Last news in Fakti

20 Юни, 2021 14:17 4 463 40

Иванчева и Петрова канят на делото си

  • десислава иванчева-
  • биляна петрова-
  • дело

За да правите реални реформи уважаеми бъдещи депутати, уважаеми протестиращи, трябва да се запознаете с функционирането и проблемите на правосъдието отвътре, пише бившата районна кметица

Иванчева и Петрова канят на делото си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата районна кметица на "Младост" Десислава Иванчева покани кандидатите за депутати, журналисти и др. на делото им с Биляна Петрова утре. Двете призовават заложилите реформата в съдебната система в програмите си да видят как действа правосъдието в България. Ето какво пише Иванчева (без редакторска намеса):

Уважаеми кандидати за депутати,
Уважаеми представители на независими медии в България,
Уважаеми правозащитни организации,
Уважаеми бунтари,

Каним ви в понеделник 21.06.2021 г., 9:00ч., в зала № 022 на Софийската съдебна палата на една необичайна среща с Правосъдието в България. Много от вас говорят в предизборните си кампании или пък по протести как ще се борят за възстановяване на правото и за реално правосъдие в България. Разбираме, че това е модерна тема и е печелившо да я сложите в програмите си, за консолидиране на избиратели. Знаем и, че много от вас не са се сблъскали реално никога с (право)съдието в България.

За да правите реални реформи уважаеми бъдещи депутати, уважаеми протестиращи, трябва да се запознаете с функционирането и проблемите на правосъдието отвътре. За това ви каним да присъствате на моето дело във Върховния касационен съд на 9 юни 2021 г. от 9:00ч. в зала № 022 на Софийската съдебна палата. На това дело ще се реши съдбата ни, на мен и Биляна Петрова. На това дело, ако съдийският състав има някакви съмнения по хода му до момента, може го върне за ново разглеждане на първа или втора инстанция, а може и да удари с чукчето, като с гилотина и да ни съсипе живота завинаги.

За нас това дело решава съдбата ни, за вас уважаеми господа би било един добър открит урок по правосъдие в действие.

С почитания,
Десилава Иванчева
Биляна Петрова


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Линейката да чака отвън

    7 54 Отговор
    Щото тая може да роди вътре!

    Коментиран от #9

  • 2 Панов

    14 66 Отговор
    Ей ги и тия крадли,героини ги изкараха,много прост народ

    Коментиран от #8, #31

  • 3 1618

    28 6 Отговор
    Всички драпат за властта,която Борисов и неговата шайка направиха символ за бързо незаконно забогатяване!
  • 4 Много

    59 4 Отговор
    грозни нечовешки неправди преживяха , но за напред ги очакват само хубави неща , ето Иванчева скоро ще прегърне и така желаното си бебче !

    Коментиран от #27

  • 5 браво

    54 4 Отговор
    Жените в България са по-мъже от страхливците, дето все чакат някой да ги "оправи"
    Долу мафията Смърт на герб-дпс-пишман патрЕоти!
  • 6 Подкрепями!

    34 5 Отговор
    "Долу мафията Смърт на герб-дпс-пишман патрЕоти!"
    Инак няма да има оправия!
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 4 Отговор
    АЙДЕ тулупи почвайте да плюете...

    Коментиран от #25

  • 8 Панов не знам

    36 5 Отговор

    До коментар #2 от "Панов":

    в кой район на столицата живееш.Дано не си от Младост.Че ако си от там,означава пълен з,беняк.Сега каскетите ореваха всички медии,че нови сгради никнат като гъби между блоковете им.Че им стесняват тротоари,запушват улици,и ги принуждават новоизлюпени" собственици" да обикалят с километри.Та същите ,с твоя начин на мислене,скочиха и срещу нея,когато е" сготвиха" по най левашки начин.Тя не беше кмет- боркиня срещу големите играчи.Нямаше потенциал.Но просто ги блокира с откази да започнат презастрояването.Прибраха е,и строежите нахлуха ударно.

    Коментиран от #24

  • 9 русенец

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Линейката да чака отвън":

    То и Цола Драгойчева роди в затвора и синът и стана професор.:)
  • 10 Борисов

    8 43 Отговор
    Смотани, смачкани, нагли и грозновати са тези двете кокошки, ама с големи усти и плитки мозъци. Хванаха ги, че барат в кацата и нададоха вой до небето. Противни индивиди.

    Коментиран от #12

  • 11 С уважение

    43 6 Отговор
    Иванчева и Петрова бъдете благословене!
    Невинни сте!
    Опитаха се да ви "сготвят", но само подхвърлените пари светеха! Получи се нещо като калъч, въпреки черното желание на пишман заговорниците!
    Иначе направиха голям шоу спектакъл, но не се пречупихте!
  • 12 Също

    30 6 Отговор

    До коментар #10 от "Борисов":

    като теб Борисов. Противен сбъркан материал, говорещ само и единствено простотии.
    Ти си една мъжка ......, а те са две достойни жени.

    Коментиран от #18

  • 13 Тошко

    19 6 Отговор
    Иванчева, по цял свят подсъдимите не са доволни от работата на съда, така че който и да дойде няма да бъде очарован! Важното е присъдата да е справедлива и да няма споразумения!
  • 14 Мечо

    3 11 Отговор
    Тез пък честните за какво ги съдят
  • 15 Ти да видиш

    6 2 Отговор
    Шоуто трябва да продължи ! 😂
  • 16 А сега де

    5 1 Отговор
    Шоуто трябва да продължи !
  • 17 А сега де

    4 15 Отговор
    Какво ли ще ни роди още Иванчева...
  • 18 Го4о

    7 21 Отговор

    До коментар #12 от "Също":

    Крадците в Бг. са на почит! Имат си фенове и партии: Божков, Пеевски, Цв.Василев, Бобокови, тия двете Джофри и т.н. И тая Иванчев - кандидат депутат!?!?!? Акъл имат ли? А гласуващите за тях какви са????

    Коментиран от #36

  • 19 Вида

    4 9 Отговор
    Квото роди Цола Драгойчева!

    Коментиран от #37

  • 20 стефчо

    7 2 Отговор
    КОлото повече крадеш в Бг си на почит сред местното туземно население. Тук на почит са мутри ,крадци и тарикати. Уви винаги ще си останем периферия на периферията и нарицателно за бананова република!
  • 21 Хаталампи

    5 17 Отговор
    Пълен цирк, Иванчева изобщо не е била в ареста, всичко беше за пред камерите, ходеше по почивки с приятелят си и даже забременяла, лъжат ни за всичко!!!
  • 22 Панов

    3 8 Отговор
    Строежите са си в правото защото са на частни имоти.Проблем е общината,която не изкупува частните имоти.Ти ако си собственик,няма ли да искаш да си ползваш имота.

    Коментиран от #23

  • 23 Ю.Кортес

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "Панов":

    Това съм го писал не веднаж.Имаш имот един декар,може кооперация с РЗП 2500 кв.м.От тях,30%обезщетение са за теб.Това са 750квадрата,или един милион евро...а са ми кажете,кой ще си дари този парцел за междублоково пространство за да си гарират колите или зелена площ.Единственият изход е общината да изкупува такива парцели по пазарни цени.В случая,пазарната цена е един милион евро.При положение че се краде с милиарди,какъв е проблема,да се спрат кражбите и да започнат да се дават средства за зелени площи.
  • 24 кайо

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Панов не знам":

    Прибраха е ?!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГЕРБ

    2 13 Отговор
    Тези крадли защо не са в затвора
  • 27 Ваклин

    2 15 Отговор

    До коментар #4 от "Много":

    Ще го прегърне ама в Сливенския пандиз за алчните крадли само там решиха да забогатеят за един ден ама не стана работата не са се научили как се прави и това забременяване като знае че отива в затвора и прави инвитро е кой ще го гледа това дете социалните ли пълно безхаберие и хората ход с цел измъкване от затвора как го измисли само този трик може да послужи и на други като нея да отарват затвора забременяваш докато те съдят и готово
  • 28 То нещо страшно

    2 10 Отговор
    Дали ще е в болницата или в затвора – гордият татко Кадиев като истински герой е обещал да присъства лично на израждането без нито един припадък !
    😂😂😂
  • 29 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 1 Отговор
    Делото утре ще се превърне в "Лайпцигския процес" и обвиняемите ще се превърнат в обвинители! Ще бъде много интересно! Каскет с белезници!
  • 30 Потърпевш

    1 13 Отговор
    От фризьорка козметичка свикнала на бакшиши- да станеш нагла кмeтицa за да лапкаш хилядарки не се иска много ум.. Хората ce cрaмувaха от тaзи арогантна прocтaчкa избрaнa дa упрaвлявa oгрoмeн cтoличeн рaйoн. И пoмня, чe още мeceци прeди дa я хвaнaт с подкупи, много хoрa хoдeхa дa ce oплaквaт в Cтoличнa oбщинa и прeд мeдии, чe тaя ce e самозaбрaвилa, вирнала си е носа и нe приeмa никoгo, хoди нa рaбoтa когато си иска и cлeд рaбoтнo врeмe изнacя дoкумeнти от общината и отсъства със седмици по чужбинcки вoaйaжи.. Беше cи e нaзнaчилa пoдчинeни нейни хора oт кoл и въжe , разучаваше пoръчки с любoвникa cи и крояха планове къде може да изнудват някого и само който не си е имал работа с нея и не е бил зависим от нейното изнудваческо поведение, не се оплакал. Плюйте сега по ГEРБ колкото си искате, нo тoвa, чe Ивaнчeвa нe e oт ГEРБ, нe я прaви нeвиннa !!!
    A пък чe хиляди глacувaхa зa нeя, прocтo гoвoри кoлкo рaзумeн избoр прaвят бългaрите, защото Ивaнчeвa бe лaнcирaнa кaтo кмeт нa Млaдocт oт Гeoрги Кaдиeв с протекцията на БCП...! Мая Манолова и протестърите защитаваха Иванчева и от доказани с факти и данни за престъпление я превърнаха в герой и жертва на прокуратурата и съда с политическа мотивация да се изправи срещу ГЕРБ ...
  • 31 ДАНО

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Панов":

    ДАНО ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА ИВАНЧЕВА И ДА ТЕ ПИТАМ ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ ГИ ГОВОРИШ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ!
  • 32 мнение

    9 0 Отговор
    Приличат ми на невинни. Прилича ми на постановка с подхвърлени пари. Защо не дадат камерите където е била паркирана колата им, докато са пиели кафе? Защо им забраняваха да говорят с медиите? Защо нямаха по пръстите си от светещото вещество? Защо беше този показен театър с арестуването им?

    Коментиран от #35

  • 33 ФАКТИ :

    4 0 Отговор
    "Кучето" е заровено в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт Тиквата обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи !
  • 34 Кака Мара

    1 2 Отговор
    Ще има ли почерпка след делото
  • 35 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "мнение":

    Не само на теб ти приличат на невинни. Показните арести са патент на ГЕРБ. Сготвиха ги за "урок" на други кметове и длъжностни лица да не пречат на бизнеса. Затова беше и театъра с арестуването им. Гешев набираше точки. Той отиде и в Пловдив за продавача с чорапите, не че човека нямаше нужда от справедливост. Но лицата по "Магнитски" обявени от САЩ, трябваше Гешев да ги е разследвал, вместо да прави театри.
  • 36 Само питам

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Го4о":

    Случайно ли Толупа,Цвъки,Домуса,Доган пропусна?
  • 37 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Вида":

    Ами тя роди лекар хирург.
  • 38 Йоана

    2 0 Отговор
    Вае още се питам какво предизвика такава агресия и съдебно преследване на тази жена? Каква е тази омраза в стил Ленински расизъм?
  • 39 незнайко

    0 2 Отговор
    Какво стана на 21 в зала № 022, имаше ли много желаещи да слушат и гледат ???
  • 40 Академик Чавдар Драгойчева, НИЩО и

    1 0 Отговор
    Половина!! Колкото останалите професори и Академици(Малеев!! От обкръжението на ТЖивков!!! Кухи титли, но сега е по Страшно, хиляди Професори и Доценти в Най бедната и изостанала държава в ЕС!! Хиляди купени и подарени дипломи от Нашите учебни заведения!!40-50%са,с Менте дипломи вишисти!!направих си шега с една студентка5 курс да ми преведе едно коплетче от детско стихотворение, написано на езика, който учи в СУ!! Каза, даго дам, трябва да отварям речници в Къщи, и тогава!! Учихме го някога в 5 клас по един чужд Език!!! ! Трагедия в образованието!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове