25 Май, 2021 15:15 12 273 92

"Спаси София": Наглостта на Йорданка Фандъкова е безкрайна

  • спаси софия-
  • йорданка фандъкова-
  • детски градини-
  • детска градина

От организацията подкрепят родителския протест срещу кмета на София

"Спаси София": Наглостта на Йорданка Фандъкова е безкрайна - 1

Столичните активисти от "Спаси София" за пореден път изразиха възмущението си от управлението на кмета на София Йорданка Фандъкова. От организацията споделиха публикация на Фандъкова от лятото на 2019 година, когато тя е на поредна проверка на строеж на детска градина кв. "Кръстова вада" и обещава образователното заведение да бъде завършено до края на 2019 г. Тогава кмет на район "Лозенец", където е сградата, е Любомир Дреков от ГЕРБ, но сега, две години по-късно, Фандъкова прехвърли вината за недовършения строеж на новия районен кмет от "Демократична България".

Ето какво припомнят от "Спаси София":

Наглостта на Йорданка Фандъкова е безкрайна. Това е нейна публикация отпреди две години (по-долу). В края на лятото на 2019 г., точно преди местните избори, тя прави поредна показна "проверка" на строежа на детската градина в кв. "Кръстова вада", която още тогава вече беше забавена с близо година. По това време кмет на "Лозенец" е Любомир Дреков от ГЕРБ и обещанието бе градината да бъде готова до края на 2019 г.

Две години по-късно Фандъкова си измива ръцете с новия районен кмет на "Лозенец", който е от ДБ и който стана кмет само месец преди обявения от самата нея нов срок за завършване на детската градина. На кликата от ГЕРБ и некадърната Фандъкова все друг им е виновен за техните провали. Нищо че предизборно правеше бутафорни проверки за пред камерите, сложила една каска и умно гледаща в плановете и скиците, сякаш нещо разбира. Дъно!

"Затова днес в 16.00 часа ще бъдем на протеста на родителите на тези над 10 000 неприети деца пред ул. "Московска" 33. Заедно ще поискаме оставката на това безкрайно неспособно и корумпирано управление", завършват гневно от "Спаси София".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    183 25 Отговор
    Данчето е бита карта, само да видим дали ще отърве Сливен. Дано е заделила нещо в някоя карибска банка, щото иначе лошо.

    Коментиран от #18, #67, #69, #70

  • 2 Гадове

    170 24 Отговор
    С удоволствие бих отишъл, но за държавните служители това е непозволено, защото още утре си без работа. Да се махат всички гадни гербаджии.

    Коментиран от #5, #71, #72

  • 3 Последния Софиянец

    133 13 Отговор
    В нашия квартал Враждебна е пълно с дупки и бездомни кучета без табели.

    Коментиран от #8, #13

  • 4 Учителница

    123 13 Отговор
    Фандъкова е отвратена от наглостта на родителите, децата, детските градини и софиянци!
  • 5 управдания

    69 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гадове":

    Иди с маска бре, сега така е модерно. След години как ще погледнеш детето си в очите и мукажеш, имах желание, ама не ми стискаше.
  • 6 Симеоне леи

    105 11 Отговор
    Е , какво да прави герберастката на Бою кърлежа? Изпълнява заповеди. То не беше ТуДарИткова , не беше ПКП , Дуловската , сите са от едно котило гербаво.
  • 7 Мой

    134 15 Отговор
    Учителка от Самоков е толкова способна да решава проблемите на София, колкото учител от София да реши проблемите на Париж. А наглостта на герберастите е безкрайна и е вдъхновена от Проклетникът от Банкя, който е НАЙ-НАГЛАТА ГАД на земята.
  • 8 столицата бг

    72 8 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Те бездомни кучета колкото вълци може да забележиш и на Иван Асен към 8 сутринта , ужас.

    Коментиран от #85

  • 9 Северна Корея

    100 13 Отговор
    ЧЕТИРИ МАНДАТА ЦИГАНСКА КМЕТИЦА!!! НА ФАНДЪКОВА,СЕМЕЙСТВОТО И РОДНИНИТЕ И-ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ИМОТИТЕ И МИЛИОНИТЕ! ПОСЛЕ НАПРАВО ПРИ НАС В ЖЕНСКИ ТРУДОВ ЛАГЕР! ТАМ ЛИЗАНЕ НЯМА,А САМО БОЙ И БАЧКАНЕ ДО ЖИВОТ!!!
  • 10 СПАСИ БОНЕВ

    17 72 Отговор
    Наглостта на цигането Бонев е безкрайна!! Дайте му по-топло местенце в СО.
  • 11 Чук и Гек

    5 45 Отговор
    Оставете я тази семпла жена! Тя не прилича на типичната гербераска! Бъдете малко по великодушни! Хе, има сума крокодили за репресия - мъжки и женски! Данчето е наша! Лилана Иванчева от Герб.
  • 12 Гост

    60 11 Отговор
    юорданка, циганската кмитица! Само граби, баронесата, друго не знае да прави....
  • 13 456

    39 12 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    А в майчиния ти квартал Факултета, как е положението? Друса ли каруцата?

    Коментиран от #15

  • 14 100%

    64 10 Отговор
    Всички в ГЕРБ са нагли лъжци и крадци, напълниха си шкафчетата с европари!
  • 15 Последния Софиянец

    10 25 Отговор

    До коментар #13 от "456":

    Идват избори и ще се оправим малко.Вече ну ухажват от ИТН
  • 16 3.14К

    60 8 Отговор
    На мястото на Иванчева, трябваше да е Данчето, заедно с Едрева
  • 17 газонафта

    30 5 Отговор
    Австрия спира полетите от и до Лондон

    А нашите да не чакат още, щото всичкото ма.н.гал що се връща, ще докарат нова вълна...
  • 18 Смешник

    27 33 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Абе тука в тая София през две къщи има детски градини и па ви не стига бе права беше една жена онзи ден по тв.абе не може всички да живеят в София Сичко от кола и от въже дойде да живее тука па сега нямало градини то май требва вас всеки блок по една градина та да им стигне айде моля ви се Фандъкова ви е виновна ще си ходите на село от кафето сте дошли и ще имате градина тука вече няма места не се стига

    Коментиран от #47, #84

  • 19 ТУЗ

    24 46 Отговор
    Стига сте манипулиали и сугестирали хората!
    Има неприети 3800 деца към този момент (лесно се проверява в системата за записване на децата). Не че са малко, но не са 10 000!
    Разберете, че същия проблем го има и в Ню Йорк. Там таксата за детска градина е по-скъпа от годишна такса в университет. Така е в големите мегаполиси - те са привлегателен център за вътрешната миграция. Хиляди хора на години се вливат в София, как очаквате тя да може да приеме всички деца? Колкото и градини да се правят, всяка следваща година има недостиг поради миграцията...

    Коментиран от #26

  • 20 Политолог

    22 45 Отговор
    Новият кмет от демократична България 2 години не може да довърши дограмата на построената сграда и само да я боядисат
    Айде, пак ГЕРБ ви е виновен, некадърници сте хората на Иван Костов и ген. Анастасов
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дядо ви КуРтИ от село ПиПеРкОвО

    45 11 Отговор
    От 10години алармирам,че гербаджийските калинки,съсипват не само София,а цяла България..Време е,за бай Ставри..Начело с толупа..
  • 23 Селяни прости

    36 31 Отговор
    Абе селяни прости,защо не си ходите по родните места ,а ще ми стачкувате срещу Фандъкова за места в детски градини,там ги закривате,а тук в София няма как с щракване на пръсти да се построят 100 нови сгради изведнъж.Или то вече сме голЕмата работа ,продадеме пет ниви ,дойдеме на ипотека ,пък и ще решавате кой да е кмет и кой не.А на всичкото отгоре и с някой починал таралясник ,който след пренасянето на губерите подарък от бабите се и заебва по улици и пркинги да няма гражданите на София къде да си паркират колите,за тези истинските софиянци ,става на въпрос.Всичко където мьека,кека,чека въйййка и т.н да вземат да се укротат ,че доста поколения трябва да изгледат преди да имат претенций ,пък чак и протести да правят.

    Коментиран от #39, #87

  • 24 МДА

    37 13 Отговор
    МУМИЯТА ФАНДЪЧКА Е ВИНОВНА ЗА КРАЖБИТЕ В СОФИЯ. ДОСЕГА СЕ КРИЕШЕ ЗАД ТЪПАТА СИ МУТРА. НО ВЕЧЕ Е ОСВЕТЕНА. КРАДЛИВА СИ!
  • 25 Софиянец

    34 9 Отговор
    Бонев ако реши проблема с паркирането в центъра, всички ще гласуват за него. Кошмарът за живущите е пълен.
  • 26 Радо

    44 3 Отговор

    До коментар #19 от "ТУЗ":

    А кой, направи така, че да има толкова голяма миграция към София?Всички се местят в столицата,с надеждата за по добър живот.. Провинцията е празна,като изключим Варна, Пловдив и Бургас..

    Коментиран от #36

  • 27 Не се справя, проверете

    4 20 Отговор
    Що пък само плюете. Вярно е, че новия кмет не се справя. Идете и искайте проверка. Вместо да се оплюва. Не се справя човекът
  • 28 Vorko

    38 9 Отговор
    Молове се строят за месеци. Детски градини за десетилетия.

    Коментиран от #34

  • 29 ЛАПСУС

    16 7 Отговор
    Направете им импийчмънт ако има повод.Много кметици са си го заслужили,стига да има ербаб общински съветници.Газ до дупка.
  • 30 1234

    30 8 Отговор
    Фандъкова е остатък от времето на бмб, когато той посочваше и хората го избират, за кмет, за президент за депутат ..... За талисман на селото. Да е за урок на матриала, кога му викаха матриал и той го смяташе за нормално, кого подслушваха безнаказано и го обиждаха 11 г и матриала го приемаше за нормално
  • 31 Много добре

    16 8 Отговор
    кестени, ами вие си я избирате, кво мрънкате, кво стана с младосг, след иванчева? турчолята строят, фянкя, чрака с прэсти касто винаги и кво? ма витоша дато намериха булдозери да пинат парк и кво стана , пак ви е кеф?
  • 32 Патриотът

    22 30 Отговор
    Oт ( Спаси София ) да вземат да се скрият !!! фандъкова и герб ви направиха и възстановиха толкова детски градини на всичкото отгоре селяците се заселиха в Cофия !!! Е КАК ДА ИМА МЕСТА !
  • 33 Кочо

    23 8 Отговор
    И пустеещи градини има, и мотики се намират в избата! Няма кой да копае и всичко на село буреняса! И вирус няма, но се врете в мола при Фандъкова и вирусите!
  • 34 Селянин прост

    25 8 Отговор

    До коментар #28 от "Vorko":

    Абе тъпак ,молове се строят с пари от дрога,или по скоро законен начин на изпиране на парите от далавери,а детските градини с пари от държавата.Е как няма да нукнат моловете за месеци с лесна пара.
  • 35 Васил

    26 10 Отговор
    Отдавна тази овца трябваше да си подала оставката.
  • 36 ТУЗ

    12 10 Отговор

    До коментар #26 от "Радо":

    Е, как кой бе, Радо - Фандъкова я направи миграцията, затова се иска нейната оставка...
    То и на кмета на Ню Йорк трябва да му поискаме оставката - и там са същите проблеми - никакви места за паркиране, презастрояване, липса на детски градини...
  • 37 Фандъкова е Дондуркаше Пешов(ГБС)

    20 8 Отговор
    Той е направи Кметица, за това и "печелише" Голямите обществени поръчки в София!! Аз на тебе, ти на мене и два пъти на Шкавчетата!! Така Работеше Системата в София!! Фандъкова и некадърници те около нея да напускат Общината!!
  • 38 Alooo

    13 8 Отговор
    МИ хващайте се и стройте бе умници, пълно е недоволни - бокучите си мятат където им падне, някой искат да им чисти, децата трошат парковете - кмета виновен, ми възпитайте си ги, учителката направила забележка- порицават я по Бтв, ... Не се ли хванете да направите нещо, а само да ругаете и да търсите виновник, така ще си и умрете, мизерници мързеливи.
  • 39 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #23 от "Селяни прости":

    Кой беше ти, че да определяш кой има право на протест? Да не би да си потомък на 12-те хиляди овчари, които след Освобождението изведнъж станали столичани? Едва ли! Това, че си живял в дадено населено място малко по-дълго от друг, не те прави истински, а още по-малко столичанин. Няма да се плашиш. Още само 2-3 милиона има да мигрират към София и ще се успокоят нещата. До тогава може само да псуваш "селяните" и да злобееш тихо. ;)

    Коментиран от #42

  • 40 До Бойко Рашков

    20 6 Отговор
    След Тиквеното правителство и присъствие във властта,режете и касапите-кметове от Герб.Започнете от Фандъкoofa,следа това всички кметове от тия.
  • 41 оффф

    19 6 Отговор
    Заповядайте на село, място в градинките има, свобода пълна, отгледайте си еко стока, радвайте се на чист въздух ,и работа бол - кеф ти градинарство, кеф ти кравички, краставички и сиренце . А дали ви се работи - съмнявам се , научени сте само да искате и мърморите. Днес плюете кмета ,утре ще плюете следващия кмет, като дойде време за избори пък ще идете в гръцко на припек, после пак ще ревте.
  • 42 Селяни прости

    10 10 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    Турил съм си ви на У.. бе тъпак,най ми е кеф като Ви свършат готовите пари от нивите и овчарниците и се запътите дамой, немили недраги подсмърчайки.Пък даже има няма някой се покаже и по новините да реве как банката му взела всичко неправомерно.Скоро ще дойде пак световна финансова криза ,за да може голямата държава зад океана да си оправи кредитите от пандемията,е тогава ще си покаже кой от къде е и къде ще се върне.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 свършИ нещо

    10 13 Отговор
    Кметът от дб е имал 2 години да довърши градината, ако четете внимателно (встъпил в длъжност месец преди обявения нов срок).
    А в Света Троица с кмет от герб има нова детска градина и тотално обновена стара.
    А ако дойде дб на власт ще има само взривяване на мавзолеи и бутане на паметници. Да си играйкат с камъчетата дечицата.
  • 45 Току що пристигнах

    3 6 Отговор
    Саутхемптън е най-великият отбор в света.
  • 46 ТОРКВЕМАДА

    4 3 Отговор
    дрът мърш0к - изгоретея бе
  • 47 фффф

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Смешник":

    Чиче, за да дойде всичкото народ в София значи в София има построени жилища за всичкото народ. И за всяка новопостроена сграда се плаща доста парици от строителя на общината / официално /. И с тези пари ни улици се направиха, ни детски градини, ни училища.

    Коментиран от #74

  • 48 щирлиц

    2 7 Отговор
    Значи само софия има проблеми ама аз забравих че софия била България
  • 49 Изявление

    14 5 Отговор
    на Фъндъкова от днес - "Моята оставка няма да оправи проблема с детските градини". Не ви ли напомня с нещо герберското самочувствие, че САМО ТЕ могат да решат всички проблеми? Пропуснара е да отбележи, че оставките са акт на достойнство или възстановяване на справедливостта. От първото тези от ГЕРБ са лишени. Остава второто.
  • 50 Оценявам

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "Интелектуалец":

    иронията ти. Пропуснал си обаче да изтъкнеш и по какво България е в челните класации - по смъртност, по животозастрашаващи заболявания, по бедност... Чия е заслугата?
  • 51 Sevda TV

    10 5 Отговор
    Прости и нещастни Гербаджии! Нещастието Ви се изразява в това, че не сте способни да проумеете собствената си простотия, некомпетентност и некадърност. Дано по-скоро Ви забравим.
  • 52 50014

    12 8 Отговор
    Йордана и цялата ГЕРБЕРСКА смрад начело с Боко Тиквата трябва да бъдат изчегъртани от всякъде, съд и затвор за тези рекетьори!
  • 53 ДжониДреп

    8 6 Отговор
    И да й се потърси съдебна отговорност!
  • 54 Боже

    9 5 Отговор
    Абе,Фандъкова ти друго освен кмет и политик не можеш ли да работиш??? Я,ела при мен да ти дам една метла...да видиш как се изкарват с труд пари!
  • 55 Фаро

    10 6 Отговор
    Детските градини не се строят а сглобяват само за 1-3 месеца с оборудването.Това за строенето е пране на пари и тупане на топката по герберски.Питайте независим строител и ще ахнете за какво става въпрос

    Коментиран от #59, #66

  • 56 демократ

    11 7 Отговор
    Да гласуваме докато изберем финансираната от Черепа
    баба Мая.Нали се гласува и въпреки парите на мафиота
    Божков се избра кмет.Сега тунингованата баба
    иска през задния вход да управлява София.
  • 57 ДА ИЗМЕТЕМ БСП

    7 8 Отговор
    Най-добрата КМЕТИЦА!!
  • 58 Гост

    15 7 Отговор
    Отидете да протестирате на Драгалевци, пред къщата на Иван Костов. Него питайте при приватизацията, колко хиляди детски градини се приватизираха.Те бяха построени по времето на социализма. Затова недостигат днес места в градините.Фандъкова не е виновна.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Спаси София

    15 8 Отговор
    е една гейска организация. Неин ръководител е общинският съветник в СО Борис Бонев. Дори беше лично лансиран от Нинова за председател на общинския съвет! Неслучайно хули всеки в администрацията на Фандъкова. В същото време е главен модератор на българската секция на платформата за строителство и инфраструктура skyscrapercity.com и цензурира всичко за строителството в София и страната, което е против разбиранията на Демократична България и Има Такъв Народ. На практика няма място в общинския съвет със скандалното си поведение, а отделно използва популярната платформа, за да настройва хората едни срещу други и да пробутва идеите си за град София. Пълни мухльовци са тези от Спаси София.
  • 61 Кака Фънда

    1 4 Отговор
    Аз съм кмет номер 1!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ссср

    5 3 Отговор
    Гонете ги до дупка.!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Коренячка-софиянка

    14 6 Отговор

    До коментар #64 от "Бибитко":

    След като половин България е дошла да живее в София, няма как да има место за всички деца. Общината не е виновна за недостига на детски градини. При приватизазията на Костов, се продадоха хиляди детски градини строени по времето на социализма. Ама по това мълчите, защото истината не ви изнася. Фандъкова няма никаква вина.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Селянин

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ами кажи преди 11 години бяха Този кмет пари взема ли и за какво Нещо изборите ви дразнят много Спечели избори и се изказваи
  • 68 Готин

    6 5 Отговор
    Едно да си чувал, друго е да знаеш, а трето и четвърто да знаеш и да го направиш. Да има нужда от хора, които да казват какво не е наред но, тези охлюви от "Спаси София" не са от знаещите и можещите, особено Бонев. Вече отвръщават хората с техния бездарен хейт. Вероятно има виновни за случая но, да се изхвърляш директно и да посочваш виновник без доказани факти си е махленско клюкарстване. Нека Бонев стане кмет и да му видим сеира! Или и той като Слави, искам ама не мога

    Коментиран от #73

  • 69 Мнение

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Махнете раионите кметови Те за какво са Ко му к+++ държат в раиона За заплата
  • 70 Мнение

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Махнете раионите кметови Те за какво са Ко му к+++ държат в раиона За заплата
  • 71 Явно е

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гадове":

    Че изродите са в деиствие Да си събират багажа и да напуснат служебното правителство С истерични жена протест правят
  • 72 Явно е

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гадове":

    Че изродите са в деиствие Да си събират багажа и да напуснат служебното правителство С истерични жена протест правят
  • 73 Как ще стане кмет 😂

    6 6 Отговор

    До коментар #68 от "Готин":

    Бонев едва влезе в СО чрез поддръжници от онлайн пространството, където от години агитира едни балъци, че в София не се правило и строяло нищо като хората. То самото име Спаси София е признак за аматьорщина, а чрез всеобщ хейт и за немощ. От какво да бъде спасявана София? И някакви хора едва навършили 30 години ли са спасителите?
    Отделно, когато човек заема публична длъжност като общински съветник, той формира в голяма степен определени политически нагласи и вече е в положение на конфликт на интереси с други паралелни дейности. Тоест съвместяването им е проблем и трябва да се търси отговорност. Това му е първи мандат на Бонев в СО, най-вероятно ще остане и последен.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 РАЗ ДВА

    1 4 Отговор
    Ама нали бяхте приятели с нея а сега я плуете когато вятъра се смени!
  • 76 АнТоНиМеН

    11 0 Отговор
    До тия дето проклинат селяните:
    1. Ако не са те, няма кой да купува, работи и учи в тая София (останалото все хай лайф).
    2. Когато се строят нови жил.блокове, би следвало да се планират и съответните заведения за деца. Значи учителката и гл.архитект ръка за ръка в затвора!
    Ама много ги разбирате тия работи, па София на г@з заприлича. Все се реве, ама едно цвете не са засяли. Стоят затворени в коптора и лаят от терасата
  • 77 cpv

    2 6 Отговор
    Какво спасявате,едно нищо?Само чакате някой да ви даде пари и започвате да търсите под вол теле!Струва ни се,че много малоумници сте се събрали на едно място,но вие не знаете защо!Като Фандъкова,София не е имала такъв кмет,който мисли когато прави нещо за сметка вас!Ако някой от вас може да построи хиляди детски градини с едно махване,ще му дадат най-малко три нобелови награди!
  • 78 краси

    6 1 Отговор
    Връх на глупостта на живущите в София е да избират за кмет учителка по руски език!
  • 79 заката

    2 5 Отговор
    утре майките на тия деца да гласуват пак за шайката Герб
  • 80 войводата

    6 1 Отговор
    даскалицата е назначи за кмет агент Буда да се знаее от мало и големо
  • 81 ПРЕСА

    5 1 Отговор
    ГЕРБЕ МАФИЯ И УНИЩОЖАВА БЕДНИЯ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИН ОТ 30 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД

    Коментиран от #86

  • 82 Алооо

    6 1 Отговор
    По наглост и давам 3. Има толкова много по нагли от нея в ГЕРБ. Само като ги видиш и да наструхнеш!
  • 83 хи хи

    1 4 Отговор
    Заблуждавате се. Подценявате Юрданка Фъндъкова. Тя може още повече.
  • 84 Мъдурко

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Смешник":

    Ти колко си кoмплeкcипан и жалък, че даже не си и смешен - ЖАЛЪК СИ!!!! Само ако знаеше, щеше моментално да пpиключиш със себе си!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Аз Човек

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "ПРЕСА":

    Българи работете Образовайте се учете и не обвинявайте никого за провалът във вашият живот сега има безброй възможности вместо да хулите да мразите да сте Анти градете
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ЗАТВОР КРАДЦИ

    0 5 Отговор
    СДС РАЗКРАДЕ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ А ГЕРБ ОТДАВНА ГИ СТРОИ КРАДЕЙКИ ПАРИТЕ ЧРЕЗ ФАНДЪШКА - КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ - СДС СА ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 89 Тредстоун

    2 3 Отговор
    Какви са тия мушмули дето са се разкудкудякали , толкова направи за София тази жена , нови 31 детски градини и ясли до края на 2021 , и компенсация за децата без място . Балалайки нещастни , алчни копейкаджии
  • 90 КРАДЦИ

    4 0 Отговор
    ПОСТОЯННИ ПУБЛИКАЦИИ ИЗЛИЗАТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НОВИ АВТОБУСИ ТРОЛЕИ И ТРАМВАИ ............... БРОЙКАТА АКО ГИ СЪБЕРЕМ Е КОЛОСАЛНА НО ТОВА Е ЛЪЖА - ПАРИТЕ ОБАЧЕ СЕ КРАДАТ ПОГОЛОВНО ВЪРХУ ТАЗИ БРОЙКА !
  • 91 Subaru WRX

    0 0 Отговор
    Подкрепям! Вън крадливите мутри!
  • 92 Нежни тайфуни

    0 0 Отговор
    Грaждaнcкaтa гeй дружинкa "CПACИ COФИЯ OТ БOРИC БOНEВ" нe cпирa дa ce бoри зa прaвaтa и интeрecитe нa cтoличaни и нaй-вeчe нa cтoличaнинa Ивo Прoкoпиeв, кoйтo e тeхeн cъздaтeл и глaвeн cпoнcoр 😉
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове