ФАКТИ.БГ

Васил Божков: Борисов е тотален комплексар, Шиши е масон (ВИДЕО)

''На Бойко и Шиши целта им е никой да няма нищо и всичко да е в тях. И като вземат всичко от всички, какво ще правят те двамата? Единият трябва да изяде другия'', каза бизнесменът в изгнание

Публикувана: 14 Февруари, 2021 13:42
196 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 25705
Васил Божков: Борисов е тотален комплексар, Шиши е масон (ВИДЕО)
Васил Божков, кадър: Youtube
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 197 гласа.

Бизнесменът в изгнание Васил Божков даде онлайн интервю от Дубай на журналиста Станислав Цанов, който има свой подкаст в Youtube. В подкаста, наричащ се ''Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ", Божков говори за своя старт в бизнеса, първия милион, инвестициите му в антики и спорт, рекета и държавната атака срещу него, както и куп други интересни неща.

Разговорът между двамата започна от 90-те години у нас, които са сочени за доста бурни. Именно тогава Васил Божков е стартирал предприемаческите си дейности

''Нищо, че изглежда, че е бил див период. Тогава беше много по-цивилизовано от сега, защото никой не искаше да взима бизнеса на хората, никой не използваше държавата като бухалка. Все пак се съобразявахме, всеки помагаше на другите, ако това не пречи. В момента държавата е частна, на няколко човека. Използват държавни инструменти като бухалки и могат да унищожат всеки. Каква е ситуацията с мен в момента? Казват: "Той е виновен", повдигат един куп обвинения, разрушават всичко и сега започват да търсят доказателства. До 2000 г. не са намерили нищо, сега търсят в 90-те години. Дали ще намерят там нещо... Ако няма нищо, как ще го намериш?'', започна Божков.

''Между другото, Костов ми правеше пълни проверки. Само че Костов първо правеше проверки, после обвиняваше, за разлика от Борисов, който първо обвинява, ползвайки Гешев, и после проверява. А царят (б.р. Симеон Сакскобурготски) беше толерантен, той не е тормозил никого, Станишев нормален премиер", разказа бизнесменът и добави, че преди Борисов от никое друго правителство не са идвали да го рекетират. "Нямаше такива мутренски правителства. Какво можеше да направи примерно Костов? Даже и да дойде с такива предложения. Че той не владееше прокуратурата, не владееше съдебната система. При Костов, царя и Станишев законите се спазваха доста повече, отколкото сега. Правил съм 3 магистрали и не давахме подкупи. Дали съм вече в този бизнес? Не съм. Дойде Борисов на власт и какво каза: "Няма да плащаме на никой. 10% по-малко". Това беше опит за официален рекет от страна на държавата. Това къде го има по света? Някои компании се съгласиха, други не се съгласиха. Ние не се съгласихме и в края на краищата си платиха всичко. Не може да изработиш една работа и някой да дойде да ти каже, че ще ти плати 10% по-малко'', заяви още бизнесменът, пребиваващ в Дубай.

Божков се съгласи с предположението на водещия, че активите му са възлизали на около 3 млрд. и сподели, че за него са работили около 50 000 човека.

"Ако си говорим честно, охраната е била формална. Аз съм се опазил, защото не съм си създавал врагове. Не съм притеснявал хора, не съм грабил хора, не съм имал реални врагове", отговори той на въпроса "защо е жив". Бизнесменът е категоричен, че никога не е използвал силови методи в бизнеса и дори винаги е отстъпвал. "Може би за това съм останал и жив", допълни Васил Божков.

За братя Найденови той каза следното: "Малки деца. Аз съм ги отглеждал все едно съм и баща. Бил съм партньор с баща им. Той се разболя, в момента е неадекватен, и те полудяха. Предполагам с нещо ги изнудиха, заплашиха и станаха свидетели измислени''. А след това зададе куп въпроси: ''Точно на какво са свидетели? Че те ме атакуват мен, а те не са ли били акционери в същия бизнес? Защо не им запорираха всичко и на тях? Да не би единият брат да не е подписвал тези декларации за данъците? Да не би аз съм да съм ги подписвал? Защо точно аз съм виновен? Къде е справедливостта?''

''Вземи Левски защо'', попита водещият: "Защото трябваше да дават Бойко и Шиши пари, а на тях не им се даваха. Бойко води при феновете определен човек. "Ето, намерил съм ви спонсор, намерил съм ви собственик". Как издържаше Левски... Вземи тая поръчка и процентът, който го даваш, една част ще го дадеш в Левски. Това е обществена тайна, която всички я знаят, но никой не я казва. Взимай обществени поръчки, давай част на клуба, а другото го давай тука в сакове, куфари и ще го крием по чекмеджетата, заедно с кюлчетата. Тотален комплексар. Може ли да си наредиш в чекмеджето евра и кюлчета... Сваля жени ли, какво прави, не знам, аз не мога да си обясня тази комплексарщина каква е. Как да каже, че не са негови? Призна си. Защо някой не разследва - негови ли си, не са ли, откъде са? Аз такива евра съм им носил също, по 500. И как ще ги харчи тези пари сега?'', запита Васил Божков.

''Аз винаги съм давал парите за хората. Не мога да съществувам много богат, а всички около мен да са зле и да са бедни. Докато на Бойко и Шиши целта им е никой да няма нищо и всичко да е в тях. И като вземат всичко от всички, какво ще правят те двамата? Единият трябва да изяде другия'', коментира той.

Как започва технологията на изнудване, попита Станислав Цанов: "Технологията започва полуприятелски. Внасят закон, по медиите излиза, може и аз съм да съм, може и други колеги, че това ще съсипе определени бизнеси и трябва да бъдат затворени. Бойко вика: "ЕлА да се видим", той така говори. "Можеш ли да дойдеш?" и тем подобни. Виждаме се и вика: "Ще оправим нещата, ама ще помагаш. Ходи при Менда (б.р. Менда Стоянова, депутат от ГЕРБ) и се разберете". Разбираме се как се оправят нещата и: "ХодИ при Влади, той ще ти каже какво. Точно и ясно". Как се оправят нещата? Гласува се закон, който позволява два начина на облагане, в зависимост от условията играта. През цялото време заплахата е, че ще се отмени вторият начин, а не че вторият начин е незаконен. За да не се случи това се разбираме за 20% от печалбата и аз им я давам. Не е толкова фатално, бизнесът остава да съществува, аз имам 50% от този бизнес, давам 20%, а за мен остават 30%. Нищо страшно'', обясни бизнесменът.

За носените пари в Министерство на финансите, Божков каза следното: ''Грубо 67 млн. съм изтеглил в последните три години. Предишните 2 не знам. Просто си ги слагаш в джобовете и все едно не носиш нищо. Влизаш, даваш ги на Влади, пушиме по една пура, говорим си общи приказки, "довиждане, довиждане" и другият месец се виждаме пак. Просто и ясно. Отивам, охраната не ме спира, вика: "Здрасти", направо се качвам горе. Това всичко е проверимо.''

В разговора стана дума и за посредничеството на Севделина Арнаудова, която е пиар в ГЕРБ и навсякъде снима премиера Бойко Борисов: ''По същия начин. Тя казва, че идвала да ми отказва всеки месец. Ама тя пък нито един път не ми отказва. Взима го и тръгва. Все се надявах да откаже един път'', пошегува се Божков.

Toй е категоричен, че няма как парите, давани на Арнаудова, да не са отивали към премиера Борисов.

Бизнесменът призна, че съди държавата България в Страсбург за над милиард евро, като причината е това, че същата съсипа компаниите му. Той допълни, че води дело и за колекцията, за което предполага, че също е за над милиард евро.

''Бойко Борисов тръгна от групировките, Бойко Борисов тръгна като обслужващ персонал и до днес се държи като такъв. Отваряше вратите на групировките, почна да отваря вратите и да вози царя, на Тодор Живков. Сега отваря врата на Меркел и на Макрон, примерно, и какво ще кажат зад океана.

Аз се запознах с него 90-те години още, когато Борисов може би беше шеф на Ипон. Прилепи се за Тодор Живков, слуша го какво прави, прилепи се за царя. Учи занаят, но не го научи добре, за съжаление. След това извади уникален късмет, че го изгониха от вътрешното министерство. Иначе още щеше да ходи да гони с черния шлифер престъпници и да вика: "Ние ги хващаме, вие ги пускате"'', припомни си миналото Васил Божков.

Попитан какво стои зад срещата им през 2001 г., документирана със снимка, бизнесменът заяви следното: "Беше решил, че имам фабрика за убийства и беше наговорил куп глупости. След което искаше от главния прокурор да ме арестуват. Тогава беше Филчев, който му каза, че така не стават нещата, трябва да има доказателства, за да се направи нещо. И плещейки глупости, Тошо Тошев, който беше редактор на "Труд", ни събра да се сдобряваме''. Според Божков, Борисов е искал да си направи пиар през 2001 г. "Докато последната им атака беше не само пиарска, те уплашиха целия български народ. Това беше да всеят страх и никой да не смее да им каже нищо'', добави той.

Не бе подминат и Делян Пеевски. "Неговото начало беше, когато царят дойде на власт. Царят ми ги прати със сина на личната му секретарка Дария Дикова, те бяха нещо като Младежко НДСВ, да им помагам. Едно пухкаво момченце и едно друго не пухкаво, се държаха за ръчичка и гледаха уплашено. Правеха някакви IT продукти. Известно време ги финансирах, после видях, че са безпреспективни и че нищо не става от тях. Казах: "Прекратявам, оправяйте се сами". След което Делян отиде при Илия Павлов. Там не знам как се разви, но навлезе рязко в политиката. Сигурно Илия го е запознал и с Доган. Не знам как е станало, но започна - шеф на резерва (б.р. Държавният резерв), зам.-министър. Той "избухна" преди 5-6 години, когато купи Булгартабак. Разкеши Булгартабак, съсипа тази индустрия и в България вече нямаме тютюнева индустрия. Видя се в пари и реши да заграби инфраструктурния бизнес. Общи бизнеси не съм имал с него, но съм бил в добри отношения до 26 януари 2020 г. Без него ударът към мен не може да бъде осъществен, защото главният прокурор е служител на Пеевски. Думите му бяха: "Купуваме си Нова телевизия, ще си изберем и главен прокурор и никой не може да ни пипне в следващите 10 години". Цитирам го. Все пак ви казвам, че съм бил близък с него до 26 януари'', разкри Васил Божков.

Той смята, че излитането му за Дубай е късмет, защото иначе са щели да го арестуват.

Попитан за мнението му за масонството, бизнесменът отговори следното: "Масонството има едни много добри принципи, но масонството в България, като всичко в България, е изродено и изкривено. Масонството е да помага на хората, да си помагат помежду си. В България е да създаваме интриги, да си пречим помежду си и да заграбим колкото можем повече. Шиши също е масон''. Аз дали съм бил, как мислите?", запита Божков, а Станислав Цанов предположи, че да. "Ето, познахте", отвърна му бизнесменът.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

Дубай

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 197 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
гадно
1 Отговор
У нас мафията си има държава.

Коментиран от #88, #168


Оценка:
-27 +366

2
Този коментар е премахнат от модератор.
Емил
3 Отговор
Ти, като не си комплексар, какви ги дробиш в Дубай - истинските мъже действат като Навали! Ти си плюнка!!!

Коментиран от #13, #69, #101, #110, #156, #169, #173


Оценка:
-454 +127

Факти
4 Отговор
Тоя ли е най интересен, всеки ден ни занимавате с Божков, СВЕТЕЦ ЛИ Е?? ИЛИ КОЙТО ПОРЪЧВА ТПЙ ПЛАЩА МУЗИКАТА????!!!???

Оценка:
-293 +110

Нищо
5 Отговор
незнайно , освен, че Севдата нито веднъж нему е отказала , но единствено той открито го каза на всеслушание !

Оценка:
-26 +264

Чери
6 Отговор
Взеха ти лотарията и ся ни въртят само сега е момента за апартамента, уж забранили игрите

Коментиран от #62


Оценка:
-33 +130

Алфа Вълкът
7 Отговор
Тоя русофилски клоун Цанов направили си видеото? Жалко исках да нахраня Васето!

Коментиран от #20, #120, #194


Оценка:
-242 +53

БУДЕН ГРАЖДАНИН
8 Отговор
ВАДИ ВСИЧКО ЧИЧО ВАСКО!СЕГА ИЛИ НИКОГА!

Коментиран от #73, #189


Оценка:
-24 +254

ПЕНКО
9 Отговор
КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ : ВАСИЛ И ВИСЯЛ / НА ПЕРНИШКИ ВИСЕЛ / ????????????

Оценка:
-105 +37

10
Този коментар е премахнат от модератор.
Дългият
11 Отговор
Колкото да не харесвам тази бивша мутра,не мога да не призная че задава правилните въпроси...Едно е ясно,мутрите движат нещата в Бг от 90 год.насам...

Коментиран от #18


Оценка:
-27 +254

МАФИЯ НА ББ
12 Отговор
ЖЕСТОКИ ШАМАРИ СРЕЩУ МАФИОТО БОЙКО БОРИСОВ. БОЖКОВ ВЕЛИК СИ! УДРАЙ ЯКО ТОЛУПИТЕ КРАДЛИВИ!

Оценка:
-47 +280

НАВАЛНИЯ
13 Отговор

До коментар #3 от "Емил":


НАВАЛНИ И ПУТИН СА ЕДНИ И СЪЩИ ЧУЖДИ АГЕНТИ ПАЛЯЧO,ПЪТИН ПРОДАВА БАВНО РУСИЯ НА ЕДНИ С ЕДНИ БАКЕМБАРДИ ,А НАВАЛНИ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНКИ ЩЕ Я ПРОДАДЕ МНОГО ДОЛЕН.

Оценка:
-54 +72

Последния Софиянец
14 Отговор
Божков каза че лично е носил пачки с пари в Министерски съвет на Горанов и това може да се провери.

Коментиран от #19, #35, #78, #96, #155


Оценка:
-28 +219

Българин
15 Отговор
Аз лично не прочетох нищо ново . Всички знаем ,че в България така се разпределят парите . И така се отчитат олигарсите за държавни поръчки . И в Сащ , и в Русия , и във Великобритания . ... Лошото у нас е , че управляващите вземат парите на олигарсите , които създават и ги дават на Щатско и Турция . Оттам получават процент "за чекмеджето" си .

Оценка:
-30 +102

888
16 Отговор
НАИ ПОСЛЕ НЯКОЙ КАЗА КАК СТОЯТ НЕЩАТА В ТАЗИ ,,ТЕРИТОРИЯ,, ПОСЛЕДНИТЕ 15г..........И ТОЯ ПРИМАТ И НАГЛЕЦ ОЩЕ ,,УСПИВА,, ХОРАТА И ИМ ,,ХВЪРЛЯ,, ТРОХИ КОЛКОТО ДА ОЦЕЛЯВАТ.................А,ОБРИЧАТ НА ГЕНОЦИД ЦЯЛ НАРОД.......................БОЖКОВ МУ КАЗА,КЪДЕ ЩЕ ГИ НОСИШ И ХАРЧИШ......ПРИМАТ НАГЪЛ ПРОСТ.....ТОЯ ИЗЛЕЗНА ПО ВРЕДЕН И ОТ КОМУНИСТИТЕ С ТОВА ОПРОСТЧВАНЕ НА ВСИЧКО И ГЕНОЦИДА ВЪРХУ НАРОДА...

Оценка:
-22 +163

Много е интересно
17 Отговор
Как се реставрират едни и същи елементи от 90те.Абе вие ,цялото ви поколение,израстнало в комунизма сте провали.Без значение,колко пари сте откраднали по разни схеми.Плодовете ви са гнили!Нито култура създадохте трупал си тоя артифакти за себе си,нито спорт,нито наука,пълни прОвали.Музей щел да прави,ама кога бе?Казина на всяка улица,казина до църкви,това го има само в България.Човек,който продаваше надежда до преди да го изрежат,на Лафка,на бъдките на неговата партиика Шиши,сега се прави на "ни лук ял,ни мерисал".Шиши бил масон,а ти какъв си?!А балъците му ръкопляскат...много глупав народ,изтормозен и принизен до степен да реабилитира престъпници от вчера в светци.

Оценка:
-92 +64

Последния Софиянец
18 Отговор

До коментар #11 от "Дългият":


С мутрите от деветдесетте години човек можеше да се пребори.Ама сегашните Мутри ползват държавата за бухалки.Или си плащаш или заминаваш.

Коментиран от #23, #24, #137


Оценка:
-24 +156

И ти какво
19 Отговор

До коментар #14 от "Последния Софиянец":


Бориш се и на теб ли да носи💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

Коментиран от #118


Оценка:
-29 +20

Тоя Цанов
20 Отговор

До коментар #7 от "Алфа Вълкът":


Е бема такъв подлузурко.Преди се подмокряше пред Волен,сега се подмокря пред Божков.

Оценка:
-70 +39

РАДИО ЕЛТО
21 Отговор
БОРИСОВ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ДВУЛИЧНИК МУТРА А бг мафията рекетира и иземвва успешни бизнеси под форма на рекет изнудвания инсинировки капани инциденти на господин БОЖКОВ му взеха бизнеса изфабрикуваха обвинения съшити с бели конци но господин БОЖКОВ е и математик мафията се опита да го смачка но неще успее БОЖКОВ знае правилата на доминото а
БОРИСОВ е комплексар и лъжец

Коментиран от #27


Оценка:
-29 +126

Българка
22 Отговор
''Мeжду другoтo, Кocтoв ми прaвeшe пълни прoвeрки. Caмo чe Кocтoв първo прaвeшe прoвeрки, пocлe oбвинявaшe, зa рaзликa oт Бoриcoв, кoйтo първo oбвинявa, пoлзвaйки Гeшeв, и пocлe прoвeрявa. рaзкaзa бизнecмeнът и дoбaви, чe прeди Бoриcoв oт никoe другo прaвитeлcтвo нe ca идвaли дa гo рeкeтирaт. "Нямaшe тaкивa мутрeнcки прaвитeлcтвa. .. Дoйдe Бoриcoв нa влacт и кaквo кaзa: "Нямa дa плaщaмe нa никoй. 10% пo-мaлкo". Тoвa бeшe oпит зa oфициaлeн рeкeт oт cтрaнa нa държaвaтa. Тoвa къдe гo имa пo cвeтa? Някoи кoмпaнии ce cъглacихa, други нe ce cъглacихa. Ниe нe ce cъглacихмe и в крaя нa крaищaтa cи плaтихa вcичкo. Нe мoжe дa изрaбoтиш eднa рaбoтa и някoй дa дoйдe дa ти кaжe, чe щe ти плaти 10% пo-мaлкo'', зaяви oщe бизнecмeнът, прeбивaвaщ в Дубaй.
Очаквам от Божков още разкрития и факти за мутрите, превзели държава ни, за схемите на грабеж и рекет!
Думите на Пеевски, че ще си купят Нова , ще си изберат главен прокурор и ще имат поне 10 години спокойствие, започнаха да не се потвърждават. Първо Домусчиев напусна, но с милиони потъващия кораб. Очаквам ареста на Пеевски и осъждането. Но най-важно всички престъпници да върнат ограбеното и в затвор!

Коментиран от #128


Оценка:
-21 +103

Охххо
23 Отговор

До коментар #18 от "Последния Софиянец":


Ти си пътник момко!

Оценка:
-55 +26

Не приказвай глупости бе кебапчийник
24 Отговор

До коментар #18 от "Последния Софиянец":


Ти си бил тогава келнер,шушумиго такава.

Оценка:
-31 +36

ПЕНКО
25 Отговор
ТОЗИ Е ОБИРАЛ ДНЕШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ , А ЕДИНСТВЕННИЯТ- Е "УВИСНАЛ" В ИМЕТО НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ !!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-51 +26

другарят
26 Отговор
Къде е казал, че Шиши, е масон бре мисирки евани!?

Коментиран от #40


Оценка:
-68 +14

ГРАД КОЗЛОДУЙ
27 Отговор

До коментар #21 от "РАДИО ЕЛТО":


Много си неграмотен. Вземи поне малко научи тоя правопис!!!!!!!! Не е нормално във всяка дума да имаш грешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти изобщо някога на училище ХОДИЛ ЛИ СИ??????

Коментиран от #33, #185


Оценка:
-16 +25

Цанов лизача
28 Отговор
Защо не го пита,дали е наясно,че хазарта изгражда зависимости и съсипва съдби?Бииизнесмен,къв бизнесмен е тоя???Все едно пласьор на наркотици да мк обяснява за ползата от хероина.Като ги резнат,всичките искат в политиката,там е последната опция за такива "биизнесмени".

Коментиран от #36


Оценка:
-55 +47

НАРОДЪТ
29 Отговор
МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА Божков.

Коментиран от #34


Оценка:
-42 +71

djemmil
30 Отговор
мутрите и вав ТАРГОВИЩЕ са по сащиа начин земат ти БИЗНЕСА конбина с даначни и защита на потребителите

Коментиран от #117


Оценка:
-15 +43

IVAN
31 Отговор
БОЖКОВ ТИ СИ ДОСТАТЪЧНО УМЕН МЪЖ И СЪМ СИГУРЕН И УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН ТЕЗИ ДА ГИ НАКАЖЕШ !!!! НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ, ПРЕДСТОЯТ ИМ ТЕЖКИ ДНИ, ЗАЩОТО ГИ ЧАКА НЕВИЖДАНА РАЗПЛАТА!!!

Оценка:
-30 +85

30 ГОД РАХАТ
32 Отговор
БОЖКОВ СИ Е ЖИВЯЛ СПОКОЙНО ПРИ ДРУГИ ПРАВИТЕЛСТВА. ПЛАЩАЛ ЛИ СИ Е ЗА СПОКОЙСТВИЕТО, ТО НЯМА КАК ДА Е ДРУГО, НО НИКОЙ НЕ ГО Е ЗАКАЧАЛ?

Оценка:
-27 +54

Де Факто
33 Отговор

До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ееееее, то пък като ни управляват едни "грамотни', та знае ли се!!!!
И кой от управниците ни е грамотен, бе френд?!
Или, който критикува ТУЛУПА и ХУНТАТА е "неграмотен"?

Коментиран от #46


Оценка:
-15 +48

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Мунчо
35 Отговор

До коментар #14 от "Последния Софиянец":


Аз мога да кажа, че ти ще си следващия министър на културата! Ще повярваш ли или не?! В държава в която няма носене на отговорност за фалшиви новини, лъжливи твърдения и т.н....всеки може да си бълва, каквото си поиска! Като има доказателства и не вярва на българските съдебни власти да ги представи в европейските институции....
Иначе се превръща в поредния палячо, който си търси последователи....

Коментиран от #38, #43


Оценка:
-26 +16

Карлуково
36 Отговор

До коментар #28 от "Цанов лизача":


Връщай се, или поне спри белото.🤣🤣🤣

Коментиран от #39, #42


Оценка:
-20 +30

Всичко мутри от 90те нез изключения
37 Отговор
ДА СДАВАТ ПОСТА ! СТАВАЙ СДАВАЙ И СЕ УВОЛНЯВАЙ, ПРОВАЛИ!РАЗКАРАЙТЕ СИ МУТРИТЕ ОТ ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

Оценка:
-6 +37

38
Този коментар е премахнат от модератор.
Вероятно говорил за себе си
39 Отговор

До коментар #36 от "Карлуково":


Не употребявам,братленье.Много си елементарен.Цанов лизача с изкуствения му смях,като на юалко детенце,което се напъва да се смее.Ма то трябва да имаш юалко интелект,за да ги виждаш нещата и слабата актьорска игра.Цанов комплексирания щангист-журналист.Само блъскачи у тая Бг,а у главите пълнени чушки.

Коментиран от #45


Оценка:
-38 +20

Светнат
40 Отговор

До коментар #26 от "другарят":


В интервюто го каза.

Оценка:
-2 +20

41
Този коментар е премахнат от модератор.
Вероятно говориш за себе си
42 Отговор

До коментар #36 от "Карлуково":


Нещо по-оригинално да чуем,папагал.

Оценка:
-6 +8

ДЖОКО
43 Отговор

До коментар #35 от "Мунчо":


АМА ТИ ВЕРНО СИ МУНЧО,ТЪПУНЧО.

Коментиран от #57


Оценка:
-6 +15

44
Този коментар е премахнат от модератор.
Карлуково
45 Отговор

До коментар #39 от "Вероятно говорил за себе си":


Като си толкова "светнат" кажи и нещо за 250 килограмовия "каратист".Кажи как не лъже САМО когато спи, ни тогава пък сънува, че лъже.Кажи ни колко е "умен" "каратиста".Колко много езици знае и какъв "учен" е.🤣

Коментиран от #49


Оценка:
-10 +34

46
Този коментар е премахнат от модератор.
47
Този коментар е премахнат от модератор.
ман
48 Отговор
УМНИЯ/ЧЕРЕПА/ РАНО ИЛИ КЪСНО ПОБЕЖДАВА ГЛУПАВИЯ/БОКО/.

Оценка:
-20 +43

Казвам
49 Отговор

До коментар #45 от "Карлуково":


Да си организират двубой и да се разберат.Не ме касае нито единия,нито другия.Не се подмокрям като Цанов русофилистика комплексиран щангист с комплексарските му ризки.

Оценка:
-33 +14

РАДИО ЕЛТО
50 Отговор
герб троловете в паника а и КИРО БРЕЙКА беше ТЪРНОВСКА мутра

Оценка:
-13 +41

цецо фурната
51 Отговор
Череп, да ви затворят тримцата в една килия, дано се самоизядете!

Оценка:
-23 +27

хатче
52 Отговор
герп направиха само едно добро МАХНАХА ОПЕРАИВНИТЕ ДАНАЧНИ те беха на потчинение на ДПС И КОИТО НЕСА САС ДПС ГЛОБИ И ФАЛИТ

Оценка:
-10 +17

За ваше добро е
53 Отговор
да престанете да обиждате обслужващия персонал. Цял закон е променил за вас, все пак. От много ”умния” бизнес, който вие и бившите ви приятели развивате, страната е така напреднала икономически. Ако осъдите страната това ще е пълна подигравка. Хем искате да спасявте българите чрез участие в политиката, хем избирателите ще си платят за удоволствието, че са спасени.

Оценка:
-25 +11

Роко
54 Отговор
А е мафиот скапан изватеняк къде се буташ

Оценка:
-22 +15

1001 нощ
55 Отговор
хаха, приспивни приказки за наивници, нито ти си честен бизнесмен, нито си раздавал пари на хората, точно обратното, а боко е един страхливец и хамелеон, нагаждач ........

Оценка:
-15 +27

Онуфри
56 Отговор
Че той Божков е бил по голям светец от папата!Как пък досега да не сме го разбрали.

Коментиран от #58


Оценка:
-25 +35

Мунчо
57 Отговор

До коментар #43 от "ДЖОКО":


Гласувай за Божков, може и да ти пусне пак билети да ги търкаш от смрадливата панелка в която да чакаш от заплата до заплата на държавен служител.... А пък аз нека съм Тъпунчо... 😂😂😂

Коментиран от #59


Оценка:
-21 +24

🐷 Боко ТИКВАТА
58 Отговор

До коментар #56 от "Онуфри":


Ама си разбрал, че Аз съм по-голям светец от ПАПАта, нали.🤣🤣🤣

Оценка:
-5 +5

59
Този коментар е премахнат от модератор.
Камен Калчев
60 Отговор
Май КОМПЛЕКСАРИТЕ сте ти и ПРЕЦИДЕНТА не сте спрели да го говорите за него, не защитавам Борисов, не ме и вълнува, но вие не оставяте народа сами да преценят, а от вашите лъжи ще спечели той!

Оценка:
-20 +14

Бойко
61 Отговор
Божков е беглец, защото е страхлив крадец!

Оценка:
-31 +23

Цуци
62 Отговор

До коментар #6 от "Чери":


Абе момента за апартамента на шуши ли е? Рядко противна реклама 😂🙈😂, пък бацовистите ривът за лотарията на чери

Оценка:
-4 +17

Просветен илюминат
63 Отговор
Всеки от лакомства си страда и загива.
Не случайно всички разстрели преди години показаха как тези,които дават парите и си ги искат после се отнасят към тези,които станаха богати и известни и започнаха да се взимат много несериозно.
Нормално е като останат вече малко играчи да се започнат един друг да се унищожават.
А и дори да вземе един всичко къде ще го носи и прави?
Болни мозъци ви управляват и вие само квичите като жертви и така живота ми мина и на децата ще е същият като вашият.
Добре дошли в Матрицата!

Оценка:
-4 +36

Анализатор
64 Отговор
Явно решението е да се самоизядат. Колкото по-бързо - толкова по-добре за държавата.

Оценка:
-2 +27

РАДИО ЕЛТО
65 Отговор
герб ще съсипят и ИСТОРИЧЕСКИЯ резерват
БОЖЕНЦИ

Оценка:
-11 +27

teko
66 Отговор
Всички си пишете глупости, но когато ни осъдят за 2 милиарда евро в Страсбург, Гешев ли ще ги плаща или ние?

Оценка:
-17 +16

Хемус
67 Отговор
Курти бил инструктиран от Митко Каратиста да отъпче почвата в област Велико Търново за предстоящите избори!Така разправя на хората около пазара,където до преди две години,продаваше пиратски дискове!Той бил назначил Даниел Панов за кмет и играел с Цецо Цветанов!Незнам кой му вярва,след като го биха като куче пред "Болярка"

Оценка:
-5 +16

т живков
68 Отговор
за първи път да прочета такава дълга статия но не съжалявам научих толкова неща че съм потресен............

Оценка:
-9 +22

69
Този коментар е премахнат от модератор.
пройчо
70 Отговор
"... И плещейки глупости, Тошо Тошев, който беше редактор на "Труд", ни събра да се сдобряваме.. "****Още !...Още !...Още!!!....Ролята на мръсната паплач от Мисирки и Мисиреци трябва да е ясна за приноса им към възхода на Тлъстия Бою !!!

Оценка:
-3 +24

Журналистка
71 Отговор
Колко получи за интервюто Цанов😂???? И кажи пред пресата че основният спонсор е Божков ако си истински мъж😂😂😂😂??? Не прочетох въпроси като колко поръчкови убийства е направил???? Или колко млади момичета е изнасилил??? И защо сега иска да регистрира партия 😂😂😂😂 За са има имунитет😂😂😂😂😂Много повърхностно наивно е да мислите че някой от българският народ се интересува, от криминалният престъпник дядо Божков😂😂😂😂Да се връща и да върне откраднатите пори на българските пенсионери!!!! Тъмничен доживотен затвор за Божков търсен с червена бюлетина от Интерпол!!!!!!

Коментиран от #92, #183


Оценка:
-42 +26

72
Този коментар е премахнат от модератор.
Бойко
73 Отговор

До коментар #8 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":


"Вади го Васко...." Ама Васко не може да го извади, защото не може да го намери!?!? Ха ха..

Оценка:
-17 +12

Този
74 Отговор
Нещастник само факти го отразяват

Оценка:
-18 +14

Ина
75 Отговор
Защо прокуратурата не се самосезира по думите му , както го направи , когато Найденови излязоха в МЕДИЙТЕ ?

Коментиран от #147


Оценка:
-6 +25

кочо
76 Отговор
ОЩЕ НЕ ЕКЪСНО Р.РАДЕВ ЗАКОННО ДА ПОСТАНОВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И СВАЛИ ББ.ОТ СЕГА Е ЯСНО ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА ОПОРОЧЕНИ И ОБРЕЧЕНИ.БСП И ГЕРБ САСЕ ДОГОВОРИЛИ ЗА ВЛАСТТА.

Коментиран от #84, #116


Оценка:
-12 +16

Бай Добри и Фабриката за убийства
77 Отговор
Череп , имаш поздрави от баретата бай Добри и Фабриката за убийства! Не сме късопаметни!

Коментиран от #97


Оценка:
-21 +15

78
Този коментар е премахнат от модератор.
БирникЪ
79 Отговор
Не се дърляйте за и против Черепа, не това е важното. Важното е, че е завел в Страсбург четири дела срещу България с огромен шанс да ги спечели. А обезщетенията са за над три милиарда евро!
Хайде сега познайте от три пъти кой ще плати тези милиарди? Варианти:
Ние всички - (+)
Трите прасета - (-)

Оценка:
-6 +33

80
Този коментар е премахнат от модератор.
81
Този коментар е премахнат от модератор.
Георги Ненов
82 Отговор
Добро интервю. Поздравления за Цанов!

Оценка:
-11 +21

hdhr
83 Отговор
Тоя бандит какво се обажда като е вършел эсната работа на тиквата мутра какво ми се прави на загрижен за народа и на много разбрал на простия народ е л2сно да му замажеш очите ама на мен не овчи народ

Оценка:
-17 +15

БирникЪ
84 Отговор

До коментар #76 от "кочо":


За огромно мое съжаление Конституцията не дава такова право на предидента. Военно положение може да обяви само НС (разбирай - Тулупа) - което същият този Тулуп никога няма да позволи.
Но пък Радев може да направи друго - като главнокомандващ може да разжалва Тиквата в звание редник (примерно). От което Еднокнижния ще получи едновременно инфаркт, инсулт, възпаление на мозъка, скъсани всички менискуси, уртикария и диария.

Оценка:
-7 +24

РАДИО ЕЛТО
85 Отговор

До коментар #81 от "БАТЕ НЕЦИ":


лека нощ измий си зъбите меришеш герберастино

Оценка:
-7 +15

86
Този коментар е премахнат от модератор.
Stormtrooper
87 Отговор
В днешно време на вън уважават масоните ни, колкото и политиците ни. И Раковски е бил масон, който е уважаван като масон на световно ниво. Османската империя отправя молба към Франция да арестуват и им предадът Раковски, а те им отговарят : Вие знаете ли какъв е този човек? Този човек ни превежда стари френски текстове, които ние не можем да си преведем! Е, от масон до масон има разлика.

Коментиран от #98, #104


Оценка:
-0 +23

Коя мафия
88 Отговор

До коментар #1 от "гадно":


Руската мафия? ВИС-2? SiC? TIM?

Оценка:
-9 +4

Цървул
89 Отговор
Тоя е невероятен цървул.
Като знае толкова много и е толкова смел що не си остана в България бе леке.

Коментиран от #105


Оценка:
-28 +14

Давид
90 Отговор
Този храненик на ДС иска да сме съпричастни в неговата битка с хора от неговия клас . Нека да каже кои са кукловодите . Тези неща за Пеевски , Доган , Гешев и Борисов ги знае всяко дете . Той показа повече интелект . Показа амбиции да се отдели от групата на компроматните и те го отстреляха . Отстреляха го хората от международните среди - контролиращи нашите кукловоди . Пълен клоун за мен .

Оценка:
-18 +20

Anonymous
91 Отговор
ЕЛЯ ЧЕРЕПАШКЕ ЕЛЯ! КРАКАДИЛА ГЕШЕВ ТЕ ЧАКА!

Оценка:
-18 +11

92
Този коментар е премахнат от модератор.
Behemoth
93 Отговор
Абе не е обидно да те крадат ,обидно е да те крадат толкова прости хора като Тиквата и Шиши.....това говори много за нивото на цялата държава и народ...

Оценка:
-4 +21

КАЗВА ИСТИНАТА ЧОВЕКА
94 Отговор
ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ ЕДИН ЗА ДРУГ. ...НЕЩО НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПАРИТЕ С ГЕРБ И СА ГО ПОДГОНИЛИ. ...

Оценка:
-4 +14

95
Този коментар е премахнат от модератор.
Алфа Чакал
96 Отговор

До коментар #14 от "Последния Софиянец":


Добре де ,Горанов като взема пари от Божков е за затвора спор няма,а вие от протестите като взимате пари от него се явявате най-будните българи.Обърквам се.А ти представяш ли си Божков да стане депутат и да спечели имунитет.Протестите спират и ти трябва да почваш да работиш.

Коментиран от #100


Оценка:
-12 +18

97
Този коментар е премахнат от модератор.
Просветен илюминат
98 Отговор

До коментар #87 от "Stormtrooper":


Ботев и Левски също са били масони на високо ниво в света почитани и уважавани.
Е и какво обаче като са били?

Коментиран от #122, #135


Оценка:
-4 +11

чекмеджан
99 Отговор
Представяте ли си на какъв прост цървул сме позволили да управлява парите и съдбите на българите. Крадеца и лъжец , пълни чекмеджето за сметка на всички българи и за това сме най бедни и последни по всичко. Назначиха си каскета за да не ги закача никой. Мента прави закони да ощетява държавата и калинките от ГЕПИ гласуват. Горянич и той се изпари като пръдня из гащи. Няма пари за пенсии и заплати,защото са изчезнали по чекмеджетата. Трябва разследване съд и зтвор и конфискация на ограбеното. Мафиота и бандата му ГЕПИ в затвора.

Оценка:
-9 +31

100
Този коментар е премахнат от модератор.
Пенсионер
101 Отговор

До коментар #3 от "Емил":


Божков, Христо Иванов, Мая и Радев са обсебени от Борисов, Пеевски и Гешев. Обсесиите никак не са без обидна диагноза.

Оценка:
-8 +16

Просветен илюминат
102 Отговор

До коментар #78 от "❓❓❓":


Според лидера на Възраждане,мернах скоро един клип,триото не е ли на хранилка при Сорос?

Оценка:
-4 +16

Бочко ментето
103 Отговор
е чао !!!

Оценка:
-5 +15

Просветен илюминат
104 Отговор

До коментар #87 от "Stormtrooper":


Ето нещо ново за Ботев и Левски,което си заслужава да се знае:


Оценка:
-4 +0

🐷 Боко ТИКВАТА
105 Отговор

До коментар #89 от "Цървул":


А кажи нещо хубаво за мен.
Похвали ме.
Кажи, че съм повече от цървул.
Кажи поне, че съм ГАЛОШ.....хахахаха🤣🤣🤣

Коментиран от #142


Оценка:
-2 +10

Мехо
106 Отговор
И запомнете за да се премахне това ОПГ трябва всички да излезем и да ГЛАСУВАМЕ.

Оценка:
-2 +17

даааааааа
107 Отговор
хаиде бе не излага или го е страх..незнае за Доган нищо и за Илия Павлов....мишкиии

Оценка:
-3 +13

Чук и Гек
108 Отговор
Айде бе, прокорор! При всичките тези откровения на г-н Божков, досега трябваше безпристрастно да трасираш пътя на Шайката към Ставри кофражиста! Човекът е строг, но за сметка на това справедлив!

Оценка:
-5 +11

Иван
109 Отговор
Браво на факти, че в крайна сметка се осмелиха да публикуват видеото, което беше качето вчера по това време! Иначе жалка държава с корупция на всякъде.... когато осъзнаем, че ще бъдем като една Швейцария на балканите, без корупция, тогава ще сме ок.... но за жалост имаме и сумата роми, които ни връщат назад също... Ние сме малък, но много прост народ

Коментиран от #111, #114


Оценка:
-5 +21

Велинград
110 Отговор

До коментар #3 от "Емил":


Ти си плюнка супата изстина

Оценка:
-4 +5

Циганин
111 Отговор

До коментар #109 от "Иван":


Ромите не ти все те са били виновни ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДОЛЮБИВИ И КУЛТУРНИ ХОРА ИМА МЕЖДУ НАС АМА НЕ МИШКАТА Е ИЗЯЛА СИРЕНЕТО А МИШКИТЕ Ромите да ти носят парцалите

Коментиран от #113


Оценка:
-6 +8

шопендар
112 Отговор
що не дойдеш тук да му го кажеш сам.казват че си голям страхливец,като си света вода ненапита защо го духна,или гузен негонен бяга

Оценка:
-11 +6

АНОНИМЕН
113 Отговор

До коментар #111 от "Циганин":


плащаш ли си сметките спазваш ли законите госин ром

Оценка:
-6 +7

РАДИО ЕЛТО
114 Отговор

До коментар #109 от "Иван":


браво ИВАН точно в целта
ВАНЬО БЛАГОДАРЯ щото ме зашити от трола СИ ГАН

Оценка:
-3 +6

Albanec
115 Отговор
Не знаех, че МАСОН е лоша дума!
И левски е бил МАСО, и Борис Трети, също.....

Оценка:
-6 +6

гост
116 Отговор

До коментар #76 от "кочо":


Да бе, разбрахме, че изборите са честни само като Румен Шпаклата Льотчика ги печели....хахахах. То по твоята логика значи и той не трябва да е президент-нали спечели избори организирани от ГЕРБ....жалка картинка

Оценка:
-14 +9

ttt
117 Отговор

До коментар #30 от "djemmil":


Колевска ли

Оценка:
-2 +0

temerut
118 Отговор

До коментар #19 от "И ти какво":


МНого умно си показваш простотията,но сега думата е за МАФИЯТА,която ни управлява ДНЕС, а не на кого ти ще завиждаш утре.

Оценка:
-3 +6

Банкянско Баце
119 Отговор
верно е ! Но, Шиши, по-скоро е масоняк-веган !

Оценка:
-3 +7

temerut
120 Отговор

До коментар #7 от "Алфа Вълкът":


А ти си АЛФА,колкото може да е клоунът в пожарната.Момчето има хъс,или ,като не харесваш Русия,всичко,което не ти харесва е руско?

Коментиран от #141


Оценка:
-5 +5

ИМПЕРИАЛИСТ
121 Отговор
Горкото "черепче" хич не му е весело...а когато зарибяваше с талончетата милиони, беше рахат.

Коментиран от #133


Оценка:
-10 +13

Stormtrooper
122 Отговор

До коментар #98 от "Просветен илюминат":


Те живеят по времето на империите. На практика масоните са в основата на промяната на политическият модел и разрушаването им. Не случайно Левски е искал "Чиста и свята република", а не царство. Не случайно Ататюрк създава Турската република. Абсолютна монархия в момента има само в арабските страни.

Оценка:
-3 +8

temerut
123 Отговор
А ти си АЛФА,колкото може да е клоунът в пожарната.Момчето има хъс,или ,като не харесваш Русия,всичко,което не ти харесва е руско?

Оценка:
-6 +6

Алфа Чакал
124 Отговор

До коментар #100 от "БорисOFF":


Ама защо помисли ,че съм ГЕРБав.Нищо не става и от тях.Аз много ясно ,че не съм видял някой да взима пари от Божков,ама и Софиянеца дали е видял ,че Горанов взема пари.То ако караме на принципа кой каквото е видял само на това да вярва излиза ,че и моята и твоята жена са много верни.Ама дали е така само те си знаят.Ти какъв му се явяваш на Божков ,че го защитава.Адвокат ли си му?И на мен не ми пука за Божков ,а дразня Последния Софиянец.

Оценка:
-6 +12

АМИ
125 Отговор
МАЛЕЕЕЕ , ТОЯ ОЩЕ НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ ОТ СНОЩИ , ИЛИ СЕ Е НАДРУСАЛ РАНО СУТРИНТА ....ВИЖ СНИМКАТА !!!

Оценка:
-5 +8

Последния Софиянец
126 Отговор
Аз харесвам БОЙКО и ще гласувам за ГЕРБ , Радев започна да лъже много , затова НА ЕСЕН ЩЕ ГЛАСУВАМ против него !!!!

Оценка:
-16 +8

Ей,вече е смешно
127 Отговор
Приказки за наивници!Говори неща които никога не може да докаже и защото не може,а иска да се покрие ,че уж е набеден,су ги дрънка,че " давал",но взели му бизнеса..Ай сифон,какъв бизнес,обсебване с хазарт,монопол тотален по всяка автобусна спирка в цялата страна,алчност на N-та,а данъци йок.И не бил упражнявал натиск,той ,лъжеца,какви глупости.Видяхме похватите му лятото,гадостите,некрофилията ,направихме разбор и точно по мутренски искане на оставка под натиск,арогантно ,цинично,злобно ,нечовешко и без алтернатива.Сега излиза "света вода",ама моля;Гешев е избран от цялата прокуратура в страната и ВСС след публично представяне.Нито е предложен от МС,нито от партия.Гешев е достоен човек без аналог досега.Подгони едрите риби ,показва какво е обвинението,е на Божков не му харесва,но благодарение на парите които е натрупал от рекети и хазарт успява да си уреди изгнанието.Да си пореве ,успокои и разбере,че неговата свърши.Нито ни интересува неговата бивша лотария,пази боже,нито казината повече от училищата в бай бедната държава нс ЕС.

Оценка:
-8 +9

Антон
128 Отговор

До коментар #22 от "Българка":


Този "бизнесмен" също е престъпник и с нищо не е по-добър от останалите!

Коментиран от #132


Оценка:
-7 +11

Много си вярва дубайски беглец
129 Отговор
И как точно издържаше Левски?Остави милиони дългове,неплатени осигуровки,заеми към Национална лотария ,почти пред фалит,та се стигна дотам феновете да събират пари за заплати на футболистите.Не имало пране на пари " изобщо"!

Оценка:
-9 +10

rosen
130 Отговор
и тримата към Белене на доживотна почивка

Оценка:
-4 +7

Просветен илюминат
131 Отговор

До коментар #95 от "Де Факто":


Ти явно не следиш и виждаш отговора на въпроса ти от къде са парите и кой основно е спонсор на партията му.
Павел Вълнев подпомага партията и основна част от сумите за дарения идват от негова страна. Досега с неговото семейство и приятели, които има в САЩ, приблизително около 1 млн. лева са преведени в сметката на "Републиканци за България". Това заяви пред bTV лидерът на партията Цветан Цветанов.

Оценка:
-9 +2

Просветен илюминат
132 Отговор

До коментар #128 от "Антон":


Ти разполагаш ли с доказателства или просто пишеш и подкрепяш всички останали говорещи и драскащи в тази посока?

Оценка:
-5 +1

Просветен илюминат
133 Отговор

До коментар #121 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Забрави да добавиш,че ти си в България и пишеш тук,а той е в Дунав,а за да заведе дело срещу България за милиарди евро явно не е за мислене.
Той дали си мисли и пише за теб?

Оценка:
-4 +5

Република
134 Отговор
Според Васето 90-те години е бил най хубавия период за бизнеса в БГ. Никой на никого не е взимал рекет.

Оценка:
-5 +8

Бизнесмен
135 Отговор

До коментар #98 от "Просветен илюминат":


Ако ти не виждаш разликата,
между другите сравнени с Ботев и Левски ,
то не пиши глупости!
Много добре и учтиво, Васил Божков ти обясни ,
че Масонското Братство е , да си помагат един друг?
Г.С. Раковски и той е бил такъв, по умните и можещи хора,
са такива в целия свят!
Повечето от Революциите, са дело на Масоните!
Явно има и такива, които са приети, като Масони,
но Животинското его, в тях ги зове ,
примера с Делян Пеевски е такъв!
От такъв" Масон" като Делян Пеевски , само може
да се гнусиш и повръщаш!

Коментиран от #136


Оценка:
-5 +10

Просветен илюминат
136 Отговор

До коментар #135 от "Бизнесмен":


За Данов се говори,че е бил илюминат пък.
Зададох въпрос относно това,какво като е бил някакъв и го цитирате?
Какво ви помага тази информация и промени живота ви?
Алеко Константинов е написал Бай Ганьо преди много години и на гости в Иречека се каза:
И едните се маскари и другите,не стават.
Капитан Петко войвода и той е казал много неща актуални и непроменени и до днес.
Повтаря се всичко и се върти все едно и също.
Една година вирус пандемия мерки,контрол и какво си доказвате един друг с тези коментари и дискусии относно другите?
Скучен ви е живота и на другите е по-интересен и забавен ли?

Оценка:
-6 +3

ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИТИРА
137 Отговор

До коментар #18 от "Последния Софиянец":


Всички след 1997г ползваха държавата за бухалка .Първи беше Костов а бухалките бяха Атанасов като шеф на НСС преподчиниха каналите на мутрите до 1999 г . Затова беше изречението Иване кажи си ! Тогава малките гущерчета си късаха опашките но им скъсаха главите.Архивите са живи . Колкото и да ги горят все нещо остава а и участниците все още са живи.Сега работата е крадеца вика дръжте крадеца ама и двете страни са крали.

Коментиран от #140


Оценка:
-2 +11

п;оийъхг
138 Отговор
Гласът на българските масони има същия ефект като България в световната политика.И най странното е че масни и разни политици искат да ги приемем в Order of Nine Angles.

Оценка:
-1 +3

Гочо
139 Отговор
Тоя горкия още малко на Солженицин ще се направи. Поне 5 години беше конкуренция сам на себе си в хазарта, а сега се изкарва жертва. Докато цялата държавна машина му пазеше бизнеса, нищичко не казваше. Тогава защо не съди Б-я в Страсбург?
Тези сегашните мафиоти станаха силни и си повярваха заради хора като Божков, дето им пълниха гушите.
Колкото до заплатите, дето ги даваше - мизерия.

Оценка:
-6 +11

Просветен илюминат
140 Отговор

До коментар #137 от "ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИТИРА":


Подмяната 10 е един филм,в който можете да чуете как бивш политик казва,че не е тайна за никой,че какво да се прави в държавата се нарежда отвън,а в студиото на Кеворкян има един много интересен момент в който той гледа като на.ран и гузен от случващото се там,където е и Сашо Диков.Днес много интересно като какви журналисти те се показват?
Яко се хабите да спорите и пишете неща,които само ги засилвате и храните с енергията и вниманието си и изобщо не е това начина да ги промените.
За това от години нищо не се променя и сте си жертви на някакви партии политици и т.н

Коментиран от #145


Оценка:
-0 +7

Алфа Вълкът
141 Отговор

До коментар #120 от "temerut":


Явно не си гледал АЛФА ТВ и как тоя козируваше на Воленката!

Оценка:
-4 +5

ЕХАА
142 Отговор

До коментар #105 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ТИ БЕШЕ СЪС ЧЕРВЕНА , А СЕГА СИ СЪС ЖЪЛТА КНИЖКА , ТОВА БЕШЕ КОМПЛИМЕНТ ЗА ТЕБ ....НАЛИ !!!!

Коментиран от #178


Оценка:
-3 +5

111
143 Отговор
Ние този сценарий "да вземем всичко на всички" го знаем отдавна! Всичко започна с приватизацията, мина през смяната на парите и завършва едва сега. Време е да идва възмездието!

Коментиран от #153


Оценка:
-1 +8

фигуранта
144 Отговор
Този от снимката е голяма мутра.

Оценка:
-6 +12

А бееее
145 Отговор

До коментар #140 от "Просветен илюминат":


Ти от коя планета идваш??? Усвоил си телепортацията навярно.Много говориш, но нищо не казваш.

Оценка:
-3 +4

Съни
146 Отговор
Господин Божков пожелавам Ви много здраве и успех на вашата партия Благодаря Ви

Оценка:
-7 +8

Пенсионер
147 Отговор

До коментар #75 от "Ина":


То от разстояние всеки може да бълва глупости.

Оценка:
-4 +8

защо ли бягат
148 Отговор
Театрална постановка "ШКАФЧЕТО", реквизит режисиран от ОАЕ. Артистичен състав: фигуранта, галевица, импексовата, някаква триглава змия,....постановка изиграна над 100 пъти, за да стане лъжата " истина" за наивници.Мутрите са вън от България, дубайският, сръбският...

Оценка:
-9 +8

kolio
149 Отговор
така като гледах как българите трият настарвено тия билетчета /така наречената национална лотария/ си мислех тоз които го е измислил е много умен и до последно си мислех че шиши го е измислил но не.... ..БОЖКОВ е бил евала голям мозък Браво...... А доколкото че е давал рушвет на тиквун да това е ТАКА......

Оценка:
-7 +8

Доцента
150 Отговор
Божков беше обикновен измамник,докато де.се. не го вербува .Така,че разказите за първия милион ги разказвай на протестиращите.

Оценка:
-2 +17

охо бохо
151 Отговор
Борисов е комплексен, Шиши е Карлсон от покрива, а ти Божков си крадец и убиец !

Коментиран от #186


Оценка:
-6 +10

равносметка
152 Отговор
Хазартният бизнес е в основата си мошенически, също както са и офшорните зони и лобитата на супер-богаташите, за да не плащат данъци над 100 000 парични единици приход годишно, например. В този смисъл, Божков не ми е еталон за честен човек, още по-малко за умен такъв. Да си мошеник, акъл не се иска - стига ти да можеш да четеш и пишеш криво-ляво. Но е факт, че в случая за разследване са НАП, Севда и всички такива, които години наред са си прибирали милиона за година, и с кеф са опрощавали данъците на Божков. Тези не са се притеснили, че те са рекетьорите, че те крадат от всички нас. Това означава, че ако Божков е виновен за това, че съзнателно е лъгал наивните да търкат билетчета, рекетьорите му на висши държавни служби са поне толкова виновни, колкото и Божков. Защо няма нито един от тях обвинен?! Ами Божков не се е изнудвал сам себе си. Или щом Борисов каже, елементарната логика се изпарява. На това как му се вика -кръстникът ли? Е, превърнахте с гласовете си за ГЕРБ България в едно просто калабрийско село в лапите на мафията.

Оценка:
-7 +7

дано
153 Отговор

До коментар #143 от "111":


Дано си прав/а, че завършва, че 30 години мошеници ми се навират в очите и ушите от де що има медия като супер-бизнесмени, умни и талантливи. И дали вече тези български "таланти" оглозгаха държавата и ще ходят да глозгат на друго място, или ще продължат да ни ръфат кокалите, ми се струва, че основно от нас зависи.

Оценка:
-0 +8

Барбаганьо
154 Отговор
Купил съм парцел на Марс а Тесла изпробват новия ми кораб

Оценка:
-2 +1

155
Този коментар е премахнат от модератор.
156
Този коментар е премахнат от модератор.
Шопо
157 Отговор
Кога имаш вуйчо владика е лесно да направиш първия милион. ВУЙЧОТО на Черепа не беше владика,а генерал Атанас Семерджиев, вицепрезидентът !!!

Коментиран от #167


Оценка:
-4 +7

До последния
158 Отговор
Софиянец.ПРезидентът Радев е почтен,интелигентен,смел за разлика от шмекера Борисов.Най -големия крадец премиер за всички времена.Дънди Прешълс колко % дава на Борисов+0 ли бяха и всеки взел поръчка му плаща,затова в офшорката си има активи за 4млрд.

Коментиран от #166


Оценка:
-5 +11

До последния
159 Отговор
Софиянец % са 30 .Нещо не е излезнало.Диктаторът си въобрази,че прокуратурата като е негова и всичко е ОК.Боко ще си плащаш за кражбите и геноцита срещу народа си.Няма да се разпищолваш повече.Срути държавата ни и СРАМА НЯМАШ.

Оценка:
-6 +11

🧐🧐🧐🧐
160 Отговор
В България няма истински масони и тамплиери,тук всичко е побългарено.

Оценка:
-4 +8

😁😁😁😁
161 Отговор
Тиквъ.ТИКВЪ!

Оценка:
-5 +8

162
Този коментар е премахнат от модератор.
Това
163 Отговор
"журналистче", станчо, удобно забрави да попита спонсора си, дали е финансирал т.нар. "протести".

Оценка:
-8 +5

164
Този коментар е премахнат от модератор.
БББИЛДЕБИЛ
165 Отговор
ЖАЛКИЯ БЕГЛЕЦ БОЖКОВ КОМЕНТИРА ИМА НАГЛООСТА ДА КОМЕНТИРА И ОБИЖДА НАЙ-ДОСТОЙНИЯ НИ ПРЕМИЕР ДО СЕГА ,КАТО ГО НАРИЧА КОМПЛЕЕКСАР-НЕ СЕ ЛИ САМОЗАБРАВИ,ЧЕРЕП,ЖАЛЪК СИ

Оценка:
-12 +5

ОЦЕНКА
166 Отговор

До коментар #158 от "До последния":


ПОЧТЕН ,ИНТЕЛИГЕНТЕН,УМЕН И КРАСИВ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ,ФИГУРНАТА РАДЕВ,ТОЧНО ОБРАТНОТО-НЯМА ПО-ЗНАЕТЕ КАКВО!

Оценка:
-6 +4

Ясна е работата
167 Отговор

До коментар #157 от "Шопо":


Атанас Семерджиев има един брат и две сестри. Брат му и сестра му Славка са членове на БКП. Другата му сестра е членка на ДКМС. Жена му произхожда от чиновническо семейство и по народност е еврейка. Баща ѝ е учител, а майка ѝ е аптекарка – членка на БКП. Самата тя като ученичка в 4 и 5 клас е членка на „Бранник“, но фашистки прояви няма. Членка е на ОФ. Вуйчо ѝ, брат на майка ѝ, през 1927 – 1928 година е работник в Швейцария[2]. По-късно се развеждат.

Оценка:
-1 +3

Масон гейт
168 Отговор

До коментар #1 от "гадно":


Кой иска, да погребе и Масонството, като организация!
Ако у нас , в България , един Масон , краде от друг Масон,
то как се нарича, такъв човек?
И ако действително, има такива крадливи Масони ,
то това не е Масонство,
а " криминална сбирщина "от самоназвали се хора , със
със силен , комплекс за малоценност!
Не е ли време и Масонството в България ,
да си подреди къщатата,
защото се е превърнало във "разграден двор"?
Там има устав и той не е "халваджийски тефтер",
за да цапа библиотекатата им, а да се изпълнява!
Познавам доста масони, лично, много от тях са хора на делата ,
но от Васил Божков разбираме,
че има огромни проблеми в Масонското Братство ,
поради" Масони- Фараони" ,
от типа на Делян Пеевски,
и Прокурорския и Съдийски състав на България!
Последните , са едни от най-активните в това общество!
На всички ни е ясно ,че надеждата ,
да те издигнат в държавната йерархия ,
не минава през конкурси и компететност ,
а през Масонските връзки !
Преди 20 години , когато Масонството набираше" кадри",
беше "тайно общество",
сега събитията в Парламента ни обясняват ,
как това , тайно Масонско общество,
се превърна в инструмент,
за мачкане и репресий на Българския Бизнес?
Всеки момент, очакваме да видим,
Делян Пеевски" Масона- фараон" ,
начело на Масонската Ложа в България?
Поправете ме, ако имам грешка?

Оценка:
-1 +5

Оракула
169 Отговор

До коментар #3 от "Емил":


Явно и да ти обяснявам, няма да разбереш!
Но ми е интересно , ти кой си, та да питаш?
Всеки може да живее ,
където си иска и колкото, дни му е дал господ, за живот?
Никой не е длъжен, да стои във "Лудницата на Иван Гешев",
за да полудее на сила!

Оценка:
-1 +6

И тримата
170 Отговор
са "плод" на демокрацията и първоначалното "натрупване" на капитала, който народа е произвел за държавата, а те не могат да се "разберат" как да го разграбят ... остава ни утехата , че никой нищо не може да занесе със себе си ..

Оценка:
-1 +3

да да
171 Отговор
ЗАЩО давате трибуна на престъпник избягал от правосъдието ?
съучастници ли сте му ?

Оценка:
-8 +4

ttt
172 Отговор
Очаквам 2 седмици преди изборите , да излезе нов запис за ББ.

Оценка:
-1 +5

Koleдa
173 Отговор

До коментар #3 от "Емил":


Абеее, моли се да не действа, че той не действа като Навални... И няма да се размине Видовден, бъдете сигурни всички! Той боцето си знае най-добре...

Оценка:
-0 +3

174
Този коментар е премахнат от модератор.
войводата
175 Отговор
Професора е прав 80% са дибилите в тая прогнила държава

Оценка:
-0 +2

176
Този коментар е премахнат от модератор.
Гражданин
177 Отговор
Вашият бб и пкп са в 24/7 родопи днес

Оценка:
-2 +4

🐷 Боко ТИКВАТА
178 Отговор

До коментар #142 от "ЕХАА":


Дааа, НАВСЯКЪДЕ кажи, че СЪМ СЪС ЖЪЛТА КНИЖКА, за да отърва зандана...хахаха🤣🤣🤣

Оценка:
-2 +4

Man
179 Отговор
Много си подробен и словоохотлив!Как живя 26 години в тази "гнила" среда?Къде ти е бизнеса,извън държавната хранилка?Пътища си строил,фримата ти фалира,жп завода разруши...Тихо стой и не шавай много

Оценка:
-4 +2

Ицо
180 Отговор
НЕ ЗНАЕХ НИЩО ЗА Б.БОРИСОВ НО ВЕЧЕ ЗНАМ ДОБРЕ ЧЕ МЕ СВЕТНА БАЙ ВАСИЛЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ НЕ ГЛАСУВАМ

Оценка:
-6 +2

БАРАБАТА ВАРНА
181 Отговор
Преди всичко се интересувам от Севда ако я добарам ще я изчеластра яко

Оценка:
-2 +2

182
Този коментар е премахнат от модератор.
183
Този коментар е премахнат от модератор.
184
Този коментар е премахнат от модератор.
Споко
185 Отговор

До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


той не е човек това е робот.По вероятно създателят му да е неграмотник.

Оценка:
-2 +0

186
Този коментар е премахнат от модератор.
Оня
187 Отговор
Не разбрах само Шехерезада та кво не е отказвала и кво е взимала. За секс ли става въпрос с тия намеци :D

Коментиран от #195


Оценка:
-1 +0

На654ее
188 Отговор
На мен ми е интересно тоя на ефжет найденов, само плюлеще божков в фейсбук,.Но от извесно време не обелва и дума против него. Янво има нещо.

Оценка:
-1 +1

Д.ИВАНОВА
189 Отговор

До коментар #8 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":


Гнусното трио,начело с тиквата на "почивка" в централния..чакат ги с нетърпение

Оценка:
-4 +1

Д.ИВАНОВА
190 Отговор
Прекрасно интервю ЦАНОВ,толкова истини..гледах го няколко пъти ...ще те налазят гадовете-имаме нужда от теб БЪДИ ЗДРАВ И СЕ ПАЗИ

Оценка:
-2 +3

Гост
191 Отговор
А мазното журналистче как се сваля на вб

Оценка:
-2 +3

леле КАКО
192 Отговор
Интервюто с Божков е ог 13 . 02. , а никой не го коментира ! Все едно не е било ? По УЖ тлавните медии няма нито дума ! Голям слугинаж и навждане към ПРОСТАК номер 1 и ШАЙКАТА му ! Защо е това ?

Оценка:
-1 +1

Въпросче
193 Отговор
Да питам Свети Божко морално ли е да си плащаш и практически да стимулираш корупцията (по негови думи е дал над 60 млн. лева)?

Оценка:
-1 +0

194
Този коментар е премахнат от модератор.
Анонимен
195 Отговор

До коментар #187 от "Оня":


Хахаха. Де да беше за секс.... За пари става дума... За много пари

Оценка:
-0 +1

Тъпотия
196 Отговор
Много смешно интервю. Не стига, че нямаше нито един неудобен въпрос, а и отговорите на удобните въпроси бяха едни неточни, неясни - мъгла. Нищо сериозно, заслужаващо внимание. А и Божков има много селски диалектен изказ. Общо взето поредния фишек и загуба на време.

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов разкрива своите впечатления от Давос.
На всеки баир има по 10 лифта"

Още бисери