Last news in Fakti

22 Февруари, 2013 09:00 9 417 33

„Атака“ бойкотира консултациите при президента Росен Плевнелиев

  • президент-
  • консултации-
  • росен плевнелиев
„Атака“ бойкотира консултациите при президента Росен Плевнелиев - 1
Снимка: БГНЕС

„Не вярвам, че президентът ще сформира служебно правителство, което да организира честни предсрочни избори и да ревизира управлението на ГЕРБ”, заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Именно затова националистите няма да присъстват на днешните консултации за сформиране на кабинет, които Росен Плевнелиев ще води.

Той призова протестиращите срещу монополите и мизерията в цялата страна да не престават да излизат на улицата.

„Сега протестите трябва да станат много по-концентрирани и да се насочат срещу президента”, коментира Сидеров.

Той отново заяви готовността си да предложи на хората от улицата да съставят служебен кабинет, ако мандатът стигне до неговата партия.

Защо Борисов досега го наричаше най-големия политик, след като е знаел, че му готви убийството, попита той. За сидеров цялата история е „компроматна цапаница", свързана с изборите.

Според лидера на „Атака" нарочно се създава истерична атмосфера, в която хората да мислят, че е настанал страшен хаос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    1 3 Отговор
    Този път Сидеров не е в час...

    Нямаме правителство, патриарх, пълен комплект съдии..
    Ако свалиме и президента ще настане пълна анархия и ще се сринеме финансово.. (не че сега сме добре, ама тогава съвсем ще изгърмиме..)
  • 2 Бай хой

    1 1 Отговор
    Ние сега сме зле, дайте да зазлеят и тия които са вечно на власт и да не им разрешаваме да си направят поредната врътка на върха.
  • 3 атака

    1 4 Отговор
    до ком 1 Не се притеснявай няма да стане . Някой не е в час но този път това е буда
  • 4 Бай хой

    1 1 Отговор

    Предсмъртното писмо на Левски

    Байовци, Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение.Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди”. Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате”. Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят.

    За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Васил Левски1873 г.
  • 5 nobreak

    1 3 Отговор
    подлога. Що не прие мандат и да сформираш правителство бе ? Знаете май само безредици да правите
  • 6 ЗАИСТИНАТА

    1 2 Отговор
    Служебно правителство значи да служи за нещо. За какво и на кого ще служите г-н Сидеров. Защо се опитвате да хванете юздите на обезумялите хопа? Защо не излязохте пръв на улицата в защита на хората, а чак сега призовавате към протести? Защо не оставихте Правителството, притиснато от хорското недоволство, да си свърши работата, която му е работа. Сега на кого му е по - добре? Защо не отидете на консултации при Президента и не си кажете мнението.....Защото е по - лесно и по - безопасно да ръчкаш отдалече с дългата пръчка, отколкото да теглиш. Наведете си главата и млъкнете!

    Коментиран от #13

  • 7 qqqqqq

    1 1 Отговор
    Колкото и да не харесвам Волен Сидеров, Мога да кажа че е единственият политик който призоваваше правителството да вдигне доходите на народа. И е много прав че българският народ е подложен на геноцид, особено след като изтече секретна информация в интернет през последните дни. Доклад на ЦРУ за България, където пише че едва ли не българите трябва да изчезнат от тази територия и да останат само циганите защото лесно се маниполират. Чрез провокация да се разиграе сценария като в Косово.

    Коментиран от #9

  • 8 D123

    0 1 Отговор
    Болен Сидеров даде своя активен принос за сваляне на единственото правителство от 23 години, ръководено от християнин и способно да премахне егоистите-сатани (БСП) и егоистите-дяволи (ДПС) от българската политическа сцена, и да постави народа ни на верния път на човеколюбието, справедливостта, демокрацията, правилното духовно и материално развитие. А сега се бори за анархия, което означава, че е инструмент на сатаните и дяволите.
  • 9 pacoran

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "qqqqqq":

    Май не си видял един документ от 2005 г. който обиколи фейсбук където Доган дава 1600000лв. на АТАКА под формата на субсидий за това че са си спазили уговорката само не пише каква е тя
  • 10 ппп

    3 1 Отговор
    Все викаме че Волен е шантав ама този човек излезе наи умния от всички и за сега само на него имам вяра.Волен да знаеш с теб сме
  • 11 ан

    1 1 Отговор
    Никой ли няма документираното видео на договорките на Атака с Доган!Нема ли некой който да ги е свалил?Дайте ги, покажете ги! Сложете ги в некой сайт,където да немогат да ги смъкнат.Доган е междинароден бандит, та внимавайте! Дайте да ги компроментираме!!!
  • 12 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор
    volene kakvo pravvim s parite koito vze ot dps?
  • 13 а деее

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЗАИСТИНАТА":

    Волен колкото и да го мислят за болен, е единствения , който постоянно вика срещу правителствата и ДПС. Няма значимо събитие на което Атака да не е на улицата. Политиката е мръсна игра и защо вярвате, че има някаква договорка м/у Атака и ДПС???? Ами ако има, а тя е Доган да му е дал пари за да не вика толкова или да не издава някакви копромати???Е сега вече може да го направи. Фен съм на ВМРО и гласувам за тях.

    Коментиран от #17

  • 14 Иванаки

    1 1 Отговор
    И аз не одобрявах В.Сидеров но напоследък много добре разсъждава човека.И то с аргументи и документи.Никой друг не се изказа толкова точно за проблемите и само за него не намериха компромати.
  • 15 тати

    1 1 Отговор

    На всички ХОРА им е ясно че бунта е за ПАРИ и по-точно за по регулирано и справедливо разпределение на парите между ХОРАТА Защото парите който са у богатите не са им им дадени в момента в който са се родили а са ги взели от БАНКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ и те са ОБЩИ това че единия е крал а другия е спал не значи нищо .Това са оправдания на тарикатите
    Аз не мога да разбера за какво са им на богатите тези милиони пари .Къде ще си ги носят в гроба ли ???. Ми нали човек се ражда гол и си отива гол от тоя свят !!! Ако всеки разполага със по няколко хиляди лева / 50 000 / например на година няма да ги има тези бунтове НО трябва всеки да работи за тези пари. А не да прави схеми за крадене на пари от работещите хора. Тогава няма да се караме. ЖИВОТА ще е мир и любов .

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Маркс и Енгелс

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "тати":

    Брат прочети малко философия, това което искаш се нарича комунизъм и се доказа , че не работи. Голям идеалист си, или по точно утопист. Всички във властта крадат, идеята е да се намерят по- малко алчни политици, че да има и за хората.
  • 17 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "а деее":

    Честито тогава щом си фен на ВМРО. Много от техните вече си стиснаха ръцете с ДПС, когато ББ подаде оставката.
  • 18 Emil

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "тати":

    Тати, Това, че аз съм учил и можещ и поради това заможен, а ти си лузър и неудачник, с изравняване на моето и твоето състояние ли смяташ, че ще го решиш? Такива, като тебе са дошли на власт с помощта на руските комунисти и са е... м....та на интелигенцията и на частната собственост на 9.9.1944. Натискай си парцалите в панелката и започвай да четеш по малко.
  • 19 Справедлив

    0 1 Отговор
    Нека да не бъдем късопаметни. Нека тия които са се информирали обикновенно от платените медий през последните 20г да порасъждават с Главите си а не с телевизорите си.
    Истина е че всички парламентарно представени партии през последните 10г изкарваха компромати и клевети срещу Волен Сидеров. Ами ПИТАМ защо не е осъден, и си отговарям защото няма доказателства. Помислете, вижте как власт имащите лесно обръщат фактите. Защо бяха допуснати (поръчани) лумпените на 5 метра от жандармерията да безчинстват. Ако искаха можеха всеки един да го хванат нали уж това им е работата. Но идеята беше да набият мирно протестиращите, за да ги сплашат да не излизат повече на протести. След това почна да се обяснява, че жандармерията се е наложило да пролее кръв за да се предотврати по-голяма трагедия.

    Следя политиката и мога да уведомя тия на които се казваше през годините да не политизират исканията си, да помислят пак, дали не е всичко политика - всичко зависи от политическите решения....

    Сегашните искания на протестиращите всичките съм ги чувал преди години от Волен Сидеров. Също да припомня, че партия АТАКА първо беше движение и се рагистрира като партия защото закона не позволява движение да влезе в Парламента.

    Относно приватизацията на ЕРП-тата, Сидеров още преди да се осъществи приватизацията алармираше и подканяше хората на протести за да не се позволи ограбването на Народа. Но това малко хора го знаят и помнят защото това се говореше и показваше единственно по телевизия Скат, която в последствие беше спрана от излъчване от кабелните оператори.

    ......
  • 20 хаус

    0 1 Отговор
    Да не си случайно "велик" масон от някоя масонска ложа или си участвал на сбирките на три-литералната комисия ,че да ги разбираш тия работи или пак да си пропуснал да си пиеш хаповете?

    Коментиран от #32

  • 21 *46*

    0 1 Отговор
    Apocalypse: The Second World War
  • 22 АТАКА

    0 1 Отговор
    Защо плювате по АТАКА и Волен Сидеров нима не казва истината не ви ли стига 23 години тормоз и мизерия какви са тези глупости за тайни договори между ДПС и АТАКА.Не искам да повярвам че в България има толкова прости хора които да гласуват пак за някой от досегашните управляващи като БСП ДПС СДС ГЕРБ и техните производни.Време е да си отворите очите ако искате България да стане нормална държава за живеене.
  • 23 Факира

    1 1 Отговор
    Воленчо си е "палячо" в големия цирк (парламент)...
  • 24 ataka out

    0 1 Отговор
    националисти не ни трябват хитлеровци не искаме неискаме да умрем то ако атака вземе власта най много до война да стигнем и дори бг от картата ще се истрие
  • 25 муспи

    0 1 Отговор
    Сидеров и АТАКА - когато е война за оцеляването на България, националистичиска партия трябва да воюва! Иначе излиза на повърхноста измета, крещи че е фашистка за да се слага на евреите и за да не се случи тези евреи да понижат още стандарта. Национализъм значи спасяване на нацията от окупатора и от местните мекерета.
  • 26 муспи

    0 1 Отговор
    Видях 22 Атака какво е написал - нямам какво да допълня, народ който не забелязва АТАКА в роковия си момент, може и да не предизвиква повече състрадание.
  • 27 атака

    0 1 Отговор
    без да чета коментарите по надолу ще ви кажа Волен е на светлинни години от това недоразумение наречено президент. няма точки и запетайки. извинете ме
  • 28 атака

    0 1 Отговор
    Нашта цел не е власта . По простата причина че Европа няма да го позволи. Ние искаме де сме в парламента за да показваме грешките на другите.
  • 29 PlimP

    3 1 Отговор
    Волен хич не е тъп, говори доста правилни неща и има хубави идеи, ама методите му са кофти, ако бъде по-сдържан хората ще го харесват още повече, трябва по тънкия начин да работи

    Коментиран от #33

  • 30 Дедо Поп

    0 0 Отговор
    Dedo PoP kaza...,ataka i volen4o sa kato navremeto selskite padari na mickro qzovirite,bexa vaorajili po-edin selski padar sas manlixerka sas bartoletova sol,a tq na bila manlixerka a bila tulovka sas tazi sol,i nie otivame lovime ribata i kazva ostavi 6te vi zastrelqme,davaxme mu 10% vav sharan i 2-butilki po izbor:zarevez,rakiq-academik nedel4ev ili mastika,ot grapavite butilki i toi kazuva,xvala vas perni6ki mom4eta,na sutrinta kato idvaxa miliciqta pla6taxme vsi4ko,i sa6tata ve4er lovqxme po4ti zqlata riba sas mreji vav qzovira,6toto trqbva6e da pla6tame na na6ite drugari partizani,qtazi i kom.partiqta i nai-ve4e za 6pionite...i kakvo se okaza,bulgarskata darjava pla6ta po 2.5mln.leva vseki mesez na volen4o i toi nedovolen iska u golemata mafia,emi Dedo PoP kvo 6te ru4a be kelemeta i Gospuda oficeri,i taka sas BSP vav skobi(K) i taka sas DPS i taka sas SDS i taka sas ODS i taka sas partiqta na Kuneva i taka sas Zer4eto....,!!!!
    -Q si pii rakiikata i si svirkai i si mesti kasketa kadeto pokazva troiniqt vetropokazetel i ne misli nali ot komunisti stanaxme massoni.
  • 31 атака

    0 0 Отговор
    И до изборите да чакаш никой няма да те коментира.
  • 32 масон

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "хаус":

    Не споменавай Масоните .Когато ние правим държави те изглеждат като USA ,GB и т.н. ,но все в тази посока.
  • 33 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "PlimP":

    ПОНЕЖЕ ВСЕ ЗА ТЪНКИ РАБОТИ ГОВОРИМЕ И ПРАВИМЕ ЗА ТОВА СМЕ В БЛАТОТО ! ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ С ПЕСТНИЦА ПО МАСАТА И ДА СЕ ИЗКРЕЩИ В ЛИЦЕТО НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ : – ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА КОРУМПИРАНИ ПОДЛОГИ ! ВЕЧЕ УЖАСНО СЕ НА.РАХТЕ И МНОГО ЗАМИРИСАХТЕ ! НИЕ МОЖЕМЕ И БЕЗ ВАС НО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ НАС . ВРЕМЕ Е ЗА РАЗХОДКА ДО ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР !!! (За каква сдържаност ми говориш за какви кофти методи ??? То настана време да се режат гърла той за изискани обноски ми говори ...)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове