9 Юли, 2021 19:40 28 932 110

Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си

  • осман октай-
  • избори-
  • бойко борисов-
  • ердоган-
  • румен радев

"Цялата енергия на мафията ще бъде насочена към това Радев да не успее да бъде избран още на първия тур", коментира политическият анализатор и аспект от предстоящите президентски избори

Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си - 1
Осман Октай, кадър: "Денят с В. Дремджиев"

"Oтиването на Борисов при Ердоган - отегчения домакин, показва колко е изплашен и отчаян за бъдещето си и прави грешка след грешка тук в кампанията". Това заяви бившият зам.-председател на ДПС, днес политически анализатор - Осман Октай.

Той бе гост в предаването "Денят с В. Дремджиев", излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Разкритията на служебното правителство изненадаха мафиотските кръгове и те са настръхнали навсякъде - строителната, здравната мафия, всички сектори за корупция и източване", добави Октай.

"Борисов знае, че ако въпреки впрегнатия цял мафиотски ресурс на изборите не успее да саботира новия парламент, то всички бухалки, които обслужват него и ъндърграунда, ще бъдат отнети. Затова тези избори са исторически за България - те идват година след като младите хора излязоха на протести. И затова, ако има над 60% активност, партиите на промяната ще бъдат още по-силни и ще могат да подготвят президентските избори", заяви още политическият анализатор.

"Цялата енергия на мафията ще бъде насочена към това Радев да не успее да бъде избран още на първия тур (б.р. на президентските избори). Това ще сложи край на опитите ни за промяна и ще започнем от нулата", смята той.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Осман Октай можете да видите във видеото:


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 150 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    36 245 Отговор
    Този ненормалник пак...

    Коментиран от #44, #75, #83

  • 2 Гербер- Богаташ

    42 343 Отговор
    Господин Борисов ще потърси помощ и съдействие от Демократичния свят за терора и физическото ликвидиране на една политическа формация. Такъв терор както се изрази света не познава в новата си история : Видно е, че има терор и репресия само срещу една партия. Това и децата го видяха. Към другите политически партии – така на 9 септември са омачкали опозицията и после са управлявали 45 г. След нас ще дойдат и за вас", заяви Бойко Борисов.

    Коментиран от #3, #5, #29, #31, #59, #64, #81, #86

  • 3 Мето

    313 27 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    Ако иска и на папата да се оплаква ...Все тая. Тиквун е отписан от всички! Затова служебното правителство така го газят и мачкат без да им мигне окото! Тиквун потърси съжаление и подкрепа единствено от Ердоган! А да не забравяме че скоро САЩ наложи жестоки санкции на Турция! Борисов търси помощ от Ердоганя защото с 3 милиарда и 500 милиона наши Български пари им изгради тръбите за "Руско-Турския поток". Борисов е отписан от САЩ и ЕС. Затова господата Радев и Рашков толкова безмилостно чегъртат него и хунтата му , докато ги затрият от лицето на България!

    Коментиран от #10, #32

  • 4 Грух

    41 199 Отговор
    Проамериканската политика водена от Радев през последната година ще накара много от избирателите му да пасуват на изборите или да гласуват за друг кандидат ако има такъв.

    Коментиран от #12

  • 5 Потресен и уплашен

    25 251 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    Страшни репресии се провеждат и в момента срещу кметове, съветници и активисти на ГЕРБ в цялата страна! Кметовете на Гурково и Стамболийски са задържани. При обиските в домовете им когато са извеждани са блъскани и бити в хълбоците и са им съскали в лицата че след изборите предстои страшна саморазправа с тях. В Ардино, Момчилград и Кърджали са арестувани директорите на горските стопанства от квотата на ГЕРБ . В момента и в Старозагорско се провеждат жестоки полицейски операции. Май ще се окажат верни и твърденията че машините за вота са конструирани така че след всеки вот на гражданин да се разбира за кой е гласувал , още когато му връщат личната карта и се подписва. След изборите главорези на Божков ще ги издирват и саморазправят с тях и семействата им. В момента дясната му ръка Георги Попов който се върна преди месец в България , провежда срещи със структурите му за организиране на саморазправи след изборите. Идват черни дни - смразяващи нощи!

    Коментиран от #9, #16, #20, #35, #51, #56, #63, #77, #89, #92, #99, #100

  • 6 5555

    132 31 Отговор
    ИТН бие герб и бсп. Мелим
  • 7 оракул

    164 10 Отговор
    Парадоксът е,че той ще падне покосен от Онази с косата,а мис барселона ще си развява вмирисаните гащи.
  • 8 Развеселен

    172 12 Отговор
    В Пловдив посрещнаха Борисов с викове 'Кюлчета'. Той: Чувам 'Победа'

    На видео, публикувано на фейсбук страницата му, обаче се вижда как, докато бившият премиер се разхожда с пловдивския кмет Здравко Димитров, част от множеството вика "Победа", за да заглуши другата част, която скандира: "Кюлчета, кюлчета"
  • 9 55555

    158 11 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Ако това е вярно е чудесно. С гербавите методи по тях супер
  • 10 БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..

    20 212 Отговор

    До коментар #3 от "Мето":

    БОРИСОВ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ...ЗАТОВА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА И ВИ ДЕРЕ....100 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ТУРЦИЯ....200 ХИЛЯДИ ОТ МЮСЮЛМАНИ В РОДОПИТЕ ....100 ХИЛЯДИ ОТ МЮСЮЛМАНИ В ЛУДОГОРИЕТО...ОЩЕ 50 ХИЛЯДИ ОТ ЛЮБИМЕЦ СВИЛЕНГРАД ХАРМАНЛИ СИМЕОНОВГРАД ЗВЕЗДЕЦ ГРУДОВО И ЕЛХОВО...40 ХИЛЯДИ ОТ МАКСУДА ВАРНА И КВАРТАЛ ПОБЕДА БУРГАС......80 ХИЛЯДИ ОТ ФИЛИПОВЦИ ЗАХАРНА ФАБРИКА И ОРЛАНДОВЦИ СОФИЯ...И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕГОВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ... ГОНИМ МИЛИОН....БАЦЕ НОВИЯ СТАР ПРЕМИЕР......

    Коментиран от #25, #26, #30, #93

  • 11 То щото

    123 9 Отговор
    настоящето му беше много наред , че за бъдещето си закъхарен ? Живот зависим от какви ли не , отритнал България и народа ѝ , лъжии и грабежи , охрана и и и.......
  • 12 555

    115 8 Отговор

    До коментар #4 от "Грух":

    Радев не участва на изборите бе празна тикво

    Коментиран от #60, #61

  • 13 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА..

    19 192 Отговор
    ДНЕС ЖАНДАРМЕРИЯТА ВЛЕЗЕ....В РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ В 3 ГРАДА...ПО ЗАПОВЕД НА РАШКОВ И КАУНЯ...ЗА ДА РЕСПЕКТИРАТ РОМИТЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ОТНОВО ЗА ГЕРБ..ТОВА Е ГЕНОЦИД И НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ИМ ПРАВА...ТОВА ЧЕ РОМИТЕ СА УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ...НЕ ГИ ПРАВИ ПРЕСТЪПНИЦИ...РАШО И КАУНЯ ЩЕ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ...СКОРО ЗА ГЕНОЦИДА...

    Коментиран от #87, #98

  • 14 Не в затвора а в лудницата

    186 5 Отговор
    62 годишният Бойко Борисов за 66 годишния Бойко Рашков: “Бях дете, когато се изявяваше за главен прокурор”.
    Ако приемем, че малкият Боко е бил дете на 12-16 годинки, то по неговите сметки другият Бойко (Рашков) е бил едвам на 17-18 години, почти непълнолетен, най-младият кандидат за главен прокурор на РБ. Цялата му работа на Боко в приказките е такава - мърлява и далеч от фактите.
    Фактите ОБАЧЕ сочат, че Бойко Рашков беше кандидат за главен прокурор в периода 1999 година, когато Бойко Борисов и бил на точно 40 години!!!! Щом Боко се изживява като дете 40 годишен, (което, допускам, че теоретично също може да е вярно), смятатайте за какъв психопрофил на личността говорим!!!
  • 15 отчето

    92 4 Отговор
    Морто за достойните гербери!За недостойните пак морто!!!
  • 16 Иван

    142 9 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    На крив Тулуп машините му виновни? :) ОПГ ГЕРП години купуваше "вота" с парите на Черепа, но бай ви Аланкоолу бил "издебнат" и снимали чекмеджето. А проститутката в огледалото, бре...как така "непознати" жени се разхождат из държавна резиденция, че и с пачки, злато, пистолет по джобовете? Тоя жалък илитерат все още мисли, че някой ще му се върже на брътвежите. Баце, ОПГ-то ти го стъкмиха в нарушение на Констотуцията чужди фондации, финансирани от чужди държави и съмнителни "филантропи". Цецко започна да осребрява политически позиции още преди години, апартаментчета, туй-онуй...беше му ясно, че нещата отиват към заведението на бай Ставри!
  • 17 Gowo

    70 7 Отговор
    В клип на ГРАБ пущан по предизборните се споменава и натъртва , че време било за лидери.Демек , време е за ново тълкуване за държава и държавност Демокрацията и всички демократични принципи и устройства да вървят в миналото Бойко е носител за нов тип свобода.Един носи отговорност.Но и един дава леба и свободите.Един е съдията .От един зависи държавата.И от този един зависи кога да отиде по дяволите С всичките и граждани или рая
  • 18 Гост от Силистра

    102 6 Отговор
    С право е уплашен гн Октай. Той Продаде или предаде държавата на Мутро мафията (п*р*асе то, кЪскета, караканов, димитров-мафиота, разни мутри помаци...), ако не беше и взлома при президента сега можеше да се разхожда с джипката и да по стее.. Ноо, абдалите свършиха, белите коне също, всичко си има карар, разбираш ме, мярка
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ИСТИНАТА

    8 77 Отговор
    ПП.ГЕРБ с протестна декларация и ще сезира международните институции! ГЕРБ оправдава тежкия си крах на местните избори в Благоевград с жандармерийскoто присъствие там в ромската махала , което е лишило партията от многобройни гласове: " Блокадата над ромските махали и струпването на жандармерията ще изплаши мургавото население и повечето от тях няма да отидат да гласуват"
  • 22 Каскет кво става

    63 4 Отговор
    Прокуратурата тихо разхлаби примката около Божков

    Всички от много "организираната, опасна и ръководена от бизнесмена група" са на свобода, а разследването буксува.Така или иначе вече
     
    нито един от т.нар. група на Васил Божков не е в ареста
     
    А според прокуратурата тя уж беше много опасна. 
    На свобода освен близките на бизнесмена от Дубай, неговите съдружници, хората от Комисията по хазарта е и считаният за  негов най-доверен адвокат Славчо Марков.



     
  • 23 смерш

    53 7 Отговор
    Външните фактори от либерална стара Европа,финансирали и лансирали пишман генерала и неговите структури,не искат да губят тази вече изградена и немалобройна организация,която им се подчинява раболепно!
    По тази причина се лансира миналия през разни други техни подопечни организации Даниел Митов,на който ще бъде възложено приемане на ръководството на герб!
    На пишман генерала при такова развитие на събитията му се гарантира неприкосновеност!
    Затова горкия толкова се напъва та да бъдат на първо място и Митов да получи първия премиерски вариант,след което ще намерят кой да ги подкрепи,не се съмнявайте!
  • 24 Перо

    95 7 Отговор
    Цялата мощ на държавната машина трябва да се стовари върху престъпниците,занимаващи се с изборни манипулации и покупка на гласове.мафията е концентрирала усилията си в покупка на гласове,корпоративен вот и държавбите,общински корумпета. При манипулирани избори престъпниците биват овластени и става страшно за стандарта на населението. За това Б.Рашков трябва да мачка престъпниците от мафиотската партия ГРОБ тотално и без остатък!
  • 25 Смешко свършени сте

    92 8 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    Фалиралата корпорация ГЕРБ обаче няма шанс без своя създател. Осъзнаването, че Управителя се е превърнал в Диктатор и е ограбил до шушка не само страната, но и собственото си творение, не им помага. Без него те са скучен сбор от „калинки“, събирани на принципа на слугинажа. Те не могат да предложат нищо смислено, а дори и да съставят някое послание, няма кой да им повярва.
     
    Ситуацията се движи към летален изход. Никакви опити за реанимация от страна на някакви пратеници на ЕНП не могат да помогнат. Борисов ще закопае своята партия, защото тя без него не може. Дори най-големите сатрапи в историята не са успели да запазят режимите си, когато народите са се отвратили от тях.
  • 26 LOSHIA

    60 6 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    БЕГАЙ НА СЯНКА БРЕ,СТИГА С ТОВА СЛЪНЦЕ
  • 27 Ленин

    26 45 Отговор
    Тоя мошенник Октай умишлено акцентира върху президентските избори!Турчинът си е турчин колкото либертак да го дава. Кой го е грижа за президентските избори,след като е ясно,че Борисов ще ги загуби гороломно.
  • 28 смерш

    8 7 Отговор

    До коментар #19 от "РАШО И РАДЕВ...СКОРО ИЗЛИЗАМЕ НА ПЛОЩАДА":

    Вместо си напиши му и им ако можеш да разбереш какво искам да ти кажа!
  • 29 КОЙ

    53 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    така е като продаваш Българея на турция
  • 30 Сссс

    69 10 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    Побеждава, дедовия ти, аре пиши грамотно само електората на Боко неграмотни пише с главни букви, ти явно си от тях.
  • 31 Борисов

    49 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    е престъпник.
  • 32 Кои са жестоките санкции

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "Мето":

    Срещу Турция, дай по-конкретно.
  • 33 Хунтата на Радев

    20 90 Отговор
    Е мафията. Спряха всички строежи. Спряха парите на лекарите. Клеветят без доказателства. Всичко поскъпва. Очаквам и наглите да се върнат. Хора, гласувайте за Герб. Не позволявайте да ви промиват мозъците, замислете се, че единственият премиер който е направил нещо за България е Бойко борисов.

    Коментиран от #54, #79

  • 34 гост

    73 9 Отговор
    ЧЕКМЕДЖЕТО , ТИКВУН Е УПЛАШЕН , ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕ С ЧЕКМЕДЖЕТА , НЯМА ДА БЪДЕ ФАКТОР В ПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА . ХЛЕНЧЕ , РЕВЕ , ПЛАШИ И ВСИЧКИТЕ МУ МИСИРКИ НЯМА ДА ГО ЗАДОВОЛЯВАТ . ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ , УСВОЯВАЛИ МИЛИАРДИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА . НА ВСИЧКИ НИВА СЕ Е КРАДЕШЕ , МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ ДЕРИБЕЙСТВАШЕ В БОЛНИЦИТЕ , СТРОЕЖИ НА АВТОМАГИСТРАЛИ , САНИРАНЕ , КРАДАТ СА БИЗНЕСИ , РЕКЕТИРАНИ СА ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ , КОИТО НЕ СА КТЪГА НА ГЪРБАВИТЕ . ЗАТВОР , ЗАТВОР , ЗАТВОР ...... ОМРЪЗНА НИ ДА КРАДЕ И ДА УПРАВЛЯВА УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН ТУЛУП .
  • 35 Ревльо

    58 6 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    си, просто се проверяват престъпници. Няма милост за крадците. Народът е по-силен от герберската мафия.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гледайте на живо

    76 3 Отговор
    Започна и полицейската операция в квартал Факултета в София! На 4 април в София ГЕРБ имаше 22% , а в квартал Факултета 82%. Гледайте на живо как кирпичените къщурки на ромите са обградени от полиция. Явно вече и там ГЕРБ губи гласовете си!
  • 39 Барба Ганьос

    53 3 Отговор
    Тулупио може да избира из между Валенсия, Измир и Чичипръчънския манастир при отец Унуфрий.
  • 40 Да,бе

    43 3 Отговор
    Да има бъдеще да се притеснява,пък сега за какво се притеснява!Тулупски му работи.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ялчин

    54 4 Отговор
    Бойко ку...р...в...т...а на Ердоган.
  • 43 КРОКОДИЛА

    6 30 Отговор
    Я СЕ МАХАЙ - ЧУЖДЕНЕЦ .......................
  • 44 TтТ

    8 26 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Мазен фес!
  • 45 Гроб без власт

    38 5 Отговор
    Чакат ги 2 процента.
  • 46 Счупи тъпомера

    59 1 Отговор

    До коментар #19 от "РАШО И РАДЕВ...СКОРО ИЗЛИЗАМЕ НА ПЛОЩАДА":

    РИмското население, не би трябвало да има право на глас, не учат, не работят, само снасят паразити. Докога такива, ще ми определят управлението?
  • 47 JEFF

    64 9 Отговор
    Радев ще бъде избран от първия път. Няма никакво съмнение в това.
  • 48 SAAB

    29 3 Отговор
    Главанако е ......кратуна на стобор / наплюта от мухите /
  • 49 С чипа напред

    29 1 Отговор
    Да ги попитаме хубаво в неделя
  • 50 Песен -Мутри Збогом

    32 3 Отговор
    Тракала , трантиридам.
  • 51 Здравко

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Прегледай се.
  • 52 КОЯ МОМА ЩЕ СИ СКЪСА РОКЛЯТА

    24 1 Отговор
    Я да видим. Има ли такава.
    Късай моме , късай синджира .
    Иначе - ТЕРМИНАЛ 3
  • 53 Ко,

    24 2 Отговор

    До коментар #19 от "РАШО И РАДЕВ...СКОРО ИЗЛИЗАМЕ НА ПЛОЩАДА":

    Ша праите там бе мутри мазни борби.. Аб дали
  • 54 Здравко

    34 6 Отговор

    До коментар #33 от "Хунтата на Радев":

    Единствен с пълно чекмедже. А ти робот ли си или ненормален? Само едното или другото е в състояние да подкрепя Тиквун.

    Коментиран от #69

  • 55 Кой е този Пич бе

    35 4 Отговор
    Дето за него момите си късат роклите .
    Абе моми.Ще му пратите ли снимки как си късате за него роклите.
    Този Ви мисли за тъпи и прости.
    Като него.
    Представям си мома която си къса роклята за този СВИНЧО.
    ТАКАВА МОМА Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
  • 56 Чул те Господ

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Ха дано!
  • 57 Хехе

    16 32 Отговор
    Абе,Октай ти години лиза г.за на Доган,усвои покрай него милиони...и сега като няма далавера се изживяваш като Професор по всичко!
  • 58 От гербав по гербав

    42 2 Отговор
    Без ромски гласове сме много зле...
  • 59 2253

    41 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    А терорът и репресиите, които ГЕРБ упражняваше над хората чрез силовите си структури?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Грух

    8 16 Отговор

    До коментар #12 от "555":

    Говоря за президентските ,които са на есен бе,чалга — дебил !
  • 62 Вярно е

    13 41 Отговор
    Тия спряха строежите, парите на лекарите... Скоро всичко ще ни спрат. Комунета нещастни са хунтата на Радев. Тъпи и злобни. Мая ли е промяната? Или гнома? Дончева? Кой???
  • 63 предупреждавам

    9 35 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    В България всичко е възможно! С тая разюздана и истерична кампания, насаждаща невиждана омраза срещу Борисов, нищо чудно да станат някакви ексцесии! И ако стане така, някои хора ще си понесат отговорността за подстрекаване към физическа саморазправа!
    Само не ми приказвайте, че се борите за демокрация! Нищо такова не правите!
  • 64 Морски

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    От ГЕРБЕР-БОГАТАШ ще станеш цървул,какъвто си си по принцип
  • 65 от пазара

    11 22 Отговор
    Тоя мазен турчин е такъв тарикат, че може всичките дето пишете тук, да ви купи и продаде без да се усетите!
  • 66 Аз Негодника

    22 4 Отговор
    ОКТАЙ А ВИЕ УСЕЩАТА ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ И ВАШАТА ПЕСЕН ДПС Е ИЗПЯТА...ИЗПЪРДЕХТЕ ИДЕОЛОГИЯТА СИ...КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС ВЕЧЕ...С КЛИЗМА СЕ ВЛАЧИТЕ...СВЪРШЕНА ИСТОРИЯ СТЕ...ОЩЕ 4 -5 Г...НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ВРЪЗВА НА ПРОСТОТИЙТЕ...
  • 67 Който и да съм

    7 24 Отговор
    Г-н Октай, аз мисля, че не само Борисов трябва да е отчаян за бъдещето си! Мисля, че това се отнася за всички ни! Но мнозина от нас сега точат лиги, в очакване на цирка! На пр остия му дай днес хляб и зрелища! Не му трябва повече! За утре той ще мисли тогава, не сега!
    Събуждането от еуфорията ще бъде болезнено! Той ще намери обаче необходимия виновник за това и пак ще мрънка!
  • 68 ХМ хм

    7 10 Отговор
    Тези в мазния тъмносин цвят откъде имат толкова пари, че непрекъснато се рекламират отвсякъде?
  • 69 Хахаха

    10 37 Отговор

    До коментар #54 от "Здравко":

    Пич, явно си лумпен. Млади наивници сте. Ще видиш, че слави ще обърка държавата. Барабар с мутри вън и дб. Ще плачете за Бойко. Желая ти много здраве и щастие.

    Коментиран от #70

  • 70 Биллачамтичкаедна

    4 17 Отговор

    До коментар #69 от "Хахаха":

    Отсега роня сълзи за бойко .нямаш представа какво приказваш не го познаваш не знаеш колко пари стоят зад него всички да гласуват против него пак ще спечели герб
  • 71 Крах

    25 5 Отговор
    Отдавна подозирам, че боко е наркозависим
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ния

    25 4 Отговор
    Изчезването на ГЕРБ ще бъде много почитан национален празник!34
  • 75 Този

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    е много мазен циганин.
  • 76 стоян

    22 2 Отговор
    Гербавите са притеснени,защото полицейското присъствие в гетата ще намали купения вот.Разбира се мафиотските им структури ще намерят начин,но все пак ще е по-трудно.Дано доживеем националния предател и престъпник да се срещне със създателя или поне с бай Ставри доживот.
  • 77 КОШМАРА НА БУЦИ

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    На оружие!Грабвайте вибраторите!Какво чакате?ПКП спи ли , не види ли?
  • 78 Тото 1 и Тото 2

    12 1 Отговор
    Недей дума таквиз неща , че ще обидиш ВОЖДА ! Пък той и отмъстителен си пада !
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Петер Брьогел

    15 1 Отговор
    Защо Октай не го канят в УЖ големите телевизии - Канал 1 , Бтв , Нова ? Страх ги е от Тиквата - Вожд ли ? Такава фобия насажда простака от Банкя в слугите си , че треперят даже и от снимката му ! Ужас !
  • 81 :D :D :D

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    Турция ли е демократичния свят
  • 82 свиреп ОХЛЮВ

    22 2 Отговор
    Не може ББ да е отчаян и изплашен ! ТОЙ е БОГ ! А БОГ-ББ е неустрашим и смел , почти като градински охлюв на завой !
  • 83 Истината

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Иска ти се , да е ненормалник ,
    но не е ,
    най-точния в прогнозите си ,
    коментататор е Осман Октай!
    До момента, е безупречен в прогнозите си !
    Винаги с "подковани" факти около
    случващите се и минали събития!

    Поздравления за Осман Октай,
    удоволствие е , да четеш истината с него!
  • 84 Чук и Гек

    3 13 Отговор
    Запомнете! Докато Слави претендира за първа или 2 политическа сила, Гешев е прокорор и патриотарите имат 4 %, Бойко е Бог!
  • 85 7335

    6 5 Отговор
    турският президент преди десетина години беше издал заповед на близо 150 бългаски мюсулмани за забрана влизането в република турция и тоя хаиванин беше всписъка начело с доган който все още беше лидер на дпс.тези хора бяха върхушката на дпс
  • 86 Пандисчия

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гербер- Богаташ":

    Гледайки оценките от коментарите-на прав път си.Продължавай да лижеш дупето на вожда си!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 СЦЗ 2 етаж

    12 2 Отговор
    Защо да е изплашен? И затвора е за хора.
  • 89 бой

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Черните дни и смразчващите нощи ще са за тези които крадоха безмислостно българският народ. Изгониха от България кадърните, учените,знаещите и можещите,за да не пречат на мафията да граби,да граби,да граби българските богатства.Какво реват като дърти магарици някои че са уволнени от постовете които не заслужават да заемат.Същите тия които твърдят че 300 лева пенсия е достатъчна за един възрастен човек,а в същото време тия мошеници и некадърници получават заплати по 100000 лева на месец.Ето затова реват сега - свърши далаверата.
  • 90 Терминал 2

    19 3 Отговор
    Най-кадърните хора избягаха от България по време на герберасткото управление- IT специалисти, лекари, инженери, професори, доценти, учени, преводачи, художници, интелектуалци, учители, журналисти, даже и адвокати и други юристи, иноватори, експерти в различни области. Към 3 милиона човека от 2009г. досега.

    Коментиран от #110

  • 91 малкия

    1 0 Отговор
    Отново мечтанията на един ц@рвуль!
  • 92 Ама,че забавно!

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    С две думи голям купон предстои...викаш :)
  • 93 tate

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    ТИ така писа и преди предните избори ,ма Тиквун изяде "ЖМУЯ" !! Сега пак се пънеш ма няма да те огрее пак ще има "ЯЖМУЯ" този път ще се влачите като голи охлюви !!
  • 94 КРАДЕЦ ДОЛЕН

    15 1 Отговор
    МИЧКА МУ ПАЙЧИНА НА БОРИСОВ , ЗА НЕГО ЛИ ДА МИСЛИМЕ - НЕКА СЕ ГЪРЧИ ПРОСТАКА !
  • 95 ДУДУК

    13 2 Отговор
    БОЙКО Е ПОМИЯР ЦЪРВУЛ И ЖДРОЛЬО !
  • 96 Живко

    4 1 Отговор
    До кога ше живея зле ?

    Коментиран от #103

  • 97 200 км

    3 3 Отговор
    Набива с 200 отнасят го с 2000......
  • 98 Нещастник герберски

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА..":

    Ти знаеш ли значението на думата "геноцид" или си също толкова кух в главата като твоят идол винету.В неделя България ще ви покаже червен картон.
  • 99 Илф

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Обикновен провокатор, не особено интелигентен!
  • 100 Ще ще ще

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Потресен и уплашен":

    Ще дойдат е при тебе да ти теглят един масур
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 От дек,на де?

    2 1 Отговор
    ТукАсфалт паша го чака БайСтаври, а зад граница - ЙоцаАмстердама.
    Мисля,че за негово добро е да иде при ГосподаряСи в Турция, заДа го ЕеватМа на фе те с двеста.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Wegs

    0 0 Отговор
    Осман Октай по голям предател и готверенин като теб не съм виждал Страхлив си ти мръсен доносник.
  • 105 М М

    1 4 Отговор
    Най-ценното на коментатора Октай е това, че прогнозите му никога не се сбъдват.

    Коментиран от #106

  • 106 Gowo

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "М М":

    И още по ценното е ,че коментарите ти никой не взима на сериозно.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Sultana ot HASKOVO

    0 0 Отговор
    Y A Ş A S I N S A Y I N LÜTFi MESTAN AGA...Д А Ж И В Е Е Г О С П О Д И Н ЛЮТФИ МЕСТАН АГАТА.....VIJTE TO DORI OT FAMILIITE IM LICHI.... DOGAN ZNACHI NE SOKOL KAKTO SI GO E IZMISLIL TOZI PALYACHO AHMED DOGAN...DOGAN ZNACHI NOVORAJDASHTIYAT SE...NOVORODENIYA....A VIJTE FAMILIYATA NA SULTANA NA BULGARISTAN GOSPODIN LUTFI MESTAN....,, MRSTAN , ZNACHI IM GO E NAMESTIL NA DOGAN NA KARADAYI I NA TSYALATA BANDA NA ДПС i tyah gi e zabolyalo ot Namestvaneto,osobenno Dogan Mrnteto izatova ne go iskat...Hahahaaaaa..da go D...UHA DOGAN....NA NAMESTVASHTIYA MESTAN....😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове