Last news in Fakti

28 Януари, 2021 09:38 5 426 39

Валери Симеонов показа в национален ефир жеста, направен пред протестиращите

  • валери симеонов-
  • нфсб

Не съм показал среден пръст, няма от какво да внимавам и няма от какво да се срамувам

Валери Симеонов показа в национален ефир жеста, направен пред протестиращите - 1

Председателят на НФСБ Валери Симеонов, част от управляващата коалиция "Обединени патриоти", отрече да е показвал "среден пръст" към протестиращите ресторантьори в "Триъгълника на властта".

Симеонов показа в ефира на "Нова телевизия" жестът, който е направил вчера, който трябвало да отправи посланието “Къде ви е умът?”. Лидерът на НФСБ заяви, че подкрепя исканията на ресторантьорите.

Валери Симеонов показа в национален ефир жеста, направен пред протестиращите
Кадър: NOVA

"Не съм показал среден пръст, няма от какво да внимавам и няма от какво да се срамувам. Отварянето на ресторантите при спазване на мерките е много по-малко рисково, отколкото отварянето на училищата", отбеляза Симеонов.

"Ако отворят незаконно, рестораните ще бъдат глобени. Няма смисъл от това, трябва да се търси диалог с щаба и министър-председателя ", предупреди той.

Симеонов направи и кратък коментар по повод предстоящите избори, подчертавайки, че партията му "по никакъв начин няма да влез в коалиция с ДПС". До момента от НФСБ са водили разговори единствено с настоящите си партньори от ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalyse

    37 12 Отговор
    Така де, показал е как ще ги гърми с Крюгера.
  • 2 Човека Коза

    29 11 Отговор
    Да ми кацне на... ума 😅
  • 3 Браво

    21 77 Отговор
    Валери е истински мъж

    Коментиран от #22, #30

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 9621

    47 14 Отговор
    Боклук милиционерски
  • 6 траверса

    21 10 Отговор
    Само остава да изясним кога баш е правена точно тази снимка и дали е баш от оня момент. И така и иначе чао .
  • 7 хбжк

    28 12 Отговор
    Жалък си !!!
  • 8 Българка

    69 21 Отговор
    Прав е циникът В.Симеинов .Къде ни е ума? Къде ни е бил ума, че да си зиберем начело на държава най-големия национален предател? Къде ни е ума, че в парламента да търкат седалки и пълнят джобове продажници, които нямат нищо с народни представители, защото защитават интереси на престъпни групировки и своите лични?
    Народе, нека на 04.04.2021 си "намерим" ума
    Никога повече ГЕРБ, ДПС, ОП 9ВМРО, НФСБ) да не могат да се гаврят с хората!
    Мутри, вън!

    Коментиран от #17, #25, #36

  • 9 кптр

    54 14 Отговор
    Много неща ще ви покаже Валери, щом го подкрепяте на избори. Вие си го избрахте. И Джамбазки ще вади маркучи от прозорците. Пак вие си го избрахте.
  • 10 кптр

    13 23 Отговор
    Все такива си харесвате- като Валери, Джамбазки, Мангъров...
  • 11 Пууууу

    50 9 Отговор
    По просташко и крадливо управление не сме имали! 40 милиарда външен дълг , изхарчени за нашите фирми....хората няма какво да ядът , някой плакаха вчера на протеста, гнусен герб и вмро.
  • 12 Милиционер

    29 9 Отговор
    Да, ясно се вижда как показва пръст, но не е среден, а показалец. Може би има само 1 топка и не смее да ползва среден пръст, за да не въвежда аудиторията в заблуда? А може и да няма изобщо топки, нали?
    За отстрелването на Божков беше ербаб. Сега се извинява, че Боеко го праща при Антон Тодоров в 9-та глуха с 1000 лв. месечно.
  • 13 Валерке повервах

    22 7 Отговор
    А на боб гледаш ли ?
  • 14 Бай Ставри

    33 6 Отговор
    Чакам го. Епилиран
  • 15 Еееех едно време какви

    26 4 Отговор
    Умове имaше!аА не като сега ПРАЗНИ крaтуни☺!Хора има ама човеци няма!!цитат от Баш майстора!
  • 16 Аз40🏴‍☠️

    17 6 Отговор
    Валери, кога ше се ваксаш, мой човек?
  • 17 Си ган

    7 19 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Аха, значи да изберем да ни управлява една креслива лека дето изпразни хазната в партията си и се раздира от вътрешни раздори, така ли?

    Коментиран от #20

  • 18 Уйке

    27 7 Отговор
    Жеста е много значителен и трябва да се възприема не само от ресторантьорите, а от всички избиратели,, ако имате акъл Никога вече не трябва да гласувате за ГЕРБ И ОП,,!
  • 19 любител

    22 8 Отговор
    валери не остана още малко и тоя пръст ще си го завреш някъде.
  • 20 Българка

    23 8 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    От коментрите ти разбирам, че си учил, но не си научил най-важното- да мислиш и разсъждаваш! Не знам кого визираш, че е изпразнил партийната каса. По- добре се замисли кой изпразни чрез обири държавната хазна! Кой зароби с милиарди външен заем българите? Кой изпразни от съдържанеи хиляди човешки живота? Кой обезлюди България?
    Поздрави! И се замисли!
  • 21 инчхай

    18 6 Отговор
    не гласувайте за тоя и---т
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 аз съм Веска

    3 9 Отговор
    СИМЕОНОВ ПОКАЗВА ПОКАЗАЛЕЦ КЪМ ГЛАВАТА СИ, КОЕТО НА ЖЕСТОВ БЪЛГАРСКИ ОЗНАЧАВА НА ГЛЕДАЩИТЕ :СКУДОУМИЕ .
    А Е ТАКА , ЗАЩОТО ПАНДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ СЕ НАЛАГАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВО, И СПЕЦИАЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, НАЛАГАЩИ
    УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ.ГРЕШНИ , АКТУАЛНИ - НАЦИОНАЛНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ ПРЕДПОЛАГАТ НЕ ЕДИНОМИСЛИЕ- ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО .А ЕДИНОДЕЙСТВИЕ .РАЗНОПОСОЧНОСТ НА ДЕЙСТВИЯТА ВОДЯТ ДО РАЗПАД. ПЪРВО НА НАЦИОНАЛНОСТ ,ПОСЛЕ НА ДЪРЖАВА .
    РАВНИС ПО СИМЕОНОВ - ОБЗЕЛО НИ Е СКУДОУМИЕ.
  • 24 !!!?

    8 14 Отговор
    И от видеото се вижда, че не среден пръст, а показалец, но от аудито ясно се чува как чалгаджиите и сутеньорите го псуват Симеонов на майка !!!?
  • 25 !!!?

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Добре че си признаваш, че нямаш акъл...а от коментарите ти личи, че и тези които фаворизираш да донесат "промята" ще анатемосваш когато дойдат на власт. С такива комсомолски като тебе "партията" донесе "светлото бъдеще" и "вечната дружба" !!!?
  • 26 маргинал

    7 4 Отговор
    Тази версия на Далаверов, ми напомня един стар виц от "соц времената" ....
    Един, дето е бил санкциониран от някакъв милиционер ,винаги след това ,когато го срещтал и разминавал с него ,винаги го "поздравявал" с вдигната ръка и изправен ПОКАЗАЛЕЦ сочещ небето ...Мильо все се чудил, какво иска да му каже с този жест и веднъж не изтърпял и го е спрял да го попита ..."Абе защо ми вириш все тоя ПОКАЗАЛЕЦ нагоре?" ...Човекът ,учудено си погледнал ръката и му отговорил :..."А, объркал съм пръста др. милиционер ..." сгънал си показалеца и му изправил ...СРЕДЕН ПРЪСТ :)))
  • 27 Катеричка Рунтавелка

    5 4 Отговор
    Само им вижте феновете на Боко, Каракачанка и Валерко и ви става ясно що за стока са...А вие пак министри ги направихте..Еми тоо изсекни са един път ,пък после се омажи и изтрити хаха Падина надолу Барт мии
  • 28 Катеричка Рунтавелка

    1 0 Отговор
    Фейсовете****
  • 29 Мохамед

    8 5 Отговор
    А съм го срещнал, а на мястото на устата и носа ще има само една голяма дупка!

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Някоя

    6 0 Отговор
    Ризова, ако беше добра журналистка , би трябвало да увеличи снимката и да види дали е среден пръст или показалец опрян до главата.
    Без проверка става жълта или фалшива новина.
    Но Ризова почти винаги не се готви за предаванията си.
  • 32 Анонимен

    5 4 Отговор
    ВАЛЕРИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ .....НАПРЕД И НАГОРЕ !
  • 33 БРЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мохамед":

    Че си страшен , май ще си ПЛЮЕШ на ПЕТИТЕ , само като го видиш , иначе тук си куражлия ?????
  • 34 Анонимен

    4 3 Отговор
    Старото поколение бяха що годе умни, но изкофяха, а младите учили, недоучили, с купени дипломи. Не ставате. В близките години. И слави и той остаря и той върви към куку 70 годишните, нищо, че е с младо. Утре ще те зарежи. 5 години без дете, Защо, коя е причината. Сега тя на 29,ти ма 54,29 плюс 16,на 45 тя, а той на 70,без чорапи. Не ставате. Не са ви възпитали отрудените селски майки. Поне да бяха ви научили овце и за там не ви бива, фобре че са дпс да ви се трудят и ви хранят, готованковци. Никой не иска да работи в България и...
  • 35 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    От няма хубаво век и половина, българинът се трепе да я има тая България. Изтрепват го в поредица войни "велики" царе и царедворци. В средата на миналия век започнали българите взаимно де се трепят !! После започнал българинат да се трепе по заводи и ТКЗе-та, че му вземали и инструментите, и занаятите, и земите,и парите. Тъкмо "позагладил" косъма и преди тридесетина години отново му изтръгват хляба от ръцете Отново това, дето го е направил му го вземат, ама този път със бонус - хе, свят широк : " Като не ти харесва тук, хващай пътя, накъдето ти очи видят !"
    И питам аз : " ЗАЩО ДА РАБОТИ ИЗОБЩО БЪЛГАРИНАТ ТУК !! На практика на много места у нас той плаща за да работи. И навсякъде фалш - от Конституцията до работодателя-капиталист. За профсъюзи въобще да не говорим - помним го Докторът с пищоф на кръста.
    Е, не иска да работи българинът ! Защо да работи ? Днес бати Бойко дава 50 лева на пенсионера, нали ? Ау , колко хубаво...... Да , ама още вчера търговеца вдигна цените на най-необходимите продукти......... И той защо е работил ? Инженер, учен, умен, цял живот се трепал да я има България и........среден пръст 350-450 лв. пенсия. Не може да си плати сметките.
    Да ! На никой в България не му се работи ! Защо ли така ???
  • 36 Твоят

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    със сигурност го няма, моме!
  • 37 onq s konq

    0 0 Отговор
    Овцете си блеят, кучето си лае и ... кервана си върви. Овчи народ сте всички, а от овцете вълци не става! За това ще ви въртят както си искат ... на "чеверме" докато дишате.
  • 38 Тиквата

    0 1 Отговор
    Докато ни управляват такива, като тоя и Оня с ДЖИПКАТА ще сме в това положение. Нека хората си помислят добре до 4 април. Оставка !
  • 39 8899

    1 0 Отговор
    Валерката е пич!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове