Last news in Fakti

24 Януари, 2021 20:02 25 548 233

Цветанов разкри какви подаръци е получавал от Борисов за спечелените избори

  • цветан цветанов-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • републиканци за българия

Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС, каза лидерът на „Републиканци за България“

Цветанов разкри какви подаръци е получавал от Борисов за спечелените избори  - 1
Снимка: БГНЕС

Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в „120 минути“ пред Мария Цънцарова. Политикът беше категоричен, че между лидерите на двете партии има скрити договорки. Призна, че се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски, но само при изпълнение на служебните си задължения и отрече да е присъствал на негов роден ден.

По думите му името на Делян Пеевски е дописвано в списъците за посещение при него в Министерския съвет, а в действителност не се е срещал толкова често от депутата.

Той коментира, че Борисов му е подарил 11 часовника, символизиращи спечелените от ГЕРБ избори, докато той е бил шеф на предизборния щаб на партията. Цветанов заяви, че не ги носи, защото е суеверен. Той беше категоричен, че всички спечелени от партията избори, докато той е бил в нея, са били честни и за това говори фактът, че са били признати от политическите сили у нас.

На въпрос защо, докато е бил в ГЕРБ не се е съмнявал в изборни манипулации, а сега го прави, Цветанов отговори: „2019 г. и това, което се направи като явна договорка между ГЕРБ и ДПС на местните избори. На много от местата имаше преливане от гласове, сега също има подобни индикации. В Ботевград, например. Тези, които преди са работили са ДПС, сега са заявили, че ще работят за ГЕРБ“.

Цветанов заяви, че през 2018 г. е получил ултиматум от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ за назначаване на определени лица от партията му в горските стопанства. „Карадайъ беше поставил тези условия и на тогавашния министър на земеделието – Порожанов. Аз не се съгласих, разбрах за тази договорка между Борисов и Доган 2017 г., след парламентарните избори“, заяви политикът и уточни, че е попитал премиера Борисов за подобна договорка, но той отрекъл.

„За Община Гурково има сигнали за купен вот, но няма никакви резултати. Затова ние не можем да очакваме от институциите да участват в този процес активно. (…) За мен е важно да дадем висока избирателна активност на българските граждани, а това, което се случва в момента – преди да е стартирала кампанията има ограничаване на изборни права на български граждани, живеещи в чужбина. Невъзприемайки идеята за гласуване по пощата, това означава, че ние сме зачеркнали около 2 млн. българи“, каза Цветанов.

Лидерът на „Републиканци за България“ коментира и думите си, че полицейски началници в МВР защитават определени интереси: „Областният директор на МВР в Шумен винаги е появявал интерес с кого съм се срещал в града. Това, което знам е, че той, заедно с шефа на горското стопанство в Паламара, се събират с членове на ДПС, а премиерът е чест гост. Знам, че когато се правят местни избори, се привикват кандидатите“.

Цветанов обяви, че има информация, че листите на ГЕРБ за предстоящите избори ще се редят от Владислав Горанов, но последната дума ще има Бойко Борисов.

Той прогнозира, че около 350 хил. граждани ще гласуват за „Републиканци за България“ на предстоящите избори. Цветанов отхвърли идеята за възможни коалиции с ГЕРБ, „Изправи се.БГ“ и „Отровното трио“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    310 5 Отговор
    Апарта с асансьора от кой е

    Коментиран от #209

  • 2 Боклуци

    308 12 Отговор
    Къвто единия такъв и другия.

    Коментиран от #78, #198

  • 3 мдда

    272 3 Отговор
    А сега му ги върни като се отцепи..

    Коментиран от #23

  • 4 Нос Калиакра

    387 7 Отговор
    Този измамник открадна много народни пари.....Направи си партия и иска още да краде....Всички знаем това нали?
  • 5 хихихихихи

    215 2 Отговор
    Всичко ще си кажеш...
  • 6 Цецооу

    290 7 Отговор
    От физкултурник те направих министър толкова часовници ти подарих а ти да говориш лоши неща за мен много съм разочарован от теб
  • 7 Все

    214 6 Отговор
    от едно котило сте - на БКП ! Научени и свикнали само да вземат и грабят ! Мошеници!
  • 8 Запознат

    166 2 Отговор
    Апартаменти,менти,менти,менти.....
  • 9 РАДИО ЕЛТО

    156 31 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е студенокръвен егоист мутра сикаджия престъпник мафийот

    Коментиран от #79, #89, #225

  • 10 Боце

    143 6 Отговор
    Всички знаят 5 апартамента!Ти и един не можа да си купиш без да те разбере цяло село!Тююю! Ма като ми викаха да не вземам вифаджии в ГЕРБ ,аз не та ,не! Е, сега и моята черга запали!

    Коментиран от #87

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 розово

    184 5 Отговор
    Има ли български политик да не отвращава? А този е в челната тройка.
  • 13 Диоген

    112 11 Отговор
    Часовниците символизират следното:Времето ни изтича,трябва да купуваш апартаменти,а аз да зареждам гардероба
  • 14 Нови десни, котилото на СДС от 1989

    81 53 Отговор
    Новите десни = СДС 2021 = СДС 1989. Където мине Синият СДС ботуш, само глад, мизерия и смърт следва.
    Най-лошите партии в БГ са всички НОВИ ДЕСНИ партии в БГ, подкрепяни от престъпника Божков срещу Борисов. Това са Трио, Манолова, Слави, Цветанов, Хр. Иванов и Боеца, не гласувайте за тези партии и не пропилявайте гласът си в борбата срещу ГЕРБ, които са по-малко зло от НОВИТЕ ДЕСНИ и СДС, ОП. Червено БСП е пътят на спасение на България!
  • 15 Безгранично

    99 4 Отговор
    А всичко трябва да има край - и наг.лостта в това число. Този, който изнасили правото и нормалността в държавата днес ми дава съвети?!?!? Айде да не почвам, че пак ще ме баннат......
  • 16 Епидем

    121 1 Отговор
    Напълно ти вярвам цецко, ама напълно. И за 6- те апартамента и за асансьора и за изборите, че са честни докато ти си ги организирал. Вашата м@@@@@ ма престъпна

    Коментиран от #228

  • 17 дядо курти от село пиперково

    91 7 Отговор
    Цецо кажи за златните кюлчета с лика на бащицата.
  • 18 пройчо

    73 4 Отговор
    ".... Това, което знам е, че той, заедно с шефа на горското стопанство в Паламара, се събират с членове на ДПС, а премиерът е чест гост...."****Изневерява на Поли от Симитли ,демек!?:))...набиха му канчето на Цветан и му просветна ?!
  • 19 баба Цола

    77 2 Отговор
    Алоууу г-н Прокурор този нали беше причина за разстрела на Петър Христов един почтен бизнесмен от Велико Търново и защо не е прибран на топло?
  • 20 ежко

    96 8 Отговор
    Цветанов на 350, а 35 хил гласа няма да събере!Басирам се!

    Коментиран от #67, #97

  • 21 Поговорка

    73 8 Отговор
    Храни куче да те лае!
  • 22 Вярно ли е

    64 6 Отговор
    Това което пише в сайта АФЕРА първия който публикува милионите евро и злато в шкафчетата на Борисов и първия който писа че предстои атака срещу Божков. В АФЕРА пише че Цветанов е казал на Пеевски за Борисов - Ако ти не не спираш, този да съм го приключил за един ден...Смятайте само какви компромати има за него ?!
  • 23 Часовников

    51 1 Отговор

    До коментар #3 от "мдда":

    Има часовници и часовници,
    този Цветанов , като ти говори ,
    погледни слънцето ?
  • 24 Проблясък

    57 5 Отговор
    Новата,,тройна коалиция" : СДС,ГЕРБ,ДПС.-Величие и падение на куртизанките.

    Коментиран от #159

  • 25 Fate

    49 2 Отговор
    Този нали беше назначен от краварите да отговаря за тероризма в бг
    Сарафово
  • 26 Цървул

    74 3 Отговор
    Цецо,това което си Ти, на руски му казват "утка".
    А тук, в България - същото, с една буква отпред...

    Коментиран от #28, #189

  • 27 РЕПУБЛИКАНЕЦ за БЪЛГАРИЯ -ГЕРБ е убит

    25 49 Отговор
    Здравейте Българи! На 27 септември бе едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредихме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и сложихмеб кръст и погребахме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напусна и се присъединява към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува.Дори и Томислав Дончев призна преди дни по БТВ " Да огромен брой хора от ГЕРБ и цели структури напускат масово". А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #29, #32, #188, #212

  • 28 Урал със ръчни и задна

    19 5 Отговор

    До коментар #26 от "Цървул":

    В България му казваме ",кокошка във вестник " ,не знам кък е на съвецки ...
  • 29 Маглевените ми го нашепват

    19 9 Отговор

    До коментар #27 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ за БЪЛГАРИЯ -ГЕРБ е убит":

    Здравей Курти ,прошляк смешен !
  • 30 читател

    23 6 Отговор
    Остава да се коалира с БКП/БСП.
  • 31 То е ясно

    43 4 Отговор
    Цеко шлифера е проект на евреите.
  • 32 С Цецо сме

    10 50 Отговор

    До коментар #27 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ за БЪЛГАРИЯ -ГЕРБ е убит":

    На 27 септември бях учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до пролетта падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 350 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #36, #40, #85, #213

  • 33 Гошо

    43 1 Отговор
    Да очаква ме ли, че той е света вода ненапита, че той е най честния гербаджия, че се е борил с ДПС, че е показал среден пръст на свинята....... ми Цецко, ми смени си името на Джизъс та ти си непорочната девица, момина сълза...... разплаква се !
  • 34 Дългият

    31 5 Отговор
    Само така може да излезне нещо от кухнята...да си покажат кирливите ризи...
  • 35 1to3

    31 4 Отговор
    Цачева нещо ми се губи в последно време ,дали и тя нама да изпълзи от някъде след седмица две

    Коментиран от #211

  • 36 Бивш Гербер

    14 52 Отговор

    До коментар #32 от "С Цецо сме":

    Да , с Цецо сме! Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли миналата година . Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 3 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #190

  • 37 Хон Гил Дон

    47 5 Отговор
    Нека в БГ да заработят съд и прокуратура, както е в Румъния, и тогава за Цвъки и Борисов в затвора подаръци (червило и вазелин) ще има от сърце!
  • 38 СИИ

    32 2 Отговор
    Върви дело по оневиняване на най- големия български филантроп Цветанов !
    Филантроп в България се произнася филанКишия
  • 39 тракторист

    61 0 Отговор
    Вместо да е в затвора - той реди листи на партия! Това само тук го има!
  • 40 Маглевените ми го нашепват

    28 2 Отговор

    До коментар #32 от "С Цецо сме":

    Курти имам чувството че си ти бивш герберски крадецо ! И сега си минал към Цветан защото бе винаги депутат от ГЕРБ от вашия многомандатен регион Велико Търново ! И той си плащаше на вас да купувате гласове за ГЕРБ с ромските гета и по селата ! Курти , ти ли си прошляко Герберски крадлив ?

    Коментиран от #45, #50

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 BoLeto

    25 4 Отговор
    Много интересна симбиоза - гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС, да се чуди човек, защо и как :). Толкова факти излизат наяве, следя развръзката!
  • 43 324

    39 3 Отговор
    И този чист като сълза! Затова и България затъва.
  • 44 Абе Цецо

    23 2 Отговор
    Подарен часовник означава че времето ти изтича.
  • 45 Маглевените ми го нашепват

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Маглевените ми го нашепват":

    Това е недъгавия чирак трол Курти
    фактолога ...естествено ,че не съм аз !

    Коментиран от #62, #65

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Време е за нови

    24 8 Отговор
    Времето ви свърши 10 г всички сте една партия която лъже и мами българина и България пропада българите напускат България защото заплатите са нищожни а Борисов и ДПС искат българоя да стане Турция вън ДПС БПС и ГЕРБ и останалите некадърници както Караянчева турската ПУ тка
  • 48 Кой68

    37 1 Отговор
    Какъв цинизъм и лицемерие..
    Ц.Ц и честни избори !
    Ако сега не го разбрахте каква черна душица е..Жалко за всички
  • 49 Да каже повече!!!

    10 11 Отговор
    Това донякъде би го оневинило пред обществото.
  • 50 Небюлите ми го баят

    16 4 Отговор

    До коментар #40 от "Маглевените ми го нашепват":

    Април ще умрат много глупаци !
  • 51 Подарен

    4 4 Отговор
    часовник носи смърт !

    Коментиран от #54

  • 52 Стой Копоев

    3 6 Отговор
    Курти ,много по- здрави от Лом !
  • 53 Брендилия

    12 1 Отговор
    Цветанов головодняка, брат му е баретата Звездан от отряда на Аркан☺жив е
  • 54 Радио Канбера

    5 7 Отговор

    До коментар #51 от "Подарен":

    Да бъди смрът ,смрът да бъди !
  • 55 Цветанка

    21 3 Отговор
    Гнусляр!!!
  • 56 Стой Копоев

    11 3 Отговор
    Интересно :В Южна Корея ,не казват на *тези* хора копои ,защото би довело до канибализъм
  • 57 оня

    20 3 Отговор
    Всички са един дол дренки в този парламент:))
  • 58 Ама колко е сигурен Цецо

    20 4 Отговор
    350 000 гласа щял да дръпне от ГЕРБ. Опечена е работата.
  • 59 Мики

    31 4 Отговор
    Не му вярвайте на тоя боклук - всички са от котилото на ДС. Баща му от УБО караше с кола Григор Стоичков от ЦК на БКП..
    Никакво гласуване за ГРОБ/ГЕП и РБ.
  • 60 Герб 2 се появи на сцената...

    30 2 Отговор
    Всички мишки които грабиха с двете ръце от парите на държавата,сега се местят на другата ясла,при Цецо Асансьора...Напускат Боко и хайде при Цоко..Тези всичките са за кариерите и каменоломните на България.Само там се възпитава тази гмеж и отвратна помия на труд и ред...
  • 61 ЮДА СЕ Е ПРОДАЛ ЗА СРЕБЪРНИЦИ

    21 2 Отговор
    ЦЕЦО СЕ Е ПРОДАЛ ЗА ЧАСОВНИЦИ! !!
  • 62 Стой Копеев

    11 1 Отговор

    До коментар #45 от "Маглевените ми го нашепват":

    Абе ти да не си избягал от психиатричната клиника в село Церова Кория ? Пишеш и си отговаряш сам хаха ! КАПИШ !!!

    Коментиран от #66

  • 63 Качо цигането

    20 3 Отговор
    да ви е- a мамaта мошеници мръсни , разсипате тази хубава България
  • 64 Stormtrooper

    29 1 Отговор
    Цветанов е 2 в 1- хем грозен, хем душевно нечистоплътен. С една дума, безкрайно противен. Факта, че не го е срам да си показва наглата мутра, показва, че не се различават по нищо с Винету.
  • 65 Шамара

    8 0 Отговор

    До коментар #45 от "Маглевените ми го нашепват":

    Не се оправдавай кой си и защо си ?!??! Да не съм ти класна да ми се обясняваш ?! Искам те тих !!

    Коментиран от #68, #69

  • 66 Маглевените ми го нашепват

    3 3 Отговор

    До коментар #62 от "Стой Копеев":

    Много си безинтересен ,Курте
  • 67 Ще ги събере

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "ежко":

    Никой да не гласува за него пак ще ги събере.
  • 68 Шао Лин

    8 1 Отговор

    До коментар #65 от "Шамара":

    Мухахахагааааа, голямо шоу било тука колега. Така не се бях смял скоро! Хехехееееееее

    Коментиран от #70

  • 69 Небюлите ми го баят

    3 5 Отговор

    До коментар #65 от "Шамара":

    Ооо,стругарчето ,ако та отмаам с обратното на моя шамар ,ша заприличаш на Ким Кардашиян на баща му майка ...😂
  • 70 Стой Копоев

    1 6 Отговор

    До коментар #68 от "Шао Лин":

    Да не падне некой мост,дръж захапката ..😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
  • 71 Джули

    19 2 Отговор
    Много още истини ще излизат наяве. Беше ясно, че ДПС негласно са в управлението.
  • 72 Веско Маринов

    26 1 Отговор
    Цецо, от където си ял бял хляб не се плюе. Като си взимал си се кланял, що тогав не каза, а сега? Отврат. Цецо Артекса
  • 73 Иван

    26 4 Отговор
    Имам чувството че дни преди изборите Цветанов ще "Удари" страховито тиквун а и от Божков се очаква фатален удар ...И може и ГЕРБ изобщо да не стигне до избори....

    Коментиран от #75, #86, #122

  • 74 Клъстерите ми го накъртват

    12 2 Отговор
    Ех ,да моеше на Цецо да му е притеснено кат на комунетата тук....
  • 75 Урал със ръчни и задна

    0 4 Отговор

    До коментар #73 от "Иван":

    Иване ,в руската митология знаеш как си по име и след име ?

    Коментиран от #76

  • 76 Небюлите ми го баят

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "Урал със ръчни и задна":

    ....Иване Тай#екойтафане ли ?
  • 77 беджи и закс

    16 1 Отговор
    Цветанов,не забравяй,че си продукта сътворен от чревният тракт на другаря Борисов и неговата псевдо партия завършен във форма от аналн-та дупка.Накрая някой пуска водата,и отава сама миризмата.Всички вие сте провалил се комунистически боклууук.
  • 78 Затова

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Боклуци":

    Затова цветанов не може да вирее в герб и си отиде в средата /тои наи честен в герб /към бсп дпс и радев

    Коментиран от #128

  • 79 Селянин

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "РАДИО ЕЛТО":

    Защо всички миллионере се събират в бсп Сигурно там има наи голяма сигурност
  • 80 Жан

    3 16 Отговор
    Борисов .ДПС И Делян П еевски са вече изпята песен и скоро народа ще си каже думата.Дори да манипулират изборите Републиканци за България ще бъдат в парламента
  • 81 Пресцентъра Царство България/Катуница

    9 2 Отговор
    Цивитанов ,яла бурда ,ши та прайм лице му ,ща пратим на Европейския Савет да говориш ,да преказваш ,и да на земат в Дойчлан Мойчлан
  • 82 Личи

    14 2 Отговор
    ЦеЦо, да не се скъсаха въжетата на асансьора бре душице? И ти и Тиквата ще забравите повече за власт и ще ходите в затвора. И това че си ухо и се кланяш тук и там, няма да те спаси. Ще си гукате в съседни килии с твоя отбор.
  • 83 каун

    13 1 Отговор
    Честен или нагъл , това е въпросът . Отговорът е прост и ясен .
  • 84 Вокал

    1 9 Отговор
    Отново същите маймуни които коментират за апартаменти... Това се изтърка вече. Обновете си речниците де, за нищо друго не можете да се хванете и едно и също дъвчете

    Коментиран от #88

  • 85 Stormtrooper

    13 5 Отговор

    До коментар #32 от "С Цецо сме":

    Тези 350 хиляди гласа за Цецо ти се причуват. Имаш шум в главата!
  • 86 Изнинада

    2 13 Отговор

    До коментар #73 от "Иван":

    Ако имахме истинскипрезидент а не каун фатмаков и лидер на опозицията приватизатор на борисов му е лесно да спечели изборите /ето тази вечер протистиращите вместо пред МС отишли пред руското посольство да зачитат Навални /
  • 87 Селянин

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Боце":

    Комунягите църква взивиха че черга няма да запалят Банки гечев фалира че апартамент няма да го вземат /приватизация на земя и добитак/
  • 88 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    8 1 Отговор

    До коментар #84 от "Вокал":

    Едно и също. Това показва, че хората имат памет и не прощават на НАГЛЕЦИ.

    Коментиран от #93

  • 89 РАДИО АЛТАФ

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "РАДИО ЕЛТО":

    Некой път чакрите ти се разместват , ама ако имаш тремор , ше се разберем ...
  • 90 Точно така

    8 5 Отговор
    Няма спор просто Цветанов може да изкара на бойко всички керливи ризи да падне от власт така , че браво г-н Цветанов !!!

    Коментиран от #95, #108

  • 91 Писиар

    7 2 Отговор
    Колко струва един апартамент и колко струва едно кюлче злато ? А той бойко няма само един ;) Ари нали сте много отворени дайте да ви видя кавали.
  • 92 Поназнайващ

    7 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: отрече да е присъствал на негов роден ден.
    Със сигурност не е присъствал на деня когато р роден,з а други дни... не се знае
  • 93 Давидоф

    5 7 Отговор

    До коментар #88 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    На кое не прощават бе? Памет за кое имат ? Защо не помнят за милиардите откраднати от Тиквата ш*бана? Ама то май и ти си от хората на Бойко, затова го защитаваш!!!!

    Коментиран от #98, #110

  • 94 Да да

    10 1 Отговор
    Цвeтaнoв зaяви, чe прeз 2018 г. e пoлучил ултимaтум oт лидeрa нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ зa нaзнaчaвaнe нa oпрeдeлeни лицa oт пaртиятa му в гoрcкитe cтoпaнcтвa.От времето на царя е така горите се режат поголовно и пъкнят шкафовете на ДПС кокто и вецовете който са собственост на великият хидроинженер сокола.
  • 95 Стой Копоев

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Точно така":

    Няма как ,разделени са от доста време !
    Плюс това сигурно е ефективна Омерта между им
  • 96 Точно така ли

    7 2 Отговор
    Кой може да докаже , че бойко не става за нищо правилно това е Цветанов !

    Коментиран от #100

  • 97 Бай Трай

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "ежко":

    И 20 хиляди няма да събере и аз се базиран. Кой ще гласува за тоя Оак.ан тъп физкултурник? И да плаща пак няма нищо да събере. По добре сам да си отиде при баЙ Ставри.
  • 98 Урал със ръчни и задна

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "Давидоф":

    Имат памет за горчивия вкус на червеното ,както виждаш ,и ще видиш Април !

    Коментиран от #105

  • 99 Питам

    6 3 Отговор
    Бойко, колко струва едно кюлче злато и кой ти изпра милиардите и банкнотите от по петстотин евро?????? Отговори е б*клук

    Коментиран от #102

  • 100 Корнелия

    2 4 Отговор

    До коментар #96 от "Точно така ли":

    Бойко ставааа ,ставааа ,ама ма е срам !😇😁😂
  • 101 Боримир

    10 4 Отговор
    Тепърва ще излизат на ГЕРБ и ДПС игрите..

    Коментиран от #107

  • 102 Бойко

    1 3 Отговор

    До коментар #99 от "Питам":

    Не струва рубли !
    Доволен ли сте ? Не струва и копейки !
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 един въпрос

    4 0 Отговор
    Да задам един стар въпрос с почти 20 г. давност
    който помни ще разбере


    Цветанов, колко е часа

    Коментиран от #114, #116

  • 105 Давидоф

    8 5 Отговор

    До коментар #98 от "Урал със ръчни и задна":

    Да ще видим април месец как Бойко влиза в пандиза!!!! Имат горчив вкус от управлението на Борисов и ДПС

    Коментиран от #111

  • 106 Медикс

    3 2 Отговор
    Цветано си го каза просто няма спор !!!
  • 107 Стой Копоев

    6 4 Отговор

    До коментар #101 от "Боримир":

    Имат още да излизат игри на ДПС и БКП/БСП ...... Догодина ДПС може и да им се наложи да сменят името ...ребрандиране ,че много лоши сектори събраха на тоа хард
  • 108 Ще изкара

    4 0 Отговор

    До коментар #90 от "Точно така":

    кой е този който ще си сложи сам примката а и се надява че е дошъл неговият ред за царуване.
  • 109 Писиар

    9 3 Отговор
    Борисов миж*турка смешна. Развърза кис*ята тука за трол*вете ти. Тая г*й банда няма ли да им обновиш смешния репертоар, че вече не ми е забавно да им чета плоските мнения. То все едни и същи коментари във всеки сайт... Някакви р*мчета, зад компютър какво повече, може да очакваме.

    Коментиран от #112

  • 110 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    12 3 Отговор

    До коментар #93 от "Давидоф":

    Хората помнят. Държавната паразитна администрация гласува за партия ГРОБ. Същата тази, която пороби хората!
  • 111 Урал със ръчни и задна

    5 4 Отговор

    До коментар #105 от "Давидоф":

    Никога няма да видите Борисов ,Нинова ,Доган в затвор !
    Невъзможно е ! Все едно Путин в затвор ....

    Коментиран от #117, #118

  • 112 Антиген

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Писиар":

    ...........бро...........
  • 113 Кожа

    5 4 Отговор
    Тази тема с асансьора вече не е актуално не знам защо още се коментира добре , че е тя за да може троловете на бойко да има за какво да се хванат
  • 114 Джонга

    7 3 Отговор

    До коментар #104 от "един въпрос":

    Да задам и аз един въпрос, колко офшорки има Борисов, колко са общо кюлчетата? Борисов колко пари плати за Бугатито на зетя си?
  • 115 Челси

    9 3 Отговор
    Бойко отваряй скоро панаирските сергии за кибапчийта, че няма да има кой да гласува за вас.
  • 116 Небюлите ми го баят

    0 1 Отговор

    До коментар #104 от "един въпрос":

    Благодаря за въпроса - Таг Ойер !

    Коментиран от #120

  • 117 Урал със ръчни и задна

    4 0 Отговор

    До коментар #111 от "Урал със ръчни и задна":

    Все едно Брежнев в затвир
  • 118 Помни

    2 1 Отговор

    До коментар #111 от "Урал със ръчни и задна":

    Махни си розовите очила, това не ти е преди 10 години.. Ще видиш как ще стане това и то много скоро
  • 119 Папараци

    5 7 Отговор
    Цветанов направо ще закопае Бойко, ако реши да си отваря устата. Умен човек е ще реши кога да каже каквото трябва и Бойко ще оцапа кълките
  • 120 Шамара

    7 1 Отговор

    До коментар #116 от "Небюлите ми го баят":

    Ей трол 3/4 от коментарите ти тука са твойте копеев , маглевини , урали и подобни...! Само с един парен чук по празната ти кратуна и заспиваш в септичната яма на двора в коптора си...Oлигофрeн

    Коментиран от #123, #124, #125, #127, #138

  • 121 Донатео

    7 3 Отговор
    Кончината на ГЕРБ и ДПС излизат наяве, ще излизат и още неща за тях. Хората напълно ще се убедят, че са гласували доверието си на един алчен човек като Бойко Борисов
  • 122 Дедо

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Иван":

    Така е ама и тяхната няма да стане.Все пак беше оправдан че нямал справедлив процес.С това всички може да се оправдаят.Душевна нечистотата
  • 123 Корнелия

    1 4 Отговор

    До коментар #120 от "Шамара":

    Младеж ,много сте нервен ,чакате сех статията на Вени ли ?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Небюлите ми го баят

    0 4 Отговор

    До коментар #120 от "Шамара":

    Чшшш,ако та отпуaм ,не плюс ,ами на контакт ще дадеш ,де"а леля ти недоклатeна

    Коментиран от #130

  • 126 Кински

    5 2 Отговор
    А Паламара е на Валентин Златев .и как ББ не се познавал със Златев а пък редовен гост в неговото имение .после чакайте някой да тръгне срещу картела на Лукойл Или Джи пи груп.Цветанов им вади кирливите ризи.

    Коментиран от #129

  • 127 Стой Копоев

    1 3 Отговор

    До коментар #120 от "Шамара":

    Момче/момиче ,това е същността на думата трол бе/ма !
  • 128 Филип Георгиев

    13 0 Отговор

    До коментар #78 от "Затова":

    НИКОЕ ОБЩЕСТВО, НАЦИЯ, ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ДОСТОЙНО АКО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТОВА ОБЩЕСТВО, НАЦИЯ, ДЪРЖАВА СА НЕДОСТОЙНИ И ПРОСТИ. ЕТО ВИ ЕДИН ПРИМЕР ЗА НЕДОСТОЕН ЕЛЕМЕНТ, ЗА ПЛУЖЕК. ЦЕЦУ МИЛИЦИОНЕРА. ПОМНИТЕ КАК СЛЕД СПЕЧЕЛЕНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ВТОРИ МАНДАТ ЗАЕДНО СЪС ГЕОРГИЕВ ЦЕЛУВАХА РЪКА НА ПРИМИТИВА ОТ БАНКЯ. СЕГА ИЗЛИЗА, ЧЕ БАЯ ВИ ГАНЯ ПРАВЕЛ ОРТАЛЪК С ДПС СЛЕД КАТО ЦЕЦУ НАПУСНАЛ ГЕРБ. НАСКОРО ЕДИН ФРЕНСКИ ЖУРНАЛИСТ НАПИСА, ЧЕ ПРИ ЕДНО ОТ ОТ ПЪРВИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ НА БАНКЯНСКИВ ТУЛУПИ ПРИ БАБА МЕРКЕЛ БОРИСОВ ПОДАЛ ЧИНИЯТА СИ НА БЛИЗКИЯ СИ ЧОВЕК С ДУМИТЕ 'МАХНИ ТОВ КОКЪЛ ОТ ПЪРЖОЛАТА МИ' ТОЗИ ЧОВЕК БИЛ ЦЕЦУ. СЕГА СИ Е ПУСНАЛ БРАДА И Е ДЕМОКРАТ. КОЛКО ЛИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИМАТ МАНТАЛИТЕТА НА ЦЕЦУ?
  • 129 Стой Копоев

    5 0 Отговор

    До коментар #126 от "Кински":

    ДЛС „Паламара” е териториално поделение на Североизточно Държавно Предприятие към Министерство на земеделието и храните.

    Административно ТП ДЛС „Паламара” е в област Шумен, Община Венец. Седалището е в Община Венец, на 20 км. от гр. Шумен.

    Коментиран от #184

  • 130 Станислав Недков - Стъки

    4 6 Отговор

    До коментар #125 от "Небюлите ми го баят":

    Пacивнячe, ако та набарам аз ще ти разпоря вътрешностите!! Искаш ли да се увериш? Пиши данните си и телефон за връзка? Нали знаеш кой съм?

    Коментиран от #135, #136

  • 131 Best

    7 0 Отговор
    Много противна мутра.
  • 132 Злати

    9 0 Отговор
    Цецо Фатмака,кой те е излъгал,че ставаш за нещо повече от портиер?
  • 133 ББ - БАЦО

    10 1 Отговор
    Цецу гледа , като наакало се дете на протест !
  • 134 Само нащо

    5 0 Отговор
    Село има 350000 хиляди селяни от градски тип и пасем Козли и пасем трева
  • 135 Небюлите ми го баят

    4 2 Отговор

    До коментар #130 от "Станислав Недков - Стъки":

    Знам ,някакъв комплексар с връзки !
    Ти пиши твоя телефон ,на щерка си ,и пин на карта !

    Коментиран от #141

  • 136 Радио Канбера

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "Станислав Недков - Стъки":

    Интересен факт ,за да разпорите всички вътрешности на куче ,ще ви трябват два дни !

    Коментиран от #139, #146

  • 137 Няма по долно

    5 0 Отговор
    същество от БЛЯДА!
  • 138 Небюлите ми го баят

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "Шамара":

    Чшш ако те срещна на дамско парти ,ще забравя ,че съм кавалер !
  • 139 Радио Канбера

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Радио Канбера":

    За да разпорите всички вътрешности на малко коте ,ше ви се наложи да го гледате в тъжните очички !!!!!

    Коментиран от #140

  • 140 Радио Канбера

    1 1 Отговор

    До коментар #139 от "Радио Канбера":

    😱😱😱😻😻😻😻🐈🐈🐈🐱🐱🐱🐱
  • 141 Станислав Недков - Стъки

    7 8 Отговор

    До коментар #135 от "Небюлите ми го баят":

    Айде многоников троле?! Ама кажи много ли те е страх от мен, а?! Моя номер и вайбър е 0886 999444... И не се чуди златния ми номер е подарък от Бойко и Красен! Получавам по 3 милиона от ММС финансиране от които 2 си вземам за мен. А ти сигурно си блъскач някъде само за препитание. Кой както се уреди, така е при нашата партия ГЕРБ. Кажи къде си в кое село не е проблем до час да съм у вас!
  • 142 Баш Бойко

    5 1 Отговор
    Борисов му е подарил 11 часовника - по 100000 хилки броят и с много екстри - рубини ,диаманти ,платиний ,Цветанов заяви, че не ги носи, защото е суеверен ,не не е суеверен умен е ,защото има едно копче и ако го натисне - изненада цианкалий за да не предава Шефът
  • 143 chi

    6 1 Отговор
    Аз не виждам разлика между Борисов и Цветанов и двамата са разбойници...
  • 144 11 rolex daytona

    5 0 Отговор
    по 25 000€
  • 145 Наблюдател

    4 3 Отговор
    Рушвет му викахме по соца... И Живков ги вкарваш в затвора... Мин предс прави подаръци... Защо ли...
  • 146 Станислав Недков - Стъки

    8 5 Отговор

    До коментар #136 от "Радио Канбера":

    Грешиш. Аз отрязах главичката на бялата болонка на фолк певицата Вероника точно за 8 секунди. За да принудя приятеля й Недялко да ми плати рекет от 2 бона. Точно по времето когато Бойко бе главен секретар на МВР. И имах чадър като Мишо бирата. Но една депутатка от Търново Мариана Костадинова бе позната с бащата на Вероника Людмил Атев и бе заплашил МВР и Борисов че ако продължават да разпъват чадър над мутрите ще постави питане по парламентарен контрол. И тогава МВР ме хвана като изнудвах търговка от Долна Оряховица и ме хванаха с белязани пари, ножове, спрей и боксов. Но винаги съм работил за Борисов и сега също. Напишете за мен Гугъл - Станислав Недков стъки рекет и ще се уверите. А и лятото бях организатора на протестите в подкрепа на Герб
  • 147 😒😒😒😒

    4 0 Отговор
    Знаем апартаменти не е забавно
  • 148 Антиген

    3 0 Отговор
    Недъгавото чака да му дойде смяната и да трие ,мисля .... Вие как смятатате ?

    Коментиран от #156

  • 149 Киро Жарта

    6 0 Отговор
    Нали ти купуваше изборите ,бе да ти а..... пу..ата м@йчина !!!
  • 150 Корнелия

    4 2 Отговор
    Смятам ,че икономиката кара и нас ,червените да мълчим ,когато в джоба ни влизат рупии ,но дойдем ли на власт - всички до стената и с Максимката - та та та та та
  • 151 Тръмп

    8 1 Отговор
    Да си завре подаръците в задния двор!!!:):):)
  • 152 Клъстерите ми го накъртват

    1 4 Отговор
    В единадесет часът ще се случи Червено Чудо Юдо
  • 153 Пресцентъра Царство България/Катуница

    0 1 Отговор
    Аамет ,сколька часов ба ,чуваклъ ?
    Ам адинатцат ма !
    Аййй ,один ормусь вар ево !
    Частушка времени пришло !
  • 154 cpv

    8 1 Отговор
    А бе Цветанов,сега пишеш глупости а едно време се умилкваше като куче около Борисов,а имаше моменти когато се беше самозабравил! Ти без Борисов си едно нищо,а си търсил и Фидосова да ти помага!
  • 155 КАУН И ТИКВА

    10 0 Отговор
    ТЕЗИ ДВАМЦАТА СА ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА МОНЕТА ...........РЪЖДИВА И ДЕВАЛВИРАЛА........!
  • 156 Който Трие

    4 0 Отговор

    До коментар #148 от "Антиген":

    Е ЮДА и ще го наплюем с коронавирус ако не ял Чесън

    Коментиран от #157

  • 157 Душ Сантуш Де Фонсека

    1 0 Отговор

    До коментар #156 от "Който Трие":

    Жуау Аве Ланч
  • 158 Знаещия

    11 0 Отговор
    Ало не се прави на проститутка ущипана , незнаел, много добре си запознат с цялата схема на ГЕРБ
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Стома

    3 6 Отговор
    Този задкулисна коалиция си се знаеше отдавна, сега просто се затвърждава! Браво на Републиканците доста смислени предложения имат!
  • 161 Иван

    8 2 Отговор
    Toя ще продаде и майка си ЮДА
  • 162 Ван дер Любе

    10 0 Отговор
    Явно Цветанов има памет (може и да е лекоо изкривена - нали не може да вярваме, че всичко е било честно. А и апартамент с личен асансьор не се купува с часовници). Но защо си мисли, че ние нищо не помним.
  • 163 Душ Сантуш Де Фонсека

    1 1 Отговор
    Чорлю взе да трие ,настана скука ,емигрирам !
  • 164 Александър

    1 0 Отговор
    “Разделяй и владей”
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Фаро

    2 1 Отговор
    Часовници се подаряват в моменти,когато човек има нужда от часовник.През останалото време носят нещастие,защото са подарени не с добри чувства а както знаем при тези тулупи доброто не съществува
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Сатъра на Хана

    5 5 Отговор
    КАК ЩЕ НАКАЖЕМ Цв.Цветанов и Хр.Иванов след Революцията ?
    ........
    ...... Китайския Монах Ва-Зе-Лин ще се опита с главите им да изчисти клоаката на Боцко Рапона

    Коментиран от #171

  • 170 Герbпобедавинаги

    5 5 Отговор
    Алооо ,червени изкопаеми ,ко става ве ,май зехте да прepитвате кат зakлано kyче на китайски битак ,хихихихихихих
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Герbпобедавинаги

    2 5 Отговор
    Сатър си на хана на баба му
  • 173 Сатъра на Хана

    12 0 Отговор
    Руски Чиновник го хванаха с 20 часовника , на обща стойност 5 милиона долара :)))
    ........ .............. ................ ................ По-интересно е друго Дъщерите на Цецо Крадецо учат в Америка и сетне ще ни ги пробутат като ЛГБТ Клуб Кошлуков :))
  • 174 Герbпобедавинаги

    5 6 Отговор
    Ко стаа ве червени отрепки ,Цецо ли ви плаши сега ,нека ,нека ,ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И ВЕЛИКИЯ БОЙКО
  • 175 Герbпобедавинаги

    5 8 Отговор
    Да поменуваме вовеки Борисов и неговата чета освободители от червеното иго !
  • 176 Милена

    0 0 Отговор
    Ауу какъв екзотичен ник ....
  • 177 Гербобедавинаги

    0 3 Отговор
    Малко тунинг на оптиката
  • 178 Гербобедавинаги

    0 3 Отговор
    Предишния ми ник е блокиран ,имам фенки 😹
  • 179 българин

    2 0 Отговор
    2007...мъжа като изхвърли Белото жена не му трябва... 24 и 14...
  • 180 Лика прилика

    8 1 Отговор
    И ти като другарката Нинова мина през дъгата От десни станахте леви и само плюете плюете като истински болшевики
  • 181 Страничен

    11 1 Отговор
    Колкото и да си говори, колкото и пари да хвърля предизборно, няма шанс за парламента Цвъкито!
  • 182 кикирикиии

    8 1 Отговор
    А пък Шиши си взе ПИБ и не му трябват избори.
  • 183 345

    3 3 Отговор
    До вълчо отвъдния!


    - Да научиш, че най-важното в живота, е не това, което имат, а хората, които имат.

    Минало беше.
  • 184 Кински

    7 0 Отговор

    До коментар #129 от "Стой Копоев":

    To и Росенец не е на Доган нали?Паламара е на Златев ,обществена тайна. и това което Цветанов казва е истина ,човека не си измисля избори идват
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 заката

    10 1 Отговор
    Цецо я кажи как разнасяше парите преди изборите из страната ти имаш ли информация сега как ще се разнасят парите от Герб
  • 187 руши виденлиев

    11 0 Отговор
    Цецо кажи коя е Мата Хари ти знаеш старо краставо магаре защо си трайкаш каже коя клесаше той в Секвоя
  • 188 Бастун

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ за БЪЛГАРИЯ -ГЕРБ е убит":

    Тези са клиентите на ГЕРБ. Бързат да напуснат кораба плъшоците. И да се окачат на новото влакче. Тези ако вземат и 350 гласа трябва да се радватмного. Само родата им ще гласува за тях.
  • 189 Баровеца

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Цървул":

    Ха-ха-ха 👍👍👍👍👍👍
  • 190 ежко

    14 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бивш Гербер":

    Проблема на Цецо е,че и досега не е дал смислен отговор откъде са 6-те апартамента преди 2005 година.А колкото до закупуването, цената за Цецо е била далече от пазарната, ама не стана ясно с какво я е заслужил......
    Ако имаш предположения, сподели моля те:)
  • 191 Дежавю

    9 0 Отговор
    Не вярвам на хора с частни асансьори в блокове. Това говори за комплексарщина, снобизъм, необоснавано високо самочувствие и самомнение за изключителност, както и абсолютна липса на здрав разум. Представете си какво би правил такъв човек ако има власт в ръцете си. Не знам защо се сещам за Шикългрубер когато се говори за него.
  • 192 Stan

    1 5 Отговор
    Евала! Добре е че Цветанов хвърля светлина върху тъмната страна на политиката.
  • 193 kara

    9 0 Отговор
    Точно ТИ, да говориш колко е лоша ГЕРБ, а теб кой те финансира бе, я се скрии някъде и не се показваи.
  • 194 Асен

    9 0 Отговор
    Предател и подлога
  • 195 Pavlin

    8 0 Отговор
    Тоз само като му видя физиономията и ми се повръща. Само в държава като нашата тоя може да има смелостта да се появява пред камера...
  • 196 ДОКО

    6 0 Отговор
    ЦЕЦИ ПАК УВЪРТАШ..ПОЛУЧАВА НЕ САМО ДПС А И ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ..И ТАКА ЧЕКМЕДЖЕТАТА СЕ ПЪЛНЯТ..А ТИ БЪЛГАРИНО НЕ ГЛЕДАЙ УМНО А СИ ПРАВИ ИЗВОДИ..
  • 197 7392

    6 0 Отговор
    Защо чак сега бе ЦВЪЦИ ПРЪЦИ АСАНСЬОРСКИ??"КЪСНО Е ЧАДО ЗА КИТКА,ТЪМНА ПОТАЙНА ПОЛУНОЩ""!НЕ Х.Я-викат братушките!!Лъжите ти вече не ловят дикиш освен от тези,които вече бягат от Тиквата и гледат отново да се докопат до държавната "КОПАНЯ"!!!
  • 198 Грую

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Боклуци":

    Има малка разлика. Единият може да отрича за кюлчетата и за пачките ама той не може за апартаментите, защото има имотен регистър. Разбира се и в единия и в другия случай няма трагедия. Тези двама политици потвърждават максимата за българския политик, като политик от втори вид. Пояснявам истинските политици са от първия вид, които живеят заради политиката, а тези двамата подобно на цялата българска политическа класа са о втория вид - те живеят от политиката и то бих казал, че в сравнение с целокупния народ живеят разкошно от политиката или трагедия няма, но обстоятелствата са трагични за останалите.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 БОКО

    6 0 Отговор
    Фурнаджийска лопата,влашка престилка!Със стари коври нов барадак не се прави Цвъки!
  • 202 Ганьо

    6 0 Отговор
    Ами да му ги върне. Или може би са вложени в асансьор. Смешник. Никога не п*кай там от където си пил вода!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Русенка

    0 0 Отговор
    Бравос на модератора!
  • 206 хаберих

    3 1 Отговор
    Вaнгa прeпoръчвa дa нaблягaмe нa млeчнитe прoдукти (млякo, киceлo-млeчни прoдукти, пряcнo cирeнe или извaрa), яйцaтa и бoбoвитe култури. Cпoрeд нeя нaтурaлнитe прoдукти ca нaй-дoбрaтa и здрaвocлoвнa хрaнa, кoятo привeждa вcички прoцecи в oргaнизмa в нoрмa.НО,БЕЗ АСАНСЬОРИ! ГЕРБ Е ОТРОВА!
  • 207 митака

    5 0 Отговор
    А Л Ч Н И Б Е З С Р А М Н И Ц И!
  • 208 1122

    4 0 Отговор
    Айди сега....Цветанов,ние доматите не ги ручаме с колците....Като ще казваш истината ,казвай я докрай....Признат грях е половин грях,ама ако продължаваш да послъгваш НЕ СЕ ПРИЗНАВА ГРЕХЪТ ТИ ОСТАВА !
  • 209 Антимафия

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чочо":

    Когата Бойко Борисов и Цветан Цветанов,
    стартираха "ГЕРБ",
    бяха попитани от журналистите ,
    как ще финансират партия "ГЕРБ"?
    Цветанов каза, че той и Борисов,
    са заложили къщите и апартаментите,
    за кредит от Банката?
    Да ли това е истината ?
    Или ,
    беше една голяма , и тлъста лъжа???

    От къде финансира,
    Цветан Цветанов, партията си днес????

    Е.Т." Бойко Борисов" и Е.Т." Цветан Цветанов",

    Това ли са партиите,
    които ще ни управляват, след изборите????
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "1to3":

    И леля Менда се изгуби. Не са я показвали скоро по тв-то да гледа намусено и да се кара.
  • 212 odesos

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ за БЪЛГАРИЯ -ГЕРБ е убит":

    посмали малко ма.нгооо ! В Сандански е от патриотите!
  • 213 Перо

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "С Цецо сме":

    Гласуваш за Цецо,получаваш тиквата и Доган!
  • 214 5999

    2 2 Отговор
    От този по голяма гнус е само Мая Манолова!
  • 215 хахаха

    6 0 Отговор
    За Цветанов има запис с Пеевски, в който му казва, че ако му нареди, ще съсипе Борисов веднага.
    Та Цветанов си нямал работа с ДПС ли? А какъв е Пеевски... да не е от Лунната партия.
  • 216 местен

    2 0 Отговор
    Напълно Цветанов е прав и с основание иска смяна или нв най лошия случай ротация на директорите на ОДП и РПУ.докато този на Шумен е с турско самосъзнание и лично от цветанов назначен Толкова години е несменяем .
  • 217 радев

    6 0 Отговор
    Политическа проститука и американска подлога !
  • 218 ДЖОТО

    5 1 Отговор
    ГЕШЕВ,ЗАЩО СПИНКАШ БЕ?ИМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕШУ ЕДЕН ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК,КОЙТО СЕ КАЗВА- БМБ?ДЕЙСТВАЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?
  • 219 Парица е царица

    2 0 Отговор
    Ако има достатъчно пари, може и да събере 300 хиляди гласа. Ама иначе...30 хиляди. А вероятно и Марешки пак ще развърже кесията, да не говорим за големите играчи. Тия субсидии къде отиват, мислите? В джобчетата елктората по избори.
  • 220 Чочо

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Какви 10 000 лева на парче?!!!!Тези си подаряват от 50 000 лева на горе парчето.Vacheron Constatin , HUBLOT, Patek Philippe, Chopard ,Louis Moinet .До какви цифри достигат....но Баце е богат.Да ги покаже Цецо.
  • 221 Хммммм

    8 0 Отговор
    До никъде няма да стигнеш,''хубавецо''!!! А и колкото и народа да мрази управляващите,повече мрази ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!! А ти си подлога!!!
  • 222 Ко не

    5 1 Отговор
    Цветанка,как е ап..в Изток,хубав е, и най вече със крадени народни пари.
  • 223 САМО КАЗВАМ

    4 1 Отговор
    ТОЯ ЗАЩО МЪЛЧА ДОКАТО БЕШЕ ВЪВ ГЕРБ? СЕГА СЕ ПРАВИ НА МНОГО ЧЕСТЕН ....АМАН ОТ ПРОДАЖНИЦИ И МИШОЦИ , КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕШ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ , ЩЕ ЗАГУБИШ !
  • 224 гларус

    5 1 Отговор
    Този наглец взе да се дупи на американците.Иначе с тази гузна физиономия няма кой да го подкрепи в България
  • 225 Джеймс

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "РАДИО ЕЛТО":

    И двамата с Цецо лажецо са кучета ама не медалисти, а най- обикновенни фекалисти!
  • 226 АнатемаАйдуко

    2 0 Отговор
    А когато гласуваш за Цвъки Молитвената закуска, не получаваш апартамент със самостоятелен асансьор,а получаваш среден пръст
  • 227 Кумчо Вълчо

    2 0 Отговор
    Народа го е казал много точно "По-добре един бит отколкото двама небити."
  • 228 Айде у лево бе тъщовник

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Епидем":

    Тойо е абцолютен ГЬОТСУРАТ...(гьот/тр/ - ду*пе).....
  • 229 enzo

    1 0 Отговор
    Абе тоя милиционер, верно ли си верва? Отгоре на всичко и предател....
  • 230 Мартин

    2 0 Отговор
    Когато пък гласуваш за уж Демократична България – получаваш като непоискан бонус олигарха Иво Прокопиев!
  • 231 кочо

    0 0 Отговор
    НА ЦЕЦО ДА МУ СЕ ПОДАРИ ЧАСОВНИК СЪС БОМБОВ МЕХАНИЗЪМ.ЗА КЪСМЕТ.ДА СЕ ГРЪМНЕ КОГАТО ПОИСКА.
  • 232 Инна

    0 1 Отговор
    Нито за Тиквуня,нито за Цвъцко ще гласувам!
  • 233 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    АБЕ ГОЛЯМ МРЪСНИКК СИ - ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕШ МНОГО - ВРАГОВЕ ЗАНАПРЕД - НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ НО ЩЕ КАЖА ЧЕ СИ ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 1 .....................................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове