16 Октомври, 2021 21:57 6 886 162

Асен Василев: Точка 1 - стоп на течовете, затвор за крадците!

  • асен василев-
  • продължаваме промяната-
  • избори-
  • финанси

Това, което остане в хазната, трябва да се инвестира в здравеопазването и образованието, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Асен Василев: Точка 1 - стоп на течовете, затвор за крадците! - 1
Снимка: БГНЕС

Първата основополагаща точка за всички потенциални партньори в „Коалицията на почтените” е да се спрат кражбите и течовете, а тези, които са крали, да отидат в затвора.

Това каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Асен Василев в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

„В чисто икономически план ние не искаме данъците нито да се вдигат, нито да се намаляват, но да се събират. Спирайки течовете, това, което остане в хазната, да бъде инвестирано в качествени болници, доболнично обслужване и да има адекватна Спешна помощ”, добави той.

По думите му другата голяма инвестиция, която трябва да се направи, е свързана с образованието. „Да го променим не само като финансиране, но и основно като дейности”, уточни Василев.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” коментира искане на „Демократична България” за детайлно разписани ангажименти при едно споразумение. Обясни и за обсъждането на биографии. „Това е въпрос на разговори, които трябва да се проведат. Специално - кой, къде, какво, кои хора и какви екипи могат да се сглобят, за да свършат нещата - е важно. По-важно е обаче да има разбиране какви неща трябва да се свършат”, посочи той.

Василев коментира и изказване на Кирил Петков, че от формацията водят разговори с представители на БСП и „Има такъв народ”. Припомняме, че Трифонов излезе с позиция, че такива разговори с ИТН не са водени. Днес БСП заяви, че официални преговори между ПП и столетницата няма.

„Аз съм изненадан, че някои партии трябва да дадат санкция на ръководството, за да може техни членове да могат да си говорят с хора от други партии. Ние си говорим с хора, които сме намерили за смислени. Разговорите са чисто приятелски и на техническо ниво. Не са партийно ангажирани”, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме Промяната”. Той добави, че лично е провел разговор с Крум Зарков от БСП и с Мика Зайкова от „Има такъв народ”, както и с други хора от партията на Трифонов.

На въпрос дали има точки, по които могат да постигнат съгласие с ГЕРБ и ДПС, той заяви: „Първата и основна задача, която стои пред едно следващо правителство, е да се спрат течовете на обществен ресурс и тези, които са крали да отидат в затвора. Ако постигнем съгласие по тази точка, можем да говорим и по всякакви други”, обясни Василев, но уточни, че не е обнадежден.

Относно Ицо Хазарта, който е водач в район в София на „Продължаваме Промяната”, Василев обясни: „С него проведохме доста дълги разговори. Те бяха основно в сферата на образованието”, поясни той и допълни, че няма любима песен на рап изпълнителя.

За цените на тока Василев каза, че те са се задавали като проблем още през юни. „Тогава предприехме серия от действия. Другото, което направихме, е да се сменят регулациите, които КЕВР има, както и регулациите на енергийната борса, така че цената да бъде намалена и да се пуснат по-дългосрочни договори на пазара”, допълни той.

„Ако правителството имаше свободата да смени част от бордовете на енергийните дружества, можеха да се предприемат и редица други действия доста по-бързо, отколкото сега”, каза още Василев.

На въпрос дали е склонен да мотивира искане за забрана за ползване на офшорни фирми в определен тип сделки, отговори: „Не виждам проблем в използването на офшорни фирми, но те трябва да бъдат напълно декларирани. И техните собственици трябва да бъдат напълно декларирани. В момента, в който всичко е декларирано, проблем няма”.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 97 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    129 92 Отговор
    Кирил и Асен са като братята Асен и Петър.Те ще освободят народа от гербавото иго.

    Коментиран от #43, #88, #112, #128, #157

  • 2 БОЛШЕВИК 🌟

    165 24 Отговор
    На думи е прекрасно, дано стане и наистина с дела! За краците не само затвор, а и пълна конфискация.

    Коментиран от #10, #80

  • 3 Мунчо Радев

    68 112 Отговор
    Асен Офшорката

    Коментиран от #36, #46, #132

  • 4 Последния Софиянец

    138 67 Отговор
    Кирчо и Асен шестват триумфално из страната.Навсякъде ги посрещат възторжени тълпи.ГРОБ и ДПС отиват в затвора.

    Коментиран от #32

  • 5 888

    125 49 Отговор
    САМО ТАКА,БРАВО,БЪДЕТЕ СМЕЛИ,ХОРАТА СА С ВАС....МАЧКАЙТЕ ТАЯ НАГЛА ШАЙКА,ДЕТО ОПРОСТАЧИ ВСИЧКОВ ТАЯ ДЪРЖАВА И ОБРЕЧЕ ХОРАТА НА ГЕНОЦИД...

    Коментиран от #48

  • 6 Правил о подкрепям

    118 31 Отговор
    Първо шкафа Тиквуций второ доганеско трето пиявицата дет пее и каскета.
  • 7 отегчен

    75 65 Отговор
    Празни приказки.

    Коментиран от #111

  • 8 Геле

    62 80 Отговор
    Асен Нседевето ли го казва?Затвор Асене за теб първо
  • 9 тони

    65 63 Отговор
    дребен мощеник
  • 10 Последния Софиянец

    63 48 Отговор

    До коментар #2 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Ние от Агора България гарантираме че гербавите престъпници ще си получат заслуженото.Ние нищо не сме забравили.

    Коментиран от #16, #151, #155

  • 11 безпартиен

    85 26 Отговор
    Не се радвайте на нов началник и на малко прасе!Не се знае колко голяма свиня ще стане!
  • 12 Ха на бас

    62 31 Отговор
    че НИКОЙ няма да влезе в затвора.
    Дали има някой,който да се върже на такива приказки?
  • 13 наистина

    88 11 Отговор
    Ще можете ли да го извършите това? Да започнете масови разследвания срещу корупционния модел, такова каквото прави Никола Гратери в Италия? Наистина ли може и ще извършите клюови съдебни процеси срещу олигарсите и мафиотите, и политиците, без значение, кои са? Срещу ограбилите държавата? Наистина ли можете и ще ги осъдите на ефективен затвор, с конфискация на финанси и имущество в полза на държавата? Тогава вече, ще бъде извършена промяна, не подмяна.

    Коментиран от #44, #52

  • 14 ПИТАМ

    82 33 Отговор
    А БОКО ЗАЩО Е ОЩЕ НА СВОБОДА И СЕЕ ПРОСТОТА ! КАСКЕТА ЗАЩО СЕ СКРИ !!!

    Коментиран от #98

  • 15 Провинциалист

    74 15 Отговор
    Ами давай да видим, първо от областните мафии на мвро-гроп... ВиК, Од мвр, РИОсв, БаБх... Чадър ли има над държавните мафиоти? ..че 7-8 месеца ги държите на власт!... . Докога ще ги търпим!!!!
  • 16 БОЛШЕВИК 🌟

    53 12 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Никой нищо не е забравил и никой не е забравен! Дойде ли му времето, всеки трябва да си получи заслуженото.
  • 17 Hoho Boho

    77 11 Отговор
    Мафията, която ни отне държавата,
    краде със скорост 10 милиарда на година...

    Обаче утре ще предаваме капачки за да купим линейка и ковьози...
    МОЖЕМ! СИЛНИ СМЕ!
  • 18 СТИГА С ТВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

    38 14 Отговор
    БЕ ХАСЕНЧО.МИЛИАРДИ СА КРАДЪТ ТАМ А ХОРТА УМИРАТ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ.ДАЙТЕ ПАРИ НА ПЕНЦИОНЕРИТЕ И ТЕ ША СПРЪТ ДА СА РАЗБОЛЯВАТ И ША СА ДЪЛГОЛЕТНИ ЗА ДА СКУБЯТ ДЪЪЪЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ХАЗНАТА И ША УМРЪТ ОТ ЩАСТИЕ НАКРАЯ.....
  • 19 Пучо Капучо

    53 20 Отговор
    Меткаш ни, Асенчо! Знаеш, че българите си мрат да видят някога политик-крадец в зандема, но копнеш ли властта...и ще почнеш пазарлъците за своя лична изгода с крадльовците. Дела трябват, а не подвеждащи думи и платформи.
  • 20 гербаджия

    56 22 Отговор
    Вкарай шефа ти Прокопиев в затвора и ще гласувам за вас.
  • 21 Лъжете

    42 15 Отговор
    и после мажете! Е и а и глупави да ви се връзват и ще гласуват за Прокопиев!
  • 22 ХА ХА ХА

    39 34 Отговор
    АСАНЕ , КАЖИ ПОЧТЕННИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ И СЪС ТИЯ КОИТО ЛЪЖАТ И НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАТА ????? ЗА ЕДИН ХАРВАРСКИ СПЕЦИАЛИСТ И ЕДИН ФАТМАК ПИТАМ ????
  • 23 Георги v.

    41 20 Отговор
    И като вземем да ти повярваме. Тия съвсем ни взеха за голями балъци!
  • 24 az #Изчегъртване!

    50 17 Отговор
    Ако вкарате мутрите в затвора, българинът ще гласува за вас докато е жив! Мутри вън!
  • 25 ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА

    30 28 Отговор
    Да му мисли и съветника УЗУНОВ , дето бяга със пликовете при ФАТМАКА !!!! Изгоряха като ФАКЕЛ , АСАН ще ги вкарва във затвора !!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ха ха

    42 9 Отговор
    На бас ,че никой няма да влезе в затвор, кокорчо.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Грульо

    19 9 Отговор
    Течът с ковит кампанията е много голям и унищожителен и за хората и за иконимиката! Василев, забранявайте ковит простотиите, че ще се забатаим още повече. Не слушайте какво ви нареждат от Козяк иначе и вие сте пътници! :D
  • 30 Алоооо

    22 13 Отговор
    ОФШОРКАТА
  • 31 Иван

    33 26 Отговор

    До коментар #28 от "ИСТИНАТА":

    Тиквун е смазан като спукан презерватив!!!! Както каза Рашков за него "проваления политик Борисов". В момента е събрал сериозни данни за него за грабеж и рекет и ще го удари със страшна сила дни преди изборите. Тиквун вече четвърти ден мълчи като ПУКАЛ на обвиненията на Рашков! А след изборите на Развигор и при справедливия бай Ставри!
  • 32 нннн

    49 16 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Повече от половин година ГЕРБ не е на власт, а няма дори повдигнато обвинение на техен кадър. Всичко е само думи, думи ... и реклама.

    Коментиран от #100

  • 33 Асенчо

    30 20 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 34 Шопо

    13 12 Отговор
    Абе не знам,ама не е така както казвате!!!
  • 35 ха ха хаааа

    22 13 Отговор
    "Аууу , ти знаеш ли , че имаш страшни очи " . Реплика от филма - Дами канят ..🤭😁🤭

    Коментиран от #39

  • 36 На Труд

    18 5 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо Радев":

    и Пеевски опорките. Гнида
  • 37 Василев

    24 18 Отговор
    ХАСКОВСКИ БАЛАМУРНИК ЧИСТ ИЗМАМНИК
  • 38 А съучасничите на Толупа

    16 12 Отговор
    Обществото трябва да ги изхвърли.
  • 39 Хаха

    16 14 Отговор

    До коментар #35 от "ха ха хаааа":

    Кокорчо

    Коментиран от #40, #50

  • 40 Факт

    22 16 Отговор

    До коментар #39 от "Хаха":

    На мен ми прилича на невестулка и язовец.
  • 41 Перо

    28 5 Отговор
    Как да се спрат течовете от кражби,когато престъпността е държавна политика? Не се построи АЕЦ Белене за да може да се изкупува от държавата “зелената” енергия на държавните милионери. Вместо да внасяме руска газ директно,ние я купуваме,чрез Турция. Станахме клиенти на много скъп втечнен газ от САЩ и Израел. Закриваме ТЕЦовете. И всичко това е прикрито зад паравана на политическата “целесъобразност”,диверсификация, партньорство и т.н.,но дръвцето се гризва от последния потребител. Цената на електричеството за обикновения данъкоплатец се формира в микса с участие, само на 5% от евтината енергия от АЕЦ Козлодуй, другото е скъпата зелена енерги на държавните милионери. Евтината електроенергия от АЕЦ се изнася! Всичко това е зад паравана на някакви задължителни лимити от ЕС за износ. А кой е подписал това,както и споразумението за емисиите,касаещо ТЕЦ на въглища? За да се оправят нещата е нужна дисекция на проблемите и изваждане на държавните/криминални престъпници на светло и после в затвора, иначе си остава невредим модела КОЙ! Дано двамата юнаци да успеят,ако не ги спрат от съдебната система на статуквото!
  • 42 ИзбираТела

    25 7 Отговор
    Простият българин го клатят по един и същи сценарий през десетина години.
    Сини от червените, после червени от червените.
    Следва червен пожарникар, опит за червен палячо, и сега червен палячо"независим" от чужбина.
    А промяна - никаква - имената на един площад и няколко улици.
  • 43 Голем смях

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А Бойко е брат им ..Калоян.
  • 44 Перо

    26 9 Отговор

    До коментар #13 от "наистина":

    Да вземат пример от италианците! Те вкарват в затвора стотици мафиоти с един удар. И тук така трябва да се направи с ОПГ ГРОБ, от Рашков!
  • 45 миризлив пръч

    30 3 Отговор
    Асенчаааа,сега обещавате всичко на всички,и говорите онова което иска да чуе замъгления мозък на хората които мразят ББ.Да видим какво ще стане ако успеете да се намърдате във властта.Много преди теб говореха така,но после,нищо,нула,зеро.
  • 46 Откъде го разбра...?!

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо Радев":

    От медията на Пеевски-,,Труд"-нали Папагале...?!
  • 47 ЧОБАНИН

    29 16 Отговор
    КОКОРЧО ДОБРЕ АМА РАДЕВ Е НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ ЗАПЛАТИ ЩЕ ГО СЪДИМ ЛИ ПАШКОВ ИМА 12 КЕНЕФА ЩЕ ТЪРСИМ ЛИ ОТ КЪДЕ ЖЕНА МУ Е СПЕЧЕЛИЛА ПАРИ И Е ПЛАТИЛА ДАНЪЦИ ЗА ТОВА СПЕЦОВ ГО ПРЕСЛЕДВАТ ЗА ДА МУ КУПЯТ ЗАБОРЧНЯЛАТА ФИРМА /АДЕ БЕ/ БАНКЕРЧЕТО Е В СЪРБИЯ И СЕ КЕФИ БОЖКОВ Е В ДУБАЙ АРЕСТУВАНИТЕ АРАБАДЖИЕВИ С МИЛИОНИ В ЧЕКМЕДЖЕ В ХОТЕЛА ИМ СА НА СВОБОДА МИНЮ СТАЙКОВ ЛИ БЕШЕ И ТОЙ БАНЕВИ СЪЩО Е СЕГА МИ КАЖИ ЩО ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ ДА ЗАРИБЯВАШ БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА АМА ТЕ НАМАЛЯХА ДОСТА
  • 48 миризлив пръч

    28 15 Отговор

    До коментар #5 от "888":

    Големи надежди възлагате на тия мошеници.Ще останете разочаровани.Гаранция.Гледаме същия филм в който участваше Славуца.Припомнете си как завърши........

    Коментиран от #82

  • 49 Бацо

    10 4 Отговор
    На затвор, всичките гепипачковци и те
  • 50 Хехехе

    14 18 Отговор

    До коментар #39 от "Хаха":

    Може да е кокорчо,но поне не е...Толуп....😝!!!
  • 51 Бай Пешо

    34 12 Отговор
    Напълно съм съгласен, че мястото на крадците е в затвора, но какво да правим с тези, които нарушават коституцията, подписвайки документ с невярно съдържание и тези бивши министри с офшорките, другарю Асен Василев?

    Коментиран от #53, #70

  • 52 зъл пес

    30 6 Отговор

    До коментар #13 от "наистина":

    Хаха,и как си представя Асенча е ще осъди всички олигарси?Че нали сега неговите чакали очакват милиардите от ЕС!!!!Не забравяйте че го нарекоха умен мошеник.......
  • 53 Нямам думи

    19 9 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Пешо":

    Б..ти измамниците. Но пък усмихнати.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Милен

    18 9 Отговор
    Мошеника вика дръжте мошеника
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ост

    10 10 Отговор
    Еи ги на нови мошеници
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Сатъра на Хана

    19 0 Отговор
    АКО НЕ ИНВЕСТИРАТЕ В ДЪРЖАВНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ, ... СКОРО ЩЕ СТИГНЕТЕ НИВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕ НА НЕГРИТЕ , ЛАТИНОСИТЕ И БЕЛИЯ ТРАШ КОИТО СА 75% ОТ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД
  • 69 Дабе

    19 7 Отговор
    Никой няма да влезе в затвора от ясно по-ясно е дори на децата с големите фантазии

    Коментиран от #71

  • 70 гербав рев гали ухото

    11 13 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Пешо":

    Неговата офшорка я е регистрирал преди да е бил министър, не е кадо да пълни чекмеджета с кюлчета.

    Коментиран от #150

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ДедовияТ

    13 9 Отговор
    От менека а знаете едно!
    Тоа дека е излагал еднаж, ше излаже пак. Тоа дека е окраднал еднаж, ше го направи..пак.
    Еднаж Фатмак, цел живот.. Педроса
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 5577

    13 8 Отговор
    Стига с това мутренско говорене. Нищо няма да направиш. Като ти скочат двама Божковци и Пеевски и ще умалееш. След няколко месеца Борисов ще ти ги пришие, както сега Пеевски е пришит за Борисов.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Пешо

    12 15 Отговор
    Кирчо и Кокорчо не само са крадци но са и лъжци. Скоро ще ги поеме бай Ставри хаха 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

    Коментиран от #89

  • 80 ИСТИНАТА

    16 16 Отговор

    До коментар #2 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Кoмуниcтa Бoриcoв e oт нaй-дoлнaтa утaйкa нa БКП!
    Cлeд три мaндaтa нa ГEРБ,
    Бългaрия e вeчe e нa дънoтo нa EC.
    Вeчe дaлeчe oт Румъния!
    С руска енергийна примка на шията!
    В cтoлицaтa, пo ceлa и пo грaдoвe,
    няма улица без пропаднали тротоари
    и без дупка на асфалта!

    Коментиран от #102

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 разликата е

    19 4 Отговор

    До коментар #48 от "миризлив пръч":

    че Славуца направи всичко възможно да не му се налага да управлява, а тези са готови да сторят и невъзможното дори, но да се докопат до властта.
  • 83 Затвор за

    16 9 Отговор
    Всички гербаджий, които за 12 години ОГРАБИХА Държавата. Списъка е много дълъг - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Искра ФИДОСОВА, Лили Павлова, Влади Горанов, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, АХМЕТ ДОГАН , Лъчезар Мозъка и другите пасмини , които бяха в това чуумаво и коалиционни правителства.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Професор

    17 13 Отговор
    Прекрасно! Аз съм изцяло ЗА. Спираме течовете ти в офшорките ти, и те вкарваме в затвора. Там ще израстнеш политически и всичко ще е точно. И Достоевски е лежал в затвора, пък виж какъв голям писател е станал. И ти имаш потенциал. Легни за малко и ти.
  • 87 А50

    12 10 Отговор
    Тези като ги гледам успешно ще заместят баце.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 АСАНЧО

    12 15 Отговор
    ИСКА ДА СМЕНИ Бойко Разбойника и да краде като него ХА ХА ХА
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Бастун

    12 9 Отговор
    С кой ще гоните крадците Асане,с герб и дпс ли..след като се извинят че са крали както казахте
  • 97 Селяк

    18 10 Отговор
    Тея вече наистина се самозабравиха! Бъркате Щатите с България момчета- ние не сме президентска ами парламентарна държава! Тук не решава един човек съдбата на държавата ами цели 240 чеда на мафията в парламента. Промените почти не се случват защото всеки път има контра от някой на който не му харесва. Другото което е, какви пари ще вливаш в здравеопазването като държавата ги направи най-богатите фирми?! Вместо да променил здравеопазването ти още пари ще вливаш! Смешници сте като останалите мафиоти!
  • 98 Търпин

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "ПИТАМ":

    За да не спят,спокойно такива като теб.Дупе да ви е яко на изборите.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Гошо

    19 3 Отговор

    До коментар #32 от "нннн":

    Само прокуратурата може да повдига обвинения, а тя е под чие влияние? В съдебната система се изискват доста дълбоки промени, за да стане независима, които промени не могат да се извършат за няколко месеца.

    Коментиран от #114

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Търпин

    12 4 Отговор

    До коментар #80 от "ИСТИНАТА":

    Енергийната примка я сложи Р.Овч. вземи прочети малко от най новата история на България.

    Коментиран от #106

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Иван

    12 11 Отговор
    Тиквун е смазан като спукан презерватив!!!! Както каза Рашков за него "проваления политик Борисов". В момента е събрал сериозни данни за него за грабеж и рекет и ще го удари със страшна сила дни преди изборите. Тиквун вече четвърти ден мълчи като ПУКАЛ на обвиненията на Рашков! А след изборите на Развигор и при справедливия бай Ставри!

    Коментиран от #120, #122

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Гербаджия Дъпъсар

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Няма пък! Инати сме, имаме Рогата на Бика и ченето на Мануил, лъжите на Кючюк и артистлика на Ментата. Непобедими сме! Всяка вечер ядем Тиква и Грухчо ни свири на китара. Няма пък! Кокъл не пущаме... ррр
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 нннн

    6 4 Отговор

    До коментар #100 от "Гошо":

    С тия, двамата, сезираха ли прокуратурата за безобразията, за които тръбиха?
  • 115 Ицо

    10 9 Отговор
    Затвор за шайката на суджуците завлядяла цялата страна с кражбите си и далаверите
    ЗАТВООООООООООР
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Чудно,що за Българи са...

    7 9 Отговор
    ...тези ГЕРБаджийски Тролове...?!Денонощно плюят -Кирил,Асен,Мая,Христо,Слави,Радев.....!А дума не обелват срещу най-големият Анти-Българин,на който Майката му Родина е съседна нам страна...?!?!?!

    Коментиран от #124

  • 118 jorj

    13 3 Отговор
    Първо спри твоя ежемесечен теч! Ти не си никой, за да вкарваш крадците в затвора!!!!! Има независимо правосъдие!!!!! Така, че ти си на нивото на Динко от Ямбол по отношение на знанието по законите в България и начините на управлението и. Слаб 2.
  • 119 Внимавайте с ГРОЗНИТЕ и НИСКИТЕ

    9 4 Отговор
    Колкото по-ГРОЗЕН и/или НИСЪК е един човек, толкова по-голям е шансът да е ПРОДАЖЕН КОМПЛЕКСАР и скрит ЗЛОБАР ;)
  • 120 Трябва

    14 5 Отговор

    До коментар #105 от "Иван":

    Ама ти чувал ли си,че за Асен Василев има информация, че е откраднал интелектуална собственост и са го съдили съдружниците, и имат извънсъдебни споразумение.Та сега точно той и Кирил Петков да раздават акъл по телевизиите....Явно е,че някой има ИЗГОДАда ги толерира, но по-лошо от това е,че има такива ЛАПНИШАРАНИ като теб.
  • 121 ХАХАХА

    15 4 Отговор
    Тези двамата ми приличат на онези двамата Николай Василев и Милен Велчев, които си напълниха яко гушките.
  • 122 Абе

    8 4 Отговор

    До коментар #105 от "Иван":

    Иване,ти наивен ли си или само злобен.Каква е тази жажда за мъст?!Ами той,Рашков отдавна така си говори.То не беше канибализъм,то не беше УСЕЩАНЕ за това,усещане за онова.
  • 123 Стефан коцев

    6 1 Отговор
    Когато заработият 7и8 реактор на Козлодуй ще повярвам на промяната смешници всички депутати аз ще ви промения идвам за всички вас скоро 20 години сам в изгнание слагам трибагреника на рамо и идвам за всички вас аз ниамам да сам сам казах
  • 124 Мислиш ли

    3 2 Отговор

    До коментар #117 от "Чудно,що за Българи са...":

    Мислиш ли,че е лесна работа да се запази етническия мир?! И без друго Балканския п-в е като буре с барут. Ние сме цъфнали и вързали, та само това ни липсва.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ликвидатор на офшорните фирми

    12 3 Отговор
    Чували ли сте за "декларирани офшорни фирми" и че " техните собственици трябва напълно да бъдат декларирани". Как се декларира собственик на декларирана офшорна фирма не е известно още, освен ,ако фирмата не е ликвидирана. Този умник преди време се изсили и каза, че "българският народ не е добитък" но ти ,умник, с всяко свое изказване показваш, че го смяташ за такъв.
  • 127 Последния Софиянец

    3 5 Отговор
    Привет от Лъвов мост, с Кирчо и Асенчо бачкаме извънредно!

    Коментиран от #144

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ПОРЕДНИЯТ ИЗМАМНИК

    10 6 Отговор
    Очи като на суринам ,Мазен като плъх, Крадлив като Орел и на този да му вярваш господи опази ни... МАЗНЬОК

    Коментиран от #135

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 и аз така

    8 10 Отговор
    Бандата на Румен в затвора!
  • 132 Гого

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо Радев":

    Е не е боко чекмедже ефенди, или пеевски приватизатора и крадец на ДПС и ахмед велики. Или шкембе воевода паспорт ефенди
  • 133 импийчмант

    7 3 Отговор
    ЗАЩО Е ТОЛКОВА НАИВЕН И ИЗПРОСТЯЛ НАШИЯ НАРОД.?????.ПОУКИТЕ ЗА НЕГО НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ И КАК СЛЯПО ВЯРВА НА ТИЯ ХИТРИ ТАРИКАТИ...МОЖЕ ЛИ ТОЯ НАРОД ДА Е ТОЛКОВА ЛЕСЕН ЗА МАНИПУЛИРАНЕ ,ЗАЩО СА ТОЛКОВА МНОГО ЛАПНИШАРАНИТЕ..
    Е МИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ,ПЛАЩАМЕ СИ ЗА ИЗПРОСТЯВАНЕТО И НАИВИТЕТА.
    ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРЯБВА ДА СА ЗАТВОРА ,КАКТО И СЪЗДАТЕЛЯ ИМ ,А НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ СА ТЯХ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ????????
    ЖАЛЪК НАРОД ,ЖАЛКА ДЪРЖАВА ...С ТАКЪВ НАРОД НА ТАКОВА НИ Е ДЕРЕДЖЕ .НАРОДА САМ СИ ГО ПРАВИ.
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ и всички мутри съд присъда ПАЗАРДЗИШКИ ЗАТВОР ЕФЕКТИВНО
  • 135 хамсал

    8 0 Отговор

    До коментар #129 от "ПОРЕДНИЯТ ИЗМАМНИК":

    "Очи като на суринам ," Мъжки, Суринам е държава в Африка! Има животинче сурикат, ако него си имал предвид!
  • 136 Гошо

    3 3 Отговор
    Нищо много съществено не може да стане, докато е замесен човешки фактор. Бедните си остават бедни, тълпи не виждам. 20 30 човека в град. 100 200 да са. ДПС, ГЕРБ, БСП, ДБ имат хиляди последователи.
  • 137 Бъбу

    7 1 Отговор
    Тези, Кирчо и кокорчо са от нагли, по нагли, най нагли. Колко трябва да е наивен човек за да им се довери и да гласува за тях, много наивен та чак глуповат.
  • 138 Нищо ново

    6 1 Отговор
    Преди 25 години когато от влизането в политиката все още не можеше така да се забогатее с много милиони, имаше и един друг "добронамерен български канадец" Майкъл Капустин, който също бе зарязал бизнес и кариера в Канада, за да дойде в България и да направи българите с обещания богати и щастливи, като тогава не им предлагаше партия и политика за да спре течовете и кражбите , а направо готов „финансов продукт“ с инвестиции в "Лайф чойс" , а пък по късно се разбра че е "международен аферист" и много българи които лековерно му повярваха съжаляваха че само са си загубили парите и надеждите...!!!
  • 139 Го4о

    5 3 Отговор
    Измамниците Кирчо Канадеца и ококорения Асанчо в ЗАТВОРА! Тези двамата лъжат на килограм, защото съда казва кой е за затвор!
  • 140 Който и да съм

    7 3 Отговор
    Пак старата песен!
    Крадецът вика, "дръжте крадеца"!
    Един, излъган от него казал - "Асен Василев е много умен измамник".
  • 141 Вида

    5 5 Отговор
    ГЕРБ ще спечели изборите и всички участници в протестите с присъди и глоби за хулиганство и подтикване към преврат! Хаджигенов, Бабикян и Минеков с доживотен затвор без право на замяна!
  • 142 костов

    3 1 Отговор
    ЗЕМЕДЕЛИЕТО ДАСЕ ОТНЕМЕ ОТ алчните ДПС
  • 143 Ставри

    4 0 Отговор
    И аз съм ЗА,затвора,но и за тези,които попълват декларации с невярно съдържание,никакви компромиси за никого!
  • 144 Tоследния Софиянец

    0 1 Отговор

    До коментар #127 от "Последния Софиянец":

    Аз и Кирчо се разбрахме ще ме прави министър на туризма!
  • 145 така е

    2 7 Отговор
    Браво момчета, затвор за кърлежите, които 12 години оглозгаха плътта на бедните българи. Продължаваме промяната.

    Коментиран от #152

  • 146 Избирател

    6 1 Отговор
    Докато клоуни като Тошко Йорданов и Мая Манолова се репчеха от трибуната на следващото провалено Народно събрание, хората на Радев сглобиха президентската партия на Кирчо и Кокорчо. С държавен ресурс. С участието на държавни чиновници. Това се нарича активно мероприятие за отвличане на вниманието. Димна завеса.
  • 147 Верно

    5 1 Отговор
    "Аз съм изненадан, че някои партии трябва да дадат санкция на ръководството, за да може техни членове да могат да си говорят с хора от други партии. Ние си говорим с хора, които сме намерили за смислени. Разговорите са чисто приятелски и на техническо ниво. Не са партийно ангажирани", каза Василев пред Нова.

    Той добави, че лично е провел разговор с Крум Зарков от БСП и с Мика Зайкова от "Има такъв народ", както и с други хора от партията на Трифонов.

    И това ако не е купуване на членска маса от други партии, здраве му кажи...

    Коментиран от #148

  • 148 БСП

    4 1 Отговор

    До коментар #147 от "Верно":

    Не водим преговори с "Продължаваме промяната". Това обяви в официална позиция по-рано днес Изпълнителното бюро на БСП.

    "Ние държим на прозрачността в политиката и години наред се борим срещу задкулисието. Единствени в 46-ото Народно събрание показахме как се водят принципни и публични преговори като поканихме всички на разговори пред медиите.

    Вчера Кирил Петков обяви, че води разговори с хора от БСП. Никой от легитимните органи на партията не знае за подобни разговори. Ако някой го прави от наше име, нека се знае, че не е упълномощаван за това. Както вече заявихме, ние сме отворени за диалог, но след изборите и по правила, принципно и публично", пише в позицията на ИБ на БСП.

    Коментиран от #149

  • 149 Харвардските

    4 1 Отговор

    До коментар #148 от "БСП":

    номера продължават.

    И няма да спрат никога.

    Измамниците винаги постъпват като измамници.
  • 150 Хи хи

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "гербав рев гали ухото":

    Че то и на Пеевски е регистрирана и декларирана 2013г и от тогава Пеевски никога НЕ е бил министър .Сега Асенчо е МОШЕНИК като Пеевски или Пеевски е ПОЧТЕН като Асенчо. А ,де !
  • 151 Аз Човек

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Вие от Агора сте си получите заслуженото Лъжци Мошеници Крадци Яко драпате за баницата като има глупци в БГ Вижте Чалгарите колко бързо се видя че не струват
  • 152 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    2 2 Отговор

    До коментар #145 от "така е":

    Измамници Доказани Кирка Върви в Канада да разправяш негативи за закони там но не смееш вилнееш тук с държавни пари ОПГ сте Асенчо Доказан крадец от Английският съд дошъл тук да мами глупци а Израелецът е дотам ли стигнахте А Спецът нарушител на бълг закони е нали за тези тарикати не важат Безсрамници
  • 153 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    1 2 Отговор
    Измамници Доказани Кирка Върви в Канада да разправяш негативи за закони там но не смееш вилнееш тук с държавни пари ОПГ сте Асенчо Доказан крадец от Английският съд дошъл тук да мами глупци а Израелецът е дотам ли стигнахте А Спецът нарушител на бълг закони е нали за тези тарикати не важат Безсрамници
  • 154 chi

    3 0 Отговор
    Много пъти сме ги слушали, тези обещания но не сме ги виждали...
  • 155 Асен Е и Кирка първо на вас

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    ДА СЕ ПРИЛОЖИ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН И НА СПЕЦИТА И ТОГАВА РАЗДАВАЙТЕ ПРАВОСЪДИЕ КАКВИ БЕЗОГЛЕДНИ МОШЕНИЦИ А ОТКЪДЕ ИМАТЕ ПАРИ ЗА КАМПАНИЯТА СИ А ХАЗАРТА ГОРКИЯТ БАНИЦАТА МНОГО МУ Е НУЖНА З ДЕЦА ИМА ЩЯЛ ДА ПОМАГА В ОБРАЗОВАНИЕТО Е ТАКА И СЛАВИ ОБРАЗОВА ЦЕЛИ ПОКОЛЕНИЯ
  • 156 Менгеле

    3 1 Отговор
    Кокорчо като един от крадците ще влезе в затвора като булка.
  • 157 хаха

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти последния глупак ли си, или май май си един от първите?!
  • 158 Навсякъде и в Евроком цитираха скъпия

    1 0 Отговор
    Навсякъде в Евроком тръбят скъпия ток на Мариците да се продава и така американците да спасяват а евтиния от зелените централи да остава при нас
  • 159 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    А бе тоя, Що постоянно изглежда , като ощастливен против волята си джендъркомуноид ...
  • 160 Тити

    0 0 Отговор
    Групировката ще ви разкъса живи.Статуквото се обединява за отпор.
  • 161 Предпоследния Софиянец

    0 0 Отговор
    Спиране на течовете и крадците в затвора!Каза човека откраднал интелектуална собственост и разминал затвора с извън съдебни договорки!!!Назначил гаджето си за шеф на НАП,нищо че и той завлякъл държавата!!!! Та внимавай Асене какво си пожелаваш ,да не идете с Кирчо и гаджето там преди другите,че сте си за там и тримата!!! И моля те приеми този съвет: Наговаряйте се с Кирчо какво да лъжете,че се опровергавате един друг,единия 8милд.,другия 2-3,последно колко се краде!!!!
  • 162 Кирчо и Асен

    0 0 Отговор
    Триумфално обикалят България,и днес бяха посрещнати от възторжена тълпа от три баби и едно куцо куче,но бързо се разтури седянката,че за едно и също излъгаха различно,ах-ах ,че и заедно бяха,смях!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове