ФАКТИ.БГ
  • бойко борисов-
  • хеликоптер

Адвокат поиска от КПКОНПИ да разследва Борисов за корупция и конфликт на интереси

Поводът е използването от страна на премиера на вертолети и служебни автомобили

Публикувана: 8 Януари, 2021 12:41
131 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 7398
Адвокат поиска от КПКОНПИ да разследва Борисов за корупция и конфликт на интереси - 1
Снимка: Фейсбук
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 112 гласа.

Адвокат Албена Белянова внесе сигнал в КПКОНПИ, с който поиска премиерът Бойко Борисов да бъде разследван за корупция и конфликт на интереси. Това е станало тази сутрин. Повод за направеното искане е използването от страна на премиера на вертолети и служебни автомобили, с които за сметка на държавните пари, той си прави политическа пиар кампания, предаде "Фрог".

Ето и самият сигнал:

ДО

КПКОНПИ

ГР. СОФИЯ 1000

ПЛ. „СВ. НЕДЕЛЯ“ № 6

С И Г Н А Л

☐ за корупция

☐ за конфликт на интереси

☒ за корупция и конфликт на интереси

от Албена Божидарова Белянова

1. имената на лицето, срещу което се подава сигналът, и заеманата от него висша публична длъжност по чл. 6, ал. 1 от ЗПКОНПИ:

Бойко Методиев Борисов – министър-председател ( чл. 6, ал.1, т. 3 от ЗПКОНПИ).

2. конкретни данни за твърдяното нарушение, включително място и време /период/ на извършване на нарушението, описание на деянието и други обстоятелства, при които е било извършено:

Данните, от които КПКОНПИ може да направи основателно предположение за корупция и/ или конфликт на интереси по смисъла на ЗПКОНПИ са следните:

2.1. На 05.01.2021 г. министър-председателят Бойко Методиев Борисов се включи на живо от хеликоптер, за да покаже отсечки от АМ "Хемус". От публикуваните видеа и отразяването им в медиите се разбира, че заедно с г-н Борисов са финансовият министър Кирил Ананиев и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, както и лице, което заснема видеото. Видно от профила на г-н Бойко Борисов във Facebook (Boyko Borissov) включванията са в:11:18 часа, в 11:36 часа, и в 11:42 часа.

До 05.01.2020 г. многократно министър-председателят Бойко Методиев Борисов се включва на живо от различни места в България, като пътуванията се извършват с автомобили на НСО, един от които джип, марка „Тойота“, модел „Секвоя“, с държавен контролен номер СВ6371МТ.

От живите включвания и следващите ги публикации в медиите е видно, че при обиколките в страната министър-председателят Бойко Методиев Борисов се придружава от различни министри и заместник-министри, както и от г-жа Севдалина Арнаудова, която заснема събитията. На 05.08.2020 г. г-жа Арнаудова потвърждава пред медиите, че напуска Министерския съвет като ръководител на правителствената пресслужба и „се връща на работа в ГЕРБ“, защото партията е започнала подготовка за предстоящите избори.

Публикуваните във Facebook профила Boyko Borissov събития се публикуват и на официалната интернет страница на Министерския съвет, раздел „Новини“ . И от думите на министър-председателя Бойко Методиев Борисов, и от заснетите кадри е видно, че в част от случаите г-н Борисов извършва нещо като инспекционна и/ или екскурзоводска дейност, а в други открива/ посещава обекти, построени, строящи се или ремонтирани с публични средства (някои от обектите открити/ ремонтирани месеци/ години преди посещението). Видно е, че фактическа инспекционна/ контролна дейност не се извършва, като напр. не се събират доказателства за вложените материали, за сроковете на изпълнение на строителството, за изразходваните средства.

В Република България има над 200 контролни органа с различни правомощия, в т.ч. и извършване на контрол на строителството, финансови и данъчни проверки, проверки за спазване на трудовото законодателство и др., чиято издръжка се осигурява от българските данъкоплатци. Също така, при изпълнение на договори за строителство се извършва независим строителен надзор от оправомощени и вписани в регистър на ДНСК лица. Неясно е какво налага и какво се цели с извършването от министър-председателя на дейности от правомощията и компетентността на други държавни органи и какви резултати в интерес на обществото се постигат с тях.

Съгласно чл. 108, ал. 2 от Конституцията на Република България (КРБ) министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството и носи отговорност за нея.

Законът за администрацията, който урежда правомощията на органите на изпълнителната власт, регламентира, че:

- Администрацията осъществява своята дейност при спазване на принципите на законност, отговорност и отчетност, ефективност, предвидимост и др.;

- Администрацията осъществява своята дейност в интерес на обществото;

- Администрацията планира и изпълнява дейността си по начин, който води до постигане на висок обществен резултат при възможно най-икономично използване на ресурсите.

Бойко Методиев Борисов е председател на политическа партия ГЕРБ. Съгласно чл. 24, ал. 4 от Закона за политическите партии политическите партии не могат да използват безплатно публичен административен ресурс. Публичен административен ресурс е не само материалният такъв (въздухоплавателни средства, моторни превозни средства, разходи за пътуване и др.), но и човешкия ресурс (заплатите на служителите в администрацията се заплащат от данъкоплатците за изпълнение на законоустановените им функции и правомощия). Забраната е императивна и не е ограничена за времеви период.

Моля да бъде установено дали в резултат на заеманата висша публична длъжност - министър-председател, г-н Бойко Методиев Борисов злоупотребява с власт, нарушава или не изпълнява служебни задължения, като използва и с негово съгласие се използва и от други, свързани с ПП ГЕРБ лица, публичен ресурс, и по този начин извлича неследваща се облага за самия него, в качеството му на председател на ПП ГЕРБ, и за ПП ГЕРБ.

Моля да бъде установено дали по отношение на заемащия висша публична длъжност - министър-председател, Бойко Методиев Борисов е налице конфликт на интереси, при използването от него (и с негово съгласие и от други свързани с ПП ГЕРБ лица) на публичен ресурс.

2.2. През м. юни и м. юли 2020 г. в медиите бяха публикувани записи на разговори на министър-председателя Бойко Методиев Борисов, както и снимки и видео от спалнята на г-н Борисов във вила „Секвоя“, резиденция „Бояна“.

Относно разпространения първи по време запис на разговор на 18.12.2020 г., пресцентърът на ПРБ съобщи, че е постановен отказ за образуване на досъдебно производство. В съобщението бе посочено, че ПРБ се занимава с наказателната отговорност на извършителите на престъпления, а "гражданската отговорност, дисциплинарната отговорност и всякакъв друг вид отговорности се осъществяват при различни условия".

Прокуратурата не коментира останалите записи, в които се чува глас, подобен на този на г-н Борисов. В един от тях записаният се обръща към човек с името "Валентин Василиевич", искайки му обяснение дали подкрепя "Корнела и Радев". В друг запис записаният коментира президента Румен Радев, подчертавайки, че "трябвa дa му ce пoдигрaвaмe, дa изглeждa cмeшeн". След оповестяване на записа г-н Томислав Дончев призна, че част от изтеклите записи са от автентични разговори на г-н Борисов. В огласените през м. юли записи, отново се чува глас, наподобяващ този на г-н Борисов, който се обръща по телефона към човек с името Томислав. Двамата коментират президента Радев като първият мъж отбелязва, че "акъл се набива, Томиславе, на умен човек", след което употребява нецензурен израз. В друг от записите записаният разговаря с председателя на Конституционния съд – г-н Борис Велчев. Г-н Борис Велчев потвърди, че е провеждал такъв разговор с г-н Бойко Борисов.

Записът, по който ПРБ отказа да образува досъдебно производство, е предоставен за извършване на експертиза на две лаборатории - Primeau Forensic (по възлагане на „Биволъ“) и Beryl Audio Forensics Laboratory (по възлагане на г-жа Елена Йончева). Докладите и на двете лаборатории доказват, че записът не е манипулиран или подправен и, че гласът на записа е на Бойко Методиев Борисов. Заключенията на експертизите се потвърждават и от редица публични изказвания на министър-председателя Борисов.

Снимките от спалнята на г-н Бойко Борисов са правени в периода 2017-2019 г., без фотошоп и без монтажи, според извършената техническа експертиза възложена от „Биволъ“ и „Е-вестник“. В 6 от общо 9-те снимки има промени в метаданните, но извършената експертиза установява реалните дата и час на заснемането. За изготвяне на техническата експертиза са направени специфичните анализи Noise Analysis, Error Level Analysis, Luminance Gradient, Clone Detection и Level Sweep. На снимка с име на файл IMG_4444.jpeg., направена на 25 септември 2017 г., понеделник, в 15 ч. и 18 мин. и 23 сек се вижда нощно шкафче с отворено чекмедже с пачки банкноти по 500 евро, според дебелината им са по 100 банкноти. По видимата част на чекмеджето може да се изчисли броят на пачките на поне 20, тоест около 1 млн. евро. На снимка с име на файл IMG_0000.jpeg. се виждат две пачки по 500 евро хванати с жълт и кафяв ластик. Над тях се виждат кюлчета злато, две от които се разпознават като марка Umicore 250 г., белгийски. На кюлчето с тази марка има надпис FEINGOLD 999,9. (https://bivol.bg/bace_nanka_expertised.html).

През м. ноември 2020 г. във Facebook профила на г-н Бойко Борисов (Boyko Borissov) е публикуван превод на интервю, дадено от г-н Борисов на 09.10.2020 г. на "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" по повод снимките от спалнята му. В това интервю г-н Бойко Борисов казва следното, важно за установяване на обективната истина: „Затова сложиха златни кюлчета, пачки пари и пистолет в нощното ми шкафче и след това снимаха тази аранжировка.“, „Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея.“, „Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми. Така враговете ми вкараха златото и пачките пари в къщата ми. Снимаха ме, докато спя и в други моменти направиха снимки на нощното ми шкафче с пари и злато в него. И след това има един видеозапис, който разкрива извършителите. Можете да видите как някой минава през къщата ми. Показана е банята, гардеробното помещение и накрая спалнята ми. Там има няколко шкафа, но човекът, който е правил видеото, целенасочено отива към нощното шкафче и отваря едно чекмедже, в което се виждат пари и златни кюлчета.“, „Погледнете тази дамска чанта: Вътре има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари. И тогава ми се обажда дамата и казва: „Идваш ли? Чакам те.“. Аз ѝ казвам: „Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути“. Охраната има указания да я допусне в къщата ми, и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари.“


Моля да бъде установено налице ли е по отношение на заемащия висша публична длъжност – министър-председател, г-н Бойко Методиев Борисов корупция и/ или конфликт на интереси от: компрометирането на негови политически опоненти; „вкарването“ на държавни институции за „размазване на физиономии“ на тези, които не се съобразяват с г-н Борисов; знанието за предстоящо повдигане на обвинения, за да бъде „съсипан“ някой, а друг/и да“изгори“; компрометирането на интитуцията председател на Народното съобрание, като заемащата понастоящем тази позиция – г-жа Цвета Караянчева, бива наречена „проста кърджалийска путка“, наличието в спалнята на г-н Борисов на банкноти и златни кюлчета и др.съдържащи се в записите (аудио и видео) и снимките данни за противоправно поведение, недопустимо и несъвместимо с изпълняваната длъжност.

Вярвам, че настоящият сигнал, подаден на основание чл. 47, ал. 1 от ЗПКОНПИ, ще бъде разгледан при съблюдаване на принципите, посочени в чл. 4 от ЗПКОНПИ и особено на принципите: политически неутралитет, законност, прозрачност, независимост, обективност и безпристрастност и ще бъде извършена всестранна проверка.

3. позоваване на документи или други източници, които съдържат информация, подкрепяща изложеното в сигнала, в т. ч. посочване на данни за лица, които биха могли да потвърдят изложеното в сигнала или да предоставят допълнителна информация:

- множество публично достъпни медийни публикации в периода юни 2020 г. до сега;

- доклади на лабораториите Primeau Forensic и Beryl Audio Forensics Laboratory;

- техническа експертиза на снимките, изготвена по възлагане от „Биволъ“ и „Е-вестник“;

- постановление на прокурор (публично неоповестен) за отказ за образуване на досъдебно производство;

- профил на г-н Бойко Борисов във Facebook (Boyko Borissov);

- официалната интернет страница на Министерския съвет;

- полетен борден дневник на въздухоплавателното средство, с което е извършен полетът на 05.01.2021 г.;

- разходооправдателни документи, в т.ч. за гориво, нощувки, дневни и др.;

- банкови сметки в български и международни банкови институции на г-н Бойко Методиев Борисов и свързани с него лица;

- доказателства и документи за установяване истинността и произхода на банкнотите по 500 евро и кюлчета злато, за които г-н Бойко Борисов казва, че са внесени с дамска чанта с „достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари“;

- охранителни камери в резиденция „Бояна“;

- Бойко Методиев Борисов – министър-председател и председател на ПП ГЕРБ;

- Севдалина Стефанова Арнаудова – ПП ГЕРБ;

- Томислав Пейков Дончев – заместник министър-председател;

- Елена Николова Йончева – представител на Република България в Европейския парламент;

- Борис Владимиров Велчев – председател на Конституционния съд на Република България;

- Проф. д.ик.н. Стати Василев Статев;

- Дамата, провела телефонен разговор с г-н Бойко Борисов, на която той е казал (т.е. несъмнено познава): „Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути“, и за която охраната от НСО има указания да я допусне в къщата, където спи министър-председателят;

- други лица: пилот на хеликоптера, министри, заместник-министри, служители на НСО и лица, придружаващи г-н Борисов при обиколките му в страната.

Дата на подаване на сигнала:
08.01.2021 г.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 112 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Последния Софиянец
1 Отговор
С нашите пари Тиквата обикаля и рекетира работодателите да изкарат ратаите под строй за него на изборите.

Коментиран от #11


Оценка:
-18 +189

ТаУмВзе
2 Отговор
Мафията е невъзможно да се разследва сама! Каскета Пак не е разбрал! Много ясно.

Коментиран от #50, #123


Оценка:
-13 +145

Другари и Другарки
3 Отговор
Покажете ми една държава, в която министър-председателят "ходи на инспекция" и то със собствения си джип ! В качеството си на какъв ? Няма ли компетентни министерства, комисии, инспекторати ! Само в някаква бананова република местния цар ходи на "инспекция". Ставаме за смях на целия свят, ужасна излагация, резил !

Коментиран от #10, #86


Оценка:
-13 +169

Да изгоним грабителя
4 Отговор
България е в плачевно състояние. Нуждата от компетентени и къдърни управляващи е крещяща.

Коментиран от #19


Оценка:
-11 +133

пламенчо терасата от барцелона
5 Отговор
Е ся ше кажа на цацаротурата да извади готовия доклад с актуална дата!

Оценка:
-8 +78

юзер
6 Отговор
Виждам тук акъла и похватите на Христо Коминтерна и сол-стафидки! Кажете ако бъркам?

Оценка:
-52 +21

Гост
7 Отговор
При бай Тошо беше много, много лошо.

Оценка:
-65 +16

гост
8 Отговор
Времето се заоблачава все повече !

Оценка:
-6 +67

Behemoth
9 Отговор
Усещам как това нещо с многото букви ще разследва него за петте лева дето не е декларирал в данъчната декларация за 98 година...

Оценка:
-5 +45

БАЙ Х@Й
10 Отговор

До коментар #3 от "Другари и Другарки":


Нещо за джипа не разбрах , собствен ли кара ⁉️

Оценка:
-6 +53

решение
11 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


Да, обикаля, но така огрява цяла България, за разлика от теб, който само вие и зацапва /добре знаеш с какво/ градинките около "Орлов мост". Затова върни се на село, щом те очакват твоите съселяни !

Коментиран от #15, #74


Оценка:
-98 +18

12
Този коментар е премахнат от модератор.
Аз да ви кажа нещо
13 Отговор
ТОВА Е ЛУДОТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ. ПОНЕЖЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО МУ СКИМНЕ И КАКВОТО СИ ЖЕЛАЕ ТОВА СЪСТОЯНИЕ СЕ ПРЕВРЪЩА КАТО НОРМАЛНО И ТОЙ СМЯТА СЕБЕ СИ ЗА НЕПОГРЕШИМ ТОВА Е

Коментиран от #17


Оценка:
-7 +81

ГОРСКИ
14 Отговор
Това трябваше и други адвокати да направят!!!!

Коментиран от #52


Оценка:
-8 +78

15
Този коментар е премахнат от модератор.
Ха ха ха
16 Отговор
Немска съдебна система,другото е само приказки

Коментиран от #114


Оценка:
-6 +39

Допълвам
17 Отговор

До коментар #13 от "Аз да ви кажа нещо":


и това го съсипа и политически и физически !
В момента той е само един смешник !

Коментиран от #23


Оценка:
-7 +56

оня с коня
18 Отговор
Азвокатката А.Белянова внесла Сигнал до КПКОНПИ срещу Борисов...за "разни работи".Както е известно,Адвокатите не правят НИЩО за "Без пари",така че нека бъде добра Белянова и да каже КОЙ Й ПЛАЩА за да подаде въпросният "Сигнал"?И Това не е Любопитно подпитване което Адвокатката ще подмине без Коментар,а покана за Сделка:Ти казваш Кой те е Наел,КПКОНПИ ще образува разследване,иначе - няма Разследване!

Коментиран от #22, #31, #37, #45


Оценка:
-81 +12

Айдееее
19 Отговор

До коментар #4 от "Да изгоним грабителя":


ПРОСТОТИЯТА ВЪН ОТ ЪПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА !!!
28 МАРТ !!! МАСОВО !!!

Оценка:
-10 +56

Наблюдател
20 Отговор
Такова разследване в България неможе да се случи предвид че прокуратурата най-вече в лицето на главния "каскет" на практика е опънала чадър над него,пък и него точно за това го избраха! Както и защото в голямата си част съдът е затънал в корупция "до шия". За да се случи ефективно Правосъдие в България най-вече срещу организираната престъпност първо трябват Радикални Реформи!

Коментиран от #27


Оценка:
-7 +60

21
Този коментар е премахнат от модератор.
22
Този коментар е премахнат от модератор.
Киро Брейка
23 Отговор

До коментар #17 от "Допълвам":


Вярно е другото е пропаганда

Коментиран от #33


Оценка:
-0 +22

24
Този коментар е премахнат от модератор.
123
25 Отговор
Нито едно от доказателствата на адвокатката не доказват нищо, освен внушениа за направена корупция или действия.Показателно е каква е корупцията,лъжите и измамите във всичките тези описани над 200 Български контролни органи в щом Министър Председатела на страната отива лично на проверки.Тази дейност не му е забранена и няма конфликт на интереси.Но с такива хора като този адвокат напредък няма да има.Трябва Държавата да съди адвокатката за клевети,

Коментиран от #40, #44, #54


Оценка:
-58 +16

божодан
26 Отговор
САМО ТАКА СИГНАЛИ ДО ДУПКА.ГЛАВНАТА ТИКВА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ.ИНСУЛТА И ПОЛУДЯВАНЕТО МУ СА БЛИЗО.

Коментиран от #29


Оценка:
-8 +54

Напред
27 Отговор

До коментар #20 от "Наблюдател":


Напред и само напред ! Мъничко по мъничко, капка по капка - и виж, че се случва.
Властта в момента е "мат", н@ср@ла се е от страх. Сега е момента да я довършим ! Да изринем мафията !
28 МАРТ

Оценка:
-8 +58

12345
28 Отговор
Точен анализ. Изнесените факти са истина.Да не забравяме къщата в Барселона, търговията, метресата и незаконното му дете ,произнесената и излежана присъда в Чехия,всички лъжливи нападки и интриги срещу Президента на България Румен Радев.Никога до сега в историята на България, не е имало по корумпиран мошеник от Б. Борисов -комунист,натовец.

Оценка:
-10 +51

Оптимист
29 Отговор

До коментар #26 от "божодан":


МАЛКО ИМ ОСТАНА ! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ НАКРАЯ ! ВИЖДА СЕ !
ЗМИЯТА КАТО УМИРА НАЙ-МНОГО ХАПЕ !

Оценка:
-9 +42

методиев
30 Отговор
ГЛАВНИЯ КАСКЕТ ОБСЛУЖВА ГЛАВНАТА ТИКВА.ЕДИН ТЪПОГЛАВЕЦ СЕ НАВЕЖДА НА ДРУГ ТЪПОГЛАВЕЦ. ВИЖДА СЕ ЧЕ ТУЛУПА ПОЛУДЯВА ПСИХИЧЕСКИ,ПАК СЕ ПОЯВИ НАДРУСАН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОНЗИ ДЕН ,МАЗЕН,ПОТЕН,ЗАПЕНИЛ СЕ,НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, ВОДИ СИ МОНОЛОЗИ,СТРАДА ОТ БЕЗСЪНИЕ,РАДЕВ МУ РАЗКАТА ФАМИЛИЯТА НА МУТРАТА, БЪЛНУВА ЗА ДРОНОВЕ,БОЖКОВЦИ.СИГНАЛИ ДО БЕЗКРАЙ ЗА ТОЗИ ТУЛУП.

Коментиран от #36


Оценка:
-4 +48

Hoho Boho
31 Отговор

До коментар #18 от "оня с коня":


Аз и платих за да подаде сигнала..

Готово. Има сделка. :)

Оценка:
-4 +25

32
Този коментар е премахнат от модератор.
33
Този коментар е премахнат от модератор.
за принципа
34 Отговор
Цацаров,кога ще станеш Акулов?

Оценка:
-4 +28

тодоров
35 Отговор
ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПУСНАТ СИГНАЛ ЗА ЗАКОПАНИТЕ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА В ТРЪБИ, ТИКВАТА ПЛАТИ ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРИЯ ЕДИН ГАЗОПРОВОД ОБСЛУЖВАЩ ЕДИНСТВЕНО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЛАТЕН ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ. ТУЛУПА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, НИКАКВА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА ГАЗОПРЕНОСНА МРЕЖА НЕ Е ТОЗИ ГАЗОПРОВОД,ТОВА Е ТРАНЗИТНА ТРЪПА ПЛАТЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА МОЖЕ ГАЗПРОМ ДА СИ ИЗНАСЯ ГАЗ. СИГНАЛ ТРЯБВА ДО ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАК ТИКВАТА ЗАОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА И КАК ПРОКАРВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. 50 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ТУЛУПА.

Оценка:
-8 +37

Мачкай
36 Отговор

До коментар #30 от "методиев":


мачкай, сега е времето !
Толупа не издържа вече. Сигурен съм, че иска да се завре в дън зема. ЩЕ ГИ ДЕМОНТИРАМЕ !

Оценка:
-5 +33

37
Този коментар е премахнат от модератор.
28март
38 Отговор
БРАВО ЗА СИГНАЛА, ТРЯБВА ДА СЕ ШУМИ НОНСТОП ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ТУЛУПА,ПЕЕВСКИ,ГЕШЕВ,ДОГАН,ЦАЦАРОВ.ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ПАСМИНА ОВЛАДЯЛА ДЪРЖАВАТА. ПОТЕН ЛИ СИ ТУЛУП МАЗЕН?КРАЯ Е БЛИЗО.

Оценка:
-7 +33

Стр техник
39 Отговор
Не трябва да обикаля по строежите. Министър председателя трябва да организира работата на министрите и да ги санкционира ако не си вършат работата. Всеки ден трябва да им поставя задачи и да ги кара да му се отчитат. Само така ще има ефективност от работата, другото е позиране пред камерите и ПИАР от което българските граждани най-малко имат нужда.

Коментиран от #51


Оценка:
-4 +29

40
Този коментар е премахнат от модератор.
хаха
41 Отговор
Да се вози, кога после ще му се отдаде такава възможност да се вози на вертолети и да има охрана.

Коментиран от #46, #48


Оценка:
-4 +28

КП КОНПИ
42 Отговор
В Русия сме....

Оценка:
-2 +17

пичонковъ
43 Отговор
ПРОКУРАТУРАТА Е НАДУПЕНА В ПОЛЗУ ТУЛУПОВ. ЗАТОВА НЕ РАЗСЛЕДВА .ТОВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ГЕШЕВ-ТУЛУПА-ТЛЪСТОТО МОМЧЕ ШИШИ. ХРИСТО ИВАНОВ Е ПРАВ ТРЯБВА ИЗЧИСТВАНЕ НА ЦЯЛАТА НАВЕДЕНА ПРОКУРАТУРА,ВСС,И ГЛАВНИЯ КАСКЕТ.

Оценка:
-4 +29

Съветник
44 Отговор

До коментар #25 от "123":


Проверяваш, ако имаш мозък.
Пр0стия ЕДНОКНИЖНИК какво ще проверява.
Ти изкара, че всички българи са по-пр0сти от него.
Т къде се слагаш ?

Оценка:
-4 +24

Хи хи
45 Отговор

До коментар #18 от "оня с коня":


Който и да й плаща, да е жив и здрав!
Полезните неща си имат цена. А аз не мога да си я позволя. Ми, нека тогава друг да я плати, но ползата да е и за мен.
Браво.
А ти дай идея, как да бъде осъден престъпник от такъв ранг, без адвокат. Обещавам да те подкрепя.

Оценка:
-5 +26

А бе
46 Отговор

До коментар #41 от "хаха":


да се повози още малко, то колко му остана.
Но този път - сметката ще се плаща !

Оценка:
-5 +25

Дидо
47 Отговор
БРАВО!А дано захване....

Оценка:
-5 +22

Еееех
48 Отговор

До коментар #41 от "хаха":


де да можеше и самолет да кара, ама си няма такава "книжка".
Между дугото, на микро-библиотечката му с едно рафтче има само "Винету" и шофьорска книжка. Други книги няма. И това "нещо" е премиер на България. КОМЕДИЯ.

Оценка:
-5 +24

КАСКЕТура
49 Отговор
ДОКАЗАТЕЛСТВА, както винаги НЯМА !!!!!!!!!

Оценка:
-4 +18

Де Факто
50 Отговор

До коментар #2 от "ТаУмВзе":


А ДС школата в Симеонов произвежда ТУЛУПИ.
Справка: ГЛАВНИЯ ТУЛУП.🤣

Оценка:
-5 +26

Бай Ганьо
51 Отговор

До коментар #39 от "Стр техник":


Ама той е ТУЛУП, бе френд.Голям ТУЛУП.

Оценка:
-5 +19

Гост
52 Отговор

До коментар #14 от "ГОРСКИ":


Защо и други адвокати? Защо трябва да си адвокат, за да подадеш сигнал срещу Министър-председателя, пък бил той и Бойко Борисов. Всеки гражданин има право да подаде такъв сигнал.

Коментиран от #78


Оценка:
-4 +27

ПСР
53 Отговор
Няма друг евро-Премиер с подобни воаяжи и поведение.Това е безобразие на куб!Един болен човек харчи стотици хиляди,за да се разхожда из България.Но не са паричките от шкафчето-нашите са."Инспектира"....частен завод за бойлери,построен преди 30г.Самолет го вози до Варна.Джиповете пътуван по пътя и го чакат на летището.В Банско,"инспектира"чисто общински дела-изграждане на улица.Инспектира мандрата на чичо Манчо в Родопите.И му чете за Муудис и Стандарт енд Пурс.И така вече една година обикаля,гледа,агитира,лъже,наглее за наша сметка!
Или Затвор,или в клиниката на д-рГълъбова!!!

Оценка:
-6 +31

БАЙ Х@Й
54 Отговор

До коментар #25 от "123":


‼ Та значи: ПЪРВО във всяка нормална държава министър председателят ще прати специализиран орган на проверка ‼ Дори да реши лично да отиде на проверка НЯМА ЛИЧНО ТОЙ да шофира кола на службата за охрана‼ Но понеже ние тук си имаме МИНИСТЪР-ПРЕ'ДАТЕЛ назначен в нарушение на закона от партия която е създадена в нарушение на конституцията #ТОЙ се държи като самодържец ‼

Оценка:
-6 +26

Бечо
55 Отговор
Ми, тя /адвокатката де/ писала, писала, та написала пореден том от "Война и мир" бе..... то целия личен състав на Прокуратурата
/барабар с чистачките/ да врегнат да нищи "сигнала", няма да му
стигнат три прокурорски мандата.....

Коментиран от #65


Оценка:
-23 +10

Цацата да разследва ББ?
56 Отговор
Това нещо би било обречено на неуспех. Но само така, само натиск.

Оценка:
-5 +22

Го4о
57 Отговор
"Настъпаната жаба.нюз" да си гледа Черепа, да взима кинти и да си натиска искания парцал (сайт)! Злобата ще Ви доунищожи. ГЕРБ победа!

Коментиран от #82


Оценка:
-27 +12

Няма
58 Отговор
МУТРА без джип !

Оценка:
-4 +26

Го4о
59 Отговор
Поправка "искания" да се чете ОАКАНИЯ сайт.

Оценка:
-9 +6

Уууууууууу
60 Отговор
В Китай на един управляващ намерили в чекмеджетата пачки пари. За корупция го осъдили на разстрел. А Баце Бочко Тиквата крадлива,кога?

Оценка:
-4 +24

ПСР
61 Отговор
КПКОНПИ,естествено няма да разследва нищо,то е ясно!
Нормалните българи,трябва да Го"разследват"на Изборите,така щото,този тип,никога повече да не идва на Власт.
Какво беше това,в разгара на здравната криза у нас,Той,Величеството,да качи Министър на здравеопазването и Началника на"Пирогов"в дЖипката,за да им показва мантинели и маркировка?!Що за болен мозък може да го роди?!
Стотици хиляди левове от нас похарчи,без никакъв смисъл и полза за Народа през тези разходки-няма срам,няма съвест,няма морал,просто съм без думи.

Коментиран от #66


Оценка:
-6 +24

Тошко
62 Отговор
А Нинова като се качва на КОН и то предизборно и коня не е нейна собственост !?!? Ще подадете ли сигнал някъде или тя е ваш човек?

Оценка:
-20 +12

Бивош
63 Отговор
На Боко му прави кеф да съзерцава творческия процес на съзиданието. А и така показва напредъка на страната ни. Магистрали,пречиствателни станции,трети лъч на метрото,спортни зали,детски градини,нови предприятия, нови газови връзки, нови локомотиви. България строи, прогресира,доходите растат. Е, как комунистите да не се пукат от яд.

Коментиран от #96


Оценка:
-21 +8

Хахаха
64 Отговор
АЙДЕЕЕЕ, ЗАПОЧВА СЕ С ПРЕДИЗБОРНИТЕ ЦИРКОВЕ!
Пак се опитват да спретнат някакъв ...гейт на Боко.
Ами какво да ви кажа, ГЕРБ си е най - малкото зло за България.
Всички други сте.... Бог да ни пази от вас.

Оценка:
-22 +10

Де Факто
65 Отговор

До коментар #55 от "Бечо":


Прав си.Трудно ще им бъде, защото са чели САМО "Винету", до 17-та страница.

Оценка:
-3 +16

Кога
66 Отговор

До коментар #61 от "ПСР":


Някой знае ли кога ще бъде снет имунитета на Елена Йончева. Едно дело за присвояване в особено високи размери трябва да бъде насрочено. В Брюксел съм,в Брюксел съм.

Оценка:
-15 +10

Вида
67 Отговор
Току-що съобщиха по новините, че Бойко Методиев Борисов си го е преместил в другия крачол
Оги вече е щастлив! ГЕРБ победа!

Оценка:
-20 +9

chi
68 Отговор
КПКОНПИ няма да си мръднат пръста, отдавна са купени и продадени, а Бойко от където и да го погледнеш отвсякъде си е гьонсурат

Оценка:
-3 +19

Кожудер
69 Отговор
Подкрепям Адвокат Албена Белянова и не само КПКОНПИ, а и останалите институции трябва да го разследват

Оценка:
-5 +17

хохохо
70 Отговор
Тая па къде е тръгнала. Шефа ше метне 500 кинта по ценоразписа на НСО за коли и хелита и случаят е решен.

Коментиран от #73


Оценка:
-10 +5

Свобода
71 Отговор
Искаше ми се да имаме съдебна система като Американската или поне да имахме човек като Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Тогава Бойко щеше да бъде наказан и то по всички параграфи по които е правил нарушение

Оценка:
-4 +12

Айхман
72 Отговор
Ако наистина се случи да разследват Борисов и му се повдигне обвинение,Баце дълго време ще пребивава в затвора.Но...съмнявам се,че ще се случи,за съжаление.

Оценка:
-1 +16

Келеша
73 Отговор

До коментар #70 от "хохохо":


Тръгнала е да търси правосъдие, не като вас продажници

Оценка:
-3 +14

Бае Въло
74 Отговор

До коментар #11 от "решение":


Огрява, огрява, колко да огрява? За придворните е слънце, за народа е черна дупка.

Коментиран от #92


Оценка:
-1 +9

Клинкова
75 Отговор
Добрата новина е, че тая озлобена до голо па_чавра я изгониха от държавната администрация! И, между другото, именно за търговия с влияние и конфликт на интереси!

Коментиран от #79


Оценка:
-10 +4

РевиЗоро
76 Отговор
Госпожо Адвокат на червения електорат, Вие запозната ли сте с длъжностната характеристика на Премиер на Република България. Всичко това,което разказвате за телефонните разговори и снимки на чекмеджета не беше ли вече разследвано. Госпожо, кажете каква методика използват експерти за да докажат по снимка, че банкнотите не са фалшификат, също за снимки на кюлчета дали са снимки на златни или бутафорни такива. Много ще ми е интересно да уточните тези малки подробности.

Коментиран от #81


Оценка:
-11 +5

Бамбуча
77 Отговор
Кога ще бъде осъден този продажник? В ЕС сме хора и никой нищо не прави, трябва да се мобилизираме и да действаме

Оценка:
-4 +10

ГОРСКИ
78 Отговор

До коментар #52 от "Гост":


За да го направят луда гъба!!!!

Оценка:
-1 +5

Истина
79 Отговор

До коментар #75 от "Клинкова":


Кой според вас я е изгонил? Бойко естественно, той не позволява никой да му съсипе схемите

Оценка:
-1 +7

Стола на Баце
80 Отговор
се клати. Баце на вчерашната пресконференция изглеждаше като Тодор Живков на 10 Ноември. Беше през цялото треперещ от злост и страх. Колкото и Севдето да е добра в П Рвече и тя е безсилна... Оплетен от безбройните си лъжи, езика на тялото - беше със скръстени ръце, които ще се счупят от стискане - тип не ме закачайте, не ме питайте нищо!. Баце го държат само за да дораздаде куфарчетата с парите на " новите( стари) капиталисти". Само дето не е Путин за да си извоюва доживотен имунитет. Да видим как ще се измъкне от позора и правосъдието?! Вероятно вече си е избрал една от всички опции. Факт е, че Костов се измъкна "сух". За престъпното разграбване на държавата по негово време по той просто слезе от власт и толкоз... Вероятно и с Баце това ще се случи, за съжаление...

Оценка:
-4 +13

Продажници
81 Отговор

До коментар #76 от "РевиЗоро":


Разследвано викаш? КНКОНПИ на кой е ? На Шиши разбира се! Тиквоча е първи приятел с него, двамата си правят услуги. Вси1ки които защитават министър-председателят са негови хора, продажни при това! Болна тема му е на Боойко за снимките, защото са истина, както и телефонните разговори, просто отклонява винаги темата. Длъжностната характеристика на Бойко Борисов е да краде пари и да краде бизнеси на хората с хора от ДПС. Стига сте го защитавали този който унищожи нашата мила родина

Коментиран от #90


Оценка:
-1 +9

Прав си
82 Отговор

До коментар #57 от "Го4о":


Прав си, Гочо, само ГЕРБ може да даде бъдеще на тъпите ти деца, защото другите деца напускат БГ-то.

Оценка:
-2 +9

Subaru STI
83 Отговор
Наглата мутра и каскегът ще гният в затвора. За 10 г. клоунът от Банкя върна страната с 50 г. назад. Стига са позорили страната!

Оценка:
-2 +13

Додо
84 Отговор
Всеки гражданин може да подаде такъв сигнал , БРАВО на г-жа Белянова има топки за разлика от много хора с такива , които само си ги носят да им тежат . Това е нейна гражданска позиция , защо трябва някой да и плаща .

Коментиран от #107


Оценка:
-3 +9

Разследващ полицай
85 Отговор
Г-жо Адвокат, като юридическо лице Ви питам кой може да назначи експертиза по незаведено досъдебно производство на предполагаеми подслушани със специални разузнавателни средства телефонни разговори на премиер на Република. Тези forensic lab, които извършват тези експертизи, лицензирани ли са и ползват ли се по криминални престъпления от органите на прокуратурата ни. Какви криминални престъпления вие намирате в цитираните реплики. Иззет ли е сравнителен гласов материал от премиера за целите на експертизата?

Коментиран от #89, #109


Оценка:
-8 +5

12345
86 Отговор

До коментар #3 от "Другари и Другарки":


Джипът не е собствен на Тиквата, а е собственост на НСО, т.е. поддържа се от нашите данъци, а щефът на НСО, подобно на Томислав, му набиват нещо с 200, но не е акъл!

Оценка:
-1 +11

Буда Барселонски
87 Отговор
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАБРАНИ ДА ВИ ОБИЧАМ, другарю ПЕЕВСКИ !!!

Оценка:
-2 +7

Долу мутрата
88 Отговор
Борисов-позор ,оставка и затвор!!!

Оценка:
-3 +9

питам си
89 Отговор

До коментар #85 от "Разследващ полицай":


Адвокатът НЕ е юридическо лице, а Е лице с юридическо образование. Юридическо лице е съвсем друго нещо. След като не знаете такъв елементарен термин - какви въпроси задавате - пийте си ракийката с краставичките......

Коментиран от #91, #97, #102, #105


Оценка:
-2 +9

До Продажника
90 Отговор

До коментар #81 от "Продажници":


Като не знаеш длъжностната характеристика на премиера не се обаждай. Твойта длъжностна характеристика е в чекмеджето на Нинова, Радев или Божков( ако тази мутра изобщо води документи).

Коментиран от #100


Оценка:
-6 +3

гост
91 Отговор

До коментар #89 от "питам си":


А дали си взеха обещаните пари от оня ?

Коментиран от #99


Оценка:
-1 +5

ГЕРБ PR office
92 Отговор

До коментар #74 от "Бае Въло":


До коментари 63-67
До тук добре! Кажете сега и нещо за президента.

Коментиран от #103


Оценка:
-4 +3

Мила
93 Отговор
Поздравления.,,Каквото повикало такова се обадило,,

Оценка:
-2 +4

Пиявица
94 Отговор
Бойко е като пиявица за държавата. Веднъж се докопа до Европарите и не можеш после да го махнеш.

Оценка:
-2 +10

Тиква с каскет
95 Отговор
ВАЖНО!
И да не се чудите защо Борисов не реже лентата на "тръбата"! Защото скоро на него ще му резнат "лентичката".
БОЕЦ запозна вашингтонският офис на Демократическата партия с разкритията за злоупотребите и руският контрол над проекта "Турски поток" на територията на България. Изразихме очакванията си да бъдем информирани за тяхната позиция, както и за действията и предстоящите санкции на САЩ спрямо този проект и фирмите-участващи в него. На 17.12.2020г. уведомихме и Конгреса на САЩ за злоупотребите по "Турски поток".
БОЕЦ вече многократно сме изразявали своята негативна позиция спрямо този проект в сегашният му вид, който е само и единствено в полза на руски и външни за България интереси засилващи енергийната ни зависимост и заробвайки ни финасово. В продължение на няколко месеца при десетки акции, видоерепортажи и протести от трасето на тръбата, БОЕЦ показахме и доказахме, че този проект е поставен изцяло под руски контрол, а ние изливаме милиради в него, за да може Борисов и Пеевски да запазят своята власт. Борисов е платил над три милирада с нашите пари за този проект. Те вече са платени, усвоени, откраднати повечето и тн., през него са палетени и дълговете на Пеевски към руската мафия.
НЕ искаме неговото спиране, или блокиране, нашите пари вече са похарчени. Напротив, БОЕЦ изискваме той да бъде реализиран спазвайки се третият енергиен пакет на ЕС, като бъдат осигурени и алтернативни достъп и доставки, както и транзит на газ за трети страни н

Оценка:
-2 +5

2020
96 Отговор

До коментар #63 от "Бивош":


Не гледай канала на Баце, разходи из странат и виж как всичко се разпада.......

Оценка:
-1 +7

Отговаряй си
97 Отговор

До коментар #89 от "питам си":


Не е ли все едно дали си политическо лице с нестопанска цел или лице с политическо образование с цел омаскаряване.

Оценка:
-4 +2

Оги
98 Отговор
И сега Цацарокът ще разследва шефа си. Хахахахаха...

Оценка:
-0 +5

12321
99 Отговор

До коментар #91 от "гост":


Ако Оня има пръст в нещо - то сега нямаше да го има нито Баце, нито няколко от министрите - физически имам предвид. Всички са в един кюп! Заедно пият, поделят и владеят. Просто когато стане фал в подялбата - става интересно, но за кратко!!!!!

Оценка:
-0 +6

100
Този коментар е премахнат от модератор.
Тиква с каскет
101 Отговор
Мутрата Борисов и главният Споразумител на Мафията - Иванушка Глу... Гешев за втори път отказаха да се явят пред Мониторинговата група за демокрация, основни права и върховенство на закона в Европейския парламент. Тя обсъди днес писмените отговори от България за състоянието на демокрацията в страната и отново остана неудовлетворена, което означава, че процедурата ще продължи. Така страната навлиза в продължаващо наблюдение от Европарламента, което ще върви успоредно с двойното наблюдение от Европейската комисия за върховенството на правото и по Механизма за сътрудничество и проверка.

Оценка:
-3 +7

Разследващ полицай
102 Отговор

До коментар #89 от "питам си":


Господине, отговорете ми по същество. Или сте на ниво адв. Хаджиментов.

Коментиран от #106


Оценка:
-6 +3

12321
103 Отговор

До коментар #92 от "ГЕРБ PR office":


Когато Президентът започне безсмислени обиколки с PR-а на партията си и се пъчи с държавния джип и държавния хеликоптер (когато няма вертилети за медицински нужди) тогава и за него ще пишем!!!!!!!

Оценка:
-2 +6

Не ставаш
104 Отговор
Тoя пa мърлъo мнoгo cи cи пoвярвaл, излeз oт филмa. Кaквo тoлкoвa ce нaдъхвaш, щoм нaпaдaт шeфa ти? Cвирки прaвиш ли му? Твoятa ш*б*нa мутрa Бoриcoв дa нe би дa имa дoкумeнти зa вcичкитe му пaри в oфшoрни cмeтки и трeзoри, чe дoри вeчe нямa мяcтo в тях и cи ги cлaгa пo шкaфoвe и гaрдeрoби.....Тoзи e вcичкo другo, нo нe и прeмиeр!!!!

Оценка:
-1 +8

От следствието
105 Отговор

До коментар #89 от "питам си":


Г-не, аз съм юридическото лице, не адвокатката. Не сте ме разбрали.

Коментиран от #108


Оценка:
-1 +1

питам си
106 Отговор

До коментар #102 от "Разследващ полицай":


Отговарям Ви - 1. Първо правете разлика между юрист и юридическо лице! 2. експертизата е направена в лаборатория, която сигурно не се използва от нашите разследващи органи, но след като има извънсъдебно заключение, то представлява индиция, че записите са направени по време на разговори с участието на Премиера - това трябва дап се разследва и от лабораториите, работещи с нашата Прокуратура, но как виждате зависима експертиза да установи истината?!? 3. Не всяка простъпка е престъпление. Когато си министър-председател, шеф на партия, публична личност - трябва да си изряден в поведението си, а не да се държищ като омбашия и дерибей!
ЛЕК ДЕН! ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ОБРАЗОВАТЕЛНА ЛИТЕРАТУРА!

Коментиран от #112


Оценка:
-1 +7

Гражданин
107 Отговор

До коментар #84 от "Додо":


Дори да подам сигнал като гражданин за това трябва акъл. Госпожата като адвокат на червен електорат не притежава такъв.

Оценка:
-5 +4

питам си
108 Отговор

До коментар #105 от "От следствието":


Как Вие ще сте юридическо лице? Юридическото лице е фикционна организация от/на хора с установено устройство и обособено имущество, призната по силата на закона за самостоятелен носител на права и задължения.

Оценка:
-0 +2

ТОЧКАТА
109 Отговор

До коментар #85 от "Разследващ полицай":


Амииии,без да съм ,,,юридическо лице,, мога да ти кажа....Отправи въпроса си по НАДЛЕЖНИЯТ РЕД!!!!както е направила госпожата!!!!!!....СИГНАЛ се казва , ТКПко!!!!!....А,и добави към него ББ да предостави протоколи с констатациите при своите,,ИНСПЕКЦИИ,,,....Нищо лично,просто ЗАКОН!!!!!!

Оценка:
-0 +7

ТОЧКАТА
110 Отговор
Пак ЖЕНИТЕ са мъже!!!!!!!

Оценка:
-2 +9

Хаджиментов
111 Отговор
Уф, дано не ти се случва да те защитава такава адвокатка. Част от нещата в материала не са никакво престъпление, друга част са от агенция ЕЖК, трета част са милиционерски компромати, за които не е доказано, че са верни и накрая има и откровено неверни неща. Като например твърдението, че на записите гласът е на Бойко Норисов. Чел съм резултатите от анализите и там буквално пише, че има вероятност това да е гласът на ББ, но за да се каже със сигурност са нужни допълнително изследвания, включително на прибора с който са правени записите.
Чисто предизборно писание, което е изстрел на халос, защото ББ няма да е в следващия Парламент, независимо дали ГЕРБ ще спечели или загуби.

Коментиран от #115


Оценка:
-4 +7

Разследващ полицай
112 Отговор

До коментар #106 от "питам си":


Като прочетох написаното и съветите Ви , стигам до две заключения. През живота си не си чел достатъчно не образователна, а каквато и да е литература. Второ питаш и си отговаряш на собствените си глупости. Искам точни отговори или нямаш компетенции за такива. Сигурно това па така, та иначе не ме интересува. Задал съм точни въпроси.

Коментиран от #113


Оценка:
-4 +1

питам си
113 Отговор

До коментар #112 от "Разследващ полицай":


Ако използвам думите на Константин Философ - изпотих се, защото споря с ...... гербаджия. Прочетет още веднъж написаното и дано разберете нещо, ако не можете - ЛЕК ДЕН! Ракийка и салатка!

Оценка:
-1 +5

114
Този коментар е премахнат от модератор.
Хаджибабикян
115 Отговор

До коментар #111 от "Хаджиментов":


ББ ще е в парламента, ама толкова е сигурно, колкото е сигурно, че София е столица на България. Като председател на ГЕРБ ще работи за това България да е просперираща европейска страна, а това минава през недопускане БСП на власт. Моите почитания.

Коментиран от #117, #120


Оценка:
-10 +4

Centurion
116 Отговор
Това са най малките неща заради които трябва да бъде разследван.Той трябва да бъде съден и ОСЪДЕН за държавна измяна,и за поставяне в услуга на чужди страни и подкрепа и прокарване на чужди интереси в ущърб на Националните!!!само със самолети ,кораби и Газопровода на Газпром,ощети Държавата с 6 милиарда. За Тези действия,трябва да има възмездие. Борисов трябва да бъде публично екзекутиран за назидание, заедно с него още поне 10000 човека!!!

Коментиран от #126


Оценка:
-3 +9

Centurion
117 Отговор

До коментар #115 от "Хаджибабикян":


Ами той това, работи от както е на власт.Да виждаш някакви резултати,освен първи по смъртност и корупция,и последни по доходи,с най ниска продължителност на живота!!!Това са резултатите от неговата "работа",те са лична негова заслуга!!!Долен измекяр!!!Трябва да бъде направен на пастет!!!

Коментиран от #125


Оценка:
-1 +7

118
Този коментар е премахнат от модератор.
бяхвсимитлиднес
119 Отговор
не издържам,мата хари и дронове ме преследват-.това беше монолога на потния мазен тулуп днес.обикаля по села и паланки със служен автомобил (хеликоптеро немал бензин),да си прави пиар, да купува електората, а те хората го гледат, -целия потен,мазен с зачервени очи от кокаина,недоспал от шума на дронове,запенил се от параноя,бълнува на глас... абе страшно беше идва му края на тулупа

Оценка:
-1 +6

гено
120 Отговор

До коментар #115 от "Хаджибабикян":


на какъв наркотик си герберастки трол, гледам трапанация са ти правили , не си добре, уплашен си, бок тиква си отива, а вие стенете герберастки профани.

Коментиран от #124


Оценка:
-1 +8

Баш
121 Отговор
И коя е тая откачалка!?Тя май тотално се е объркала с правата и задълженията на един ръководител във връзка с контрола като част от управлението!!!Остава да поиска и чуждите държавници да си платят билетчето за летенето...А уж адвокатите били умни хора!Голям резил...

Коментиран от #129


Оценка:
-4 +3

димитров
122 Отговор
Поклон до земи на уважаемата адвокатка,има все още интелигентни и мислещи и смели хора в България,бъдете здрава.

Оценка:
-3 +6

Дедото
123 Отговор

До коментар #2 от "ТаУмВзе":


Някой от вас пак клъвнаха на Албена Беляева, която си подготвя следващия ход мерак. Да заеме висш добре платен държавнически пост. Тя докато беше член на ГЕРБ жени в Подуене, заемаше висок добре платен държавен пост в енергетиката. След като я уволниха и стана адвокат и един от многото оплюващи. Благодарение на популярния факт, че напоследък всеки които плюе по правителство и премиер се готви и дава заявка за получаването на добре платен държавен пост. Явно предстоящите избори ще бъдат оплюването по Борисов. Явно,че друг начин да свалят от власт другарите не са измислили. Хора на оплюващите ще се увеличава,защото замириса на власт и пари, а премиера е главната пречка към тях. Ставаме смешници пред цялото общество разчитайки на един типичен комунистически и гьобелсов метод оплюй другарчето си. Явно другарите са с нисък интелектуален потенциал, защото нищо ново не могат да измислят и предложат. И тези моля ти се корумпирани и некадърни бесепари искат пак да ни яхнат, а балъците кълвът като шарани на червей. Другари не се ли изморихте да повтаряте като папагали едно и също нещо без приложено нито едно съществено доказателство. А само думи, лъжи и манипулации. На които само баламурниците се хващат.

Коментиран от #128


Оценка:
-4 +4

АнтиБСП трол
124 Отговор

До коментар #120 от "гено":


Червените кхмери от злоба ще си изплюят жлъчката. Кажете нещо смислено, стига с тези ругатни и епитети. Колко жалко е да си комунист-трол. Ние ще си гласуваме за Бойко. Вас ви чака разпад и забвение.

Оценка:
-3 +1

Първи смъртен
125 Отговор

До коментар #117 от "Centurion":


Нас червения вирус уби ни, нас отдавна ни чака смъртта,
Ние сме под всеки пост във нета и така до края на пропастта.

Оценка:
-3 +1

Сеntorion bsp
126 Отговор

До коментар #116 от "Centurion":


Ще бъдеш екзекутиран на изборите 28.03.2021 г. вземи си асперинче против инфаркт. Колко жалко е да си червен.

Оценка:
-3 +2

Шопо
127 Отговор
Мисля,че Белянова скоро ще бъде изнасилена и убита като журналистката от Русе...

Оценка:
-4 +0

до дедото
128 Отговор

До коментар #123 от "Дедото":


Адвокат Белянова е перфектен специалист и човек с будна гражданска съвет. В периода декември 2016 г. – август 2018 г. адвокат Белянова е заместник-директор на Агенцията за държавна финансова инспекция. Освен с изпълнение на преките й задължения – подпомагане директора на АДФИ при ръководството, координацията и контрола на изпълнение на функциите на АДФИ, адвокат Белянова съществено допринася за: определянето с решение на Министерския съвет на 19 юли за ден за честване на професионалния празник на финансовия инспектор, организирането и провеждането на първата международна конференция на АДФИ „Предизвикателства пред контролните органи при защита на публичните финансови интереси“, участието на АДФИ за първи път през 2017 г. в инициативата „Мениджър за един ден“, номинирането през 2018 г. на АДФИ за „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани на фондация „Програма Достъп до Информация“, обучението и квалификацията на служителите на АДФИ, усъвършенстването на вътрешната уредба на дейността на АДФИ.

Оценка:
-2 +0

Дамата
129 Отговор

До коментар #121 от "Баш":


е доста напред със законите, за разлика от теб. Била е зам. директор на държавната финансова инспекция.

Коментиран от #131


Оценка:
-1 +3

анонимин
130 Отговор
Мутропитека обикаля обектите и си събира комисионните от фирмите!А за черната каса на псевдопартията му кога ще го разследват!?

Оценка:
-1 +3

Дамата се
131 Отговор

До коментар #129 от "Дамата":


нарежда в кохортата на отлюспените безработни , които лаят с/ у отминаващия керван на управлението. Всичките са такива плюят, лаят без нищо конкретно и разумно. Написала 5 листа глупусти само и само да се хареса та белким някой клъвне след изборите. Ей затова Боко немогат и с топ да го бутнат. С плюмки не става не разбрахте ли.

Оценка:
-2 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Емил Чолаков
Синоптикът на бТВ описва ниските температури:
С една дума студ, с две думи - кучи студ!"

Още бисери
ТОП 5