Last news in Fakti

22 Май, 2021 08:50 3 685 119

Дариткова: Направихме България стабилна

  • даниела дариткова-
  • герб

По думите ѝ настоящата политическа криза е резултат от съглашателството на новите и старите партии под лидерството на президента Румен Радев

Дариткова: Направихме България стабилна - 1
Снимка: ГЕРБ

Намираме се в период с наслагваща се политическа криза върху все още бушуваща здравна. ПП ГЕРБ преодоля няколко кризи в своето управление. Утвърди се като партия, която гради България. Оказа се обаче, че това не е достатъчно. В единен фронт срещу нас се обединиха привидно различни политически течения. Това заяви общинският ръководител и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова по време на областно събрание на младежката структура на партията в Смолян, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ - Смолян.

По думите ѝ настоящата политическа криза е резултат от съглашателството на новите и старите партии под лидерството на президента Румен Радев.

„В момента сме заложници на политическите амбиции на президента, който влезе абсолютно неопитен и като изпълняващ тази си функция по никакъв начин не показа политическо мислене, различно от военното. Виждате какви са назначенията в момента - служебно правителство предимно от военни. Неговите правомощия по Конституция са да подготви изборите, а в същото време основното, с което се занимава, са реваншистки уволнения и гонения на кадри, заместването им с изключително спорни персонажи - нещо, което на нас никой нямаше да ни го прости. Будната протестърска общност или мълчи, или приема всичко това с голяма доза оправдание. Примерно директор на НАП, който по-скоро е известен с постиженията си в сферата на културизма, назначения в МВР на лица, които са били в листата на национално издирвани персони“, уточни Дариткова.

Пред младежите тя сподели, че е възмутена от некоректното и неблагодарно отношение към всички, които изведоха България от здравната криза.

„Като се започне с отношението към Националния оперативен щаб и се неглижира труда на всички лекари, медицински сестри и санитари. Здравният министър си позволи да каже, че понеже се е стоплило в момента, затова нямаме много пациенти, иначе нищо в мерките не е сработило“, каза Дариткова.

Тя подчерта, че ГЕРБ е с много ясна евро-атлантическа ориентация, позиционирана в център-дясно и е за действаща парламентарна демокрация.

„В момента имаме точно обратното - употреба на президентската власт за дестабилизация на България. Жалкото е, че след 30 години виждаме изключителна агресия и невъзприемане на чуждото мнение. Този тон беше зададен в 45-тото Народно събрание и за съжаление той ще се наложи в предстоящата предизборна кампания“, смята Дариткова.

Тя е категорична, че каквито и вини, а даже и престъпления да се вменяват на ГЕРБ, те са безпочвени. „Ние направихме България различна, уважавана европейска страна - член на Банковия съюз, приета в преддверието на Еврозоната. Това ще остане в историята, построеното ще остане и някога ще бъде оценено“, убедена е Дариткова.

Според областния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов всяко зло е за добро – ГЕРБ явно трябва да мине и през този етап.

„Смятам, че след тези яростни атаки ще се калим и отново ще дойде време, когато ще покажем възможностите си. Най-важното е да сме близо до хората, защото освен отговорност, политиката е шанс да помагаш и да направиш нещо добро за другите. Важно е да чуваш приятели, съседи, колеги и да помагаш, да бъдеш връзка между обикновения човек и партията, която да решава проблеми не само на отделния човек, а и на групи хора. Ние винаги сме били и ще бъдем отворени за комуникация, защото наглед и най-маловажния проблем е значим за отделния човек. На никой не му е лесно, но когато някой му подаде ръка в труден момент, той го оценява“, посочи Мелемов.

Според него политиката иска търпение и постоянство. „Ако го имаме, съм убеден, че ще успеем заедно“, категоричен е Мелемов.
Според Недялко Славов – общински председател на ГЕРБ в Златоград и досега областен управител, тази година е исторически много интересна и след време тя ще бъде внимателно анализирана.

„Ако разсъждаваме разумно, ние постигнахме 90% от управленската си програма както на национално, така и на регионално ниво. Все още не мога да намеря отговор на въпроса къде толкова сбъркахме, за да генерираме такъв сериозен негатив. Очевидно има центробежни сили, които до известна степен режисират тази ситуация, но прогнозирам, че ще излезем още по-силни от изпитанията“, подчерта Славов.

Неговият съвет към младежите е: „Бъдете подготвени и сериозно мотивирани да поемете ГЕРБ във ваши ръце, защото идва моментът на смяна на поколенията“.

На областното събрание присъстваха членове от общинските структури на младежката организация, които номинираха кандидати за членове на НИС.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 71 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ ВЪН

    191 7 Отговор
    С ДВЕ ДУМИ: СРАМ И ПОЗОР!

    Коментиран от #72

  • 2 наблюдател

    190 9 Отговор
    Направихте България по-стабилна в кое? В подслушването ли?
    Не мога да си представя, че още има кой да ви се връзва на брътвежите. А, да, сигурно само рекетираните и то от страх.

    Коментиран от #38

  • 3 Критичен

    67 29 Отговор
    Да, има доста добри неща които се направиха последните години, но, има едно но, вашия лидер ос----ра работата,
  • 4 плюс минус

    136 5 Отговор
    Много, ама много ви вЕрвам.
  • 5 Васил

    156 6 Отговор
    По скоро вашите банкови сметки станаха стабилни докато Българина преживява с минимална заплата.

    Коментиран от #97

  • 6 русенец

    110 6 Отговор
    Гербаджиите се оказаха по-добри демагози от другите комунисти от БСП. Браво! Школата на АОНСУ и Милицията си казват думата!:) ...
    Изобщо има ли някой представа защо в Бг психиатрията не е на ниво?
  • 7 Георги

    130 5 Отговор
    Добре оправихте приятели и роднини. Мръсна долна крадлива зган.

    Коментиран от #118

  • 8 Еми

    131 6 Отговор
    Млъквай злобна, дребна, нечистоплътна женица, отвратихте всеки с лъжи, кражби, наглост и куп грехоеве. Замълчи. И искайте прошка.

    Коментиран от #13, #19

  • 9 5kof

    110 5 Отговор
    ПП ГЕРБ трябва да бъде забранена и извадена от политическия живот на страната! Бедствията, грабежът и разрухата след тяхното управление, съчетани с имиджа на държавата като корупционна, с властваща мафия, са достатъчно основание да бъдат не изчегъртани, а забранени. А.. времето ше свърши дтугото.
  • 10 Мутри, вън!

    121 7 Отговор
    Партиите и президента са ви малък проблем. Народът е отвратен от ГЕРБ и не ви иска. Това ви е големият проблем.

    Коментиран от #25

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 шефа

    18 33 Отговор
    Искам да изклатя Дариткова........................................

    Коментиран от #20, #108, #116

  • 13 наблюдател

    80 5 Отговор

    До коментар #8 от "Еми":

    И да искат прошка, кой вече ще им я даде? Аз не бих.
  • 14 Последния Софиянец

    95 6 Отговор
    Стабилно бедни ни направихте.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ле ле

    62 5 Отговор
    Тая мома па се е микродозирала с псилоцибинови гъби .
  • 17 Българка

    87 5 Отговор
    ГЕРБ направиха България стабилна в мизерията, разрухата, смъртността, ширещ се рекет, корупция, липса на свобода на словото и зависими медии, политически подчинени правораздавателни и разследващи органи, които обслужват муафията и мутритей. Дариткова да не бърка връщане на нормалност и търсене на справедливост с реваншизъм! Трябва боклука, който е навсякъде да бъде ИЗХВЪРЛЕН. Масови арести и повдигане обвинения за престъпниците!
  • 18 карамфила

    71 6 Отговор
    Майко мила,колко е грозна и лъжлива,като идола си,тази помакиня.Не знам за другите пишман доктори милионери но тази ако я срешнеш по коридора в някоя болница инфарктът ти е гарантиран.

    Коментиран от #30

  • 19 Гост

    7 77 Отговор

    До коментар #8 от "Еми":

    Тролче, не мож и стъпи на малкия пръст! В Смолян тя е уважаван лекар педиатър, и не е прекъсвала практиката си дори и докато беше депутат. За разлика от твоя кумир Мая Кюстендиската Слива...

    Коментиран от #23, #27, #31, #61, #78

  • 20 Къф ти е проблема

    34 3 Отговор

    До коментар #12 от "шефа":

    Има тарифа. Винкела как си шари. За пълна програма 200 лв.
  • 21 мафия

    70 5 Отговор
    Мафия! Оплетоха страната в мафиотски зависимости. Няма Правораздавателна система, няма законност, няма свободна икономическа инициатива. Най-бедната страна в Европа, с най-висока смъртност и с най-голяма разлика между бедни и богати! Това направи ГЕРБ за 11 години.
  • 22 оня с коня

    9 73 Отговор
    Абсолютно права е Дариткова относно Стабилността която гарантираше ГЕРБ при Управлението си- и във финансово,и във Политическо отношение.Което пък бе Оценено по Достойнство от Международните Рейтингови Институции/"Фич" например/.Във момента благодарение на това Служ. Правителство без всякакъв Авторитет Летим устремно към Дъното и единствено ГЕРБ и ЗДРАВАТА РЪКА на Борисов може да спре тоя Летеж.Ако обаче след предстоящите избори ГЕРБ отново не може да състави Правителство,то Гарантирано ще настъпи истинска Анархия и Беззаконие,като не е изключена и Гражданска война.Хубавото е че сме в НАТО,защото ако не бяхме,то Русия БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ би нахълтала с Десант по Море за да "защити Физически Гражданите си у нас,както и Имотното им състояние.А знайно е,че 500000рускиграждани притежават 300 000имота в БГ!

    Коментиран от #28, #32, #54

  • 23 карамфила

    48 5 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Педиатър???Горките деца ще са стресирани за цял живот и ще са на антидепресанти.

    Коментиран от #33

  • 24 Българка

    58 6 Отговор
    Постиженията на освободената директорка на НАП Галя Димитрова е, че НАП за 3 години са отписали/ не са поискали да съберат 10 милиарда данъци. Ако ощетяване на хазната е да прикриеш/ да не поискаш 10 милиарда, не ми се мисли какво би било неуспех. Знаем че обръчите фирми на мафията не са закачани да плащат данъци. Защо още няма отговор на множеството запитвания защо "Лукойл" не внася данъци и какви са констатациите от направената преди години ревизия? Защо се крие ревизионния акт? "Лукойл" се разследват за пране на пари в Барселона, а в България е свещена крава

    Коментиран от #37

  • 25 Гост

    8 28 Отговор

    До коментар #10 от "Мутри, вън!":

    Кой народ, бе? На изборите се видя, най много народ събра Слави, цели 17%! И то при гласували по-малко от половината българи! Ама на виене го докарват на 110%!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 данито рептила

    23 5 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Правила е конфликт на интереси , тъй да се изразим.
  • 28 карамфила

    27 7 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Болен си и то безвъзвратно.Вземи си от тези хапчета които ти преписа дъртикова,онези малките розовите които те преспиват.

    Коментиран от #39

  • 29 Дан Колов

    24 4 Отговор
    Уорф от Стар Трек пак е избухнала с главобол. На фона на последните дни опорката за стабилна България вероятно е усмихнала по-будните младежи на герб. Дори имам новини от кухнята на това събрание: Младеж попитал Дариткова какви са тези пакети по банките, на които пише 10 тест. Дариткова отговорила, че това не е 10 тест, а пише IQ тест. Да го правим ли, попитал будния младеж. Вече не - отговорила Дариткова
  • 30 Гост

    12 12 Отговор

    До коментар #18 от "карамфила":

    Ходи в Чепеларе и им кажи че са помаци, отворко?

    Коментиран от #45

  • 31 Фитнес

    17 7 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Ама и ти си един турчин резан

    Коментиран от #42

  • 32 Псих

    11 6 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Ти май си Оня под коня
  • 33 Гост

    6 11 Отговор

    До коментар #23 от "карамфила":

    Вероятно, щом казваш...
    Но ако те видят теб, директно ще опънат петалата!

    Коментиран от #46

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Не е така

    29 5 Отговор
    Първо :много млади и читави българи се отказаха да живеят и работят в България . Второ : Разбихте малкия и среден бизес и много други примери без край .
  • 37 Венци

    5 17 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Нема страшно, културиста че напъне мускул и ше ги сабере барабар с лихвите до края на другио месец!
  • 38 Ще ти

    34 5 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    кажа в кое:
    1. Стабилно на последно място в ЕС по стандарт на живот, заплати и пенсии
    2. Стабилно на първо място в ЕС по смъртност и корупция.
    3. Стабилно на 112-то място по свобода на словото
    Абе стабилитет отсекъде.
  • 39 оня с коня

    7 11 Отговор

    До коментар #28 от "карамфила":

    И те питам Аз Тебе7След като съм болен "безвъзвратно",закво да се харча за Апчета?Определено ми приличаш на Неадекватен Протестиращ против "всичко що мърда",но нека изчакаме резултатите от Изборите.

    Коментиран от #49

  • 40 гнус

    30 5 Отговор
    Направихте Бг стабилно бедна и на дъното на всички класации. Стабилна ви бяха само корупцията и усвояванията.
  • 41 НЯКОЙ

    24 5 Отговор
    Ама сте изпечени лъжци и гьонсурати всички там, бойко с конкурс по '' правене на луди'' ви е избирал , изглежда. Целият свят им казва че дълбаем дъното, само те ти обесняват че цъфтим и вързваме. Където да копнеш по институции, мръсотия и корупция, тя ти дрънка за цветя и рози. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, СЪДИ ЗАТВОР.Само тогава ще има възраждане за страната ни.
  • 42 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #31 от "Фитнес":

    Чист българин от Коньовица съм, а не джуревец като теб.
  • 43 Тредстоун

    8 19 Отговор
    Времянките на коремното ще омаскарят всичко до което се докоснат. Те нямат нито капацитета , нито намерението да градят , те са пратени да мародерстват и вкарват интрига по всички теми, после обяснявай че нямаш сестра , както каза и насилвания от записите /по думите на платената балалайка илчовски/.От тоновете глупости , нито един факт , само лъжи която едн след друга падат, сега и за подслушванията които аатанасов акара в играта , те са му слабост , навремето самия той беше разследван за незаконно подслушване. После и манекенката която платения илчавски показа , ама после се отказа , сбъркал , не била тя друга била..... . Сега и с тия глупости за 10 мил.несъбрани , да ама те от 2005 до 2009 , сега им пада давността , ама балалайките не го споменават , защо ли? За чекмеджето какво да говорим , само труфел би се хванал на тая олигофрения , имаме снимано , ако е въобще реално чекмедже , имаме сниман и Борисов как спи , на две отделни снимки , по същата логика сега новата еднодневка премиер ако го щракнат да спи на леглото могат да го окомплектоват с чекмедже , смешници.

    Коментиран от #53, #79, #83

  • 44 Госあ

    30 6 Отговор
    Тук съм съгласен, България стои много стабилно на дъното на Европа и света. Корупцията, простащината, безработицата и липсата на квалифициран труд са толкова стабилни в България след трите мандата на мутрите, че съм много скептичен кога и как ще излезе от тая стабилност.
  • 45 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    И в Чепеларе ли има помаци?Помислих си че там са българи ама май съм сгрешил.

    Коментиран от #60

  • 46 карамфила

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Мен не ме мисли,аз по болници не ходя.

    Коментиран от #71

  • 47 chi

    21 4 Отговор
    Ограбихте България и българите и трябва да бъдете съдени за геноцид!
  • 48 Ива

    18 4 Отговор
    Болни мозъци
  • 49 карамфила

    10 4 Отговор

    До коментар #39 от "оня с коня":

    Хапчтата са не за да ти помогнат а да отложат края ти след като короната не можа да си свърши работата.
  • 50 хихихихихи

    18 4 Отговор
    То по-стабилно вкопаване на дъното няма накъде!
  • 51 гост

    21 4 Отговор
    Наглост безмерна. Никога повече. Изверги. Толко продажни хора, как се събрахте
  • 52 JEFF

    13 4 Отговор
    Няма политическа криза. Има служебно правителство. И вие имахте такива. Кризата, каквато и да е ,я предизвиквате вие .
  • 53 и наглец съм

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "Тредстоун":

    Абе , къде е Буци , никакоф го нема , некъде е легнал , като сом у подмол , спотаил се е . Да не се е осъзнал колко е тъп , или брои и реди пачките , храносмила един вид ?
  • 54 Ццц

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    И преди съм ти писал. В твоя случай коня трябва да е в каруцата, а ти със самара...
  • 55 Next

    13 4 Отговор
    Герберасите убиха България, незнам колко години ще са нужни за да има някаква нормалност. Трифонов е прав че всичко свързано с герберасите трябва да бъде заличено.
  • 56 тралала

    17 4 Отговор
    Дариткова: Направихме България стабилно-мобилна. Половината население се изнесе в чужбина,а другата половина нещо се колебае. Имаме си и ТКП-ка за бъдещото НС.
  • 57 Георги v.

    17 4 Отговор
    Тази вярва ли на приказките си? Такива хора наистина са загубили представа за реалното положение в България. Безсрамни нахалници.
  • 58 Права е

    4 12 Отговор
    Мунчо Рускоподлогов Дубайфигурантов обедини всички комунистически отрепки прекръстили се на "демократи" и какви ли,не в една"партия"! Честито на гласувалите "умници"! Нали искахте млади"умни и красиви"..а какво стана?? Получихте Зайка на 80г. Маяма,Бойкикев, Бобаян и още много крадливи потомствени комундели!
  • 59 363766

    10 4 Отговор
    И нея ще подпукат за пампоровогейт и почистващите фирми
  • 60 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    ПрДа, до преди 100 и малко години повечето са били, ама едно известно и силно дружеството глава е успяло в този регион да възроди Христова та вяра! Има доста литература на тази тема!
  • 61 Трулейчо

    14 4 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Може да е добър педиатър, не знам.
    Като политик е нищо.
    А това че защитава ОПГ ГЕРБ я прави съучастник

    Коментиран от #65

  • 62 Гост

    3 2 Отговор
    Да, до преди 100 и малко години повечето са били, ама едно известно и силно дружество тогава е успяло в този регион да възроди Христовата вяра! Има доста литература на тази тема!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 валентин

    4 9 Отговор
    СЕГА ИМАМЕ ИЗБОР ПРЕЗ ЛЯТОТО
    Най голямо зло.... БСП плюс ДПС плюс който и да е.
    по малко зло....... ГЕРБ плюс СДС плюс ПАТРИОТИ
    самото зло....... МАЯ или БОЖКОВ от която и партия да са
    непробвано зло..... ОСТАНАЛИТЕ!
  • 65 Тролейчо

    6 5 Отговор

    До коментар #61 от "Трулейчо":

    МКС? Ама не космическата станция, Мая Кюстендиската Слива да попитам, тя добър политик ли е? Щото друго не знам да е работила преди!?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гневен бургазлия

    14 4 Отговор
    Егаси нагрлите и безскрупулни хора дето са тия гербери... Хората се били обърквали от псевдоинформацията която залива обществото... Да бе Риткова.. Ние не излизме на вън и не виждаме абсурда който цари в държавата ни!!!... Който вие създадохте за десетилетие... Всеки ден излиза нова мнизерия от вашето царуване.. А вие най безочливо ни успокоявате че това е нещо нормално... Ще стане страшно.. Ще падат нечии глави ми се струва!

    Коментиран от #77

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Просто човек

    11 4 Отговор
    Стабилна в кое? Най-ниски доходи, най-нисък жизнен стандарт, най-голяма смъртност, най-ниски пенсии...Да продължавам ли? Я се смирете малко и мислете защо сте в това положение...
  • 70 Пешо

    13 5 Отговор
    Да, България стои много стабилно в дъното на всички световни класации😡
  • 71 Тролейчо

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "карамфила":

    Не те мисля, и ми е през крачола къде ходиш...
  • 72 Тая

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ ВЪН":

    Нали видя народната любов като я изкараха през задния двор с полицейска куртка. Хем не може да управляват понеже нямат умствен багаж хем искат да са на хранилката. Е СТИГА 11 ГОДИНИ СТИГАТ!!!
  • 73 Уйке

    16 4 Отговор
    Права си Дариткова! Позиционирахте твърдо България на първо място в ЕС на всички отрицателни класации и на последно на всички положителни! Но вие от ОПГ ГЕРБ отчитате резултатите според това, което сте откраднали, те за вас са изключително успешни!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 валентин

    3 9 Отговор
    КАЗАНО ОТ ГЕРБ преди малко по телевизията.
    цитирам дословно,,,ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА СИ Е ПРОСТО ВЯТЪР,,,
    БЕЗ КОМЕНТАР.
  • 76 факт

    11 4 Отговор
    тази партия трябва да се забрани!
  • 77 гнус гнус

    9 4 Отговор

    До коментар #67 от "Гневен бургазлия":

    Мисирките по команда преди малко спряха всички предавания по БНТ, БТВ и Нова в един момент и пуснаха брифинга на ГЕПБкорумепата. Все още не разбирам какъв им е проблема на лизачите от Обединена телевизианна група ГЕРБ ТВ. Защо не прекъсват по този начин и не се включват в брифинги и на другите партии, кои са ГЕРБ в монента ?
    Чудя се толкова ли ниско са паднали джурналята и нямат капка достойство, та показват унизителния си слугинаж пред целия народ.
    Гербуляците трябва да знаят , че това още повече ще отблъсне избирателите от тях, това е ефект на бумеранг.
  • 78 Еха

    3 10 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Публикувано във факти.бг: Тролче, не мож и стъпи на малкия пръст! В Смолян тя е уважаван лекар педиатър,
    Ти уби рибата! Първо се позаинтересувай. Пунта Мара
  • 79 Точно казано!

    7 10 Отговор

    До коментар #43 от "Тредстоун":

    Аз съм на близо 60 години и мога да кажа,че последните десет виждам как България върви напред.Не съм партиен член,но на мен и моето семейство системата не ни е пречила. Сега съм направо ужасена--толкова злоба и омраза!И такова рушене!Хващат се за едно нещо,всички го повтарят ,без доказателства,но с крясъци. От фалирала страна през 199 7година искаме да се сравняваме с бивши империи,които са имали колонии.

    Коментиран от #82

  • 80 Бриго Бичкията

    8 4 Отговор
    Не виждам и не усещам с какво съм по добре о т преди петнайсетина-двайсет години. Благодарен съм на това че дълго време работих за швейцарец в Швейцария и успях да си поотгледам децата, но в никакъв случай не и на ПП герб.
  • 81 нктщгшжиоеая

    12 4 Отговор
    Мерзавци! Станахте милионери на гърба на българина, а сега ни пускате сълзливи партенки.... Всичси в затвора!!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ПАРАЗИТИИИ

    9 4 Отговор
    ГОЛЕМИ ЗАТВОРИ САМО С ЖЕЛЕЗНИ ОГРАДИ И БЕЗ СГРАДИ НА САМОУПРАВЛЕНИЕ ЗА ГЕРБ , ВЛИЗАТ И НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ГЕРБ ЗАТВОР

    6 4 Отговор
    Няма връзка между демокрацията и партия като ГЕРБ
  • 88 КАЛИНКЕЕЕ

    6 4 Отговор
    Дайнов: ГЕРБ са в истерия .
    Според Дайнов "Има такъв народ" категорично ще са първа сила на предстоящите предсрочни избори на 11 юли БЕСНИ СА ЧЕ БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ А ОСТАНАЛИТЕ КАЛИНКИ И КАТО ДАРИТКОВА КРЪСТИХА РУСКАТА ВАКСИНА ........ СПУТНИК 5
  • 89 Точно казано!

    6 3 Отговор

    До коментар #82 от "Анонимен":

    Напротив--точно последните години живея в България.На мен също ми се иска нещата да стават бързо,най-малко , защото нямам много години пред себе си.Няма как да стане, по начина по който ни го предлагат.Не може да се отрича всичко направено.Трябва да се надгражда!Моят живот не е бил гладък,но съм разбрала,че със злоба нищо не става.И никой не печели
  • 90 КОКОРКА

    12 4 Отговор
    ДАРИТКОВА ИМА НАПЪЛНО НАЛУДНИЧАВ ВИД , ЯВНО НЕ Е СПАЛА ОТДАВНА ЧЕ СЕ КОКОРИ ТАКА !
  • 91 БЕСНИ ГЕРБЕРИ

    7 5 Отговор
    Според Дайнов "Има такъв народ" категорично ще са първа сила на предстоящите предсрочни избори на 11 юли
  • 92 1618

    11 4 Отговор
    Отвратителна жена!
  • 93 Гост

    9 4 Отговор
    Стабилно се клатим.
  • 94 Последица от …

    4 3 Отговор
    … направеното стабилно. Избори, нови избори и пак избори.
  • 95 Българин

    11 3 Отговор
    Даритката е за затвора! Айде Сливен чака!
  • 96 ДядоСтою

    8 3 Отговор
    СПОКО СТАБИЛНО СМЕ НА ДЪНОТО ЗАД НАЗЕ НЕМА НИКОЙ ОЙЕЕЕ АМАН ОТ ТЪПИ ГЕРБАВИ П..........
  • 97 Рони

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Васил":

    Aма много си прав
  • 98 Петър Илиев

    7 3 Отговор
    Cтaбилизирaхмe ce???
    Пo вcички пocлeдни мecтa пo ВCИЧКИ диcлинплини пo вcички зeмни кълбeтa...
    Рaдocтнoтo e, чe никoй нe cи и пoмиcля дa ни иcмecти, дoри и при cлeдвaщитe прaвaвaвитeлcтвaaa :-)
    Да-тъ-ритковна...

    Коментиран от #103

  • 99 Черен Петър

    9 2 Отговор
    Вярно, Дариткова, вярно! Така СТАБИЛНО ни забихте в Европейското дъно, че ще ни трябват поне двайсе години да започнем да се измъкваме от там! Такава СТАБИЛНОСТ изобщо не е за хвалба и не мога да разбера вие не го ли разбирате? Или таблиците със статистическите данни ги гледате обърнати, т.е. с дъното нагора? Щото по друг начин не мога да си обясня как имате очи да говорите глупости за някаква стабилност, за някакъв прогрес, за някакво развитие, за някакво повишение на жизненото равнище и стандарт на живота при условие, че СТАБИЛНО сме окупирали последните места по всички положителни показатели, а за отрицателните сме безспорни фаворити, нещо като олимпийски шампиони...Само един факт е достатъчен да ви запуши устата и ако имате чувство за срам, да престанете да се появявате по медиите и да дрънкате врели - некипели! В КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПОЧТИ ЕДНА ТРЕТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЖИВЕЕ НА РЪБА ИЛИ ПОД ГРАНИЦАТА НА БЕДНОСТТА? Ако можете да посочите такава, ще си посипя главата с пепел и ще се извиня!!!
  • 100 иван иванов

    9 2 Отговор
    тая е с психически отклонения...няма ли кой да йкаже,че с тая прическа прилича на дарт вейдър от междузвездни войни,изключително анти личност.
  • 101 Даритковааааааа

    2 1 Отговор
    Чисто г.ола

    Коментиран от #102, #117

  • 102 Искам тройка

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "Даритковааааааа":

    С тая и Десислава Атанасова
  • 103 Петър Илиев

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Петър Илиев":

    От супеРь-последни по доходи, станахме ли поне предпоследни за Десет години?
    Няма и да станем следващите Сто години, защото сме "червенковци", бойковци, царевичета, андрешковци, пеевсчета, дафриткювцета, догита и "вся остальная сволочь", афицеры и медсестри :-)
    Поне звучи оптимистично, нали?
  • 104 Тодор Живков

    6 0 Отговор
    За стабилна не знам, но бедна, мизерна и окрадена съм сигурен. Дадени бяха 100 милиарда, а откраднахте 60 от тях.
  • 105 Дариткова?? Направили сте държавата

    6 0 Отговор
    Стабилна??? Шегуваш се!! Ви Окрадохте, Счупихте, оглозгахте държава и нород!! Как ли изглеждат НЕСтабилните държави?? Скрийсе Дариткова, не влизай в роля на на Цвета, Деса и Сачева!! Ти не си такова Перде, като тях, останало е нещо човешко в теб, не се Омаскарявай повече!!!
  • 106 0001

    0 5 Отговор
    И що мислите, че няма да продължи изнасянето на млади хора. Четат ви малки деца. Всеки е срещу всеки. Забравихте селото, селтаци прости. За пари полудяхте. 80 годишните склерози са за нинова. Споко. Бойко крал бил, а те с дпс да крадоха, мълчаха. Има хвърлени, удавени бебета, нагли сте бкп, кгб, бойко е с пъти над вас. Парите не са най-важно, терора е страшен и вие го прилагате, терористи. Всички ви остави бойко да работите и сега най-черния го описвате. Имате фирми, жилища бкп, дс, кгб над 5,6,обиколихте света, нае,. бахте целият град данс и това го казват женските им майки, мъж за една нощ, подигравал се с дъщерите им, можем и с имена, заедно сме работили, с някои сме комшии, пресмял се хърбел на щърбел и вашата същата. ченгета, децата ви, и още и още искате, напаст ненаситна. Колко млади убивахте без съд и присъда в Белене, Враг на Народа. Нинова от село с цървулите, сменихте си старите жени с млади проститутки и седнали за борисов, виж те си вас с костов какви ги вършихте, маса народ убихте, бб е над всички ви терористи или диктатури. Псуват ви много, но сте пуснали платените ви тролове, да правят деца, но явно и за това не ги бива. Поне имате пари. Правете и за нас безпаричните. На запад... Добре че избягахме от тая комунистическа сган, какво щяхме да правим в Бг, а тук ни се родиха децата ни, не са лишени от нищо, байганю чипа бкп кгб, дс, данс, там куцате. Свестни луди, а нагли и прости сте в бг, щото живеете с кражби от залъка на народа. Не бойко,
  • 107 В Банкя ена Кортовете Събота по Пътеката

    2 0 Отговор
    На здравето, кара един черен, голям Американски джип Облякал една червена блуза, посока Люлин планина, има и един Ресторант с рибарник преди с Михайлово там може дае имал срещи на Теферич!! Предизборно време, но защо кара по Пътеката на здравето???
  • 108 мишо

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "шефа":

    И ТОВА МИ БИЛО ЛЕКАР УЖАС
  • 109 чекмедже 2

    2 0 Отговор
    това горното не го четох,само заглавие,съмнявам се че вашият електорат в гетата ще се запознае с вашите фантазии..УЖАС..това сте оставили в БГ...най бедните,най болните, и на 112 място по свобода на словото..и милиони българи прокудени от вашата корумпирана мутро-власт..
  • 110 4INGIZ

    2 0 Отговор
    Много,ама много стабилна я направихте-изцяло под ГРОБ-аджийски контрол на всичко
    НАП-ове..КЗК-та.ДАНС-овци...за ВСИЧКОИ сега ще е голям зор да ви изчегъртаме...гадове мръсни
  • 111 Тия срам

    3 0 Отговор
    нямат.Продадоха работещото летище СОФИЯ само ,за да откраднат и там един куп пари.Искаме международно разследване на какъв фонд го продадоха негодниците.Направиха с наште пари богати мисирки,пилета ,домуси,прасета и какво ли не и продължават да говорят ГЛУПОСТИ.Е ТАКИВА НАГЛЕЦИ СТИГНАЛИ ДЪНОТО ,ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ТАМ НА ДЪНОТО И ТОЛУПА В ЗАТВОРА.
  • 112 tate

    3 0 Отговор
    Като държава оставихте кочина но като кочина е стабилна работа !! Нещастници крадливи !!
  • 113 Ммдааа

    0 2 Отговор
    Стабилна, аме не е в правилната орбита според другарите на путиниста Радев. За комунягите там е проблема, а много скоро и за всички българи ще стане, когато започнат до осъзнават военната хунта на Радев какво точно иска да направи с България.
  • 114 ДОКО

    1 0 Отговор
    НАПРАВИХМЕ БЪЛГАРИЯ СТАБИЛНА КАЗА БИБИТКОВА...ЗА ДА МОЖЕ ДА Я ДОИМ ПО ЕФЕКТИВНО..КАЗА ДОКО
  • 115 ФАКТ

    1 0 Отговор
    Стабилна с 20 млрд заем ли или последни в ЕС по всичко,освен грабежа герберски ! дариткова и правнуците ти ще се срамуват от теб !
  • 116 може

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "шефа":

    ,ама в другата `страна`...
  • 117 Къде

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Даритковааааааа":

    ,кога на Пилона....
  • 118 гоше

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Георги":

    `сган` е правилната дума!Грешна е `зган`!Чао
  • 119 ДОКО

    0 0 Отговор
    бибиткова времето си изтича...вземи ставай докторица и си глей кефа и си хапвай краденото пара..защото може и някъде да те пребият от бой заради глупавите ти приказки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове