Last news in Fakti

26 Юни, 2021 20:23 8 115 301

Бойко Борисов: Мадуро е пример на Радев за подражание!

  • бойко борисов-
  • герб-
  • румен радев

Президентските избори са им целта, не само машините са им от Венецуела, каза лидерът на ГЕРБ в Плевен

Бойко Борисов: Мадуро е пример на Радев за подражание! - 1
Снимка: БГНЕС

Мадуро е пример на Радев за подражание. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен. "С измиването на къщичката се надяваме нещата да са по-добри", каза още той.

"Президентските избори са им целта, не само машините са им от Венецуела. Единствен Радев защити Мадуро, когато ние го осъдихме заради жертвите там. Мадуро е пример на Радев за подражание", каза Борисов.

"Убиха най-важното за хората - ваксинационния план. Сега да слушам г-н Кунчев как ридае, спрели сме ваксинирането. Те спряха да доставят ваксини. Хората са на почивки и като се върнат септември пак ще видят какво ще е", добави лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТ БАНКЯ

    119 59 Отговор
    ЧАКАМ РАШКОВ И РАДЕВ ДА МЕ ПРИБЕРАТ....МИНАХА ДВА МЕСЕЦА....МНОГО ГИ Е ШУБЕ............ВАШ БАЦЕ

    Коментиран от #203, #276

  • 2 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА

    311 22 Отговор
    Тикво МАХАЙ СЕ

    Коментиран от #35, #59, #64, #155

  • 3 33333

    206 18 Отговор
    Че какво му е на Мадуро
  • 4 Жоро

    288 15 Отговор
    Някои хора от нямане какво да кажат, взеха да говорят най-очевидни безсмислици! Безсилието каква ли не прави...

    Коментиран от #265

  • 5 Оня с коня

    151 22 Отговор
    В предаването на Сашо Диков , и Бойко Рашков и бившия депутат от ГЕРБ Методи Андреев показаха документи че висш Български прокурор е притежавал влог в чужбина от 4.5 милиона евро. Неговите инициали били И.Г. и до 9 юли ако сам не излезе и не го декларира , те ще го оповестят. А вие сте тръгнали да завиждате на Станислав -Стъки че за 4 години( 2018-19-20-21) е получил 1 млн.и 200 хил.лв. От тази сума повече от половината раздаде на няколкото клуба в страната а за него останаха около 500 хил.лв. От тях си бе купил АУДИ А8 но преди няколко години катастрофира с него като блъсна патрулен автомобил и прати 2 полицаи в болница. Не му изплатиха каско защото бе под влияние на опиати и автомобила бе за автоморга. След това си купи нов автомобил джип БМВ Х6 за 72 хил.евро, купи малък комплекс до с.Черноморец за 80 х.евро, участва с дял като концесионер на плажната ивица на къмпинг Градина. Ето къде отиде почти цялата сума от финансирането му от държавата. Какви по големи крадци има с влогове и имоти за милиони , а вие сте се вторачили в Стъки че за няколко години му останали 500-на хил.лв.

    Коментиран от #10, #107

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РЪМПЕЗИ

    165 10 Отговор
    ЧАКАМЕ ПОМОЩ ОТ ЕС ЗА ПСИХИЯТРИ...В НЕОПРЕДЕЛЕНО КОЛИЧЕСТВО...
  • 8 Господи

    217 13 Отговор
    Тоя кретен съвсем откачи!

    Коментиран от #208

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 !!!?

    113 20 Отговор

    До коментар #5 от "Оня с коня":

    Точно така колега! Стъки в студиото на ДИР призна че е взел тези пари над милион , след като Кутев показа документи и бе казал че ще го съди! Стъки призна, но каза че се правят внушения че ги е прибрал в джоба си. Повечето от тях са отишли за клубовете в страната, и за него останали но все пак се занимава с организационна дейност и все пак трябва да живее и си плаща всички консумативи. Никой не блъска за без пари. А при Сашо Диков , Бойко Рашков показа документи за няколкото си имота и влога от близо 400 хиляди е деклариран от съпругата му която 32 години е нотариус. И тогава всички в студиото нападнаха "Висшия прокурор" с влог от 4.5 милиона евро в Швейцарска банка. И Рашков, и Григор Здравков от легия АНТИМАФИЯ и адвоката в студиото и Методи Андреев. Явно кого имат предвид и ще го ударят 2 дни преди изборите. Ще ударят последния бастион и крепост на нашата партия ГЕРБ. Бедни ми бедни Ванка..Защо още миналото лято когато започна протеста не подаде оставка? Сега може би щеше да си заминеш без разследване за имоти и влогове? Просто си отиваше..А сега си отиваш и както се заканиха тези вълци " не само ще бъде свален като гл.прокурор а и разследван"

    Коментиран от #220

  • 11 ГЪРНЕВСКИ

    137 12 Отговор
    МЪРШ000000, МУХИТЕ ВЕЧЕ ТЕ КАЦАТ НО КАК ТЕ Е СТРАХ ,КАК ТЕ Е СТРАХ... ЩОТО ЗНАЕШ ,ЧЕ АВАНТА НИКОЙ НЯМА ТИ БУТНИ - ПЪТНИКО НЕСВИДЕН
  • 12 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    20 83 Отговор
    ГЛЕДАМ МАЧА......МАТА ХАРИ МИ ПОДНАСЯ КРИСТАЛНО УЗО....ЧАКАМ РАШКОВ И РАДЕВ......НЕ СЕ ВИЖДАТ НА ХОРИЗОНТА

    Коментиран от #31

  • 13 илийката

    19 69 Отговор
    В студиото на Диков също темата бе че 38 висши магистрати и политици имат влогове в Германия за 200 млн.евро. И се падат по малко над 5 млн.на всеки. Е един може да има 12 млн.друг 3 млн., но средно се падат по малко над 5. И всичко това след като няколкото наши сайта на ГЕРБ започнаха темата за влога от 400 х.лв.на Рашков. А за Гешев явно още в началото тези Радеви вълци и койоти са знаели за неговия милионен влог , но са изчаквали в зависимост от действията му дали да го "ударят". И след като нашия сайт ПИК миналия ден започна темата за влога и къщите на Рашков , сега подготвят ответен, смразяващ и фатален контраудар. Политици и магистрати кътат десетки милиони евро в чужди банки, а те със седмици се занимаваха с един нищо и никакъв Стъки , едно невзрачно същество което се облажило нещо минимално за няколко години. Това е България...
  • 14 Сссс

    77 5 Отговор
    А на теб Гуйадо примат такъв. Опищя като него де що имаше. Или си забравил а?
  • 15 АЛ ЙОРДАНОВ

    111 9 Отговор
    БУЦКОООО ЗА КОГО БИЯТ КАМБАНИТЕ - ГОТВИШ ЛИ СЕ
  • 16 Главният

    75 7 Отговор
    трол, отново се изходи манипулативно! И какво очаква глупака? Ами падаш ми всеки път все повече в очите подлецо!
  • 17 безумна тиква

    84 10 Отговор
    Тоя много ли си харесва простотията , та се неспира. Само изправен пред Темида с цялата строгост на закона , ще му помогне да се осъзнае.
  • 18 МАГНИТСКИ

    14 91 Отговор
    ФИГУРАНТА И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ МАДУРО, ЧЕРЕПА И ШИШИ! ШИШИ МУ НАРЕДИ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО????
  • 19 Поп Кръстю

    14 106 Отговор
    Евала Баце, мачкай аматьорите с фурашки. Господ здраве да ти дава, да се множат дните ти, напред и нагоре, честита побада на 11 юли.

    Коментиран от #52, #247

  • 20 пффф

    74 10 Отговор
    Нали този продажник,купи 9600 машини?Пак ли се опитва да ни излъже?Или годинките му замъгляват паметта.
  • 21 Дельо Хайдутин

    91 8 Отговор
    Бойко да хване Мадуро за маду....те!

    Коментиран от #82

  • 22 Дядо ви КуРтИ от Село ПипЕрКоВо

    86 8 Отговор
    Ако Мадуро е пример за подражание на Радев,за тиквата Ердоган и Хитлер са му кумири..

    Коментиран от #207

  • 23 Зайко Байко многознайко архив 2020

    70 9 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко "братя" эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 24 Фактъ

    87 5 Отговор
    Боко прехвърля вината от себе си на другите . Мисли , че някой му вярва . Кой договори машините от Венецуела бре , толуп прост и нагъл ?

    Коментиран от #179

  • 25 Бившият премиер коментира и санкциите по

    36 5 Отговор
    Бившият премиер коментира и санкциите по закона "Магнитски", наложени на Делян Пеевски, Васил Божков и още физически и юридически лица в България. "Смисълът на санкциите е да се спре кръвоносната система, т.е. паричните операции на корупционните мрежи. Това не е ядрен взрив, това е изсушаване на тези мрежи, за да не могат да функционират", каза Костов.
  • 26 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    7 49 Отговор
    ТУК Е ПРОХЛАДНО...МАТА ХАРИ МЕ МАСАЖИРА.....РАШКОВ И РАДЕВ СЕ КРИЯТ ОТ МЕН.....КАЗВАМ ИМ ЧЕ СЪМ В БАНКЯ, НЕ Е...БАЛИ.................ВАШ БАЦЕ

    Коментиран от #34, #45

  • 27 ГОРСКИ

    61 4 Отговор
    Сам си е виновен да му викат Бойко глу.....па... кът
  • 28 Срам и позор

    78 5 Отговор
    Народе, тая Тиква 11 години ви управляваше и пред света ви представляваше!
  • 29 Ахмет

    52 4 Отговор
    Сретан е в България малиииииии!
  • 30 На кабак бея

    66 3 Отговор
    всяка една дума разкрива неговата простотия и липса на елементарна култура. Разсъжденията да не са на база личен опит.

    Коментиран от #96

  • 31 Стойко

    41 10 Отговор

    До коментар #12 от "ОТ ХАМАКА В БАНКЯ":

    Cмешкооо, а тиквун за 12 години защо не погна Станишев или Орешарски? Защо не ги юркa така както сега тормозят и юркaт него?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 И сега специален поздрав

    44 3 Отговор
    за вси те тиквени семки и кабак бея с песента
    Последен валс
  • 34 Мето

    40 5 Отговор

    До коментар #26 от "ОТ ХАМАКА В БАНКЯ":

    Cмешко ти ли си ве? Сега с нов ник хахаха .. Къде е тиквун и джипката му? Къде е кабинета ББ4? А кажи драги смехурко къде са а?
  • 35 ИСТИНАТА

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА":

    26-ти юни,
    2020-та година.

    В НС, Антон Кутев събуди всички нормални!

    “Навсякъде по света мафията се разбива,
    когато по някаква причина ,
    някой отвътре “пропява”…”,
    Заяви от трибуната на НС Кутев.
    Елементарна истина е, която се знае в цял свят!

    Божков, от българската мафия, отвътре “пропя” .
    Но мафията у нас няма да бъде разбита и след 11 юли!

    Защото държавната машина зависи от НС!
    С машинното гласуване ще изчезнат "мъртвите души" и "коригираните протоколи"!
    Които вече 30 г. определят победителите!
    Но избранниците в НС пак ще се предопределят от прагът на преференции и "избираемите места"!
    А не от преференциите за тях!
    В НС пак ще са не народни представители,
    а защитници на партокрацията и на олигархията!
    Макар и с различен персонаж!
    Защото присъствието им в НС ще продължава да се дължи не на получените преференции,
    а от това, дали предварително са подставени на "избираемо място"!

    Заради прагът на преференции и "избираемите места",
    изборите на практика са за избор на партия,
    а не за избор на личностите, които ще ги представляват в НС!

    Мафията се разбива,
    когато някой отвътре “пропява”!

    Но никой в НС не пропява за Светая светих на парламентарната мафия!
    Прагът на преференции и "избираемите места"!

    Аз не сам Кутев, но и аз бях
    "бутонче за гласуване" в Народното събрание!
    Заклевам се в децата и внуците си!
    Това е истината!

    И все пак, по-малката грешка е,
    ако на 11 юли се гласува с № 23 и преференция 105.
  • 36 Яш ми

    17 2 Отговор
    Ма до т о
  • 37 Ленин

    51 2 Отговор
    Със всяка изречена фраза този курник Борисов се излага все повече!Иначе добре знае житието битието на мафиоти като Мадуро.
  • 38 Дъното

    56 3 Отговор
    Съвсем сериозно , Тоя наистина е за психиатрия . Няма връзка с реалността. Радев и Мадуро !?!? Къде е Ямбол, къде е Стамбол. Ако не беше трагедия , че го допуснахме да завземе Държавата за 11 години , щеше да е смешно.

    Коментиран от #50

  • 39 Кой

    40 2 Отговор
    Ти ваксинира ли се бе.........
    Че караш хората, грешници ще горите.....
  • 40 Един БЪЛГАРИН

    52 2 Отговор
    АБЕ тикво кво стана с дрона на Радев,още ли те следи.
  • 41 кайлъка

    44 2 Отговор
    Как смеят плевенчани да допуснат тази шега на природата в красивия ни град?!
  • 42 Хубавото е че след Изборите, Търтей и

    46 2 Отговор
    Калинки ще се Разлетат!!! Ще почнат много да забравят, че са били Гербери, а други, че се познават с Борисов!! Позната История!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Най-радикалната реформа трябва да се про

    23 2 Отговор
    Най-радикалната реформа трябва да се проведе в сектора за сигурност - да се разформироват сегашните структури, да се създадат нови, съставът да мине през проверка за лоялност", препоръча бившият премиер.
  • 45 Стойко

    34 1 Отговор

    До коментар #26 от "ОТ ХАМАКА В БАНКЯ":

    Колеги форумци. С този cмешкото ако знаете как съм се смял. Смилете се над него поне малко. Преди изборите на 4 април плещеше за някакви Мъглиж и Баните и че идвал кабинет ББ-4. На 5 април му пиша тук :" Cмешкоо, я кажи идва ли кабинет ББ-4?", и този нашия шут ми отговаря :" ИДВА И ТО ЯКО"...Смях се 10 минути ..След 2 дни го засичам и пак питам :"Cмешкооо, идва ли ааа кабинет ББ-4", и нашия шут отговаря :"ИДВА И ОЩЕ КАК", , превивах се от смях 18 минутки. Сега пак питам "Cмешкооо, къде е кабинета ББ4"????

    Коментиран от #46, #49, #73, #98

  • 46 Мето

    32 3 Отговор

    До коментар #45 от "Стойко":

    Хахахааааааа мухахахааааа, сега и аз се смея с глас хахахааа. Идвал ББ4 ахахааааааааа

    Коментиран от #69

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Реалист

    48 1 Отговор
    Гледам снимката и немея . За нищо на света не бих се снимал редом с Мутрю . Човек трябва да има и достойнство. Що за мъже са това ?
  • 49 НЕ БЪРЗАЙ КАТО ПЪРЛЕ ПРЕД БАЦЕТО СИ

    1 35 Отговор

    До коментар #45 от "Стойко":

    И ТОВА ЩЕ СТАНЕ....БЪДИ СИГУРЕН
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    2 25 Отговор
    ПРОХЛАДА...МАТА ХАРИ МИ ПРАВИ КОКТЕЙЛ....ЧУВАМ,ЧЕ РАШКОВ ИМАЛ СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА.....ИМАЛО И КОНКУРЕНЦИЯ НА....ЦВЪКИ

    Коментиран от #67

  • 52 Сссс

    3 17 Отговор

    До коментар #19 от "Поп Кръстю":

    Нанамайна победа, нанамайна!
  • 53 Кюстендилският

    33 4 Отговор
    Кюстендил иска Тиквата в затвора до живот !!!
  • 54 Maris

    29 4 Отговор
    Борисов ти си подражание на поне трима - Тодор Живков, Лукашенко, Ким Чен Ун ,със сигурност има още !!
  • 55 3.14К

    42 4 Отговор
    За толупа вече пиша една единствена дума: психопат!
  • 56 Горкия

    35 4 Отговор
    Не съзнава великата си простотия
  • 57 Професора

    34 3 Отговор
    Еднокнижника сравнява! А Боко за Винету ли се мисли?
  • 58 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    5 32 Отговор
    ДАНИЯ СЕ КЛАСИРА....СЛЕД КАТО РАЗГРОМИХА РУСИЯ, СЕГА СЕ СПРАВИХА И С...УЕЛС.......КОЙТО ГО МОЖЕ,МОЖЕ......ЗА РАЗЛИКА ОТ НИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.....ПРОЗРАЧНИ И ОТКРИТИ В .......ПЪЛНЕНЕ НА НОВИТЕ ШКАФЧЕТА........
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Боко Борисов

    27 3 Отговор
    Мадуро е президент на Парагвай да си знаете !
  • 61 Абс Нещастие Бг

    37 3 Отговор
    Тоя само ако разбираше колко е жалък еднокнижник!
  • 62 ПазарЖик

    31 2 Отговор
    Абе какво става бе,на където се обърна Бойко виждам а ми се ходи до тоалетна ама се чудя да не е там,
  • 63 комунистче

    32 3 Отговор
    ти с Мадуро не можеш да се мериш, онзи е бил шофьор на автобус, тебе те видяхме че един джип, на празна магистрала, не можеш да го караш по права линия, налагаше му се на бодигарда ти, да ти изправя кормилото, разкарай се тулуп, дразниш хората
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 За бога не гласувайте за тоя

    41 2 Отговор
    ЗАВАЛИЯТА СЪВСЕМ НЕ Е НАРЕД С ГЛЪВЪТЪ
  • 66 Комуниста

    31 5 Отговор
    Борисов е по долен и от Рибърт Могабе!

    Коментиран от #70

  • 67 ТАШКОВ

    6 22 Отговор

    До коментар #51 от "ОТ ХАМАКА В БАНКЯ":

    Не , само апартаменти а и РЕЗИДЕНЦИЯ с 12 Бани, Басейн 25м, Фитнес, Сауна и т.н! ..както казва другаря от ДС на БКП,..като всеки един нормален Български гражданин!?!?
    Ти виждал ли си Българин без...РЕЗИДЕНЦИЯ?
    Има си даже и "Мазета,гаражи и таванчета"...със НЯКОЛКО етажни сгради върху..тях! Нищо особено!
    И ТО САМО С ЕДНА ДЪРЖАВНА..ЗАПЛАТА, РАЗБИРА СЕ

    Коментиран от #76

  • 68 тъп по

    35 3 Отговор
    тъп най тъп супер тъп мега тъп -борисов
  • 69 А бе

    4 35 Отговор

    До коментар #46 от "Мето":

    Най-късно до ноември ще дойде на бял кон и тогава ще видите "кон боб яде ли?".
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 КАБИНЕТА ББ4

    28 2 Отговор

    До коментар #45 от "Стойко":

    Идва и подминава леко НС и се насчва към Централния затвор.
  • 74 Пешо от блока

    29 3 Отговор
    Скрийте го този вече, не е интересен на никого. Говори само глупости, не може да краде, очаква ЦСЗ и бай Ставри.
  • 75 пикльооо

    23 3 Отговор
    Само голяма ,куха `китара.`..Не си интересен !Айде чупка левак....
  • 76 Хаха

    2 11 Отговор

    До коментар #67 от "ТАШКОВ":

    И с едно волтаиче напокрива. Ама скромно има-няма десетина кW.
  • 77 Саде не разбрах само....

    4 23 Отговор
    ТАА седмица ХИТЛЕРО ше носи ли па торби с .."ром и пури" на Фатмако?
    За един министерин на Фатмака, осъждан за МИЛИОНИ ДДС,..питам
  • 78 БАЦО СЪМ

    22 3 Отговор
    Чудя се да се изложа ли сам на президентските избори срещу Радев, или да го оставя да ме прави за смях? Ма, неам дупце, по добре да си мисля че дъжд вали.

    Коментиран от #83, #90, #99

  • 79 достойнство

    7 27 Отговор
    КОЙ ЩЕ ПОПИТА ФИГУРАНТА ЗАЩО ЦЯЛА ГОДИНА ПОВТАРЯШЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА БИЛА ПРЕД РАЗПАД УПРАВЛЯВАЛА СЕ МНОГО ЛОШО И Т.Н.И Т.Н..ВЧЕРА НЕГОВИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР КАЗА ЧЕ ИКОНОМИКАТА ВЪРВИ МНОГО ДОБРЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСРЕЩНАТ ВСИЧКИ НУЖДИ,ДЪРЖАВАТА Е С ЕДИН ОТ НАЙ НИСКИТЕ ДЪЛГОВЕ В ЕВРОПА .СЪЩОТО ГО КАЗА И ИВАН КОСТОВ ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА.РАДЕВ Е ИЛИ НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТЕН ИЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА САМО ЛИЧНАТА ИЗГОДА ДАЖЕ С ЦЕНАТА НА РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА.
  • 80 пройчо

    12 4 Отговор
    За съжаление--не е !....Иначе досега да е разстрелял тая Тлъста Мутра.
  • 81 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    3 18 Отговор
    ЧАКАМ ДРУГИЯ МАЧ...МАТА ХАРИ МЕ....ОБГРИЖВА..........ДРУГАРЯТ РАШКОВ БИЛ БОГАТ КАТО ЦАР КРЕЗ....ТАКА ДЕ...ПЪЛНИЛ Е ШКАФЧЕТА НОН СТОП....И ПРЕДИ И СЕГА....

    Коментиран от #94

  • 82 Кака Мара

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Дельо Хайдутин":

    Него ще го хванат, споко
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Защо

    10 4 Отговор

    До коментар #83 от "Ама не":

    Не смърди колкото Бацо ли? 🤣
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Тинейджър

    4 23 Отговор
    Чичо Бойко не се занимавай с комундедата, тях ги остави на чичо Гешев
  • 87 Биби Кинг

    20 3 Отговор
    Никой не може да унизи такова низко същество като тиквичко. Нико не може да закопае такоа изкопаемо като тиквоча!
  • 88 Не му

    13 3 Отговор

    До коментар #85 от "ИИИИБААААА ..ФМАААМУУУ":

    взимай диписето на баце! Той без него е никой! Само то го подкрепя в момента!

    Коментиран от #104

  • 89 80147

    27 4 Отговор
    Боко Тивата отново се е рзихрил и е отворил торбата с лъжите и небивалиците, но за радост Мишо Константинов няма да брои резултатите от изборите и този ще реве дни наред как някой му е откраднал победата от изборите! Борисов свиквай от тук насетне това те чака загуби на изборите и реване при мисирките от медиите на ГЕРБ - РЕКЕТьОРИ! Борисов бай Ставри те очаква в ЦСЗ с нетърпние, там ви е мястото!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 МАДУРО..ШЕФА НА ВЕНЕЦУЕЛА

    4 24 Отговор
    БОГАТИ НА ПЕТРОЛ, НЕМА КВО ДА ЯДАТ....КАТО КОМУНИСТИ ОТ БСП СА.....

    Коментиран от #97, #105, #106

  • 92 БУДА

    22 3 Отговор
    Мутрата от сик в момента ГН никой ще си остане такъв и след изборите , и истина ли е че СТЪКИ РЕКЕТЬОРЧЕТО щял президент да става , СМЕХ , СМЕХ !
  • 93 Кире

    10 3 Отговор
    Селски дистер със селски лафове!
  • 94 Да,бе....да....

    4 17 Отговор

    До коментар #81 от "ОТ ХАМАКА В БАНКЯ":

    А къде мислиш носи...чувалете с ром и пури, Хитлеро??
    Фатмако колко държавни АПАРТАМЕНТА продаде на пазарни цени?? ЗА комисионните от ГРИПЕН, едни хора още го...търсят
  • 95 Георг Младежа

    15 2 Отговор
    Няма вече Бацо, пачки да реди у шкафа...Няма вече за Децата на България капачки да събираме за да им помогнем...Няма вече “Либе Меркел”. “Либе Заев”... Има за Бацо, само, място в Затвора!
  • 96 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #30 от "На кабак бея":

    Нeщaтa нe ca ce прoмeнили oт врeмe oнo...
    .............................
    кaтo Гo дeбнeхa, зa дa улoвят нeщo oт думитe Му, зa кoeтo дa Гo oбвинят. /Лукa 11:54/

    Коментиран от #218

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Веселка Еднооката

    2 7 Отговор

    До коментар #45 от "Стойко":

    Копеев ,ти си ега ти кловона
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Боклук.

    11 2 Отговор
    Коментира Те един твой набор.Ти - Боклук , си срам за тая земя.Аз съм Емигрант а ти си Боклук.
  • 102 Всеки знае

    20 4 Отговор
    Всеки български гражданин знае че ББ е увреден тотално в главата. Не че преди е има ум но се държеше по човешки. Сега а си отвори устата а е изръсел глупост каквато нормален не би казал. Чудото е че всички вестници му цитират глупостите а това руши техния авторитет. Не си струва да губите читателите си

    Коментиран от #114, #140

  • 103 Джендъри¯\_(ツ)_/¯сър

    16 2 Отговор
    На снимката виждам четворка джендъри, пасивният е третият от ляво на дясно, дето ги е прегърнал двамцата.
  • 104 ЪХЪ...

    3 16 Отговор

    До коментар #88 от "Не му":

    6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС ДЕЕБЪ-КЮ'ЧЕКА,.....6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ И ФАЛИТ!!!
    Ти чул ли си лоша ДУМА от ФАТМАКА срещу... ДРУГАРИТЕ ОТ ДС/ДПС, АГ'ЕНТ САВА И ПЕЕВСКИ??))))))))

    Коментиран от #110, #116

  • 105 Ти наясно ли

    12 1 Отговор

    До коментар #91 от "МАДУРО..ШЕФА НА ВЕНЕЦУЕЛА":

    си колко средства отиват за борба с нескритото желание на янките да прибератза себе си петрола на Венецуела? Иначе - ненамесата във вътрешните работи на независима страна у основен принцип в политиката на САЩ , ако трябва да съди всеки друг.
  • 106 Ива

    17 3 Отговор

    До коментар #91 от "МАДУРО..ШЕФА НА ВЕНЕЦУЕЛА":

    Ти троле на сикаджията защо спря да пишеш за ББ 4 или как банкянския Толуп наредил това онова , ами защото е ГН никой в момента
  • 107 Морски

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Оня с коня":

    Или си Стъки или си уникално про... ст
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Важното

    5 2 Отговор

    До коментар #104 от "ЪХЪ...":

    е че само то му остана на бацко и пак съсипаха държавата! Но са верни другарчета и пак се подкрепят!
  • 111 Чикаго ГЕРБ

    4 22 Отговор
    Бойко пак разпердушини Радев с чувство за хумор! Ако не беше Бойко, нямаше да гласувам за ГЕРБ. Няма друг такъв ЛИДЕР сред Българските булевардни политици.

    Коментиран от #126

  • 112 ГРОБ УБИЙЦИ

    18 3 Отговор
    Извън закона....

    Коментиран от #121

  • 113 Фройд

    19 4 Отговор
    Не мога да повярвам че тоя тулуп , беше министър председател!!!!
    Явно съм бил в амок...


    Добре че се събудих.

    Хяйде събуждайте се, стига мързел.
  • 114 ГЛЕДАЙ РЕЗУЛТАТИТЕ И ИЗБОРИТЕ

    2 23 Отговор

    До коментар #102 от "Всеки знае":

    И.... си връзвай сезала, Мало'умнико
    )))))))))/
    26 ИЗБОРА В СТРАНАТА.....26 К-УРА НА ФАТМАЦИТЕ В...УСТАТА....
    ))))))))
  • 115 БОЦКО СЪМ

    16 4 Отговор
    След 9 Юли двамата с И.Г.хсе изнизваме тихонка към острова в Гърция.
  • 116 Неделко

    19 4 Отговор

    До коментар #104 от "ЪХЪ...":

    Важното е че мутрата от сик го изритаха като мръсно влечуго и сега е ГН никой

    Коментиран от #129

  • 117 9249

    19 4 Отговор
    Този психичноболен мъж защо още е на свобода? Съвсем са му изпушили реотаните
  • 118 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    15 4 Отговор
    Смях оставате трола на Шайката да пише а нас ни триете абе 112 място ли беше ?????
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 NeXu s

    6 18 Отговор
    САМО ГЕРБ!

    Коментиран от #124

  • 121 Тролиш ли,..тролиш ли Дж'ендър'ляк?😂

    2 18 Отговор

    До коментар #112 от "ГРОБ УБИЙЦИ":

    БАЦЕ ВИНАГИ Е....НОМБЪР УАН.
    Оди се лашкай у САРАИТЕ ДУ'ХАЧ

    Коментиран от #128

  • 122 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 22 Отговор
    Няма ли ГЕРБ ще има глад, помнете 3$ пенсия тези искат отново да ни управляват

    Коментиран от #130

  • 123 България

    9 3 Отговор
    Страна на тъпо оФчо население.
  • 124 Ахъ

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "NeXu s":

    в СЦЗ! 🤣
  • 125 еднокнижник

    16 1 Отговор
    Борисов знае ли кой е Мадуро? Сигурно някой му е подсказал какво да каже- Биков с телешките очи или Харалан, или Харизан.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Пример за подражание на Тиквуняка е .

    7 2 Отговор
    ДУПАРО
  • 128 Бацко

    8 0 Отговор

    До коментар #121 от "Тролиш ли,..тролиш ли Дж'ендър'ляк?😂":

    и дъпъсъто са вечна дружба! Само дъпъсъто още подкрепя бацко!

    Коментиран от #139

  • 129 Ха ха ха

    3 11 Отговор

    До коментар #116 от "Неделко":

    Незнам дали е никой но дори като пръдне го отразяват в целия свят, а фърчилото камикадзе не го отразяват дори в България

    Коментиран от #134, #147

  • 130 РАДИО ЕЛТО

    15 6 Отговор

    До коментар #122 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    точно обратното е господине ГРОБ окрадоха държавата

    Коментиран от #145

  • 131 САНЖЕ

    4 16 Отговор
    Залагам 20 към 1,..че БАЦЕ ще бъде Номер 1 на Изборите!
    Залагайте смело

    Коментиран от #135

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ам чи

    3 1 Отговор

    До коментар #129 от "Ха ха ха":

    нали требе да кажат, че смърдела от бацко идел! 🤣
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 7йеф

    18 4 Отговор
    Хораааа, обединете се всички партии заедно, защото Бойко пак ще накупи партии, хора и това ще е голямо нещастие за България, Слави от какво се страхуваш, че не взе властта заедно с БСП и останалите партии на протеста?
    БСП имат едни от най-добрите кадри изобщо в българската политика, ако не знаеш какво да правиш и се страхуваш, питай старите ,опитни кучета.
    Между другото , партията на Слави е оранжева, такава беше и тази на ГЕРБ през последното им управление, но поне диктатора няма да го има и няма да пазарува избори,партии и депутати, а след това страната да живее в страх и стрес!
  • 137 Гонг 2

    4 12 Отговор
    Болшевици останахте трети, време е да не влезете изобщо в парламента
  • 138 РАШКОВ УБИЙ

    15 2 Отговор
    Още на 8ми Юли Б.Б. и И.Г. ще си плюят на петите и беж да ги няма. Оглеждайте се по границите за каскети и толупи с шкафчета.
  • 139 6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП/ БСП-ДПС-ДС-ЕВРО

    2 15 Отговор

    До коментар #128 от "Бацко":

    РОМА.........6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ И ФАЛИТИ!!!
    ТЕ ТИЯ ЧЕРВЕНИ АЙДУЦИ ОГРА'БИХА,ИСЛЯМИЗИРАХА И ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ!
    ФАКТ

    Коментиран от #142

  • 140 Перо

    15 1 Отговор

    До коментар #102 от "Всеки знае":

    В пожарната,през соца,не кандидатстваха и най-изпадналите боклуци,а кандидатите за школата на МВР,тъпите милиционери с вицовете,от ||-ри факултет,които изпадаха по причина - супер малоумие и бяха скъсани от Института по психология на МВР,отиваха в пожарната -|||-ти /последен/ факултет.До скоро такива ни управляваха! Такива,освен за мутри,за друго не ставаха!
  • 141 Вуте

    17 1 Отговор
    Я да го пратим тоя да си гледа кучетата и магнолията! Омръзна на всички с тъпизмите си!
  • 142 Важното

    14 2 Отговор

    До коментар #139 от "6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП/ БСП-ДПС-ДС-ЕВРО":

    е че бацко и дъпъсъ съсипаха дружно държавата! Важното е, че сега дъпъдъ подкрепя бацко! Важното е, че народа не иска дъпъсъ и бацко! 🤣

    Коментиран от #151

  • 143 радостен

    17 2 Отговор
    давай бойче в същия дъх , до 11-ти сеъвсем ще дозатриеш опг ГРОБ :)))
  • 144 човек от народа

    16 4 Отговор
    ще се радваш още малко.....мислиш ли че ще ти се размине грозна тикво....НЕЕЕЕ

    Коментиран от #148

  • 145 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 16 Отговор

    До коментар #130 от "РАДИО ЕЛТО":

    Господине при ГЕРБ има заплати по 10000 лева, дати припомня ли какви бяха при другарите начело с Виденов❓

    Коментиран от #149, #159

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Миии

    16 1 Отговор

    До коментар #129 от "Ха ха ха":

    То и Хитлер са го отразявали в целият свят, нали?
    А Борисов го отразяват за пачките в спалнята и за записа с ПКП!
    И за това, че подари на Путин руско турски газопровод за Сърбия,
    построен с български милиарди!

    Коментиран от #150

  • 148 Вълк

    2 10 Отговор

    До коментар #144 от "човек от народа":

    От руския народ ли си бе⁉️
  • 149 Хаха хаха ха

    15 2 Отговор

    До коментар #145 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    При Виденов заплатата на Борисов беше 15 000!
    Работеше застраховател с бухалка!

    Коментиран от #154

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Абе

    9 1 Отговор
    къде е Бацко? Дъпъсъ го търси! Бай Доган вика, бацко ми е най верен! Най много за мен открадна! Затова дъпъсъ го подкрепя!
  • 153 бузю

    11 2 Отговор
    а бе докога ще му давате трибуна на този ???

    Коментиран от #157

  • 154 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #149 от "Хаха хаха ха":

    Колко е вземал Борисов мързелив другар няма как да вземе ,но пенсионерите бяха първи в Европа по мизерия
  • 155 Непознат

    5 20 Отговор

    До коментар #2 от "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА":

    Не, не е цяла България. На 11 юли ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила. Тогава ще видиш истината със собствените си очи. Бойко Борисов е истински държавник и само той може да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП и техните наследници. Той е вашият кошмар.

    Коментиран от #264

  • 156 КАРАдай-ъ

    6 9 Отговор
    Дръж се Бойко, след изборите ще предоговорим условията.

    Коментиран от #161

  • 157 Кауня

    5 11 Отговор

    До коментар #153 от "бузю":

    Трибуната сама отива при Бойко, тоалетната при фърчилото
  • 158 На този

    15 1 Отговор
    Толкова ли няма кой да му каже, че с приказките и поведението си предизвиква отвращение и презрение от всеки нормален човек?:(

    Коментиран от #256

  • 159 гербав цирей

    10 2 Отговор

    До коментар #145 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А цените какви са били тогава? То само за 10 г инфлацията е толкова огромна че увеличените заплати не я покриват на половина.
  • 160 По отвратителен

    13 1 Отговор
    от всякога. Кога ще се кротне и да не ни дразни повече.
  • 161 ДПС и ГЕРБ

    2 7 Отговор

    До коментар #156 от "КАРАдай-ъ":

    Вечна дружба! Ши сасипем всите булгари!

    Коментиран от #164

  • 162 Путин опять обосралса

    3 14 Отговор
    Румен скоро за благодарност за верноста към РОССИЯ ще ви направим като Беларус гладни и горди
  • 163 ГРИЗА СИ НОКТИТЕ У БАНКЯ

    14 2 Отговор
    Голям мъж съм, от години не смея да се покажа сред хората.
  • 164 Гоце

    5 10 Отговор

    До коментар #161 от "ДПС и ГЕРБ":

    Помним целувката между Местан и Станишката

    Коментиран от #168, #170

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 ВАРНА

    17 2 Отговор
    ПОСЛЕДНИ ГЪРЧОВЕ НА ЕДИН ОТИВАЩ СИ ОТ ВЛАСТТА ЦИОНИСТКИ И АНТИБЪЛГРАСКИ КРАДЛИВ ШОПАРИН
  • 167 Шопо

    12 1 Отговор
    “Аз съм прост и вий сте прости“!!! Затова гласувайте за мен!!!
  • 168 Убаво помниш

    10 3 Отговор

    До коментар #164 от "Гоце":

    Сега помни и герб и ДПС! Най добрата фирма! 😂
  • 169 ТРАЯН

    15 3 Отговор
    ВСИЧКО БИХ ПРОСТИЛ НА БОРИСОВ , НО НЕ И ТОВА, ЧЕ ПОДПИСА МУ СТОИ ПОД ВНОСА НА 100 000 ОТРОВНИ ТУРСКИ ВАКСИНИ С КОИТО БЯХА ИНЖЕКТИРАНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!!!

    ВНОСИТЕЛ НА ТЕЗИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ХЕПАТИТ СЪС СЪДЪРЖАНИ ЕНА ЖИВАК НАД 2000% НАД ДОПУСТИМОТО БЯХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПЕТЪР МОСКОВ И АДАМ ПЕРСЕНСКИ!!

    ЗАЩО ТЕЗИ ОЩЕ СА НА СВОБОДА И НА СА ОСЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ДЕЧИЦАТА НИ?!!
  • 170 КАРАдай-ъ

    10 2 Отговор

    До коментар #164 от "Гоце":

    Боеко малко ли се мляскаше със султан ердоган? Даже кум щях да им ставам.
  • 171 УМРЕМ ОТ КЕФ.....

    3 8 Отговор
    СЕКА ЕДНА СТАТИЯ ЗА БОЙКО,..ДОКАРВА МЕК'ИТЕ КИ'ТКИ, С'ОРО'СП'ИИТЕ, ДЖЕ'НДЪ'РЛЯ'ЦИТЕ И ЧАЛ'ГА'РИТЕ НА ДПС ДО....АМОК!!!
    .... ААААХАХААА........ УУУУДДР'РРИИИ'ИИИИИИ БАЦЕЕЕЕЕ
    ААААХАХААА.....
  • 172 дико

    12 1 Отговор
    НЕНОРМАЛНИ ли сме били , че сме се оставили такъв да ни управлявя/ограбва/. Все по често се доказва че е изтрещял като падна от кацата .
  • 173 Чикаго ГЕРБ

    2 13 Отговор
    Нито един политик освен ББ няма такова чувство за хумор, нито пък имат ЛИДЕРСКИ качества като него. Той е НАПРАВИЛ много за България в условията на икономическа криза. Тези които сега плюят срещу него за да изберем тях, са направили едно НИЩО и гледайки колко са некадърни, биха докарали България до национална катастрофа. Общо взето единствената им дейност е махленското плюене, и дори в това не са добри - компроматите им потъват един след друг. Бойко получава моя глас а какво мислели емигрантите почитатели на чалгата, студентчета които не знаят 2 и 200, или шофьори на тирове и таксита, хич не ме интересува.

    Коментиран от #176, #184, #186

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Българка

    10 2 Отговор
    Бойко, изнесе ли съдэржанието на шкафчетата извън граница?! Айде че няма време, 9.06.2021 наближава.
  • 176 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    8 1 Отговор

    До коментар #173 от "Чикаго ГЕРБ":

    Кое е далече от реалността че си платен или че лъжеш че си в Чикаго а си личи че си от Столипиново ???? В чужбина не познавам нормален човек който да гласува за Питека лъжец и крадец от Банкя. Май още не е разбрал че е пътник ......
  • 177 Герб и ДПС

    10 2 Отговор
    Най добрата фирма! Само ДПС и Пеевски стоят до бацко в тези трудни за него времена!

    Коментиран от #182

  • 178 САНЖЕ

    2 8 Отговор
    Залагам 15 към 1, че...ДПС ще подкрепи Правителство на Фатмака!
    И....20 към 1,...че ще гласуват на Президентските избори за... ФАТ'МАКА НА РЕШЕТНИКОВ
  • 179 Дългия

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Фактъ":

    То това е запазена марка на тулупендера.
  • 180 ОПГ ГЕРБ

    6 6 Отговор
    Ред в кражбите!
  • 181 позиция

    9 1 Отговор
    На б. борисов, Иди Амин / канибала и диктатор от Уганда / е пример за подражание. Може би и той ще свърши като него в изгнание в ОАЕ. Скоро ще разберем.
  • 182 ИТН

    1 6 Отговор

    До коментар #177 от "Герб и ДПС":

    Ние видяхме в Парламента с кого гласуват, Г-ей
    )))))

    Коментиран от #189, #190

  • 183 чико

    10 0 Отговор
    ДА си припомним ; ПЪРВИЯ закон на ПЪРВОТО правителство на ГЕРБ беше да се закрият малките квартални магазинчета .
  • 184 ОПГ ГЕРБ

    9 3 Отговор

    До коментар #173 от "Чикаго ГЕРБ":

    Само ние можем да ви закопаем още по-дълбоко от кризата, в която ви вкарахме!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Така е

    9 2 Отговор

    До коментар #173 от "Чикаго ГЕРБ":

    Никой не можа да окраде толкова България! Никой не можа да бъде предател като Бойко! Историята ще помни! Бойко съсипника на България и подлогата на Доган!

    Коментиран от #199, #205

  • 187 Добре , де

    3 10 Отговор
    Фатмака до кога ще вдига цените в България?
    Ако вдигне и цената на Тока,...си отива....завинаги
  • 188 Сланина и Зурла

    7 1 Отговор
    Снимката достатъчно говори сама по себе си,а този ниендерталец изобщо няма никво значение какво казва.Все едно да слушаш диви нерези кво квичат!
  • 189 Да прав си

    7 0 Отговор

    До коментар #182 от "ИТН":

    И в парламента видяхме герб и ДПС! Най добрата фирма! Заедно се бранеха!
  • 190 КАРАдай-ъ

    0 4 Отговор

    До коментар #182 от "ИТН":

    За което ще се отплатим на господата от ИТН.
  • 191 Чикаго ГЕРБ

    4 11 Отговор
    Не виждам нито един булеварден "политик" да е на нивото на Борисов, колкото и "вагони книги" били изчели. Нито са лидери, нито са компетентни, нито са направили нещо досега - само пълно безумие и хаос и издънки по две на ден. Направо, пълни СМЕШКИ!

    Коментиран от #196, #227, #250

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 БСП, ДПС,ДС ,Евро Рома и ВИДЕН ОФФ..

    2 6 Отговор
    пед'АЛа:
    Заплата........... 4 $.............
    Пенсия.............. 2 $...............
    С всички МИЛИОНЕРИ, МИЛИАРДЕРИ И ОЛИГАРСИ,....ДО ЕДИН ОТ ДС НА БКП!!
    ЧЕРЕПА,МУСТАКА,ФАТМАКА,ХИТЛЕРА,МАДЖО, РАШКОФФ.... ЗНАЯТ...ПОЧЕМУ

    Коментиран от #198

  • 194 Ppпп

    10 2 Отговор
    Тоя глупак БокоТиквеника се оказа мноого по-глупав, отколкото си мислех. Уникално изостанал и прост престъпник за когото гласуваха хиляди заблудени и невежи хора. А, същите хора продължават да затъпяват.
  • 195 Баста

    7 2 Отговор
    Не Радев а ти си в прекия и приносен счидал со Мадуро кюпек без акъл
  • 196 Е как

    11 2 Отговор

    До коментар #191 от "Чикаго ГЕРБ":

    да видиш! То нема друг толко тъп, прост и подъл крадец като Борисов! 😂
  • 197 Срам

    8 2 Отговор
    Този човек няма приатели. Биха му казали че се излага. Дано няма някакво психично отклонение. Как е обикалял и козивувал кудето трябва и нетрябва.

    Коментиран от #200

  • 198 Герб и ДПС

    5 2 Отговор

    До коментар #193 от "БСП, ДПС,ДС ,Евро Рома и ВИДЕН ОФФ..":

    Най добрата фирма! Само ДПС подкрепя Бацко сега!
  • 199 султан ердоган

    7 1 Отговор

    До коментар #186 от "Така е":

    Боеко е голям приятел на Турция. Няколко пъти си търкахме гърба и ни пусна фандък едина атомна електроцентрала за региона, че после и газопровод ни подари. Велик държавник.
  • 200 Р.Р

    5 1 Отговор

    До коментар #197 от "Срам":

    Браво молодец.
    Вече 38 поста!
    Така се строи комунизма.
    Васко каза ..100
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Александър Дюма

    4 2 Отговор
    Това е корицата на ново издатие на книгата ми "Тримата мъдурковци и Тиквата".
  • 203 6е е вярно

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "ОТ БАНКЯ":

    Защо борисов обижда мадуро / тои е шофьор на реис/ радев не може да му стъпи на Малкия пръст Оня поне мисли малко за народа и излагать нашия да му вземи машините
  • 204 Хаха

    6 3 Отговор
    А безкнижника е нещо средно между, т.е. подражава на Бай Ганьо, Митьо Пищова и лошо на Кръстника от едноименния роман...
  • 205 ГЕРБ ПОБЕДА

    5 10 Отговор

    До коментар #186 от "Така е":

    Дълбоко се лъжеш! С Бойко знаем че ще има някакъв ред, а площадните реват за да крадат 10 пъти повече. Комунистите чакат да се напълни хазната и я ошушкват чрез "вятърът на промяната" на всеки 7 години: 1990, 1997, 2013, и 2021 (опити). Сега същите тези "борят корупцията".

    Коментиран от #209, #213

  • 206 Смешник психар

    8 1 Отговор
    Ти си за психиатрията !!! толкова си далече от реалността, че само може да ти се смеем.
  • 207 Тиквата е най големия боклук

    11 2 Отговор

    До коментар #22 от "Дядо ви КуРтИ от Село ПипЕрКоВо":

    В грешка си,Хитлер макар и фашист не е убивал собствения си народ.А този, клоун би го направил и го е правил в името на власта и парите...Тиквата рано или късно ще гори в АДА...
  • 208 Филип Георгиев

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Господи":

    СТИГА С ТАЯ ЛИЦЕМЕРНА ТОЛЕРАНТНОСТ И ИЗМАМНО ЧОВЕКОЛЮБИЕ. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е ИЗВЪРШВАЛА МИЛИЦИОНЕРСКО-БОЛШЕВИШКАТА ОПГ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ . БАНKЯHСКАТА ТИКВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ PAЗСТРЕЛЯН КАТО КУЧЕ. ТАКА И БЛЕЯЛАТА КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД КРЕВАТИЪЕ

    Коментиран от #215

  • 209 Герб и ДПС

    8 1 Отговор

    До коментар #205 от "ГЕРБ ПОБЕДА":

    Най добрата фирма! Плаща за лъжи! Плаща за пропаганда! Пускат жълтини и лъжи! Крадат България и съсипват българският народ! Историята ще помни тези истини!
  • 210 По добре Мадуро

    9 1 Отговор
    От колкото тази тиква.
  • 211 р стоева, внучка на Ст Стоев!!!!

    7 1 Отговор
    какви са тези Маймунски истории от прости селяни от Банкя?????? явно си въобразяват , Мадуро е прекрасен човек! Той се бори за Малката Венеция- на италиански Венецуела !!!!! за много прости хора, незнаещи западни езици !!!!фр испан италиански !!!!
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Мдааа

    8 3 Отговор

    До коментар #205 от "ГЕРБ ПОБЕДА":

    Редът е подредените пачки в спалнята на Борисов!
    Редът е последното място на българите в ЕС!
    Редът е пропадналите плочки на тротоарите и дупките на улиците в градовете и селата на България!

    Коментиран от #217

  • 214 Ддд

    10 0 Отговор
    Г н у с н я р
  • 215 Народът

    9 2 Отговор

    До коментар #208 от "Филип Георгиев":

    Граждански арест на Борисов!
    И присъда, както на Чаушеску!

    Коментиран от #221

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Чикаго ГЕРБ

    2 8 Отговор

    До коментар #213 от "Мдааа":

    Припомни ми кога след 1989г България е била по-добре от уравлението на Борисов и защо този народ продължава да гласува най-много за него 12 години? А какво сте направили ВИЕ за България освен да я окрадете до шушка и да лаете по минаващите коли? Ами едно голямо НИЩО.

    Коментиран от #224

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Боко Тиквата

    7 1 Отговор
    Приберете ме в лудницата вече бе! Какво чакате?!
  • 220 Ей,най-после

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "!!!?":

    поумня.Браво
  • 221 Филип Георгиев

    5 0 Отговор

    До коментар #215 от "Народът":

    + + + + + !!!!!
    ТОВА Е ИСТИНАТА. ЦЯЛАТА ИСТИНА. ИМА ЗА КАКВО И ИМА ЗАЩО. КАКВАТО И ДА Е ПРИСЪДАТА, ЩЕ Е МАЛКА ЗА БAЯ BИ ГAHЯ.
  • 222 р стоева, внучка на Ст Стоев!!!!

    2 0 Отговор
    моля никога не посягайте на Венецуела - превод " малката Венеция" Защото много добре знаем случая! Четвърта в света по залежи! този Борисов кой го управлява? Какви ги пишете там? По добре пишете , защо главорезът гешев е бил 1968 в Хисаря! главорезът! Никола Вапцаров- 1943!?!? Един от големите бълг поети!
  • 223 Фифи

    7 0 Отговор
    Само Радев му е в устата.
    По цели нощи го сънува.
    Радев, Радев, Радев.

    Коментиран от #230

  • 224 гербав цирей

    5 3 Отговор

    До коментар #217 от "Чикаго ГЕРБ":

    Кой гласува за тиквата? Купен цигански вот, душмани от държавната и общинска администрация, плюс някой друг лапач на евро или държавни пари и работниците му.
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 кукуряк

    5 1 Отговор
    наш Баце не спира с неговите шменти капели и пунта мара ако щете, дори си мисли че все още е премиер и как ще проължава да работи...., обаче е време да се събуди най-сетне, нищо не е вечно и неговите сънища също
  • 227 Фифи

    7 2 Отговор

    До коментар #191 от "Чикаго ГЕРБ":

    Бойко по какво е компетентен?
    Освен компрометиращи записи с друго няма да го запомня . Нагли кражби , рекет и слагачество на ЕС.
    Надали ще има по мразена фигура от него в цялата ни история.
    Жалко, че никога нямя да плати за престъпленията си.
    Изключелно просташко е да умаловажаваш амбиционни и интелигентни хора от служебното правителство зс да защитиш простия еднокнижник известен с простотията си.

    Коментиран от #231

  • 228 Голяма част

    4 0 Отговор
    От коментарите са простотии.Но те изразяват и отразяват отношението към ГРОБ и натвореното от тях.То е ОМРАЗА.Да се благодарят на съдбата че не е 1990 защото можеше Тиквата вече да лежи до някоя стена като Чаушеско.
  • 229 Вари го,печи го,тулупа си е тулуп!

    6 0 Отговор
    На бял кон щял да се върне,пише друг тулуп! И драглива кобила няма да го иска,камо ли бял кон! 😂
  • 230 ми кво да прави

    6 1 Отговор

    До коментар #223 от "Фифи":

    Огромно его, а под него нищо. Не може да преглътне, че не избрахме магарето му леля цецка. И знае че Радев си е бетонирал втория мандат. Дори тиквун няма шанс срещу него, да не говорим за друг от опг-то.
  • 231 Точно казано ....

    1 1 Отговор

    До коментар #227 от "Фифи":

    Без коментар.
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 200488

    4 7 Отговор
    АХАХАХАХХА ВЕЛИК СИ БАЦЕ!!! ТЕЯ НОВИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, ЦЕЛА БЪЛГАРИА СМЕ ЗАД ТЕБЕ И ГЕРБ!!! САМО ГЕРБ!!!
  • 234 ИЗХОД

    6 1 Отговор
    Затвора няма да ни реши проблема явно. Остана само един начин. Вие решавате.
  • 235 тъпако неземен

    2 1 Отговор
    От което станах единствено наясно , че бай Yй си търси мадуритата.
  • 236 Вариант

    5 1 Отговор
    Целта му е да се направи невменяем за да оправдае откраднатото и мястото в затвора, което му готвят...99%.
  • 237 Hoho Boho

    4 2 Отговор
    Ако Ал Капоне беше жив, щеше да има Борисоф за свой кумир..
  • 238 Пилота Генерал

    6 2 Отговор
    го болят Мъд0рите, тиквата какво се опитва да мисли....
    Еднокнижния Вожд е станал шумкар, как изведнъж заобича природата. От опит знам, че в Сърбия има много хубава природа, да отиде там да се разхожда...
  • 239 Waffen SS

    6 1 Отговор
    Комунист до мозъка на костите! Нищо чуждо не признава!
  • 240 Фифи

    9 2 Отговор

    До коментар #232 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Бойко говори простичко и с езика на омразата.
    Това ме навежда на мисълта, че тези които гласуват зя него споделят същите разсъждения и морал.
    Не може да харесваш някого ,ако не сте еднакви по ценностна система, интелект и разсъждения.
    Има друго, че успя да заблуди и много уж интелигентни хора. Това е като да се ожениш за някого и после да осъзнаеш грешката си.
    Ама нашето е 12 г.
    Това е ужасно много загубено време ,в което можехме да си занаправим земята рай.
    А сега мисля да емигрирам , защото не виждам нещо да се промениь когато има разделение злоба и завист между нас. Един еднокнижник раздели народа политически и икономическиь но това се преодоляваз яко масата народ не беше изпростял до нивото на Бойко.

    Коментиран от #242

  • 241 Матей

    8 1 Отговор
    Какви ги дрънка пък тоя,все едно се е върнал на власт и ще мъсти задето така са го уплашили.Коскоджа ми ти бандит не ще се откаже от вълчите си навици,вълкът козината си мени,нрава не си мени.И плаши с ковид-призрака,как викат шопите--е па нема такова животно.
  • 242 Много точно

    9 3 Отговор

    До коментар #240 от "Фифи":

    С едно допълнение! Привържениците на герб не са със същата ценностна система, защото такава нямат! Да лъжеш ежедневно, да манипулираш, да пускаш жълтини и използваш медиите за пропаганда, не е ценностна система! А пълна липса на такава! Хора без ценностна система, са изключително вредни за страната си! Успокояващо е, че останаха малко и остават все по малко!

    Коментиран от #245, #251

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 АМИ НА ТЕБЕ ЛИ

    7 1 Отговор
    ДА ПОДРАЖАВА БЕ ДЕБИЛ БОРИСОВ?!!! ХА-ХА-ХА! ХИ-ХИ-ХИ!
  • 245 Дреме ти на п'утк'ата

    4 5 Отговор

    До коментар #242 от "Много точно":

    К+у-р за БКП

    Коментиран от #249

  • 246 Алооо

    2 2 Отговор
    Палячо, отивай в цирка...
  • 247 Алооо

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Поп Кръстю":

    Стъки, спри с коментарите.
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Много точно

    2 0 Отговор

    До коментар #245 от "Дреме ти на п'утк'ата":

    Ти пък веднага да се покажеш! 😀 Споко! Не сте невидими! Тя простотията ви за слепец е видна!
  • 250 Алооо

    5 2 Отговор

    До коментар #191 от "Чикаго ГЕРБ":

    Не знаех, че в Чикаго има все още глупави поддръжници на ГЕРБ.

    Коментиран от #254, #257

  • 251 Дела и Лозунги

    3 4 Отговор

    До коментар #242 от "Много точно":

    Това което описваш се прави ежедневно и даже ежечасно от "партиите на протеста" и правителството на Зеления Чорап. Вече ни се повръща от тези и тяхната 'ценностна система'. Даже и от лудницата биха ги изхвърлили. Превърнаха политиката в някакъв безумен цирк и България ще плаща накрая.

    Коментиран от #253

  • 252 Шуши

    3 3 Отговор
    Няма вече бацо в шкафа пачки да реди
  • 253 Кой

    3 2 Отговор

    До коментар #251 от "Дела и Лозунги":

    Чадо та излъга? Пик или блиц? Там е за забавление чадо, а не да лапаш простотията им като шаран кюспе! 😀
  • 254 Чикаго ГЕРБ

    3 8 Отговор

    До коментар #250 от "Алооо":

    На изборите ще ти се изясни. ГЕРБ пак ще са първи.

    Коментиран от #255, #259

  • 255 Чуй истината

    4 3 Отговор

    До коментар #254 от "Чикаго ГЕРБ":

    Но само споко! Герб са аут мила! 😂 Няма повече ниско чели подлеци да обират народа си като кърлежи! Няма повече да обслужват ДПС! Свършииии! Както се казва, последно раздаване! 😂

    Коментиран от #260

  • 256 Психиатър

    5 1 Отговор

    До коментар #158 от "На този":

    Борисов вече е откровено луд!

    ,,Кoй e нaпрaвил пoвeчe oт нac? БCП ли? Cлaви Трифoнoв ли?
    Нaд пoлoвин милиaрд килoмeтрa мaгиcтрaли caмo зa 10 гoдини."

    Тoвa зaяви лидeрът нa ПП ГEРБ Бoйкo Бoриcoв при пoceщeниeтo cи в Бялa Cлaтинa,
    къдeтo взe учacтиe в oткривaнeтo нa нoв бaceйн в грaдa.

    За сведение, дължината на земния екватор е 40 075 km.
    Според откаченият Борисов, излиза че с магистралите си е обиколил 12 476 пъти земята!

    Дори и Тато Му Живков не се е хвалил толкова на конгресите на БКП!

    Дори и циганките от махалата се изчервяват от лъжите му!

    А внуците на червените бабички си умират от смях!

    Психиатрите ги е страх да приберат Борисов на лечение,
    защото вече е изключително опасен луд!

    На ушите ли си да вярваме, или на очите си?
    Градовете и селата в цяла България са
    с пропаднали плочки на тротоарите
    и с дупки по асфалта на улиците!
  • 257 ГЕРБ ПОБЕДА

    3 5 Отговор

    До коментар #250 от "Алооо":

    Глупавото е да гласуваш за чалга "шоу" или за смешки от булеварди и кръстовища. Накрая може да ви покажем по телевизора и някое бостанско плашили, ще се намерят сред вас и за него да гласувате. Демокрацията не е за добитък ама слава богу не ме засяга в каквато и пропаст да скочите. Моя глас отива за Бойко защото го оценявам като най добрият избор въз основа на факти. Не ме интересува другите какво били гласували - не съм маймуна да им повтарям действията или някой да ми казва какво да правя.

    Коментиран от #284

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Хаха хаха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #254 от "Чикаго ГЕРБ":

    ГЕРБ ще са първи при НДСВ!

    Свърши се вече!
    При машинното гласуване няма "мъртви души" и "коригирани протоколи".

    Коментиран от #267

  • 260 Само ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #255 от "Чуй истината":

    Ма ти в кой свят живееш ма? Пак ли ще строите комунизъма и "навсекиму по равно"? С тези налудничави утопии и интелигентност на предучилищна забавачница, няма да се оправите и след 100години.

    Коментиран от #261

  • 261 Чуй истината

    2 3 Отговор

    До коментар #260 от "Само ГЕРБ":

    Нали те предупредих! Само споко! Знаех, че ши боли! 😂
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Значи

    3 2 Отговор

    До коментар #262 от "Чикаго ГЕРБ":

    щом платените от Борисов плюят по Слави и Радев, за тях трябва да се гласува на 100%! 😃

    Коментиран от #266

  • 264 Истината2

    3 1 Отговор

    До коментар #155 от "Непознат":

    Защо ли някои типовемутри бленуват или сънуват как престъпника мутра от Банкя печели и пак ще управлява.Но.....все пак имат право на това да си мечтаят.Никой не може да да мечтае като тях.А СЕГА МУТРИТЕ ВЪН.И ТО ЗАВИНАГИ.СТИГА ТОЛКОВА КРАДЕНИ И ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРО И ЗЛАТО.ЧАО МУТРИ.
  • 265 Гошо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Е в случая е прав Като се има предвид как Мадуро отвя ГейДуро въпреки САЩ ,ЕС и като Бойко твърди и Българи То браво на Радев
    Ама там е работа ,като викаш ти "Някои хора от нямане какво да кажат, взеха да говорят най-очевидни безсмислици! Безсилието каква ли не прави..". че точно това си е причината Бойко да приказва безсмислици ,а именно ,безсилието му
  • 266 Комунизъм

    3 4 Отговор

    До коментар #263 от "Значи":

    Гласувай за тях ама после да не търсиш банани по магазините и почивки в Занзибар. Такъв лукс при комунизъма е достъпен само на най-висшите другари като Радев, Деса, Учиндолската Ряпа, Рашко Ментата и други изявени като тях.

    Коментиран от #268, #269

  • 267 Чикаго ГЕРБ

    3 4 Отговор

    До коментар #259 от "Хаха хаха ха":

    Затова всички предизборни проучвания, даже платените от Радев Фърчилото, слагат ГЕРБ на първо място? И там ли са питали "мъртви души" по телефона и какви протокола са "коригирали"? Живеете си в света на налудничавите фантазии вие. ГЕРБ пак ще имат най много гласове.

    Коментиран от #285

  • 268 Фифи

    1 2 Отговор

    До коментар #266 от "Комунизъм":

    Живеем в пазарна икономика.
    Няма как да спрат бананите.
    Логиката ти е на първокласник
    Партиите нямат идеология.
    И спокойно- банани ще има за всички . От нищо няма да си лишен .

    Коментиран от #270

  • 269 Значи

    4 2 Отговор

    До коментар #266 от "Комунизъм":

    щом платената Борисова сволач плюе по Радев и Слави и ти говори за комунизъм, то на 100% правилният избор за гласуване са те! Слушайте платените лъжи на подлеца Борисов и правете обратното! Гарантирано няма да сбъркате! 😃

    Коментиран от #272

  • 270 Алиса

    2 3 Отговор

    До коментар #268 от "Фифи":

    България никога не е била истинска "пазарна икономика", нито пък е имала икономика след 1989. Оцелявате основно от Евро Фондове. Май живееш в "света на чудесата".

    Коментиран от #271

  • 271 Аха

    3 2 Отговор

    До коментар #270 от "Алиса":

    Те евро-фондовете за да дойдат и Борисов да ги открадне, някой трябва преди това да плати вноските на Европа! 😃
  • 272 Хрян и Чесън

    2 5 Отговор

    До коментар #269 от "Значи":

    Не, най добре правете обратното на "обратното" и гласувайте за Борисов за да не разберете какво е да ви управлява Учиндолска Ряпа и да ви люти на очичките, интелегентни.

    Коментиран от #273

  • 273 Значи

    5 0 Отговор

    До коментар #272 от "Хрян и Чесън":

    Е туй требе да сме мнооо глупаи! Нема как да стане! Но щом подлеца Борисов плаща да се плюе и лъже, значи всичко обратно е правилно! Проста математика! 😂
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 селянин

    5 1 Отговор
    Баце(Буци) нали виде какво каза Яне Янев, ти следваш стъпките на твоя идол Ердоган, така че ти автоматично ставаш няй-голямото зло.
  • 276 Още малко му остава

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ОТ БАНКЯ":

    БанкянскиГлупак
  • 277 Ицо

    3 1 Отговор
    абее тия разбойници от цялата държава още ли не са в затвора
  • 278 НЕЛИ ВАСИЛЕВА

    5 1 Отговор
    Какво ще правим с Кметовете станали милионери от кражби при Бойко Борисов

    Коментиран от #283

  • 279 Кьовеши

    6 1 Отговор
    На тая мръснаГад до кога ще и публикуватеТъпотиите???
  • 280 КАЙЛЪКА

    6 1 Отговор
    ТИЯ НА СНИМКАТА СА НА ЯСЛАТА ДО ЕДИН
  • 281 Фаро

    4 1 Отговор
    Бойко дъртия комунист и неуспял пожарникар мутра грозна
  • 282 Иван

    1 0 Отговор
    Мадуро що не го махнаха американците? Нали са всесилни? Аре...бегайте че ми залюте на очите!
  • 283 Ангелата

    1 0 Отговор

    До коментар #278 от "НЕЛИ ВАСИЛЕВА":

    Ще ги пратим, на поправителет труд, да направят верига с кофи с нефт през океана, доставен от Венецуела. Първи с кофа с неф е тиквата, главатаря им.
  • 284 Алооо

    3 2 Отговор

    До коментар #257 от "ГЕРБ ПОБЕДА":

    Глупавото е да гласуваш за крадци и мошеници, каквито са ГЕРБ, ДПС и БСП. Мутри вън.
  • 285 Алооо

    3 1 Отговор

    До коментар #267 от "Чикаго ГЕРБ":

    До Чикаго и назад, така ще бъде...
  • 286 срптврп

    3 1 Отговор
    Този Боко Тиквата само глупости говори. Що за малоумник. От къде ги измисля тези простотии. За 10 години не можа да се цивилизова този човек. То такъв трябва пълен игнор, той не заслужава дори да се опровергава и да се спори с него, толкова му е ниско нивото, че не си заслужава да се обяснява и да се пада ниско на неговото ниво.
  • 287 мдоо

    1 0 Отговор
    ГЕРБ и Борисов - беззаконие и корупция под властта на олигарсите.
  • 288 жиро

    1 0 Отговор
    "Борисов е неприятна фигура, която от десетилетие насам управлява България лошо.
    Марк Крамер"
  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Gowo

    0 0 Отговор
    И защо ?
  • 291 Gowo

    0 0 Отговор
    Кому беше нужно това да бъде изтрито?
  • 292 Gowo

    0 0 Отговор
    Абе ....калинки Това ли ви е свободата на словото
  • 293 Gowo

    1 1 Отговор
    Защо трябва да слушаме и четем простотиите на този и без това омръзнал ни до скука вече десет години .Пак ни запушвате устите .Само него да се чува.Щото не знаеме какво има да ни казва.Да питам аз Може ли.Радев ли е виновен че спряха снеговалежите от зимата .Радев ли е виновен че дойде лятото....
  • 294 Генезис

    2 2 Отговор
    БСП троловете пищят на умряло - знаят че на 11 Юли ГЕРБ ще измете завинаги смешко-партийките "на протеста" и съответните смешко-политици.
  • 295 Кой нормален

    3 0 Отговор
    човек слуша лъжите на тоя добитък.Тия с него са на неговото ниво,ограничени мутри.Как един нормален няма да го попита защо сме най-бедни в ЕС.Защо ножицата между бедни и богати е над8%,най-висока в ЕС.Слушат му лъжите и "цъфтят ухилени",пияни от вниманието на банкянското лъжливо говедо.
  • 296 Трезво мислещ българин

    3 2 Отговор
    Ако се съберат коефициентите на интелигентност на всички коментиращи, може би ще се получи число ,клонящо към нула.
  • 297 ХАН КРУМ

    3 0 Отговор
    къщичка ,която се разпада ,няма нужда от метене.просто се изрива боклука и се дезинфекцира да не смърди. а термитите се изчегъртват.
  • 298 Дядя Андрей

    0 3 Отговор
    На мен ми платиха 5лв. да пиша срещу Борисов. УУУ уууу Оставка ОсТавка оставка! Така добре ли е?
  • 299 инчхай

    1 0 Отговор
    ЗАЩО НЕ ПОКАЗА И ТИ КАТО ДРУГИТЕ МИНИСТРИ КАТО СЕ ВАКСИНИРАТ,ЧАКАШ СИ РЕДЪТ,А МУТРО
  • 300 Герб е крадлива партия

    1 1 Отговор
    Герб крадат много,искат да крадат още повече. Не ства така. Накрая или ще спре кранчето или някви хора ще дойдат да ви видят вечер у вашето имение, хотелска стая, или вилата- гн Жоко Жорисов. И историята ще има логичен край.
  • 301 ОТВРАТ

    1 0 Отговор
    няма алтернатива с новите мераклии за власт!
    по-добро от ГЕРБ и Борисов не се вижда на хоризонта!
    много ровят, много търсят, но да ревизира и контролира, всеки може.
    важното е да се работи и по-малко приказки..
    от всички най-добри са пак те - ГЕРБ!
    може да са допуснали грешки, но който не работи - не греши!
    народът не може да се излъже с компромати и уйдурми
    и пак ГЕРБ ще е № 1!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове