Last news in Fakti

14 Август, 2021 07:17 26 056 107

Слави Василев: Тошко Йорданов не става за политик

  • слави василев-
  • нидал алгафари-
  • правителство-
  • мандат-
  • тошко йорданов-
  • има такъв народ

Какъвто ни е народът, такива са ни избраниците, смята политическият ПР Нидал Алгафари

Слави Василев: Тошко Йорданов не става за политик - 1
Снимка: БГНЕС

"Виновен ще е т. нар суверен, ако отидем на поредните предсрочни избори, той избра такива да са групите. Какъвто ни е народът, такива са ни избраниците". Това заяви в "Денят ON AIR" политическият ПР Нидал Алгафари.

"Първата политическа формация, която не се показа с консенсусен подход, тя има вина. Това е неадекватно, не отговаря на българските граждани, които са гласували. Няма да има правителство заради Тошко Йорданов, според мен той за политик не става", категоричен е политическият анализатор Слави Василев.

И дадоха своите прогнози за евентуални нови предсрочни избори.

"Според мен има шанс за правителство и с втория мандат. На третите избори пак ще е същото и на четвъртите. Докато не се съберат и не се разберат, и да преглътнат егото, да намерят някаква формула, странна или различна. Но да се живее на омраза и конфронтации, ще ни кара само да си ходим на избори и през 3, 4 месеца и да плащаме по 100 млн. лв.", смята Алгафари.

"Бойко Борисов едва ли трябва да си преглъща егото. Формулата не е да се разберат, изборите са процес, който кара гражданите да припознаят този или тази от политическите формации, които най-добре изразяват волята им. При така разположените сили в НС ще се направи така, че и третият мандат да бъде труден да реализиране. Единственият начин е Тошко Йорданов да даде крачка назад", отбеляза Василев.

Според политическия пиар, някой "трябва да хвърли мост".

"Как - ами като решат, че няма да участват в големите политически фигури, а ще намерят някакъв вариант."

"Трябва да има правителство. В една парламентарна република трябва да има диалог, а от ИТН не са свикнали да си делят думите с други хора, но вече не са в полето на ТВ 7/8, и трябва да влязат в друг режим. Консенсусът трябваше да се реализира, и беше на прага, защото ако ИТН бяха сменили Петър Илиев, този кабинет щеше да мине", обясни Слави Василев.

Друга е позицията на Нидал Алгафари.

"Не само Петър Илиев - и Николай Василев, министърът на правосъдието и щеше да стане много крачки назад. Всички си търсеха просто претекст. Проблемът на всички е в арогантността на Слави Трифонов", категоричен е той.

Събеседниците на Ганиела Ангелова коментираха и това кой всъщност взема решенията в ИТН.

"Няма как да знаем, не вярвам, че дългата ръка на Доган му казва какво да прави. Слави Трифонов, според мен, сам си взима решенията и затова ги взима грешно", беше отговорът на политическия анализатор.

"Фактът, че Трифонов излезе и съвсем ясно, каза - Аз, аз съм човекът, който ще определя. Човечец, който седи на едно диванче, по една тениска и заповядва на председателя на НС на Република България да напусне залата, което е абсурдно, но това е Слави. Неговите хора са като послушни сомнамбули, това не са народни представители, те дори не знаят защо са там. Криворазбрана безумна партийна дисциплина", коментира Алгафари,

И двамата заявиха, че провеждането на избори изморява.

"Уморяват ги не това, което се случва, а това, което гледат", каза пиарът.

"Трети избори не са нищо фатално. 2 в 1 няма да се проведат. Но не трябва да отиваме на трети избори", смята още Василев.


Бел.ред.
ИТН влезе в политиката на крилете на Референдума от 2016 г. с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли идеята в два последователни парламента? Линк към резултатите от анкетата


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 94 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 33333

    44 239 Отговор
    Скрий се смешен. Тошко е идеален

    Коментиран от #40, #43, #67, #91

  • 2 Раданч Татлъту

    44 51 Отговор
    Не става!Най-добри са Махатма Ганди и Иван Костов!🤡👍
  • 3 123

    194 39 Отговор
    Тошко е чобанин

    Коментиран от #51

  • 4 КОТарАК

    53 16 Отговор
    според мен тоя и сефте няма ама карай..доверявам се (уж) на интелигентни ,,столичани''.. в повече
  • 5 Ю.Кортес

    217 30 Отговор
    Тошко става единствено за клоун в тъпото шоу с хумор за дебили
  • 6 Тошко е пигмей

    184 31 Отговор
    комплексар и долен чалгар
  • 7 Дедо Пенс

    146 50 Отговор
    Бе то и от Банкянската Тиква само крадец става,ама ни изгуби 12 години 🎃🇷🇺
  • 8 Мислещ

    89 20 Отговор
    Той и за човек не става.

    Коментиран от #84

  • 9 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    63 81 Отговор
    Важна е целта! Как ще бъде постигната от ИТН,няма значение!Важното е всички да бъдат изметени, и ако се наложи и 100 пъти през 3 месеца ще ходя да гласувам,но важното е крайната цел!

    Коментиран от #14

  • 10 Активист на БКП

    104 25 Отговор
    Гледам Бацо пак е развързал кесията за неграмотните си тролове 🎃🇷🇺

    Коментиран от #15

  • 11 Шопо

    84 42 Отговор
    Абе убавото е,че Банкянският крадец го свалихме от ЖИПКАТА 🇷🇺🎃

    Коментиран от #19

  • 12 Нидал Мангалфари

    36 138 Отговор
    Единствената нормална партия в този парламент е ИТН! Всичко друго е пълнеж на Иво Прокопиев и Ахмед Доган! То и затова всички скочиха на ИТН,защото умират от страх, че ако дойдат на власт много хора ще идат в затвора!

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 13 Господине

    142 21 Отговор
    Вие открихте топлата вода


    Целият български народ видя че от Тошко политик НЕ СТАВА
  • 14 с какво

    114 14 Отговор

    До коментар #9 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    измита итн бе ?? назначават кадри от ндсв, разни минали през 56 партии за мин. на правосъдието а плигата беше толкова нагъл и арогантен те за силов министър го гласяха !! големи мошенници се оказаха слави и компания
  • 15 Подкрепа за Борисов

    32 35 Отговор

    До коментар #10 от "Активист на БКП":

    ЗАЩО че Вие за Грамотни тролове ли се имате Мразещите България как не разбрахте че сте никой Антита И Мразите единствено и само себе си Неграмотници
  • 16 Подкрепа за Борисов

    39 29 Отговор

    До коментар #12 от "Нидал Мангалфари":

    Чакай ИТН дойдоха на Власт но отказват да управляват За какви дивотии драскаш тук

    Коментиран от #76

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 истината

    61 36 Отговор

    До коментар #12 от "Нидал Мангалфари":

    Единственте адекватни партии са ДБ, ИБНИ и БСП, с ясни преоритети и решения в политиката. Другите паднаха на много ниско ниво в лични обиди и мръсотия и забравиха, че са там не да се обиждат и да водят лични войни, а да работят за БЪЛГАРИЯ, за едно НОВО НАЧАЛО, за по-достоен живот на хората!!!

    Коментиран от #21, #24

  • 19 Подкрепа за Борисов

    31 39 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    Ти само Борисов ти е в устата Защо не се огледаш и да хейтиш по онези с луксозните коли и милиардите Ама не смееш Онези които лакомо крадат 30 год Големи корнази сте тук да драскате тъпотии те си но да държите сметка на милиардерите не смеете
  • 20 слави

    73 9 Отговор
    явно не уважава суверена . защо ? - защото народа ясно чрез изборите показа , че не се доверява на една партия и иска коалиция като така те се контролират помежду си . правилно е казано-двама се карат (политиците в коалицията и си разкраиват далаверите )а третия печели-народа.
    слави обаче иска да ПРИНУДИ народа да му гласува пълно доверие и власт ?? това е много нагло и мисля , че нормалните хора като ги изнудваш няма да гласуват за теб .още повече , че 150 млн струват изборите които ние плащаме само защото слави искал САМ да управлява !! е да ама народа явно не мисли така
  • 21 Ужас

    47 24 Отговор

    До коментар #18 от "истината":

    Кои били Дай България сбирщина алчна още от Костовско време Комуняга до Комуняга А Ония Мая Дърта От БКП Дончева и тя а Отровите Божковисти А БКП ограбват жестоко България 30 год милионер до милионер Тролове манипулатори

    Коментиран от #23

  • 22 ухуиух

    75 12 Отговор
    Тошко е един комплексиран палячо, който ще аатрие новия проект на ДПС, а именно ИТН.
  • 23 пфуй

    34 28 Отговор

    До коментар #21 от "Ужас":

    Алчните са ГЕРБ и ИТН.
  • 24 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    11 26 Отговор

    До коментар #18 от "истината":

    Твоята „истина” можеш да си я навpeш oтзad!

    Коментиран от #25

  • 25 ГЕРБ=ДПС=ИТН

    52 19 Отговор

    До коментар #24 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    ГЕРБ, ДПС и ИТН са от едно котило. ИТН излъга надеждите на хората.
  • 26 ГЕРБ=ДПС=ИТН

    67 15 Отговор
    Кои сте тези предатели, които гласувахте за този прост чалгар, който няма интелект да управлява България. Кой му дава право на тоз алчния, който няма нужния вот от народа, да си въобразява, че може да обсеби сам властта без да се съобрази с гласовете на останалите българи. що за наглост и арогантност има. Манията за власт разболява психически някои, които си въобразяват, че са хванали Бога за шлифера!!!
  • 27 По мои изчисления

    27 18 Отговор
    Парите от чекмеджето вече са свършили като хонорари са разни коментиращи тук. Те обаче продължават и оттам си вадя извода че всички останали чекмеджета сигурно също са пълни
  • 28 Смешниците ИТН

    48 10 Отговор
    Уж "нови" пък използват целият арсенал на "старите" партии,едно жалко продължение на ГЕРБ."Поцинкованата кофа" си намери достойна заместничка в лицето на "болонката"!
  • 29 Загрижен

    66 9 Отговор
    Тошко Йорданов е никой. Не е фактор. На следващите избори я имат половината депутати я не. В канала са тия подлоги на престъпника от Банкя.
  • 30 Политолог

    80 9 Отговор
    Тошко Йорданов не само за политик, а за нищо не става, дори и за чеп за зеле.
  • 31 Pilot

    31 25 Отговор
    Може ли 90% от анализаторите да са подлоги на т.иквата ?
  • 32 Ама

    42 5 Отговор
    Какво очаквате от един ямболски бег?
    И то като се изкаже без да е дръпнал една линия поне.
  • 33 Реалист

    13 9 Отговор
    Нидалчо гласувай мнение там където ти е мястото:)
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Макробиолог

    18 4 Отговор
    Някой знае ли,да не е нещо болен жужуфърляка?Вчера и тази сутрин минаха,а хипофизляка още не е изфекалил по адрес на някой опонент некви дарадонки.....А може да е на терапевтични сеанси с опъване в сарая....доган му казал че ще го опъва докато порасне....Кажете това възможно ли е ?
  • 36 Мъка

    16 12 Отговор
    Гербаджиите не дават никакви кинти за тролене бе. Докога така ще я караме. А имат най много кинти. Борисов яко се е стиснал.
  • 37 ХАН КРУМ

    46 6 Отговор
    65+36+34+13 ТАКА ГЛАСУВАХА ХОРАТА.ЗА СМЯНА НА МОДЕЛА И ПОСОКАТА. КАК ПО ДОБРЕ ДА ГЛАСУВАТ?НА ВТОРИ ИЗБОРИ ГО ПОТВЪРЖДАВАТ. НО НЯКОЙ ПАК СЕ ПРАВИ НА ВОЖД ИЛИ НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦ. КАТО СЕ ДОБАВИ И ПРОСТАЩИНАТА НА ЕДИН ОСТРИГАН КОМПЛЕКСАР ОМЕРИСАЛ ПАРЛАМЕНТА СЪС КЛЮКИ И РАЗДОРИ РЕЗУЛТАТА Е ВИДИМ.НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА,ЧЕ ПАРТИИТЕ ПРЕДЛАГАТ ТАКАВА СГАН ,ЧАСТ ОТ, КОЯТО Е С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ И СЕЛЕНДУРСКИ МАНТАЛИТЕТ,НО СА ПОСТАВЕНИ НА ЧЕЛО.ОТВРАТИТЕЛНО.

    Коментиран от #52

  • 38 И мен

    21 23 Отговор
    И мен Тошко много ме дразнеше със своите наглост и арогантност,но сега се радвам,че извади "кирливите ризи" на всички алчни за власт политици.Чудя се на глупостта на хората,които искат да сменят модела и вярват,че новите управници ще им направят живота песен.Ами да се огледат и да помислят малко със собствените си глави.

    Коментиран от #39

  • 39 Верно ли?

    52 4 Отговор

    До коментар #38 от "И мен":

    И кво кирливи ризи е извадил като на всичките им ги знаем?Тошко извади неговата си риза,която не бяхме виждали и се оказа най-кирливата!

    Коментиран от #49

  • 40 Интересно

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "33333":

    Тези тройки, дето си ги наредил от удостоверението ти за завършено основно образование ли са?!

    Коментиран от #78

  • 41 Макробиолог

    27 4 Отговор
    За тунингованата дълга мас&тия не се притеснявам-тя лежи на дивана и взима интервю от себе си.
  • 42 Макробиолог

    11 19 Отговор
    Депутат от итн и т.н. е заплашил Канада с интервенция,пробутала ни е нейния гражданин Петков за министър.

    Коментиран от #45

  • 43 Оракула

    44 7 Отговор

    До коментар #1 от "33333":

    "Идеален" е Тошко,
    на Слави "Мъника" ,
    но за елементарни и селски постановки ,
    или сметки по тениски на дивана,
    без грам дарба, за далновидни , държавни ,
    политически решения!

    "Суверена", им изяде главата?
    "Суверена" им напълни куфарате с пари ,
    хайде харчете на " суверенната" ми баба пенсията ,
    дано се задавите, с 225 лева пенсия на месец
    в "Барбейдос- офшорния рай" ?

    Разбрахме, че суверена на Барбейдос,
    никога не е назначавал ,
    за почетен консул, предложения ,
    " министър - менте" , Илиев?
  • 44 Говори Бевърли

    26 5 Отговор
    На Тошко му хлопа пергела заштото е мн. нервен спи с поцинковани тапи за уши Кавазаки иначе има цикламен характер
  • 45 Ужас

    12 3 Отговор

    До коментар #42 от "Макробиолог":

    Ограничен си,
    като" Доганов Обръч"?
    Излез извън България ,
    да види светът, рептил?
  • 46 Макробиолог

    9 4 Отговор
    При убавеца станчоф нещата са по сложни,докато облагородява парламентарното пространство с комбайнерския си алаброс,в шоуто аграрните смешки си вървят на пълна пара.Никой не е незаменим,това е истината.
  • 47 винкелсон

    15 15 Отговор
    Нидал Алгафари - какво хубаво българско име .... още по-яко е че дава акъл на българите в България . Папуас нещастен , ходи лапай на шкафа бе
  • 48 ДА ТАКА Е

    20 15 Отговор
    НЕ СТАВА ЩОТО ЗА ДА Е ПОЛИТИК ТРЯБВА ДА Е ИЗПЕЧЕН МОШЕННИК КАТО БОЙКО !
  • 49 И мен

    13 22 Отговор

    До коментар #39 от "Верно ли?":

    Аз по -скоро знаех,че сценаристите на Слави са нагли--нали те му правят скечовете .Обаче очаквах Президентът да спазва конституцията и поне неговите хора да проучат министрите,които назначават.Пък и се чудя на хората,които вярват на Мая Манолова,която говори едно и също като латерна,но съветва ИТН да обещават,а после да не изпълняват.Говорят едно,а правят друго.Явно трябваше някой точно като Тошко,да им каже право в очите всичко.С куртоазия нищо не става.Какво значи да назначиш за министър човек с чуждо гражданство.Той(Кирил Петков)сам вчера призна,че няма отговор от Канада,че е решен проблемът.И ни правят на прости,че само с една молба,всичко е ОК.
  • 50 Васил

    8 6 Отговор
    И как го прецени бе шушляк като парламента не е работил даже и месец?
  • 51 Мим33

    23 7 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    Той и за чобанин,като го гледам нестава,ще загуби и стадото,а и него си в гората и някоя мечка ще го омота....

    Коментиран от #94

  • 52 mi6osp

    20 3 Отговор

    До коментар #37 от "ХАН КРУМ":

    65+36+30+13. Хората добре гласуваха за смяна на модела и посоката, но после се оказа, че 65 работи само за това, в този парламент никой да не може да състави правителство на промяната.
  • 53 Макробиолог

    18 4 Отговор
    Канадското гражданство е огромен проблем,аз не познавам канадец ,който да разбира от икономика.Всъщност аз не познавам нито един канадец.Като минимум всеки кандидат за министър,че и министър председател е нужно и правилно да е продал през живота си поне чифт/лява и дясна/джапанки или поне да е изпрал с барбадоски сапун десетки левове.да.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Дживан

    19 5 Отговор
    Тошко ако това му е името е кръстил детето си с хубавото турско име сибил.
  • 56 Славчо

    14 4 Отговор
    Василев е новият ударник-политолог ... политилози и социолози в България с лопата да ги ринеш ... нищоправячи-лай новози !
  • 57 болна тема

    9 4 Отговор
    Да беше само той ...
  • 58 Lju

    27 4 Отговор
    Слави е фейк на Бойко. Жаден за власт, без интелектуално покритие, комплексиран от миналото си. Жалко за Мика и Ива.

    Коментиран от #105

  • 59 Математик

    15 7 Отговор
    ГЕРБ=ДПС=ИТН=Пеевски=Пашата=Домусчиев=Маргините=Вълка=Гешев
  • 60 подлеца Тошо

    28 4 Отговор
    Така е, преговори се водят дискретно, така е в демократичните държави. Това което пинчера на Слави, Тошко правеше беше подло и долно, лидерите на партиите водеха преговори тоя измикяр, а той на другия ден заставаше и почваше да прэска с помия уж бъдещите си партньори:"Пък тоя ми каза така, пък аз му казах онака, пък той ми отвърна..." Тоя Тошо никакъв политик не е а ПОДЛЕЦ!!! Да сте чували някой политик в някоя държава с такова поведение сякаш е в детската градина и се обяснава на учителка, която го е хванала в нарушение и той се опитва да хвърли вина върху "другарчето" си, за да не го обвинят него в нещо.
  • 61 мдайй

    26 3 Отговор
    ИТН са подмолни и лъжливи продажници.
  • 62 Възмутена от ситуацията

    29 3 Отговор
    Тошко Африкански не главата да си обръсне, целия да ср ощави пак ще си остане същия тъпак. За козела с брадата ще кажа същото. Само не мога да разбера по какво се е подвела Ива Мирева та им върви по гайдата и си жертва авторитета, заслужава ли си.
  • 63 Ммдааа

    13 11 Отговор
    Щото пък от тартора на ОПГ на Москва Радев става!
  • 64 КуКу Къш

    17 1 Отговор
    Проблемът на всички е, че са малцинство, а искат да управляват!
  • 65 chi

    20 3 Отговор
    Африканеца, не за политик, той за нищо не става!

    Коментиран от #74

  • 66 Бунтата

    10 9 Отговор
    Защо пишете глупости и дрънкате простотийй,коя партия какво краде и как краде???
    Що не питате тоя арабски цървул Алгафари,какъв пиар може да бъде ???
    Че стои и краде пари от емигрантите дето пристигат нелегално в България,че уж ще ги оправи за Европа!!!
    Попитайте го,защо беше против Динко от Ямбол,????
    Ами защото Динко ги причаква на границата и им взема парите и за цървула остава един гол Х.Й!!!!
  • 67 3334

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "33333":

    Погледни намръщената физиономия на Слави. А сега погледни и снимка на Хитлер. Не ти ли се струва, че вторият изглежда по-дружрлюбен? А ако сравниш озлобения Тошко с кучетата от квартала, повярвай всяко от тях ще ти се стори по-симпатично.
  • 68 ПЕНКО

    3 5 Отговор
    МА, ТОЙ Е ПУ ТКО ДАТ ЗАЩО Е НА ВСЕКИ ЕКРАН !!!??? САМОУКРАСИЛ СЕ Е С КОСМЕТА !!! АМИ АКО ИЗЯДЕ СОЧНО КЕБАПЧЕ- КАКВО СТАВА СЪС САМОУКРАСАТА МУ ????? АЗ СЕ БРЪСНА ПО МЪЖКИ !!!
  • 69 Гост

    19 2 Отговор
    За политик ли? Той за *** за 3еле не става, вие за политик.
  • 70 Той

    27 2 Отговор
    за какво ли става. Прост, високомерен и антипатичен. И за селски зевзек не става. Става само за долнопробното шоу на Слави.
  • 71 ехааа

    19 5 Отговор
    Брато,Тошко Африкански не става за чеп за зеле,ти казваш не става за политик !
  • 72 Агент

    4 7 Отговор
    Наско,нямаш нищо общо с тоя народ,нито пък имаш право да го съдиш!
  • 73 Не чета

    5 6 Отговор
    Коментари просто незнам ти кой беше.Абе много на сериозно сте се взели хора които въобще не сме ви виждали.Правите някакви коментари които са напълно излишни.О забравих то ви е платено.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 а ти

    5 3 Отговор
    пикльо?!Какъв си бе мушморок ...Бягай от тука келешче...
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Страх

    5 7 Отговор
    Страх голям ги тресе всички.Тепърва предстои развитието на нещата.
  • 78 като

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Интересно":

    тиквата!Минава 2,5плюс / хатър/3,00....
  • 79 Дедо

    10 3 Отговор
    ината, алчността, егото и простотията на всички "политици" и партии от последните избори, наподобява доста на феодалите от 1396 година, докарали заедно и поотделно България за 5 века под турско робство ...
  • 80 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    8 5 Отговор
    Тeзи двaмa нaгли ... Cлaви Вacилeв и тoзи Aлгaфaри и тeхнитe кoлeги coциoлoзи, пoлитoлoзи ... Кaтo ca тaкивa "oбрaзoвaни" "рaзбирaчи" и "знaят" кaквo e прaвилнo дa ce нaпрaви и кaквo нe трябвa дa ce прaви. Кaк трябвa дa ce упрaвлявa, и кoй дa e миниcтър и кoй нe. Дa cпрaт дa oбикaлят мeдии и дa гoвoрят глупocти, a дa ce зaхвaнaт зa иcтинcкa рaбoтa. Дa взeмaт дa свършат нещо на практика и да cтaнaт дeпутaти, миниcтри или примиeр та да "Дa oпрaвят Бългaрия". Тa дa ги видим кaквo мoгaт нa тeрeн, Защото досега сме видели, че единствено имат "ГОЛЕМИ УСТИ". И дори за 1 стотинка работа не са свършили като реален рeзултaтa. Тeзи двaмaтa oбщo, нe мoгaт дa cъбeрaт 20 глaca oт 6 млн. български избирaтeли нa избoри. Тръгнaли дa ни дaвaт aкъл нa избитaтeлитe бeз дa cмe им гo иcкaли. Зaщo вcички тeзи "рaзбирaчи" Aндрeй Рaйчeв, Мирa Бaджeвa, Aлгaфaри, Caлви Вacилeв, Кънчo Cтoйчeв, Михaил Кoнcтaнтинoв ... и дa взeмaт oнeзи двeтe Илиaнa Бeнoвcкa и Ивa Никoлoвa oт ПИК. Не спрат да се карат по ТВ. А дa взeмaт дa нaпрaвят eднa пaртия нa "рaзбирaчитe" и "oбрaзoвaнитe", тa дa ги видим кoлкo ca нeкaдъни нa прaктикa. Зaщoтo eднa "ГOЛЯМA УCТA", нe дocтaтъчнa зa дa ce упрaвлявa.
  • 81 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 5 Отговор
    Aлo PR, coциoлoзи, пoлитoлoзи ...

    При дeмoкрaциятa, нe виe рeшaвaтe, кoй имa кaчecтвa и кoй cтaвa и кoй нe cтaвa зa пoлитик, миниcтър, кмeт ... и кoй дa прeдcтaвлявa избирaтeлитe. Избирaтeлитe ca тeзи кoитo рeшaвaме, рaзбeрeтe гo нaй-пocлe.

    Упрaвлeниe при кoeтo caмo eдин чoвeк или мaлкa групa влacтимaщи(соцолози, политолози, PR ...) рeшaвaт кoй зa кaквo cтaвa и нe cтaвa ce нaричa диктaтурa. Имa мнoгo примeри oт Aфрикa и Бeлaруc ... , зa тoвa кoлкo лoшo нeщo e диктaтурaтa. Пък била тя и на "знаещи" и "образовани" лакеи, плямпащи глупости срещу прилично заплащане.
  • 82 меги

    15 4 Отговор
    Славчо е като Б.Б.Седи си на диванчето и командва. А Тошко..............,някой го е излъгал ,че е много умен.Казали му,че е много нисък, а той чул, че е много велик.Да си седне на пик...ия задник и да не се обажда!Това за задника е взаимствано от един сценарист.
  • 83 възпитаник

    19 4 Отговор
    Хаджи Тошко и компания са много нагли ид---и
  • 84 Бай...

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мислещ":

    Или с две думи-за нищо не става!
  • 85 ААА СМЯХ

    5 0 Отговор
    ПОЗНА ОТ ПЪРВИЯТ ПЪТ

    Коментиран от #86

  • 86 Гого

    7 4 Отговор

    До коментар #85 от "ААА СМЯХ":

    Бойко у Слави почти едновременно ще осъзнаят какви нищожества са. Поне единия няма да го преживее. Другия ще оскотее както си може.
  • 87 Страхове

    3 13 Отговор
    Бе вие двамата, добре ли сте? И не само вие, една дузина иначе интелигентни хора, се активираха, от някъде, да ни убеждават, че Тошко, Слави и целият им екип не стават, за политици и политиката. Идете се гръмнете! Вижте къде сме, като народ и държава, последни във всички класации, от кого и от кога сме така? От всички вас действащите (30 г.) политици и обслужващият ги персонал. Господата са от персонала. Не ви харесват, защото са различни а са различни защото са други и нося промяната. Петър Илиев ви плаши, бил агресивен, вие с нежните души ли ще борите Мафията?
  • 88 ЦСКА

    6 2 Отговор
    Ей таз демокрация ви е изпържила мозъка. Бойко е на всяка манджа меродия. За себе си трябва да се кахърим, а не за Бойко и Слави. Те са си оправили бакиите ний да му мислим.
  • 89 СТЪРШЕЛ

    15 1 Отговор
    СЛАВИ ДА КАЖЕ ОТ КОЙ ДЖОБ ИЗВАДИ ТОШКО ХУЛИГАНСКИ.........
  • 90 ИМА ТАКЪВ НАРОД

    13 2 Отговор
    ТАТЯНА ДОНЧЕВА ЩЕ СЪДИ ТОШКО АФРИКАНСКИ ЗА 500 000 ЛЕВА... Е ХАЙДЕ ХАИР ДА МУ Е....

    Коментиран от #92, #104

  • 91 ИСТИНАТА

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "33333":

    Слави ги побърка в НС!
    Червените и сините креатури на БКП
    са безпомощни срещу Тошко и ИТН!
  • 92 Хаха хаха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "ИМА ТАКЪВ НАРОД":

    Е да де, но съдът не е Гешефтатурата, нали?
    Ще осъди Дончева дядовият ми!

    Коментиран от #101

  • 93 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН

    4 3 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ !!!!! ПИСНА МИ ОТ ТИЯ ИДИОТИ И НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС БЪЛГАРЩИНАТА.МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ УЛОВЯТ ЗА ПАЛЦИТЕ И ЩЕ УСЕТЯТ ЛЕВАЧКАТА НА СТОИЧКОВ В ЗАД-ИЦИТЕ ИМ.
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!
  • 94 А ти неграмотен ром

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Мим33":

    За какво ставаш..... дори и за ,, магистралата,, не си, виж си суратя... Васку младежа, харесва ли та, ще по върна, само като си помисля...!
  • 95 Тук се ядосах, че неграмотни обиждат,

    6 3 Отговор
    Образовани хора, но Алгафари, въпреки, че не е българин, правилно казва, не може да има непрекъснато избори и да има толкова различия, като мислене, между политиците... заради това, ще страдат, младите хора....!
  • 96 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    малкия Мук
  • 97 ганев

    5 3 Отговор
    ЕЕи ХОРА РАЗБЕРЕТЕ НАИ ПОСЛЕ ТАЗИ ТАЗИ СИСТЕМА Е ЗА СМЯНА ТОВА Е НЕ ЧОВЕШКИ В Ъ Л ЧИ ИЗКРИВЕН К А П И Т А Л И З ЪМ тои е за смяна НЕ СЕ СТРАХУВАИТЕ КАЖЕТЕ ГО 30 ГОДИНИ СТИГАТ САМО ХОТЕЛИ КАЗИНА ХАЗАРТНИ ЗАЛИ СЪДИЙ ХОТЕЛИЕРИ 84 процента УБИИЦИ КРАДЦИ И РОМЧЕТА НА 19 Г С ПОСЛЕДНИ МОДЕЛИ СКЪПИ МЕРЦЕДЕСИ НОРКО ПЛАСЬОРИ СУТЕНЬОРИ И ВСЯКАКВА ИЗМЕТ ТОВА НИ ДОНЕСЕ ТОЗИ КАПИТАЛИЗЪМ
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 До коментар 19

    5 5 Отговор
    Четете в сайта Бивол -Хронология на престъпленията на Борисов.Ще говорим за Борисов,за кражбите,за лъжите му и няма да спрем,докато не влезе в затвора.С 4 млр.лв. си играе,вероятно са повече,а Цеца Секса ,а Пашата-колко пари изпраха от офшорките си?Но началника отгоре ще му разкаже играта,да лази му пожелавам по затворите,като пречупените съдби,той знае на кото.
  • 100 Хачо

    8 1 Отговор
    Тежко и горко на тая държава от политици,като малкия мук и компания.
  • 101 Бъркаш

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Хаха хаха ха":

    Лозан Панов и хората около Панов съдят не Гешев. Гешев може да повдигне обвинение
  • 102 Някой

    2 4 Отговор
    ИТН разбъркаха цялата политическа сган, умираща от страх, че може да им рухнат схемите. Да, ИТН не стават за политици, защото в България политиците са мазни лъжци и крадци. ИТН все повече изглеждат като нещо друго и ще гласувам за тях до дупка, въпреки риска, че и те може да излъжат. По-добре, отколкото да гласувам за другите, които са ветерани в лъжите и ще излъжат със сигурност.
  • 103 факт

    0 0 Отговор
    И НИДАЛ НЕ СТАВА ЗА БЪЛГАРИН АМА...
  • 104 dddd

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "ИМА ТАКЪВ НАРОД":

    Тази няхялниця с нищо не може да съди и пари ще иска слона от къде на къде бе на сестра галеви партията
  • 105 2774

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Lju":

    Мика е виждала много неща.Жалко за Ива.Усети се ама твърде късно.Не попадна на правилното място.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ПРЕДАТЕЛИ

    0 0 Отговор
    ЧУНКИМ ПЪК Слави Василев СТАВА ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ? ИЛИ ПЪК АЛГАФАРИ ФАМИЛИ СТАВАТ ЗА НЕЩО КАТО СА СИРИЙСКИ ДЕЗЕРТЬОРИ И ГАЛОШИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове