Last news in Fakti

20 Февруари, 2013 12:53 2 376 38

БСП: Нужни са бързи избори и истината за ГЕРБ

  • оставка-
  • бсп
БСП: Нужни са бързи избори и истината за ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството на ГЕРБ докара на ръба на гражданска война. Това заяви на нарочно свикана пресконференция председателят на БСП и лидер на ПЕС Сергей Станишев. Според него оставката на премиера Бойко Борисов е подадена под натиска на обстоятелствата.

Той призова управляващите да спрат с унищожаването на документи, защото трябва да излезе наяве цялата истина за управлението на ГЕРБ.

Позицията на БСП е за предсрочни избори. Нужен е служебен кабинет. Всяка политическа сила трябва да заяви днес, че се отказва от парламентрна рулетка и да се върви към служебен кабинет и възможно най-ранно провеждане на избори.

Задачите пред служебния кабинет е да се проведат що годе честни избори, да излезе истината около скандалите в управлението на ГЕРБ, за създаването на олигарсите и състоянието на икономиката.

Служебният кабинет трябва да спре полицейщината и злоупотребите с държавната власт в личен интерес. Станишев настоя и за спешни реформи в икономиката за нейното съживяване.

Ангел Найденов заяви, че БСП няма да участва в служебен кабинет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    1 0 Отговор
    НЕ ГОВОРИ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КУМУНИСТ !!!

    Преди 30 години за такова изказване, товите хора биха те гръмнали..
  • 2 123

    1 0 Отговор
    А истината за теб, бе, калпазанин???
  • 3 един от село

    1 0 Отговор
    колкото и да бе лошо оправлението на герб поне в някой отношения направиха някой добри промени. НООО позволиме ли на този миша да се върне отново тежкони и горкони на всички.
  • 4 атака

    1 0 Отговор
    Не му обръщайте внимание. И той не си вярва.
  • 5 Бирата

    1 0 Отговор
    Как не го е срам това човече да си отваря гадната уста!!! Хрипти от злоба! Бог ще го накаже, че народа е прост и не може.
  • 6 един от село

    1 0 Отговор
    Трябва да не се допускат нито едни от бившите депутати в евентуално бъдещо правителство това са абсолютни паразити който изпиха всичката ни кръвчица.Съжалявам,че в малките градчета няма будни хора който да помагат да не се случи това всичко тук е отдавна циганизирано и умряло.
  • 7 чичо

    1 0 Отговор
    Лъжливо, нелъжливо..абе докараха я до там пак да докопат спечелените от друг 14 млрд. евросредсва за следващия програмен период! Спомнете си 89-та и призивите "Другари, тази власт с кръв сме я взели и без кръв няма да я дадем!" Тогава не им се вързахме, а сега?? Идват избори, МИСЛЕТЕ!
  • 8 tati

    2 1 Отговор
    Допълнително масло в огъня наляха българските милионери - така наречени зърнопроизводители не можаха ли да изчакат 1 месец за тези пари който им се дават като подарък а натовариха бюджета със близо 1 милион лева И друго - и -Аз ИСКАМ някой всяка година да ми ПОДАРЯВА ЕДИН ЧУВАЛ ПАРИ за които не съм работил ЗАЩО ??? ЗА КАКВО ???? Те да не са по добри във нещо от МЕН ?????
    В момента има шанс народа да притисне партиите и да проконтролира изборите. Ако народа е настоятелен може да се постигне много но няма да стане лесно. Тия мафиоти не само ГЕРБ са потъпкали Без никакв право Конституцията на Република България. Променяли са я противозаконно и сега мнозинството Българи не са запознати с престъпно променените текстове. Забележете Българи никоя партия нито подажните журналисти не огласява тези престъпления.
  • 9 омг

    1 0 Отговор
    ти ли ще ни измъкнеш бе миша...смешник “?!
  • 10 рет

    1 0 Отговор
    СЕРГО СТАВАШ ЗА МОТИКАТА НА СЕЛО НО И ТАМ СЕ ИСКА РАБОТА

    Коментиран от #12

  • 11 ..!..

    1 0 Отговор
    Тоя наглец не разбра ли, че хората не го искат за премиер. Искат го в затвора!
  • 12 i_marto

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "рет":

    Не мисля, че той знае какво означава думата работа. Въпреки, че да крадеш и лъжеш си е сериозен труд.
  • 13 мс

    1 0 Отговор
    ами истината за вас до кога ще я чакаме бе комунистче . нали искарахте мандат сега пак ли . ама е сладко да лапаш парата на бедняците .кадето е стъпил комунистичесия ботуш трева не расте. изберете ги пак тия.
  • 14 КОЛЕВ

    0 1 Отговор
    НАГЛЕЦ! ПСП ДПС ГЕРБ АТАКА РЗС...и вс ДР >>>ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ -лъжци,хора гледащи своя собствен интерес ,и др. ТАКА И НЕ СЕ НАГРУХАХА аман от нагли !ВЪН
    ГОЛЯМА ГРЕШКА ! ПРОТЕСТА НЕ Е САМО СРЕЩУ НЕПОСИЛНИТЕ СМЕТКИ А И СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ КОЙТО 23 г. КРАДЪТ И СЕ ГАВРЯТ С ГОЛИЯ НАРОД ! ВЪН НЯМАТЕ МЯСТО В БГ....ЗАСЛУЖАВАТ СЪЩОТО КОЕТО СПОЛЕТЯ КАДАФИ...ПУБЛИЧНА ЛИКВИДАЦИЯ !
  • 15 Патриот

    1 0 Отговор
    Ама много си нагъл, бе Серго....мислиш че хората забравиха ти как остави държавата?
    Как смееш да се надигаш......ако бяхме нормална държава Бойко първо теб трябваше да окошари...... /той никой не окошари, де....и затова и сега му падна управлението/
  • 16 Сульо

    1 0 Отговор
    Нужно е Станишев бързо да влезе в затвора!
  • 17 Варна

    1 0 Отговор
    Народът е измислил поговорка за такива -"Разбира ли ти свиня от кладенчова вода..."
  • 18 velkof

    1 0 Отговор
    Нужно е БСП /бивша БКП/ да напусне парламента завинаги !!!
  • 19 Ерик Коен

    1 0 Отговор
    Хора много моля опомнете се!Влезте в Гугъл,напишете Химлер и сравнете снимките.Станишев -премиер......Голяма грешка
  • 20 ала

    1 0 Отговор
    Абе тоя гьонсурат как не го е срам да се появявя. Няма ли кой да го.....
  • 21 ала

    1 0 Отговор
    Този с камъни трябва да го замерят, че да плати и за баща си и всички другари заради които сме на това дередже.
  • 22 павлова

    0 0 Отговор
    Бясна съм и този моралния Ангел Найденов и той се точи за пост.Е аман бе хора тези ни срам ни очи. Дали си мислят, че народа е забравил лагерите и безчинствата, дето предците - комуняги сътвориха. Ама може и да са прави много хора съжаляват за отминалото робство.
  • 23 Христофор

    0 0 Отговор
    "Честито" протестите вместо да изпишат вежди извадиха очи и сега на власт ще дойдат най-големите престъпници на прехода Твърдия електорат на БСП има такива бетонни глави ДПС под строй и под брой Наивниците около Кунева (Царя НДСВ) в нова тройна коалиция Каква ирония най -големите виновници отново на власт Трябва да продължаваме дасе борим по площадите срещу това и за 50% гражданско участие на доброволен принцип във всички свери който където се чувства най-компетентен да оказва контрол най вече в ерепетата
  • 24 гост

    0 0 Отговор
    Няма да позволим никой от тези да дойдат на власт. Ако стане нещо такова цяла България ще е в София пред Народното Събрание. Българинът е племе, което като се докопа до властта гледа само за самия себе си, а хората кой ги е*ава?
  • 25 комунист

    0 0 Отговор
    ти ли взе да говориш за унищожаване на дикументи.Ти и твойта партия,които унищожихте народа.Безсрамник такъв.
  • 26 знаещ

    1 0 Отговор
    Човека от снимката/гнус ме е да му спомена името/има претенции да управлява държавата.Та той няма един ден трудов стаж.Ха замислете се как става тая работа.....

    Коментиран от #34

  • 27 Погнусен

    0 0 Отговор
    в градация:

    сопол - екстремент -социалист- гей-социалист
  • 28 ЛЕВСКИ

    1 0 Отговор
    ВАЖНО!Всеки следващ мин.председател за да бъде Робин Худ за своя народ и да му повярват,трябва веднага да вкара в затвора Р.Овч,С.Ст,цялата паплач от червените,и Догановото обкръжение.Нека от затворите да доказват своята невинност.Икономиката ще тръгне ВЕДНАГА,когато тези ги няма да пречат.Безсрамен измекяр,че за власт се облизва.
  • 29 П.ВОЛОВ

    1 0 Отговор
    Цялата червена смрат,в лагерите създадени от техните бащи.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 данакоплатец

    0 0 Отговор
    Вън от България!
  • 32 IKO

    0 0 Отговор
    dano naneryat svobodno myasto i za tebe v BELENE
  • 33 tost

    0 0 Отговор
    Kакво да се прави ,заложено е в името му Станишев (стани – ШЕФ),но дали ще стане зависи от всички нас.
  • 34 Калоян Велинов

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "знаещ":

    КАК ДА НЯМА СТАЖ! ИМА___ ДЪЛГИ ГОДИНИ СТАЖ КАТО КРАДЕЦ!!!!!!
  • 35 Долу БКП

    0 0 Отговор
    Ако изберем тоя да ни управлява,дето партията му подари жената на друг партиен другар и му направиха дете,защото педе....те знаете не могат,ще станем за резил пред света.Ще се изложим пред чужденците,ама нека ,не ни е за първи път.
  • 36 бати батев

    0 0 Отговор
    За тоя трябва само килия в анадолски затвор
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гост

    0 0 Отговор
    Не вярвам БСП и останалата паплач от партий да ни управляват вече,народа няма да им позволи.Ако недай си боже стане това ,кръв ще се лее няма как.Бойко ще спечели и ще управлява с нов кабинет.Това е най добрият вариант за нас и за България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове