18 Февруари, 2013 12:04 3 084 21

НДСВ: Трагична грешка ще е посягането на ЕРП-тата

  • ндсв-
  • оставка

Необходима е оставка на правителството и смяна на управлението, смятат от НДСВ

Ако Борисов за пореден път се огъне пред протестиращите и посегне на ЕРП-тата, това ще бъде трагична грешка. Това заяви на пресконференция лидерът на НДСВ Христина Христова. По думите й ако безумието национализация се случи, ще се зачеркнем от списъка на демократичните държави. Ще бъде страшно.

Това няма да има нищо общо с демокрацията и Конституцията, а ГЕРБ ще докаже за пореден път, че не е демократична и дясна партия. Кой инвеститор ще понечи да вложи пари в страната ни, ако подобно нещо се случи, попита Христова.

За създалата се ситуация е виновна единствено и само държавата, която не е изпълнила регулаторните си и контролни функции и е допуснала ДКЕВР да функционира като едно затворено общество, посочи лидерът на НДСВ.

Необходима е оставка на правителството и смяна на управлението, смятат от НДСВ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tati

    1 0 Отговор
    Призивите за предсрочни избори искат да предотвратят възможността за по-голямо гражданско участие в управлението. От опозицията целят да не се ОВЛАСТЯТ ГРАЖДАНИТЕ и да не минат исканите референдуми, един от които касае възможност за отзоваване на политици и намаляване броя на депутатите от 240 на 80 максимум.Той- пича /Дянков/ си го каза пари няма какво се радвате дянков сам каза ако сега се плати на богатите зънопроизводители сам ще си подаде оставката боли го к... за простаците във тази държава на глупаци и тарикати където всеки гледа да прецака другия
  • 2 Шпер

    1 0 Отговор
    to па една демокрация в тази държава..едва ли ще зачеркнем "демокрацията" по този начин!
  • 3 кк

    1 0 Отговор
    Тая пък кой я пита . Ние затова сме на туй дередже щото гледаме все на другите да угодим и ако сега не правителството ,а народа отстъпи -край който и да дойде ще се държи като башибозук знаейки,че държавата е зад него не зад народа си!
  • 4 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Под демокрация да разбирам че ситият на гладния не вярва ли ? Че над 70 % от доходите ми отиват за сметки ли ? И че тази умница изобщо не знае на каква стойност са и сметките защото не се интересува от такива дребни неща и живее в някакъв друг свят ли ?
  • 5 ddd

    0 1 Отговор
    Много правилно , кой ще дойде да инвестира след национализация на енерго дружествата, това означава излизане от Евросъюза... ако народа иска да гради комунизъм и соцвремето му липсва това е друг въпрос... не ЕРП-тата не са виновни а държавата дету се покри

    Коментиран от #10

  • 6 Гражданин

    0 0 Отговор
    Инвестиция или Монопол.
  • 7 Джак Даниелс

    1 0 Отговор
    Христинo Христова - ти като си лидер на партия защо не даде идеите си преди да се стигне до бунт? Защо вие 240 нищоправци се сещате какво е трябвало да се направи вече като опре яйцето до трътката ? Дойде време сами да ви прочистим - мишочи !!!
  • 8 теди

    1 0 Отговор
    НДСВ има ли още такава партия която раздаде горите на България. Плащаме им бакиите и направи министри милионери с хотели по морето и планините през своетоупрпавление , е такова безочие няма. Е да каже таз как ще изпълни преминаването на монопола ЧЕЗ,ЕВН към либерализация т.е. свободен избор на доставчик. Те узакониха и дадоха на определени хора да печелят милиони от зелена енергия с 20 и нагоре години осигурена печалба за сметка на народа и сега естествено и ЕРП са виновниците. Много от тяхната банда трябваше да трият наровете и да им се радват в затворите. Е тогава може би Европа щеше да развърже кисиите и да има наистина либерализация на пазара . Бойко е аут, но не сега му е времето за оставка нека изпие горчилката с пълни шепи за де се знае , че от тук нататък няма да има възможност да се краде, да има промени в законодателството в правото на избор на личности които ще са на пряк народен контрол щото братко и други звучи като Бойко и Цецо. Необходимо е България и това с коета съм горд, че се видя , че оттук нататък народа да се надига и да удря шутове на крадците и мошениците които ограбиха България. Трябва най сетне затворите да се напълнят с ояли се като прасета министри бивши и ностоящи защото явно ножа е опрял в кокала.
  • 9 Валери Бойков

    1 0 Отговор

    НДСВ: Трагична грешка ще е посягането на ЕРП-тата ,разбира се няма да има от къде да смучат партиите нали всички партии смучат пари от някъде затова е скъп тока,водата,горивата,парното и др. нали всички големи престъпници са свързани с някоя партия защо ли.




  • 10 EU соц

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ddd":

    В Швеция , Финланзия, знаеш ли как е , кой лдс ще предастави основните си ресурси и сигурност в ръцете на чужденци. Това го има само в Африка, в нефт газят, а от глад умират. Това тук не е инвестиция а интервенция.
  • 11 Gnida

    1 0 Отговор
    Само е забравила да каже:"Вервайте ми"Наште доставчици от как ги взеха от УАЗ-ки минаха на тойоти.Я се сетете как искаха да сложат такса електромер.Отвратен съм от работата на ЕРП-тата и на политиците дето ги защитават.
  • 12 жълтата гостенка

    1 0 Отговор
    Ква демокрация ма какоооо, хората няма какво да ядат, не е зле и тази лелка да напуска държавата заедно с ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН
  • 13 Помнещите

    1 0 Отговор
    млъквай!
  • 14 THE BEAR

    0 0 Отговор
    По принцип, тази дама има право до някъде. Решението не е ЕРП-та да си тръгнат от страната. Тук проблема е в ДКЕВР и контролните функции по цено-образуване на изкопуваната енергия от ТЕЦ, ВЕЦ, ФЕЦ, както и проследяване на инвестиционните планове на ЕРП-та. Не може инвестиция в една нова сграда на Енерго-Про за 3млн лв да се счита за инвестиция в мрежа ниско преразпределение.
    Тук вината си е изцяло наша. Да не кажа вината е изцяло на НДСВ (ЛИДИЯ ШУЛЕВА) които подписаха тези безумни договори с минимални печалби от 5млн лева на година.
  • 15 пародия

    1 0 Отговор
    Аууу, ще бъде страшно, мааани...Ми, страшно ще е , защото всичко пак ще е в ръцете на мошениците и мутрите, но тези от съответното "правителство"
    Демокрация, хаха, като че ли тук има такова нещо като реалнба "демокрация" или пък "Конституция".
    ПФХАХАХХА.
  • 16 кико

    1 0 Отговор
    що за простотии се говорят как борисов няма да се вслуша в нас все пак ние сме народа ние сме електората издигнал го до този пост и наша трябва да е последната дума нали? приемам че обратния вариант е липса на демокрация.
  • 17 станишев

    1 0 Отговор
    Да си идва царя.... бутаме Боко.... и ви оправяме за 800 дни отново хаха ще построим АЕЦ Белене ...ще има безплатен ток за всичко индианци а българите да го...... д....уха супата ако нема пари за супа... да пият студената вода ...идем.... още малко ни остана... да ви ОпРаВиме
  • 18 Реалист

    1 0 Отговор
    Не съм изненадан от такова изявление, от жълтата партия доказват, че са освидетелствани с жълти книжки. Тях трябва да ги зачертнат от всякакви списъци. Оказва се - не са виновни монополите, че ни правят на маймуни, а държавата дето им търпи маймунджалъците.
    А иначе решенията са прости
    - хванат те, че шмекеруваш, гориш!
    - не се ли справяш, си аут!

  • 19 Явор Кръстев

    1 0 Отговор
    Че то и гласуването за Симеон беше трагична грешка но я надживяхме, ще си поемем последствията и за тази.
  • 20 Иванчо

    0 0 Отговор
    Тия от НДСВ да се скрият в дън земя!!! ЕРП-тата си разиграват коня, защото договорите им са такива, защото от държавата им е осигурено монополно положение, защото под формата на консултативни съвети и всякакви подобни плащат на управляващите тлъсти заплати! При миналото управление бесепарът Антон Кутев вземал по 34 000лв. на месец! За това драпат към властта всички кирливи партии! "Партия" от край време звучи гадно в България!
  • 21 гост

    0 0 Отговор
    ami kak nqma da e tragi4na gre6ka-6te trqbva da vra6tat komisionni!i nali se se6tate s kolko nuli se pi6at????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове