Last news in Fakti

26 Април, 2021 17:33 5 949 155

БСП: Трифонов провали възможността да се разгради моделът "Борисов"

  • бсп-
  • итн-
  • мандат-
  • изпълнително бюро

БСП събраха на извънредно събрание Изпълнителното си бюро

БСП: Трифонов провали възможността да се разгради моделът "Борисов" - 1
Снимка: БГНЕС

След заявката на „Има такъв народ“ за връщане на мандата, от БСП събраха на извънредно събрание Изпълнителното си бюро. Въпросът, който стои пред столетницата, е какво да прави, ако президентът Румен Радев връчи третия мандат на тях, съобщи Нова ТВ.

„Най-вероятно ще го върнем. Лично мнение изразявам в момента. При нас тези решения се вземат от Националния съвет. Никой не иска да управлява с нас. Вие видяхте публичните изяви на всички партии. Така че най-моралният жест от наша страна е да върнем мандата”, смята Манол Генов.

На заседанието Изпълнителното бюро на БСП е приело позиция, която бе разпространена до медиите.

“С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради моделът Борисов. От партията „Има такъв народ“ хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ. Отказът да подкрепят мораториума даде възможност Борисов да се окопае във властта", заявиха официално от партията.

Според социалистите връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с осигуряване на средства за здраве, икономика и социални мерки.

Действията му блокират приемане на Плана за възстановяване и устойчивост. Целят единствено промени в Изборния кодекс за овладяване на ЦИК и увеличаване на секциите в чужбина, с което помагат на ДПС. Промяната се оказа подмяна. Задкулисието се прероди в нов образ.”, казват още от БСП в позицията си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 75 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    50 63 Отговор
    Славуца си свърши работата. ДБ и Козляк - първа политическа сила следващите избори и прифронтовак Ганьо.

    Коментиран от #36, #135

  • 2 хах

    75 79 Отговор
    Ще се доразгради ама след изборите! А вие само за власт ламтите
  • 3 ТаУмВзе

    43 92 Отговор
    Кинтоимпексова, пак не си разбрала назначенията от Козяк. Чалгарчето се справи перфектно, за да оркестрира Уж Криза. Бухахах Сега Робът овца ще целува менискус. Пародия на смях! Честито!
  • 4 Гост1234

    100 113 Отговор
    Колкото и да говорите вдички-това беше най-правилното действие на ИТН! Спазиха си думата да не влизат в коалиции със статуквото! Няма как да направиш кабинет с компромиси и да си зависим във всеки един момент от такива като БСП, ДПС и ГЕРБ. Ще се скъсат да плюят сега много от всевъзможни страни, но Слави прави всичко, което е казал, че ще направи-справка можете да извадите винаги!

    Коментиран от #76

  • 5 ГЕРБ=БСП=ДПС

    79 60 Отговор
    “С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради моделът Борисов. От партията „Има такъв народ“ хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ." Нинова вместо да "заповядваш" на други хора, които не са ти подчинени. Какво да правят. Демокрация е всеки сам да решава, какво да прави с живота си, стига да не пречи на околните да правят същото. Вземи го ти мандата и направи правителство.

    Коментиран от #21, #79, #121

  • 6 Subaru STI

    96 48 Отговор
    Ти само имитираше опозиция миналата година, пропусна шанса да стане БСП първа сила. Показаха го резултатите от изборите...

    Коментиран от #16

  • 7 Успех на БСП

    119 76 Отговор
    ще гласувам за БСП на следващите избри,защото само те се оказаха реална опозиция и са социално ангажирана партия към народа!

    Коментиран от #42, #150

  • 8 Нали

    56 8 Отговор
    за това го изтипосаха и няколко години го дялкаха за бастун !
  • 9 герб бсп дпс

    41 48 Отговор
    нищо не е започнало още, за да кажем ,че се е провалило! сега слави предизвиква статуквото да се разкрие само ! гузен негонен бяга!
  • 10 Софиянец

    107 43 Отговор
    За първи път в живота си съм съгласен с БСП, докъде се докарах ... Слави ще върне ГЕРБ за четвърти мандат, ще бетонира Радев и ще прибере няколко милиона. Жалка България.
  • 11 Ганьо

    27 60 Отговор
    Логично, никой не иска да управлява и с Вас. Какво по-нормално от това да върне Славчо мандата, но и вашите очаквания бяха да се изложи....
  • 12 Мама

    93 46 Отговор
    СЛАВИ НИ ИЗМАМИ , БСП БОРЕТЕ СЕ , ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА. ВКАРАЙТЕ И РУСКАТА ВАКСИНА .

    Коментиран от #106

  • 13 мунчо

    48 11 Отговор
    Питай "ФАКТИ" - те са много блюдолизки с боко Тиквата и компания.
  • 14 11годстигат

    38 66 Отговор
    Голяма актриса е тая лелка.Всички знаем че герб и бсп имаха договорка и все още я имат.

    Коментиран от #146

  • 15 Ингилизова?? Започна с БСП за начало и

    17 32 Отговор
    си продължи с твоята Песен, от Името на БСП!!! Твоите са Все Гербаджийски мисли!!
  • 16 да ама не

    74 23 Отговор

    До коментар #6 от "Subaru STI":

    Не са "имитирали" , БСП отдавна се борят с този модел на управление и диктатаура и те първи започнаха предаванията си по телевизията в полза на протестите,те излязоха дори от парламента в знак на протест, имаше и протестиращи хора от БСП и АБВ,след това се върнаха в парламента ,за да блокират лобистките закони на ГЕРБ, цели семейства на бесепарите бяха избити през герберско-депесарското управление, именно герберите блокират по всякакъв начин БСП ,защото се страхуват от отмъщение за престъпленията си,които извършиха и от ревизия! Само БСП излъчваха протеста и лицата от протеста станаха популярни именно през телевизията на БСП!

    Коментиран от #34

  • 17 американоФОБ

    55 17 Отговор
    БСП, ПОРЪЧАЙТЕ РУСКАТА ВАКСИНА , БЪЛГАРИЯ СЕ ТОПИ.
  • 18 Ганчо

    23 39 Отговор
    Ами съберете вече с ДПС и ГЕРБ и управлявайте, до сега цирка беше задкулисен....
  • 19 хъх

    61 17 Отговор
    Славуца не бе подготвена за такъв резултат, тя искаше 7-8% и ще вземе толкова на следващите избори. Джипко Бибитков ще обединява "патриотите", за да ги вкара като патерица.

    Коментиран от #119

  • 20 Кой

    63 11 Отговор
    е мислил , че страхливецът Слави и психически нестабилен и нерешителен , търсещ винаги гръб на силните на деня и мутрите , без Бою ще хукне в политиката ? На кого друг му затвориха половин София за митинг - концерт на Орлов мост и толкова полиция да го пази ? Ами вижте как чинно и кротко му задаваше въпроси , предварително написани , на последното интервю ?
  • 21 Славе ОТТЕЧЕ У КАНАЛА

    47 8 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Върна БАЙ0НЯ на бела кобилА....
    Абе „стара любов ръжда не хваща“, казва народа... та май ша са земат скараните млади!!!
    Ей го на Слави и Биби кат влюбени гугутки били двамката преди време на кино и КУМ им бил Костов срещнал ги случайно...
    Ами любофта ще се разгори ...ще се гушнат ще направят май кооперация...
    И Ей го на Славчо го връща Биби на бял кон....но Славе даже не можа да изгрее и залезна окончателно и безвъзвратно!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Неотрален

    20 34 Отговор
    Щяла да върне мандата, значи и тя проваля възможността. Борбата е за запазване на статуквото и за реформа на системата, на изборите ще се разбере какво искат българите. БСП е от страната на статуквото затова така квичат.

    Коментиран от #53

  • 24 ужас

    60 15 Отговор
    Слави изтече в канализацията. Няма нормален човек, който на следващите избори да гласува за това премиер да бъде една шахматистка, която нищо друго не е вършела през живота си. По добре да беше посочил Бербатов, той е по известен и също знае езици.
  • 25 Един от Народа

    56 10 Отговор
    Не зная,дали на някого му направи впечатление,какви совалки направи Американската посланничка-при ГЕРБ,при ИТН,при Президента...за какво мислите бяха дадени АВАНСОВО милиарди за самолети на хартия,..за да пазят Камериерките си ГЕРБ,ВМРО,НФСБ и СДС.Натискът върху Слави и Президента от САЩ е чудовищен,...така,че чудо трябва да стане за да не се върнат пак ГРОБ и Компания.Ако не,пак ще ни спретнат Хиперинфлация и за управляващия в даденият момент-Жан Виденовата съдба...така,че не бих искал да съм на мястото на тоя,който вземе мандата....Жалко,много Жалко за надеждите ,които имахме,че ще се свърши с Геноцида над Българския народ

    Коментиран от #74

  • 26 Я кажи за разследването на Бивол!

    17 13 Отговор
    И това, че Слави не иска и да че за партиите на статуквото, означава ли, че сега ще се обединител с Герб, за да намажете нещичко още?
  • 27 ТИ ДА ВИДИШ

    41 5 Отговор

    До коментар #22 от "Тиквун":

    Ами то ако не беха хората от лявото пространство начело с БСП Славча ли да беше на площада... а иначе БСТВ единствена предаваше от протеста!!!!

    Коментиран от #37

  • 28 АМОН

    9 31 Отговор
    СТРАННО ПОВЕДЕНИЕ НА ДРУГАРКАТА ОТ СЕЛО КРУШЕВО.

    НЕЙНАТА ПОЗИЦИЯ ПО СЪСТАВЯНЕТО НА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪВПАДА С ТАЗИ НА БОРИСОВ И ДПС.

    РАЗБИРАМ ЖЕЛАНИЕТО Й ДА ПРЕДСТАВИ БИТКАТА С БОРИСОВ , ДОГАН И ПЕЕВСКИ КАТО НЕЙНА ЛИЧНА БИТКА, НО ТЕЗИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ТАЗИ ОПГ ПОКАЗАХА, че БСП се държи твърде "КОНСТРУКТИВНО" с тях на фона на протестите изискващи смяната на ГЕШЕВ и БОРИСОВ.

    ЗАТОВА И НИНОВА ПОЛУЧИ ЗВУЧЕН ШАМАР ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ, които не я разпознават като водач, който е в състояние да се справи с проблема по демонтиране на системата.

    ДОКОЛКО Е ПРАВ НАРОДА И НЯМА ЛИ ДА БЪДЕ ИЗЛЪГАН АКО И РАДЕВ ГО ПРЕДАДЕ С НАЗНАЧАВАНЕТО НА НЯКАКВИ БЕЗДЕЛНИЦИ , КОИТО НЯМА ДА НАПРАВЯТ РЕВИЗИЯ НА СТРОШЕНИТЕ 12 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ИКОНОМИКАТА И ДОМАКИНСТВАТА , БЪДЕЩЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ!!!

    КАКВО ДА СЕ ПРАВИ НИНОВА.
    СЛАВИ И НАРОДА ИЗБРАХА РАДЕВ , А НЕ ТЕБ !!!!!!!!!
    ДУМАТА ВОДАЧ Е ОТ МЪЖКИ , А НЕ ОТ ЖЕНСКИ РОД!!!

    Едни нови избори

    Коментиран от #31

  • 29 БОРЕТЕ СЕ

    39 14 Отговор
    НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, БОРЕТЕ СЕ, АНГАЖИРАЙТЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ МАСОВО ЗА БСП,ПРИВЛЕЧЕТЕ И ДРУГИ ПАРТИ В КОАЛИЦИЯ С ВАС. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, ЗАЩОТО ЦЕЛТА НА ГРОБ Е ДА СМАЖАТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО,ЗА ДА ОСТАНАТ ЕДИНСТВЕНО ТЕ НА ВЛАСТ И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НИКАКВА ОПОЗИЦИЯ И ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ТОТАЛНО ЗАВСИМИ РОБИ,БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА!
    МНОГО ХОРА БЯХА ИЗБИТИ ПРЕЗ ГЕРБЕРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ,ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА ДА СПРЕ ТАЗИ ТИРАНИЯ!
  • 30 ТаковакуниЩеТиНаправя

    1 12 Отговор
    Че мед кв ми носиш
  • 31 Подкрепете БСП

    27 13 Отговор

    До коментар #28 от "АМОН":

    ПРЕСТАНИ ДА ОБВИНЯВАШ НИНОВА, герберско-депесарската група не си играят , много хора пострадаха или умряха,а малко преди да започнат протестите, бяха започнали да облъчват Нинова и Алекасанър Симов с лъчеви оръжия и ако не беше протеста ,щяха да ги разболеят и убият бавно!
    Разберете, това са ОПГ, мутра, а не шикалки,те не си играят! Просто трябва да се обедините около БСП с другите опозиционни партии ,с леви,центристки и др. партии и да гласувате масово!
  • 32 нали

    14 24 Отговор
    лампиш за мандат. Ха , да те видим как ще разградиш модела. Колко години кибичиш в парламента. Защо не го разгради?! Писна ми да си тръскаш косицата и да даваш акъл на други. Ти в твоята партия не си се оправила, а даваш оценки на другите. От убеден социалист се превърнах в анти, заради тебе. Мудя се кои са тези балами, които още ти вярват и не ги ли е срам от този резултат, "благодарение" на тебе!

    Коментиран от #78, #148

  • 33 Спасов

    5 6 Отговор
    Смешникът си е смешник!
  • 34 амииииии

    8 17 Отговор

    До коментар #16 от "да ама не":

    рязко спряха излъчването на протестите по телевизията им. Продължи да ги излъчва Алфа. Не се правете, че не знаете защо излъчването спря. По нейно нареждане, когато отказа да подкрепи президента Радев.

    Коментиран от #39

  • 35 йхфдг

    27 2 Отговор
    Депесарите също лазеха в краката на Бойко от страх и се молеха за милост, за да не бъдат убити, след като депесарите казаха,че Бойко е мутра и че ББ и ЦЦ са извършили много престъпления, разберете, всички се страхуват от ГЕРБ,всички! Всички партии или неудобни хора бяха смазани по един или друг начин,дори журналисти бяха убити.
    Трябва да се обедините и да свалите Бойко!
  • 36 Братя Аргирови

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Слави е болен човек на инвалидна количка и със задух и белодробната емболия и хипертония еректилна дисфункция болки в гърдите отпред и отзад недостиг на въздух увисване на долната част на лицето и гъбички по ноктите и дизентерия тремор и желание за употреба на огромни количества алкохол състояние на афект леки и продължителни колики и разстройство и обезводняване в резултат на ковид и е най обикновено застаряващо ергенче и диктаторче.

    Коментиран от #45, #63

  • 37 АМОН

    9 25 Отговор

    До коментар #27 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    КОРНЕЛИЯ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НАКАРА МНОГО ХОРА ОТ ЛЯВОТО ПРОСТРАНСТВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ.
    МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ЕДНА ПРИВАТИЗАТОРКА НА ТЕХНОИМПЕКС 98 МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА ЛЯВА ПАРТИЯ?!!

    ИЗВИНЯВАЙ,
    НО НИНОВА Е ЧЛЕН НА БСП ЕДВА ОТ 2009 ГОДИНА

    НАТРЕСОХА я Р.Овч. и ГЕРГОВ !!

    СЕГА ПЛОДОВЕТЕ И БЕРАТ БЕДНИТЕ ХОРА ЧИИТО ИНТЕРЕСИ НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ В ПАРЛАМЕНТА.

    КОРНЕЛА Е ЛИКВИДАТОРА НА ПАРТИЯТА НА БЕДНИТЕ.
    СОРИ , НО ТОВА Е ИСТИНАТА.

    Коментиран от #44

  • 38 продажница

    4 17 Отговор
    си ти! Жалко за тези, които ти вярват, но и те ще прогледнат.
  • 39 ур7т63

    25 6 Отговор

    До коментар #34 от "амииииии":

    Напротив,Нинова непрекъснато подкрепяше Радев, герберска лъжа е , че не го е подкрепяла, върни старите видеа,за да се убедиш, върни и видеото при президента,когато Нинова разсея всякакви съмнения и обяви официално,че застават зад Радев!

    Коментиран от #81

  • 40 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 20 Отговор
    Трифонов ,разгражда моделът шуро-баджанащина и чекмеджета !Ще има много скърцане със зъби и рев от засегнатите-бюроклати!Много от тях ще намерят призвание в управление на лопати и метли,но в това няма нищо лошо!!!И тази лелка ще е потърпевша!
  • 41 гражданин

    3 16 Отговор
    Как ИТН, па и коя да било от новите формации да поверват на кака Нела и БСП, когато те преди изборите не подкрепиха имащите над 55% позитивен рейтинг Радев-Йотова за 2ри мандат(при все, че бяха кандидати на БСП и подкрепени в 1вия им успешен мандат)?!
    затова връщат мандата и с право!
    на следващите ибзори през средата на щли най-вероятно ще с а1ва сила - това е логиката и очакванията на обществото, на което му писна от схемата на Баце и Шиши...
  • 42 Зайко Байко многознайко

    5 12 Отговор

    До коментар #7 от "Успех на БСП":

    Ти май си роден след 2000 та година, въодушевеното ти иэкаэване ме кара да мисля, че е така!🙄🤔🙄🤔
  • 43 ДС на НРБ

    12 4 Отговор
    На следващи избори пандемията ще е овладяна, старците масово ще гласуват, а протестърите ще са на гръцкото море. БСП ще е първа сила, ГЕРП втори, ДПС трети!

    Коментиран от #50

  • 44 кхигу

    17 2 Отговор

    До коментар #37 от "АМОН":

    АООН, ти си самия лъжец и дявол, със сигурност си герберски трол, герберите са пръснали троловете си навсякъде да плюят по Нинова,по Радев,по БСП,по Слави, по всеки,който не е от ГЕРБ!
    Престани да лъжеш най-нагло!
  • 45 „СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ”

    7 5 Отговор

    До коментар #36 от "Братя Аргирови":

    ДА ИДВА ИВАН АТАНАСОВ И ДА МЕ КАРА НА СЕЛО СПОКОЙНО ДА.........😑😑😑😑И.Т.Н. TOGETHER
  • 46 Бузов

    24 8 Отговор
    Един път и аз да се съглася с Нинова в часта че Славчо изпусна своя шанс.
  • 47 Рошавото пиле

    5 6 Отговор
    Честит ви още един монопол, ще разберете, като газифицират, че ИТН имат мн. добри пиари Докажете, че не сме прости. Бог да пази България!!!!!
  • 48 Страничен

    8 17 Отговор
    Комундетата знаят ,че при нови избори са пълен аут, затова здраво драпат за свормиране на правителство!

    Коментиран от #58

  • 49 Другия с коня

    12 26 Отговор
    Най- важното е ,че Народа не иска модела Жан Виденов...Не иска модела Станишев....Не иска модела Орешарски...Не иска модела Корнелия Нинова....Не иска Тройни коалиции с ДПС.....Един милион нямат нищо против модела Бойко Борисов превел Народа през Ковид пандемия без сериозни загуби в Икономиката и с Най- голямо Доверие на Изборите...И защо искате да го променяте,бе червени цървули?????

    Коментиран от #52, #56, #89

  • 50 Махни си

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "ДС на НРБ":

    тези смешни розави очила. Променя ти реалността. Мисленето, като висша мозъчна функция изисква база данни. Не става само с очила

    Коментиран от #55

  • 51 Герасим

    28 6 Отговор
    Наистина ли никой не вижда, че циркът е само за пред народа??? Никой ли не вижда, че Слави, Бойко и ДПС са едно???Никой ли не вижда огромната услуга която Слави прави на ГЕРБ в момента???........е верно нЕма такъв народ, жалко

    Коментиран от #73

  • 52 Тошко сценаришчето

    19 8 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    Без БСП нема да се оправим.... стига разруха...
  • 53 Нинова

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Неотрален":

    трябва да остави саморасляците, които играят в един кадрил с гробарите и враговете на партията да се изявяват без БСП.

    Тя, каквото и да предложи, каквото и да направи, все е атакувана, защото целта е да и играят по нервите и да я съсипят.

    Така че - буйрум - действайте без нея.

    Но да е ясно - губят и съюзници, и противници и народът като цяло.
  • 54 Гост

    13 3 Отговор
    Вече из София се карало със затворени стъкла .
    За да не се появи Радев на някой светофар и да ти хвърли мандата в колата.
  • 55 ДС на НРБ

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "Махни си":

    Въпрос на дисциплина и наблюдения, зная си наборите, виждам и внуците...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Права е Нинова

    20 7 Отговор
    Слави можеше да стане национален герой!!!!
    Но явно потвърждава се мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!

    Коментиран от #67

  • 58 Добре де,

    14 5 Отговор

    До коментар #48 от "Страничен":

    като мразиш комундетата, защо си се загрижил, че щели да бъдат аут при следващите избори?! Това трябва да те изпълва с радост, а не с гняв и омраза...

    Говорим за ситуацията в България, а излиза, че само БСП е темата. Очевидно е важен фактор, щом все тя ви боде очите...

    Коментиран от #151

  • 59 Леле мале

    3 13 Отговор
    Глупости на търкалета! Нови избори и правителство без партиите на статуквото! И без тия, които обсебиха протестите! Импексовица само дрънка - какво направи за времето на т.н. преход?
  • 60 Електра

    9 21 Отговор
    Хората се опомниха и видяха, че с Герб не толкова лошо, а без Герб 1000 пъти по лошо. Народа също и проумя, че няма нужда от експерименти, защото за когото и да гласуваш, получаваш, Доган, Импекса, Маямата, Момата, Гнома и Купона. Затова ГЕРБ, ще има пълно мнозинство...

    Коментиран от #62, #95

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Плешивия

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Електра":

    Говориш неистини.

    Коментиран от #66, #68

  • 63 йухерги

    10 5 Отговор

    До коментар #36 от "Братя Аргирови":

    Слави се разболя и катастрофира ,след като се е скарал с Бойко! Много хора са разболявани с лъчеви оръжия,дистанционо и вероятно дори свързани със сателит,за да проследяват човека непрекъснато,като се вкарват вещества в организма или подкожно на човека!Могат дори да приспят човек дистанционно чрез видове къси ел.м. вълни и да катастрофира,не се шегувам!
    Разберете, всички са жертви в България от както ББ и ЦЦ влязоха във властта, Бойко и герберите трябва да си ходят!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Рони

    7 15 Отговор
    Нинова никога не е мислела за България, а само и единственно за себе си.. Сега големия проблем и е , че ако е сменят в БСП няма да стане и депутат. Боли е по тази причина, както и защото няма пари за нова кампания, а и е налъгала толкова много хора за водачи и този път ще е линчуват. Да напомняме ли и че е ипотекирала исгградата на Позитано 20 а и има да връща заеми и надязети пари от субсидии за над 5,6 мил лева. Е, как мислите, ще мисли за нищожното си оцеляване или за народа...??? А вече пропиля и техноимпекс

    Коментиран от #71

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 дхге

    13 5 Отговор

    До коментар #57 от "Права е Нинова":

    А може Слави просто да го е хванало страх!
    Слави наистина живее в ада и в страдания и мъки, съсипаха му живота,откакто се скара с Бойко!
  • 68 Електра

    5 11 Отговор

    До коментар #62 от "Плешивия":

    Пси-хо десните, както ги наричаха Импексовите БСП-елераси, дали ще ни доведат пак Ча-л-мите и БСП-е-ерастите пак на власт. Да ви е честита новата КОМУ-ФАШИСТКА и МУТРИНСКО-ЧАЛГАРСКА ОСМАНСКА власт... това съм го писала преди 1 месец, но е на път да стане Ф..А..К..Т...
  • 69 Черен Петър

    19 4 Отговор
    С магарешкия си инат Слави и тайфа зорлем ще върнат тулупа! Да не си мислят, че ще имат мнозинство за самостоятелно правителство? След тоя номер може да се докопат до 7 - 8%, повече не ги виждам! Много народ е разочарован и това е разбираемо! Възлагаха някакви надежди на тия, но уви, ще останат излъгани! И следващите избори мислете за кого гласувате, дали изобщо този, за когото давате гласа си, заслужава това...
  • 70 аз съм

    3 13 Отговор
    бсп+дпс+герб=ВОЛ -ГЕШЕВ !!!
  • 71 йсхг

    15 5 Отговор

    До коментар #65 от "Рони":

    Защото герберите умишлено съсипаха хората на БСП, бяха смазани умишлено, смазаха и бизнесмените на БСП,следяха ги и ги подлушваха,тероризираха ги!
    ГРОП е чудовище!

    Коментиран от #86

  • 72 Ми да

    9 1 Отговор
    Благодарение на ИТН, втора пол. сила ще бъде ДПС.
  • 73 Слави се

    18 5 Отговор

    До коментар #51 от "Герасим":

    оказа голям въздуха - Б.Б на квадрат! Оня поне говори, това високомерно плененско гъ@зе, дори не се появи да каже две приказки,изживява се като японски император, говори с последник!!!! Излъга надеждите настотици хиляди българи! Можеше и трябваше да състави правителство с програма от четири точки: 1) Нов закон за избори; 2) реформа в съдебната система, освобождаване на Гешев3) Реформа в МВР и лустрация и 4) Ревизия на управлението на ББ и даване под съд, след което приемане бюджета за 2022г. и остава някъде януари и април пак на избори!!!! Така щеше да се види кой подкрепя промяната и демонтажа на задкулисието и гербаджийската шуробаджинащина! При първото бламиране на кабинета му ( правителството на малцинството) тогава можеше да пода оставка и щяха да бъдат оправдани извънредни избори когато и да! НО картите щяха да са свалени и народа да види кой, кой е!! А сега .... куче влачи диря няма, вкарва държавата в голямо блато ... Но на следващите избори бюлетината на Има таков народ за много от нас ще е табу! Както се казва ведна народна песен "веднъж се мома лаже"

    Коментиран от #145

  • 74 1234

    9 8 Отговор

    До коментар #25 от "Един от Народа":

    Голяма част от надеждите ги убиха Хаджигеновци, когато завлякоха ковчега по жълтите павета. Това беше недостойно за хора, претендиращи да управляват държавата. Това беше една мутренско-хулигантска проява.
  • 75 1111ррррррр

    6 11 Отговор
    Лекинко си в грешка. Точно всички ВИЙ с радеФ, манолката, иванофчо и др лумпени ще досъсипете България.
  • 76 Точно

    5 17 Отговор

    До коментар #4 от "Гост1234":

    Ако бяха взела мандата и направили коолация с партии от статуквото, рейтингът им щеше да падне. В момента е ТОП и така ще си остане до следеащия избор...а БСП се излага, може би и тях ги е страх от ревизии...браво на Слави и Екипа за решенията..!
  • 77 демократ

    10 14 Отговор
    Смях! И крадлата Нинова се обажда.Я се пробвай
    да видиш как ще те измете народа.Не съм марксист
    но за старата збъркана еврейска партия.Предадоха
    я такива като нея.Въпроса е има ли социалист
    който не краде.Справка Нинова.
  • 78 Ти си

    10 2 Отговор

    До коментар #32 от "нали":

    гербажийски или друг антибългарски трол. Нали?
  • 79 Тя и да го вземе

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Подкрепа няма да види..
  • 80 параход

    17 8 Отговор
    С тази с ход на Славун 98% е сигурно че Баце Тиквун ще се върне на бял кон за поредния си мандат номер 4. Честито г-да глупаци. Е как да не си грабнеш главата и да избягаш и повече никога да не стъпиш тук. Българина е вече 100% лош човешки материал който 5 пари не струва.От това по-голямо доказателство няма.

    Коментиран от #120

  • 81 я моля ти се

    2 9 Отговор

    До коментар #39 от "ур7т63":

    Нали затова станаха крамолите в партията. Нали затова продължават да ѝ искат оставката, пък тя се запъна и не я дава. Подкрепиха Радев кога. Преди две седмици. Ще ми изтрият поста, ако дам линк към срещата ѝ с проф.Илчев да го навива да се кандидатира за президент.
  • 82 ШАХ С ПЕШКА

    14 3 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА, НО ИМА КРИЗА - ЗДРАВНА, ИКОНОМИЧЕСКА, СОЦИАЛНА, ПОЛИТИЧЕСКА И СЕ ЗАДАВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА. АЙ ЧЕСТИТО! ДЪРЖАВАТА РУХВА И НИ ЧАКА ГЛАД, А ЧАЛГАРЯ ДА ВИ ПЕЕ И 165 ДЕБИЛА ДА МУ ПЛЯСКАТ В ПАРЛАМЕНТА, ДОКАТО ФАТМАКА ГИ ИЗГОНИ!

    Коментиран от #142

  • 83 Другия с коня

    7 12 Отговор
    Не бе човек,чета резултатите от Изборите...900 хиляди са гласували "За" ГЕРБ.....Ти от Марс ли падаш???Това ЗА означава Одобрение на цялото12 годишно Управление на Герб и лично на модела Борисов - единоначалие,здрав юмрук и дисциплина...Това му трябва на Българина!!!!

    Коментиран от #92

  • 84 амби ха ха

    14 6 Отговор
    другия път тези дето гласувахте за слави гласувайте за Азис той ще оправдае надеждите ви
  • 85 сара

    18 5 Отговор
    Една Мая работи здраво в Парламента. Тя ме изненада приятно за разлика от други "борци" .
  • 86 глупостииии

    3 4 Отговор

    До коментар #71 от "йсхг":

    Така добре са си разпределили баницата, че сега не могат да го преживеят.
  • 87 8888

    10 6 Отговор
    ИТН козината си мени но нрава не.
  • 88 КАПОН ЦЯЛ ТОН

    9 7 Отговор
    БСП ВЗИМА ТРЕТИЯ МАНДАТ И ВСИЧКИ ТЕХНИ ДРУГАРЧЕТА ОТ УЛИЦАТА ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ....И УПРАВЛЯВАТ! МЕЧТАТА НА КАКА КУРИ - ПРЕМИЕР!
  • 89 крси

    17 6 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    Глупости, при Станишев държавата ни беше много добре,беше спокойно,нямаше толкова терор,стрес,инстутуционални бухалки върху населението,разбира се,че си искаме БСП обратно!

    Коментиран от #105

  • 90 4825

    15 4 Отговор
    Пожарникарят и чалгарят доказаха, че не може да им се има доверие.
  • 91 Електра

    9 16 Отговор
    Да поздравя мутрите и чалгарите, подкрепени от Ч@лмите и Импексовите БСПеерасти, че си вдигнаха ЗАПЛАТИТЕ на над 10 000лв, а на Кауна Фигурант 30 000лв... За да си осигурят победа за в бъдеще, всеки глас за Импексовата БСПдирастия да се брои за 2, За мутрите на Мая Галева и старата Мома Дончева за 3, а всеки глас подаден за чалгарите да се брои за 4. И ако все пак Герб бие, да им са намалят гласовете на половина... Да ви е честита новата КОМУ-ФАШИСТКА и МУТРИНСКО-ЧАЛГАРСКА ОСМАНСКА власт...

    Коментиран от #98

  • 92 йхгф

    17 4 Отговор

    До коментар #83 от "Другия с коня":

    ГЕРБ никога не са печелили избори,те манипулират изборите, те купуват гласове,получават гласове чрез заплахи, чрез корпоративен вот и от калинки,които са насадили на служба и бъркат в кацата с меда!
    НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ОТДАВНА,сега даже и за патериците им хората не искат да гласуват!

    Коментиран от #110

  • 93 ЧАЛГА ПАРЛАМЕНТ

    12 1 Отговор
    МНОГО ВОЖД, МАЛКО ИНДИАНЦИ. ЧАТ ПАТ НЯКОЙ ШАХМАТИСТ.
  • 94 Васил

    5 12 Отговор
    Според мене правилно постъпи защото резултата ще е друг губещи от нови избори са Герб и Бсп
  • 95 Електра

    13 5 Отговор

    До коментар #60 от "Електра":

    Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно потвърждава се мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!
  • 96 viki

    13 5 Отговор
    Джендърчо от учиндолското село се оказа страховит престъпник! И много тъпо двукопитно! Ще докара държавата до страховита криза и виновен е точно той! Мястото му е в затвора с това връщане на мандата!
  • 97 ШАХ МАТ ЧАЛГА

    7 2 Отговор
    ШАХМАТИСТКАТА ЩЕ НИ ИЗВАДИ ЛИ ОТ КРИЗИТЕ?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 дядо Шишарко

    4 8 Отговор
    Ко не, откъдя на къдя ша хвърля мандата бря. Ся Кавуня, ша даде мандата на Краднелия бря, с ония рунгел Румен Гечев, дет ми гепи парите за старини, пак да на ограбят бря. Я ша опъна ошите на унуките, повеке да не хвърлят за Чалгаря, щото няма топки бря. Я тайно от бабата от бабата, ша пусна за Маямятя, че кват е шавлива, ша ми изрони мамула бря.
  • 100 изтървахте боци

    5 6 Отговор
    Проблемът тук не е Трифонов , той е шоумен . Не знам и защо въобще се намуши в политиката . Не разбирам и сънародниците ми дето му се вързаха . Големият проблем е защо вие не можете да спечелите подкрепа , защо хората нямат доверие във вашата партия . Нещата много ви коцукат , като Баци по сини шорти. Сега и да си прехвърляте отговорности кел-файда.

    Коментиран от #108

  • 101 aesgfwgsf

    7 8 Отговор
    Патка с патка - такава ! По скоро изтървахте и последния влак !!!
  • 102 Стоян Мирчев

    7 12 Отговор
    Нинова, вземи се махай, че ни потопи всички. И си прибери троловете от тук, стига си харчела парите ни

    Коментиран от #130

  • 103 Да така е

    8 3 Отговор
    Ми да!Права е!
  • 104 6525

    8 4 Отговор
    ИНТ предлагаха по някое време Кунева, а тя е от кохортата на Царо - Симо крадеца, а Бойко,ГЕРБ и ДПС са също хора на Симо крадеца и са свързани с неговата партия!
    Бог да ни е напомощ!
    Но аз казвах всички да се обедините около БСП,че те са единствената опозиция,вие не вярвахте!
    БСП бяха най-тероризираната партия през последните години от управлението на държавата,те са истинска опозиция!
  • 105 Другия с коня

    3 9 Отговор

    До коментар #89 от "крси":

    Ама разбира се...При Станишев се подслушваха другите партии...Р.Овчаров открадна 16 милиона...Разруха и кражби в земеделието и ДПС...Нинова Уволнена като заместник министър за Далавери....Загробени Милиарди в АЕЦ Белене и сделки с Руснаци....Румен Петков Уволнен министър на Вътрешните работи за сделки с братя Галеви и Мутри....Пеевски - Шиши приватизирал и унищожил Булгартабак....Каса за пари от КТБ и финансиране на джихадисти ...и така нататък със Станишев......Много спокойно....
  • 106 Те отдавна

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мама":

    Са си я вкарали, сега се чудят как да си я изкарат!
  • 107 ЕВАЛЛА АФЕРИМ

    4 6 Отговор
    СЛАВИ ГИ ПРАВИ ВСИЧКИТЕ ДИВИ И ЩАСТЛИВИ , БРАВО , САМО ТАКА ! МАШАЛЛАХ .

    Коментиран от #126, #127

  • 108 87656

    9 3 Отговор

    До коментар #100 от "изтървахте боци":

    Бойко и Доган имат милиарди, също и корпоративен вот, как Нинова да се бори,като даже нямаха достатъчно пари за плакати?
    Не обвинявайте Нинова,заради наглостта и алчността Бойкова!
    Так помагате на ГЕРБ,а не на опозицията!

    Коментиран от #112, #125, #132, #139

  • 109 Само го отложи

    1 2 Отговор
    С няколко месеца
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 васик атанасова

    3 7 Отговор
    много ясно че е така
    бойко и слави ще си стиснат ръцете ще си делнат едни пари
    а другите ще зяпат
  • 112 Че как да има пари

    5 3 Отговор

    До коментар #108 от "87656":

    като ги опапа с 200.
  • 113 томка бикова

    2 7 Отговор
    Нали сме си от едно котило Корнелке.
  • 114 Слави е боклук и страхливец

    2 6 Отговор
    Точка.

    Коментиран от #118

  • 115 ДРЪЖКИ

    1 6 Отговор
    ЧАЛГАРЯ ВЗЕ ВЛАСТТА, СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА И С УМНО УПРАВЛЕНИЕ ВДИГНА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА НАРОДА!
  • 116 4532

    9 4 Отговор
    Браво, Трифонов провали БСП, ГЕРБ и ДПС
  • 117 Герб,БСП и всички патерици..

    3 3 Отговор
    Лъже патриоти се изстрелват към небитието...Това е правилният ход!Служебно правителство,нови избирателни закони и ревизия на бандата ГЕРБ и ортаците и от разграбването на България...БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 118 ЧАЛГАРЯ

    2 3 Отговор

    До коментар #114 от "Слави е боклук и страхливец":

    МИ ЧЕ КЪ? КОЛКОТО АКЪЛ Е ИМАЛ, ТОЛКОВА МИСЛИ Е ТАТУИРАЛ! НАПРАВО ГЕНИАЛЕН.
  • 119 Вальо Топлото

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "хъх":

    не е луд който яде баницата..
  • 120 Опа

    1 5 Отговор

    До коментар #80 от "параход":

    По леко с материала. Явно има хора които държат на думата си колкото и да ви е чудно. ГЕРБ-БСП-ДПС са си статуквото. Я сметни бройката на останалите депутати? Тоо, че ни е управлявал човек който се прави че не може да смета ние ясно, ама и ако и вие правите същото то сам се слагате е лошия материал

    Коментиран от #124

  • 121 Върна Баце на бел кон

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!

    Коментиран от #123

  • 122 Антитрол

    1 8 Отговор
    Много трол тук бе - и на герб и на бсп всички дружно плюят по Слави защо върнал мандата а той даже не го е получил.

    Тролчета колкото и да лаете отиваме на служебен кабинет и нови избори за ваш ужас.
  • 123 Антигерб

    3 1 Отговор

    До коментар #121 от "Върна Баце на бел кон":

    Мечтиии герберастки - Баце утече в канала вече
  • 124 Алоо гуджи сопри се

    6 1 Отговор

    До коментар #120 от "Опа":

    На протеста бехме НИЕ ВСИЧКИ СРЕЩУ БАЙХ0ЙЯ, каскита и Шиши(Доган).... нищо повече!!!!
    Не бегай от основният протестиращ БСП и да дитирамбиш за лилипутите!!!
  • 125 грешки имат

    7 1 Отговор

    До коментар #108 от "87656":

    40-50 %-та негласуващи , вярно глупаво поддали се на манипулация ''отвращение от всички'' . Ето поле за работа , ама трябва много и умела работа . Лошият резултат на БСП се дължи освен на вътрешни проблеми , грешни послания , грешни действия и на това , че не може да пречупи манипулативните внушения , че са комунисти и , че комунистите са нещо лошо . При това внушения правени от бивши членове на БКП , били по този начин членове и на тоталитарния режим наложен от тази партия , не комунизъм , а еднолично управление. Такова създаде всъщност и знаковият борец с ''комунизма '' , Тулупът от Банкя. Евтин номер , но хвана дикиш , БСП-то не можа да разбие това внушение . Съгласен съм и за вината на самите хора , подали се на манипулацията. Много може да се каже , ще стана скучен ,няма кой да четед ълги постове.
  • 126 мери

    3 2 Отговор

    До коментар #107 от "ЕВАЛЛА АФЕРИМ":

    Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно потвърждава се мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!

    Коментиран от #128

  • 127 Излъга ни славе

    5 1 Отговор

    До коментар #107 от "ЕВАЛЛА АФЕРИМ":

    Ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки ....мнозинство имахте от протеста достатъчно БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ поне да направите правителство с няколко спешни задачи за НС.
    Излъга ни слави и ще си платите за това!!!!

    Коментиран от #131

  • 128 ей така само

    2 0 Отговор

    До коментар #126 от "мери":

    По сини шорти ли ще е яхнал бялата кобила ?
  • 129 .......

    2 2 Отговор
    МОДЕЛЪТ НЕ Е ВЪЗМОЖЕН БЕЗ ,ШОФЬОРИТЕ НА ВОЛГИ ,БЕЗ ВАС ,ЧАСТ ОТ НЕГО СТЕ
  • 130 Станишевата

    6 3 Отговор

    До коментар #102 от "Стоян Мирчев":

    шайка квичи, не се трае. Точно това обаче показва, че Корнелия е правилният избор.
    Това ме кара все по-уверено да гласувам за Корнелия и БСП.
  • 131 абе

    3 2 Отговор

    До коментар #127 от "Излъга ни славе":

    Имаме вина и ние . Целта и посоката бяха верни , но народецът си разпиля вота по взаимно несъвместими субекти . Голям процент го играха и погнусени от всичко и всички и не гласуваха.
  • 132 То целта е

    6 1 Отговор

    До коментар #108 от "87656":

    не да се казва истината за грабителствата на гробарите, а да се приписва всичко на Нинова и БСП.
    Гергостанишевата мафия изпусна властта в партията и сега вият от зл.ба и водяти война на живот и с..рт с Нинова.
    Кирчовци, миков.и, парговци, дърдърева - всички са на бойна нога.

    Това са троловете, които бълват огън и жупел в този форум.
  • 133 гост

    2 2 Отговор
    Така е. Никой не ще да управлява с ГЕРБ и с БСП.
  • 134 КРАДЦИИИИ

    1 3 Отговор
    УМРЯ НАДЕЖДАТА НА БОЙКО ДА КОМАНДВА ЧРЕЗ МАНОЛОВА ИЛИ ДРУГИТЕ НЕГОВИ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ И ТАЙНИ МУТРИ , ТАКА БОЙКО ВЕЧЕ Е В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ОТВСЯКЪДЕ И С 200 ДО МОМЕНТА НА ВОЕННОПОЛЕВИЯ СЪД И МОМЕНТАЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА УГЛАВНИТЕ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ДО СЕГА !!
  • 135 www

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Честен рецепционист, дори и ти не знаеш как ще се прегрупират гласовете на следващите избори. Затова недей да лаеш много!
  • 136 ЧОБАН

    2 3 Отговор
    АМИ ОСТАВИ Я НА ВАС НАЛИ СТЕ НАЙ КОРАВАТА ОПОЗИЦИЯ ИЛИ ВИ ТРЯБВАШЕ ПОЛЕЗНИЯТ ИДИОТ /СЛАВИ Е ЧАЛГАР НЕ Е ИДИОТ ПОНЯЛ/

    Коментиран от #137

  • 137 добре дошло

    3 1 Отговор

    До коментар #136 от "ЧОБАН":

    Не става само с чалга, иска се и акъл!
  • 138 иван

    0 5 Отговор
    Абе,тая да не е от Кърджали?Що не си спомням името и?..ТКП...ПЧВ.../проста червена ...агина,или ...улва?...Не изоставяйте съвремието,докато четете Хорацил...
  • 139 Има другарю

    1 4 Отговор

    До коментар #108 от "87656":

    Техноимпекс и донесе милиони.Но как да даде,като е научена само да взема.
  • 140 Комунист

    2 3 Отговор
    На червеночерната позитанска кобила, пак някой друг и е виновен.Че Слави да не е луд да прави коалиция с червените каскети.Нали още на първия ден ще му забиете нож в гърба.
  • 141 ЧОБАН

    3 3 Отговор
    АЙДЕ НА ИЗБОРИ И БСП И МАЙЧЕТО ДА СТЯГАТ ДУПЕНЦАТА
  • 142 Чалгаря

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "ШАХ С ПЕШКА":

    Има 51, другите са фалшименто, ще си измият руките с него и ще го изклатят коги им е най-удобно - справка ДПС
  • 143 ЗАРАЗНО ЗЛО

    2 5 Отговор
    Мисля че модела на Импексовата паралелна държава, е много по опасен и ретрограден.

    Коментиран от #144

  • 144 111

    2 1 Отговор

    До коментар #143 от "ЗАРАЗНО ЗЛО":

    С модела на най-скъпите магистрали в света нищо не може да се срявнява.
  • 145 КОМУНИКАТОР

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Слави се":

    АМИ НОРМАЛНИТЕ ГОВОРЯТ С ИДИОТИТЕ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ЗА ДА МОГАТ ИДИОТИТЕ ДА ГИ РАЗБЕРАТ
  • 146 абе ти

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "11годстигат":

    беше ли там, когато се договаряха и кажи кои сте вие всички или така ти казаха, че най- важно сега е да се леят простотии, колкото може повече. После ще ви нарекат "умни и красиви" и после следващия леген простотии...
  • 147 123

    1 3 Отговор
    БСП слиза на номер 4 ужас
  • 148 не си бил

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "нали":

    никога "убеден социалист", но че си анти- се вижда. Тая песен се върти не от сега, само от време на време се сменят имената, но винаги ,когато някой има проблем , започва да се занимава с БСП (наистина ли смятат тези хора, че "като пукнат дъртите комуняги" ще изчезне БСП? Съмнявам се.) Но обратно за песничката - някои така си заработват благата, други ей така да скрият наивността си и да минат за демократи, а има и такива, които просто нямат какво смислено да кажат. Не става въпрос за обективност, става въпрос за поръчки...а те трябва да се изпълняват.Жалко е, че енергията на протестите е много вероятно да се утече в канала, но такъв вариант видимо беше заложен още по времето на протестите ( много скоро след началото им) от някои персони, изживяващи се като лидери. Айде ciao и умната.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Чочо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Успех на БСП":

    Дърева ти ли си маа..
  • 151 право му каза

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Добре де,":

    каквато и да е темата, все го завъртат към БСП. Но това е обяснимо, гледайки критиците на БСП, трудно намирам такива, чиито нравствени критерии да не будят съмнение. Тогава...? Ами прилага се "отвличащ маньовър", бълваш лъжи и простотии по адрес на "комунягите", нека да се оправят да ги видим и си въртиш далаверата .
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ХАН КРУМ

    0 0 Отговор
    ВЗИМАЙ МАНДАТА И РАЗГРАЖДАЙ,ХАЙДЕ НАЛИ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ!!РАЗЛИКАТА ВИ Е 8 ДЕПУТАТА....СКЪСАХТЕ СЕ ДА ЛАЕТЕ..ТУ БОРИСОВ ,ТУ НИНОВА , ТОМА БИКОВ ,СЛЕД НЕГО ВЕЛИЗАР, ПО ГРАФИК ВСЕ ЕДНО СТЕ СЕ НАГОВОРИЛИ...
  • 154 червена к

    2 2 Отговор
    И да изгради модела КУРнелия!?
    Изчезвай грозна како!
  • 155 НАРОДЪТ

    4 1 Отговор
    Какво , мислите господин Трифонов - ,, Мисля , че съм Камикадзе в името на суверена / Народа / .
    А , БРЕ , КАМИКАДЗЕ НИЩОЖНО - Защо се скри в миша дупка , като последния Страхливец , а не пое отговорност?
    Политиката е Изкуство на - Намиране на пресечни точки и Комуникация - НАРОДЪТ , КАЗА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове