Last news in Fakti

7 Май, 2021 15:36 8 277 79

"Има такъв народ" пренареждат листите, Слави Трифонов е под въпрос

  • слави трифонов-
  • партия-
  • има такъв народ

Всеки от нас може да не е в следващите листи, отговори Вълчев

"Има такъв народ" пренареждат листите, Слави Трифонов е под въпрос - 1
Снимка: БГНЕС

Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на "Има такъв народ" ще се редят наново, не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

Ние не сме партия със стогодишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи, подчерта той. Всеки от нас може да не е в следващите листи, отговори Вълчев на въпрос дали лидерът на партията Станислав Трифонов ще бъде в тях.

Ще обсъдим кой с какво се е почувствал полезен, какво е свършил в този твърде кратък живот на НС, с малкото комисии нямаше много поле за изява на различните специалисти, обясни Вълчев как ще се редят листите на кандидатите за депутати в "Има такъв народ".

Личната му оценка за коефициента на полезно действие на този парламент, така както работи, е малко над нулата.

За щастие, допълни Вълчев, някои задачи, които си бяхме поставили /промени в Изборния кодекс/, се надяваме да сложат добра основа за предстоящите избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгаря

    89 95 Отговор
    Излъга хиляди бунаци а сега се уплаши

    Коментиран от #24

  • 2 ББ ГС

    47 52 Отговор
    Ха ха не е под въпрос а нар ...... прост
  • 3 Кога?

    71 20 Отговор
    А Другаря Бойко Методиев Борисов в листите на надзирателите, кога ?
  • 4 Севда

    35 121 Отговор
    На 12 юли ще развеем знамето на ГЕРБ над българия

    Коментиран от #16, #42

  • 5 bandita

    30 95 Отговор
    гешев да влиза в президентсвото и да вкарва в пандиза най-сетне несретника кРадев. после идва ред на чучелото от снимката.

    ГЕШЕВ АКТИВИЗИРАЙ СЕ НАЙ-СЕТНЕ, СТИГА ЛОВИ ПО СЕЛАТА И ПАЛАНКИТЕ КРАДЦИТЕ ЗА ПО 1-2 ЛВ АМИ ХВАНИ ТИЯ ДЕТО СА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ТОЯ ГОЛОГЛАВИЯ

    Коментиран от #14

  • 6 Gowo

    25 52 Отговор
    А Слави Трифонов знае ли че държавата се тресе от скандал.Или все тая.По важно е изборите.И кого ще изберем....Горанов, Цецка Цачева....а може би отупания в Дубай Пеевски...що пък не.
  • 7 СЛАВКА КЮЧЕ'КЧИЙКАТА Е НАШИЯТ ПАТРОН

    38 60 Отговор
    Тошко Пе'дера'са и ОН!
    ИТНефелници ще го добутат зорлем до....8% !
    Бал самга

    Коментиран от #71

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не е

    46 47 Отговор
    за тая работа такъв комплексиран и неуравновесен човек , нарцис и изключителен страхливец !
  • 10 русенец

    55 42 Отговор
    Да, определено Трифонов се изгъбарка с почитателите си. Той се скри! Както и другата мутра, за Тиквата говоря. Не знам кой им прошушна, че ще са първи на следващите избори, но аз лично смятам, че ще получат най-много половината от гласовете, които имаха сега. ИТН (Иб*си Тъ*ият Народ) имаше своят шанс и го пропиля!
  • 11 123456

    42 46 Отговор
    Дали балонът не се спука вече. Без парите от Ц Василев и Божков ИТН остава в историята като най-кратко съществувал политически гювеч ("Скъса му се г за", както пее създателя му).
  • 12 Пенционер

    34 41 Отговор
    50 лева за пенсионерите защо ги отхвърлихте бе изродя

    Коментиран от #49

  • 13 Боби Баламата

    44 43 Отговор
    Кой се...прее баЛ,..прее бал,... НИКОГА ВЕЧЕ глас за ТИЯ ТУРСКИ БОК'ЛУЦИ И ЛЪЖЦИ!
    Х*У"Й за ЧАЛГАРИТЕ-КЮЧЕКЧИИ
  • 14 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    28 22 Отговор

    До коментар #5 от "bandita":

    Гешев влиза в Банкя на 12 и твоята Тиква простнат на земята "като истински престъпник " влиза за 20 години в Соф ЗАТВОР това е светлото бъдеще за Питека от Банкя а ген РАДЕВ втори мандат......

    Коментиран от #22

  • 15 Българка

    31 26 Отговор
    Достойно е Слави да не оглави листа на ИТН. Така и така Слави е предимно шоумен и няма да зареже телевизията, за да влезе в НС .Достатъчно може да работи за ИТН извън НС

    Коментиран от #19, #66

  • 16 Българка

    16 6 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Може, ама пред килия на ЦСЗ

    Коментиран от #18, #30

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Севда

    21 26 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    А на бас че ГЕРБ ще е на първо място.Друг вариянт нямя

    Коментиран от #26

  • 19 Тъй де,..

    35 15 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Ше друса Гюбеци у Сараите пред погледите на дузина...Ман афи!
    Славуца е НЕВЕРОЯТЕН МУХ'Л'ЬО И БОК'ЛУК

    Коментиран от #74

  • 20 яко ни лъжат

    35 11 Отговор
    ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ, СЛАВУЦА ВИ ИЗЛЪГА И ВИ ИЗОСТАВИ. СТАНАХТЕ ПАК ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ! ДОКОГА? ДОКОГА ЩЕ ВЯРВАТЕ НА САТАНИСТИ КАТО ТОЯ НА СНИМКАТА?????
  • 21 стоян георгиев

    30 11 Отговор
    ако трифонов не се яви на изборите ,кои ще гласува за партията му?освен него друг в тази партия няма .нито им се знаят идеите нито кадрите.не че българския умен избирател тва го интерасува ама все пак.та ако трифонов няма да се яви да излезат поне да кажат кои ще са ,за кво ще се борят на направят.леви ли са десни ли са център ли?голям смях стана с тия красавци.
  • 22 bandita

    17 22 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    какъв 2ри мандат ще получи това чучело? да не ти го подшушна някоя соц агенция от позитано 20??? тоя е в пандиза в момента в който приключат изборите и гешев ще му надене белезниците. кРадев беше до тук.

    Коментиран от #47

  • 23 Павел Вълнев До 18 ти и 19 ти

    4 2 Отговор
    Абе аз не спрях ли парите в Колцентъра?????
  • 24 Диверсант

    15 10 Отговор

    До коментар #1 от "Чалгаря":

    Изобщо не се е уплашил. Това е тактиката на задокеанските окупатори. Изучете историята на италианското пуполистко движение.. Шоумена не е в парламента а само подгрява овцете във фейсбука
  • 25 Психолог

    22 2 Отговор
    Погледни един човек от близо в лицето и ще ти стане ясно какво може да очакваш от него !
  • 26 Така е

    2 8 Отговор

    До коментар #18 от "Севда":

    по брой затворници. И така за пръв път ще оглави едно хубаво първо място за българския народ.
  • 27 гражданин

    15 18 Отговор
    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ??? НИЕ СИ ИМАМЕ УТВЪРДЕНИ ПАРТИИ -БСП ДПС ГЕРБ ЗАЩО СА НИ МУТРИ И ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЧАЛГИ??БЪДЕТЕ РАЗУМНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ПРЕЗИДЕТСКИ ИНСИНОАЦИИ ЗА ПРОЕКТИ!!!!!

    Коментиран от #70

  • 28 помнете

    36 9 Отговор
    Всички българи зад граница, които гласуват за ИТН и същите тези българи зад граница, които има родители в Бг, нека да знаят, че днес и в сряда ИТН и ДБ обрекоха родителите- пенсионери на нищета да оцеляват с 150€ неизвестно докога.
    Ай, цъкайте минуси на истината!

    Коментиран от #76

  • 29 Иво

    22 8 Отговор
    Има такъв народ няма такъв Чалгар☠️☠️😛😛😛😛
  • 30 Българка

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Да уточня, близо до ЦСЗ , някъде около Кауфланд, за да го виждат от килиите си Черепа, Цв.Василев, Цоцокови и др. "мастити" бизнесмени.
  • 31 dfu

    9 11 Отговор
    Много правиленн и хитър ход на Слави, ако оттегли от политическия живот. Ще излезе почти чист от кашата, в която се забърка. и ше може да се разгранични от последващите издънки на ИТН, и от неприятното задължение да ходи при чужди началници и да се чуди как да незабелязано да прокарва антинародните им планове.
  • 32 среднощен

    20 6 Отговор
    "...Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на "Има такъв народ" ще се редят наново, не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях..."; Да, "Има такъв народ" - но "няма такъв майтап"...?

    Коментиран от #38

  • 33 СМЕРШ

    8 5 Отговор
    Това вече е вътрешен преврат!
  • 34 Изумен

    4 8 Отговор
    Случи се нещо много странно! След като на 29 април излезе проучването на агенция "Маркет Линкс" в което ГЕРБ води пред ИТН с по малко от процент , Тошко Йорданов от формацията ИТН излезе с декларация че проучването е манипулирано и според техни данни ИТН е с преднина пред ГЕРБ с 2.2% , ИТН- 21.2% , ГЕРБ -19% , БСП-16.5%, ДПС-9.4% , ДБ-9.3% ,ИСМВ-4.9%. От агенцията "Маркет Линкс" излязоха с уточнение че проучването им с данни е от всички гласуващи , от тези които са решили твърдо да гласуват, ИТН е пред ГЕРБ. Също така от агенцията напомнят че техните проучвания са най близки до реалните резултати и че според независими аналитични организации "Маркет Линкс" е доказано " политически необвързана агенция". И според Добромир Живков от социологическата агенция ножицата между ГЕРБ и БСП се затваря и разликата е в рамките на 2-3%.

    Коментиран от #36, #44

  • 35 бай Киро

    18 3 Отговор
    И тия спасители са ясни...да идват следващите.При толко много двукраки овце от батака излизане няма
  • 36 Фактите

    5 4 Отговор

    До коментар #34 от "Изумен":

    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 3%? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 4 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 70-80-на хиляди гласа.

    Коментиран от #37, #40, #41, #45

  • 37 Стойко

    8 12 Отговор

    До коментар #36 от "Фактите":

    Герболезите на изборите след 2 месеца и 1 седмица ще бъдат 5-ти. След ИТН, БСП,ДПС И ДБ. Не се знае дали няма да ги oдерe и Мая с триото защото за тези 2 месеца ще има страхотни удари с факти за кражби на Герболезите ....ГРОП са безвъзвратно пътници и вече никой не може да ги спаси!
  • 38 62943

    7 2 Отговор

    До коментар #32 от "среднощен":

    Още миналата седмица в други медии имаше инфо, че Слави щял да се оттегли и да остави други от партията му да редят листите.

    Коментиран от #52

  • 39 Оптимист

    3 8 Отговор
    Ще гласувам за Българска пролет!Там поне хората са печени!
  • 40 АДА НА СЛАВИ

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "Фактите":

    СЛАВЧО, В АМЕРИКАНСКОТО ЛИ ПОСОЛСТВО ЩЕ РЕДЯТ И ПРЕРЕЖДАТ ЛИСТИТЕ??????? ЛИЧНО ХЕРО ЩЕ КАЗВА КОЙ ДА И КОЙ НЕ.
  • 41 Пенчо

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Фактите":

    Въпроса е защо не споменаваш другата партия. Партия на която отключват много голяма избирателна активност в съседни на нашата страна.
  • 42 да бе да

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Ще развеете нааканите гащи на Фончо

    Коментиран от #61

  • 43 МАФИЯ НА ББ

    2 6 Отговор
    Я ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕП, КЕ ДА МОЖЕМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА СИ ГЕПИМ КО САКАМ. РАЗБОЙКО Е МОЯ ИДОЛ И ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА. - МАФИОТО ОТ ХАСКОВО.
  • 44 оня с коня

    8 7 Отговор

    До коментар #34 от "Изумен":

    За сведение на такива като тебе след Избори ЦИК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обнародва Официалните резултати,според които ГЕРБ не само че е Първа полит. Сила,но е и МНОГО НАПРЕД в сравнение с останалите партии. Пък че някой те му харесва Преднината от 8-10% ,си е негов Проблем и да е ясно:Ако Социологическите изследвания имаха някакво значение за Официалната Класация,то НЯМАШЕ ДА ИМА НУЖДА от Избори!

    Коментиран от #46

  • 45 Сам се

    0 3 Отговор

    До коментар #36 от "Фактите":

    питаш и сам си отговаряш, шматко!
  • 46 Тъпaнaр aнaaлнo податлив

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "оня с коня":

    Oли, Това е соц.проучване и Маркет Линкс позна на изборите преди месец като даде 9 % повече за Герб. Само не познаха че Слави ще са ВТОРИ. Сега всички агенции дават че Герб се борят за 2 място с БСП но след 2 месеца служебно на Радев ще са дори под чертата

    Коментиран от #48

  • 47 Пасивняko...

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "bandita":

    Нали Радев щеше да влиза и след миналите избори...? А то какво стана? Ще прави кабинет хахага
  • 48 оня с коня

    3 6 Отговор

    До коментар #46 от "Тъпaнaр aнaaлнo податлив":

    Понеже Великден мина и безплатното общуване с поповете в църквата свърши,ще трябва да се явиш Частно/срещу заплащане естествено/ про някой Свещеник за да ти обясни ЛИЧНО че "Блажени са верующите".
  • 49 Ти да видиш

    13 6 Отговор

    До коментар #12 от "Пенционер":

    Не са отхвърлили 50-те лв.,а преизчисляване на пенсиите,защото няма актуализация на бюджета.И моля,спрете да продавате бъдещето на децата и внуците си за жълти стотинки,От 30 г., политически демагози, ви прилагат все едни и същи номера и не се научихте ей.
  • 50 Още някой

    9 2 Отговор
    Вълчев,рейтинга на този Парламент не е над нулата ,а е цели "ОО"!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 среднощен

    7 7 Отговор

    До коментар #38 от "62943":

    Вижте, запознат съм от вътре - какво точно се случва... В ИТН се образуваха "две фракции"... Едната - на всяка цена иска властта... Другата с що годе мислещите хора /между, които е и Трифонов/ - които искат да отстояват някаква политика полезна и за народа... Когато вторите видят, че не могат да направят нищо - се оттеглят... Мисля, че Слави се поуплаши от злобата, с която народа иска жертва от Ж. Виденов, през Иван Костов и Царя и до Б. Борисов... "Тази чаша" и него няма да го подмине, така че "докато е време" и може да се оттегли - логично...

    Коментиран от #75

  • 53 Мим

    7 5 Отговор
    Предлагам в листите си ,да елеминират тази отвратителна председателка и да закупят един телевизор на един пенсионер,който като я видя на трибуната на председателското място ,човка засили едно шиши срещу нея на телевизора и той стана на парчета.Така че за Славчо не е проблем да го обезщети заради недоразумението си ,,митева,,...
  • 54 Вълканов

    7 8 Отговор
    Вие сте антинарод, гласувах за вас, но се оказахте измамници.
    Грях пред Българския народ, ако се гласува за вас.
    Особенно вашата председателка, подплатена с някаква неистова омраза към пенсионерите, крещеше, че няма да се обсъжда въпроса с преизчисление на пенсиите.
    Така че, ходете си по живо, по здраво. Вие не сте хора с човешки чувства. Вие сте мизантропи.
    Моля се на тези, които са в чужбина, да си спомнят родителите си, които едва свързват двата края: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИТН. По-добре за ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН или дори за БЕСЕпарите.

    Коментиран от #55

  • 55 Мимчят

    9 5 Отговор

    До коментар #54 от "Вълканов":

    Така е,тази отвратителна кокошка, изнерви всичките в България с арогантността си с истерични крясаци,дано не се мерне пред някой изнервен пенсионер,щото ще го вкара в беля.Дано не участва на нови избори Вън за изчадието грешно....сътворено....
  • 56 !!!?

    8 5 Отговор
    Май Черепа си купи "има такъв народ" !!!?

    Коментиран от #67

  • 57 Колев

    5 5 Отговор
    Е как пък тоя народ не оцени ума, логиката, морала, ораторския талант, рядката борбеност на Нинова. Тя се бори като лъвица не само с прогнилите политически маймуняци от другите партии, бори се и срещу вътрешните си врагове, настръхнали като хиени, дебело намазани от незнайно количество пари. На фона на всичките и логични доводи, тълпата от келепирджии не се уморява. Пенсионерите наистина живеят с мизерни доходи, и нямат пари нито за лекарства, нито за зъболекарски услуги, ядат най-нискокачествени храни. Заплатите на депутатите не трябва да бъдат по- големи от тези на лекар или на адвокат, субсидиите да се дават за функциониране на партиите, щото ГЕРБ държи на влог хиляди левове. И не виждам как тоя напълно провален народ без морални критерии, без елементарно чувство за съпричастие ще победи тая тълпа на лъжци, на охранени муцуни. Каракачанов беше симпатичен мъж, сега е св..ня. Пишете си господа, така си правите илюзии за тоя дето духа.

    Коментиран от #72

  • 58 Колев

    7 3 Отговор
    Има такъв народ ( ега ти и името) не е партия и не може да бъде. Слави не допускаше, че може да обере протестния вот и да му сложи такава отговорност. Всички ние сме царе на критиките, не се скъпим на най-долни изрази, но ако всеки трябва да свърши нещо НЯМА ГО.
  • 59 ИтнСветлоБъдеще

    2 5 Отговор
    Пенсионерите да не се тревожат ! На Оня свят пари няма да им трябват !
  • 60 !!!?

    6 3 Отговор
    Шута на "има такъв народ" е в клинч...сега крои как да се измъкне с по-малко вреди от "народната любов" !!!?
  • 61 Севда

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "да бе да":

    А на бас бе пиле шарено
  • 62 Куха кратуна

    9 3 Отговор
    Първо : Абревиатурата ИТН се чете " И Така Нататък " И второ : Слави се окопа , защото не очакваше да бъде избран ! Мисълта от критикуващ да бъде критикуван ако оглави правителство е непоносима за егото му !Всъщност той няма качества на лидер !Не предлага решения , а само критика на такива !С една дума се подигра на българския народ който гласува за него !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Ми той е пишман шоумен наистина, няма място в парламента.
    Ами сценаристите дето се плюнчат от парламента какви са, някакви капацитети ли ?
    20 години само се напъват да оплюват и осмиват, нещо полезно в живота си някой от тях правил ли е ?
  • 67 ТОЙ ПОНЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "!!!?":

    Е ЯК. ЩЕ ГИ ПРОПИЛЕЕ. ДРУГИТЕ
    СА СТРАХЛИВИ.

    Коментиран от #73

  • 68 673490

    3 2 Отговор
    Забърка хиляди каши и сега ще се скрие в баровското си имение. Просто щеше да е супер смешно, ако не беше толкова уродливо, нагло, безотговорно, това действие на Славчо. Да създадеш партия, да дрънкаш всеки ден глупости против тези, които лично мразиш и да подведеш стотици хиляди хора, че си чаканият месия. И най-накрая да се скриеш като страхлива мишка някъде си, където никой не може да ти зададе един поне въпрос - очи в очи.
  • 69 Диверсант

    2 3 Отговор
    Тая банда от кретени, начело с шута си трябва да бъде съдена за разрушаване на българската държавност и национална единтичност.. За тия 25 години, тия шутове успяха да отгледат от българина само арогантни критикари политулози
  • 70 хаха

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "гражданин":

    Утвърдени в какво? :) Къде е България в световната карта по бедност? Правосъдието къде е? Драпайте си на едно място с тия разбойници още 30 г. ама да знаерте, че завличате и бъдещето на много поколения занапред.
  • 71 Това

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "СЛАВКА КЮЧЕ'КЧИЙКАТА Е НАШИЯТ ПАТРОН":

    ще го кажат хората на изборите! А не ти! Те са по мъдри от платените глупаци!
  • 72 Хлъц

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Колев":

    Славуц е тихата подводница на онези- който и към момента търкат нарове,и са със запорирани сметки за над 1,4 милиарда.И трябва да му се признае-Успя,заедно с останалите,без участието на БСП.Вкараха 40 адвоката в НС,и резултатите са налице.Всичко останало е димна завеса.Сега ще си завъртят изборните латерни,народа ще гледа ошашавен,на кой да вярва,на кого- не! А онези,ще бъдат пуснати и милионите им освободени..Това беше истинската му задача.Която изпълни перфектно.Включва демо запис с една песен- един лев,та един лев! Сякаш това ще промени живота ни.Но за преизчисляване на пенсиите,заедно с върлия им враг- депесе, единодушно гласуваха против.На практика,обрекоха над 1,2 милиона възрастни хора,с най ниските доходи в държавата,да преживяват с мизерни грошове минимум още 14 месеца!!! Защото актуализация се прави от 1 Юли всяка година.До следващата. Служебен кабинет няма право,това е работа на бюдж.комисия и НС.А такива ще има минимум през Септември.Този вкара Държавата в такъв батак,че 1997 г ще ни се стори цвете.Сега се е прицелил да постигне пълно мнозинство.Успее ли,ще напълни НС със хора- подводници на Онези- пуснатите.
  • 73 А черепа

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "ТОЙ ПОНЕ":

    освен страхлив и подлец и лицемер!
  • 74 Що не

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Тъй де,..":

    попита стотиците на които помогна! Или десетките деца които спаси! Подлеца който ти хвърля няколко гроша дали е спасил едно дете или да е помогнал на един човек? Жалки! Много жалки сте!
  • 75 За 20 ст

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "среднощен":

    ли се запозна с простотията и лъжата от вътре?! :))
  • 76 Забравил

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "помнете":

    си кавичките на "истината"!
  • 77 Тошко Гюбека

    1 0 Отговор
    Слави КЕ МАА КЮЧЕК У САРАИТЕ НА СОКОЛА!
  • 78 Свиленски

    2 0 Отговор
    Ръката да ми изсъхне ако гласувам пак за Слави КЮЧЕКА!
  • 79 отврът

    0 0 Отговор
    Слави е уродливия образ на ценностната система на Радев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове