7 Май, 2021 20:30 15 016 132

Илчовски към ГЕРБ: Вие сте рекетьори

  • светослав илчовски-
  • комисия по ревизията

Собственикът на „Градус“ определи думите му като „95% лъжи“

Илчовски към ГЕРБ: Вие сте рекетьори - 1
Снимка: БГНЕС

Крясъци и размяна на обвинения и заплахи на висок глас белязаха второто изслушване на земеделеца Светослав Илчовски в парламентарната комисия по ревизия. Той повтори казаното и по-рано за преплитане на едър бизнес и политика през конкретни фирми и конкретни функционери на ГЕРБ, съобщи бТВ.

Илчовски направи това буквално обкръжен от депутатите от партията, чиято парламентарна група окупирала залата, в която се провеждаше заседанието на комисията. До него седеше собственикът на фирма „Градус“ Иван Ангелов. Илчовски го посочи като лицето, което свързва властта в агробизнеса с тази в държавата.

Той отново заяви, че два пъти е бил предупреждаван от министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която по думите му го предупредила да спре да купува земя.

На свой ред Ангелов заяви: „Особено съм изненадан от безскрупулните лъжи. 95% от нещата, които каза, бяха лъжи“. „Бойко Борисов на мен ми е помагал, защото аз правя голям експорт (…) молил съм го, когато съм имал някакви ветеринарни проблеми по границите (…) Бойко Борисов ми съдейства, като гарантира пред турската ветеринарна служба, че нашите сертификати отговарят на европейския ветеринарен стандарт“, посочи Иван Ангелов.

Земеделецът на няколко пъти се обръщаше към него с „чичо Иване“. „Г-н Ангелов, толкова Ви мразят хората, че всеки ден ми помагат такива, дето не съм ги виждал, от ГЕРБ, постоянно ми пращат информация какво правите!“, заяви Илчовски.

Освен това той обяви, че има и снимки с Ангелов от Монако, за където твърди, че е бил уговарян за фиктивно увеличаване на оборота на фирма, която предстои да излезе на борсата. По думите му става дума за 60-70 млн. лв. за няколко месеца: „Лошото е, че забърках и мои познати, казах им, че все пак премиерът ме е помолил, направихме на тая фирма оборот, все пак да имаме коз да ни ядат по-бавно“.

„Брутална лъжа, безогледна лъжа, никога не съм използвал името на премиера пред този господин“, репликира го Ангелов. Отношенията му с Борисов били „чисто мъжки, без да има нещо сексуално“.

По думите му двамата били на екскурзия.

Пред комисията обясни и че е продавал по 30-40 000 тона зърнени култури при 15-20 лв. загуба на всеки тон в продължение на години.

На това босът на „Градус“ излезе с данни, че е купувал царевица на 280 лв. на тон от Илчовски, докато от друг доставчик цената е била по-ниска. Коментарът на земеделеца беше, че това е свързано с Ангелов дружество.

„Той ме обвинява мен в машинации, 20 г. назад да ми направят данъчна проверка, всяка данъчна проверка ми излиза в стотинки. Аз нямам никакви притеснения относно чистотата на работата си. При мен работят 1700 човека – само в „Градус“. Не смятам болниците „Токуда“ и „Сити клиник“, където работят 2300 човека. 4000 човека работят при мен. Това трябва да го кажа, защото при мен няма да работят 4000 човека и те да си взимат редовно заплатите, ако аз съм този идиот, който ме представя г-на“, заяви Ангелов.

Сериозна полемика се завихри около бартера на пилешко месо срещу фурми с Дубай, след като бизнесменът заяви, че е продал фурмите - а не са били предоставени на БЧК, както по-рано се разбра. Ангелов се оправда, че е човек на възраст и случаят е отдавнашен и е възможно да се е объркал.

Илчовски посочи и кой му е показал видео с издевателства над арестуван бизнесмен: лице на име Боян Марков, от Стара Загора, свързано със „сателитни фирми“. Станало на именния ден на Иван Ангелов, малко преди идването на друг гост – премиерът Бойко Борисов.

Той се обърна и към депутатите на ГЕРБ: „Вие сте рекетьори!“. „Изчаках малко да ви падне властта на такива като този до мен“, обяви още земеделецът.

По отношение на кюлчетата, за които заяви на предното изслушване, че са били подарък за премиера Бойко Борисов, а също и за авторството на снимките със златни кюлчета, Светослав Илчовски заяви, че и двете неща е чул от Иван Ангелов. Последният реагираше емоционално на всяко свое споменаване, като поне един път употреби и обиден епитет по адрес на Илчовски.

„Представяте ли си каква идиотщина – че една плеймейтка много евтина! Ей, Бойко Борисов не е такъв човек, не се занимава с такива неща. Той е човек с достойнство, ще си намери кой да му плати много по-красива и по-скъпа“, отговори иронично Ангелов на Илчовски.

Той не отговори категорично дали свързана с него фирма е концесионер на стопанство "Витошко Студена", в която е бил именният ден с участието на премиера.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    355 42 Отговор
    Браво на този смел мъж.

    Коментиран от #99

  • 2 Илчовски

    332 29 Отговор
    Е пичага съсипа ги

    Коментиран от #84, #89

  • 3 Цирк ГРОБ

    326 14 Отговор
    Соченият за един от най-близките бизнесмени на премиера Бойко Борисов - Иван Ангелов – собственик на „Градус“ се оплете тотално за бартера пилета за фурми. Припомняме ви, че с държавен полет за Дубай, бяха изпратени пилета на „Градус“, а върнати фурми. Управляващите тогава казаха, че фурмите са били дарени за БЧК.

    Коментиран от #41

  • 4 БББ

    231 13 Отговор
    Дългото управление не води до нищо добро.
  • 5 КОТарАК

    294 24 Отговор
    абе Ангелов така се оплете , се съсипа тиквата без да иска
  • 6 Бачо Илчо

    255 19 Отговор
    Гербаджийте са в дива паника, намирисват прясната боя на решетките в ЦСЗ
  • 7 Ха ха

    85 41 Отговор
    Наркотици баце, защо отказа тест за дрога😄😄
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Миризлив пор

    44 149 Отговор
    Думи, думи, думи а доказателства?

    Коментиран от #26, #65

  • 10 Този бизнесмен

    47 167 Отговор
    С образование за жичкаджия и не можещ да говори членоразделен български език,защото според мен е надрусан и мая са за затвора

    Коментиран от #19, #33, #61

  • 11 Хахахаха

    251 15 Отговор
    Божков излезе и каза: Лично съм давал подкупи и съм се срещал с Влади Горанов за тях. Обвинения няма, разселдване няма и Влади го няма хахахаха
  • 12 ВАЖНО

    236 17 Отговор
    Не яжте пилета ГрадОс, пълни са с хормони и антибиотици, само хляб и сол да ядете, ще си набавите повече полезни вещества и няма да се тровите.
  • 13 даааа

    168 13 Отговор
    Комисията да изслуша Божков.
  • 14 Behemoth

    214 20 Отговор
    Боклуци !Ей тия хора убиха България и прогониха два милиона човека...

    Коментиран от #24

  • 15 хъхъ

    179 12 Отговор
    На свой ред Ангелов заяви: „Особено съм изненадан от безскрупулните лъжи."

    А твоята лъжа от вчера? "Не ме закачайте, много съм далеч извън България." И след няколко часа в комисията.
  • 16 Чичак

    36 138 Отговор
    Ако не предстояха избори, нямаше да има Илчовски. Вместо с визия за бъдещето, с платени компромати. Бсп, и Имв направо се наасраа
  • 17 Пиленце

    174 21 Отговор
    Тоя Ангелов яко се оплете и ги наприказва едни... Сам се набута хахахах Накрая му пратиха смс да млъква и да се маха от там хаххах
  • 18 sagittarius

    139 11 Отговор
    Оставам с впечатление, че по тази схема сме хапнали всичките боклуци на света!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Задължително

    125 11 Отговор
    Собственикът на градус да си премери градусите( по Целзий и по Фаренхайд), защото отвсякъде кипи, гърми и тряска. Най накрая– изпарение в небитието.
  • 21 Гост

    27 71 Отговор
    Убаво си подпухнал от белото,но няма сила която да ти помогне,съжалявам.Така е като станеш кошаревец.
  • 22 Никога вече градус.

    133 21 Отговор
    Гроб са пътници.
  • 23 инан

    48 27 Отговор
    Дайте да видим църния чандал градуса, бушона на бкпдс как обира пенсионните фондове и как трови Българите!!
    БКП винаги е ползвало гнусните чандали за мръсната работа!!!
    през 1946год са пускали орките да трепят по манастирите!!!
    днес е същото!!!
  • 24 чато

    23 70 Отговор

    До коментар #14 от "Behemoth":

    Българите ги прогониха комунягите виденов и луканов щото държавата банкрутира.

    Коментиран от #123

  • 25 Зрънчо

    115 13 Отговор
    Пилещарят—златар пробутал ефтина племейтка на Борисов както и малограмажно златно кюлче за Борисовата съкровищница.
    “Рано пиле—рано пее,ама и рано го колят” е казал народа.
  • 26 Самопризнание

    124 9 Отговор

    До коментар #9 от "Миризлив пор":

    Пилето сам си каза и потвърди думите на Зърнарчето. Даже и допълнително се оплете
    Оня само седи и му се хили, като го видя, как сам се набута още повече...

    Коментиран от #32

  • 27 BigBulgarianBoss

    23 46 Отговор
    Кога ще напишете новината за маги бадер, жалка, червена медийка
  • 28 Гост

    90 15 Отговор
    Какво само джвакате жабета! Комисията да изпраща всички данни и свидетеля направо при Кьовеши! Ако дори част от казаното от него е истина, то това е не скандално, а направо извратена диктатура!
  • 29 ТаУмВзе

    17 36 Отговор
    Чакаме Назначения от Козяк ли? Щото робът овца му е все тая. Просто сеир е. Нищо повече.
  • 30 Дъртия с мускала

    100 5 Отговор
    Тия до толкова се гипсираха и объркаха че сами взеха да се набутват.тоя пилето ги наклепа всичките без да се усети.
  • 31 ВАЖНО

    72 9 Отговор
    В 21ч. (след 15 мин) Илчовски ще е при Сашо Диков в Евроком.

    Гледайте.

    Коментиран от #79

  • 32 Миризлив пор

    27 40 Отговор

    До коментар #26 от "Самопризнание":

    Ако всичко това е вярно, ще са замесени много хора и ББ няма да излезе от софийския. Защо само един говори? Нещо предизборен кьорфишек ми се чини.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Не само

    56 14 Отговор
    Герп са рекетьори, това е една ОПГ .. Геп, мвро,прасето, марешки, валери, каскета.. мая и имв са прекалено малки за да се справи с тях, ше я схрускат за закуска скоро.. другите 2 партии стоят и гледат сейр
  • 35 Бизнесмените се използват ат ГЕРБ за обо

    7 21 Отговор
    Това свършва.
  • 36 Одит

    48 8 Отговор
    Трябва да се провери, защото ако е вярно, това са пенсиите на нашите родители.
  • 37 Кулинар

    66 11 Отговор
    По—добре Прилеп от Хуан за трапезата отколкото Пиле на “Градус”

    Коментиран от #50

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АПОСТОЛА БОЙКО

    6 32 Отговор
    ГЕРБАР СЕ НАРИСА НА ИСТИНСКИТЕ БЬЛГАРИ СЛАВА БОЖЕ
  • 40 Врачка

    58 11 Отговор
    80% трите Гербероиди налазиха панически да бранят мутрата—рецидивист.Кауза пердута ,сатрапа си отива в южното крило.

    Коментиран от #44

  • 41 Фурмите не

    55 7 Отговор

    До коментар #3 от "Цирк ГРОБ":

    бяха бартер. По арабския манталитет да дадеш някому фурми е равностойно да нахраниш просяк. Та - това е смисълът - пренебрежение към тези, на които даваш този товар. ИЗВОДЪТ КОЙ НИ ДОКАРА ДОТАМ, ЧЕ ИМАЩИТЕ ФУРМИ ДА СЕ ОТНАСЯТ ТАКА С НАС СИ ГО НАПРАВЕТЕ САМИ.
  • 42 Гогата

    22 65 Отговор
    На Майчето евтините постановки! Видя, че "аникорупционната" и комисия пропада, и само това успя да измисли. Костинброд нов сезон, и всичко завършва по един начин. До кога ще я търпиме тая отвратна жинъ

    Коментиран от #47

  • 43 гггг

    56 13 Отговор
    герб са пътници. чакам Кьовеши!!!!
  • 44 И сред цялата

    33 13 Отговор

    До коментар #40 от "Врачка":

    герберска измет - и като една от тях - самата Дани - да бе, същата Дани, която май не е и Дани , ама е от Пловдив, дето беше "алтернатива" на ГЕРБ на кметските избори и спечели много гласове с антиГЕРБ реторика - продължение на Биков. Удивителна принципност! Е, Дани,кой лъже?
  • 45 121212

    22 27 Отговор
    И какво се оказа... Свидетеля взел на заем 5 000 000 лева които трябва да върне на човека срещу когото плюе.... 😂 Нема такъв цирк...
  • 46 ББД

    12 15 Отговор
    Имаше навремето един "нидерландец", т. нар. "отпечатани дела", касаещи международни ОПГ, касаеха хора на високо ниво, изслушване на свидетел 2-3 метра, да няма влияние, и Комисия от 12 човека, с конкретни въпроси, уточняващи.
    А не като тук, СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА, освен ако не е ШОУ за публиката.
    Бесен съм, и тези КОМИСИИ ка за ПОВДИГАНЕ НА КОНКРЕТНИ ОБВИНЕНИЯ, а тук става въпрос за срутване на цялата държава, и масов арест на хора, както "плещеха пред микрофоните".
    Бесен съм, не знам какво се цели с тези акции, но целта е друга, различна от повдигане на обвинения, бяха засежнати и международни "афери".ОРГАНИЗИРАНИ ОПГ-та ОТ МЕЖДУНАРОДЕН МАЩАБ, КАСАЕЩИ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ, това се прави със съгласувани действия от държави спомената в разпита.
    МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ, МЕЖДУНАРОДЕН, беше замесена КѝОВЕШИ като заемащ страна, БЕСЕН СЪМ.
    На това изслушване трябваше да има КОХОРТИ ОТ ЮРИСТИ на местно и международно ниво,, огромен скандал изисващ на място.
  • 47 Това ви е

    17 11 Отговор

    До коментар #42 от "Гогата":

    самозадоволяването днес, нали? Че какво от Костинброд не ти беше ясно - фактите са факти, даже и наказан имаше за издънването, когото после направиха за заслуги министър... Или греша?
  • 48 Б Бор

    11 15 Отговор
    на тоя му остават 2-3 дни живот.
  • 49 Пепо

    22 34 Отговор
    ко наистина има спад на борсата заради думите на Илчовски, а това е лесно проверимо , Илчовски ще трябва да плаща много пари за лъжите си. Не е лошо градусчето да повдигне обвинение и на Майчето. Голям цирк предстой, но цървула Илчовски отказа тест за наркотици ,което за мен говори само едно, гузен е.

    Коментиран от #54, #62

  • 50 Е това е

    13 8 Отговор

    До коментар #37 от "Кулинар":

    реклама - на сичкия илисторат по едно градуско пиле... Този модел е изпробван, работи. А за пилитърговеца - съдействие от самия Вожд! Барнер - аз на тебе - ти на мене... "и двамата се смееме доволни..."
  • 51 РЕКАТА

    19 26 Отговор
    Мога само да се поклоня пред този човек, Светослав Ангелов! Той е Левски на съвремието! Човекът, който жертва всичко, което има в името на националния интерес. Човека, който поема негатива, отговорността и РИСКА! ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ НАС, КОИТО СТОИМ ПРЕД МОНИТОРИТЕ И ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА! СИМПАТИЗИРАМ МУ! СТО ПЪТИ БРАВО!
  • 52 факт

    23 37 Отговор
    С ТАКИВА СВИДЕТЕЛИ ЕДНО ВРЕМЕ ФАШИСТИТЕ СА СЕ РАЗПРАВЯЛИ С ПРОТИВНИЦИТЕ СИ(БЕЗ ДОКАЗУЕМИ ФАКТИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ )САМО С КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛИ.ВСИЧКИ СПОМЕНАТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И МИНЮ СТАЙКОВ(КОЙТО НЯМА ПРИЧИНА ДА ХАРЕСВА БОРИСОВ КАЗАХА ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ЛЪЖЕЦ).НЕ СЕ УЧУДВАМ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА -НАСКОРО ГЛЕДАХ ФИЛМ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.БЯХ ИЗУМЕН ОТ ПРИЛИКАТА В ДВИЖЕНИЯТА И МАНИЕРИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ И НА ХИТЛЕР -С ВДИГНАТАТА РЪКА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО .ВЪНШНОТО ОТРАЗЯВА ВЪТРЕШНОТО СЪДЪРЖАНИЕ.СТРАХ МЕ Е ДА СИ МИСЛЯ КАКВО НИ ОЧАКВА .ПРИЛИКИТЕ СА ПОРАЗИТЕЛНИ.

    Коментиран от #59, #118, #120

  • 53 Румпелщилцхен

    49 16 Отговор
    На бизнеса му омръзна от рекета и сега си връща. Ще стане страшно когато другите се престрашат и заговорят а то ще стане скоро.
    Такова шеметно сгромолясване на ГЕРБ не съм си и представял.
  • 54 А Борисов

    29 11 Отговор

    До коментар #49 от "Пепо":

    и министерският му съвет БЯГАТ от въпроси на народните представители - изводът е само един, написал си го - гузни страхливци са...
  • 55 Име

    39 15 Отговор
    А след този смелчака следват изявления на още и още засегнати, после идва ред на кьовеши... герберите са пътници.
  • 56 РЕКАТА

    23 3 Отговор
    Всичко е ХИБРИД, докато не напъне единия интерес над другия. Какво се случва с РАБОТНИЦИТЕ Е ВЪПРОСА?! ТЕЗИ ПРАВЯТ МИЛИОНИ, А ХОРАТА СА НА 1000лв бруто???!!!
  • 57 Fenasi Kerim

    44 12 Отговор
    Срамна история. Ангелов - пилето ми се видя неадекватен оплете се като пиле в кълчища, или се преструва или от възрастта. Фейсбук накъсваше и гледах по канала на Дневник в Ютуб докато си пия биричката. Това, че премиера е ходатайствал пред турските власти заради продукцията на Градус не трябваше да се оповестява пред обществото защото може ЕС да спре износа на месо от България.

    Управлението на Борисов е вредно за България. Това е най важния извод който може да се направи. Не, че останалите са много читави но тази структура наречена ГЕРБ е вредна. Много вредна и опасна.

    Коментиран от #67

  • 58 Вито Корлеоне

    14 15 Отговор
    Ти щото си много убав! Божков ли ти плаща?
  • 59 Фактите

    3 8 Отговор

    До коментар #52 от "факт":

    г-н факт са нявсякъде в държавата из всички нива, ако не вярваш разходи се малко, ПЕША. Изобщо маниери и фашисти и маникюристи нямат нищо общо
  • 60 Българин

    27 8 Отговор
    Аз вече не купувам нищо от Градус,а ти?
  • 61 оня

    5 9 Отговор

    До коментар #10 от "Този бизнесмен":

    то господаря ти виж първо как говори:))
  • 62 Илчовски

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "Пепо":

    Вената си е моя, мой
  • 63 ББД

    35 11 Отговор
    Два кордона от полицаи и международни юристи , и арест на място, преди това минимум 5 години разследвания, и не само Интерпол.
    Скандалът е огромен, да не кажа СВЕТОВЕН.
    Дава ли си сметка, тази Комисия за какво става въпрос, световен скандал на ниво селска вечеринка!
    После защо САЩ, Израел, Турция, Русия разузнавания и раследващи органи ни смятат за аборигени.
    Става въпрос за ВИК-ката, Фондове ЕС, прокурори ЕС, пране на пари, ОПГ-та във властта от международен мащаб, изнудвания, лобистки закони.
  • 64 Наблюдател

    15 27 Отговор
    Предизборен шантаж за наивници.
  • 65 Перо

    33 11 Отговор

    До коментар #9 от "Миризлив пор":

    Доказателства за различни престъпления на хунтата са една влакова композиция.Бедна ти е фантазията,сега какви чудеса ще изскочат!

    Коментиран от #78

  • 66 Алекс

    22 10 Отговор
    Бочко бавно, но сигурно го подготвят за затвора. А там в що клипчета ще участва, ум да ти зайде...
  • 67 ББД

    32 9 Отговор

    До коментар #57 от "Fenasi Kerim":

    Вие вижте Биков как беше почервенял, скандалът е от световно ниво, трябваше да има арести след въпросното изслушване, и то от световни юридически и изпълнителни органи.
    Скандалът е огромен и не засяга само България.
    Не засяга само и ЕС.
    Арести, арести на место.
    "Операция чисти ръце" бледнее пред казаното от "свидетелят".
    Скандалът е от нивото на Джулиани САЩ преди десетилетия.
    А някои хора на най-високо ниво трябваше да са закопчани с белезници.
  • 68 ponti

    18 14 Отговор
    пилетата приключиха.......като част от бизнеса и като имидж. боко също. колко по-сложно е очаквано да бъде от един пожарникар-теоретик, "каратист" без контакт, пожарникар без един угасен пожер, главен секретар (от нищо), с бомбе и кожен шлифер - АБСОЛЮТЕН СМЕШНИК! Но всички ВИЕ гласувахте за него. Е сега ще жънете това, което сте посадили, ПРОСТАЦИ! - Децата ви за нищо не стаеват, освен за к-ви, и б-цета. УСПЕХ!
  • 69 Поразен

    16 28 Отговор
    Такъв предизборен панаир светът не помни. Решавайте си простотиите в съда, проблемите на олигарсите, не са мои проблеми. Манолова, вън от политиката.
  • 70 Христо Стоянов Писател!!!!!

    16 11 Отговор
    Поредния Гербаджийски ХАМЕЛЕОН на Хранилката изпълзя от някъде!!!
  • 71 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА

    22 6 Отговор
    ...ТОВА СЕ КАЗВА ЗАТВОРЕН ГРЪГ НА ПРОИЗВОДСТВО!ЕДИНИЯ ТУЛУП ОТГЛЕЖДА ЦАРЕВИЦА ДАВА Я НА ДРУГИЯ ТУЛУП КОЙТО ОТГЛЕЖДА ПИЛЕТА НА ГРИЛ КОИТО ГИ ДАВА НА БУЛГАР КЛИЕНТ КОЙТО ОТИВА И СЕ ЛЕКУВА В ТОКУДА И СИТИ КЛИНИК И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА...
  • 72 с/р

    21 8 Отговор
    Разжалвайте го. Достатъчно поводи има.
    Нищо няма да го заболи повече.
    А след това фалшивата докторска дисертация.
    Отнякъде демонтажът трябва да започне.
    Изходната точка е неговият фалшив медиен образ.
    Как като главен секретар на МВР използваше труда на служителите, за да си организира пиар.
    Лично ги заплашваше при всяко разкрито престъпление, да казват на медиите, че е под личното му ръководство.
    Макар да не знаеше за какво става дума.
    А мафията плащаше на журналистите да го тиражират.
    Разрушете първо това и кулата ще се срути.
    Ако имате грам представа как това нещо стана фактор в политиката и завладя държавата.
    Богомил Бонев
  • 73 3224

    17 6 Отговор
    Мутренският модел се разпада
  • 74 Да разлаем кучетата 🐕 !

    16 6 Отговор
    Ей,умирам си да гледам екшъни !
    А сега ще са на живо ! Дано са качествени !
    Да има кръв,пот и сълзи ! Вадя уискито и
    фъстъците и гледам !....
  • 75 БигСтенли

    34 10 Отговор
    В момента го гледам при Дикофф. Тоя е идиот малко, но пича е тръгнал ва банк и не му пука за нищо. Мачка като валяк, дано има още като него. Ще става страшно!
  • 76 123

    20 11 Отговор
    Не познавам бизнесмен които 20 години да купува скъпо и да го продава по евтино без да е фалирал.факта че бизнесмена е искал от Министър председатела да го препоръча на Турската Земеделска служба за да може да изнася месо в Турция говори, че месото му е ниско качественно или че Българската контролна служба е корумпирана и никой не и вярва в документите които издава.

    Коментиран от #94, #97, #101

  • 77 Анонимен

    5 10 Отговор
    По добре малцина да жертвате отколкото цял народ. Рр не ви е виновен. Много сте лоши. Бяха се самозабравили. Обиждаха, искаха пари, изнудваха, много са, но дойде коронавируса и малко поотихнаха нещата. Те са силни и по добре да си мулчиме. Няма смисъл. По умният отстъпва. Много хора погубиха. 12 години. Забравиха от 2009 до вчера. Не ме еня. Погубени животи, младини на мнозина българи от бкпбдпдпссдсндсвгербабвинайвечедосгерб

    Коментиран от #129

  • 78 замислен

    10 5 Отговор

    До коментар #65 от "Перо":

    ако няма доказателства няма да има и присъда, мисля с това трябва да започнем
  • 79 Ко рече?

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "ВАЖНО":

    При подлогата на черупката! Не ме занимавай с олигархични глупаци. Утре чукам частно трябва да съм свеж.
  • 80 Тъй ли?

    12 8 Отговор
    Да приемем ли,че 5-те % истина е,че сте продали фалшивите си акции на пенсионните дружества "под натиск"?!Щото туй си е за затвор,нал тъй?
  • 81 Кольоо

    9 7 Отговор
    Една приятелка бачкаше на кафето в градинката до мвр. Един главен секретар, по това време и досаждаше. Та тя го оважаваше до тогава, после разбра какъв смешник е.
  • 82 Анонимен

    11 7 Отговор
    Много животновъди изгоряха. Даваха на техни, но можем и с имена, но те всичко отричат. 12 г всичко работи за тях герб и другите
  • 83 Ама големи

    15 12 Отговор
    смехурковци сте.Всички наред! Видиш ли,тоя зърнара,едва ли не бил Индже войвода.Абе всичко е глутница.Мелези между чакали,хиени и питбули.Отесня терена,и сега започва гризене на гърла.Който оцелее,оцелее! Със сигурност за нас- милионите въртоглави Оф,фф,се от цялата тази цирк програма,ще ни остане поредния среден пръст.Нито Бойко ще осъдят,нито някой от тези.Колкото осъдиха и Предишните,та чак до новите който уж са задържани,а до месец- два ще бъдат навън, без да са загубили и стотинка.
  • 84 От Кнежа

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Илчовски":

    всички сме такива. И да знаете-не лъже.
  • 85 Черупка холдинг

    13 9 Отговор
    Представя, СЕИРА НА ОЛИГАРСИТЕ-вечерно предизборно шоу, з работници на 500- 1500 лв заплатка. Водещ Мая честната.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 6 Отговор
    Фурмите са много хубави и сравнително евтини!Отначало ги купувах на 2,2лв,после на 2,5 лв сега 2,8-3 лв,но ги няма винаги!Май свършиха.Толупа и този ще си хортуват в затвора,от казиното в монако До ЦСЗ!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бобо

    9 10 Отговор

    До коментар #2 от "Илчовски":

    Глупости малко пушилка ще вдигне нищо повече.Непоклатим е Боко тиквата.

    Коментиран от #121

  • 90 бай Иван

    8 7 Отговор
    Е.*ати австралопитеците, егати бизнеса, тия само издават членразделна реч.Останах без думи, май не само аз!
  • 91 Бибитко

    15 5 Отговор
    Иван Ангелов - Пилето, който се прави на света вода ненапита, редовно трови въздуха на Стара Загора с комините на завода за олио "Бисер Олива". Защото е много беден, че не може да приведе горещото производство от общо пет котела изцяло на газ и затова гори кюспе. Районната инспекция по опазване на околната среда редовно изготвя неверни протоколи за измервания на въздуха, че всичко е в нормите. Естествено и кметът, който е от ГЕРБ, също си пасува. Та нали Иван Ангелов е личен приятел - както той самият призна, с Бойко Борисов?
  • 92 ссс

    11 12 Отговор
    Този Илчовски , го издирват за 4 убийства , рекет и други престъпления, пише в "24 часа",престъпленията са изброени и не са леки,нито са малко
    Този е много по-опасен от Бойко,по това,което прочетох в медиите!

    Коментиран от #105, #108

  • 93 КРОКОДИЛА

    9 5 Отговор
    СИЧКИ ОТ ПАРАЛАМЕНТО НА ПСИХО ТЕСТ - ВЕДНАГА НА МОМЕНТА ......НОРМАЛНИ ЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ ..............
  • 94 Защо

    8 12 Отговор

    До коментар #76 от "123":

    Не мислиш, че турските ветеринарни служби, което е логично, спират вноса, за да защитят собственото си производство?! Факт! И Борисов бил лош, че благодарение на приятеството си с Ердоган, помогнал на България, А?!

    Коментиран от #98

  • 95 Истината

    12 11 Отговор
    Илчовски ти си лъже!
  • 96 демократ

    12 9 Отговор
    Гледах комисията.Разбрах едно - Тази дани ли е, здравка ли е каназирева от Пловдив е по-Тъпа и от милиционера до нея.
  • 97 Въобще

    5 5 Отговор

    До коментар #76 от "123":

    Не значи, че българската ветеринарна служба е корумпирана!
  • 98 Патил

    4 5 Отговор

    До коментар #94 от "Защо":

    Турците има техен образец на ветерелинапен сертификат, не признават дори Холандски оригинал. Някаква корупционна схема, върви отдавна.
  • 99 Путин

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    7-ми май,
    2000-та година.

    Владимир Путин полага клетва като втори по ред президент на Русия.
    След Борис Елцин.

    И както Горбачов и Елцин погребаха СССР,
    така и ботоксовият Путин води РСФСР до разпад!

    По курса днес 1 рубла=0,02 лева!
    /1 рубла = 2 стотинки!!!/

    Амин!
    Алилуя!
  • 100 ПУТИН

    9 9 Отговор
    БЪЛГАРИНА Е КРАДЛИВ И КОРУМПИРАН НЕЗАВИСИМОСТ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е! ТОА ДЕБИЛ САМ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е РАЗДАВАЛ РУШВЕТИ, А ПЛАЧЕ, ЧЕ СА ГО РЕКЕТИРАЛИ? КОГАТО ДАВАШ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ - НЕ СЕ БРОИ, ДРУГОТО Е РЕКЕТ?

    Коментиран от #102

  • 101 Действителен

    2 3 Отговор

    До коментар #76 от "123":

    Слечай за провален наш внос, от друга фирма, при всичко на Шест, в Руската федерация ! Политико-икономически натиск, но Сергей Станишев , не се справи с Владимир....
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Иван Ангелов

    5 5 Отговор
    Е просто по-лоша версия на БМБ.
  • 104 коби

    9 4 Отговор
    "старозагорската фирма „Градус“, с която е имала бизнес отношения земеделската министърка Десислава Танева, посочват от "Биволъ".
  • 105 Ти чети 24 часа

    3 4 Отговор

    До коментар #92 от "ссс":

    И скоро трътка ще ти поникне.
  • 106 Гогата

    5 1 Отговор
    Ако сте купували пилешко в Турция , няма кръв, няма вода, висока летва е.
  • 107 Реалист

    8 4 Отговор
    По Тв " Евроком", при Сашо Диков тази вечер,Илчовски говори три часа, без да каже нищо,освен: " Тоя ме заплашва,оня ме рекетира,Петя Аврамова ми се обади и т.н. и т.н. Прокуратурата щяла да направи " разпечатка на разговорите"?? А защо " печеният" Илчовски не е записал със скрит микрофон и камера всичко това?? Без тях, твърденията му струват,колкото на геврека дупката!! А да чака Прокуратурата е все едно да чака от умрял писмо!!!

    Коментиран от #116

  • 108 Беновска пита

    6 5 Отговор

    До коментар #92 от "ссс":

    В кои " медии" си чел бе тикво!! В медиите,подлоги на Чекмеджето ли?? Ха ха ха ха!!
  • 109 баба ти от бг

    3 2 Отговор
    глупаци , в кой век живеете? Тези селски имена от шоп селяни и макета? Дали ще присъстват после?
  • 110 Бай

    8 3 Отговор
    Нещо не разбрах.. болница,,Токуда" както той я нарича и "Сити клиник " на този "Пилето"ли са ?!Голям майтап!
  • 111 ЧИЧИ

    9 3 Отговор
    ЧЕРЕПА НЕ ГИ ОПРАВИ АМА СЕВЕРОЗАПАДА ГИ ОПРАВЯ С 200 ОТ ТУК ЩЕ ПОЧНЕ БЪЛГАРИЯ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА НАЙ ПРОПАДНАЛАТА ОБЛАСТ В ЕВРОПА

    Коментиран от #119

  • 112 вили

    6 4 Отговор
    БРАВО НА ТОВА МОМЧЕ МОЖЕ ДА Е ПРАВИЛ ДАЛАВАРИ АМА СИ ПРИЗНАВА ДАВАЛА Е НА ГЕРБ ЯКООООО
  • 113 заката

    7 3 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ УТРЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ
  • 114 буковски

    6 2 Отговор
    тая Петя Аврамова беше сервитьорка в сувенирната палата на центъра във Враца давал съм и бакшиш един лев и се радваше като малко дете като гледа лампа
  • 115 справедлив

    4 2 Отговор
    Този наистина е надрусан ха ха ха
  • 116 Бачо Киро

    1 2 Отговор

    До коментар #107 от "Реалист":

    Що, ако ги беше записал кво? Ще ги допуснат като доказателство по дело? Бастун... Да провери прокуратурата бе, съвсем редовно може да види дали оная пача е звъняла на тоя и готово, ще се види тоя ли лъже или оная, дето уж не го познава. Малко ме съмнява ей така да тръгне който и да било, да не говорим човек дето има какво да му вземат, ей така да дрънка пред комисии и телевизии. Мислиш го за по-тъп отколкото е.
  • 117 Анонимен

    2 2 Отговор
    От 17 годишен е започнал да работи. Има самочувствие, но има покритие. Казва си мъката. Но си е за страх. Много хора ги е страх. На 41 г. От всеки човек бизнесмен не става. Питат го за образованието. На запад сорос и други са започнали и те от малки. Като имаш образование, пак не ти дават за което си учил. Практиката учи. Браво, но дано не го убият. Страшно е. Иван пилето глух, на 66 години..
    Весели празници и обичаи и Бог да те закриля.
  • 118 Мария

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "факт":

    Тези дни ми се наложи да пиша реферат за стопанството на България от 1919-1939. Когато прочетох за преврата през 1934 г. на военните , който е намерил почва след неуспешни опити да се състави правителство, направо ме побиха тръпки. Ситуацията доста прилича на сегашната в страната.
  • 119 РезерватаБаце

    2 3 Отговор

    До коментар #111 от "ЧИЧИ":

    Севрна България от Черно Море до Видин е Стара България, там е спрял Онзи с Конската Опашка и е казал "Тук ще е България!" всичко на юг от Стара Планина и по-точно Средна Гора е ВИ-ЛА-ЕТ, "долина на дълбоките г@щи" и минарета, зурли и сюнети.
  • 120 Объркан народ

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "факт":

    Най лесно се контролира
  • 121 Само

    0 1 Отговор

    До коментар #89 от "Бобо":

    Калашник би го разклатил нали
  • 122 внимание

    0 1 Отговор
    Тези инсинуации са комунистически почерк. Човек не може да сбърка.
    Явно това е репетирано много пъти и сега хващат честните хора неподготвени. Трябват здрави нерви за да се отблъснат такива атаки.
    Четри години са плели тези интриги. Възможно е да е имало заложени капани на документално ниво. Трябва много да се внимава.
  • 123 Велин

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "чато":

    Може би сте прав ама повече от 50% от напусналите българи са родени по времето на Луканов и Виденов. И как те са прогонени!?!? И що като все БКП е виновна за всичко се правите, че не знаете кой и какъв е г-н Борисов!?!?
  • 124 nikolay

    0 0 Отговор
    Този пък ушат циганин какво иска от тях незнам.
  • 125 Бай Крас

    0 0 Отговор
    Бай Ганьо прави избори! Срам и позор! Едно да знаете, сметката за целия сеир и цирк ще я плащаме ние. Така че .... мислете!!! Каква е целта на цялото упражнение? Дали нас ни има в уравнението на тия дето дърпат конците?
  • 126 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    НЕКА ИЗЯСНИМ ОБВИНЕНИЯТА " ВИЕ СТЕ РЕКЕТЬОРИ " .
    ТОЙ ЕДВА ЛИ Е ХОДИЛ ПО ПАРТИЙНИ СВОДКИ В ОФИСИТЕ .
    ОБВИНЕНИЯТА СА КЪМ УПРАВЛЯВАЩАТА АДМИНИСТРАЦИЯ .
    СЕГА СА ГЕРБ, УТРЕ ДРУГИ . СХЕМАТА ЗА РЕКЕТ СЕ ПОВТАРЯ .
    ДА МУ МИСЛИ АДМИНИСТРАЦИЯТА . ЩЕ И СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА ЗА РЕКЕТ . КАК ? САМО ГЛЕДАЙТЕ .

    Коментиран от #131

  • 127 ДА СЕ НАМЕРИ ОРИГИНАЛА НА

    1 0 Отговор
    Плана РАН-ЪТ, написан от ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА НИ И НА БЪЛГАРИЯ!!!
    Този план е ПРЕДИЗВЕСТЕНАТА СМЪРТ на България и народа ѝ!!! Вътре дори са описани последвалата МЕЗЕТИЯ и НИЩЕТА, също и как ще стават УНИЖЕНИЯТА от ИЗНАСИЛВАНИЯ С ИЗДЕВАТЕЛСТВА КАКТО НАД ЖЕНСКАТА ЧАСТ, ТАКА И НАД МЪЖКАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО С ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ ЗА “ДОСИЕТА” за ИЗНУДВАНЕ И РЕПРЕСИИ!!! Този КРИМИНАЛЕН, ГЕНОЦИДЕН ПЛАН ран-ът, тогавашния ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА И ПРИЕ С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО!!! Престъпната групировка ГЕРБ са едни от изпълнителите на ЕКЗЕКУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, предизвестена ни през 1989 година!!!
  • 128 !!!?

    2 1 Отговор
    Илчовски е копие на Али Агджа (атентатора на Папата). Манолова&Со му задават субективни въпроси и той отговаря това което искат да чуят от него. Казал му областния управител да си плати водата за поливане по държавни цени, а той го продава това на Манолова за рекет. Токсична предизборна кампания на Бабикянската шайка !!!?

    Коментиран от #132

  • 129 селтак

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Анонимен":

    А ревизорката Мйна Мйнолова и компания, от 1990 до 2009 колко младости и млади животи погубиха? Ай си .......!!!
  • 130 Пацо Гацо

    0 0 Отговор
    Като разбъркаш боклука , винаги мирише
  • 131 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор

    До коментар #126 от "аз съм Веска":

    Заблудата ти е пълна! Администрацията е отражение на политическата върхушка на сатрапина Борисов, богохулник, пройдоха, блубник, крупен лъжец, негодяй и мерзавец (забравих ли нещо вярно и истинно за него?! А, да! КОСМИЧЕСКИ КРАДЕЦ, СЕРИЕН УБИЕЦ, УБИЕЦ НА ДЪРЖАВНОСТТА, КОРУПЦИОНЕН ДЯВОЛ, ДОКАРАЛ ДО КОРУПЦИЯ МЕРКЕЛ И ТРЪМП, А И МНОГО ДРУГИ БЕЗБОЖНИЦИ СЪС СЛАБИ АНГЕЛИ!)!
  • 132 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "!!!?":

    Много ти е развинтена фантазията! ,,Къде го чукаш, къде се пука!" Българска поговорка. Странно е, че си пишуркате на дребно, а не виждате в Бъдещето, тоест, КАК ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ! ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПЛАНОВЕ, ПРОГРАМИ, ИДЕИ! А не както го е казал младият, но Гениалния поет-революционер Христо Ботев! : ,,Патриот е! Душа дава за Наука, за Свобода! Но не своята душа, БРАТЯ, а Душата на Народа! Не пропуска Литургия! Защото Църквата му й търговия!"! ЗАТОВА Е ПО-ДОБРЕ, ДА ОТИДЕМ Първо, към Президентска Република и, ако Е РЕКЪЛ ГОСПОД, Второ, - към ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ПО ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ! Чрез референдуми, допитвания и други демократични принципи НАРОДЪТ ОПРЕДЕЛЯ ГЛАВНИТЕ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРАВЛЕНИЯ НА ДЪРЖАВАТА! Например: Да отпадне ли т.н. Плосък Данък за Фирмите и да бъде заменен от Прогресивен Данък, както е в Западна Европа - 40%, 45%, 50% (Швеция, Норвегия, Финландия, Франция, Германия, Холандия и много други!)! Това може да стане след Успешна Съдебна Реформа, за да имат ДОВЕРИЕ в Държавата чуждите и наши инвеститори! Цел: Възраждане на България и Връщане в Родината на 3000000 млади българи! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове