор
    Ххахаха, получихме потупване по рамото от народите, които се чудят как да ни ликвидират като народ, нация..

    Коментиран от #40

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Оракул

    119 10 Отговор
    Руският шпионин се е хванал на бас с българският маргинал,че ще получим F16 кога пръдне гущер.
  • 8 РЪМПЕЗИ

    102 10 Отговор
    НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е РЕДЪТ...ДА СЕ РАДВАМ ЛИ...БАРЦЕЛОНСКИ Е ПОКАНИЛ ТАЗИ ВЕЧЕР КОМПАНЬОНКА...КАЗАЛ , ЧЕ НЯМА ДА ОТВАРЯТ ПРОЗОРЦИТЕ ЗАРАДИ ДРОНА НА РАДЕВ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 пешо

    105 9 Отговор
    как няма да ни похвалят , нали те дадоха поръчката .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 розово

    63 10 Отговор
    САЩ Великобритания Русия искат да имат контрол върху България страна членка на ЕС. Резултата корупция бедност и отчаяние.За Турция предстои да говорим.
  • 14 ценности

    108 7 Отговор
    Вижте кой ни хвали , повече няма място за коментар.Първа фронтова линия , България! Дано и този път се окаже истина твърдението , че с който сме имали ож-беж не е прокопсал!
  • 15 бай Дън

    93 8 Отговор
    Да духат супата, тия никаквици никой не ги отразява. Янките вън от България и Черно море. За ингилизите няма каво да говорим, от времето на Чърчил ни мразят. Сега да си берат папратите сами. Факти яко цензурират.
  • 16 Браво пич

    90 6 Отговор
    Навремето имах един съученик,който не беше много наред с главата.Плод на късен брак..нещо като полуидиот но кротък.Та големите се забавляваха с него,като го караха да нарече някой с обидна дума,която не му беше много ясна.Естествено..шамарите не закъсняваха за найвника,което много се харесваше на батковците. НИЕ СМЕ В ТАЗИ РОЛЯ СЕГА.

    Коментиран от #36

  • 17 Валентин

    72 8 Отговор
    САЩ и Англия: Конграчюлейшън, балъци.
  • 18 Каишков

    99 7 Отговор
    И какво точно ще шпионират руснаците в България ? Добрата ни икономика ? Доброто справяне с Ковид 19 и уредената ни болнична система ? Военните дето наброяват половин стадион и ги ползват за теляци и готвачи при ученията ? Морския ни флот от две гумени лодки ? Или самолетите дето са още на хартия и не се знае кога ще ги получим ?

    Коментиран от #97

  • 19 Рошко

    78 5 Отговор
    Похвали ни били, то затова тиквата е всяка седмица при джендър мустафата на инструкции
  • 20 !!!?

    15 62 Отговор
    Руските шпиони вън !!!?

    Коментиран от #111

  • 21 НАТО ВЕЦ

    49 6 Отговор
    Народът го е казал: С една ръка дупе глади, с друга ръка куRец вади. Та и "радост" ще има .... за някои.
  • 22 Каишков

    69 5 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал от НАТО":

    Кога беше референдума за приемането в нато и ЕС , че май съм го пропуснал ?

    Коментиран от #94

  • 23 Нещо друго

    21 2 Отговор

    До коментар #9 от "Софиянец":

    съм вдигнал и те почвам!
  • 24 пройчо

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал от НАТО":

    Архимандрит..пак откачи !??
  • 25 гражданин

    69 3 Отговор
    Страно! България е в ЕС,а пък никой от еусъюз не хвали,а някви дето нямат нищо общо с общноста.Тука явно някой друг върти кормилото,но не е Брюксел.
  • 26 !!!?

    12 52 Отговор
    А Фигуранта като "натовски генерал" кога ще реагира срещу кремълския шпионаж в България !!!?

    Коментиран от #28, #98

  • 27 Червеноармеец

    66 5 Отговор
    Защо трябва да ни радва, че разпадащият се САЩ на отделни държави и старата глупава Англия са ни похвалили, що за Тиквенова държава сме.
  • 28 oooo

    35 5 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    Фигуранти са всички подлоги на Боко тиквата, гал*ш с гал*ша ти.

    Коментиран от #41

  • 29 8888

    65 4 Отговор
    Даже и пред руснаците не сме се навеждали така . То бива бива , ама пък чак толкова ! Нищо добро не ни чака . Смятате ли , че ни смятат за равностойни партньори или за обикновени пудели ? За 30 години добре ни дресираха . Гнусни лакеи !
  • 30 Румен

    46 5 Отговор
    А краварите с диско водещата кога ще изгоните.
  • 31 Монгола

    46 5 Отговор
    Хвалят слугите от Балканите!
  • 32 Yamaha

    54 6 Отговор
    Република България няма суверенитет изпълнява стрикно заповедите на цереуто!!!
  • 33 ЛЕОН

    44 4 Отговор
    Така е, докато има корумпирано правителство ще е така ще бъдат шантажирани от соросите!!! То е ясно кой е поръчител на цялата схема.
  • 34 Гост

    10 35 Отговор
    ОСТАВКА НА ФИГУРАНТА И НИЩО НЕ ПРАВЕЩИЯ РАДЕФ.....
  • 35 Mинаващ оттук

    54 5 Отговор
    Кремъл си запазва правото да предприеме ответни мерки. Да не ни излезе това потупване по рамото доста скъпо. Русия не е Северна Македония. България все още е зависима и в енергиен план(атомната централа, газ). Това, че руснаците правят лоши коли и телевизори не означава че имат слаба икономика. Успяха да изкупят голяма част от златото знаете от кой. Тази велика страна за каквато се имат краварите не може да си оправи дълговете към Китай. С войни и омраза нищо не печелят.

    Коментиран от #109

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Седесарят.

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал от НАТО":

    Ти си военнопрестъпник .И ще бъдеш съден ,като такъв..С два шамара ще станеш на ефрейтор..ГЕНЕРАЛЕ,,в разработка си!!

    Коментиран от #85

  • 38 UK и Кравария

    34 5 Отговор
    Браво послушни свни браво посшуното прасе най покорното прасе!
  • 39 Професора

    41 5 Отговор
    Безкрайния български слугинаж не признава нито суверенитет нито нац интереси!!!
  • 40 ТЕ ПОЧТИ СА НИ ЛИКВИДИРАЛИ

    44 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сух":

    НАСЕЛЕНИЕТО Е ОСКОТЯЛО. .БЕЗ ЗНАНИЕ. .МОРАЛИ. ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА И САМУБИИЙСТВА. .ИКОНОМИКАТА РАЗРУШЕНА. .ГОЛЯМИТЕ ЕВРЕИСКИ КОМПАНИИ БИЛА МАКРО МЕТРО ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ ПЪЛНИ С ХИМИКАЛИ. .НАРКОМАНИЯТА И АЛКОХОЛИЗМА СА ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНИ. .ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО
  • 41 Смешника

    2 5 Отговор

    До коментар #28 от "oooo":

    нулите се защитават ........мухаха.
  • 42 Мимч

    38 3 Отговор
    Руската страна е в правоти си да изгони наши представители от Русия в отговор на българоамериканската измишльотина Какво има да ни разузбават,като сме една гола вода.Това всеки го знае.Но нали трябва да се представим пред покровителите си зад океана.Много сме смешни.Нашите не виждат ли,че америте не ни подкрепят и в спора с макетата,но ние им лижем д.. .та...
  • 43 Кой68

    8 2 Отговор
    След като те са менторите...........
  • 44 НИЩО ПО ПОЗОРНО

    30 6 Отговор
    ДА БЪДЕШ ЛАКЕЙ НА ТОВА АНГЛОСАКСОНСКО ПЛЕМЕ. ...НО Е ПО ВАЖНО ДА ПООЩРЯВАШ КУЧЕТО ПОНЯКОГА. ..И ЩЕ ЛАЕ ПОВЕЧЕ В ДВОРА

    Коментиран от #55

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Независимост

    24 5 Отговор
    Похвала пред строя и потупване по рамото от началниците ни от Сащ и Англия.

    Коментиран от #47

  • 47 Бесен Язовец

    29 2 Отговор

    До коментар #46 от "Независимост":

    Още малко ще ги ползват те така ползваха и Петро Порошенко накрая му ограбиха офшорките и сега Порошенко е беден беглец!

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Десен язовец

    1 19 Отговор

    До коментар #47 от "Бесен Язовец":

    Няма похвала!
    Това е фейк!

    Бoриcoв e Трoянcкият кoн нa Путин В EC и НAТO
    ФAКТ!
    Бoриcoв e прoдукт нa Пунтa Мaрa избoритe!
    ФAКТ!

    Коментиран от #53

  • 50 Седесарят.

    25 2 Отговор
    30 г .чакам да почна работа в модерна американска фабрика.С лекар, зъболекар,фитнес,столова и пр....Изчаках се..Янкии,гооо фак. И си обирайте парцалите от Ново село.

    Коментиран от #52

  • 51 Десен язовец

    4 20 Отговор

    До коментар #45 от "Бесен Язовец":

    Ще пр.ъдне, ама Путин!
    Безсилен е срещу миниатюрните членки на НАТО Литва, Латвия и Естония!
    ФАКТ!

    Коментиран от #66, #82

  • 52 СМЕШЕН СИ

    7 22 Отговор

    До коментар #50 от "Седесарят.":

    България е член на НАТО!
    Българската войска и българските полигони са част от НАТО!
    ФАКТ!

    Коментиран от #71, #83

  • 53 Бесен Язовец

    21 3 Отговор

    До коментар #49 от "Десен язовец":

    Само бедните не сигурни душички имат нужда от похвала дори я чакат и после се хвалят с нея!

    Коментиран от #67

  • 54 генчо

    23 3 Отговор

    До коментар #9 от "Софиянец":

    Ето затова нас никой не ни обича ...защото сме фурнаджийска лопата ,и нямаме собствено мнение и политика !

    Коментиран от #57

  • 55 НИЩО ПО ПОЗОРНО

    8 17 Отговор

    До коментар #44 от "НИЩО ПО ПОЗОРНО":

    ДА БЪДЕШ ЛАКЕЙ
    НА КРЕМЪЛ-БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ!

    Коментиран от #119

  • 56 Коментатор

    2 18 Отговор
    Небъозразимо е колко чугунени мозъци и тролове пишат коментари тук, плюят по собстенана си държава и злорадстват заедно с руските наглеци...

    Коментиран от #59

  • 57 ЛЪЖЕШ

    5 15 Отговор

    До коментар #54 от "генчо":

    Имам собствено мнение!
    Шмайзера на МОЧА, да ходи при петолъчката на Партийният дом

    Другото ми мнение е, че си Кремълска гн-ида!
  • 58 qwerty

    2 1 Отговор
    какво ли ше стане ако руснаците затворят посолството, ризкия център и бки-то едновременно??? в масква

    Коментиран от #61

  • 59 Чугун си

    3 2 Отговор

    До коментар #56 от "Коментатор":

    Ти, Борисов и шмайзера на МОЧА не сте държавата, нали?
    Вие сте продукт на Пунта Мара изборите!

    От държавите в ЕС,
    единствено в България,
    в нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ,
    изборите са Пунта Мара:

    -С праг на преференциите!
    -Без активна регистрация!
    -Без гласуване по пощата!

    Това е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА
    България да затъва на дъното на ЕС!
    Последна по жизнено равнище!
    Първа по корупция и по смъртност!

    При приемането ни в ЕС,
    Румъния беше след нас, нали?
    Сега Румъния е далеч пред нас!
    По всички положителни показатели!
    ФАКТ!
  • 60 Стига бе

    6 3 Отговор
    Ама те кво си мислят руснаците???
    Тука американците си разиграват коня,щото не срещат никаква съпротива,няма подкрепа от Русия, естествено,че ще си берат плодовете от това.
    Я намигнете малко по ясно на българските пишман политици и ще видите веднага какъв завой,поклон и чупка в кръста ще се получи...

    Коментиран от #64

  • 61 ДАЙ БОЖЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "qwerty":

    АМИН!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 А СТИГА БЕ

    6 16 Отговор

    До коментар #60 от "Стига бе":

    БЪЛГАРИЯ ДНЕС Е ЧЛЕН НА НАТО,
    А НЕ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, НАЛИ?

    КРЕМЪЛСКА ГН.ИДО!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ВЯРНО Е

    4 9 Отговор

    До коментар #51 от "Десен язовец":

    Миниaтюрнитe члeнки нa НAТO Литвa, Лaтвия и Ecтoния,
    парят на зад.ника на Путин, но не смее да ги пипне!
    ФAКТ!
  • 67 Десен язовец

    3 10 Отговор

    До коментар #53 от "Бесен Язовец":

    Не чакам похвала!
    Чакам шмайзера на МОЧА,
    да отиде при петолъчката на Партийният дом.

    Просто е!
  • 68 тхйт

    5 12 Отговор
    САМО БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ, ЕС и нашите партньори от САЩ!!
    Три пъти УРА!
  • 69 Един ден

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "един от многото":

    Ще ги канят на РУСКИ ЕЗИК
  • 70 пурко

    14 2 Отговор
    през втората световна война нито германия ,нито ссср са ни бомбардирапи,а само тия ,които сега ни хвалят! ЗАЩО?

    Коментиран от #76

  • 71 Pokoloko

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "СМЕШЕН СИ":

    с коя техника? с полубракуваните белгийски фрегати дето ни ги дадоха защото е по-лесно отколкото да отидат за скрап или с руските кораби дадени като втора ръка през 80те а строени през 60те? със самолети на хартия? комедията всъщност е трагедия
  • 72 Пушечно месо

    4 4 Отговор
    Браво на Гешев! Смелчага и куражлия! Явно не го е страх от мечки! Чудя си само, как ще го опазят американците?
  • 73 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "СМЕШНО Е":

    Той май играе за себе си и отбора покрай него за пари със всички
  • 74 фокс

    10 2 Отговор
    Ами сега мислят ли нашите бан башка политици, че ако Турция поиска територия от България, дали Русия ще ни помогне както едно време
  • 75 Иван

    5 5 Отговор
    По просто правителство сме нямали слава Россия.
  • 76 Коментатор

    3 11 Отговор

    До коментар #70 от "пурко":

    СССР не бомбардира България, но затова пък и обави война през 1945 г. И след това за 45 години превърна страната ни в свой сателит, напълно зависима и политически, и икономически. През 1991 г., Русия рязко повиши митата за внос от България, че на практика българския износ за Русия спря и заради това фалираха много български предприятия. Така, че май по-добре СССР да ни беше бомбардирал, отколкото да ни отнеме суверинитета за 45 г. и да ни откъсне от нормалния свят...
  • 77 Хаджи Хаджи Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Послушкото":

    Дори не си направих труда, да прочета статията до край! Няма вече здравомлщещи медии в е !България! Тоест, убидно и срамно! Нещо , като! В тези статии , ще срещне те познати или близки, но , но, не дейте да ги разпознавате!
  • 78 Бай Манчо

    14 3 Отговор
    хахахахаха , похвали ни , за едно потупване по рамото предателите са готови на всичко , какво и кого са шпионирали , като са казали А да кажат и Б . Какво са шпионирали ? Та ние нямаме армия , флот , авиация - нищо , по ученията и мисиите сме теляци , готвачи , тиловаци . Това Българско правителство е вредно и опасно за България .
  • 79 Меринджей

    13 2 Отговор
    Верно ли бе? Потупаха по главичката тиквоглавия гешефтар - "Браво! Добро куче, добро!"
  • 80 Изгонен руски шпионин ?!

    9 5 Отговор
    А останалите един милион кога ши ги изгоните ?!

    Коментиран от #86, #87

  • 81 Гого

    10 5 Отговор
    Има едно старо правило. Не се страхувай когато когато те критикуват. Значи си на прав оът. Притеснявай се когато те хвалят. Бъди сигурен, че това което правиш е грешно. Май това правителство не знае за тази максима и мърка под милувките на американци и англичани. Ама като си е притворило очичките и мърка, не вижда средния пръст на тези и как се готвят да ни го заврат отзад. На нас. Не на Бойко и бойковците. Да ама на мен не ми се иска. Предпочитам да е в техните задни части.

    Коментиран от #84

  • 82 Спас

    12 2 Отговор

    До коментар #51 от "Десен язовец":

    Тя и Армения избра да е съюсник на САЩ. И кво стана?Като видят дебелия и тичат при Путин!
  • 83 Седесарят.

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "СМЕШЕН СИ":

    Кой те е взел насериозно,???Кви НАТО ,кви бази?? Фантазьор...Отчаяна..Заблудена бедна душа..
  • 84 Седесарят.

    3 2 Отговор

    До коментар #81 от "Гого":

    Ако,пътя по който вървиш,е труден,значи ,това е правилния път...Стара китайска поговорка......Дааа,ще ни тупкат по рамото саксонците ,,ииии тъй ще си я караме безгрижни и доволни.....Няма как да стане...Ще има ееебъъъбн през гащите...
  • 85 ДРУГАРЕ !

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Седесарят.":

    Да помогнем на американските и британските ни братушки в борбата им за защита Суверенитета и Националната сигурност на бегето. Така както помагахме едно време на руските братушки да ни защитават, че и на швабските, па и на турските.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 !!!?

    3 10 Отговор
    От Президентството: При нас няма руски шпиони !!!?

    Коментиран от #99

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ГЕРП

    8 6 Отговор

    До коментар #22 от "Каишков":

    Абе не си спомням референдум за приемането, ама ако направим за напускане - няма да го пропусна!
  • 95 айде де

    5 1 Отговор
    егати тъпия сценарий, също като за генерали....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Каишков":

    Браво,браво,браво!!!!!!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 !!!???!!+?;;';!!?!!!???

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "!!!?":

    А нещо за правителствените Мата Хари та да кажеш?Боко много ги обича.
  • 100 Нямам срам

    6 2 Отговор
    Е с това Боко изби рибитата ... ся си спечели от Фащ още 4 години диктатура
  • 101 Гост

    3 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Трудно е да си представим какво толкова особено биха могли да проучват руските дипломати в България. Има логика, и аз се чудя също
  • 102 Скоро

    4 1 Отговор
    И за Изчезналият Български народ
  • 103 Бай Шиле

    4 2 Отговор
    Тия за да останат на власт и майка си ще изгонят от България.Такъв слугинаж не е имало и когато бяхме 16-та република на СССР.

    Коментиран от #110

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Атлантик плюс

    5 3 Отговор
    какво се пените? Руското вмешателство е незаконно, англосаксонското е - законно. Това е днешният избор на БГ. На който не му харесва - да заминава на някъде......Последният, моля, ...... шалтера
  • 106 Шутове и на гарата

    1 1 Отговор
    Бушмените нещо са се объркали Това не им е бащиния да се правят на чорбаджии Шпиончика и пари давал на предателя за информация
  • 107 Добре де,

    5 1 Отговор
    някой може ли да ми каже какво точно може да се шпионира в един разграден двор? Ами то това, че нямаме армия и децата го знаят. Това не е предмет на шпионаж! Тези, които ни разградиха двора първи ни хвалят. Що за наглост и безочие! А още по-наглото е, че тези които трябва да са в затвора ги потупват по рамото за свършената работа на чужди агентури, които после ги хвалят.
  • 108 Активист на БКП

    5 1 Отговор
    Жалка история са Чекмеджан и герберугите! Жалка...
  • 109 Тъпотии

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "Mинаващ оттук":

    Кремълски тъпотии!
    Великият Путин не смее на пипне миниатюрните Литва, Латвия и Естония!
    ФАКТ!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Диоген

    1 0 Отговор
    Да живеят интригите!
  • 113 пламен

    1 1 Отговор
    Една държава, за да оцеле, трябва да е в състояние да произвежда конкурентно способни стоки. Социализма рухна, защото загуби икономическото съревнование с капитализма и бе принуден да спре да се въоръжава, за да изгради конкурентно способна икономика.
    За жалост, Русия отхвърли подадената ѝ за помощ ръка от САЩ и Европа и отново пое по пътя на конфронтацията. Обекти на нейната конфронтация се оказаха вече и бившите Соц. страни и някой от страните от състава на СССР. Разполагайки с най големите природни богатства. за Русия е лесно да се изолира от цивилизования свят, но за нас, пътя за оцеляването е в близостта с технологично развитите страни, от които има какво да вземем!
  • 114 big

    2 1 Отговор
    Просто ето по чие нареждане той е обявен за шпионин и изгонен! Щом като нашите ДАНС и прокуратура са толкова добри и принципни, защо не изгонят техните военни аташета, те вършат същото! Е, има малка разлика, болшинството от инфото го получават от нашите "патриоти" в посолствата им на кафе или чай!
  • 115 Да се видят

    3 3 Отговор
    Русоръбовете защитват руската разведка шпионин и показват че са готови да продадът България и децата си за шепа рубли
  • 116 Холмс

    3 0 Отговор
    боя се, че не ви хвалят потупвайки ви по рамото, а ви бъркат с пръст малко по-надолу
  • 117 Мирослав

    3 2 Отговор
    Повече хора защитават руснака,а не родината си. Не народ а мърша!
  • 118 Браво на них

    3 0 Отговор
    Браво! И ние похвалихме краварите, че преди време ни посочиха един корумпиран! Браво още веднаж!!!
  • 119 Човека Коза

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "НИЩО ПО ПОЗОРНО":

    Колко ти плаща Шорош да пишеш коментари тук? И колкото и никове да смениш, стила ти на писане понасмърдява отдалеч... Смешник
  • 120 Нане

    1 0 Отговор
    мдааа палето ша получи парченце 30 годишно телешко щот слушка и ще върти опашка от кеф хахахахаха
  • 121 скалата

    1 1 Отговор
    Когато РУСНАЦИТЕ са си оставяли костите в нашите земи , за да ни освободят от поробителя - Турция , САЩ са продавали въоръжение на ПОРОБИТЕЛЯ и са правели кинти !!! Така че САЩ работят мноооого отдавна против нас !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове