Last news in Fakti

7 Май, 2021 18:33 11 217 68

Скандали в Комисията по ревизия. Илчовски и Иван Ангелов един до друг

  • комисия по ревизия-
  • иван ангелов-
  • светослав илчовски

Тази комисия вече заприличва на някакъв трибунал, каза Каназирева

Скандали в Комисията по ревизия. Илчовски и Иван Ангелов един до друг - 1
Снимка: БГНЕС

Лют спор между представителите на ГЕРБ и тези на всички останали партии беляза заседанието на комисията по ревизия в НС. Продължението на приключилото със скандал изслушване на агробизнесмена Светослав Илчовски беше втора точка в дневния ред, но в крайна сметка стана първа. Управляващите се обявиха остро „против“, съобщи бТВ.

Имаше коментари на висок глас по отношение на дневния ред и на процедурните правила, като всичко това погълна цял час от работата на комисията. Каназирева настояваше да се започне от друга точка - за "Автомагистрали", с мотива, че тя единствена отговаря на предмета на работа на комисията.

В един момент в залата нахълта голяма част от ПГ на ГЕРБ. "Ей, аз съм кошаревски свидетел и толкова внимание...", коментира Илчовски по този повод.

„Тази комисия вече заприличва на някакъв трибунал. Имаме да изслушаме някакъв човек, като по същата логика могат още 100 да дойдат тук и да разказват своите разкази в картинки. Разбираме, че това вече е предизборно политическо шоу, което трябва да се разиграе днес тук“, заяви Дани Каназирева (ГЕРБ-СДС).

Според нея твърденията на земеделеца за преплитане на бизнес и власт нямат отношение към предмета на дейност на комисията. И допълни: „Нали осъзнавате, че за много от вас тук не един сигнал може да се внесе, не един разказ…“.

Румен Гечев от „БСП за България“ на свой ред отбеляза, че твърденията съдържат данни за щети, нанесени на бюджета.

„Изнесената информация е важна извън жълтините, скандалите и личния живот на премиера – всъщност се изнесоха данни за много сериозни нарушения с участието на държавата, изнесоха се данни и че прокуратурата се използва като плашило“, коментира и съпартиецът му Явор Божанков.

От ГЕРБ възнегодуваха и че не са получили документите по сигнала на Илчовски. Манолова отговори, че става дума за вътрешнофирмени обороти и за информация, която касае функционирането на фондовата борса и затова е нужно да се обсъждат документите на закрито заседание, а не пред медиите.

Маноил Манев от ГЕРБ призова: "Или пазим авторитета на всички хора и ако има институции тук ги унищожаваме, ако са постъпили лошо, или всичко е на масата и всички граждани в България слушат всичко".

"Аз виждам кой е в залата – до човека, които сте решили да изслушвате, стоят собствениците на една компания, която вие унищожихте оня ден", заяви още Манев във връзка с фирма "Градус", която обяви, че ще съди Илчовски за неговите твърдения, че нейният собственик има огромна задкулисна власт заради връзките си с премиера.

Случайно или не, Иван Ангелов днес седеше до Светослав Илчовски.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милите ми те

    137 16 Отговор
    Страх лозе пази. И кой го е страх от ревизия? Въпрос към герберлините.
  • 2 Илчовски

    65 9 Отговор
    И нацо има шкафче и бацо има пачки и нацо има къща от пачковия шкаф
  • 3 гост

    63 8 Отговор
    Театърът започва сезона с нова пиеса .
  • 4 милите ми те

    107 12 Отговор
    Не разбрах защо и от ГЕРБ трябва да участват в ревизия на ГЕРБ. Тъпо, много тъпо. Казах на данъчните че сам ще си наплавя ревизия на фирмата и те казаха ОК.
  • 5 Мда

    90 11 Отговор
    Тези не спират с циганските си номера, типична извадка на гласоподавателите си!
  • 6 Градус

    97 13 Отговор
    Няма да купувам градус със радост

    Коментиран от #49

  • 7 Пучо Капучо

    95 8 Отговор
    Здравка и Дуловската с голи гърди защитават Боци, хвърлят се кат Матросов на амбразурата, заради своя вожд. Трогателно е.
  • 8 САМО ГЕРБ

    26 121 Отговор
    Доказателства няма! Следователно всичко е лъжа! Който има доказателства отива в МВР, прокураторута и ако има данни за престпъление се прави съдебен процес. Всичко друго е спекулация!

    Коментиран от #24, #53

  • 9 Ташунко Сапа

    99 18 Отговор
    Браво на този смелчага Светослав Илчовски! Мълчанието на отиващите си и обидните лични нападки срещу него потвърждават, че не лъже.

    Коментиран от #16

  • 10 РЕАЛИСТ

    62 4 Отговор
    Интересно ми е вчера, каква депеша е пратила Мустафа до Вашингтон.

    Коментиран от #44

  • 11 Doni Brasko

    76 10 Отговор
    Къде е Гешефта, къде са ДАНС, къде са, ГДБОП? Мълчат в купом. Защо не започнат проверка на изложените събития? Бацо оцапа гащите. Защо мислите, че се крие цяла години? Тежко им на всички учасътвали в разбойническото разграбване на народ и държава.

    Коментиран от #30, #67

  • 12 Полицаи

    69 14 Отговор
    Кръгъ се затвариа ниама нищо вечно.75% от населението не желае Герб и повече Асфалт.
  • 13 onq bez konq

    70 8 Отговор
    Боя се, че Илчовски може да се самоубие с гранатомет!
  • 14 юрист

    21 79 Отговор
    Нямам думи- въпросният илчовски е изключител тъп, прост и елементарен човек- няма и минимална лексика за осъществяване на поне едни прости преддоговорни отношения, не може да формулира ясно мисълта си, а притежава над 150 000 дка земеделска земя в България...Този не е способен дори да презентира с 2 думи търговската си оферта на собствените си фирми... Говори като пълен простак, който е свикнал да коли и да беси и всички да се въртят на пръсти покрай него в угода на собствените му прищевки...

    Коментиран от #19, #28, #51

  • 15 Тттргфф

    65 8 Отговор
    Дани Каназирева докато беше в групата и любовница на един сутеньор от Пловдив как й викаха
  • 16 юрист

    17 54 Отговор

    До коментар #9 от "Ташунко Сапа":

    Този е тъп и прост галош, как може да му се възхищавате... Защо е бил поканен на въпросното парти, м- защо не казва причината за това... Имали са си финансови взаимоотношения, нещо им се развалила калимерата и сега този им изкарва кирливите ризи, но в никакъв случай не е ''ангелът в бяло'' и '' света вода ненапита''...

    Коментиран от #29

  • 17 Мая мАналова

    16 44 Отговор
    Може само джангър да вдига,само кьорфишеци.Тя е на принципа,аз да ги наккеветя пък има ли доказателства не е важно.
  • 18 pesh

    63 9 Отговор
    Падне ли Гешеф герберите един друг ще се топят пред прокурорите и съда
  • 19 приятел

    37 9 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    не може всички да сте изключително умни и сложни и с максимална лексика, трябва да има и изключения

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Илчовски

    25 5 Отговор
    Сънувах едно пиле как ми разйата лайката по поръчка на Борисов.Тоя ми мяза на Дамбовеца ,бииизнесмен
  • 22 юрист

    21 34 Отговор

    До коментар #19 от "приятел":

    Аз не съм ''зърнен крал'' и никой не се интересува от моята лексика, но този го дава '' биг бос'', а е тъп и прост като галош....
  • 23 Светослав

    12 29 Отговор
    Като съм работил с правителствени кадри, винаги е било заглушаване от предавател сигнала, никога не сме били с телефони, а нсо се обажда на вътрешен за поръчка. Не мога да повярвам, че така случайно, някой ще влезе ще прави снимки, или аз ще ти пусна видео, и да не съм помислил. Пълен фарс
  • 24 еееееееее

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "САМО ГЕРБ":

    ИМА ,ИМА СЛАДУРИ!
  • 25 67778

    50 8 Отговор
    Ами Каназирева - нали това е целта на комисията - да е вид трибунал. Да сте мислили га безчинствахте, сега дойде време за сметката

    Коментиран от #26

  • 26 Хората в комисията

    12 31 Отговор

    До коментар #25 от "67778":

    Са компроментирани и нямат морално ораво да съдят.За всеки един от тях,на първо място мая ,може да се изкара 1тон мърсотия.Така че тия циркове да си ги правят у дОма,а не пред хората да подменят едни мутри с други под наслов "мутри вън"Ок,ама кои мутри?Едните да махнем ,та да туриме другите.Аре нема нужда на мая циркивете да се гледат.Пускайте в ефир какво става там и да видим кой кум,кой сват и кой брат
  • 27 оня

    36 8 Отговор
    тиквун е бита карта:):
    Оля се. Колко ли интрижки ще излязат още. Но да се обнови съдебната власт и ще видим:))
  • 28 оня

    20 7 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Кой как се уреди. Има си подчинени да вършат това, както и тиквун си ги има и просташки се презентира. Голям акъл даваш. Погледни се в огледалото:)) След като се имаш за интелигентен, защо защитаваш тиквата???
  • 29 оня

    23 6 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Важното е да се спрат тоталните безобразия на тиквата:))
  • 30 Нона

    21 7 Отговор

    До коментар #11 от "Doni Brasko":

    Боя се,че всичко ще се потули.Да не забравяме,че действието се развива в България.Толупа си е назначил навсякъде негови хора,кой да започне да го разследва?Ковеши е далече,ако нещо достигне до нея,може да има раздвижване,в противен случай-не мога да вярвам!
  • 31 стария КУРТИ

    15 3 Отговор
    ....кво да ви кажа НЕМАМ ДУМИ ! ...голема ПРОСТОТИЯ !!!>>>
  • 32 ББД

    20 2 Отговор
    Не се прави така!
    Викат се отделно хората, слага се статут "защитен свидетел", който в "изключителни казуси", се дава модулиран глас.
    Както винаги, хубава работа, ама българска!
    В показания на свидетел имаме няколко вида правни нарушения, юристи в тази комисия по отделни права, записки, първо се изслушва цалостно свидетел, после на следващ ден отделни юристи задават въпросите.
    Много сериозни обвинения, обхващащи "огромен кръг нарушения".
    Публично изслушване изисква минимум месец.
    И 4-5 години сериозна работа преди това.
  • 33 БиБи Кинг

    17 2 Отговор
    Пилето е завело дела Сфто комбайнеро на бадештата бивша дупедатка од исправи се и мутрата од дупето извади си! Нашите прокурррори че се заемат с всички очаствашти нехвелити!
  • 34 ББД

    29 0 Отговор
    Бесен съм, не се прави така, не може жертва да е до насилника си.
    Как не взехме нищо хубаво от Запада.
  • 35 дааа

    23 10 Отговор
    не е важно какво ще се докаже в съда!
    важно е българският народ да знае истината
    че герб са долни бооклуци
    и за затвора е Буци
  • 36 Гледайте на живо в ютуб

    15 1 Отговор
    Комисия
  • 37 хунтатаСи отива

    19 6 Отговор
    шайката нахлу в комисията за да лае и заглушава свидетеля хахахахахаха какво падение , днес при Сашо Диков ще е интересно
  • 38 ТОЧКАТА

    12 3 Отговор
    РАЗКАЗът е ...СЪДЪРЖАТЕЛНО ОПИСАНИЕ НА ОТДЕЛНА...СЛУЧКА/ФАКТ/!!!!!!!!АЗ!!!искрно се надявам да се появят 1000!!!!!!РАЗКАЗВАЧИ!!!!!Има начин да се провери РАЗКАЗАНОТО!!!Нъл тъй каназирче!!!!!
  • 39 Пловдив

    14 4 Отговор
    Тъпата селска ку. ва Йорданка Каназирева в Пловдив я познаваме много добре... миналото и също го знаем...!!!
  • 40 Behemoth

    5 1 Отговор
    Купувам само чужбинска храна ...поне да не ме е яд после. .... ХАХАХА...ибахги....
  • 41 Стискам палци

    3 1 Отговор
    Де късмет!
  • 42 ТОЧКАТА

    6 3 Отговор
    тук наистина не трябва комисия а трибунал...и белене...КАК така в КОМИСИЯТА!!! се бъркат НАХЛУЛИ!!!!!!! ДЕПУТАТИ ОТ гроб.....ИСТИНАТА НЕ СЕ РАЖДА В СПОРА!!!!ТАМ Я УБИВАТ!!!!!Просто защото Е ГОЛА!!!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    ,,....споко,и ДРУГИТЕ СА НАШИ...,,,!!!!!РУСИЯ Е АУТ!!!!!...нъл гледа как приеха ,,,....трети СИЛИ да оперират във въздуха НИ!!!!!
  • 45 Корона

    11 0 Отговор
    Ромчето Иван Ангелов пилето се ползва с политически чадър от Бойко. Даже когато имаше взрив на епидемия на Корона вирус пет дена мълчаха, че и в Градуса. На ром вяра да нямаш.
  • 46 BigBulgarianBoss

    4 1 Отговор
    Дани Каназирева е любимия ми политик, дано не изцапа ризата с некоя партия.
  • 47 Еееее!

    12 1 Отговор
    Пик нарочно спряха онлайн излъчването, защото стана напечено, точно Ангелов се издаде за фурмите от Дубай и за пилетата!!!!!! Тези от Пик не успяха навреме да спрат-паднаха ГЕРБ в капана!
  • 48 ФИНЦИ

    5 0 Отговор
    МАНОИЛ МАНЕВ ТОИ И ТОИ 2 + 2 НЕ МОЖЕ ДА СМЕТНЕ И ТОИ КО ПРАИ ТАМ И ТОИ ЩАНГИСТА РЪСИ МОЗЪК
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Гост

    6 1 Отговор
    Гледам сега, тоя пилето и сина му са си чисти мутри, ДЪЛБОКО В ДАЛАВЕРАТА НА 100% и им личи по много тъпите физиономии
  • 51 onq bez konq

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Защо, бе? Нима Бойко е образован? Още не е ясно, дали е чел ''Оцеола'', или е гледал филма! Piss up a rope! Аз съм прочел 2 книги! Иди ископај паприку!
  • 52 Диоген

    5 2 Отговор
    Утре Баце ще каже тържествено под магнолията:
    ,,Аз кюлчета не ям"
  • 53 чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "САМО ГЕРБ":

    Въпросът не опира до доказателства и още по-малко до истина.Просто продължава омаскаряването на ГЕРБ.Те разбраха,че по нормален цивилизационен начин не могат да спечелят избори и те така-долнопробна чалга.
  • 54 898011

    7 1 Отговор
    Цирк, хаос, тупане на топката и т.н.
  • 55 Блатен Асечки

    0 3 Отговор
    Каназирева целата ше я олигава...мммммм
  • 56 123

    3 1 Отговор
    Всеки един трабва да бъде изслушан, до доказване на престъплението всички са невинни.Но историята която този човек казва е нещо съвсем обикновенно ставащо в България всеки ден,което всеки се прави че не вижда и съществува,освен засегнатия всички други са щастливи хора.
  • 57 Онзи

    6 2 Отговор
    Никога вече гроб. Гледам още живото предаване, беше грозно как герб си бяха докарали платени журналисти- беновска и една друга кокошка, pr-а на герб говореше в ушите на депутаите и платените журналисти. Никога вече гроб
  • 58 Bgees

    3 0 Отговор
    Всучко може да се привери, Има НАП, АДФИ и т. н. Могат да проверят за фиктивни сделки.
  • 59 Матей

    2 3 Отговор
    Нещо с тая комисия е тотално сбъркано.Тяхна работа ли е да се занимават с конкретни случаи?Или трябва да създадат условия за разкриване на корупцията,далаверите ,злоупотребите,да изработят съответния механизъм за разследване и наказване на тези държавни престъпления.Значи ,първо смяна на главния прокурор,тотален ремонт на ДАНС,МВР,КОНПИ,рестарт на закона за отнемане на незаконно придобито имущество.А такива сцени ,като тоя скандал ,не водят към нищо положително,даже боковци ще се изтъпанят като оклеветени и онеправдани,дава им се коз в ръцете,да се дърлят и правят на света вода ненапита.
  • 60 От излъчването на живо разбрах

    3 5 Отговор
    Че този бииизнесмен Илчовски с образование средно за жичкаджия не може да говори членоразделен български.И определено ми изглеждаше надрусан с нещо.Няма такъв цирк балкабски
  • 61 От излъчването на живо разбрах

    4 4 Отговор
    Е това е мая манолова,една поръчкова гъска ,която безправно съсипва България.Бъдете сигурни,че това ще има международни последици.Тази манолова е за съд
  • 62 Мдааа

    4 1 Отговор
    Държавата не работи. Затова имаме такива изпълнения. А за корупцията и неработещата държава са виновни гробаджиите, поне през последните 10+ години.
  • 63 Bgees

    2 0 Отговор
    Всучко може да се привери, Има НАП, АДФИ и т. н. Могат да проверят за фиктивни сделки.
  • 64 Дренки

    1 0 Отговор
    Айде, че пък ние не знаем какво и как стана "Градус" голяма.
  • 65 В Англия ,Борката за едни 200000 лири...

    1 1 Отговор
    Го побъркаха,а при нас този дюмбелин,направи хиляда издънки за милиарди и нищо...Цацарата,Каскета се спотайват и нищо...То не бяха тефтерчета,Мишо бирата,Суджуци,Митнически шефове,Джуджетата,Барселона,кюлчета,шкафчета и още стотици измами,кражби,лъжи,наглост,дебелоочие и няма никакъв Толуп вкаран в затвора.Това не е нормално.В банановите републики поне ги трепят,а тука ги боготворят всички мисирки и МИСИРИ....
  • 66 ДЕБЕЛИЯ

    2 2 Отговор
    Идва отзат на ГЕРБ идва и отпред. Все е в тях. Реват от кеф. Рано или късно ще го налапат целия. Просто трябва да се изметат.
  • 67 Ники

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Doni Brasko":

    Ти нормален ли си бе наркоман.Я малко по кротко
  • 68 ГЕРБ ЗАТВОР

    1 0 Отговор
    Каназирева настояваше да се започне от друга точка - за "Автомагистрали", с мотива, че тя единствена отговаря на предмета на работа на комисията. ............ КАНАЗИРЕВА КАТО Е ОТ ГЕРБ , КАКВО ДА ОЧАКВАМЕИ ОТ НЕЯ И КОМИСИЯГА ? .............. ОСВЕН ЧЕ КОРУПЦИЯ НЯМА , А МУТРАТА Е СВЕТЕЦ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове