Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 16:12 4 594 33

Ето кога и как ДПС влиза във властта

  • ахмед доган-
  • дпс

След ГЕРБ няма нова силна алтернатива, предупреждава политологът Мехмед Мехмед

Ето кога и как ДПС влиза във властта - 1
Снимка: БГНЕС

„Кърджали е по-особен район може би с това, че се намира по-близо до Турция, по-планински район и селцата там са по-малки и отделени и това прави районът да не може да бъде превзет от други партии извън ДПС“. Това каза пред „Преди всички“ по БНР политологът Мехмед Мехмед.

„Други крепости на ДПС са вече превзети, но не от алтернативи на ДПС като други отцепили се малки партии от партията на Доган, а от ГЕРБ, например. Видяхме, че тези малки партии не успяват да вземат кой знае колко от гласовете на ДПС, трябва да има друга, по-голяма партия, която да ги подкрепи тези малки отцепили се от ДПС, които възроптаха срещу политиките на Ахмед Доган“, каза още политологът.

Мехмед Мехмед коментира, че след ГЕРБ нова силна алтернатива няма.

„И „Движение за единство за народа“ на бившия земеделски министър Мехмед Дикме също няма да пробие на национално ниво, защото ще се концентрира само на регионално ниво, където той е силен. А ДПС си организира структурите още от ученическите скамейки – това не могат да го направят и не го правят другите партии. А и като че ли има още от зората на демокрацията негласно правило другите партии да не се месят в работите на ДПС. Само ГЕРБ успя някъде да се утвърди в смесените райони, за което се твърди, че е благодарение на Цветан Цветанов. Сега ще е интересно Цветанов, след като няма да прави предизборната кампания, как ще се развият нещата при ГЕРБ“, посочи Мехмед Мехмед.

На въпрос защо не може отвътре на ДПС да се появи алтернатива, при условие че много силни фигури са си тръгвали от ДПС, политологът заяви, че те не се обединяват помежду си, „липсват силни структури с финансови средства – това е причината да не можеш да придържаш хората около себе си“.

„Това, че Ахмед Доган продължава да ръководи ДПС, е сигурно. Останалите са администратори“.

Според Мехмед Мехмед на Доган му харесва да е извън властта и да е в сянка:

„ДПС се спотаи за доста време извън широката общественост, само ако има някаква невъзможност да се състави друго правителство, биха влезли в централната власт - със съответните договорености, както беше при Орешарски“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 осман

    36 0 Отговор
    мараба сава,ама вие не сте излизали от власта,бе!
  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    33 1 Отговор
    ДПС не са излизали от властта‼
  • 3 Последния Софиянец

    45 2 Отговор
    Докато си играхме на сини и червени обръчите от фирми на Доган превзеха България.

    Коментиран от #11

  • 4 илкт

    27 3 Отговор
    Значи ДПС са с ГЕРБ, така ли да се тълкува изказването?

    Коментиран от #6, #20

  • 5 Село

    23 1 Отговор
    България е превзета не само Кърджали това не го ли знаят всички?
  • 6 Точно така

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "илкт":

    И при нужда инструктират част от електората си да гласува за ГЕРБ.
  • 7 Българка

    27 4 Отговор
    Правилно си разбрал. ГЕРБ и ДПС са едно, те са от котилото ДС. А гласоподавателите им са неинформирани/прости или са на държавни постове калинки, или част от обръчите фирми. И двете партии са корпоративни фирми с поданици/служители

    Коментиран от #12, #15

  • 8 Румен

    13 8 Отговор
    Доган е за трепане, а не да влиза във власта . Руска мафиотска подлога е той
  • 9 😁😁😁😁

    17 6 Отговор
    Не им пука за вас бе тъпаци ! Коалиции или не едни и същи мутри ще са в парламента.Хунта!
  • 10 Перо

    15 3 Отговор
    За това толупа посети с джипката тези паланки,където втората мутра беше пробил,а не че го интересуват строителни работи.
  • 11 Има си

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Пари Купува си имоти. Купи и ти но Божков спря кранчето. А с тролене във факти си тотално фалирал🙊
  • 12 Дааа

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ходиш ли да се скриеш А?
  • 13 Този ли

    7 0 Отговор
    Разпределяше порьиите
  • 14 ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

    7 2 Отговор
    ТОЗ НА СНИМКАТА УПРАВЛЯВА ДЖАМАХИРИЯТА ВЕЧЕ 30ГОДИНИ!!ЗА КВО ВЛИЗАНЕ И ИЗЛИЗАНЕ СТАВА ВЪПРОС,КВИ 5ЛЕВА??ТАКИВА РЕДНИЦИ КАТО БОКО ТИКВАТА СА МУ ПРОСТО ИЗПЪЛНИТЕЛИ!!!НЕ СЛУЧАЙНО В ГОГЪЛМАП САРАИТЕ СА ОБОЗНАЧЕНИ КАТО ЦЕНТРАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!ПОТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛМАП САРАИТЕ В РОСЕНЕЦ И ВИЖТЕ КАК Е ОБОЗНАЧЕНО!!!
  • 15 87654

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Всите комунета сте му виснали на "шлифера"! Ще му трябва поне още един мандат за да ви обслужи всичките!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Криеш името си страхливец

    2 1 Отговор
    България, прокуратура, главен прокурор, съд, затвор. Събудих се и пак заспах - етнопартия, почетен председател, отново същият фейс, доживотен председател, доживотен затвор! Събудих се облян в пот, жив ли съм или не съм? Уволнили са ме от фирмата за обрачи на бъчви,няма ме в избирателните списъци, няма порция за мен, гладен съм! Поглеждам към Господ и виждам да лети сокол с мазно лице. Чувам гласът му "умрял си"!
  • 18 неКомунист

    3 1 Отговор
    Публична тайна е , че те винаги са били и продължават да са във властта. Не само във, а винаги при най-големите парични потоци и фондове - енергетика, водни ресурси и аквакултури, селско стопанство, вече се насочиха и към зелената енергия! Да не говорим за партийно строителство, организация и провеждане на избори - там се знае с точност до +,- 10 човека броя на гласувалите за ДПС;другите партии много могат да научат от тях, но се иска много работа!
  • 19 Управляващите"хора" са решили да раздува

    2 1 Отговор
    Управляващите"хора" са решили да раздуват опасността... борят се с всички средства... трябва да им се подчиняваме и да се учиме да блеем!!!
  • 20 не позна

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "илкт":

    не, 2013 г. местан се целува със станишев на орлов мост.
    сети се с кой е дпс
  • 21 Просто природен закон

    2 2 Отговор
    Българските турци са 1 милион и 500 хиляди. Жените им раждат по 3/4 деца. Имат силен ген и ще ни превземат.

    Коментиран от #23

  • 22 Верно ли?

    3 0 Отговор
    Че те поне 20 години не са излизали от властта,бря!
  • 23 Верно ли?

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Просто природен закон":

    То туй го разправят още от 80-те години.Затуй бай ти Тошо реши да ги преименува!Проблемът е,че както на етническите българи,така и на етническите турци,та дори и на т.нар.роми еднакво не им харесва да живеят и развиват в тази държава,затова и едните и другите бегат по чужбината!
  • 24 Без име

    2 1 Отговор
    Кой е мехмед мехмедов. Да не би да е кога казах на майка му да влезе в Бургаския свободен университет, че лесно се влиза, баща и син работеха строители на сараите в бургас. Защо не му сложите снимката. Майката е проста. Всички са ПКП. Журналистика БСУ, в сентъра му купиха апартамент, има малко дете. Ужасно тъпо е да си прост. Простете. На много помагахме, а нашите не дават лошо за никой. Дано никога не прекрачат тия земи окървавени и напоени със сълзи. Дпс ще бъде след около 10 г Първа. Защото българите бойко и нинова и от 30 години ги удариха. Геури никой не ги иска, кой, помаците ли, никога, те са с турците. Покрай интелигентните българи станаха хора децата им. Нищо добро не ви чака българи. Дпс и герб ще си правят с вас кво те кажат. Никога работа няма да очаквате от дпс и герб. А нинова помаците не я смятат за човек, също и рр, помаците са по хййи от турците. Защитават дпс.
  • 25 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бб поне божков е българин. Те са от 14 век. Възпитанието им липсва. Дай снимката на мехмед от бсу.
  • 26 Уточнение

    5 0 Отговор
    "ДПС" ЕООД
  • 27 БСП

    2 1 Отговор
    Благодрение на ДПС и Евро Рома Радев е президент паке ви целува ръка иначе е обречен. Ашколсун машала ефанди.
  • 28 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    3 1 Отговор
    Всички знаме Догане че на Румен си му шеф.Тя и Деса му е шеф.
  • 29 345

    2 0 Отговор
    Дпс(мюсюлмани, мохамедани, роми) 2 не харесват нинова и радев, 1 към 1. Интелигентните турци в германия, турция не одобряват агата амет. Поздрави на мехмед от БСУ.
  • 30 111

    1 0 Отговор
    Кръвта вода не става, бай Стоил
  • 31 Гост

    3 0 Отговор
    Сценарият включва да няма силни български партии, за да може ДПС да превземе по-голяма част от парламента и да дикутва повече неща в страната. Малко помалко един ден ще станат управляваща партия. Всичко е измислено за десетилетия напред.
  • 32 Кси

    1 0 Отговор
    Явно или неявно, винаги са били на власт дпс, да не забравяме кой разпределя порциите
  • 33 stan4o

    1 0 Отговор
    Една държава в която основен бизнес е политиката няма бъдеще. Започне ли простака да се взема на сериозно и да дава акъл положението е безнадеждно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове