7 Юни, 2021 18:09 5 065 78

Явор Божанков за ФАКТИ: В стаята има слон. Този слон е тандемът Борисов-Пеевски

  • явор божанков-
  • бсп-
  • бсп за българия-
  • санкции-
  • санкции на сащ-
  • магнитски

"В момента всяко действие на държавното обвинение, дори да е правилно, е нелегитимно, защото на върха на институцията има тежко компрометирана фигура", каза Божанков

Явор Божанков за ФАКТИ: В стаята има слон. Този слон е тандемът Борисов-Пеевски - 1
Снимка: ФАКТИ/Архив

"Досега САЩ никога не са предприемали толкова мащабни действия по "Магнитски", а Европейския парламент никога не е приемал толкова остра декларация спрямо корупцията в държава членка".

Това каза в интервю за ФАКТИ депутатът в 44-тото и 45-тото Народно събрание от парламентарната група на "БСП за България" Явор Божанков. Свързахме се с него, за да говорим за санкциите по закона "Магнитски" и ефектите от тези санкции.

"В стаята има слон. Този слон е тандемът Борисов-Пеевски и той има именно политически характер", категоричен беше Божанков.

Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-н Божанков, според Вас тези икономически санкции имат ли още и политически характер?

- Санкциите срещу български граждани от страна на държавната администрация на САЩ са мотивирани с обвинения за корупционни действия. Корупцията е вирус, който вирее благодарение на факта, че някой някъде има власт за и над нещо. В този смисъл - да, санкциите имат политическа почва, ще имат и политически последици. Ясно е, че Пеевски не е подкупвал Божков, а Божков Пеевски. Някой е бил ментор на санкционираните. Разтворил е чадър на процеса и се е облагодетелствал лично. Това може да бъде само политик на високо ниво. Кой е осигурявал кредитирането на бизнеса на Пеевски, приемал е закони за да може Божков да отклони 700 милиона данъци, затварял си е очите за всичко това? В стаята има слон. Този слон е тандемът Борисов-Пеевски и той има именно политически характер.

Толкова години бе ясно кой е г-н Пеевски, каква е ролята му в българската политика, в икономиката. Знаехме и най-характерното за него: винаги да остава извън полезрението на държавното обвинение. Това въпреки двата вота на недоверие, които БСП в качеството си на опозиция поиска именно заради корупцията в България. Управляващите буквално смазаха този опит за, бих казал - нормалност. Нарекоха протестиращите срещу корупцията „лумпени”, за резолюцията на ЕП посочиха евродепутати от БСП за виновни. Няколко пъти и САЩ дадоха подкрепа за борбата с корупцията у нас, а ГЕРБ определиха това, като „лично мнение” на отделни политици отвъд Океана. Корупцията не намери отговор у нас, стана европейски и дори международен проблем. Съществуват два факта: досега САЩ никога не са предприемали толкова мащабни действия по "Магнитски", а Европейски парламент никога не е приемал толкова остра декларация спрямо корупцията в държава членка.

- Смятате ли, че тези санкции са закъснели във времето?

- Закъснели са дотолкова, че не трябваше да се стига до тях. Трябваше ние, нашето държавно обвинение да се справи с този проблем. Но то, както установи анализът на “БСП за България” по време на 44-ото Народно събрание, работи активно, но избирателно. Затова ние продължаваме да настояваме за промени в правосъдната система, които да осигурят съдебен контрол върху отказите на държавното обвинение да повдига обвинения. Продължаваме да сме категорични и в искането си за оставка на главния прокурор. В момента всяко действие на държавното обвинение, дори да е правилно, е нелегитимно, защото на върха на институцията има тежко компрометирана фигура. Оставката на главния прокурор Гешев е първата стъпка към нормалността и това не е въпрос, който друг ще реши вместо нас.

- Възможно ли е излизането на санкциите в конкретния момент да е целенасочено - имам предвид предизборната обстановка?

- Мисля, че вече отговорих на този въпрос. Но ще добавя, че тези санкции са ясен знак, че Бойко Борисов не може повече да се хвали с безрезервна подкрепа отвъд океана, нито пък, че е любимец на Меркел или каквито там нелепи форми на фамилиарничене слушахме в последните 11 години. Остана му само папата, но той май не е от тези, които са го галили по главата...

- А могат ли тези действия от страна на САЩ да се отразят на вота у нас?

- Разбира се, че ще се отразят. И то най-вече върху резултата на ГЕРБ. И не само заради намеците в мотивите на решението по закона “Магнитски” за корумпирани политически лидери. А и заради “пипалата” на Делян Пеевски в листите на ГЕРБ за вота на 4-ти април. Пипала, които сега, надявам се, да бъдат отрязани или поне да нямат финансовото влияние, което имаха в избирателните райони през пролетта.

- Какво е мнението Ви за т.нар. "черен списък" на фирми, свързани със санкционираните лица?

- Странно, но тези фирми нищо не ми говорят. Очевидно те не се занимават със знакови за българската икономика дейности.

- Според посланик Херо Мустафа тези санкции ще ни помогнат, Вие споделяте ли това мнение?

- Безспорно ще са полезни. Те са знак, че в България повече няма да има недосегаеми - нито политици, нито сиви кардинали, нито каквито и да е задкулисни икономически или политически субекти.

А сега на ход сме ние!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 8 Отговор
    Два слона са!ха ха ха

    Коментиран от #12, #57

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 железаров

    32 7 Отговор
    Очаквам скоро, слончето да изяде тиквата.
  • 4 Behemoth

    29 4 Отговор
    Тоз слон ТОЛКУЗ ла.йна изс.ра ,чи ша са издавим!
  • 5 стига

    40 10 Отговор
    признайте си герберасти , боко е корумпиран до ушите

    Коментиран от #7, #11

  • 6 ТАКА Е

    24 37 Отговор
    Тоя слон мачка КОМУНЯГИТЕ вече 11 години....кажи нещо за това, другарю Божанков

    Коментиран от #25, #33, #38

  • 7 МА ЗА ДРУГАРЯ БОЖКОВ ИЗЛЕЗЕ

    15 19 Отговор

    До коментар #5 от "стига":

    Нещо, а хомосоциалисти
  • 8 Този слон

    19 12 Отговор
    Си има име


    И то е ББ
  • 9 Ох ли

    9 3 Отговор
    Кой е седнал на хобота на Слона ???
  • 10 Нейко Томов

    20 12 Отговор
    Никога няма да престана да се учудвам на морала на хората защитаващи слона
  • 11 антрашпиц

    22 11 Отговор

    До коментар #5 от "стига":

    И да не си признават,все тая.Дори и на Марс разбраха,че Боко е затънал яко в л..ата.
  • 12 Бай Стою касапина

    13 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Има две слоници, Нинова и Дончева. Обаче едната избяга от зоопарка. 😂😂😂
  • 13 Протестиращ

    20 12 Отговор
    На ли вие бе БСПдирастино, близахте на орлов мост, сладоледа на Чалмата. ега ти миризливото и крадливо комуне.

    Коментиран от #15

  • 14 Остри реакции на ЕС

    6 12 Отговор
    Срещу кого - срещу Бъггария, най-слабата и беззащитна! На умряла котка нож вадят! И защо, защото мразят корупцията ли - неее..! Просто защото те не са от лапащата страна! Като съборят нлите корумпета, американците ща си сложат техни. Да не мислите, че бедните ще забогатеят?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Електра

    15 12 Отговор
    Три пъти не явно и три пъти явно в коалиция с чалмите, Костинбродската урвета предложи Шише за шеф на ДАНС,и близа сладоледа на Черепа, за това червено ланце, това не се е случвало. То в коя паралелна Импексова държава живее...

    Коментиран от #20

  • 17 Страничен

    18 8 Отговор
    Много са ми смешни бесепарчетата! Особено когато се изкарват невинни души! Пускат хорица с кравешки погледи като този да плещи неща които са ясни отдавна на всички! Къде бяха че си мълчаха толкова години! Смях,смях!
  • 18 Коцалиев

    7 13 Отговор
    Яворчо, мъж ли си , жена ли си, смешен си. Още повече че с госпожа Лъжа продължавате да сте на хранилката на Бойко. Дори и сега
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 електричко

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Електра":

    подаряващия кученца на доган , е в коалиция с чалмите още преди опг ГРОБ да е зародиш :)
  • 21 ДРУГАРЮ БОЖАНКОВ

    13 4 Отговор
    Не ви ли е срам....12 ГОДИНИ слона да ви гази...и все другите ви виновни....Накрая и чалгарите минаха през вас.....пак други са ви виновни
  • 22 Сделано в СССР

    12 8 Отговор
    В стаята има слон и той се нарича БКП-КПСС . Всички злини идват от зависимостите на клонингите на БКП от службите ДС-КГБ .
  • 23 Име

    11 5 Отговор
    Един призрак ходи из България. Призрака на комунизма. Бяхме позабравили. След тия хора трева не никне. Дайте алтернатива и Борисов ще е паднал. Само с отрицание нищо не правите. Политическо оборване, а не глупави пришивания. Дайте вариянта при който другия Борисов ще му скочат Божковци и, Пеевски и др. знайни и незнайни велможи. Не мойм мръдна още 10 години. Не го защитавам Борисов (той не можа да се справи с тях), така като бръщолевите, връщате Борисов на власт. Говорете за алтернативата, че Борисов си остава най малкото зло.

    Коментиран от #34

  • 24 Мдаа

    5 3 Отговор
    Тъпо сравнение, и нелогично. Ама, от напъни за оригинални чене та дано ме забележат обикновено само те усещат. И не съм фен на банкянският и другият бидон.
  • 25 Буха ха

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "ТАКА Е":

    Нещо много червен този ваш мутрослон, има даже и партийна членска книжка, вероятно е най-отдолу в чекмеджето, затисната от кюлчета и евраци, а отгоре е пистолета, пази да не влезе някоя Мата Хари да му гепи членската книжка и да я качи на Фейса.

    Коментиран от #39

  • 26 Яворчо,

    13 4 Отговор
    Хлапе, ненагледно, я кажи когато Васил Божков , стана монополист за мантинелите, копувайки “ пътностроителна техника” АД кой бе на власт? Колко милиарда получи Божков , от мантинелите и колчетата , по тротоарите? Пътностроителна техника ДСО, после АД, колко Ви даде, Божков , за да я купи? И после какво? Пак кражби..

    Коментиран от #29

  • 27 Буха ха

    9 4 Отговор
    Благодарение на Борисов, Гешев и разни мозъци като Ръбъла, Биков и ПКП се заслушвам и се улавям че понякога усещам наченки на разум и логика в бръщолевенето на тия от БСП. Стигнахме дотам Гечев, не кой да е от всички а Гечев, ГЕЧЕВ!!!!!, да отправя справедливи критики, усещате ли колко дълбоко сме затънали.
  • 28 Здрав разум

    10 5 Отговор
    Яворе, голямо си дърво. Когато Пеевски беше зам. министър кой управляваше? Кой го предложи за шеф на ДАНС? Чий служител беше майка му и с чии пари купуваха медии? Орешаро не беше ли в близка връзка с Черепа. Ами Мамая? За да ти повярва някой на опорките трябва да си е изгубил паметта, съвестта и здравия разум.
  • 29 Чекмеджане

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "Яворчо,":

    А вие като дойдохте на власт защо не го наритахте Пеевски, нали така обещавахте? Малко ли ви бяха намсиколко мандата? То и Биков се беше заканил да вкара Борисов при бай Ставри, но май и вие нямате дълга памет.

    Коментиран от #32

  • 30 По времето

    9 9 Отговор
    На Борисов имаше прогрес! Мислете! По времето на комунистите регрес! Факт! Вижте как живеете сега…
  • 31 Анонимен

    9 5 Отговор
    КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНС! КОЙ ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПЕКС! Слоница! КОЯ ПАРТИЯ ИМА НАЙ-МНОГО МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИТЕ НА БСП СА СТАДОТО СЛОНОВЕ?КАЯ ПАРТИЯ УПРАВЛЯВА С ДПС?САЩ УДОРИ ДПК И БСП И ДАДЕ РАМО НА ГЕШЕВ!
  • 32 Мен не ме интересува

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "Чекмеджане":

    Властта! Кой направи майката на Пеевски тежък милионер? БСП! Факт! Никой не може да стане милионер , в България , ако шумкарите не разрешат!

    Коментиран от #36, #53

  • 33 Истината2

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "ТАКА Е":

    Да така е.Но сега него гот мачкат..И то както казва МУТРА ТА прекарват го с 1000.Отмина ерата на престъпната шайка.Защото мафиозираха всички институции.Мутрите са вече вън, но има още много работа докато изчистят напълно държавново управление.МУТРИТЕ ВЪН .
  • 34 Алтернативата,

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Име":

    Е промяна на държавното устройство! Иначе шумкарите корумпета, са си на власт! Ще сменят едно бюро, с друго! Няма да копат компирот, защото ще издадат четата корумпета!
  • 35 имам баялда

    10 2 Отговор
    Другарю Божанков, твоите предци колко години се подвизаваха като динозаври и мачкаха българския народ .
  • 36 Гъдю Гъдев

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Мен не ме интересува":

    Пълни глупости
  • 37 Мнение

    9 2 Отговор
    Добре,че баща ти купи депутатско място.......
  • 38 Истината

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "ТАКА Е":

    Ами значи слона не е един.А са два истински човешки слона.Дори може да се сравнят с горили.Нот важното е ,че повече тези слонове или горили повече няма да видят власт. А най добре да ги изпратим в Затвора.
  • 39 Владимир Тодоров Живков ,

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "Буха ха":

    Е син , на Тодор Живков ! Е, с какви пари купи банка ДСК? Колко задгранични дружества имаше НРБ ? Чия собственост са сега? Колко милиона са парите, от членовете на БКП , за членски внос, от ссср и къде са парите. В Живкова ! Магнитски, за тях , и цялото котило!
  • 40 КРОКОДИЛА

    5 0 Отговор
    И ТОЗИ СЛОН ЩЕ ТЕ Н.......Е И ИЗЯДЕ ............................
  • 41 митак

    6 3 Отговор
    Ох това сукалче , дето беше преди време в партията на Ицката Маджов.И то се изказва като мъжете.
  • 42 А ти

    5 3 Отговор
    г, е, й, ч, е внимавай, слона да не ти порне а, н, у, с, а
  • 43 ЛАЗАР

    1 0 Отговор
    КОЛАЦИТЕ ДО 500 ДФКАРА
  • 44 Другия с коня

    7 2 Отговор
    Заминавате на Бунището на Историята,червени цървули и там може да смърдите колкото искате,да Приватизирате и Словоблудствате с Огризките на Народа ...Един здрав Народен Шут ще ви прати там на следващите Избори!!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 зъл пес

    3 1 Отговор
    Факт,клоаката на интернета
  • 48 ПОМНЯ

    4 3 Отговор
    В СТАЯТА НАИСТИНА ИМА СЛОН И ТОЙ Е Б Б . ЧЕРВЕНИТЕ ЧАКАЛИ ПИЩЯТ И СЕ СВИРАТ ПО ЪГЛИТЕ /СЛЕД 30 Г0ДИНИ НАЙ НА КРАЯ БСП НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА САМО ТОВА ДА СВЪРШИ БОРИСОВ ХАЛАЛ ДА СА МУ МИЛИОНИТЕ/ТИЯ СВИНЕ ЗА ДА ОТКАРАДНАТ
    МИЛИЯРД НАПРАВИХА ЩЕТА ЗА 10 МИЛИАРДА
  • 49 Светослав

    6 2 Отговор
    Божанов, в Търново мълчиш и дума не можеш да кажеш, а по студиата се изяваваш. Кажи нещо и за Божков!и за вашите спонсори от нашия край, ще е интересно!!

    Коментиран от #52

  • 50 Име

    3 2 Отговор
    Ако това е алтернатива, тогава ще задам въпроса КОЙ? Президента: -Аз... честни избори, зле е положението, общо: нищо не мога да направя. Мълчание по важни въпроси. Предстоят избори за президент. Министърът не съм го чул и едно изречение. Коментират го само журналисти с кадри когато гледа написано нещо на лист на министерското място. Ако той искаше нещо да каже, Ма той не ще. Тогава КОЙ. От това по голямо задкулисие здраве му кажи. При Борисов дори и съмнения да е сгазил лука, се отстранява. Тука няма, не ми е толкова къса паметта. Същите са.Без топки нищо да направят. Първите две изречения и политическа импотентност. Тези Божковци и Пеевски си действат. Кой ще им се опъне. Борисов пробва с Божков, но глей кво стана. Не бъдете наивни че протести и не знам ти какво. Липсва ли идиология, мафиотите отнасят от кръста. За това КОЙ? При Борисов беше ясно кой. Не ни връщайте 10 години на зад. Има извървян път. Да не падаме от нулата. По шестобална от тройката поне. Освен инфлацията и беззаконието се усеща. Всичко на гърба на обикновените хора ще е.
  • 51 ворс

    1 7 Отговор
    БСП да се обединят с други партии, даже и с патриотите,Възраждане,земеделците да вкарат в коалицията, БСП трябва да увеличи силно гласовете си и да управлява, а не да стои в опозиция, през управлението на БСП , бяхме най-добре! Ако Нинова не успее на следващите избори, да сложат друг начело на партията, именно това е хубавото на БСП, че не са вождистка партия, а демократична и решават всичко с гласуване.

    Коментиран от #60, #68

  • 52 хъх7

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Светослав":

    Божков е безпартиен ,но е бил с ДСБ и СДС , а не с БСП, Бойко го отстрани,защото е искал половината от бизнеса и Божков не го е дал, след това Боижков е ходил и при Сретен Йосич в затвора,който е враг на Бойко и макар, че не е успял да види Сретен,това е вбесило Бойко. И воала - изведнъж Божков бе подгонен и ограбен.
  • 53 реоиф

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "Мен не ме интересува":

    " Публикувано във факти.бг: Властта! Кой направи майката на Пеевски тежък милионер? БСП! Факт! Никой не може да стане милионер , в България , ако шумкарите не разрешат! "
    ////////////////////
    Не вярно написаното, Пеевски е бил от НДСВ и ДПС, няма нищо общо с БСП !

    Коментиран от #59

  • 54 jorj

    4 2 Отговор
    Много при казвате, но скоро ще излезе официално именцето на този, който се грижи за бизнеса на другаря Путин и предава българските, европейските и нтовските интереси И няма да се възРАДЕВате.
  • 55 4385

    2 4 Отговор
    Само БСП ! Пожелавам им успех!

    Коментиран от #58

  • 56 вдбнй

    2 4 Отговор
    Давайте бесепари, стискам ви палци!
  • 57 Здрав разум

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не те ли засегна последното съкращение на тролския щат?
  • 58 Р.Овчаров - БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "4385":

    Вие не разбрахте ли,че ще си останете Бедни,а ние
    за винаги Богати????
  • 59 Здрав разум

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "реоиф":

    А Черепа? Г-жа Кръстева му беше доверен служител. А в тройната коалиция кой носеше политическата отговорност.?
  • 60 Здрав разум

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "ворс":

    Тив коя България си живял? Купонна система, хиперинфлацията, мораториум върху дълга, пълна загуба на спестяванията, срастване на службите с мутрите... БСП
  • 61 червен маймуняк

    3 1 Отговор
    Пеевски е продукт на НДСВ и БСП. Пеевски и Корнелия Нинова бяха зам. министри в правителството на тройната коалиция. В правителството на Орешарски Пеевски беше избран за шеф на ДАНС.
  • 62 Я па тоА

    2 0 Отговор
    Гледай сега, по тази логика, трябваше цялото БСП да арестуват, заради криминалния преход, създаден от тях и за фалитите на България и банковата система срината от тях, а да не говорим за създадените олигарси и икономически и мутренски групировки от БСП.
  • 63 121212

    3 0 Отговор
    Няма такива гьосурати, крадци измамници и предатели като комунистите сатрапи!
  • 64 XAAXAAAXA

    4 1 Отговор
    И Жан Виденов се звръща да ни припомни Виденовата зима.Само Луканов липсва, Бог да го прости!

    Коментиран от #67

  • 65 червен глист

    3 0 Отговор
    ТО ЧАЛГАРИТЕ ВИ ТРЕСНАХА, ВИЕ СКАЧАТЕ СРЕЩУ ГЕРБ......
  • 66 Мамини душици

    5 0 Отговор
    Нaй-oбичaм дa ми гукaт тaкивa кърмaчeтa кaтo Крум Зaркoв, Cтoян Мирчeв, Явoр Бoжaнкoв и т.н., дoкaтo рaзпoвити юнaшки cучaт oт рaзгoлeнaтa гръд нa пaртиятa–мaйкa Кoрнeлия 🤣
  • 67 Луканков в ада

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "XAAXAAAXA":

    Какъв ти тук Бог – Луканков отдавна се пече в последния кръг на Ада, а Сатаната за прошка не е и чувал 😁
  • 68 ЧОБАНИН

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "ворс":

    БСП МОЖЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ С ВСЕКИ КОЙТО Я ПОЖЕЛАЕ /НЕ СА ТОЛКОВА МНОГО И Е ОБЯСНИМО ДЪРТА И СЪСУХРЕНА Е/
  • 69 ЗООПАРК

    2 0 Отговор
    БЕГАЙТЕ СЛОН ШЪ НИ ГАЗИ ПАК
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Факти

    0 0 Отговор
    Аз само едно не разбирам, защо от Европа досега толкова му се усмихваха на пожарникаря ... сега декларират ... това кара хората тук да си мислят, че това е това е явно в реда на нещата
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Я вор

    0 0 Отговор
    Му - ндьо преведи си името от Руски на Български това си ти и новата ти парти_ика Я(аз) съм (вор) крадец. Ти си един лай-номет.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Изпразни се вън

    1 0 Отговор
    Аман от крадливи Импексови БСПдирасти ве.

    Коментиран от #78

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове