Last news in Fakti

19 Април, 2021 11:51 5 151 81

"Има такъв народ" няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС

  • има такъв народ-
  • консултации-
  • правителство-
  • коалиция

Председателят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов заяви, че съставяне на кабинет от тяхна страна е евентуално възможен единствено с другите две политически сили от протестите

"Има такъв народ" няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

Втората по сила партия в Народното събрание "Има такъв народ" няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС. Това стана ясно от думите на председателят на парламентарната група на политическата сила Тошко Йорданов след проведените консултации в президентството.

"Ако изобщо може да се стигне до кабинет, е с другите две партии от протестите. Ще кажа това, което винаги сме казвали. Хубаво е, когато политическите партии кажат нещо преди избори, да го изпълняват и след избори. Ще припомня какво заявихме още преди изборите. Ние в коалиция с партии от статуквото няма да влезем. Каквото сме казали, това ще направим“, заяви Йорданов пред медиите.

„Първите, които получават мандат, са ГЕРБ. Те трябва да решат. Ние предварително не говорим, не гадаем. Всяка една политическа партия, отишла в парламента, трябва да е наясно с отговорностите, които носи. Трябва да носи отговорност и пред хората, които са ѝ гласували доверие. Ще направим това, което сме казали преди изборите“, отбеляза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижте им акъла

    65 21 Отговор
    СДС ветерани плашат във Facebook: Ковид мор и Виденова зима, ако Даниел Митов не стане премиер

    Коментиран от #4, #10, #53, #72

  • 2 Мика е велика

    60 22 Отговор
    Мика Зайкова - ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #30, #31, #36, #68

  • 3 Това означава

    69 11 Отговор
    СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ и НОВИ ИЗБОРИ.

    ИЗБОРИ до ДУПКА!

    Коментиран от #71

  • 4 илийката

    18 79 Отговор

    До коментар #1 от "вижте им акъла":

    Ветерани от борбите на българския народ за свобода и демокрация, са го казали много точно. България няма да я има без управление на ГЕРБ-СДС

    Коментиран от #19, #43

  • 5 ндкдуу

    32 6 Отговор
    Те си решават.Никой не може да им се меси.Особено лаладжийтв по разни форуми.

    Коментиран от #26

  • 6 Софиянец

    3 34 Отговор
    Ще има парламент който ще изкара поне два мандата. Поздравления, все така мъжката да върви.
  • 7 има такъв вирус

    54 37 Отговор
    има такъв глупак тошко африканеца ще оглавява леле мале

    Коментиран от #16, #17, #20

  • 8 Гогошар

    39 4 Отговор
    Финт да не съставят правителство, хехе...
  • 9 илийката

    35 55 Отговор
    ГЕРБ-СДС да представят кабинет с хоризонт 4г. който да влезе в длъжност веднага и без гласуване в НС. Не може да се молим на чалгари и мутри, след като имаме подкрепата на народа.

    Коментиран от #15, #23, #24

  • 10 хъхъ

    30 5 Отговор

    До коментар #1 от "вижте им акъла":

    Боклуците от Съюз на ДС
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ХФД

    40 16 Отговор
    Повече от ясно е вече след това заявление, че има такъв народ не е готов и подготвен да управлява страната сле разорението на ГЕРБ. Така вече отиваме към служебно правителство на президента което е и по добър вариант.

    Коментиран от #25

  • 13 Има

    11 6 Отговор
    такъв народ казват, че няма да влизат в коалиция, но ако опитатат да направят правителство, дали няма БСП, ГЕРБ И ДПС да ги покепят?
  • 14 РЕАЛНО

    28 13 Отговор
    ДПС ЩЕ ИМ КАЖАТ НА ТИЯ МАРИОНЕТКИ КАКВО ДА ПРАВЯТ.ЗАТОВА ПЪЛНЯТ ГАЩИТЕ ОТ БСП И СЕ ГЪРЧАТ КАТО ЕДНОКЛЕТЪЧНИ.СРАМ ЗА ЧАЛГАРИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.ПЪЛНЯТ ГЪШАТА НА ТОВА АЛЧНО КУКУ .

    Коментиран от #59

  • 15 Прав си

    15 5 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    но стадото очаква от новия "месия" да направи чудеса.
  • 16 Идилия

    12 7 Отговор

    До коментар #7 от "има такъв вирус":

    Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен
  • 17 ТАБСО

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "има такъв вирус":

    За да няма такъв вирус-само спутник-V..98%ефективност..
  • 18 Бай С0Р03

    25 7 Отговор
    Ако Дългия седне на мястото на Винету, ще продължи ли с концертите по стадионите?
    Хората много питат!
    Будният електорат все още си припява емблематичните "Буболечка-чка-чка" и "Торбалан кючек" - оставили ярка следа в културната еволюция на България.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Идилия

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "има такъв вирус":

    — Първата година е трудно. После се свиква!
  • 21 Радев, Печели все повече доверие

    11 15 Отговор
    ГЕРБ, Именно те правят всичко, за да употребяват Народното събрание за своите лични амбиции", каза лидерът на "Воля".

    На Този Квазимодо БОКО, кой му даде парите навремето за да се прави на бизнесмен? Комунистите. Кво се прави на ущипан? Няма повече са види парламент, кой ще гласува за този ветропоказател?Туй много умно...направо им се чудя на българските милиардери как забогатяха толкоз с тия пилешки мозъци?Има някаква свръхсила у тях ...не шъ е с мозък...След срещи с Цвъки Цветанов направи схема за гласове и ти отпуснаха ромските гласове по черноморието, за да крепиш ГРОБ в парламента.
    здравето на хората не е важно, важно е бирата да е снамалено ДДС. ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ, унищожението на българския народ.
  • 22 Centurion

    16 5 Отговор
    Вие вече сте в коалиция с ГЕРБ и с ДПС.Думите и декларативният тон не струват нищо.Делата ви са в разрез с говоренето.Не подкрепихте БСП за мораториум върху концесиите,това е истинското ви лице.
  • 23 ендиянец шошон

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    човече,ти явно не ги пиеш тея хапчета,верно много са но си на кантар бе, аха-аха да те изтървем и престани да си кризеш сандалетката идва лято с какво ще джапаш
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ССсс

    18 8 Отговор

    До коментар #12 от "ХФД":

    Абе стига с това служебно правителство.Прочетете констуитуцията и вижте,че служебното правителство може само да управлява,но не може да промени и един закон,защото това е работа на парламента,а при служебно правителство няма парламент.Дори и ЦИК не могат да пипнан,защото тя е избрана от парламента.Мутропитеците ви подхвърлиха една феик новина,че ги е страх от служебно правителство,за да могат на новите избори да влезнат техните патерици и отново да управляват.Сега е момента на се създаде правителство на малцинството и да се коват закони,които ще елиминират за в бъдеще измамите с изборите и да започне да се обезличава законно всичко създадено от ГЕРБ и ДПС.Втори такъв шанс,най мразените партии ГЕРБ и ДПС да са безгласни букви няма скоро да има.Аз не съм гласувал за служебно правителство а за унищожаването на мафията ГЕРБ,техните лакеи и антибългарската ДПС
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 има такъв народ

    5 2 Отговор
    Коалиция не но трябва да имате подкрепа за съставяне на правителство, за това коалицията е ясна с двете партии от протеста с подкрепа на друга партия но без да имат министерски назначения в парламента това е удачен вариянт да може да има добър механизъм това , което заявих те за промени във всички сфери който искате да направите промени
  • 28 ТИ ДА ВИДИШ

    17 3 Отговор
    Мдааа..... Яснооо... вече има смяна в НС... П/*K*/П ще бъде заменена от П*Я*K (ПPcТ ЯМБОЛСКИ KA*ПYТ) или така наречения TОжКО CЦЕНАРИшЧЕТО!!!!
    Абе тожше какво статукво има в левите партии, нали половината протестиращи бяха от ляво, нали БСП единствена не се присламчи към байх0йя и единствена се бореше срещу него в парламента...
    Без БСП си за никъде....
  • 29 ЛЪЖЛИВИТЕ

    13 16 Отговор
    СЛАВУНА Е ЧОВЕКЪТ НА БСП ЗАТОВА ТОЧАТ ЛИГИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА, ВСИЧКО Е НАГОВОРЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО, НИНОВА УЖ СИ МИСЛЕЛА, АМА ДАДЕ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ РАДЕВ. ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ И УПОТРЕБЕНИ ХОРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВУНА ПОЛУЧАВАШ БСП И ДПС КОАЛИЦИЯ С ШЕФОВЕ ПЕЕВСКИ И ДОГАН. НЕ НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД.
  • 30 Българка

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мика е велика":

    Мика Зайкова заяви по ТВ, че няма да приеме никакъв пост, но ще помага. Тя е достойна жена. Заяви, че не й е време за правене на кариера

    Коментиран от #34

  • 31 Младеж

    7 10 Отговор

    До коментар #2 от "Мика е велика":

    Толкова интелигентна и многа възрастна жена! Стигурно е натрупала много опит! Дали помни какво е вечеряла снощи, или...?!:)

    Коментиран от #76

  • 32 Биби Кинг

    10 2 Отговор
    Служебно правителство и од септемри почва май! Да си дойдеме на думата и кой од кое село е да си оди у домо! Некои у Учин дол,други у Славеново,кой у врачанско и так далее!
  • 33 Ами членовете

    8 3 Отговор
    на ГЕП са като прокажена секта в която всички са абсолютно наясно кой ги докара до това дередже, и въпреки това никой от тях не смее в прав текст да изкрещи на вожда им - Ти ни закопа!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 РЕСПЕКТ

    4 6 Отговор
    БРАВО ,ПРИНЦИПИТЕ СА ВСИЧКО ,ЗАД ВАС СМЕ И НА 4ти ЮЛИ
  • 36 Радвайте

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Мика е велика":

    Се на Мика зайкова , защото тя има 60 годишен принос за това, защитаваните , от нея работници, да са работещи бедни! Но е факт, че е по-голям шоумен от Слави .
  • 37 Мдаа

    6 7 Отговор
    Ренета Инджова премиер.
  • 38 Въпросче

    4 4 Отговор
    Абе важното е да сме с НАТО, те ще ни пазят.
    Има ли една партия в Парламента, която да е против членството на България в НАТО?
    Щот пак няма за кой да гласувам на следващите избори.

    Коментиран от #42, #64

  • 39 Тиква

    2 9 Отговор
    Пуснаха пак гроб памперсите тук да мътят водата на изцапаните и затънали до гуша Герб. Всички знаем къде ще ходят и за дълго време. И браво на ИТН, че отстояват твърдо. Браво
  • 40 Гост

    9 3 Отговор
    Но Тошко ще направи коалиция с партиите мутрагени вътре и Да е и България, които никога не са управлявали и присъствали в Парламента, където са продавали Българските интереси.
    Да не би Тошок да се дистанцира от ДПС за да не лъсне веднага кой им е дал парите за изборите и рекламите в Телевизията?!
  • 41 РЕСПЕКТ

    4 4 Отговор
    БРАВО ,ПРИНЦИПИТЕ СА ВСИЧКО ,ЗАД ВАС СМЕ И НА 4ти ЮЛИ ,ПРЕДСТАВЯТЕ НИ ДОСТОЙНО
  • 42 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "Въпросче":

    Всички "избрани" от народа партии са ЗА Нато и ЗА ЕС. Да се чудиш как така се случи такова чудо, ако не се разбра, че 90% от изборните протоколи са "сгрешени" – направо подменени, като след излизането им от изборните комисии са били пренаписвани, а оригиналните унищожени.

    Коментиран от #44

  • 43 Мимч

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "илийката":

    Абе илийка,не ти ли омръзна тоя герб,който продължава,като времето на бай Тошо.Стига им вече толкова години.Нека видим и другите какво могат.Да им дадем шанс.
  • 44 Въпросче

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Затова се кодошя?
    Та чак висшата раса е изискала клетва за вярност, щом се налужи Слави да отговаря на Тодор за НАТО, не са случайности тез работи, си мислюва поквареното ми съзнание.
    Верно, отбор ястреби влязоха у парламенто, да се неначудим как стават тези работи?
    Веднага една следа сочи към миналите "протестите", кой е стоял зад тях.
    И явно сме брънка от пушечен план, на "висша сила"-отвъд океани и полуострови, щом цялото НС са натовци и евроатлантици.
    Живеем в "интересни времена", масово че гине :)
  • 45 Тошко

    11 2 Отговор
    Африкански,какво стана с мажоритарния вот,който бе в Референдума,който обещахте на избирателите си и затова сте втори,а не извън Парламента?!Ако го не внесете сте АУТ!

    Коментиран от #60

  • 46 От Варна

    12 1 Отговор
    Стига са се правили на интересни! Кой кого обича и кого мрази, не ме интересува. Това са партийни работи, а те не хранят народ. Да си сядат на задните части и да правят правителство, защото хората ги избраха да вкарат държавата в правия път на законността. Не е време да се мерят кой е по-велик! Да заработват заплатите си с полезен принос към обществото, както го правят всички българи. И стига са нагнетявали за нови избори, защото ще гласуват само твърдите ядра и ще получим от същото , само, че в по много. Май младите нещо не са за вярване! Да покажат , че са парламентаристи, а не партийни команди! Хайде де!

    Коментиран от #52

  • 47 чичо

    6 1 Отговор
    С други думи,всеки влязъл в коалиция с Тошко козарчето и Слави чалгаря,ще падне до тяхното просташко ниво.НАРОДЕ къде си!?
  • 48 Според мен

    3 6 Отговор
    ИТН ще приложи и го прави вече, превъзпитаващи в политически аспект действия(законност), когато става въпрос за партии(политики), които са се провалили от последните 30 години. Тези Действия се усещат и при ДБ и ИСМВ. Синхронизирана и Много вярна политика! БСП, ще прекрати дейност до няколко седмици и кадрите и ще бъдат привлечени от по горните партии. Съответно васалите от ДПС ще държат още известно време фронт, но на местни избори ще загубят смесените райони и ще поставят началото на края на движението. ГЕРБ са бита карта вече, ще бъдат Осъдени за ощетяване на държавата и гражданите и. Обвинения ще получат и от Кьовеши. Ще се учреди партия на Емигрантите - комбинация от хубавите черти на БСП, ДПС..На всички честито! Започват нови истински модерни и европейски времена! Ще имаме възможност да дръпнем напред морално, икомически и културно!!!

    Коментиран от #65, #69

  • 49 SDEЧЕВ

    13 2 Отговор
    СЦЕНАРИСТ ,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА. 120 ГЛАСА ТРЯБВАТ. ОБРАТНО В ПЪРВИ КЛАС ДА БЯГА
  • 50 ФАКТ !

    8 3 Отговор
    С ГЕРБ ще направите правителство !!! НЯМА НЕ ИСКАМ,НЯМА НЕДЕЙ !!!! ГЕРБ са ПЪРВИ,така,че ДЕЙСТВАЙТЕ !!!!
  • 51 Мухаа,хаа!

    8 1 Отговор
    Правителство на малцинството!? Добре,съставяте го,но следва гласуване Тоше.Гласуване от целия Парламент.И кво прайм, като Герб и ДПС, ви го ...с 200, с пълна подкрепа,а? Какво ще направите- да отхърляш положителен вот, като им кажеш- Ние не сме съгласни! Или,да подадеш веднага оставка,защото Те гласували със За? Нали сте Опозиция? Сложихте БСП със другите в един кюп.Сега ще ви гледам сеир.Ще ви нахендрят точно както съм написал.Краен резултат- дъвки и балони всеки ден от трибуната.Но не си внушавайте,че ако се размотавате,и цял ден ни казвате,колко бил лош ГЕРБ и Бойко,няма да се отвори парашута ви..Номера с...Колкото повече ги плюем, толкова повече депутати ще вкараме" е обречен.Или ставате Машинисти,но каквито трябва,да закарате влака,или" Сбогом Пено,с рунтавото вретено!"

    Коментиран от #58

  • 52 чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "От Варна":

    Ей,ти от Варна,то думите лесно се редят и правилно си ги наредил.Ама ти сериозно ли мислиш,че Зайкова,козарчето Тошко и чалгаря Слави,на на найна майна в комбайна,имат капацитет да управляват държава.НАРОДЕ,къде си !?

    Коментиран от #57

  • 53 Корнелия

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "вижте им акъла":

    Вижте им акъла на Цигулката Трифонов и Тошко Африкански!! С филанкишията или Чекмеджето ще правите коалиция!! Тия тикви хептен ни правят на баламурници!! На нови избори ще гледате Парламента през крива тръба!! Айде, бегайте!!
  • 54 Димитър

    7 0 Отговор
    Тези тъпанарчета, осъзнават ,че не са способни на нищо. И сега се правят на превзети госпожици . Ха ха ха !

    Коментиран от #56

  • 55 Мнение

    7 0 Отговор
    Според мен никой не иска да прави правителство точно сега. Ако ГЕРБ върнат мандата и се завърти руската рулетка, другите ще приклякат само и ще си викат: Дано не сме ние!
  • 56 9446

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "Димитър":

    По-скоро страдат от комплекси.
  • 57 Видяхме пожарникарчето

    2 5 Отговор

    До коментар #52 от "чичо":

    Какви го надобри. А и помня администрацията му преди 11 години. Нищо не знаеха, всичко правеха с грешки не можеша да спазват срокове. Докато се обиграха в кражбите и далаверката...

    Коментиран от #61, #77

  • 58 Викаш

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Мухаа,хаа!":

    гЕРБ и дПС официални дружки клони към почти невъзможно!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Булаир Фружин

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Тошко":

    Неее, ИТН са втори, щото първите не стават за нищо на първо място и на второ, защото народът иска нещо ново. Но най-вече защото всяко действие има противодействие. Равно по сила и обратно по направление. Затова гласът ми отива за ИТН.
  • 61 Са са са

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "Видяхме пожарникарчето":

    Сега ще видиш Адвокатчето Барбикянчето и Славуца какво правят Чак и правнуците ти ще останат доволни
  • 62 Ян Бибиян

    8 4 Отговор
    Говори се, че чалгаря в момента подготвя нов хит – чалга-химн за президентската кампания на Румен Радев. Текста бил на Мая. Парчето се казвало „Юмрук – кючек“.
  • 63 Тошко фашиста

    7 3 Отговор
    ли ще води Луков марш тази година. Тоше ти си един лилипут. Верно ли Царя ви е дал царските конюшни да провеждате срещи на Славчо смешника с неговите умни и млади начело с младоликата Зайка.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Да ама не

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "Според мен":

    Нещо си в грешка ,ама много голяма.ДБ винаги са участвали във власта,а конците дърпа най големия унищожител на България патладжана Костов.Първо бяха СДС и след неговото разпадане се преименуваха на Да-България,а сега са ДБ.Това е джендър организация,финансирана от Сорос.Тепърва ще им гледаш предложенията за клякане пред Македония и за приемане на истамбулската конвенция.Това никой българин не би го направил,но те ще опитат.Поскоро ИТН трябва да направи коалиция с БСП,но не и с ДБ.Това че лаят против ГЕРБ и Борисов си има история,но това не ги прави хора на промяната.
  • 66 Павел Пенев

    6 1 Отговор
    Тези лумпени нямат намерение да правят правителство.
  • 67 баце

    3 3 Отговор
    Голям праз. Просто Руменчо ще назначи служебен кабинет в който ще са кадрували кокошките Корнелия и Йотова. После пак избори.
  • 68 Роза

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мика е велика":

    Не говори нереални неща!Мика може да е умна и с огромен опит,но си е на солидна възраст и поради това не става за премиер!

    Коментиран от #78

  • 69 За Според мен

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Според мен":

    А според мен,трябва да се ощипеш здраво. Да ти мине следобедната дрямка- сън!Виолиста е подводницата на едрия бизнес, който няма възможност,да вкара по друг начин лобистките си закони.Отиваме към предсрочни избори.Ако състави Учиндолски вятър- правителство,ще се гонят по трибуните със разтягане на локум и взаимни обвинения.Докато не дойде есента.Далечната им цел.На гребена на вълната,да напълнят НС със подводници.Тази камарила,ще ни вкара в такъв батак,в такова блато,че ще ни върнат в първи клас за десетилетия.Как го приемаш половин година безхаберие, само джавкане в НС? За тях е добре.Но за нас? Актуализация на бюджет- ще е наложителна.Съставяне на нов бюджет за догодина,кой ще го направи? Тези? А Октомври ще почука на портата.За един миг време.Ще си гонят интереса на едрите риби.За народа ще има нов вид пица.С името" хлеб и зъби". На Искаш ли да се обзаложим?
  • 70 Баро

    1 0 Отговор
    Много дрън дрън и накрая да не се окаже че в големия пакет имам мъничко пишле
  • 71 Африкански

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Това означава":

    Направете коалиция с решетниов ще имате мнозенство страх ги тресе от партия и тъи нататък /итн/ лошото е че станахте за. Смях щесваляме борисов ама не сега
  • 72 Комунист

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "вижте им акъла":

    Какво лошо беше пълни джобови с пари магазините бяха без опашки заплати ни 5-6 месеца един път
  • 73 Дебилчев

    2 0 Отговор
    Щеш ти, не ви стиска да направите кабинет, шубета излязохте и ви шушне коша, не било едно и също да носиш отговорност и популистки да лаеш
  • 74 ФалирамБанки

    1 0 Отговор
    Герб печели изборите, а ще ни управла мая...
  • 75 АМОН

    2 0 Отговор
    ЧУДЕСНО,

    НО КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ДПС ВИ ИЗНАСИЛИ И ГЛАСУВА ЗА ПОДРЕДЕНОТО ОТ ДОГАН ПРАВИТЕЛСТВО?!!

    ИМАТЕ ЛИ ВАШИ МИНИСТРИ ИЛИ ЩЕ ПОЛЗВАТЕ ТЕЗИ КОИТО ДОГАН ВИ ПРЕДОСТАВИ ПОД НАЕМ.

    ТОЙ ЛИ ЩЕ Е ПАК ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА, КОЙТО Я УПРАВЛЯВА ДОВЧЕРА ЧРЕЗ ГЕРБ , А ОТ УТРЕ ЧРЕЗ ВАС ИЛИ БСП?!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 чичо

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Видяхме пожарникарчето":

    Не си коректен,ама ника и това е голям проблем на българина.И деюре и дефакто,Борисов направи много повече от тия преди него.Само преди 25-6год.,БКП/БСП ни беше вкарала в гроба.Знаем какво направиха Костов,царя и Станишев...Никак не си коректен.
  • 78 чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Роза":

    То и опита е съмнителен.Минен инженер,но най дълго е в Подкрепа.
  • 79 Пантеелй

    1 0 Отговор
    Чалгарската партия "Има такъв ИДИОТ" нямало да влиза в коалиций?! Айде бе!
  • 80 НЕ МЕ ГЛЕДАЙ

    1 0 Отговор
    ХИТЪР ТОШКО, не се ли измъквате много тихо по терлички - както тихичко влязохте в парламента! Преди изборите мълчахте като...! Днес сте много сдържани, пестеливи на думи - отново пак се правите на "хитри". Пред кого бе, Хитър Тошко - пред дебилния народ, наречен така от комуниста проф. Иво Христов! Хитър Тошко, ние чуваме за шести път, че няма да се коалирате с ГЕРБ, БСП и ДПС - да, можем да ви повярваме, че ще удържите на думата си! Тогава остава въпроса открит - с кого?! Що за въпрос - разбира се, с хитрите лисици откъснали се от крилото на БСП! Кой е Иванов, и коя е Манолова - тя сама се провъзгласи за второ поколение комунистка - с тях ли, Тошко, ще се коалирате - с тях, то други няма! Това е ясно, безплодно временно правителство за народа и в полза за някой друг, докато се изкове нов закон - пак в полза за някой! Предстоят и президентски избори - все в полза за някой! Абе, кой казва, че депутатите ни са били глупави - " Не ме гледай умно българино!" умни са, умни, но ние, българите сме малоумни! Слави подведе народа с референдума, но все пак да бъдем справедливи ще кажем - нямаше пряка вина за това - много дълго време се борехте, Тошко - "плакахте " за това! Народа помни какво предлагахте и какво се искаше тогава от парламента - да гласува субсидия един лев за всяка от партиите и МАЖОРИТАРНИ избори! Днес, Тошко, имате великолепната възможност да осъществите вашето предложение от референдума и желанието на народа който ви гласува доверие! Х
  • 81 НЕ МЕ ГЛЕДАЙ

    1 0 Отговор
    ... Хайде сега да ви видим колко големи мъжкари сте?! Кого ще послушате - народа или тесните партийни кръгове?! Днес внасяте в деловодството предложение за един лев собсидия - като стръв за кьоркефала /народа/ и пълно мълчание за мажоритарните избори! Хайде сега, да ви видим - "Хитър Тошко!". Ние чакаме обещаното от вас, от "премиера-слънце" - кога ще изгрее и дали само някой ще огрее! Къде е народа?! - Изглежда, забравен ще бъде в мрака...!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове