Last news in Fakti

20 Февруари, 2013 09:20 33 713 449

Бойко Борисов подаде оставка

  • оставка
Бойко Борисов подаде оставка - 1
Снимки: БГНЕС

Малко след 9 часа тази сутрин министър-председателят Бойко Борисов обяви от трибуната на Народното събрание, че на обяд ще депозира оставката на кабинета. 

Председателят на парламента Цецка Цачева обяви по-късно, че в 11.23 часа е била депозирана оставката на правителството на ГЕРБ. 

Властта ни е дал народът, днес му я връщаме, заяви пред депутатите Борисов.

Вчера направихме максимума да отговорим на исканията на протестиращите. От днес нататък за протестиращите няма какво повече да направим, за да им помогнем, каза той. Не мога да гледам как се бият полицаи. Не мога да гледам окървавен Орлов мост. Всяка капчица кръв за нас е петно. Аз не мога да гледам парламента ограден с ограда – това не ни е цел, нито изгода, ако трябва да се пазим от хората, каза той. Премиерът каза, че не е готов да обира повече негативите на "хидроинженерите на ДПС".

Аз с ДПС и БСП тук няма да гласувам заедно, каза още премиерът и призова и министър Цветанов да благодари на полицаите за работата им в последните дни.

Борисов беше категоричен, че ГЕРБ няма да участва и в служебно правителство.

След като така са поставени въпросите държавата има нужда от нов кредит на доверие и хората да определят как да се управляват от сега нататък. През тези 4 години направихме максимума, каза още Борисов.

Решението ми за оставка не подлежи на промяна при никакви обстоятелства. Това заяви следобед пред Агенция “Фокус” премиерът Бойко Борисов.

Вчера заявих, че държавата ми е по-мила, но нямаше пролята кръв. Не полагам асфалт, за да се лее кръв по него и мирни граждани да се избиват помежду си. Днес заявявам отново, че държавата ми е по-мила и затова подавам оставка – каза Бойко Борисов.

Парламентарната група на ГЕРБ ще гласува оставката на правителството и категорично ПП ГЕРБ няма да участва в съставянето на нов кабинет в рамките на 41-ото Народно събрание, посочи Борисов.

Призовавам всички граждани – да не се поддават на провокации, да запазим стабилността в държавата, каза още Бойко Борисов.

 

Борисов заяви, че днес няма да прави структурни промени и пожела приятен ден на депутатите. Те го изпратиха с ръкопляскания.

Хаосът в Министерски съвет е пълен администрацията остана изненада от изявлението на премиера. Образователния министър не бе наясно, че министър-председателят е подал оставка. Той обаче заяви, че макар и да е бил министър за десет дни е успял да направи реформите във Фонд научни изследвания. В Министерски съвет е и Симеон Дянков. Томислав Дончев, който бе определен да поеме поста и на финансов министър, заяви, че правителството не може да остави спомена за окървавени глави. Според него вината не е на правителството, но отговорната позиция е към държавата.

Делян Добрев, Десислава Атанасова и Симеон Дянков не пожелаха да коментират.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гОСТ

    49 1 Отговор
    ЩОМ ТОВА ИСКА НАРОДА ДА ПОДАВА ОТСТАВКА
  • 2 ппрл

    1 17 Отговор
    Е сега се готвте за червения рязан... КАБИНЕТ! Ох че ми е хубаво да гледам от чужбина как се насадихте с евтини провокатори, честито и наздраве

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    10 1 Отговор
    ппрл, лягай си.

    Коментиран от #20

  • 4 qwe

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ппрл":

    А как е в Москва "ппрл"
  • 5 Human

    1 40 Отговор
    ... свърши се! Станишев и Овчарчето ще ни разкатая майката. Вече наистина ще се бяга от държавата. На косъм бяхме, да разкрием далаверите на комунистите заради които държавата ни и ние живеем в бедност.

    Коментиран от #10

  • 6 еии

    1 4 Отговор
    Ох че ми е хубаво да гледам от чужбина как се насадихте

    Българче си личи ти .Върви в зоологическата градина там където си да се регистрираш като изчезващ вид....за последно да се зарадваш каква далаверка си направил и да не забравиш да ни зарадваш ....
  • 7 Julio

    2 1 Отговор
    Отървахме се от мутрата. Повече от крайно време беше. Да си го прибира партията сега и да не сме чули повече за него...
  • 8 Гроб

    1 1 Отговор
    Много правилно направи Бойко. Той няма кардри ,които да се справят със ситуацията. На изборите народа ще реши,но ако си мислите че, БАт Бойко е най-добрия жестоко се лъжете . В МИЗЕРИЯ СТЕ ЛУМПЕНИ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ЗАРАДИ ДРУГИТЕ !
  • 9 Велина Дилова

    1 12 Отговор
    Този народ не се научи, че социална политика не означава непременно лява социална политика. Не се научи, че Станишев & Co. са за затвора, не за парламента...Аман от лумпени

    Коментиран от #14

  • 10 вожда

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Human":

    4 години НА КОСЪМ бяхме, абе как за 4 години не ги разкриха далаверите на комунистите бе???????????????????????
    Как бе, 4 години!!!!!
    4 години не са никак МАЛКО време, не мислите ли, че има нещо съмнително, а ?????
    Колко сте наивни...., нямам думи.
    Герб е като НДСВ идва и си отива, обира негативите и вади пак старите кримки, ТВА ИМ БЕШЕ ЦЕЛТА!!!!
    Герб са марионетки и такива ще си останат.
  • 11 няма значение

    1 5 Отговор
    Това беше най- умния му ход, поне запази достойнство, сега ще се стяга за новите избори, така, че тия които са му фен да не се плашат. А тия които се претисняват от сарГЕЙ, да не си мислим че ще му търпип простотиите, и той ще извръкне изнасилен пред парламента,. Който и да дайде на власт, да си опича акъла, че така и така сме се набрали...
  • 12 Mavzolei

    1 1 Отговор
    te vsi4ki dovolni 4e sa go mahnali, ama koi 6te doide na negovo mqsto? Vsi4ki koito 4akat za vlasta ve4e sa q imali ii ni6to ne sa napravili, i aide pak v1rtelejka i aide pak naroda pusnat po p1rzalkata! Mahat gi i nqma koi da izberat.... b1lgarska rabota, o6te pove4e si go nabiha!
  • 13 1234

    1 5 Отговор
    E това се случва когато комунист се прави на капиталист
  • 14 вожда

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Велина Дилова":

    Кога НАУЧИШ "лумпените" да живеят, като пингвини и да ядат трева ела ми се обади да ти устроя гала вечеря....
    "Този народ не се научи, че социална политика не означава непременно лява социална политика. " - съзнаваш ли какво си написала??? Пълна глупост и тафталогия.
    Социалната политика е една, няма лява или дясна и между впрочем, "десните" социални политики в Англия, Германия, Франция и т.н. са НАЙ ЛЕВИТЕ ако съдя по отговора ти.

    Коментиран от #32

  • 15 недоволен

    1 0 Отговор
    е сега ще ни се разкатае майката, какво правим....
  • 16 хаана

    3 1 Отговор
    Редно беше при това положение да си подаде оставката.
  • 17 неутрален

    1 0 Отговор
    Жалко хищниците са готови да ни изядат ...

    Честно казано ако Станишев пак дойде на власт..
    Терминалите на летищата ще са задръстят от народ бягащ на поразия..
  • 18 вожд

    1 0 Отговор
    Запомнете едно : Всички са от бившите ! Въпроса е когато направят далавери или сгрешат да бъдат наказвани от народа !!!!!
    Ако вкарат някой в затвора още по добре, тва го чаках от Бойко, но той така и не го направи, ЗАЩО ЛИ ?
  • 19 ГОСТ

    2 1 Отговор
    И той каза: Не мога да гледам как бият полицаи. а полицаите имат двама пострадали от камъни в краката???? защото вдигат щитовете прекалено нависоко и не си покриват краката! НО МОЖЕ ДА ГЛЕДА КАК БИЯТ ПОБЕЛЕЛИ ХОРА, ПЕНСИОНЕРИ ВМЕСТО ДА ГИ ПРЕДПАЗВАТ, МОЖЕ ДА ГЛЕДА КАК БИЯТ НАРЕД БЕЗ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАЛОВЯТ ПОРЪЧКОВИТЕ АГИТАТОРИ.ОТНЕСОХА ГО ВСИЧКИ МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИ...ТАКА ЛИ СЕ ПРАВИ, АМА ПОЖАРНИКАРЯ СИ ОСТАВА ПОЖАРНИКАР ДОКРАЙ, ТЯ ФУРАЖКАТА НЕ ПРОЩАВА. ЩО ЗА ДЪРЖАВНИК КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е В ПЛАМЪЦИ ЩЕ РИТА ТОПКА ЗАЩОТОТ МУ Е ПОЧИВЕН ДЕН ?
  • 20 Буден

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И Защо да си ляга-тепърва ще ни го размахат ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ-тепърва ще се чудим как да оцелеем.Сметките за тока и парното ще трябва да се платят,но със какво-кажи ти бе РАЗБИРАЧА!!!

    Коментиран от #27

  • 21 мх

    1 0 Отговор
    е ква стана тя, ковашки и мутряшки и магарешки победи, ся веке сите ке го дуаме куръв

    Коментиран от #26

  • 22 Боко

    1 1 Отговор
    Сложи ръка на целия бизнес в БГ и сега е най удобния момент да си бие шута
  • 23 Станимир Христов

    1 1 Отговор
    ...А в затворакога ще го видим....

    Коментиран от #47

  • 24 неутрален

    1 6 Отговор
    При Бойко имаше грешки , далавери, както и действия.
    При Станишев имаше само задкулисни игри и кражби..

    Като ги сложа на кантар, определено мисля че по-добрият е Бойко ...
  • 25 ГОСТ

    1 1 Отговор
    та нещо да съм споменавал нещо за лягане та спамиш ???? Аман от платени агитатори!!!!!!!
  • 26 вожда

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "мх":

    И те ще опитат от народната любов..., ще има и за тях....
    Ако Станишев и Доган дойдат, ще ги изринем тотално, става интересно. Мисля, че кукловодите няма да посмеят да ги слагат, поне за сега.
    Ще има служебен кабинет от някакви слабо известни фигури докато дойдат изборите и тва е.
  • 27 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Буден":

    та нещо да съм споменавал нещо за лягане та спамиш ???? Аман от платени агитатори!!!!!!!
  • 28 CHOCHONE AMG

    1 0 Отговор
    Да се замени едно лошо с друго лошо не е решение на проблема.
  • 29 пепи

    1 1 Отговор
    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната
  • 30 мх

    1 0 Отговор
    ............МНОГО ВОЖДОВЕ, МАЛКО ИНДИАНЦИ....,
  • 31 гост

    1 0 Отговор
    прост народ, слаба държава.
    толкова.
  • 32 Велина Дилова

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "вожда":

    "вожде", не давай за пример държави, в които законите не се сменят с всяка смяна на правителство. В които, въпреки икономическата кризата, има индустрия и тя работи. В които гражданското общество е по дефолт, не само преди избори. И когато му "бръкнат в джоба". Ако случайно си забелязал, нямам притеснение да не съм анонимна, така че ми обяснявай какво е "тавтология", която се пише с "в". апропо.
  • 33 Ramon Perez

    1 0 Отговор
    Еми сега е ред на Станишев и Доган. След някоя година пак Бойко. За всички по- равно, по комунистически.
  • 34 Бай хой

    0 1 Отговор
    Още вчера ви го казах. Днес е един добър ден за България. Мутрите ни върнаха 30 години назад. Никога вече ГЕРБ.
  • 35 Goshicha

    1 0 Отговор
    Celiqt bulgarski narod e naranen ot pustupkite na Borisov. Vijte bulgari,koito i da doide na vlast vse shte se krade. Predi 4-ri godini haresvah Boiko Borisov, ne e losh chovek pone napravi neshto za tazi nasha durjava, hubavo dobre samo magistrali e napravil ok, ami kakvo napraviha predishnite. Nie sme za sramotite pred cqla Evropa i edno 80% ot nashite putishta sa napraveni ot Todor Jivkov i do den dneshen gi polzvame i shte gi polzvame i za budeshte. Az nqma da glasuvam za nikoq partiq, nadqvam se i vie da napravite sushtoto, no ako bqh zaduljen da glasuvam chestno kazano bih dal glas za Borisov, ne e nai-chestniqt chovek no nikoga ne bih izbral komunisti da opravlqvat otnovo durjavata ni. Vsichko e pari i nishto poveche
  • 36 Бай хой

    0 1 Отговор
    Сега следва престъпника буда да иде в затвора. Там е мястото на престъпниците и убийците. Вчера изкараха военни във София което е равнозначно на гражданска война. престъпници са ГЕ РБ.

    Коментиран от #44, #66

  • 37 папа йоан 2

    0 1 Отговор
    Много е Важен Бойко айде със Аподисменти за Оставката на Бойковата чета айде даваrи на М.....си Саму ... М....та на Бойко и Воleн Сидеroв
  • 38 Бай хой

    0 1 Отговор
    Голямо риване от тия които потрошиха държавата. Най после и над България ще се усмихне слънце. Мутрите в затвора.

    Коментиран от #42

  • 39 21 век

    0 1 Отговор
    скъпа госпожо..целта е постигната..вожда е скалпиран
    хайде сега гражданското общество да ме направи щастлив...моля не разбирайте обаче станишко..местан..волен..костов...и сие..
    заставам зад вас с цялото си сърце и душа...дерзайте..
  • 40 Naka

    1 1 Отговор
    "Не мога да гледам как бият полицаи."

    Изказването на деня!А можеш да гледаш как бият хора,които не са полицаи?!Дразня се че сега и БСП и останалите некадърници ще се бият в гърдите на изборите.Дали ГЕРБ или някой друг е без значение.Лошото е че някъде там ГЕРБ се наг.зи на някого и връзката се прекъсна,а май наистина в началото тръгнаха с добри намерения.Трябва да сме си президентска република иначе няма оправия!
  • 41 Калоян Гроздев

    1 12 Отговор
    За Бай х.й: Толкова си прост, че нямам думи. Мутрите ги създадоха комунистите и мутрите се махат само с мутра, ако Бойко е мутра. Трябва да си вълк за да се бориш срещу вълци. Бойко беше човек, който можеше да унищожи тези комунисти. Дянков е номер едно. Крайно време е народа да си отвори очите и да види, кой какво е направил. Ти Бай х.й, винаги си бил гладен, а сега ще бъдеш ще по гладен. САМО ГЕРБ!!!
  • 42 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бай хой":

    ne se radvai chervena......,rano e Borisov niama da se daxe lesno.na izborite sam shte se ubedish.inache prodaljavai da se klaniash na tvoia gospodar stanishev tam ti e miastoto
  • 43 Явор Кръстев

    0 1 Отговор
    Колеги,стегайте се за следващите айдуци, не трябва да сваляме гарда докато не престане ограбването на страната ни.
    И господа полицаи-подкрепяйте ни не ни бийте, страната е и ваша.
  • 44 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    smeshko edinstvenite za zatvora sa ubiicite ot bkp-bsp te ubivaha hora ot sobstveniat si narod v lagerite i okradoha kakvoto imashe ,ti dobre go znaesh ama nali na pozitano te hraniat
  • 45 Калоян Гроздев

    1 3 Отговор
    Прост народ сме. Колко пъти са ни управлявали тези комунисти и какво са направили: НИЩО. Вдигаха ви пенсийките с по 5 лв и ви затваряха очите. Дянков искаше да ви ги вдигне двойно, но затова трябва да има стабилна държава. Колко прост народ сме ние българите. Там където има комунизъм всичко е чернобяло. Да живее Премиера Борисов и ГЕРБ!!!

    Коментиран от #60

  • 46 Бай хой

    1 1 Отговор
    Най голямата лъжа на ГЕРБ е че те са построили магистралите в България. Горчивата истина и че по тяхно време се построиха незначителни участъци и то много некачествено не отговарящи на стандартите. Никъде в Европа не се строят магистрали без аварийни и резервни ленти. Такава магистрала е убиец на пътуващите по нея.
  • 47 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Станимир Христов":

    tam parvo tvoiat gospodar shte popadne

    Коментиран от #52

  • 48 Балканджиев

    1 8 Отговор
    и какво като си я подаде,кои ще доиде на неговото място,кажете като толкова го плуете,Станишев или Дуган или Волен кои ......
    вярно, че сложи рака на целия бизнес в България ,аз лично страдан от неговите реформи и от Господин кмета на Пловдив,но поне се опитваше да води добра политика и около него имаше кадърни хора какъвто е и Дянков.България е бедна държава и ако си мислите, че с избирането на една партия ще станете милонери седеики си вкъщи и обикаляики протестите няма да стане.Търсете си Магиосници а не политици!
  • 49 пепи

    1 3 Отговор
    ПОЧОВЕ КОИТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАС НЕ ДИГНЕ ЛИ ДОХОДИТЕ СИ ТРЪГВА АКО ТРЯБВА И ЗАЕМ ДА ВЗИМАТ. ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ СЕГА А НЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ
  • 50 гост

    1 1 Отговор
    Първо трябва да се развие икономиката, след това ще дойде увеличението на доходите. Това развитие се започва от инфраструктурата.

    Коментиран от #51, #54, #55

  • 51 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

  • 52 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "БУМЕР КАМОР":

    Народа не ви иска бееее. Златко ти не си виновен. Колко умен трябва да си досега да не разбереш че тиквун е член на БКП - с една дума комунист.
  • 53 мх

    0 0 Отговор
    Гроздев, съгласен съм с Вас, без последното изречение!
  • 54 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Мутрите разбиха икономиката и съсипаха държавата. Затова народа ги изрита като мръсни котета.

    Коментиран от #58

  • 55 пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    добре тогава ще чакаме още 20 години инфраструктурата и тогава ще дигаме дохода ако не има
  • 56 топчо

    0 1 Отговор
    Да Вие честито новото управлиние на лумпените ДПС/БСП доста къса памет имате всички!
  • 57 Калоян Гроздев

    1 0 Отговор
    Магистралите са пътя към света, към Европа. Без инфраструктура икономика няма. Само Бойко е този, който може да направи така, че държавата да върви напред. България е почти 1400 години и за толкова векове магистрали имали: НЯМА... Бойко Борисов е НОМЕР ЕДНО.
  • 58 Клаус

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Бай хой":

    :) Или си дете или нямаш и средно образование. Наистина ли си мислиш, че "лошите" са свалени от власт и сега вече България ще пребъде? Я помисли, що за хора завзеха властта през 44-та и как стана така, че според вас тези чисти и свети хора се отказаха от управлението, всичките си облаги и милиарди в полза на "лошите" десни през 89-та. Смяташ ли наистина,че дойдоха някакви демократи от някъде и иззеха властта от комунистите? А, в Дядо Мраз, вярваш ли?

    Коментиран от #63

  • 59 Бай хой

    0 1 Отговор
    Кой е комунист и с мечта за кариера в ДС.
    През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“
    Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[4
    През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира.[10]
  • 60 втн

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Калоян Гроздев":

    Колко получаваш ти бе ? айде като огладнееш достатъчно ще говорим пак. Тези горе дето ни обещават имат пре достатъчно. Сит на гладен не вярва
  • 61 rastrel za Dogan

    1 0 Отговор
    Hora koito i da doide shte e taka , vsi4ki tezi gospoda sa kompleksirani kradci i izmamnici koito v kashti pred jenitesi stoiat kato mishki , Stanishev , Dogan , Boiko vsichki te sa edni , bazsramni kradci ograbvashti Bulgaria i naroda....
  • 62 Калин Йонов

    1 0 Отговор
    Глупав е Българския народ! Видяхте ли какво направихте??? Монополите (ЧЕЗ„ ЕВН И ЕНЕРГО-Про) се наслаждават на политическия хаус и дерзаят и няма да свалят цената, а ще я вдигнат! С тази нестабилност изгонихме ли инвеститотрите? Да - сега още повече се дистанцираме от света и голям ще го ядем. Африканска държава сме ние!
  • 63 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Клаус":

    През 1944година България беше от губещите във втората световна война. Тогава беше окупирана от Съюзниците да не ги изброявам и те решаваха кой ще управлява според предварително разпределение на териториите. Комунистите не са обявявали война на САЩ. Май ти си дете или си от тогавашните престъпници осъдени за разрухата на държавата.

    Коментиран от #75

  • 64 ludia max

    0 1 Отговор
    stegaite se za zatvora ZEZO i BOIKO sega niama da mogete da manipulirate za poreden pht izborite i uspeh na 28.04.2013g. Dano ne vlezete v parlamenta nikoga pove.........!
  • 65 Бай хой

    0 1 Отговор
    Тези протести бяха умишлено предизвикани от ГЕРБ за да фалират ТЕЦ-овете на Ковачки и да ги глътнат. Но както се получава с божията намеса с тяхните камъни по тяхните глави. Амин. Мутрите в затвора.

    Коментиран от #86

  • 66 Брежнев Jr.

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    ЦЪРВЕНИ БРАКЯ, ПА НИЕ ЧЕ ОПРАВЯМЕ ТАЯ ДРЪЖАВА. ТРУЦИ И ЦИГАНЕ БУЛГАРИЯ ПАК Е НАША. НЕЩЕМЕ НИЕ ЕВРОПА ИСКАМЕ СЪЮЗО.
  • 67 Калоян Гроздев

    1 0 Отговор
    За : внт- Колко ли получавам, сега ще ти кажа. Аз съм работил 10 години в чужбина и знам, как трябва да върви една държава напред. Мързеливия и простия си ти. Аз печеля много, но сам си изкарвам парите. Искаме от Бойко за две, три години да напълни кошницата, която е изпразнена до дъно. 65 години кражби и за три години искате да се оправите. Мислете и тогава протестирайте. Тока винаги е бил проблем за народа, върнете се 20,30,40 години назад... ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО!!
  • 68 Gnida

    1 0 Отговор
    Нужно е борисов да изкара целия мандат.Има започнати структурни дела и е добре да ги завърши.Но да има предвид , че го е избрал народа и не да говори колко лентички е отрязал , а сега да пооправи доходите на хората.Без наглост , без приказки от сорта че сме мързеливи ,лош материал и живеем от лихви.Дали бойко е пръв или някой друг няма значение-всичките са маскари и ако този имаше доблест да се махне има още по-нагли политици които биха останали.Само трябва да знаят , че ако продължат да влошават положението на народа ги чака същото.
  • 69 JOE

    0 0 Отговор
    И ако сега протестите спрат, значи цялата игра е била политическа и повечето протестиращи ще са жестоко излъгани. Ако формата БСП/ДПС пак дойде на власт едва ли ще развалят неизгодните договори, че нали повечето са подписани от тях.
  • 70 гет

    0 0 Отговор
    Не е важно кой ще дойде на власт след сегашното правителство,важното е да си носи отговорността,а това може да стане единствено след като се потърси отговорност на господата министри от 90г. до сега.Непосилно задължение за корумпираната ни съдебна система и елементарна задача за озверелия вече народ.
  • 71 А8

    1 0 Отговор
    От гладни ще станете по-гладни, от бедни по-бедни! Време е за нова вълна приватизация, време е за нови Огледала, за нови неизгодни договри... дойде времето, което искахте.. искахте крадци сега ще ги получите и ще ги върнете.... Костов, Доган и Станишев. Мързела ви гони... Искате оставка, но не знаете защо! Искате решение на проблемите Ви, но кой се ще Ви го даде, КУНЕВА ЛИ?! Само на готово чакате! Прост народ слаба държава. Прост народ се дави в злоба и за себе си нехае!
  • 72 мх

    0 1 Отговор
    я ставайте от комма, отидете до бензиностанцията, вижте цената, заредете днес, влезте в аптеката на магарешки, отидете на лекар и си вземете направление от "личния" за психиатър, чакайте си сметките за електроенергия
  • 73 ЗЖШ

    1 1 Отговор
    МИЛИ ХОРА ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА СЛЕД 4 ГОДИШНО ГЕРБСКО ИГО. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА .ОТИДЕ СИ НАЙ НЕОБРАЗОВАНИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #80

  • 74 Калоян Гроздев

    1 1 Отговор
    Ако някой ми плащаше, дали щях да си напиша истинското име? Отворете си очите господа... Виновни са комунистите, които създадоха мутрите и само Бойко Борисов можеше да ги унищожи....
  • 75 Клаус

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бай хой":

    Обичам историята и чета доста... Дори и в момента имам снимки на десктопа ми, на беззъбите, нискоинтелигентно изглеждащи селяни от ОФ, поели държавното управление след настъпването на червената армия. Самата червена армия по спомени на мои роднини и това което съм чел е банда от въшлясали . Става въпрос, че неграмотни, бездарни и безполезни до момента на настъпването на червената армия хора бяха поставени да управляват. Хора, които управляваха открито с техния си първобитен маниер до 89-та. След това, се знаеше, че СССР няма как да просъществува и тогава вече им трябваше един по- цивилизован модел на управление. Създадоха СИ партии. Червени, сини, зелени...жълти, виолетови и т.н. Разединиха народа, едни ги накараха да повярват, че ще заживеят свободно и с висок доход, като западняците, другите искаха да продължи стария режим, третите трето и т.н. Не ми е ясно какво защитаваш? Мутрите са, протежета на старите комунисти от ДС. Как мислиш, че някой ще си развява байрака без тяхно съгласие? Бизнеса в България се държи от комунисти. Имам конкретни примери...

    Коментиран от #81

  • 76 Калоян Гроздев

    1 1 Отговор
    България ще бъде добре, независимо кой ще командва, но благодарение на Премиера Борисов, той построи основата: стабилна финансова държава. Така че не си мислете, че ако отново комунист ни командва е благодарение на комунизмът... Благодарението е на Борисов. Да живее ГЕРБ!!!
  • 77 FRIDAM

    1 0 Отговор
    Сега Доган,и Стани6ев 6е ви оправат тапа нациа и 6е ревете след некоиа друга година пак и тогава кои 6е ви е виновен пак ли ГЕРБ аааааааааааааааа
  • 78 мх

    0 0 Отговор
    Гроздев, израствате! За 24 мин вече не пишете последното изречение. Браво! Продължавайте, до вечерта има вероятност Плевналиев да Ви покани за връчване на мандат.
  • 79 мх

    0 0 Отговор
    а Гроздев пак се изложи, нямаш шанс за министър председател!
  • 80 Polaris

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "ЗЖШ":

    Да възкресим Червенков и Живков и обкръжението им, тогава. Те бяха интелектуалци, достойни за Нобелови награди. А освен това, както обичаха и да се целуват един- друг уста в уста ще сплотяват народа, а и ще бъдат модерни.
  • 81 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Клаус":

    Същите приказки ги слушаме вече 23 години и България се срива от подобни малоумия. Това са факти. Защитавате в същото време Борисов който е отявлен комунист. Не разваляйте празника на Българите. Те виждат лъч надежда с провала на поредният комунист и бандит.
  • 82 войводата

    1 0 Отговор
    Тук някои плашат с доган станишев костов и т.н.-бъркате защото отиваме пред централите и ва тези крадци.съвсем други хора ще и ще въздадат правосъдие на всички тези грабители.българия не е същата-не лъжете хората.на площада до пълна пломява от чистачките до президента
  • 83 Ts@r

    1 0 Отговор
    Вината не е нито само на Тройната коалиция, нито само на ГЕРБ. Вината за сегашното ни положение е на всички правителства за последните 20 години. Изредиха се крадци, убийци, мутри и какви ли още не комплексари. Време е за промяна, голяма промяна. Трябва да бъде сменено не само правителството, трябва да бъде сменен целия начин на управление. Може би при една президентска република управлявана от образован, честен и твърд президент ще е по-различно, не знам, но това което знам е че нещата не могат да продължават така.
  • 84 nqkoq si

    1 19 Отговор
    Няма по-достоен политик от Борисов ... Как смятате бе "глупав народ", че за 4 години може да се изрине мръсотията която 24 е трупана............Идват избори , и сега ние съмишлениците на Герб пак ще си изберем Бойко Борисов....Червени, видяхте дебелия край на тоягата и въстанахте .......Сега ви е е бедна майка какво ви чака.....

    Коментиран от #103

  • 85 Калоян Гроздев

    1 1 Отговор
    За мх: Е не съм се изложил... То е видно, че тази партия искаше да направи нещо добро за нашата държава. Дянков никога не е казал, че няма да дава пари... Казваше така: пари има само срещу реформи.. а за майките, само в България взимат две години пари от държавата. Хора отворете си очите

    Коментиран от #91

  • 86 оптимис

    1 20 Отговор

    До коментар #65 от "Бай хой":

    Naistina niama po dostoen ot Boiko,evala na izborite shte glasuvam za teb.A takiva kato bai huiiiii,da se garmat barabar s ataka,dps i bsp.Tozi pat zatvardih che primatia balgarin si zaslujava mizernia jivotec.Kasopametni giotfereni,talpi marzelivci nesposobni da oceniat chesnostta.
  • 87 ала

    1 0 Отговор
    Давайте да скачаме, че пак дойде лалугера Станишев, да не мислите, че някой нормален ще цъфне.
  • 88 неутрален

    1 0 Отговор
    Единственият избор за Премиер на изборите ще е между Станишев и Бойко.. Всички дргуи ще са паразити опитващи се да бръкнат в кацата..

    Дори да не харесвам Бойко, хиляди пъти го предпочитам пред крадливата сган от БСП-ДПС ламята..
  • 89 Адам Смит

    1 0 Отговор
    ХОРА, ЗА КОЙ ГЛАСУВАМЕ! НЕКА ВОТЪТ ЗАПОЧНЕ, СЕГА! ВСЕКИ ДА НАПИШЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА!


    АЗ ЛИЧНО ИЛИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ ЩЕ ДАМ ГЛАСА СИ ЗА ГЕРБ!
  • 90 Калоян Гроздев

    1 0 Отговор
    До Адам Смит: Ти ще гласуваш, задължително е, а вече за кой ще решиш. Аз гласувам за ГЕРБ: Борисов, Дянков, Цветанов..
  • 91 yellow

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Калоян Гроздев":

    Прав си Калояне. Лесно ще си отиде Герб, но ще дойдат ли по-добри? Определено не, като познаваме останалите партии. Опитаха се да направят добри неща, не всичко се получи. Случиха най-лошите години на криза.
  • 92 ала

    1 0 Отговор
    Не бива да допускаме комунисти, те са гьонсурати, а ние сме овце ако това се случи.Много бързо се забравя какво причиниха тези търтеи на народа, всички договори подписаха те, асега друг виновен. БОЖЕ ОПАЗИ.
  • 93 Бомбата

    0 1 Отговор
    Много ограничени хора. Как може да кажете,че Бойко е най-големия. Това са глупости. Всички са крадци ,обаче някои даваха поне малко пари. Тоя какво ви даде ,а? Една магистрала която пак използва,ако той не бъде премиер няма да се довърши до май. Вие малко акъл нямате ли? Истината е ,че трябват нови хора,нови играчи в политиката. Със стари кур.и нов бардак не се прави !
  • 94 Ники

    1 0 Отговор
    Абе, на мен ли само ми прави впечатление, или само най-неграмотните хора, които са писали коментари тук пишат на латиница и почти само те плюят по Бойко. Браво! Честит нов хаус! Сега всичко в държавата ще се оправи и всички вие ще станете моментално богати... и то без да работите!

    Коментиран от #98

  • 95 Бай хой

    0 1 Отговор
    Голямо реван беее. Кажете поне едно от многото направени от ГРОБ. Имали добри намерения. Пътя към ада е постлан с добри намерения. За четири години само калинки и простотии. За какво се натискат. АЧачачач гяяяяя. ГЕРБ в затвора. Загробиха България тези мутри , Българи не се отказвайте и мутрите в кауша.
  • 96 гет

    1 0 Отговор
    Хора молете се за истински патриот,за втори-Васил Левски. До такава степен сме затънали в колониална помия,че- СМЪРТА(покушението) на следващият нов оправляващ България (не политик) човек ще е гарант за освободителното му дело на страната.
  • 97 ала

    1 0 Отговор
    И аз не харесвам Бойко, ама Станишев направо е срам за нацията. Бабите може и да му вярват, ама те имат старческо оглупяване, а ние, на какво се подлагаме.
  • 98 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "Ники":

    Поредната нагла лъжа на ГЕЙРБАДЖИЯ. Всички коментали неграмотно написани на маймуница са за буда.
  • 99 Бай хой

    0 1 Отговор
    ГЕРБ искат да печелят с лъжи. Договорите са подписани от НДСВ бащицата на ГЕРБ. На лъжата краката са къси. Никога вече ГЕРБ.
  • 100 1234

    1 0 Отговор
    Господин Хой, от Вашият коментаЛ, написан на кирилица не става ясно какво искате да кажете!
  • 101 ала

    1 0 Отговор
    Кой ще допусне нови хора във властта, вие къде живеете. Кой изкара нови хора, Станишев, Овчаров - супер крадец сега дава акъл, Румен Петков - и той съветва.
  • 102 Адам Смит

    1 2 Отговор
    ХОРА, ЗА КОЙ ГЛАСУВАМЕ! НЕКА ВОТЪТ ЗАПОЧНЕ, СЕГА! ВСЕКИ ДА НАПИШЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА!


    АЗ ЛИЧНО ИЛИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ ЩЕ ДАМ ГЛАСА СИ ЗА ГЕРБ!
  • 103 bmwpower

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "nqkoq si":

    И какво пък е направил Бойко,само ленти реже,та и след още 4 години няма да ни оправи така
  • 104 Бай хой

    1 1 Отговор
    НАРОДА каза - ГЕРБ вън от властта. Мишоците да се заврат там където им е мястото. Пък бил той убавец с добри намерения - за четири години се нагледахме на хубости - обири, грабежи, отвличания, убийства Атентати, Опити да се вкара България във война, не плащане на заплати. Това са достойнствата и успехите на ГРОБ.

    Коментиран от #106

  • 105 ала

    1 0 Отговор
    Сега ще цъфнеме, досега за първи пат ще имаме комунистическо правителства. Топлото ще стане евтино, тока също, водата да не говорим, няма да имаме повече проблеми. Ураааа...., да живее комунизма, тези хора комунисти доказаха ,че знаят какво правят, а ние им ръкопляскаме, защото благодарение на тях сме образовани, вярващи, морални и с висока ценностна система.
  • 106 Адам Смит

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Бай хой":

    И кой трябва да управлява държавата от днес, според теб?
    Членуваш ли в партийна организация?

    Коментиран от #112

  • 107 глас мой

    1 1 Отговор
    Ако се коалират ВМРО ,АТАКА и още др. патриотични партии, ще гласувам за тях. Ако дойде на власт БСП с ДПС изчезвам от България, тук с нищо не съм полезен, работя в банка а едвам си плащам кредита от 150 лв. По- добре чистач в Англия или арбайтен в Германия, и да пращам пари на родителите си, че тук за мене няма. Абсолютен, роб. безполезен като за себе си така и за роднините и България, ей така се чувствам.
  • 108 "Out of bulgaria" Airlines

    1 2 Отговор
    Гласувам за ГЕРБ или за терминал 2 .А вие?Станишев или Доган?

    Коментиран от #125

  • 109 Едикой си

    1 0 Отговор
    Народът за поред път доказа че има къса памет!
    За мен 10-15% от тия които обръщат кофи, палят и чупят им е платено...или просто по някоя и друга доза им е дадено.
    Народът забрави че:
    1.Договорите за скъпия ток от Марица изток ги подписа бат Ваньо Костов/както и харизването на БГА Балкан и мн други/
    2. Договорите за ЕРП-та и 15% гарантирана печалба ги подписа царчето.
    3.Добавките за зелени енергии пак по времето на БСП и ДПС.
    4.БСП/ДПС сломиха с полиция и бити хора друг протест по тяхно време....
    Българина доказа че има къса памет и НЕ е способен да мисли....
    Разбира се не е виновен само той.....всички правителства за 23 години се изреждаха да грабят и да грабят....в съчетание с кризата в световен мащаб....всички видяхме какво стана....
    Това е моето мнение както и на хората които са около мен, колеги приятели ....

    Коментиран от #119

  • 110 bmwpower

    2 1 Отговор
    Според мене трябва да стане президентска република,един човек да ни оправлява,а всички партий вън, а да взимат 300 човека по незнам си колко хиляди и да се чудят какъв закон да приемат че да направят далаверката и да гушнат накой друг милион.сега всички вън и да им се конфискува всичко придобито осега от стъпването им на власт.трябва да се усъзнаят че трябва да работят за народа а не за собствените си изгоди
  • 111 Калин Йонов

    1 0 Отговор
    Няма алтернатива на ГЕРБ! Това е гражданско движение, което уважава мнението на гражданите. За кого е тайна, че в монополите акционери са тези от тройната коалиция. Те увеличиха цените и те вдигнаха хората на бунт уш срещу Бойко. Да ама не - народа май разбира вече кой за пореден път го изпързаля. БСП, ДПС и НДСВ

    Коментиран от #114

  • 112 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "Адам Смит":

    Понеже питаш аз лично не членувам в партия. В България имаме предостатъчно партии. Липсва контрол от гражданите към партийната-парламентарна власт и се самозабравят. В момента ако вкараме мутрите в затвора и им отнемем заграбеното, следващите които и да са ще работят както трябва и няма да крадат. Оставим ли ги да си харчат заграбеното и следващите ще действат по същия начин. Това не съм го измислил аз.

    Коментиран от #138

  • 113 ала

    0 0 Отговор
    Тъпа държава ей
  • 114 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "Калин Йонов":

    Най голямата нагла лъжа от ГРОБ. НАРОДА не ви иска бееееее.

    Коментиран от #118

  • 115 красимир

    1 0 Отговор
    Абе хора вие акъл имате ми нали се сещате че ако бат боико не доиде на власт ще доидат БСП ДПС и Иван Костов тогава сюнети ще има за всички и то безплатно честито на всички родолюбци които ни докараха до тук
  • 116 Бирата

    1 0 Отговор
    Бай хой не си ли от драскачите на Слави тъпото??? Дебре злоба, ма твойто си е направо комунизъм. Аре стягай сега гавазите та да оберете мандрите. Заради такива като теб сега ще унищожи и малкото останало. Вълната от последните мислещи емигранти ще се увеличи 100 кратно. Какво направихте срещу майка България??? Как не ви е срам. Господ ще ви съди вас и в ада ще изгниете!!!А по страшно от божият гняв аз НЕ познавам. Паметта на народа не е къса, просто народа е прост. Е сега вече ще мрете от глад. Кумонистите и турците отново ви го монтираха в малпигиевите трабички.

    Коментиран от #122

  • 117 ала

    1 0 Отговор
    Ако комунистите ги изберем и аз съм адио Рио
  • 118 Калин Йонов

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "Бай хой":

    Народа вече знае, че енергийната мафия е Червена! Дори и Бойко не можа да се оправи с комунистите-олигарси. Никой няма да се справи с тях без подкрепата на народа.
  • 119 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Едикой си":

    Само не спомена че Симеон Борисов е баща на НДСВ и дедо на ГЕРБ. Не за първи път обиждате и унижавате народа и затова че ядете хурката.
  • 120 екик

    1 1 Отговор
    Само едно ще кажа:"неделя ми е почивен ден,за това ме нямаше ИГРАХ ФУТБОЛ"верва ли ви се...и това докато хората се изтрепват по улиците,други умират от глад за трети да не говориме!?А?
  • 121 ала

    1 0 Отговор
    Давайте да ходим по протестите и да покажем гражданска позиция. Иначе майка ни жална. 45 години и после още два- три опита по 5 години и сега ако ще правим нов опит е мерси.
  • 122 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "Бирата":

    А ве бира приятелчето ти тиквата не те ли инфарктезира. Защо при бойко комунето беше добре и не изчезнахте . Разберетеееее никога вече ГРОБ. Напред България.
  • 123 Бирата

    1 0 Отговор
    Бай хой ти ли си гласа на народа бе ??? Ако е така, егати и народа. Прост народ, слаба и бедна държава. Бай хой президент, серго и турчака да почват от сега с план за кражбите. То се видя че уродията е над всичко.
  • 124 Калин Йонов

    1 0 Отговор
    НАПУСКАМ НЕЗАБАВНО АКО ДОЙДЕ ЛЯВО УПРАВЛЕНИЕ! НЕ ЧЕ ЩЕ ЦЪФНА В ЧУЖБИНА, Н0 СЪМ НА 28Г. С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И НЕМОГА ДА ЖИВЕЯ В СОЦИЯЛИЗЪМ. ИСКАМ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БИЗНЕС И ИННОВАЦИИ, А НЕ СОЦИЯЛНИ ПОМОЩИ!
  • 125 Явор Кръстев

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от ""Out of bulgaria" Airlines":

    Когато отида на пазара да си купя домати и всички са развалени не избирам най-малко развалените а просто не купувам . И ако някой се опита да ми ги навира в носа на сила ще го изгоня.
  • 126 ала

    1 0 Отговор
    Оранжева революция хора . Кремъл е поръчал революция, ГАЗПРОМ, БЕЛЕНЕ КАК ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ ПРОВАЛ. Комунистите ще свършат работа,а за нас мухите.
  • 127 екик

    0 1 Отговор
    абе вие кви сте заблудени,бира ли си къф си кефи си се бате на магистралата 17 км за 4 години и на големата локва къде некои и викат околовръстен път,мизерия и глад е тва е!щото сте РОБИ!
  • 128 Бай хой

    0 1 Отговор
    Кафа една шепа гробари да тероризират Българите. Слушахме ви 4 години. Провалихте се с некадърността и крадливста си и никой не ви е виновен. Поемете отговорността за злините които натворихте. Колко пари в момента пръскате за следене на гражданите в МРЕЖАТА. Кой изкара военни срещу протестиращи. Такова малоумие може да допусне само ГЕ.РБ.
  • 129 Кастро

    1 2 Отговор
    Не мога да повярвам, че държавата клекна под настика на 200 пияни и дрогирани ултраси - провокатори. Това не е искането на протестиращите !!! Подлите комунисти за пореден път се доказаха, като внедриха непълмолетни провокатори сред протеститиращите.

    Коментиран от #132

  • 130 АТАКА

    1 1 Отговор
    АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА
  • 131 Бай хой

    0 1 Отговор
    На герб са им виновни всички Българи - едните си имали партии другите искали заплати други не искали да ги лъжат.
    Какъв беше този цирк вчера с Пеловска. Това ли е достойнството на ГЕРБ. Така ли искат да управляват. Бойко комуниста - като не искате комунисти защо го рекламирате. или не е важно какъв е само да е от нашата престъпна групировка.

    Коментиран от #135

  • 132 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #129 от "Кастро":

    А можеш ли да повярваш че България се разграбва от 240 марионетки. Какво ли няма да измудрят гробарите. Мутрата преби децата и старците по улиците посоле не можел да гледа окървавени улици. Да не беше ги окървавявал тогава.
  • 133 jnz

    1 0 Отговор
    Успокоихте ли се вече ? Махнахте Бойко,който обра "заслугите" на предишните управници.И сега пак ли ще върнете СерГей да продаде останалото от държавата ?!
  • 134 alfa

    0 1 Отговор
    .аси театъра, Шекспир ряпа да яде пред нашите политичиски театри. Бойко подал оставка, айде на бас, че ще я изтегли под" натиска" на парламента, с доводи , че бягал от отг. и да си свършел до край мандата, или че не е време сега за избори.Той отдавна вече се е договорил с БСП И ДПС Тоз филм сме го гледали, а сега и Дянков се завръща, нЕмам думи. Ся всички, разбираш ли ще се завърнат кат "месии", които ще ни избавят от комунистите и ДПС, че даже няма и да де очудя и извинении да искат, за грешката че сме се бунтували, защото разбираш ли не ни е чак толкова лошо положението, просто много се оплакваме и мързелува ме. Шоуто продължава....

    Коментиран от #136

  • 135 Калин Йонов

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "Бай хой":

    Абе Бай Хой, тебе защо те търпят администраторите? Напускам форум с такъв безобразен спам. Скоро май ще напусна изцяло държавата, ако спечелят левите!
  • 136 Човек от народа

    0 0 Отговор

    До коментар #134 от "alfa":

    Може и да си прав, кого да изберем?

    Коментиран от #146

  • 137 неутрален

    1 0 Отговор
    Бай хой - чудно ми е колко пари ли са платили БСП за 4 години на като теб, само да плюят...

    Моли се Бойко пак да спечели та и в следващите години да имаш работа като спамер...
  • 138 Адам Смит

    0 0 Отговор

    До коментар #112 от "Бай хой":

    Аз мисля точно, като теб по въпроса с мутрите и заграбеното от тях! А имаш ли идея, план, как да стане това? Нека да основем партия на народа, която да има достъп до всички мръсни игри на фактическите управници на страната. Нека ги съдим, нека водим чиста и прозрачна политика за държава в която всеки ще бъде оценяван по неговите личностни качества.

    Коментиран от #145

  • 139 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    НЕКА ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ, встълини на власт ... НЕКА ПОДПИШАТ ДОКУМЕНТ за СЪДЕБНО НАКАЗАНИЕ при неспазване на ОБЕЩАНИЯТА Си !!!
  • 140 Бай хой

    1 1 Отговор
    Извинявам се за спама ама крадеца вика дръжте крадеца. Не работя за никого и не приемам и не давам рушвети. Когато БСП излезе на на власт ще съм първия в опозиция. Не мога обаче да оплаквам нероден Петко. Не може за 4 години да не направиш абсолютно нищо и да потрошиш държавата и демокрацията да си член на БКП и да се правиш на антикомунист.

    Коментиран от #143

  • 141 Бай кой

    1 1 Отговор
    Към ГЕРБ - кой и по колко е платил на Бългаските момчета самозапалили се и загубили живота си заради нещото направено от управляващите. Не се натискайте. На Българите им е дошло до гуша от вас и от другите партии. Уж се карат а противонародните и лобистки закони ги пишете и гласувате заедно. Как си увеличихте заплатите след нова година.
  • 142 Бирата

    1 0 Отговор
    Ти ли ще говориш за България бе . Тиква носиш ти вместо глава. Кой знае какъв озлобена душица си и на какви кумунистическо-турски интресеи се кланяш. То ти личи и в постовете какава червена тиква си!
  • 143 неутрален

    1 0 Отговор

    До коментар #140 от "Бай хой ":

    Неможе да си просто "в опозиция"..
    Хората в постоянна опозиция не правят нищо за държавата, нищо за народа, те просто търсят грешки на управляващите, което е типична безхарактерна черта.
    В същото време хората, които плюеш са тези, които правят нещо било то добро или лошо..

    Неможе държавата да е без управление. За да свалиш някой трябва да имаш алтернатива. Иначе просто става по-зле за всички ;)
  • 144 Goshicha

    1 6 Отговор
    Нека остане Борисов, не че е най-честният човек на земята, но нека не ни оправляват отново Комунисти.

    Коментиран от #147

  • 145 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "Адам Смит":

    В момента има шанс народа да притисне партиите и да проконтролира изборите. Ако народа е настоятелен може да се постигне много но няма да стане лесно. Тия мафиоти не само ГЕРБ са потъпкали Без никакв право Конституцията на Република България. Променяли са я противозаконно и сега мнозинството Българи не са запознати с престъпно променените текстове. Забележете Българи никоя партия нито подажните журналисти не огласява тези престъпления.
  • 146 alfa

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Човек от народа":

    Всеки се пита кой да изберем, нима това са всичките ~кадърни~ политици и специалисти в България. Смятам, че трябва да се направи коалиция от много партии, земеделците да си гласуват за зем. партия, лекарите за тяхна, учените за партия на учените, патриотите за ВМРО, Атака и там подобни и т.н. По този начин в парламента няма как да стане картел м/у 2-3 партии , защото всеки ще иска парче от баницата, и има да спорят, а в спора се ражда истината. Предлага се определен министър за опред. мин. и всички почват до му търсят кусурите и да разледват миналото му-- тук е за Яне Янев:))) И така искат не искат, ще изберат най- подходящия. А не като сега най- послушния ако ще и да е най- големия некадърник и нищо не разбиращ от поверения му пост.
  • 147 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #144 от "Goshicha":

    Бивши комунисти НЯМА. Престанете да лъжете, будалите не са в народа. Борисов е приет за член на БКП. Как не искате да ви управлява комунист и в същото време да остане комунягата на власт.

    Коментиран от #149

  • 148 nanko

    1 0 Отговор
    Не гонете Бойко.... ще го търсите после... помнете ми думата !
  • 149 Goshicha

    1 0 Отговор

    До коментар #147 от "Бай хой":

    Vij kakvo, ti kato si golqm razbirach zashto ne otidesh ti da opravlqvash be. Ebala pravq na Borisov toi pone napravi neshto za tazi durjava, iskam da chuq drugite predi nego kakvo napraviha, da opredeleno napraviha okradoha cqlata durjava, v kraina smetka vie shte stradade, az sum obrechen da umra v druga durjava, pone jiveq kato BQL CHOVEK, jalko za vsichki onezi hora koito gi e strah za budeshteto si. Do kolkoto ti bai hoi ti si nekav koito nema 1 gram akul

    Коментиран от #151

  • 150 Бай хй

    0 0 Отговор
    Ние и сега го търсим, само да ни падне.
  • 151 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #149 от "Goshicha":

    Пиши на Български беееее неграмотник. Кажи го това нещо дето го е направил буда. В полицията май нямаш комп и пишеш от телефона.
    За разграбване на държавата тиквун в затвора.
  • 152 ДОЛУ БКП

    1 0 Отговор
    Пази Боже Майка България от Комунистите!!!!!!!!!! Народе бъди мъдър!!!!!!!!!
  • 153 qqqqqq

    0 1 Отговор
    Постъпката на Борисов е безотговорна. Сега такава анархия ще настане че не ми се мисли. Поне до сега имаше някакъв ред. Нищо чудно народа да обеднее още по вече.
  • 154 сотрова

    1 1 Отговор
    Няма как да ни е добре,при положение че сме били грабени години наред. Сега поне се вижда някакво развитие.Какво ни даде предишното правителство,а по -предишното-нищо.О извинете,не е нищо,завещаха ни дългове за години напред.И м/у другото,поинтересувайте се каква е оценката на ЕК за ефективност на министър Дянков и тогава говорете.
  • 155 МММ

    1 0 Отговор
    Искате нов ВАСИЛ ЛЕВСКИ???
    А спомняте ли си какво е казал той?

    АКО СПЕЧЕЛЯ , ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД
    АКО ЗАГУБЯ , ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ.

    Какво направи е направил народа тогава за да спаси ЛЕВСКИ???

    По същия начин ли ще докажим колко горди българи сме?

    АЗ ЛИЧНО ОТИВАМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕГС
    ЗА ДА ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО И АКО СЕ СЪБЕРЕМ СЪС ХИЛЯДИ < ЩЕ ЗАТВОРИМ УСТАТА НА ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ.
  • 156 Немо

    1 1 Отговор
    Добри са му ПР-те, записа си + в световните агенции. Но ние си знаем!
  • 157 tati

    1 0 Отговор
    допълнително масло в огъня наляха българските милионери - така наречени зърнопроизводители не можаха ли да изчакат 1 месец за тези пари който им се дават като подарък а натовариха бюджета със близо 1 милион лева И друго - и -Аз ИСКАМ някой всяка година да ми ПОДАРЯВА ЕДИН ЧУВАЛ ПАРИ за които не съм работил ЗАЩО ??? ЗА КАКВО ???? Те да не са по добри във нещо от МЕН ?????
  • 158 новинар

    0 0 Отговор
    ВНИМАНИЕ! Новина за всички протестиращи! Изпълнени са всички ваши искания - народе ликуй, радвай се Българио!Долу ЕРП-тата - всички те се национализират, национализира се цялата енергетика, ура! Да живей новото министерство на икономиката, НАЦИОНАЛИЗИРАНАТА енергетика и туризма /М.НЕТ/ Да живей новия стар министър на М.НЕТ - Румен Овчаров!
  • 159 Мая Ангелова

    1 0 Отговор
    ПРИЧИНАТА ЗА ТАЗИ КРИЗА НЕ Е БОЙКО ,А АНТОН КУТЕВ И КИРО ТОКА, КОИТО СА ВЗИМАЛИ ПО 100 000 ЛВ. ГОДИШНА ЗАПЛАТА КЪМ БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ЧЕЗ, ЕОН И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕМИИ ЗА ПОСТИГНАТИ "ГОЛЕМИ ИКОНОМИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ" . БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА НАИСТИНА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ОРИНЕ ТАКИВА КАТО КУТЕВ ОТ ПАРЛАМЕНТА, НЕ МОЖЕ ХЕМ ДА ЛАЕШ, ХЕМ ДА КРАДЕШ. СРАМОТА ! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОТ ВСИЧКИ БОРДОВЕ, ДА ВЪРНАТ ВСИЧКИ КРАДЕНИ ПАРИ С ЛИХВИТЕ, ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ, ПЪК ДА ГИ ВИДЯ КАК ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ТОКА. А МОЖЕ ПО СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ ОБИЧАЙ, ДА ИЗСЕЛИМ КУТЕВ В ПЕРНИК НАЛИ ИМ Е ЛЮБИМЕЦ, ЧАКАТ ГО С ВИНКЕЛ В РЪКА.
  • 160 Minku

    0 0 Отговор
    dokato ne se promeni konstituciata ni6to nama da se promeni vse taka tazi konstitucia 6te sluji za ograbvane na nas i darjavata ni za6totot sa q nagodili za tqhen interes tova si e moe mnenie se pak
  • 161 ала

    1 0 Отговор
    Срам ме е да гледам писанията. Сами не си даваме сметка какво предстои. И аз отивам пред народното събрание. Ако спрат протестите ще стане ясно каква е била поръчката. Да отидем пред парламента и след това пред ЧЕЗ и ТОПЛОФИКАЦИЯ , да премахнем фирмите топлинни счетоводители, които са производни на топлофикация, ядат от нашите пари а комунистическите им шефове строят сгради. Кой ги уреди с това - комунягите или ГЕРБ. Не забравяйте.
  • 162 геоарги

    1 2 Отговор
    хора,осъзнайте се,без герб следващите 4 месеца е тотална катастрофа.на изборите всеки да решава по съвест.
  • 163 асдффф

    1 0 Отговор
    Свалихте правителството.. А случайно да има резервен вариант? НЯМА! Сега сигурно пак ще дойдат на власт БСП. Нямам думи.... Това не е държава, а цирк!
  • 164 милен

    0 0 Отговор
    пак ли тия измамници р.овч и онова пионерче ще доидат та нали заради тия мазници сме на тоя хал бе
  • 165 ала

    0 0 Отговор
    Румен Овчаров ли този е за разтрел, а не да се показва и да дава акъл.Нали беше фактор, натопиха Вальо топлото, измиха си ръцете и откраднатото си е в тях. А топлинните счетоводители още му се отблагодаряват с ежемесечни вноски за услугата.
  • 166 ала

    0 0 Отговор
    Е кой да дойде на власт. Нали идеята е да се върна комунистите, ама този път сценария май ще удари на камък.
  • 167 социопат/соцпатриот/

    0 0 Отговор
    ДО ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ! Изпълнени са всички ваши искания - национализират се всички ЕРП-та, по земните кълбета, национализира се цялата енергетика. Създава се ново министрество: Министерство на икономиката, НАЦИОНАЛИЗИРАНАТА енергетика и туризма - съкратено, М.НЕТ... За Министър на М.НЕТ е избран Р. Овч.
  • 168 сотрова

    1 0 Отговор
    ех,овчи народ.Една овца да се вирне напред -и другите по нея,ама защо ,за какво,никой не знае.Важното е да се протестира,сеир да става.разграничете нещата и търсете корените на проблема,те не са от от днес или от вчера, и именно затова справянето със него изисква време и търпение.Толкова л..на са из.рали предишните (с извинение),че цял живот няма да ни стигне да ги изринем.
  • 169 кик

    1 0 Отговор
    урааааааааааааааааа


    отивам за ракия и циганското на макс
  • 170 оофффффффф

    0 0 Отговор
    А вземи и ти се огледай и тия какви зверски, непоправими злини направиха и тогава ти говори. Ама това на някои удобно избягва и удобно си трайкат. Но явно е достатъчно да се хвърля прах и да се тръби наляво и надясно по "почтените" медиийки какво сме уж-направили, за да повярват сляпо някои, че наистина се прави нещо. Ми, що за дивотия е това. В действителност доубиха всичко, което имаше за доубиване. Остеналите от89 насам сда ясни. Но и тия се нареждат до, че и над тях. Истината е , че всички са едни и същи. И как иначе?Защото е именно така- докато демонстрират уж-правенето не нещо си (в повечето случаи нешоо от второстепенна и третостепенно значение) тихичко, на тъмно правим едни други неща. При тези дори и не се правят усилия тези неща да се прикрият. Към заслугите на всички идиоти се прибавят и славните дела на тия.
    Не мога да разбера какво е това явление. Някой очевидно да втрши всякакви дивотии, но да демонстрира и разправя как правел не-знам- си-какво и да има толкова много, които да се хващат в капана. Какво е това. Нима не е ниска интелигентност или промиване на мозъци, което е едно и също. На интелигентния човек не можеш да му промиеш така левашки мозъка.
  • 171 Стар Българин

    0 1 Отговор
    Не! Това е една огромна грешка! Сега пак ще вземат властта крадците, които убиха БЪЛГАРИЯ!!! Народе, народе, грешка голяма стана!
  • 172 ала

    1 0 Отговор
    Хайде стига сме бръщолевили, ами да отиваме да протестираме, че от такива като нас мишки, дето на маса много знаеме сме на това дередже.

    Коментиран от #175

  • 173 демократ

    1 5 Отговор
    zdraveite gospoda tova se o4akva6e na 4oveka my pisna ot tozi natisk
    s nego zle a bez nego o6te po zle 2 miliona glasuvaha za nego a sega nqkolko si hilqdi izlizat i aide 4ay sega pravitelstvoto gi zategna i na tqh ne im haresa 4e nqma avanta ve4e???problema s energetikata stoi ot godini purvo 4e kostov razpisva dogovorite za maricite posle carq doide samo da si vurne zemite i pak si zamina posle Sergei doide tam be6e zle sled tova se vzeha 3 partii zaedno i mrudna malko stroitelstvoto po moreto na Ov4arov i sergei da se pravqt hoteli i to stanaha 15 god vuprosamie kude bqha horata do sega ???idva nov 4ovek i te vednaga sre6ty nega sega da vi vidim 6te vi ypravlqvat DPS-ahmet dogan moje togava da vi haresa kakto se kazva
    prost narod slaba durjava i pove4eto e vqrno
  • 174 мидъл фингър

    2 1 Отговор
    Никой не ви е свалил "правителството", к.етени! Хората протестираха за нормален живот. Боко нарочно така прави, това чакаше, така му казаха, че ще е по-д-бре, т.пи овци! Сега ще го миропомажете. Ама, какво да обяснявш!
  • 175 Мрън, мрън

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "ала":

    Ми изберете някой съвършено нов, бе мрънкащи! Ама първо намерете някой нов и непорочен.
  • 176 Minku

    2 1 Отговор
    знаете ли за мен няма значение кой ще ни оправлява черни бели сини жълти зелени червени просто не желая някои да кара мен мойте бъдещи деца да си тръгнем от тази държа не че на друго място ще е раи но тук при нас направо не е за вярване с мизерната си заплята да не може да се изкара даже месеца да купуваме буклуци за ядене и пиене и боклуци втора употреба да се обличаме всеки от нас иска един спокоен живот аз не искам да съм милионер искам да живея живота който са живяли моите родители средно парите сам им стигали иза ток,вода,нормална храна и за почивка дори и да отгледат и възпитат две деца а сега какво се получава всеки се замисля сигурен съм в това дали все някаде в чужбина няма да е по добре от тук защото тук сме се превърнали все едно в роби и само ни викат бачкаите роби хвърят ти шепа стотинки и ти казват това е трябва да избиваме загубите през годините но в същото време се появат с нови коли бонуси към закупени къщи за милиони
  • 177 ала

    0 1 Отговор
    Мидъл фингър -много ниско ниво, това да пишеш не е шега работа, ако няма какво да кажеш просто замълчи или отиди на курсове за ограмотяване от които имаш нужда. Никой никого не величае, просто мразим много комунистите.
  • 178 jigi

    4 1 Отговор
    пожарникаря да вземе да се обеси на някои маркуч ама по бързо....

    Коментиран от #192

  • 179 ала

    0 0 Отговор
    Ами аз избирам мрън,мрън, като чист и непорочен ама дали и другите ще го изберат.
  • 180 emo

    1 0 Отговор
    kakvo 6te pravim ot tuk natatak,kakvo 6te ni pravqt ot tuk natatak ne mi se misli
  • 181 kiu

    7 1 Отговор

    МИЛИ ХОРА ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА СЛЕД 4 ГОДИШНО ГЕРБСКО ИГО. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА .ОТИДЕ СИ НАЙ НЕОБРАЗОВАНИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #200

  • 182 пепи

    4 1 Отговор
    ПОЧОВЕ КОИТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАС НЕ ДИГНЕ ЛИ ДОХОДИТЕ СИ ТРЪГВА АКО ТРЯБВА И ЗАЕМ ДА ВЗИМАТ. ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ СЕГА А НЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ
  • 183 Бай хой

    1 0 Отговор
    Празнувай България. Буда си отива. За какво реват някои. Явно докато народа страдаше тия са си живели твърде добре и сега искат да запазят същото положение. Интересно ченгетата щели да излязат пред парламента.. Сигурно ще си съблекат само униформите или ще оставят камъните. Камерите заснеха как провокатори останали сред жандармеристите се потупват по рамото от полицаите и се насочват отново сред протестиращите.
  • 184 Иван Костов

    1 0 Отговор
    Sega Stanishev, Dogan i Kostov shte ni e... p...ta m..na!
  • 185 Мая Ангелова

    0 1 Отговор
    ПРЕПОРЪКА КЪМ Minku - НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО, УЧИ В УНИВЕРСИТЕТ, СТАРАЙ СЕ И ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ. КАКТО НЕГРАМОТНО ПИШЕШ, НА МЕСТОТО НА БОЙКО ЛИ ДА ТЕ СЛОЖИМ. МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ СА ПОЛУЧАВАЛИ ПО 60 ЛВ. А СЕГА И ПЕНСИЯ НЯМАТ ЗАЩОТО БСП ОКРАДЕ ПЕНСИОННИЯ ФОНД. ПИТАЙ ХОРАТА ЖИВЕЛИ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА КОГАТО "ПУСКАХА БАНАНИ" ВЕДНЪЖ ГОДИШНО, А ТАТЕ ТИ СЕ Е РЕДИЛ ЗА ТЕЛЕВИЗОР ДЕСЕТ ДЕНА И ДЕСЕТ НОЩИ ПРЕД ЦУМ.

    Коментиран от #191, #222

  • 186 ктк

    5 1 Отговор
    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната

    Коментиран от #195

  • 187 z3ro

    0 0 Отговор
    maq i ti si mnogo "gromotna" МЕСТОТО ....
  • 188 КОЛЕВ

    1 0 Отговор
    ГОЛЯМА ГРЕШКА ! ПРОТЕСТА НЕ Е САМО СРЕЩУ НЕПОСИЛНИТЕ СМЕТКИ А И СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ КОЙТО 23 г. КРАДЪТ И СЕ ГАВРЯТ С ГОЛИЯ НАРОД ! ВЪН НЯМАТЕ МЯСТО В БГ....ЗАСЛУЖАВАТ СЪЩОТО КОЕТО СПОЛЕТЯ КАДАФИ...ПУБЛИЧНА ЛИКВИДАЦИЯ !
  • 189 Бай хой

    1 0 Отговор
    Боко ще управи положението с циркове като този с Пеловска. Може да включи и Фидосова. Видяхме платения митинг от Банско. Когато е за престъпния им бизнес и пари има и закони се променят. Затова ли искате мутрите да ни управляват. Не гворете за платени митинги ге.бери видяхме кой докара м...лите с автобуси и жандармерията не разкарваше и не ги натикваше в улички а ги пусна директно без да имат разрешениие не ги налагаше с палки.
  • 190 ШШШ

    0 0 Отговор
    Маиче сега обаче няма пари да си купуваме банани и телевизори
  • 191 шшш

    0 0 Отговор

    До коментар #185 от "Мая Ангелова":

    Маиче сега обаче няма пари да си купуваме банани и телевизори
  • 192 оофффффффф

    1 0 Отговор

    До коментар #178 от "jigi":

    Самият факт, че си симпатизант на една мутра, която не е способна дори да се изрази нормално, говори достатъчно за теб. И поради това клишетата за ограмотяване можеш да ги насочиш към себе си. Най-много обичам, когато нискоинтелигентни...индивиди, започнат да дават съвети. А на такива се говори по начина, по който заслужават, за да разберат нещичко! Но като всяко едно такова същество е и обидчиво, хаха. Чакай и аз да си послужа с клише : "Радвам се, че се разпозна като едно от тези, към които е насочено казаното"! Дреме ми, с глупави не можеш да се разберш!
  • 193 Иван Белев

    1 0 Отговор
    костов, кунева, доган и станишев се готвят да управляват. май и атака ще мине към тях. след тяхното управление остана разкопан гьол за 2 млрд лв, цанков камък за 1 милиард - това всичко е само на хартия. за затвора са тези. бойко намали краденето в последните 4 години и те затова недоволстват. подчертавам не го спря, но го намали. не може и да си затворим очите какво оставят за 4 години - бургас е просто неузнаваем.....

    Коментиран от #199, #267

  • 194 ЛА-ЛА-ЛЯ

    0 0 Отговор
    Ми не избирайте Станишев, Доги, ама и Боко не избирайте,бе! Стига ревали! Протестирайте за свикване на Велико, промяна в Конституция, феективни закони, измитане на престъпниците от етажите на властта и т.н. Овластете себе си! Но нямате нужното, защото в продължение на десетилетия затъпявате все повече и повече.
  • 195 Иван Белев

    0 0 Отговор

    До коментар #186 от "ктк":

    е това е прост коментар отвсякъде....колко ти платиха да го напишеш
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 мдаа

    1 0 Отговор
    Бойко профука 4 млрд.резерв и задлъжни Б-я с не-знам-си-колко още! С лед като си говорим за милиарди...да посочим поне един факт
  • 198 smolata

    1 0 Отговор
    Сега подава оставка, ма на изборите ще цъфне излъскан да хвърля още прах в очите на хората. И ако имате малко акъл (за доста гербаджии тук се съмнявам) няма да му се вържете на една приказка. Не може като народа изрази недоволтво от нещо (не от кабинета, а от някаква социална несправедливост) просто да си дигнеш чуковете и да оставиш народа.....социален пожар не се гаси с репчене господин пожарникар!!!!
  • 199 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #193 от "Иван Белев":

    Ванка поне се отървахме от буда, дянкв, фидосова, миро, цецка, цвъцко и стотици знайни и незнайни калинки. Напред България. Мутрите в затвора.
  • 200 0321

    1 1 Отговор

    До коментар #181 от "kiu":

    Или си рязнат или комунист .....все тая ... !
  • 201 гост

    1 1 Отговор
    това е много детска и безотговорна постъпка граничеща с предателство на националните интереси на България от страна на Бойко Борисов.
    Съжалявам за това което ще се случи с България от тук нататък ............
  • 202 Free

    1 1 Отговор
    ухаааа... Бойко ще има време за футбол!...
  • 203 НСК

    1 1 Отговор
    бОИКО ТИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ
  • 204 до 186

    2 1 Отговор
    Ами като нямаш доходи - иди да работиш! тогава ще имаш! Аман от мързеливци с претенции!

    Коментиран от #213

  • 205 Факира

    0 1 Отговор
    ГЕРБ-БУДА
    гербаджии-будисти
  • 206 Човек

    0 0 Отговор
    ГОСТИТЕ МОЛЯ,ДА НЕ РЕВАТ НА ЧУЖД ГРОБ!!!
  • 207 Младеж

    1 0 Отговор
    Сега кой ще ни лъже и краде? Станишев, или ДПС, които всяват омраза, или Костов с мазната си физиономия ще обяснява как се прави политика ?
    Можеше Бойко да има много критики , но аз до сега не видях някой друг да е направил повече.
    Всичките са едни и същи... затова искам аз да се боря да ги разкарам всичките , защото който и да дойде ще е все същото. Хора разберете , че няма значение който и да дойде ще е същото.
    Убиват ни и ни гонят от собствената ни държава. Изгониха приятелите ми, роднини и познати ще изгонят и мен. Срам ме е да го кажа , но сънародници мен ме е срам да съм българин ...

    Коментиран от #212

  • 208 Гост

    1 0 Отговор
    Е*аси жалките индивиди. Искахте оставка, а сега плюете Борисов, че ви изпълни желанието. Предател бил и т.н. Вие сте безнадеждни.

    Коментиран от #210

  • 209 до 186

    1 0 Отговор
    От какво ти се "вдигаха доходите", когато строяха Цанов камък? От помощи ли? Мързеливи м...ли! Никакви помощи за вас! Отивайте всички при принц чарлз, да ви се наслаждава и да ви дава помощи, ама там при него, на острова, а не в БГ!

    Коментиран от #216

  • 210 Човек

    0 1 Отговор

    До коментар #208 от "Гост":

    ГОСТИТЕ МОЛЯ,ДА НЕ РЕВАТ НА ЧУЖД ГРОБ!!!
  • 211 211

    1 0 Отговор
    Застреляй се,бе!
  • 212 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #207 от "Младеж":

    Кажи едно от направеното повече от мутрата. Да изброявам ли - закриване на Държавния резерв, пръскане на фискалния резерв, продажба на дялове за без пари, неизплащане на заплати, задържане на субсидии с много месеци. Наистина много направиха и сега си получават заслуженото.
  • 213 ШШШ

    0 0 Отговор

    До коментар #204 от "до 186":

    Аз работя но с 400 лв не мога да се оправя.И не съм мързелив.
  • 214 до 186

    1 0 Отговор
    От какво ти се "вдигаха доходите", когато строяха Цанов камък? От помощи ли? Мързеливи м...ли! Никакви помощи за вас! Отивайте всички при принц чарлз, да ви се наслаждава и да ви дава помощи, ама там при него, на острова, а не в БГ!
  • 215 Факира

    1 0 Отговор
    някои от протестиращите даже незнаят какво протестират
  • 216 шшш

    0 1 Отговор

    До коментар #209 от "до 186":

    Направи справка предишното правителство дигна 4 пъти дохода .И не съм мързелив.
  • 217 emo

    1 0 Отговор
    moje da ne e perfekten no nqma dr alternativa za sega,i vapreki tova 6te prodaljavame da si prodavame glasovete i da ne hodim po izbori i da gi obvinqvame za sobstvenata si nemarlivost kakto vinagi pravim dragi sanarodnici
  • 218 до 216

    1 0 Отговор
    Правителството може да вдигне дохода само на хрантутниците на държавна служба! Ако си такъв, не ми обяснявай, че не си мързелив! Ако не си на държавната хранилка, правителството не ти е виновно, че взимаш 400 лв!

    Коментиран от #223

  • 219 Пламен Алеков

    0 1 Отговор
    Уважаеми сънародници,
    Напусна ни най- некадърният, най- необразованият, най-корумпираният, най- безумният, най- недодяланият и най- най- най... ,,Неуважаваният" от заобикалящото го ,,Уважаемо" правителство министър- председател на Република България!
    Нека му пожелаем, да бъде съден и низвергнат от народа и историята!!!
    Дано никога повече, не се повтори това, което България никога не бе виждала в Най-новата си история!
    ДЪЛБОК ПОКЛОН И ПРИЗНАТЕЛНОСТ към всички тези знайни и незнайни български граждани, които с голи ръце се нахвърлиха срещу ,,сганта на Ксеркса" и ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ОТ МЕН И ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, че рискуваха здравето и живота си, за да бъде нашия живот по-добър, за да имаме резултата, който никога не би бил реалност, ако не бяха ТЕ!!!
    Браво момчета и момичета!!! На Вас дължим много! Никога няма да бъда забравен вашият подвиг! Народа и историята ще Ви оценят по достойнство!!!
    Чакат ни тежки дни! Дни на промяна и себеотрицание! Но ние сме готови на всичко, за да бъде пометена тази пасмина, известна под общото кодово название ,,ГЕРБ"!!! Престъпленията, които те извършиха с българския народ, тепърва ще бъдат дотояние на обществеността... Но има и за какво да им благодарим!?! Те ускороха процеса на изграждане на гражданско общество в България. Те подпомогнаха съзряването на българското общество и подготовката му за едно достойно бъдеще.
    ЧЕСТИТ ПРАЗНАК НА ВСИЧКИ!
    Денят 20 февруари 2013 година

    Коментиран от #263

  • 220 Бай хой

    0 0 Отговор
    Платен бе митингът на ГЕРБ. Докараха ромляните с 15 автобуса. Жандармерията не ги разкарваше насам натам, не ги налагаше с палки и ги пусна където те си искаха. За мафията има пари и законите се променят експресно. Какво са ревнали.
  • 221 Svetlio

    0 0 Отговор
    Най-накрая се маха ДА. Ей хора сега като се махни ще се родим :D
  • 222 0321

    0 0 Отговор

    До коментар #185 от "Мая Ангелова":

    Не е задължително да си висшист за да си изразиш мнението за положението в родината си....а и като добавим .че сме в батака и то яката !.... и всички там хубавци - крадливи и големи умници които през всичките тези 23 год. ни управляваха ....нали са всички и те висшисти....а ? ... хайде стига и ти си ни пробутвала приказки за умното овчарче с това висше ...което не е никакъв гарант за нищо !!! Разбра все пак какво искаше да каже човекът от # minku..... нали ? ...а аз ще ти отговоря. че и без TV и банани и парфюми и сенки и маркови дрехи и кока-коли се живее ...но без хляб не ! Така .че не парадирай само с "образование".... а с подходящи за ..."интелектуалното" ти ниво доводи...!
  • 223 ШШШ

    0 1 Отговор

    До коментар #218 от "до 216":

    АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДИГНЕ МИНИМАЛНИЯ ПРАГ , РАБОТОДАТЕЛЯ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА МИ ПЛАЩА ПОВЕЧЕ.И ВМЕСТО 400 ЛВ МОГА ДА ВЗИМАМ 600 ЛВ.ТОВА ЗАВИСИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

    Коментиран от #249

  • 224 Онзи

    1 1 Отговор
    Като 20 години ограбваха държавата ни сега ревете ии искате тоя кабинет да оправи нещата за 3 години няма как да стане.И аз лично сам на мниение че Герб направи толкова неща колкото предишните неможаха да направят за 20 години !
  • 225 атака

    1 1 Отговор
    Бойко ти струваш на БГ 10 млрд. Защо не послуша Волен че ще те бият с камъни. Държавата е във фактически фалит.
  • 226 petar

    0 0 Отговор
    ne e dostata4no samo ta borixov da se maxneee si4kite trqbva da se maxnat do edinn i nai ve4e dugannn kvi politici sa te nikvi edni deto samo kradat ot vsi4ki nass trqbva o6te edin bunt da se vdignee za da moje si4kite da napusnat parlamenta do edinn kafto e borisov takuv e i stani6evv takuv i dogann
  • 227 Бирата

    0 0 Отговор
    Не ме е страх ни от Спина, ни от Рака! Най-ме е страх от просатка. Искахте оставка-на ви я. Кумунистите ще се направят на ущипани и турците ще сформират временно правителство. Ашколсун бедни ми Български глупако. Сега ти го опряха в сливиците. Бай хой тури ли си вазелинчето. Щото ти много лаеш ма нищо смислено не каза. Всички те разбрахме каква подставена подлога си на червените. Цуни го станишеф знаеш къде. Нали сте си бризки. Провалихте смисъла на протеста. Отново опорочихте идеята другари от ДС. Футболните хулигани са маша на другарите. Колко налапаха шефовете на гитките от Станиш ефенди??? Що не си признаят кого обгрижват???
    Пламен
    Алеков - Бойко ти секна далаверката и веднага стана най-некадърният-нали? Еййййй, ма прозирате бе червенушки.

    Коментиран от #266

  • 228 до 223

    0 0 Отговор
    Много си наивен! Но след като не си държавен хрантутник, се извинявам, че те нарекох мързелив. Повече няма какво да ти кажа, щом вярваш на филма с минималния праг, да си жив и здрав! :)

    Коментиран от #236

  • 229 pRogressive

    2 1 Отговор
    Гледам тук доста се радват,че Бойко подава оставка... а никой не се замисля,какво ще става оттук нататък ...такъв бил онакъв бил .. вие кво очаквате за 4 години да направи чудеса ли? Аз съм на мнение,че ГЕРБ направи много много повече за държавата за разлика от предишните правителства ...
  • 230 Бирата

    0 0 Отговор
    до petar ! Точно така Питре. Да се махнат всички и до дойдат такива като теб дето пишат на шльокавица. Вие и фашистите от атака ше оправите всичко. Аман от неграмотни и прости хора. Но сега ще разберете кон боб яде ли. Късата памет е присъща на безмозачните. Припознахет ли се???
  • 231 ЩКС

    1 2 Отговор
    как допуснахме един охранител боико и един учител по физическо цветанов да управляват БЪЛГАРИЯ.ЯВНО СМЕ МНОГО ЗЛЕ,ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ КАК СТАНА ТОВА.
  • 232 Мдааа

    0 0 Отговор
    Сега е ред на ЧЕЗ!
  • 233 Мдааа

    0 0 Отговор
    Сега е ред на ЧЕЗ!
  • 234 гост

    1 1 Отговор
    И какво правим сега, добре Бойко се махна . И.?? Идва Сергейко с Доган ,лиценза на ЧЕЗ няма да го отнемат и се оказва ,че всички сте били употребени като прос.....ки. Честито.!
  • 235 Бай хой

    0 1 Отговор
    За кой ревете беее. За мутрата от ипон ли. Вие не сте Българи. Интересувате се само от престъпния си бизнес. Народа ви каза НЕ. Преди 10 минути Цвъцко изкара двайсетина митингуващи без надлежно разрешение но не бяха притискани от жандармерия. Това ли ви е демокрацията. Народе да не ги оставяме. Тия няма да се откажат сами от властта.

    Коментиран от #258

  • 236 ижг

    0 0 Отговор

    До коментар #228 от "до 223":

    А на какво да вярвам ,знаеш ли колко е тежко с тия 400 лв. да гледам семейство.Дано никога не го изпиташ това,него пожелавам на никои.
  • 237 атака

    0 0 Отговор
    Бира ти утрепа коня с този правопис. Бягай пред НС цв цв те чака има 25 човека правят митинг в подкрепа на боко.

    Коментиран от #243

  • 238 logika

    0 0 Отговор
    http://www.blitz.bg/news/article/183359?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=beshared
  • 239 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    ДА ТРЪГНАТ НАХРАНЕНИТЕ КУЧЕТА ДА ДОЙДАТ ГЛАДНИТЕ .лошо
  • 240 sk8

    1 0 Отговор
    Ако дойде на влас БСП и ДПС е тогава ни са е.........а м...та.Тогава вече ще видете какво е да ви управлява един продажен украинец и един и един крадлив турчин.

    Коментиран от #247

  • 241 ГолямЦирк

    0 0 Отговор
    Голямото постижение на Б.Б. е, че прекрати отвличанията на хора заради откуп.
    Но както се казва, де го чукаш, де се пука? Те хората отишли да протестират против ЕРП-тата, като впоследствие те си казват, че ще ЕРП-тата публикуват договорите си, само че някои се страхуваха да не кажат как са се договорили и под масата с онези горе. Говорят за гръцките управници, че преди време са продавали публични имоти за дребни монети, като на тях им пробутват в личната сметка. С тази оставка как да не си помислиш, че е така и тук? Частникът, било то чужденец или българин, винаги мисли в своя изгода, но защо му дават баницата? А защо частникът трябва да е тясно и сексуално обвързан с държавния човек? Че така кражбата не се вижда, като е от общото. И така беше с министра на земеделието, който пръснал пари за госпожички, работили в министерството му за "проект" за публикации във Фейсбук. Да, то богатите началници на ЕРП-тата от Западна Европа са виновни, Б.Б. не е. А в Западна Европа такива протести са ежедневие, но никой от горестоящите не реагират така.
  • 242 EMSKI

    1 0 Отговор
    Станиииишев ,Станииишев.....Станишев премиер!!!!! Голям смях ще падне......аз си отивам от ТУК......Вие си го гушкайте:)))))))))
  • 243 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #237 от "атака":

    Кой да дойде сега на власт бе глупак.Ония болен мозък Волен ли?
  • 244 мх

    0 0 Отговор
    България е тук от 1382 г. и тука ще остане! Национални катастрофи и в средновековието и в през последните 100 г колкото щеш. Кой ли не Младенов, Костов, Виденов....Цяра, и Борисов. Много важно, подал оставка, щели да дойдат комунистите и дпс, ами НИЕ къде ще сме?
    Който ще заминава да заминава, в Англия и Франция и Белгия и САЩ и навсякъде другаде уважаеми Ви чакат, чакат Ви да ....
    Който тук остава, за сега да излиза на улицата. Сега со кротце. После ако трябва со кютек.
  • 245 АС

    0 1 Отговор
    МНОГО ВАЖНО БОЛИ МЕ К...
  • 246 ККККО

    1 0 Отговор
    Е като изгонихте Б .Борисов ....кой искате да ви управлява сега... и то не е кой искате а по-скоро ...кой мислите .че ще ви управлява...? ( тия ...за които до вчера хоро играхте и се радвахме...щото изгубиха и вече не бяха на власт....) И какво правим сега ... въртим се в кръг и вече .... цели 23 год. а най-лошото е .че няма и надежда да спрем тази въртележка. като си знаем и БГ манталитета дори и прогноза за близките 50-100 год е трудно да се направи... !
    Съгласен съм.... че малко се посамозабрави ББ и по забрави някой обещания.... но е все известно. че власта може да причини замайващ ефект!!! ...и трябваше само да се стресне . да му се опънат ушичките и да го накараме малко да седне....до там ! Аз не знам за кой да гласувам... честно ! но като гледам тая... сган и помия която може да дойде на власт....уууфффф ...тръпки ме побиват чак ...и май най-добре да си се гласува отново за него...
  • 247 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #240 от "sk8":

    .а си и неграмотните гейбери само едно и също повтарятот 4 години. Да не заменим боце комунягата със серго социалиста. Вземете се с БСП под ръка и да ви няма мутри . Оглозгахте народа.
  • 248 АС

    0 0 Отговор
    ИМАМ ПО ВАЖНИ НЕЩА ДА СВЪРША ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И МАСОВ РАЗСТРЕЛ КАКТО Е НАПРАВИЛ ПИНОЧЕТ ЕДНО ВРЕМЕ
  • 249 gost

    0 0 Отговор

    До коментар #223 от "ШШШ":

    da taka e...ama ako rabotodatelq ne moje da to pla6ta 600lv,te sakra6tava i ne vzema6 i 400lv....tam e problema,to ako stava6e s postanovleniq da se razdavat zaplati volen nqma6e da obe6tava po 1000lv,napravo po milion 6te6e da razdade...a ina4e si prav,4e pravitelstvoto moje mnogo ne6ta da napravi za ikonomikata...ama nqma6e jelanie...i kompetentni hora,koito razbirat ot ikonomika!
  • 250 greec

    0 0 Отговор
    silno se nadiavam kristalina georgieva da se poiavi za izborite.

    Коментиран от #252

  • 251 гост

    0 0 Отговор
    има нещо вярно твоето предложение!
  • 252 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #250 от "greec":

    не се надяжаи толкова на кристалина!не я знае6 коя е и колко е компетентна!
  • 253 барут

    0 0 Отговор
    Пак съ за ГЕРБ-МРАЗЯ КОМУНИСТИ И ДПС в червата си-работата отива на граждански безредеци срещу туско-комунистическите подлоги.

    Коментиран от #257

  • 254 Бай хой

    0 0 Отговор
    На кристалина мястото им е в Африка. На управляващите от ГЕРБ в затвора. Който и да дойде на власт да ги окошари за разграбването на държавата. Сега реват че кранчетата ще се затворят няма да грабят.
  • 255 гост

    0 1 Отговор
    за сайаление си праж...и аз не жийдам за кого да гласужаме...ама и ББ...нали го жидя,хем некомпетентен и неграмотен,хем не мойе да си подбере хора да варшат работа...то не бяха калинки,не беше 4удо!
  • 256 valia

    0 0 Отговор
    аман от такива некадарници като тебе дет само седят пред компа.
  • 257 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #253 от "барут":

    Димка много си фалшив - как ще мразиш комунисти като обичаш боко комуниста. Не агитирай за червената мафия ГЕ.РБ. Не разбрахте ли че народа ви научи тъпите трикове и ви лъснаха червените задници.
  • 258 някой

    1 0 Отговор

    До коментар #235 от "Бай хой":

    Купувай вазелин, иде новата власт! Тогава ще се сетиш (може би) кои не са българи.

    Коментиран от #273

  • 259 гост

    1 0 Отговор
    А ти какъв си ве червен.до Бай хой
  • 260 Бай хой

    0 0 Отговор
    ГЕРБ пак се дъни. Пращат СМС-и на държавната администрация да излиза на митинг в подкрепа на тиквун. Ето за какво става въпрос значи. По комунистически методи няма никъде по света. Пред народното събрание няма жандармерия. Тия няма да пуснат властта и са готви на гражданска война.

    Коментиран от #265

  • 261 Морална заблуда

    1 5 Отговор
    Извънредно както си е редно Борисов си подаде оставката.За зулумите които направи това беше много дълъг срок на доверие към него и неговото правителство.Никаква стратегия за намаляване на безработицата,за увеличаване на доходите на най-бедните,ясни правила за бизнеса със съответните преференции,че бюрокрацията ще се сведе до минимум.Стабилност на тази политика а не преди обяд едно следобеда друга решение(или както в казармата всяка заповед е предпоследна).Да беше започнал поне малко да се бори с мафията с белите якички,но не би даже я поощряваха.
  • 262 uih

    0 1 Отговор

    МИЛИ ХОРА ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА СЛЕД 4 ГОДИШНО ГЕРБСКО ИГО. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА .ОТИДЕ СИ НАЙ НЕОБРАЗОВАНИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #275

  • 263 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #219 от "Пламен Алеков":

    те и комунягите си отиваха и връщаха отново бе шматков .... Кой ти каза и кое те кара да мислиш че пак няма да го изберем бе .... Българинът малко се поддаде ...но спокойно има още време до изборите ... само като види мазните ви и алчни комунистически погледи и олигавена с лиги кръвожадна уста и как търкате доволни ръце...от желание отново да гушнете за власттта.... ( ..ама ша ми гушните ....) българинът ще се пробуди... надявам се !
    Не съм невъзпитан въпреки че се разпсувах....но просто комунистическата наглост и безочие.... ме вбесява!!!
  • 264 сжи

    1 7 Отговор
    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната
  • 265 Ина

    1 0 Отговор

    До коментар #260 от "Бай хой":

    Спри да лаеш вече ве
  • 266 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #227 от "Бирата":

    Браво ... Бира !!!
  • 267 жнщ

    1 0 Отговор

    До коментар #193 от "Иван Белев":

    еми стои си в бургас .ти си платен гербски колко ти плаща буда
  • 268 БОЙКО-АДИОС

    1 0 Отговор
    УРАААААААААААА -1 папагал
  • 269 Бай хой

    0 0 Отговор
    Инче гледай телевизия и разкажи за поредния герберски цирк пред Народното събрание. Как няма добри полицаи да ги изтикат в страничните улички и да ги налагат с палки. Когато изберете ГЕРБ ще ви дадем 100 дена доверие. Ама бая вода ще изтече до тогава.
    И не е редно една дама да си служи с подобни изрази.
  • 270 гост

    1 0 Отговор
    fiskalniq rezev go sazdadoha 3 pravitelstva,ne boiko!!!!!!a boiko za po malko ot edin mandat go pohar4i celiq!!!!
  • 271 Доганчо

    0 0 Отговор
    И кво доганчо и станишчо спечелиха....
  • 272 MaKsITyYy

    1 6 Отговор
    Евала бе най-накрая в тази даржава да се случи добро немога да повярвам колко малко е трябвало да се стресне тая напаст Евала на бг народа които излязоха на протест
  • 273 333...мезюр

    0 0 Отговор

    До коментар #258 от "някой":

    Не е българин ...ни червен.... ами рязана бургия...вий пък него ли разбрахте бе...! А пък вазелин не му трябва те по тяхните обичаи са свикнали ....... !
    Бай хуй....и от коли толкова разбираш....!!!.... хахахахах

    Коментиран от #274

  • 274 Бай хй

    1 7 Отговор

    До коментар #273 от "333...мезюр":

    Батювото и от коли и от коли. Колкото и да ви мъчно мястото на мутрите е в затвора. Харесва ли ви сегашното положение. На народа не му харесва.

    Коментиран от #282, #290

  • 275 0321

    0 0 Отговор

    До коментар #262 от "uih":

    шшшшт.....ти пък отде дойде...скрий са бе...!!!
  • 276 павлова

    1 0 Отговор
    Тези 4 години минаха, ама явно си много млад та си забравил или не помниш 45-те в комунизъм и няколкото неуспешни социалистически опита, даже онзи плъх Станишев дето пак се гласи да се възкачи си забравил. Е честито, вместо да си платят комунягите ние им ръкопляскаме, и си ги искаме та да ни е готино. Абе вместо да се заровят на дълбоко те вирват носовете и ръчкатли ръчкат.
  • 277 Гост

    8 1 Отговор
    Народа ? Да речем, че са 80 000 от цяла България били по улиците последните дни. Или не. Хайде ще ги закръглим на 100 000! Вие ли сте народа ? Някой ви е излъгал!
    Погледнете така на нещата - 100 000 против ГЕРБ, Останалите
    7 000 000 в ПОДКРЕПА НА ГЕРБ!

    Коментиран от #293

  • 278 павлова

    1 0 Отговор
    Браво Гост, дано си прав, че иначе не ми се мисли. Комунизъм ми звучи като ад. А аз видях ада повярвайте ми.

    Коментиран от #279

  • 279 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #278 от "павлова":

    Павлова ако не си разбрала боко е комунист. С какъв комунизъм ни плашиш. По голям комунизъм от управлението на ГЕРБ не е имало никога.

    Коментиран от #284, #285

  • 280 гнида

    0 1 Отговор
    Плъховете първи напускат потъващият кораб.................Аз лично за 3 и половина години не усетих подобрение.Даже по-лошо стана.Като политиците са крадливи , какво да ги подкрепяме.За всички става въпрос.Само контрол от народа би оправил нещата.Боко се опитва да се измъкне по терлици и да си остави шанс , пак изкара червените недоносчета виновни за всичко и подготви държавата за следващата част от планът ран-ът.
  • 281 павлова

    1 0 Отговор
    Да бе вярно, че е комунист, ама в сравнение със Станишев да ме прощавате. А за това дали е имало по-голям комунизъм, остави на кака си. Просто не знаеш какъв комунизъм имаше, а и не ти го пожелавам.
  • 282 333...мезюр

    0 0 Отговор

    До коментар #274 от "Бай хй":

    Майна не хвърлям боб за Бойко....честно ! ама за мен тук е.....България !!! И за румънците в БГ има държава Румъния по -на север... за турците има държава такава ...Турция по-на юг...за сърбите /Сърбия ...и т.н. Но тука е България...... и нямам намерение да я давам...поне не без кръв...!!!
    И въпреки обидите които съм писал в коментарите си.... уважавам комшиите си ...ама да си пазят мненията и решенията си за тях...и за у тях ...никой не им забранява...!
    България извоюва свободата си с...кръв ! никой не ни я подари .... и дари даром...нали ? Ботев. Левски.Плевен. Шипка. Орлово гнездо .Шейново...не са мит...а нещо което се е случило и е било. наша история.гордост ...и ориентир..за загубили се БГ души...
    !!!
    И да... нямам много вяра....и видях какво стана с Косовска шиптария...уж уж уж...ама накрая в 21 век на Сърб..е в ду..то !!! ...а Зпадът и ООН само им казаха..... честитооо...!!!


  • 283 гошо

    1 0 Отговор
    Българи не се заблуждаваите Борисов не е човека които е подписал тези договори които още тежат на цялата страна а троината коалиция и преди това костов това ли искате да ни управлят тези мошеници заради които именно в момента държавата е на това положение
  • 284 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #279 от "Бай хой":

    Стига бе бай хуй ли си муй ли си знам че нямаш 20 години и не са ти ясни много неща и ако си бил беден по времето на ГЕРБ ще станеш още по беден по времето на БСП и ДПС повярвай ми правителството неможе да работи вместо тебе или да учи като си прост чистач ще зимаш 400 лива и тва е и господ да слезе неможе да ти помогне
  • 285 Gnida

    0 0 Отговор

    До коментар #279 от "Бай хой":

    Павлова е от онези бабички дето играят гагнам стайл , взимат 145 лева пенсия и са щастливи в китната ни страна.Е почнеш ли да обясняваш на тази к'во и колко е направил Живков за държавата , тя ще ти нацапа минусите.Предполагам че по живково време са прекарали ток на тази , но тя няма да го признае.Между другото татко по живково време ме водеше на море , а сега го гледам през крив макарон.Но чат пат виждам магистралата , съм много щастлив.По нея минават пияните германци от алко санаториумите , идват на нашето море и си пилеят парите , а ние работим за човек дето ни нарича лош материал и казва че сме мързеливи..................

    Коментиран от #292, #295

  • 286 бобито

    1 0 Отговор
    тея Станишев и останалите да не си потриват сега задоволително ръцете защото и бсп и дпс и останалите сили които са били на власт сме ги видяли какво представляват..ПЪЛЕН Б....К СА и никои няма да гласува за тях и на изборите пак Герб ще спечелят ;)
  • 287 павлова

    1 0 Отговор
    Е важното е, че сме разбрали колко сме нищожни и жалки и лесно манипулируеми, лъгани, лъгани. Дано да ни е писнало, ама нищо няма да се промени, същите муцуни цял един живот. Овчаров, Румен Петков, Станишев, нямаме явно професионалисти с чисто минало и с перспективно бъдеще.
  • 288 Илиян

    1 0 Отговор
    В България 10% са богаташи, покрай тях се въртят още 10% подмазвачи и лицемери .Тази прослойка от българите се е изградила с убийства и ограбване на народа .
    Те са за ГЕРБ, защото не ги бара .Те финансират партията .
    Останалите българи мизерстват, ограбвани от тази 20% шайка п...яри .
    Пари в България има много, тези дворци с басейни, разкошни хотели и скъпи лимузини са закупени по незаконен начин и трябва да се конфискуват от държавата .
    ГЕРБ дойде на власт с обещанието, че ще разбие мафията в България и ще върне откраднатото от тройната коалиция .
    За съжаление, г-н Бойко Борисов освен да плаче и да се обяснява , като стара мома, не направи нищо на крадците .
    Обратното, започна да облага с данъци, глоби и такси обикновения работник .
    Да обяснява, като на малоумен, как всички били доволни от управлението му и най-важното в криза, е да се строят магистрали за чужденците-туристи, за да стигат по-бързо до хотелите на мафията .
    Това, че е подадена оставка е единственото, което можеше да направи министъра.
    Сега трябва да му свалят депутатския имунитет, да започнат проверка данъчните и полицията и да го вкарат в затвора .
    И да стане за урок на останалите депутати, да се спрат с кражбите, защото и тях ги чака затвора .
    Колко хора умори с малоумното си управление този пожарникар, ако излезе при тълпата ще го разкъсат .

    Коментиран от #325

  • 289 huf

    0 0 Отговор
    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната
  • 290 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #274 от "Бай хй":

    Ти бе ...бай-хуй... как ще се почувствуваш по-добре...мутра да ти хвърли един бой... ?
    Щото според тебе ..отворко...ти предпочиташ да ти го мушкат ...... е ми браво да си жив и здрав дано заченеш ....да му родиш много деца и да сте щстливи !!!... ама по-вечето мъже обичат с гордост да посрещат участта на мъжа....
    P.S.- ..... то разправят ,че на мъжко дъпе не хваща...а ма опитвайтеее...опитвайтеее беее.... то по някой път с упоритост става...!!!!

    Коментиран от #301

  • 291 тото

    0 0 Отговор
    Рязаните и комунистите коклко доволни бяха сутринта, не можаха да си свалят усмивките от лицата, потъркват доволно ръчички сега защото идва лапаницата. И Бойко Борисов ми е противен, просто незнам .....няма алтернатива

    Коментиран от #308

  • 292 павлова

    0 0 Отговор

    До коментар #285 от "Gnida ":

    285, не съм бабичка и комунистка, а че сме лош материал личи по твоя коментар. Мързеливи сме да, ама най - мързеливите, нивите пустеят, заводите не работят, внасяме лук, картофи, боб. Факта, че се засягаме от истината говори за материала.
  • 293 софиянец

    0 1 Отговор

    До коментар #277 от "Гост":

    какви 7000 000 тука да има 5-6 останалите не издържаха на глада и избягаха да си търсят хлябя в чужбина именно вашия герб докараха хората до просяшка тояга

    Коментиран от #298

  • 294 павлова

    0 0 Отговор
    Никой няма да накаже никого.Те са в един цирк, просто по-добре няма да стане. Управляващите си завиждат на откраднатото. Кой доведе ЧЕЗ, кой позволи да има фирми за топлинно счетоводство на които също да даваме заплати от нашите мизерни доходи, а и да не са мизерни защо да ги даваме на някого, като можем да си ги харчим сами, защо търпим администрацията да ни скача по главите - защото сме лош материал.
  • 295 0321

    0 0 Отговор

    До коментар #285 от "Gnida ":

    Хайде сега че , не сме много работни...не сме ..какъв е смисълът да си мажем лицето....сега си говорим между нас си.
    Малко се разработваме на Запад като се отиде защото си правим сметката...за заплатата тука умножена по-колко тя е в по-вече от тази в БГ .... и това ни мотивира ..но и то до време.
  • 296 smolata

    0 0 Отговор
    Тук виждам бая гербери, дето си упражняват пръстите - за какво да гласуваме за Бойко??? - за да може следващия път като хората протестират против нещо (което не е свързано с него) да се направи на "момиченце" и да загърби пак народа ли. Той е мутра и далавераджия. Такива са и всички останали!!! Има една книга, на Пратчет, в която парламента взимаше решения от затвора, а когато се избира нов парламент направо се вкарва зад решетки, за да се избегнат далаверите :) За съжаление един ден ще плачем за тия дето ги роди червеното знаме, а Станишев в никакъв случай не е от тях....
  • 297 Бай хой

    0 0 Отговор
    Погледнете се бееее. Да оставим властта на свързания със всички мафиотски структури буда. Това ли искате за България. Ние не искаме субекти с доказано престъпно минало да ни управляват и крадат. Кой то иска да живее сред престъпници да върви в панделата.
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 павлова

    1 0 Отговор
    Оказа се за съжаление, че нямаме право на избор. И аз не понасям Бойко, еле пък Цветанов, ама мразя повече Станишев , защото е нагъл и има очи да гледа при положение, че се е н....л. А истината е ,че ни бива на думи , а на дела - тях да ги оставим на другите.
  • 300 мца

    0 1 Отговор
    Пичове нима забравихте ,че БОИКО е бил член на БКП,бил е доносник на службите като агент БУДА.Топил е приятели те си ПАШАТА от СИК И ДРУГИТЕ.Имал е обща фирма с Алексей Петров-Трактора. Отне фирма ИПОН по нечестен начин от друг виден сикаджия/взривен в асансьор/БОИКО си е комунис по душа и по убеждение .Това управление не беше дясно а ляво.Тези които го подкрепят са комунисти.
  • 301 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #290 от "ККККО":

    Голям си смелчага като с щитове дето налагат децата и старците по улиците. Не искаме индивиди с умствен багаж като твоя да ни управляват. Лесно се псува от разстояние и когато интелекта ти го позволява.

    Коментиран от #341

  • 302 клошар

    0 1 Отговор
    "Аз ви дадох.."
    "Аз ви построих.."
    "Аз ви казах.."
    "Аз ви превеждам тези пари.."
    Брех, брех, брех ....тоя наш "господ".
    Ало, България не е охранително ООД! Управлението на държавата не е за всеки, особено с такава биография!
    Той готиният - ние сме лошия човешки материал! Ашколсум, бе!
    С няколко километра недосторена още магистрала и то НЕРАЗПЛАТЕНА със строителите, без грам внимание към хората: деца с 35 лв. детски, работщи с МРЗ от 300 лв., нито грам помощ за частния бизнес, нито лев отгоре за пенсионерите - това е безчувственост! Затова - хващай влака за Банкя! Даже закъсня!
  • 303 emo

    1 0 Отговор
    sofqnec,GERB li opravlqva 20g 4e ti e vinovna za mizeriqta
  • 304 ььььь

    1 1 Отговор
    как допуснахме един охранител боико и един учител по физическо цветанов да управляват БЪЛГАРИЯ.ЯВНО СМЕ МНОГО ЗЛЕ,ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ КАК СТАНА ТОВА.
  • 305 кик

    0 1 Отговор
    тука вие бесна цигания, жаго,кути,трай4о и гуги и се лее ракия с туршия евала бе тиквооооооооооооо дигна ни настрениетооо
  • 306 павлова

    0 0 Отговор
    Докато ние се ласкаеме по форумите, хората си коват положението.Наместват си пластовете, разменят си постовете, ама ако ние се обичахме щеше да е доста по-трудно да ни цакат. Я всички да спрем да плащаме сметки, дали щяха да ни осъдят. Целия Български народ - на съд. Да ама те знаят как се прави - разделяй и владей.

    Коментиран от #315

  • 307 Грую

    0 0 Отговор
    Наистина доста драматично стана, но дори този политически театър не можа да прикрие безидейността на тези почти четири години. За това време всъщност се появиха още политици, а политика продължи да няма. Въпреки всичко аз си мисля, че за изминалите от 1989 години не Бойко ще бъде отбелязан от историята като най-несполучлив премиер, защото наистина с платената донякъде от европейските пари магистрална политика ще остави на обикновените хора някакво подобие на римски пътища - да ги гледат те и да се чудят "бреееей как са ги построили само". Нищо, че на обикновения човек магистралата няма да му реши проблема, но все пак още една измамна светлинка в края на тунела му отвлече вниманието за почти четири години. Донякъде е прав човекът защо да се лее кръв на бедни хора дето не са виносвни за батаците, но май има хора от тези не бедните, за които на г-н Премиера не следва да му е толкова жал, но те си оплетоха кошниците и нито кръв ще леят нито сълзи за ориващият си г-н Премиер. Същите тези хора дето го ползваха за кошче за боклук сега се готвят да използват за същото този дето ще дойте след него и ако обществото не намери сили да се отърве от тази шлака и Господ да ни стане премиер няма да има оправия.
  • 308 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #291 от "тото":

    Ха...ей като тебе съм точно...! май..май...ще е от злото най-добре по-малкото зло.... ! Мислех и да не гласувам въобще... ама като четох един коментар.... за младите които нямало да гласуват защото биле разочаровани и не знаели за кого ! ... и вотът щял да се реши от 60-70 годишните пенсионери които биле верни на партията....!!! И тогава си помислих а тази няма да е....и този път !!!. А бе никойи аз не харесвам..... но ако трябва да избирам м/у Бойко,СтаниГЕЙ и ДПС .... е ми нашето момче си е най -убаво....хахаха ..... нищо бе...поне е майтапчия а за останалото с по-чести стачки ще го научим... по да ни удисва и слуша...
  • 309 дръвника

    0 1 Отговор
    Видяхте ли какво направихте вие лоши хора - може да намате пари и едвам да свързвате двата края, но вие ОБИДИХТЕ бате ви бойко с оскърбителното си поведение от рода - не можем да си плащаме сметките - как не ви е срам господа и дами. Бате Бойко може да е прост както, сам се определи, но е много чувствителен!!! Трябва сега всички да му се извиним публично и да му издигнем скромен храм!!! Как после няма да изостви народа, като сме толкова некадърни , че и неблагодарни......Боико - ти си мутра и най-, ма най-ниско интелигентното човекоподобно намушило се в парламента...
  • 310 Бай хой

    0 0 Отговор
    Доживяхме мутра и престъпник да ни разиграва. Милиционерите които го водят за носа тоя път ще си платят.
  • 311 КУР

    0 0 Отговор
    НА БОИКО МУ Е ВИНОВЕН И ХАН АСПАРУХ

    Коментиран от #313

  • 312 цеца

    0 0 Отговор
    Ооооо....моля ти се ся Груьо....дядо попе не ми се слушат ся простотиите ти... !!!!!! ....ти стоиш толкова на високо в съзнанието на българина.... стой си неутрален и си остани наш герой-мъченик...от априлското ...какъвто народът те помни...!!!
  • 313 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #311 от "КУР":

    А на тебе ХАНКУ(Р)БРАТ ...
  • 314 това са те!

    0 0 Отговор
    вижте какви ги творят в БСП(К) - 20.02.2013 г. 17:15:36
    5 февруари 2013,
    16:56
    отговори
    Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП
    …….

    Кирил/става въпрос за онова лайно Кирил Добрев/: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чието основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.
    Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.
    Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.
    Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа. Довиждане засега и успех.
  • 315 0321

    0 0 Отговор

    До коментар #306 от "павлова":

    Да не плащаме...може...ама свещи купи ли си ...и за едното и за другото ! Иначе идеята за единство между българите ми харесва .... ама трябва да се показва не по форумите а на улицата ...към всеки ближен !
  • 316 Pulno s oligofreni..

    0 0 Отговор
    kum komentar 314 Zaradi takiva kato tebe darjavata 6te e cql jivot na tova dereje.... !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 317 турчин

    0 0 Отговор
    Един съединител по малко.По речника на автомобилните инструктори
  • 318 hienata

    1 0 Отговор
    До коментар #299 от " павлова":

    "Оказа се за съжаление, че нямаме право на избор. И аз не понасям Бойко, еле пък Цветанов, ама мразя повече Станишев , защото е нагъл и има очи да гледа при положение, че се е н....л. А истината е ,че ни бива на думи , а на дела - тях да ги оставим на другите."
    Евала, подкрепям твоето мнение, само бих добавил омразни на мен личности незнайно как спасили се от затвора, на които само като си спомня доволните физиомутри и с две ръце ще гласувам за Бойко :
    Р.Овчаров, Емилия Масларова, Мая Манолова, КУрнелия Нинова,Ахмед Доган,Волен Сидеров,Стефан Софянски,Иван Костов и още знайни и по-малко знайни КРАДЦИ,ЛЪЖЦИ и МОШЕНИЦИ.
  • 319 ККК

    0 1 Отговор
    НИЩО ЧУДНО БОИКО УТРЕ ДА СЕ ОТМЕТНЕ И ДА ОСТАНЕ НА ВЛАС ТОЙ Е НЕПРЕДСКАЗУЕМ И ОПАСЕН ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА.
  • 320 sexomir

    0 0 Отговор
    smart za stani6ev i dogan da visi na cengel bavno da saxne vseki kradde no e.at boiko napravi vsi4ko kvo to se setite istina si e ne katotova stani6ev zakakvo iskaraxa dogan ot zatvora ima da leji o6e da go vkarame inace pak 6te vi e..
  • 321 павлова

    0 0 Отговор
    Да ама ние не сме задружни. Затова лесно се управляваме, съгласни сме с всичко, нямаме гражданска позиция за нищо. А за свещите, дали България ще остане тъмна. Не вярвам.
  • 322 hienata

    0 0 Отговор
    До коментар #314 от " това са те!":

    Пускай по всички форуми това нещо, да знаят хората с каква нагла сгн си има работа. БСП ли, НЕ ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ, а като вземат властта стават нагли КРАДЦИ.
  • 323 Гост

    0 0 Отговор
    Марш от тука, бе. Ти не'маш право на глас! За ръчичка с роднините ти и у дома!

    Коментиран от #330

  • 324 hienata

    0 0 Отговор
    До коментар #314 от " това са те!":

    Пускай по всички форуми това нещо, да знаят хората с каква нагла сгaн си има работа. БСП ли не, ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ, а като вземат властта стават нагли КРАДЦИ.

    Коментиран от #327

  • 325 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #288 от "Илиян":

    Аааа ...Илиянчо къде беше преди 3/4 год. бе бате да предложиш това ....ама за СтаниГЕЙчо и доГАНЧО и компания...... та да стреснем Бойко ...да ни управлява по-добре през тези годони...ааа !!!
    Май май са ти закъсняли идеите с поне един правителствен мандат.... или тогава ще кажеш бях малък ( щот ся си голям!) или защото не беше завършил бисшото и беше много прост преди само с едно средно образование....
    Хайде скрий се и ти бе с твоите тъпи идеи...... сега нямаме нужда от твоите негативни и ялови мисли...
  • 326 йордан х.

    0 0 Отговор
    я не са излагайте ве ейййй как ще си отиде бойко аре ще е.а маму сега за накъде сме с бойко бяхме към болница а сега май за към гробища ще сме кой ще ни управлява шиб....е комунисти ли на времето каде избягаха на комунистите децата и защо пак ли искате така да стане предпочитам бойко какъвто и да е бил.
    с него трохи ядеме ама ядем не е без хич ами сега кво ще ядете като гладните се качат на власт я не са излагайте ами дайте да мислим как да го върнем
  • 327 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #324 от "hienata":

    Споко майна ....хората го знаят това....!!!
  • 328 Дидо

    0 0 Отговор
    I sega na kade pak li da stavame "drugari" i "drugarki" stiga otvorete si ochite B.B moje da e vsqkakyv no pone vidqhme razvitie.Nqma kak vsichko da se opravi za 4 godini .Moje bi 14 da.No nie sme si takiva lalame si i nakraq pak nie sme na kolene..... V momenta koito komunisti stypqt na vlast terminalite izlitashti shte sa kato na protest hilqdi hora ..... jalko e no e fakt!
  • 329 България на българите

    0 0 Отговор
    Разгеле ! Защо обаче се оказа че лиценза на ЧЕЗ няма да бъде отнет и защо се оказа че намаление на цената от 8.5% от март месец също няма да има ??? Нали ,,вожда'' Борисов беше договорил и решил всичко а изведнъж всичко се оказа една голяма алабалистика ??? Ей вълка козината си мени но нрава – никога ! И сега пак разиграва театри . Дянков пък не бил си отишъл а бил се върнал отново егати артистите са тия . Събиране на Велико народно събрание ПРОМЯНА на конституцията съкращаване на депутатите от 240 на 100 ( ние сме малка и бедна държава и нямаме нужда от толкова ТЪРТЕИ ) както и допускане на граждански организации на ротационен принцип за участие в управлението и контрол върху политиците !!! Така са нещата които трябва да станат ако искаме да сме читав народ с читаво управление и повече никой от тези помияри – НДСВ СДС БСП ГЕРБ ДСБ РЗС ГОРД + Кунева не трябва да бъде допускан до управлението а за ДПС върху тия даже не бих се и изплюл !!!
  • 330 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #323 от "Гост":

    Ти си "гост"-а бе кого гониш .....поясни поне за кой става дума...?

    Коментиран от #343

  • 331 Heinrich

    2 1 Отговор
    подал оставка.....поредните схеми и лъжи......който захапе кокала трудно го пуска
  • 332 кик

    0 0 Отговор
    народе тука дъни оркестър кристали 1994 година море от любов албум на цигански......поздравявам виииииииииии са са са саааааааааааа
    ойй амала мангаф та ди каалллллаааа
  • 333 България на българите

    1 0 Отговор
    Бойко като не можеш да гледаш как полицаи пребиват хората и като не можеш да гледаш парламента ограден в желязо (както се опитваш да шикалкавиш пред хората като оправдание за оставката) защо не забраниш да пускат полицаи или да се намесват ??? Артист си беше и такъв и ще си отидеш . От чии заповеди зависи дали полицаите ще се намесят ...??? Не зависи ли това от Цветанов който пък чака тебе ДА ЧУЕ КАКВО ТОЧНО ЩЕ ЗАПОВЯДАШ ? Ей много си бил ,,чувствителен'' ? Лъжеш за пореден път обаче счупените глави на хората са реалност а ти си пуснал лично заедно с Цв. Цв. полицията да смаже протестите в страната но като видя че не можеш и усети дебелия бързо си би камшика че ще лапнеш ,,дебелия'' ...
  • 334 Летва с пирони

    1 1 Отговор
    ГЛАВЧО НАЙ-НАКРАЯ ПОДАДЕ ОСТАВКА КАМЪК МИ ПАДНА ОТ СЪРЦЕТО АЛЕКСЕЙ И СРЕТАН МОЖЕ ДА ЗАПОЧВАТ ДА ГО НАТИСКАТ ВЕЧЕ А НИЕ АКО СЪУМЕЕМ ДА НАПРАВИМ РЕФОРМА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА ИЗРИТАМЕ 70% ОТ ТИКВЕНИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ И ДА ТРЪГНЕМ НАГОРЕ НАЙ-НАКРАЯ !!!!
  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 мх

    1 0 Отговор
    За тази безотговорност на Борисов, да му се търси наказателна отговорност! В един друг форум умен човек е написал " всяка политическа криза води до по голяма финансова..."
  • 337 gotin66

    1 0 Отговор
    Хлапета,питате какво е комунизъм?Ей сега ще ви обясня,не защото съм по-умен от вас,а защото живях при тия копелета 23 години.
    Започвам:
    Кренвирши само в четвъртък!
    Портокали и банани-само за Нова година!
    Искаш мотор?-само Иж,най-много ЕМЗ!
    Искаш кола?-Трабант,най-много Дачия!
    Маратонки?-Ромика,няма друго!
    Заплата?-150 лева,а трабанта е 6000!
    Момиче с минижуп?-Печат със синьо на бедрото!
    Носиш широки панталони,милиционера те среща и ти ги цепи с ножа!Носи ти се дълга коса?Милиционера те хваща за ухото,в бръснарницата-0 номер и си плащаш двойно подстрижката!
    Казваш виц за Тодор Живков?-Интерниране в село Стърчипишка,Разградско за 5 години,минимум!
    Искаш да видиш Айфеловата кула?
    -Не може,комсомолец,Айфеловата кула е от гнил капиталистически материал!Виж,ако искаш да видиш Червения площад,може-там е цивилизацията!
    Е,това е горе-долу положението,ако някой не вярва да пита майка си и баща си!
    Тука един го слушам,че нямал доходи.-Ами толкова ти е акъла,бе,приятелю!Ти ако имаш акъл ще имаш и пари!
    Бойко бил лош.....Ами Станиш по-добър ли беше,бе?
    Спомнете си какво каза бившия вътрешен министър Румен Петков за братя Галевите.-ПОЧТЕНИ БИЗНЕСМЕНИ!
    На околовръстното шосе му викахме ОКОЛОМРЪСНОТО!
    сега от горублянския светофар до Бояна се пътува 4 минути.
    София се пресича за 15 мин.
    През 2008 г. до Бургас-400 км. - 9 часа.
    Юли 2012-същото разстояние-4 часа и половина!
    Наскоро едно приятелче,охрана на софийски разбойници,на въпроса ми бачка ли нещо,отговори:-Няма работа,брато,шефовете са в панделата!
    Вие ще кажете кое е комунизм и по-добре ли ще ви е при него.

    Коментиран от #350

  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 ШШШТ

    2 1 Отговор
    След бай Тошо ,бат Бойко си ни беше най-готиния управник! Има ли магистрали има има ли изхвърлени депутати имаше а сега .!. !!!!
    ЗА БЪЛГАРИНА ЯТАГАН И КОРАН!!!!
  • 340 кико

    1 0 Отговор
    така до тук победа ама малко полвинчата ми се вижда боико подаде офицялно оставка ама конците са отново в него 80 % от месната власт е на герб .дано протестите не спрът сега защото и проблема смонополите все още е на никаде
  • 341 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #301 от "Бай хой":

    Давай конкретно .....какво обсъждаш ....интелекти ,за какви щитове ,деца ,старци ...кой налага .....аз ли? и какво работя... жандарм ли...хахахаха . И кои пък сте "вие"...организация ли,..на съкооператорите от блока ли ? "Ние"..... кои "Ние"....бе ? ти от името на народа ли пишеш ...народа ли си ?.. или кралска особа...!
    Пишеш хубаво и правилно ...явно не си някой неграмотен нещастник...! Но като ,че ли ...самочувствието ти надвишава нужното за това покритие ...!
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #330 от "ККККО":

    Гоня ц......а под номер #317
  • 344 ТРОШАЧА

    1 3 Отговор
    БОЙКО ТИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАШ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА БЕ ... ИМАШ МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ В ДЕБЕЛАТА ПРОСТА ТИКВА ! ИЗПРАВЯШ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - ДА ТИ Е.А МА...ТА ПРОСТА БО..УК !

    Коментиран от #347

  • 345 кик

    1 2 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=VP_SiXkgvgw
    за вси4ки който свалиха тиквата поздрав
  • 346 ддсе

    0 1 Отговор
    В общи линии ...това е...!
    Ние просто българите се навиваме и очаквахме чудо...от Бойко.
    Ама чудо...НЯМА...за всяко хубаво нещо се иска време,вяра и търпение.
    Това е ...прочутият БГ ...просташки и елементарен оптимизъм после само Бойко бил виновен.
  • 347 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #344 от "ТРОШАЧА":

    Абе вие турци и ц....и не разбрахте ли, че това не е вашата държава ? Вие нямате право да имате претенции за каквото и да било. За ръчичка и си ходете от къде сте дошли!

    Коментиран от #351, #439

  • 348 бла бла бла

    1 1 Отговор
    Великия пожарникар натрупа милиончетата ,сега иде време да ги харчи за това му е оставката и за нищо друго.
  • 349 лозен

    1 1 Отговор
    долу гербаджиските б...ци и при станишев не беше добре но поне не гледаше на хората в джобовете и тои краднеше и народа краднеше а сега само боико крадне от народа праи магистрали да ти пикам на магистралите оправи цените на горивата и после праи магистрали боико >>>>>>>>>>>>>>
  • 350 Мазохист

    1 0 Отговор

    До коментар #337 от "gotin66":

    Не бе по хубаво ми е Тиквара и Пашата да ме управляват ... Ама си изключително глупав ,,мой човек'' ! Ти си от безнадеждно ошашавилите се ... Първо и последно питане към теб господин -Ревящии - Как се появи ,,незнайно'' от къде (!?) келеш на 26 години и купи Кремиковци за сумата от 356 милиона лева (???) и никой на го попита от къде са му паричките и кой е той ??? Медиите не шумяха и нито НАП нито икономическа полиция нито всичките му там служби не посмяха да ШУКНАТ – ЗАЩО ? Знаеш ли кой стои зад всичко това ? Нали си отворен - АЙДЕ ТИ СИ ГЕРБЕР . А знаеш ли как ГЕРБ спечелиха изборите ? Айде ти си .
  • 351 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор

    До коментар #347 от "Гост":

    ЛЕЛЕ КАКЪВ КОМПЛЕКСАР ! ОТВОРКО АКО СИ ОТ СОФИЯ ЧУКНИ МИ ЕДНА СРЕЩА И ЩЕ ДОЙДА СЛЕД 15 МИН. ПОНЕ ДА ВИДИШ ТОЧНО КАКЪВ СЪМ ТУРЧИН ЛИ СЪМ ЦИГАНИН ЛИ СЪМ ... ТУК СЕ ПРАВИШ НА ГАЙ ХИТРЕЦИЙ НАЛИ ? АКО ИМАШ ПРОБЛЕМ В ГЛАВАТА ГО РЕШИ САМОСТОЯТЕЛНО И НЕ ОБИЖДАЙ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО . НАЛИ ИСКАШ ДА СИ УБЕДИТЕЛЕН ? ЕДВА ЛИ С ТОВА ЩЕ БЛЕСНЕШ МНОГО ... !

    Коментиран от #352

  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 ataka

    1 0 Отговор
    Някой ще каже ли кои са тези зад Б. Тикквата и колко са. Това са хора които сега им е добре. полицай. държавни служители и пенснионери с пенсия от 500лв. Но ще ги видим колко са. Сега са пред парламента. Нямат шанс отиват си. ха ха
  • 354 петко

    0 0 Отговор
    лошо няма да има вече вафли 'Бойко Борисов'
  • 355 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор

    До коментар #352 от "Гост":

    ДОЛАВЯМ ЧЕ СИ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 17 ТА КЪДЕ ИСКАШ ДА ДОЙДЕШ ТОГАВА АЗ ДА ТИ ПОСОЧА МЯСТО МОЕТО МОМЧЕ ?

    Коментиран от #360, #367

  • 356 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 357 Трибал

    1 0 Отговор
    Ред е на Плевнелиев!
  • 358 atака

    1 1 Отговор
    Купона е на орлов мост. Видяхте ли колко са герберастите пред парламента. ха ха
  • 359 besta

    0 0 Отговор
    Mahnete li BOIKO ,6te pregra6tate KORANA !!!!!!!!!!!
  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Скарлет Монтани

    1 1 Отговор
    Ако серГЕЙ Доган и царската меглена се върнат на власт - емигрирам !!!
  • 362 Бирата

    2 1 Отговор
    Салам алейкум бай хой? Щастливи ли сте сега лумпени??? За каква оставака бучите повече? Толкова сте прости, че това дето са ви го написали сте го назубрили и не може да сперете да повтаряте. Бойко подаде оставака ако не знаете. Вие сте на ход! Ха сега да ви видим на кой сте долни гащи. Вие ли ще носите отговорност! Едвали. Напиите се като след поредният мач на поредният губещ отбор и озъбени от злоба си легнете. Нали живеете ден за ден. То ако я няма злобата как ще дишате? Бай хой колко ти платиха за да драскаш глупости??? Познавам прости хора, ма на теб шапка ти свалям.
  • 363 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    ВЕНДЕТА ЗА БОЙКО И НИКАКВО СПИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОКАТО НЕ ПАДНЕ ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ,НЕОБХОДИМО Е СЕГА ДА ИЗКОВЕМ СЪВСЕМ НОВ ПАРЛАМЕНТ КОЙТО ДА НЯМА НИЩО ОБЩО С ДОСЕГАШНИТЕ ЛОРДОВЕ
  • 364 йордан.х

    2 1 Отговор
    на тва дередже сме от комунистите а не от бойко бойко не може да оправи мизерията която комунистите създадоха не може за 4 години да оправи батака защото комунистите такива договори са подписали още на времето че дори и сега човек да го е страх да ги прекрати просто такива договори че комунистите да имат сметка от това още и още оставете бойко да води хорото на което сме се хванали щот от криво лека полека се изправя ако пак комунистите вземат власта пак ще направят поразии и като загубят власта следващите които ще се качът на власт пак ще се мъчат като грешни дявол както бойко се е борил и така никога българия няма да се оправи а поне докато бойко е на власт има вероятност поне тука до 10 години да се покаже светлина в тунела повече няма да коментирам само да кажа едно хубавите работи бавно стават а ние много се забързахме за да искараш картофи първо ореш после сейш после поливаш чакаш да пораснат картофите и чак тогава береш ядеш продаваш печелиш и тнт.
  • 365 атака

    0 0 Отговор
    До бирата 362 Бира изтрезня ли гледам оправил си си правописа.
  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 гкщ

    1 3 Отговор

    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната

    Коментиран от #375

  • 370 Мислител

    1 1 Отговор
    Просто се стигна до бесилото.Герб свиваха ама като дойде онова ръкало Костов(м...ла) и оня резак супермен каде куршуми не го ловят(Доган) вадя пушката от мазето и почвам нареда да требе.Тия ще ни съсипят.Ако дойде Атака на власт поне да оправи м...вците ще има едно 50% приходи повече!http://www.youtube.com/watch?v=tOzvzeJbRY0 айде 1 поздрав и да го мислиме братя,че се закъса!
  • 371 Marzel

    0 0 Отговор
    Mi ste rabotis,be !
  • 372 СОЦИОПАТ

    1 1 Отговор
    ИСКАНИЯ
    на Национален непартиен клуб по бизнесинтереси
    „СОЦИОПАТ”
    /Социалисти-патриоти/

    - Незабавно закриване на ДКЕВР, и заменянето и с друга такава, с по-благозвучна за протестни митинги абревиатура: например ДАГИЕ.А /Държавна агенция за гражданска инспекция в енергийните бизнес асоциации/
    - Незабавна национализация на всички ЕРП-та, по всички земни кълбета, последвано веднага от
    - Незабавно преобразуване на досегашното МИЕТ в Министерство на икономиката, НАЦИОНАЛИЗИРАНАТА енергетика и туризма /МИ.ЕТ/
    - Незабавно назначаване на Румен Овчаров за министър в МИ.ЕТ
    - Незабавно назначаване на Румен Петков за министър на МВР /”Маджо вика Румен”/
    - Незабавно назначаване на хидроинженер-философ Ахмед Доган за министър на новопреобразувано „Министерство на земеделието, горите, водите и всичко което още диша-мърда и може да се купи-продаде”
    - Незабавно назначаване на национално-отговорна дясна опозиция начело с Гаргамел Костов, Яне флашката, Софиянски, земеделци, войводи и друга масовка.
    - Новоназначената дясна опозиция незабавно да се разграничи от управляващите, като обещае че „шъ нъ управи”, след като оправи първо себе си, когато и дойде ред пак да управлява.
    - Незабавно да се забрани на Бойко Борисов да се занимава с политика и други подобни глупости, които не са негова работа – за това си има определени още през 1990 г. хора с хладен ум, горещи сърца и много сръчни ръце...

    Коментиран от #381

  • 373 tost

    1 2 Отговор
    Най добрия си отиде,ха сага да видим какъв цирк ще стане.
  • 374 БУМЕР КАМОР

    2 1 Отговор
    Най-добрият ден за България от 2009 насам! Честита свобода братя българи и както казва европейската комисия "напред към демокрацията"

    Коментиран от #437

  • 375 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #369 от "гкщ":

    evala brat mnogo to4no
  • 376 БРЪМ

    3 1 Отговор
    Разсърдил се .Прав му път ,по -точно магистрала.Ама тай има милиарди за бензин ,а ние ядец.
  • 377 ЛУД ЛЕР

    2 1 Отговор
    РАЗСЪРДИЛ СЕ ЗАЕКА НА ГОРАТА . НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК ЩЕ НИ СЕ МАХНЕ ОТ ГЛАВАТА. СВЪРШИ МУ ЦИРКОВАТА ПРОГРАМА.
  • 378 ПЕДЕРАСО

    1 4 Отговор
    На идващите избори ще гласувам за г-н Бойко Борисов .
    Обичам да нямам пари и работа .
    Той е голям мъж и го харесвам .
    В България има много като мен и те ще гласуват за него .
    Обеща че ще ни оправи, ама не може да смогне с толкова народ .

    Коментиран от #380

  • 379 tost

    1 0 Отговор
    До сега съм виждал всички падания на правителства след 1989г и всички обещаваха големи промени и подобряване на живита,но ризултата е налице.Без икономика ,само с търговия и туризъм,тая държава няма да я бъде.Аз също харесвам да се изрине целия парламент и да се вкарат нови лица с право на отзоваване от народа който ги е избрал(в слчай на злоупотребим,кражби и т.н.),но не вярвам че това е възможно.Вместо да вървим напред ние затъваме все повече и повече.Жалко.
  • 380 ККККО

    0 1 Отговор

    До коментар #378 от "ПЕДЕРАСО":

    Браво ПЕДЕРАСО и аз ще гласувам за него .
    Бойко е много сладък, като се обяснява как някой му е спал в креватчето и му е ял от супичката, като бебе е в лицето .

    Ти да не си италианец или като мен ............................?????
  • 381 лицето

    0 0 Отговор

    До коментар #372 от "СОЦИОПАТ":

    Братле/сестро/, ти наистина показа умения и саркастичен талант. Поздрави!!!
  • 382 Бай хой

    0 0 Отговор
    Здравейте съфорумци. Бях малко служебно възпрепятстван, затова ме извинете. Ми положението е такова - пред парламента 30-40 подръжници на тиквата с хиляда репортери и без жандармерия която да ги натиква по тесните улички. Между тях много комунисти и роми каквито няма в нито един друг митинг. Повтарям - роми само при тиквениците. Нищо не намеквам. Няма да твърдя че буда е комунист, мутра бандит, доносник и т.н.
  • 383 vaz 2107

    0 0 Отговор
    Bravo!!!!!!!! ako vsi4ki b...ci napravqt taka 6te e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 384 Гай Баню

    0 1 Отговор
    Бойко се напапка и си тръгна. Напълно основано действие на хуманоподобнитемутрогенезиращи индивиди. Народа е гладен!!!
  • 385 бройко мутрата

    1 0 Отговор
    СТАНИШЕВЦИ ДОГАНОВЦИ КОСТОВЦИ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА С ПИЩОВ УПРЯН ДО ЧЕЛОТО И ДА КАЖАТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗАГРАБЕНИ ОТ НАРОДА ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ САМО ЛАЯТ А НИЩО НА СРЕЩА ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ БУДАЛА НАРОД СМЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

    Коментиран от #387

  • 386 Атанасов

    1 0 Отговор
    Бойко Борисов си вършеше работа, но не можа да смогне на манджите, които направиха БСП и онези ЕНИЧАРИ за миналите години !!!

    Аз ще гласувам отново за Борисов, защото само той може да ни вкара в правият път.

    Коментиран от #389

  • 387 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #385 от "бройко мутрата":

    Като питаш да ти кажа - боце ги даде на цвети да ги пази.
  • 388 бройко мутрата

    0 1 Отговор
    ПО ГРУБА ОЦЕНКА БОЙКО Е ДРЪПНАЛ 3 МИМИАРДА ЛЕВА НАПРЕД ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ЕЙ КЪДЕ СА НИ ПАРИЧКИТЕ АМИ САМО ТОЙ ЛИ Е КОЛКО ПОКРАЙ НЕГО ИМА НАГУШЕНИ АМИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЦАРЯ НАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ НАЙ СЕТНЕ
  • 389 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #386 от "Атанасов":

    Кой те пита за кой ще гласуваш. Хич не ме е еня че бандита си е вършел крадливата работа. Важно е че нямаше кой да управлява държавата.

    Коментиран от #392

  • 390 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Аз не одобрявам ГЕРБ на 100% но съм против всички останали алтернативи. ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 391 ссср

    0 1 Отговор
    долу ГРОБ ДА ЖИВЕЙ ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ
  • 392 Goshicha

    1 0 Отговор

    До коментар #389 от "Бай хой":

    Еи Бай Хуй, махнисе от форума , не виждаш ли че никои не те харесва тук бе
  • 393 Борисов

    1 0 Отговор
    Няма нужда да се радваме излишно за глупости. много добре знаем че на изборите Герб ще спечелят. на всеки му е писнало от мижитурки като Станишев, Костов , Доган и други, все едни и същи които ни окрадоха до шушка последните 20 години, а сега чакаме чудеса от Бойко за едва ли не един ден. Но ние овцете сме свикнали да чакаме. Чакаме една умряла магистрала 40 години,дано не се налага да чакаме още толкова.Срамота единствената държава без инфраструктора. Сигурно когато Костов закрие напълно АЕЦ Козлодуй , Ще чакаме друга атомна електроцентрала чак след второ причастие, и тогава ще си стоим у нас и ще се любуваме на тока, скъп пре-скъп, внос незнам от къде си, ще стоим и ще си мълчим. Бойко направи за пропадналата ни държава толкова, колкото всички други взети заедно през последните 20 години. Вместо да сте седяли и мълчали когато са ви крали. Защо не изразихте позиция, глас, мнение, решения на проблемите. А сега търсите изкупителна жертва. Никой няма да позволи пак да го управлява: ДПС , БСП , НДСВ , ДСБ и тем подобни айдуци.
  • 394 бройко мутрата

    0 1 Отговор
    как да няма алтернатива толкова будни млади хора има защо трябва да се дава властта на тези които ни лъгаха толкова време кое се промени един осъден няма за геноцида на народа ни аз съм за промяната за нови лица безпартиини народни хора
  • 395 СОЦИОПАТ

    0 0 Отговор
    ИСКАНИЯ
    на Национален непартиен клуб по бизнесинтереси
    „СОЦИОПАТ”
    /Социалисти-патриоти/

    - Незабавно закриване на ДКЕВР, и заменянето и с друга такава, с по-благозвучна за протестни митинги абревиатура: например ДАГИЕ.А /Държавна агенция за гражданска инспекция в енергийните бизнес асоциации/
    - Незабавна национализация на всички ЕРП-та, по всички земни кълбета, последвано веднага от
    - Незабавно преобразуване на досегашното МИЕТ в Министерство на икономиката, НАЦИОНАЛИЗИРАНАТА енергетика и туризма /МИ.ЕТ/
    - Незабавно назначаване на Румен Овчаров за министър в МИ.ЕТ
    - Незабавно назначаване на Румен Петков за министър на МВР /”Маджо вика Румен”/
    - Незабавно назначаване на хидроинженер-философ Ахмед Доган за министър на новопреобразувано „Министерство на земеделието, горите, водите и всичко което още диша-мърда и може да се купи-продаде”
    - Незабавно назначаване на национално-отговорна дясна опозиция начело с Гаргамел Костов, Яне флашката, Софиянски, земеделци, войводи и друга масовка.
    - Новоназначената дясна опозиция незабавно да се разграничи от управляващите, като обещае че „шъ нъ управи”, след като оправи първо себе си, когато и дойде ред пак да управлява.
    - Незабавно да се забрани на Бойко Борисов да се занимава с политика и други подобни глупости, които не са негова работа – за това си има определени още през 1990 г. хора с хладен ум, горещи сърца и много сръчни ръце...
  • 396 бройко мутрата

    1 0 Отговор
    стига политика че боли главата айде наздраве че мача почна и милан да изтръцка меси и компания лека на всички форумници
  • 397 а спрете с тия коментари

    1 0 Отговор
    До тук от коментарите:
    -подигравки
    -обвинения
    -обиди
    -лични нападки и много още
    Вие сте зле!!Съвсем отговорно ви казвам.Банда злобари,които вместо да напишат нещо смислено само плюят.
    Избори ще има и ще се види на кого хората имат доверие.

    Коментиран от #400

  • 398 Бай хой

    0 1 Отговор
    Отървахме се от мутрата какво се ядосвате. Поздравявам ви с един хубав ден за Българската демокрация. На пичовете наздраве на злобарите тиква.
  • 399 tfp

    0 1 Отговор
    Пичове нима забравихте ,че БОИКО е бил член на БКП,бил е доносник на службите като агент БУДА.Топил е приятели те си ПАШАТА от СИК И ДРУГИТЕ.Имал е обща фирма с Алексей Петров-Трактора. Отне фирма ИПОН по нечестен начин от друг виден сикаджия/взривен в асансьор/БОИКО си е комунис по душа и по убеждение .Това управление не беше дясно а ляво.Тези които го подкрепят са комунисти.
  • 400 луд ди си

    0 0 Отговор

    До коментар #397 от "а спрете с тия коментари":

    Що обиждаш ве, кой е зле??Ми напиши нещо смислено ти ве умник???Хората нямат доверие на никой.
  • 401 дартанян

    1 0 Отговор
    еми иван костов,сергеѝ станишев и ахмет доган какво направиха от 89 година насам ?нещо позитивно ?боико поне магистрали направи а ония апсалутно нищо. освен да грабеха със черпака. тука като гледам само 20 годишни дечковци пишете.
  • 402 ьхз

    0 1 Отговор
    МИЛИ ХОРА ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА СЛЕД 4 ГОДИШНО ГЕРБСКО ИГО. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА .ОТИДЕ СИ НАЙ НЕОБРАЗОВАНИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ
  • 403 ангел

    0 1 Отговор
    дано утре да падне един МЕТЕОРИТ върху парламента да се отървем эавинаги от политеците
  • 404 внн

    0 1 Отговор
    как допуснахме един охранител боико и един учител по физическо цветанов да управляват БЪЛГАРИЯ.ЯВНО СМЕ МНОГО ЗЛЕ,ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ КАК СТАНА ТОВА.
  • 405 до анкетата

    0 0 Отговор
    Махнете тая провокативна анкета, в България няма турци, има българи мюсюлмани.
  • 406 гсс

    0 1 Отговор
    борисов пак говори едно и също защо не се запише на диктовон и само да пуска.направил магистрали ,естакади ,д.градини ,паркове зали и други.аз като нямам доходи как да дам 50 лв за вход на зала как да сипя за 2.65 бензин за да карам по магистралите.боико ти за 4 години не дигна нито лев доходи.предпочитам цанков камък и другото но поне тогава се дигаха доходите.боико ти това не го разбра и затова си тръгваш а ко ще да направиш магистрала и до луната
  • 407 Станишев - премиер

    0 1 Отговор
    Мутрата е вън от играта. Човек който открадна повече от една тройна коалиция не ми го хвалете. Какво е направил толкова тоя Бойко ? Кажете герберчета ?! Герберчета чуйте песента нали ви е химн. Станишев е единствения който може да ни оправи. Много грамотен човек ,стилен,отговорен и най-вече признат от ПЕС ,не от бат ви Бойко.
  • 408 до дриснян

    0 1 Отговор
    кви магистрали прави бойко бе ти знаещ ли че магистралата до морето за май няма да е готова и за догодина поради липсата на пари а ти знаеш ли че на фирмите не е плащано от март миналата година че се бачка за у.ово здраве отиди попитай с какво карат хората добре че краднат нафта да си гледат децата правел бойко ти колоко си годишен на 21
  • 409 герб.бг

    1 0 Отговор
    може да е необразован, но е представителен и респектира всички дори Обама та за това Бойко ще ни управлява. колкото и да не ви харесва, правилен ход от негова страна .
  • 410 герб

    0 0 Отговор
    а фирмите които не плащаха редовно подтискаха работниците си и се подиграваха с хората преди Бойко да дойде. май още ги има и продължават да го правят, защо тогава мълчахте като шарани бе комуняги , сега и отворихте устите.
  • 411 FRIDAM

    1 0 Отговор
    Сега 6е се надупите на о4илатата кобра СТАНИ6ЕВ и ДОГАН ма сивземете да си намажете повеко сапун 4е като им одриаза каналите бат Боико и сега са изгладнели нема да ви казвам кав ве дебне.И 6Е СЕ РАДВАТЕ ОТНОВО НА КОМУНИСТИ4ЕСКИТЕ 4ЕДА И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И БРАТОВ4ЕДИ 4Е БИЛИ НА БАХАМИТЕ И НЕЗНАМ СИ КАДЕ А ВИЕ 6Е ХОДИТЕ НА КАРААААА
  • 412 Станишев - премиер

    0 0 Отговор
    ХАХАХАХ кой респектирал Обама ?! Ти нормален ли си ?! Нашия там кой знае какви мине.и е правил. Кой го бръсне тоя престъпник. Хора вие вярвате на един лъжец,хорате не са взимали заплати от 5 месеца на АМ ТРАКИЯ. Няма какво да говоря. Нагли сте герберчета нагли. ВЪн от държавата !

    Коментиран от #418

  • 413 гост

    0 0 Отговор
    http://peaceful-change.com/bg.html
  • 414 копелето

    0 0 Отговор
    Магистралите ги правеше Европата, лошото е че ги строяха фирми на Бойко.Икономисваха пари от материалите и ги превеждаха по хотелите и МОЛовете .След година, като почнат да се рушат магистралите, ще ги ремонтират с парите на пенсионерите и българския работник .И пак пари няма да има .
    Знаете ли колко пари взима един пенсиониран инвалид.....110 лв. на месец .
    Някой живял ли е един месец с такава сума .Ток, вода, храна .
    Знаете ли как се радва, да опита кисело мляко, поне един път в месеца или парченце салам .
    Не това не е втората световна воина, това е днешна България .

    Спрете се с хвалбите към ГЕРБ, умориха народа, а тези който ги хвалят са платени или са заблудени .
    И ЖИВОТА НЕ Е САМО КОЛИ, ПАРИ И К..ВИ .
    ЗАЩОТО КОЛКОТО ПО КЪСНО, ТОЛКОВА ПО МРЪСНО .
    http://www.youtube.com/watch?v=trCGUtLLiS4
  • 415 СтаниГей

    1 0 Отговор
    Колко тъпи и промити мозъци има в милата ни държавица. Мноого жалко, но затова и 20 години тъпчем на едно място, заради наглите безочливи крадци от БКП-БСП, ДПС, НДСВ и овчите мозъчета, които ги защитават. Не се вълнуваите Другари, никога повече няма да допуснем комунисти и турци да издевателстват нат народа. Още на следващите збори ГЕРБ и Б.Борисов ще получат следващ кредит на доверие за да продължат възраждането на окрадената ни, заприличала на дрипав просяк държава.

    Коментиран от #429

  • 416 afgfv

    0 0 Отговор
    vishte kade e OBAMA ot amerika mu stigat koncite na bat vi boiko i go darpat kadeto si iskat
  • 417 гладен

    0 0 Отговор
    кажи им го те не вярват бойко правел магистрали
  • 418 FRIDAM

    1 0 Отговор

    До коментар #412 от "Станишев - премиер":

    Абе я ми каи ти колко време га прави Стани6ев Тракиа и колко гепи от АЕЦ Белене,кои продаде рптата.6ЕТИ КАЖА САМО 4Е БСП ДО 5 ГОДИНИ ВЕ4Е НИАМА ДА ГА ИМА .Много от тапите хорица които биаха изма4ени от ва6ата партиа през годините за жалос неса междуживитеи се самниавам 4е след 5 год.6е могат да изкарат 3% задавлезат в следва6тиа парламент
  • 419 Станишев - премиер

    0 1 Отговор
    ДО копелето: Моля те ,промени ника си не мисля че, си копеле. Ти си мислещ човек. Показваш ,че не си част от тия Гербари които окрадаха държавата. Ако не беше така наречена тройна коалиция нямаше да имате 7 млрд резерв. От тези пари се взимат и се дават за магистрали. Наясно ли сте ? Защото Европа ви дава 70 80 процента от финансирането. Копелето ви е казал цялата схема на Бойко има още подробности ,но ... Няма смисъл да се обясняваме на банда лумпени.

    Коментиран от #420, #426

  • 420 гладен

    0 0 Отговор

    До коментар #419 от "Станишев - премиер":

    кажи им го те не вярват бойко правел магистрали
  • 421 Станишев - премиер

    0 1 Отговор
    FRIDAM научи се да пишеш .
  • 422 afgfv

    0 1 Отговор
    gerb edinstveno moje da specheli izborite chrez MANIPULACIA kakto i pravil dosega ZAPLASHVA obiknovenia grajdanin che gi izgonva ot rabota koia poluchavat smeshni pari. ne ot BALGARIA a ot EVROPA triabva da izcezvat. kradaha kat nevideli mejdu vremenno vav stolicata ocelial samo firmite na boiko i diankov shtotsa MONOPOLISTI
  • 423 иван

    1 0 Отговор
    Най добрия примиер е БОЙКО БОРИСОВ но в тая скапана държава има много сотаняци те искат за един мандат да оправи кашата на кумунисти и турците даже ина костом които се изтропа най много и да престанат стези провукаци тия меди даже и СЛАВИ се е.ава с правителството доно тези които доидат дого свалят от ефир та да види кои прав кои прив ура за БОЙКО долу провукаторите
  • 424 гражданин

    0 1 Отговор
    вчера видяхтелиму мутренската мутра как спокойно каэва какво щтял да промени нещо. Един истински премиер неби се послмиал таково спокоиствие никога ама на бат ви боико боли му к... че народат галадува триабва да знаи че от глада по страшно нещо ниама

    Коментиран от #425

  • 425 ФДТ

    1 0 Отговор

    До коментар #424 от "гражданин":

    Той направи най-много за Родината.Направи неща, които се виждат!Колкото и глупости да пишете разумните хора виждат какво е направил и на следващите избори пак ГЕРБ ще управлява с МНОЗИНСТВО
  • 426 Психото

    1 0 Отговор

    До коментар #419 от "Станишев - премиер":

    Наскоро ГЕРБ платиха голяма част от външния дълг.
    7 милярда имало.Хубаво защо те не направиха нещо с тези пари за страната.За къде ги държаха?
    Станишев е за затвора!Тоя ако стане премиер аз лично ще нося знамето на протеста срещу него!
  • 427 герб

    1 0 Отговор
    аз съм си много нормален ми ти дето си се оставил да те коландрисва доган и станишев последните 20 години. май с тях сте от една порода - крадлива па сега нема от къде. ама той доган пак ще ви нае....
  • 428 СОЦИОПАТ

    0 0 Отговор
    ИСКАНИЯ на Национален непартиен клуб по бизнесинтереси „СОЦИОПАТ” /Социалисти-патриоти/ - Незабавно закриване на ДКЕВР, и заменянето и с друга такава, с по-благозвучна за протестни митинги абревиатура: например ДАГИЕ.А /Държавна агенция за гражданска инспекция в енергийните бизнес асоциации/ - Незабавна национализация на всички ЕРП-та, по всички земни кълбета, последвано веднага от - Незабавно преобразуване на досегашното МИЕТ в Министерство на икономиката, НАЦИОНАЛИЗИРАНАТА енергетика и туризма /МИ.ЕТ/ - Незабавно назначаване на Румен Овчаров за министър в МИ.ЕТ - Незабавно назначаване на Румен Петков за министър на МВР /”Маджо вика Румен”/ - Незабавно назначаване на хидроинженер-философ Ахмед Доган за министър на новопреобразувано „Министерство на земеделието, горите, водите и всичко което още диша-мърда и може да се купи-продаде” - Незабавно назначаване на национално-отговорна дясна опозиция начело с Гаргамел Костов, Яне флашката, Софиянски, земеделци, войводи и друга масовка. - Новоназначената дясна опозиция незабавно да се разграничи от управляващите, като обещае че „шъ нъ управи”, след като оправи първо себе си, когато и дойде ред пак да управлява. - Незабавно да се забрани на Бойко Борисов да се занимава с политика и други подобни глупости, които не са негова работа – за това си има определени още през 1990 г. хора с хладен ум, горещи сърца и много сръчни ръце...
  • 429 Прост

    0 0 Отговор

    До коментар #415 от "СтаниГей":

    Чул те Господ
  • 430 Трибал

    0 0 Отговор
    Хора вместо да пишете и да се дърлите,търсете в редиците на протеста експерти,защото утре ще трябват.И като няма ще ги спуснат пак от горе,нали се сещате!Кой ще промени системата,и влезе в парламента,само с бой не става ,трябва и акъли!Така че действайте докато не са ни спуснали парашутисти!
  • 431 Бирата

    1 2 Отговор
    Атака - Зиг хайл! Бай хой То от 20 страници се видя кой колко струва. Я ся патриоти, да кажете колко от вас бяха на протеста??? За какво точно протестирахте??? Нали най-големият трън си отиде днес по обед? На кой искате оставката? За каква свобода ми говорите като сте с робско мислене. Вие ли ще оправите държавата? Какво сте постигнари и какво образование имате та съдите? Платените хулигани ви направиха за смях пред цяла европа. Или ще кажете - кво ни дреме. И вие се готвите да управлявате???? И кога ДС ще ви го позволи??? Айде свободни, пригответе се за станишев и турското мекере. Адолф сидеров бояджията и той на бунт се вдига. А костов колко е щастлииииив. Направо посиня от радос. Кво лапане го очаква сега. Смях-смях. Свободни роби без грам сиво вещество. След 4 години ще има само простаци хулигани цигани турци пенсионери и недъгави мързеливци. Като няма кой да ви храни ще ви питам аз тогава. Сигурно пак той ще ви е виновен.

    Коментиран от #432

  • 432 КОСТА

    1 1 Отговор

    До коментар #431 от "Бирата":

    "Бирата", тебе Бойко ли те храни?
    Като цицаш бяло сладко, хубаво ли ти е ?
  • 433 Полиция

    1 1 Отговор
    Тихо бе оди да блежеш ......... на станишев като сега си зле и господ да слезе неможе да си по добре повервай ми като не си учил !!

    Коментиран от #435

  • 434 Гери

    1 0 Отговор
    Той Бойко прати тея дето са учили, да сеят картофи в Англия . Тъй че не останаха умни хора да ги лъже, че щял да вкарва тройната коалиция в затвора .
    Останаха бедните и гладните, пък те не вярват на общи приказки за светлото бъдеще, след 4.5.6 години .
    Или ще им решат проблемите или почват да бесят на площада .
  • 435 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор

    До коментар #433 от "Полиция":

    ТИ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ЗАЩОТО СИ СВИКНАЛ НА КОМАНДИ И ЗАПОВЕДИ И НЯМАШ ГРАМ СОБСТВЕНА МИСЪЛ ПОРАДИ КОЯТО ЩЕТА ЩЕШЕ ЕДИНСТВЕНО ДА ДОЛОВИШ СЛЕДНОТО :– ВНИМАВАЙ УТРЕ Г-Н ПОЛИЦАЙ ДА НЕ ДОЙДЕ ЗАПОВЕД:– АРЕСТУВАЙ ПРИЯТЕЛ ...? ИЛИ - СКОЧИ ОТ БАЛКОН ВЕДНАГА И БЪРЗО !??? ЗАЩОТО ТОГАВА ЩЕ ТЕ ЗАГУБИМЕ ВЪВ ФОРУМА ( НЕ ЧЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА ОТ ТАКИВА РОБОТИ КАТО ВАС ДАЖЕ Е В ПОЛЗА !!! )
  • 436 Да живее България!!!

    1 1 Отговор
    Кой докара ЧЕЗ и ЕОН 2003г? Кой изсече горите и позволи купуването на апетитни парцели за жълти стотинки? Кои наля милиарди в Белене,а резултата - една дупка пълна с вода? Костов ли не е крадец...или Станишев евреин...Доган съсипва България от 20 години и трови народа....вече турците го мразят,правете си сметката...
    Борисов може да го изкарвате всякакъв,но поне е мъж на място, а не гладно п.....стче с "образование". Ако си отворите очите ще видите,че поне се опитва...казвам пак...поне се опитва да направи нещо добро,на фона на липсата на производство,читава икономика и като цяло с една окрадена държава в момент на криза в световен мащаб и фалирали държави в съседство...Истината е,че алтернатива в политическата клоака в България няма...не съм ли прав...или искате да дойде поредния,който ще ни оправи за 800 дни...ама отзад...
    Пожелавам здраве на всички и да живее България...нашата мила родина,земята която ни храни-тя е над всичко и всеки!!!
  • 437 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор

    До коментар #374 от "БУМЕР КАМОР":

    АБЕ МОЕТО ДЕТЕ ТИ ПОНЕЖЕ СИ СЕ РЕГИСТРИРАЛ И ЦЪКАШЕ МИНУСИ НА ВСИЧКИ ( а те са много ) КОИТО ПИШЕХА И ПЛЮЕХА БОЙКО И ГЕРБ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЯ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ СЕГА ИМ РЪКОМАХАШ И ГИ ПОЗДРАВЯВАШ И ПИШЕШ : – ,,БРАВО'' И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ ... И СЕГА БИЛО : – ,,ПЪРВИЯ ДЕН НА СВОБОДАТА '' ?????????? Е.АТИ ТИЙНЕЙДЖЪРА – БОЯДЖИЯ !? НО В СЪЩНОСТ НИЩО НОВО - ,, ПОРАСНАШЕ ПИЛЦИ - ПРОЕ.АШЕ КВАЧКИ " . УТРЕ НА КОЙ ОЩЕ ЩЕ ВИКАШ - БРАВО ??? ЧОВЕКО БЕЗ МНЕНИЕ ? ИМАШ СТРАННА ПРИЛИКА С БЕЗЦВЕТНАТА ЛЕПЕНКА МОЕТО ДЕЗОРИЕНТИРАНО ДЕТЕ ( вече имаш картбланш да ИЗРИГНЕШ в комплекси обвинения обиди и проклетисване ,,МОЕТО ПАТЕ'' хо хо хоу !!! ) ЧАКАМ НА ПЪРВИ РЕД – ТОТАЛ – БРУТАЛ !!! ( НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ СЕ СЛЕДИ ПОСОКА И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ И ПИСАНЕ - ДЕЗОРИЕНТИРАН !)
  • 438 Ами сега?

    0 1 Отговор
    Малак народ,жалак народ!Неблагодарна пасмина!
    Кой направи повече от бат ви Бойко?
    А сега като си турихте чадъра там дет слънце не грее,ще стане време той да се отвори.
    За кой ще гласуваме драги съграждани,или съпасмина?
    Стани шеф,мохамед доган,яне яне или адолф сидеров( благодаря на бирата за точното определение)?май само костов остана.не благодаря!
    И овцете са по умни от нашето бг стадо,не влизат сами в устата на вълка.може би просто тфа стадо,тфа заслужава.
    Тъжно ми е да пиша такива неща,но така чувствам ситуацията в момента.
    Пожелавам на всички лека вечер и хубав живот!
  • 439 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор

    До коментар #347 от "Гост":

    КОЛКО ЖАЛКО СЕГА КОГАТО СЕ ПРИБИРАМ ВИЖДАМ ОБЕЗКУРАЖАВАЩАТА НОВИНА А ТЯ Е СЛЕДНАТА : – МОДЕРАТОРА Е ПРЕЦЕНИЛ ЧЕ СИ ТОЛКОВА МАЛЪК И НЕЗНАЧИМ КАКТО И НЕАКТУАЛЕН ЧЕ ЧАК ТИ Е ИЗТРИЛ ЕВЕНТУАЛНИТЕ ВОПЛИ ЗА СРЕЩАТА ПО МОЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ДА ЗАПАЗИ КРЕХКОТО ТИ САМОЧУВСТВИЕ В ГЛАВИЦАТА - ДА ... РАЗБИРАМ ГО ! НО АЗ СЪМ ЧОВЕК НА ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ С ПРЕЦЕНЕНА АГРЕСИЯ ( да кажем бивш ,,etrangere'' ако си отворен дете ) И НА ТАКИВА ЗАПЛАХИ ГЛЕДАМ С УМИЛЕНИЕ И УСМИВКА ЗАЩОТО ... И АЗ СЪМ БИЛ МЛАД !? ( можеш да спечелиш ако си умерен дипломатичен и открит - а не човек който мрази всичко около себе си !)

    Коментиран от #448

  • 440 муспи

    0 0 Отговор
    Вижте защо ни владеят евреите: Защото всички предложени ни партии са почити на 100% евреи - с малки изключения от някой циганин и турчин, а ние не правиме и опит даже да го кажеме. Какво толкоз бил направил Боко - мънкаме, - при Сладуря ще бъде още по лошо - се вайкаме като роби. Но нито дума за това което го знаеме до втръсване, че всички от 23 години работят по генацида на България, платени са от синедриона, и този синедрион ги бута да крадат колкото могат, защото това е и геноцида. Изходът не е в Боко или Статишката, в някоя Миглена или Костов, царя и княгинята! Изходът е в нови, български този път партии, а временно правителство може да бъде само Сидеров и АТАКА - това е единствената българска партия в момента и затова с такава ярост се напада от окупатора. Била фашистка, Адолф Сидеров му казват тези дето ни провеждат геноцида! Когато Хитлер идва на власт, Германия е била подложена на същия геноцид! Жидите крещят истерично - Хитлер и фашист, защото това е силата която може да ги изгони от България. Народе, ако Хитлер и Национал социалистите (фашизма е италиански - типично еврейско изместване на темата) не бяха дошле на власт и то в свободни избори, днес нямаше да има Германия, а безброи Белгии на нейната територия, населени главно с араби и турци. А виждате - след изгубена война Германия пак си е Германия. Българи, на борба да докараме Сидеров на власт! Това не е политика, не е партийни борби - какви партии, Левски и Ботев са безпартиини, - това е последен шанс за България.
  • 441 Атака

    0 0 Отговор
    Сега е шанса. Не го испускайте. Всички вънка. Естествено че ще има и недоволни. Но не може 10 процента с 1500лв заплата а 90 процента с 150лв това е еврейска максима не може вече така. А това че мнението на Сидеров съвпада най много с това на протестиращите времето ще покаже. Засега всички вънка. Исканията са 5 има ги в нета. Само трябва да се съгласуват между всички протестиращи. Най вече София и Варна.
  • 442 гост

    0 0 Отговор
    И САМО БАТЕ БОЙКО И САМО ГЕРБ,НА ПРОЛЕТ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЙ,ЗАЩОТО НАРОДА ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ И ТО С ОЩЕ ПО -ГОЛЯМА СИЛА ...................
  • 443 Атака

    0 0 Отговор
    Нямаш шанс държавен хрантутеник.
  • 444 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Каквото са могли това са направили.Въпроса е от тук нататък какво ще бъде?
  • 445 кво ?

    0 0 Отговор
    Най добрия вариант е промяна в конституцията, връщане на Търновската, струва ми се по либерална.
    Изхвърляне на партиите от властта, нека да гласуваме за личности, които да си носят отговорността.
    Ако не могат да се справят да пофават оставка, ако извършат престъпение да лежат в затвора.

    Коментиран от #447

  • 446 Бай хой

    0 0 Отговор
    Народа никога вече да не избира мутри, палячовци и бандити за да не страда. Тиквата в три часа сутринта вчера е бил в американското посолство и е ясно че никой не го поддържа. С циркаджията пожарникар България ще попадне в международна изолация.
  • 447 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #445 от "кво ?":

    Такова Търновската конституция е за монархия. В Косово ли ще търсиш монарх или в племената от анадола. България е парламентарна република.
  • 448 etranger

    0 0 Отговор

    До коментар #439 от "ТРОШАЧА":

    Май тук даста сме ат etranger, 2 REP
  • 449 hks

    0 0 Отговор
    samo edno nemi e jasno zasto? naroda protestira za namaliavaneto cenata na toka, slet kato i da namaljat cenata pak nyama a mozem dasi plastamae smetkite kakvo mi puka da plastam tok 100lv kato polocavam nai malko 600evro 700evro ne potkrepiam hora koito tirsiat vinata v drugi naroda da pogledne sebesi zastoto ne boiko e saglasen da rabotim bez trudov dogovor a nie se saglasiavame pone 50 na 100 ot rabotinici te v bg rabotiat bez dogovor ili sis dogovor na minimalna zaplata a polocavat sredna rabotna zaplata sis dve prikaski kakto si postelish taka ste spish
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове