Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 09:32 4 357 129

Провалът на служебния кабинет с ваксинациите е много тежък

  • любомир талев-
  • стойчо кацаров-
  • румен радев-
  • провал-
  • българия-
  • ваксини-
  • ваксинации-
  • загинали-
  • пандемия

Новият политически проект, лансиран от президентството, не успява да набере нужната подкрепа

Провалът на служебния кабинет с ваксинациите е много тежък - 1
Снимка: БГНЕС

Задължителното машинно гласуване бе въведено преждевременно. Съществува заплаха за законодателния процес. Провалът на служебния кабинет с ваксинациите е много тежък. Това заяви пред БГНЕС юристът и доктор по конституционно право Любомир Талев.

"Има заплаха за качеството на законодателния процес. Така наречените "партии на протеста" дойдоха със заявката да се спре законодателството на килограм, законодателството без оценка на въздействието. Това, което видяхме, особено в 45-тото Народно събрание, беше един потоп от законопроекти, които или нямаха оценки на въздействието или имаха изключително формален ефект на въздействието по страница и половина. Очевидно това говори, че не са изследвани вредите и ползите от даденият законопроект. Движим се основно по плоскостта на политическата целесъобразност",каза Талев.

Той изрази опасения относно машинното гласуване. "Прибързано се въведе задължителното машинно гласуване. Видяхме какви възможности за манипулации има. Видяхме как започна изборният ден юли месец с колко блокирани секции, докато Централната избирателна комисия все още пиеше кафе", иронично заяви юристът. За него, за да има Народно събрание, е важно да се състави и поддържа правителство, подкрепено от политическите сили, както и адекватно изработване и приемане на закони. "Като кандидат за народен представител ще работя за това да бъдат калкулирани вредите и ползите от всеки закон’’, допълни още той.

Коментирайки настоящата кризисна ситуация в страната, Любомир Талев заяви: "Трябва да се ускори ваксинацията. Служебното правителство съсипа плана за ваксинация. Другите държави разхлабват мерките, тук само малко над 20% са ваксинирани. Това е много тежък провал." Той е категоричен, че кабинетът "Борисов 3" бяха осигурили достатъчно ваксини за всички и тогава е имало по-голям процент желаещи да се ваксинират. "Тази криза ще се отрази на изборите. Виждаме спад на партиите на протеста. Новият политически проект, лансиран от президентството, не успява да набере нужната подкрепа. Кризите – здравна, енергийна и висока инфлация – тепърва ще се усетят през зимните месеци. Ако се състави някакво правителство, в което спечели служебният кабинет ще се очакват протести’’, заключи Любомир Талев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупости

    132 48 Отговор
    Абе какво ти е виновен кабинета , че българина отказва да се ваксинира , по-скоро са виновни ГЕРБ шайката които ни натресоха "астра зенека"-та !

    Коментиран от #23, #39, #81, #88, #119

  • 2 Провалът

    51 64 Отговор
    на масонското правителство е заради принудителните ваксинации и безумни мерки срещу насадената пландемия.
  • 3 MERS

    124 28 Отговор
    Когато хората не искат да се ваксинират защо да е провал?!
  • 4 3.14К

    120 28 Отговор
    Истерична герберска психопатия!
  • 5 Мекун

    52 114 Отговор
    Бездарието на Радев и неговата слабохарактерност, съвсем опропастиха държавата.
  • 6 очевидно

    109 20 Отговор
    Този юрист говори с яловите опорки на опг гроб

    Коментиран от #86, #122

  • 7 РАДЕВ ВЪН

    35 84 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИ
  • 8 Човека Коза

    39 41 Отговор
    Ковид е фарс провеждан по простата причина, да ни склонят да се боцнем с експериментален препарат с неясни (за простолюдието) последици за здравето.
  • 9 Раданч Татлъту

    20 42 Отговор
    Искаме си Бойко с жипката!🚙💨
    Само той ше ни спаси от вирусъ ,и ша ни напраи безсмъртни!☠🥳👍
  • 10 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    31 65 Отговор
    Е БРУТАЛНО, ЗАЕДНО С КОВИ КРИЗАТА ФАТМАЦИТЕ СЕ ДЪНЯТ ЯКО......РАДЕВ, ВРЕМЕ ДА...ОТЛИТАШ

    Коментиран от #96

  • 11 Грульо

    38 57 Отговор
    Вярно е за провала. Сужебния кабинет се издъни много яко пред народа предпочитайки да слуша изпълнява нарежданията на чужди и наши глобалисти, вместо на народа. :D

    Коментиран от #110

  • 12 Пепи

    30 61 Отговор
    Радевата банда освен да спира проекти, да прибира парите и да уволнява друго не може.
  • 13 ДЖИПМАН

    20 37 Отговор
    НА ХАМАКА В БАНКЯ СЪМ....ГЛЕДАМ ФАТМАЦИТЕ СМЕШНИЦИ КАК СЕ ПРОВАЛЯТ.....

    Коментиран от #65

  • 14 Лавренти

    56 13 Отговор
    Бко плаче има машини МВР следи за купен вот Боко плаче не може да фалшифицира ЦИК вече не под негова власт!
  • 15 РАДЕВ ВЪН

    22 48 Отговор
    ПИСНА НИ ОТ ТЕБ И ОТ ФАТМАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ
  • 16 Мунчо -зеления чорап

    21 42 Отговор
    е виновен,неговото правителство проспа 6 месеца.
  • 17 РАДЕВ СА СПИЧА

    11 37 Отговор
    КОВИТО ША МИ БИЕ ШУТА
  • 18 Проф Балик

    42 7 Отговор
    Първото уточнение, което трябва да се направи, е, че „ваксината“ не защитава и не предотвратява заразяването(вж. изявлението на министъра на здравеопазването Оливие Веран до Държавния съвет през април 2021 г.). Примерът на Израел, когото нашите власти са взели за образец, показва, че болниците и реанимациите са препълнени с ваксинирани хора! Днес Израел вече не се споменава!
    Проучване, публикувано в European Journal of Epidemiology на 30 септември 2021 г., потвърждава, че страните, в които процентът на ваксинираните е най-висок, имат по-голям брой случаи на Covid-19 на 1 милион жители (например Израел, Португалия, Исландия). Никога досега медицината не е налагала лечение или ваксинация, която да не работи (с изключение на рисковите пациенти, при които съотношението полза/риск е различно).

    Коментиран от #94, #111

  • 19 Вместо

    20 14 Отговор
    да си говорят глупости в така наречения кабинет, да се изясни на нацията срещу кого ще се изправи НАТО в нажежената международна обстановка?

    А до какво ще доведе това не е трудно да си представим. Не е трудно да си представим и в какви пепелища и руини ще бъде превърната
    Източна Европа.

    А президентът на България Румен Радев още ли има желание да ни обяснява че “Триморие” е икономически проект, както и какви големи ползи ще има за страната ни от него?!
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 24 Отговор
    МИЗЕРНИЦИ
    ФАЛИРАХТЕ
    ДЪРЖАВАТА
    УБИХТЕ
    ХОРАТА
  • 21 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    14 41 Отговор
    БАЦО ВРЪЩАЙ СА, ЧЕ ДО ГУША ЗАТЪНАХ В ЛА.....

    Коментиран от #64

  • 22 Прох Балик

    15 4 Отговор
    Това не би било драматично, ако тази практика не причинява сериозни, фатални, неприемливи и етично недопустими усложнения за всеки лекар, който ежедневно се бори за да излекува и облекчава пациентите. Практикуващите лекари все още вярват в Хипократовата клетва, която е била тяхно ръководство от векове и от която политиката ги принуждава да се отклонят. Основните принципи на клетвата като „primum non nocere“ (преди всичко не причинявай вреда), медицинска поверителност, свободно и информирано съгласие бяха отхвърлени.
    Както знаете, тази ваксина е в период на тестване, фаза 3-та от разработването на лекарства.
    Сега, когато тази фаза се задейства на глобално ниво, практикуващите лекари виждат появата на много усложнения. Към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) регистрира 26 523 смъртни случая, официално свързани с ваксината, и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи. Във Франция Националната агенция по лекарствата (ANSM) в доклада си от 16 септември 2021 г. съобщава за 22 559 тежки случая, сред които такива с летален изход. Много случаи остават нерегистрирани по различни причини.
  • 23 Алфа Вълкът

    3 20 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Астра Зенека е проблем при бременните жени, а пфайзера при млади мъже! Ако се стигне дотам да се ваксинирам ще избера Астра Зенека.
  • 24 Проф Балик

    18 7 Отговор
    Във Франция опитът на място, докладван от градски и болнични лекари, ясно показва увеличаването на усложненията, настъпващи в седмиците след ваксинация: много случаи на лицева парализа, миокардит и перикардит
    в ранните проследявания на ваксинацията; сърдечно-съдови усложнения (инфаркт, инсулт) при сравнително млади пациенти и не непременно при сърдечносъдов риск, много случаи на венозна тромбоза и белодробна емболия. Лекарите съобщават за чести случаи на високи тромбоцитни маркери, умора и влошаване на общото състояние, рязко при пациенти в напреднала възраст; ракови заболявания, които досега са били контролирани и потискани, са се върнали ударно след имунизацията, автоимунни заболявания, като полиартрит и тиреоидит излизат от контрол в седмиците след ваксинацията.
    ANSM посочва, че има „потвърдени индикации“ за миокардит и перикардит с ранен стадий след ваксинация с Comirnaty (Pfizer/BioNTech) и Moderna, без да се посочва точният брой пациенти и като се подценява патологията, а в същото време усложненията и последствията в дългосрочен план могат да бъдат сериозни.

    Коментиран от #93

  • 25 ФАТМАЦИ...КОВИТО ВИ СЪСИПВА

    15 32 Отговор
    НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ФАТМАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ
  • 26 Пак

    30 6 Отговор
    манипулации от поредния "компетент" ! А за периода преди служебното правителство , когато Ботокса официално посрещна 2 хладилни чанти с ваксини и лаенето на огън и жупел към българите от гологлавия легионер за смъртта им , чували и ковчези , жонглиране с числа и т.н. - нищо ? И никаква обективна информация нямаше , нито разясняване и план - хаос и грабене единствено !
  • 27 Гост

    15 20 Отговор
    Провала на всичките последни служебни правитества,не само с ваксинирането,а във всички свери е очеваден.Едно момче от Канада,доказано незаконен министър,ни обяснява как актовете му били стабилни и се опитва да манипулира хората,разбира се,само неграмотните.Цените,пълните болници... с едно нещо не успяха да се справят.

    Коментиран от #100

  • 28 ПСР

    28 3 Отговор
    Защо не е споменато,чий кандидат-депутатин е този гоподинин?
    Добре,че има машинно гласуване-иначе,както досега.В 20,01ч.,купища бюлетини се изсипват в урните,защото"нали знаете,кой съм аз!!!"-главно в по-малките населени места.Основни играчи в този процес-ГЕПП и ДПС,както винаги.
    Имунизацията му била провал...опорка на Боко.
    Че,хайде,накарайте тоз народ,да се имунизира!
    "Няма такъв вирус,ваксините чипират,5000 маймуни са измрели,всичко е пунта-мара,стаден имунитет,една съседка каза...."Хайде,стани депутатин,пък ги ваксинирай....демагог лъжлив.
  • 29 Проф Балик

    15 4 Отговор
    т началото на ваксинацията на възрастова група от 12 до 18 години в рамките на 3 месеца и половина са съобщени 206 случая на тежки нежелани реакции (включително смъртни случаи) с ваксината Comirnaty и 18 сериозни случая с Moderna. Това са млади хора, които не са били изложени на риск от тежка болест или смърт от Covid, но които вероятно ще имат последиците от ваксинацията за цял живот.
    През последните дни две тийнейджърки без рискови фактори са починали, а на едно дете е ампутиран крак 15 дни след ваксината.
    Това не е ли жертва, която обществото дава, и каква е цената, която трябва да плати? След колко смъртни случая на тийнейджъри бихте казали „СПРЕТЕ ваксинацията на млади хора, които нямат какво да спечелят, защото са с нисък риск от тежко боледуване и смърт от Covid-19?” При жените се наблюдават менструални нарушения, спонтанни аборти или смърт на плода в утробата по време на бременност.
  • 30 Откакто

    13 4 Отговор
    стартира ковид ПЛАН-демията и беше премахната дефиницията за епидемия всички в България ежедневно сме заливани с потоци от цифри, чиято цел е да ни убеди, че КОВИД е много „страшно заболяване“ и имаме препълнени болници с пациенти от КОВИД.

    Ето как се случват нещата: ОПЛ (общопрактикуващия лекар) докладва в РЗИ за всеки случай, който му изглежда, че е ОРЗ (остро-респираторно заболяване), потенциално заразно и т.н. Случаите докладвани от ОПЛ се трупат, докато в един момент не започнат да се вземат проби от гърлата, устите и т.н. на пациентите. Пробите се изпращат на вездесъщия НЦЗПБ (Национален център по заразно-паразитни болести) в София (разбирайте на Кантарджиев). След като се направи анализ на пробите се установяваше например, че преобладаващия причинител е Х1Н1 – свински грип или пък Грип Б – Виктория.

    Какво се случва днес?

    Гореописаният механизъм е част от Наредба издадена по Закона за здравето и действа перфектно днес – докладват си всеки случай, който им прилича или е ОРЗ от 01.10 до 01.04 на следващата година!

    Само че днес има една подробност… не са спрели изследванията.

    Коментиран от #31

  • 31 Запознат

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Откакто":

    Днес е ясно според тази действаща и задължителна за всеки лекар наредба, че:

    Всяко респираторно заболяване следва да се докладва с отчетна форма до РЗИ, ако не го направиш като ОПЛ си закононарушител. ОПЛ го правят автоматично от 21 г. до днес.
    В условията на обявен за циркулиращ главно COVID-19 , всяко остро-респираторно заболяване (ОРЗ) , по закон и наредба и даже по медицинска практика , се счита за Остро респираторно заболяване причинено от COVID-19.
    Днес съществуващата нормативна уредба, качена дори и в сайта на ИНФОРМАЦИОННО обслужване АД , която потвърждава, че: COVID-19 се установява с тест или при докладване по установения ред.

    Коментиран от #34

  • 32 Проф Балик

    14 2 Отговор
    Как става така, че Генералната дирекция по здравеопазване разрешава ваксинацията от първия триместър на бременността, когато данните за безопасността на ваксинирането на бременни жени са ограничени и непълни? Къде е принципът на предпазливостта?
    Всички тези усложнения се появяват рано след ваксинацията при хора без анамнеза, които водят нормален живот. Те се срещат и при спортисти, които бяха принудени да преустановят спорта след ваксинация, жертвайки кариерата си (Жереми Шарди (тенисист) и Кристоф Люметър (лекоатлет,трикратен европейски шампион) са най-известните примери). В същото време при групите неваксинирани хора без съпътстващи заболявания, няма смъртни случаи от Covid. Само при хората в риск „ваксината“ може да има известна защита.
    За съжаление тези усложнения преминават мълчаливо, те не стигат до хората, които вземат решения, или те не искат да ги видят. Тази драма, свързана с човешкото здраве ще се задълбочава с продължаване на ваксинациите и с вероятното умножаване на дозите. Изпитването на ваксина срещу H1N1 беше спряно за много по-малко усложнения.
    Нито една от задължителните ваксини не е причинила такива усложнения.
  • 33 КОВИИДИОТ

    5 7 Отговор
    СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ...И НАЙ ВЕЧЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.....
  • 34 Да обобщим:

    9 0 Отговор

    До коментар #31 от "Запознат":

    всеки случай, който е докладван от ОПЛ и/или лаборатория е регистриран като COVID-19, тоест докладваните от ОПЛ(общо-практикуващите лекари) – респираторни заболявания са COVID-19! И от лабораториите са COVID-19. Ето го крещящото несъответствие – пациентите отишли при общопрактикуващите лекари са болни от остро-респираторно заболяване, но тези от лабораториите не са! Те ходят в лабораториите, защото са изнудвани, за да могат да пътуват или за да си направят сертификата.

    В заключение: сумират се пациентите със симптоми, които не са изследвани с тези, които са безсимптомни и изследвани и така се генерира една бройка от 5 000+ случая, които се докладват в портала за коронавирус.

    Ето защо имаме несъответствие на докладваните реално болни случаи към броя на направите проби.
  • 35 ФАТМАЦИ ВЪН

    12 13 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИ......
  • 36 Проф Балик

    7 3 Отговор
    Който иска да е информиран, и да прочете цялото писмо на проф. Балик, източник:Списание 8

    Коментиран от #52

  • 37 д р Тодоров

    14 4 Отговор
    Броя на намерените положителни проби е не по голям от 1,2% от наистина направените , а установените ОРЗ в страната не са само COVID-19, както ни убеждават!

    Спазен е принципът, който се прилага от началото на ПЛАН-демията, че дяволът е в детайлите и затова когато ги познаваме, можем ясно да разобличим тези, които откровено ни лъжат всеки ден.

    В името на какво го правят? Дали самите те са наясно, че това е автогол и в тяхната врата?

    Но ние ще им поискаме сметка! Нямаме друг избор!

    И мислете, винаги мислете!

    Коментиран от #50

  • 38 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    а не е ли конституцията!?
  • 39 Гост

    6 21 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Слънчице, ако имаше капка мозък в главата, щеше да разбереш, че астра- зенека беше най-достъпна. Пфайзвр и Модерна имаше много малко производство. Цяла Великобритания се ваксинира с Астра-Зенека, и доста други страни, Не знам дали нямаше политика с оплюването и. Първо не беше подходяща за възрастни, после стана обратното, и т.н. Та бате ти Бойко и неговата шайка осигури ваксини за две Българии, одобрени от ЕС, и по цени на ЕС, ма за Ганьо не е измислено лекарство за простотията му.....

    Коментиран от #49, #53, #67

  • 40 КАЦАРОВ ПАК СА СПИЧА

    15 22 Отговор
    ПРОСПА ЦЯЛО ЛЯТО...СЕГА ЩЯЛ ДА НИ ЗАТВАРЯ....МЕРЗАВЦИ

    Коментиран от #44

  • 41 Васил

    12 13 Отговор
    Радев се провали тотално още в самото начало с назначаването на шефа на НАП Румен Спецов и продължи да трупа грешка след грешка в тежки моменти като този се вижда кой лидер става а то показа нагледно че не става и не му дреме колко хора са умрели за деня. Да се хилиш по цял ден по време на пандемия и да справиш обиколки по страната в такъв момент това си е чисто безумие. Като го гледам повтаря Борисов.
  • 42 Жики

    17 3 Отговор
    Който кабинет да дойде отровата, си е отрова. По лошо, че здрави мъже хукнаха да се бодат без причина, за да угодят на по велики сили с план. Повечето с ваксина, които познавам сега са болни и под карантина. Някой да отговори за какво ми е тогава отровата? Бях бокен, едва оцелях и ваксинираните и те така.
  • 43 Бамбука

    16 2 Отговор
    Доктор по конституционно право коментира ваксинацията на населението ! Очаквам доктор гинеколог да коментира конституционните промени и всичко да си дойде на мястото. Опс, да не забравим оня ресторантьор със мазната коса да коментира космоса. Все пак всеки със знанията си.
  • 44 Льольо

    8 2 Отговор

    До коментар #40 от "КАЦАРОВ ПАК СА СПИЧА":

    Лятото щеше да мяукаш-ама аз искам на морееее!
  • 45 МУНЧО КРАТУНЧО

    11 10 Отговор
    ЗАТВОРЯ ЛИ ДЪРЖАВАТА СЪМ....АУТ

    Коментиран от #61

  • 46 На кратко

    16 1 Отговор
    Дааааа интересно! Като си ваксинирам кучето винаги ме питат на колко тежи и на каква възраст е.За излишните хора това няма значение, защото дозата е сигурна и ефекта и също.
  • 47 ДОКТОРНАНЕУКИТЕ

    17 5 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ГЕРБЕРАСТ НА СРУТЕНАТА БАРИКАДА ГРАБ !

    Коментиран от #91

  • 48 123

    10 6 Отговор
    Правителството на ГЕРБ осигури на практика доста по голямо от необходимото количество ваксини . Останалото са предизборни шикалкавения . Нежеланието на населението да се ваксинира беше видно още в края на миналата година , а високият брой ваксинирани при Борисов бяха тези хора , които така или иначе бяха решили да се убодат , така че разяснителните кампании за останалите , както и подготовката за това че в някакъв момент някои дейности ще изискват зелен сертификат , трябваше да започне още при тях . Те не го направиха , а служебното правителство на ковид-скептика Радев , полегнало на високият си рейтинг , без да прави реално нищо , освен предизборна кампания , съвсем очаквано пренебрегна въпроса и продължи да се носи по течението . Хронологията е чудесен пример за причините да сме това което сме като народ и държава .
  • 49 глупости

    21 4 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    дрънкаш , знаем коя е майката на онази Майдел евродепутатка на опг ГРОБ работеща за астра зенека + това стана и скандал как така в цяла Европа може с фазер и модерна а тук имаше някакви бутикови мостри само за бокопомазаните от тях , това че Великобритания се е боцнала първоначално с астрата понеже е най-евтина нищо не значи слънчице гербаво :)))

    Коментиран от #66

  • 50 Иван

    16 4 Отговор

    До коментар #37 от "д р Тодоров":

    Браво Д-р Тодоров!

    Борбата с Ковид – 19 измамата е немилостно жестока!

    Дали ще доживеем да се спука балона Ковид -19 и всички измамници да си получат заслуженото?

    Политиците са бедствие за всички народи!

    А нашите са не само тАпи, но и най-пр0дажни!!!
  • 51 А бе

    9 1 Отговор
    докторе, а бе Талев, кажи си направо - искам си Бочкооо!
  • 52 Гост

    3 11 Отговор

    До коментар #36 от "Проф Балик":

    Списание 8 , това съседът от 8 стая ли е? Щото там (в 8 стая) са болните с тежка форма на шизофрения.....
    Теб има ли шанс да те изпишат скоро?
  • 53 Ха хо

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    Месечинке, ние помним: "Разминаването между поведението на България и останалите страни от ЕС доведе до ситуация, в която и медии, и опозиционни политици, и граждани в социалните мрежи търсят обяснение на факта: защо България е фаворизирала Astra Zeneca на фона на Moderna и Pfizer?

    Много хора в социалните мрежи обясняват това с факта, че дългогодишен изпълнителен директор на "Астра Зенека - България" е Зоя Паунова, а нейната дъщеря Ева Майдел евродепутат от ГЕРБ. Управляващите отричат тази връзка да има роля." Помним миличко, че отказахме дадените ни квоти за Пфайзер и Модерна и те бяха закупени от Нидерландия! А последните две бяха одобрени преди Астрата: България изостава от другите страни в Европейския съюз (ЕС) с темпа на ваксиниране срещу COVID-19 и основната причина за това е малкото количество доставяни ваксини.

    Причината за това пък е, че държавата е предпочела да поръча повече от ваксината, която все още не е одобрена. Други държави от ЕС обаче са поръчали достатъчно от всички видове ваксини и сега могат да ускорят кампанията по имунизиране.
    Вас гербавите трябва да ви блъскат с цитати от миналото за да видите какви нещастници сте: Засега разрешени за ползване в ЕС са два препрата – на Pfizer и на Moderna. Ако се разчита само на "сигурното", България ще получи по план до лятото на тази година ваксини, които ще са достатъчни за 750 хиляди души, което е само малко над 10 % от населението.

    Коментиран от #73

  • 54 И аз да питам

    13 4 Отговор
    При 83% ваксинирани в Холандия в момента в страната имат най-големият ръст на заболели от юли месец насам?

    Въпреки че “ваксинираните го карат по-леко”, болниците изнемогват и започва спиране на планови операции и т.н.

    Разбира се, виновни са отхлабените мерки, макар фашисткият сертификат да е наложен там.

    Та, нали трябваше 70% да се набодат, за да се отхлабят мерките и да живеят щастливи?!?

    Ние вярваме в науката!

    Видими резултати - от това повече здраве му кажи!

    Коментиран от #57, #102

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    стига страх
    депресия
    манипулирания
  • 56 Хаджи Генчо

    18 2 Отговор
    След като ваксинирането е доброволно, как може да се говори за провал? За да има провал значи целта е ВАКСИНИРАНЕ на всяка цена!
  • 57 Отговор

    9 2 Отговор

    До коментар #54 от "И аз да питам":

    Вирусът и препаратите представени за ваксина са целенасочена биологическа война, с цел съкращаване на населението и въвеждане на нови форми на контрол.

    Крайната цел на това мероприятие е да се заличат националните правителства и да управлява едно Световно правителство, но като гледам ние вече нямаме българско правителство, щом следваме безропотно безумните инструкции отвън.

    Коментиран от #85, #116

  • 58 Сценариста

    6 3 Отговор
    Всичко беше направено, за да се отврати електората от политическата система и да се премине към президентска република ала Лукашенко, Ердоганя, Рассия. Ама на нашия провинциален диктатор не му стига сакъла за толкова.

    Коментиран от #70

  • 59 няма провал

    12 4 Отговор
    Тази година преминаваме през вируса много по-леко. Твоа е успех, а не провал!
    Аман от продавачи на ваксини.
    Не е важно колко васки ще продадете, важно е хората да сда живи и здрави. Имаме ряазлични приоритети с вас.
  • 60 Има една

    7 2 Отговор
    друга схема, която очевидно не знаете. Ако сиропиран се разболее и отиде в болница:
    – не му правят тест (защото нямало смисъл);
    – не го приемат (освен, ако не е някакъв тежък случай);
    – предписват му лекарства и … в къщи;

    Така статистиката е както трябва! Тези 5% сиропирани и в болница са просто много тежки случаи.

    Поинтересувайте се от свои познати ще видите, че това е ежедневната практика!

    Коментиран от #62

  • 61 Авиодиспечер

    10 5 Отговор

    До коментар #45 от "МУНЧО КРАТУНЧО":

    Затворят,незатворят,дръжката на катапулта е дръпната вече,самальота е уцелен и пада.
  • 62 Ваксинираните

    11 3 Отговор

    До коментар #60 от "Има една":

    не стигат до Ковид отделение, те мрат бързо от инфаркти.

    Ще изгорят повече ваксинирани и то директно от ваксината, а починалите с вируса са просто хора починали ОТ заболяванията си, вирусът е просто катализатор, ако не този, ще е някой друг.

    В България за жалост хората са болни от какво ли не, а здравеопазването е на кота нула и се мре от какво ли не, а го пишат Ковид.

    Добре е, че процента оффце у нас, които отиват на е в таназия е най-малък…
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    бялата мафия
    бялата
    фарма
    нафия
    убива
    даже
    вземат
    органи
    от
    ЖИВИ
    ХОРА
    за

    донорство
  • 64 За сведение

    14 2 Отговор

    До коментар #21 от "МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА":

    Бацо ще си върне само откраднатата книга "Винету" в библиотеката. За при бай Ставри му трябва вазелин.
  • 65 Абе,

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "ДЖИПМАН":

    гледай,гледай,че бай Ставри те очаква...
  • 66 Гост

    2 9 Отговор

    До коментар #49 от "глупости":

    Милото ми глупавичко слънчице! Модерна и Пфайзер и Астра се разпределяха на квотен принцип от ЕС. Сестрата е много по-лесно за производство, лесна за транспортиране и съхранение, и много евтина. В началото целият СЕ зареди доста от нея, ма ти нали си ми глупавичък, и само Бойко ти е у главата. На мен ми е любопитно, кой ти е у г.ъзо?
  • 67 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    И ти си чист пример за това.
  • 68 Кабинетът

    13 2 Отговор
    Борисов не достави нужните ваксини, когато имаше желание за ваксиниране. А след това се оказа, че са договорили най-калпавите ваксини, с което саботираха процеса. Сократ да си пие отровата, няма нужда от апологии на доктори по трансцендентална конституция.
  • 69 МАФИЯ

    10 1 Отговор
    БОЙКО ЧЕСТИТТИКВИН ДЕН ХЕЛОУИН ПРАЗНИК НА ТИКВАТА
  • 70 А бе

    3 5 Отговор

    До коментар #58 от "Сценариста":

    А бе Мунчо - Р0ссия. До къде води дистанционното обучение !

    Коментиран от #90

  • 71 еха

    7 6 Отговор
    Не провал а ПОБЕДА на българските граждани , който казаха НЕ на американските господари.
  • 72 Фин

    5 4 Отговор
    А бе, денизчо, защо манипулираш хората?! Какво ти е виновен президента, че тъпият българин не желае да се ваксинира?!
  • 73 Гост

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "Ха хо":

    Верно си Хахо, в ЕС са одобрени и ваксината на Джонсън, България има(имаше) ваксини (от всичките) за няколко ваксинации. А шефа на Астра-зенека е втори братовчед на английската кралица, и затова е уредил цяла Великобритания да се боцне с нея! Тебе цитат няма да те спаси, трябва специализирано лечение, в клиника, и да редуват ток- студена вода, ток, и пак студена вода....

    Коментиран от #108

  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    не дай си БОЖЕ да серазболееш нямаш ли пари попаднеш на некадърни ДОКТОРИ края често е
    леталн
    смърт
    ХОРА умират по стълбища линейки пред блници пред кабинети
    корупциуя
    бялата
    мафия3
    убива
    ХОРА
  • 75 Радев

    0 9 Отговор
    Народе , строй се под моето вдигнато юмруче
  • 76 Мунчо Радев

    8 8 Отговор
    Пълен провал на служебното правителство
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 XYZ

    9 2 Отговор
    Няма истина в тази статия, само пропаганда!
    Не само, че няма отстъпление, но има "настървение" - по-бързо да се отървем от кожодерите на Бойко Борисов и компания !!!

    Коментиран от #87

  • 79 значи

    7 4 Отговор
    По0-малкото жертви и по-малкото болни е провал????
    И това защо?
    Защото не сте продали очакванмото количество инжекции ли??

    Коментиран от #82

  • 80 Centyrion

    9 4 Отговор
    Не намира за провал политиката на кабинета.Ваксини и центрове има ,но липсва желание в гражданите да се ваксинират.На сила не става и не може,това е процес на личен избор на свободни граждани.Вмушенията ,че са безотговорни не минават.Живота е техен,те решават какво и как.Има огромно недоверие по отношение на ваксините ,които намирам за напълно основателни!Това с тази изкуствено пусната зараза е най големият геноцид срещу човечеството.Ако Третият Райх беше успял,сега нямаше тези жалтурковци да си играят с живота ви.
  • 81 С почти

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    зорноволното налагане на ваксините и зелените удостоверения, откриха новия ловен сезон за будали.

    Сертифицират , класифицират хората на категории: първа-екстра категория е ваксиниран, второ качество–преболедувал с антитела, трето качество(шкАрто) -неваксинирани и закоравели антиваксъри.

    Закритите помещения и те са някои с изискване за зелен китап, някои не - подборен отстрел.

    Докога ще я караме все така, произволът на властите феноменален!
  • 82 Верно

    5 5 Отговор

    До коментар #79 от "значи":

    Зеленият сертификат изяде Зеления чорап.
  • 83 Стачка и да ги гоним - 7дни и 7нощи

    6 5 Отговор
    Радев не се интересува от нищо, той не иска избори, той се е впил във власта и даедно с канадеца и кокорчо ще обезкостят страната. Чухте ли, видяхте ли Кирчо кутринта по бтв. Той разказа приказка от хиляда и една нощ - пътува ли (забележете - 7дни и 7нощи) с Радев за Китай и дълго разговаряли и съставили план. Ето го планът в действие. Идва апокалиптична радева зима.
  • 84 Ангел лудия

    9 3 Отговор
    не е никакъв провал на Кабинета , тези ваксини са Еврейска измама , икуственно създаден и пуснато химическо оръжие
  • 85 ами

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "Отговор":

    Съгласен съм , но масово хората са обработени да не вярват на такива неща . Такъв план се е подготвя от много отдавна Кенеди не е бъл удобен за това са го отстранили , Новият световен ред не е нищо ново а стар проект който сега се прокарва , и Байдън е много удобен за това , свалиха Тръмп и всичко тръгна по мед и масло с проекта.най богатите ще управляват света , направете справка кой е собственик на ФЕД световната банка CDC големи медий европейски банки и т.н. А вие си говорете за Борисов Радев Петков и другите това са просто марионетки нищо не зависи от тях.
  • 86 До Лъжливите Радеви Тролове

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "очевидно":

    А ТИ Си Ялов Радевист Кой си ти че ще обиждаш както ти падне Платен Радевист Позор си за семейството си Яловият
  • 87 До Радевият Кожодер

    1 4 Отговор

    До коментар #78 от "XYZ":

    Я ВЪРВИ ТАКА ДА НАРИЧАШ МАЙКА СИ РАДЕВИСТ БЕЗОЧЛИВ ЛЪЖЕЦ СИ
  • 88 Срам!

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Това е пълно безобразие - на Радев частната армия от башибозук да коли, беси и мачка непокорната рая за зеления сертификат.

    Безотговорни и некомпетентни са службашите, умствено изостанали деbили, а Кацаров е пълен смешник, палячо, см0таняк, като РАДЕВ шушумингата.

    За една петилетка Радев е извършил "сериозна" трудова дейност като: 1 коремно, 10 лицеви опори, един паднал самолет, един потънал кораб. О, да - и чинно и безпрекословно изпълнение на волята на козяците в ущърб на националния интерес.

    Държавата му плаща сметките, а той си опъва гАзя гата на почивната станция Дондуков - фигуранта, зелен чорап.

    Коментиран от #95

  • 89 мнрт

    5 1 Отговор
    Още преди 2 седмици трябваше да обяви локдаун за 10 дена. С ваксини и сертификати само няма да стане. Ще има вълни всяка есен и края на зимата, трябва да се научим да живеем с вируса. Четете мненията на вирусолози и други специалисти! Вирусът няма да изчезне просто така. Дано поне локдауните да не са по цял месец, а за по- кратък срок.
  • 90 Генади

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "А бе":

    Не Р0ссия, а Гавана. И това О ли е или 0?
  • 91 До Срутеният Радевист

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "ДОКТОРНАНЕУКИТЕ":

    Ти така се радваш на кризите тук в България Все едно не жив ееш тук Браво Мразещият Радест Руши Граби Лъжи
  • 92 справедливост

    2 4 Отговор
    хеи...Радевата ...шаика се свормира...10 год.я подготвят...лъжци ...крадци...измамници...в настъпващата Радева зима... половината ще измреме...НО останалите...този път...ще ги удавиме в тяхната Алчност ...Безчовечност...Беззаконие...
  • 93 Опа

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Проф Балик":

    Много надълго на широко ни обясняваш нещата. Аз ще попитам нещо простичко. Защо именно в тази Франция спряха лекарските права на неваксинираните такива? Тоо Франция не знае какво е демокрацията, правото на работа и свободата? Всъщност, обясни ни така подробно и каква е разликата между свободията и свободата?
  • 94 Професоре

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "Проф Балик":

    Защо лъжеш? Заради такива като теб хората не вярват във ваксините. Добре, че не си се родил в средновековието. Няма такова изследване. Опровергай ме с линк!
  • 95 Народе

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "Срам!":

    Не трябваше да се поддавате на въдицата със сертификатите. Плашат и ви мачкат, а те това и искат - най добре се манипулира страхлив народ.

    Ако не сме единни и сплотени , а трябва да сме, няма да можем да спрем тези джендъри фашисти сатанисти.

    Не се ваксинирайте и не си продавайте душата на дявола.

    Останете си божии човеци!

    Господ Исус Христос с целият Български народ !

    Коментиран от #105

  • 96 Радев

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    А бе, аз тепърва долитам. Ще почакаш още 5 годинки. Ще ходя на свиждане и на Баце в ЦСЗ.
  • 97 Докато

    9 1 Отговор
    ни заливат с гръмки полицейски операции и проверка на поредната структура, тихо-мълком се завъртва поредната схема, а стоката, стоката и пазарът сме ние!

    Облъчват ни ежедневно със страх, а мълчат, за най-голямото безумие! Кое е това безумие ли?

    Над 90% от починалите в България са в следствие на сърдечно-съдови болести и ракови заболявания! В момента на тези хора е отказано лечение!

    Да чухте някой да се е загрижил за тях? Защо ли? Защото те вече са завоюван пазар.
    Да чухте някой да се е заинтересувал за последствията след прекараната зараза?

    Представете си сега обаче, каква е печалбата от тестове за 1 200 000 (един милион и двеста хиляди) деца, които ще бъдат принудени да се тестват осем пъти минимум в месеца. Един такъв тест струва около 80 ст., но ще бъде закупен от държавата за поне десет пъти по-висока цена!
    Сещате се, че тази висока цена я плащаме всички ние, а определени тарикати, пълнят джобовете си за наша сметка!

    Цялата схема е добре подплатена с огромна доза страх! В схемата по насаждане на страх се включиха анализатори, математици и всякакви удобни говорители!
  • 98 Абе

    8 0 Отговор
    стига се излагахте по тези медии! Първо ПП не е президентски проект, а на Прокопиев и кръга капитал! Колко хора ще ИЗЛЪЖАТ, ще се види на изборите! Този проект не дърпа от електората на герб, защото той е на своят минимум от 100-150 хил.! Останалите са част от администрацията и от фирмите строители, облажващите се от хилядите схеми! Сега в администрацията и тези фирми се води яростна пропаганда, че ако не гласуват за "нашите" (герб) ще останат без работа! Проекта ПП събира електорат от останалите партии! Целта е да съберат най много от ИТН! Затова и беше масовата пропаганда на всички медии под контрол на Прокопиев, както и стотиците калинки, журналисти и общественици под контрол на кръга капитал под една или друга форма! Дали са успели, ще се види на изборите! В един момент обаче ПП, ще ги обединят с ДБ! Това са проекти от едно котило! От БСП, ще вземат сравнително малко гласове, тъй като и те са близко до своят минимум! Най потърпевши ще са ИТН, ДБ и ИБГНИ! Като ИБГНИ няма да влязат! ДБ, колкото и да паднат, е преливане от "наши в наши" (от ДБ в ПП)! Герб ще изчезне, когато някой направи правителство, намали администрацията наполовина и изхвърли калинките от нея, както и да спре схемите на строителните фирми! След тези действия, на избори, ГЕРБ ще е на прага и съдба като НДСВ и СДС! До тогава, Герб ще е фактор с голям процент, поради ниската избирателна активност, но без шанс да прави каквото и да е! Въпросът е какво различно може да очаква българинът, съ

    Коментиран от #99

  • 99 Продължение

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Абе":

    Въпросът е какво различно може да очаква българинът, със замяната на Доган с Прокопиев! Нови схеми с нови фирми! Нови калинки по администрации и институции на страната! Всичко това ще е ново! За народа обаче, всичко ще е по старому! Краден и лъган!

    Коментиран от #103

  • 100 111

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Пише се с-Ф-ера, сФера, запомни! Навсякъде си го написал с В!
  • 101 Просветен илюминат

    6 1 Отговор
    Статията защо германците не искат да се ваксинират също показва,че хората не са толкова глупави и луди да се инжектират с нещо така бързо създадено и пуснато в употреба.
    Отделно мерките са повече от противоречиви и налагат контрол и страх,а това не е никак здравословно също.
    Да не говорим и за липсата на доказателство за вируса не само тук,а по света,както и нито едно съществено обяснение от ползата на маските спрямо вредите от тях.
    Лъжата и манипулацията почва да губи силата си с всеки изминал ден и жертвите са инжектираните.
  • 102 123

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "И аз да питам":

    Само че средната смъртност в Холандия за последните 7дни е 12 души при население от 20 милиона , а у нас е 126 при население от 7 милиона . Можеш много лесно да го провериш

    Коментиран от #106

  • 103 Просветен илюминат

    6 0 Отговор

    До коментар #99 от "Продължение":

    А какво различно се предлага за да очаква?
    Играта има едни и същи правила по цял свят,само от време на време за да се заблуди стадото правят избори за подмяна на играчите.
    Пирамидална структура на управление има навсякъде и кой е отдолу в основата?
    Докато не свалим сами тези,които носим слушаме и следваме промяна няма да има.

    Коментиран от #109

  • 104 Смех

    1 0 Отговор
    Готови ли сте за война?
  • 105 Просветен илюминат

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Народе":

    Прав си,липсва обединение и подкрепа,но това не е само сега за Ковида.
    Именно ние сега като най-непослушните в инжектирането ще покажем на света в каква лъжа ни вкараха за вируса и след това с инфекциите наречени ваксини.
  • 106 Германия:

    4 0 Отговор

    До коментар #102 от "123":

    В МОМЕНТА RKI наблюдава нарастващ брой пробиви във ваксинацията.

    В момента има почти 100 000 пробиви във ваксинацията сред напълно ваксинирани хора в Германия и тенденцията се увеличава. RKI публикува последните данни.

    Последният седмичен доклад на RKI показа, че ваксинираните хора също могат да развият тежък курс на корона. Докладът вижда нарастващ брой пробиви във ваксинацията.

    До момента са регистрирани 95 487 от тях – и тенденцията се засилва.

    Пробивите във ваксинацията са коронарни инфекции с клинични симптоми при напълно ваксинирани хора, които са били открити чрез PCR тест или изолиране на патоген.

    Коментиран от #107

  • 107 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #106 от "Германия:":

    Отдавна споделях информация,че ваксината създава повече проблеми и токсини в човека и го заболява отколкото да го предпазва.
    Това го казаха хора специалисти,които не лъжат и не вземат пари както нашите професори тук.
  • 108 Ха хо

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Скимти, скимти:"На изричен въпрос България отказвала ли е възможни по-големи квоти за поръчки, каквато е картината при "Пфайзер/БиоНТех" и "Модерна", здравният министър не отговори. Той не отговори и дали тези непоръчани количества са преразпределени между други страни-членки."."Българското правителство упорито отрича да има вина за малкия брой ваксинирани. България е на последно място в ЕС като темпо на ваксинация - процентът е над два пъти по-нисък от средното за ЕС. Кабинетът отрича да е направил грешки при поръчката на различните видове ваксини, твърди, че няма договори с компаниите-производители, и че вземаните решения за преразпределяне на количества не зависели от България. На днешната пресконференция на НОЩ здравният министър Костадин Ангелов отново заяви същото. " Това са фактите-при Баце бяхме последни по ваксиниране и първи по смъртност! Не предлагай на хората процедури, през които си минал! Виждаш, че при теб нямат резултат!
  • 109 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "Просветен илюминат":

    когато ти се предлага същото, не го подкрепяй! Народа трябва да осъзнае, че в него е силата! Той избира! Той може и да сваля! Едно силно гражданско общество, може да се бори с всичко! Липсата на такова, води до живот като в нашата страна! Олигарси разпределят територията, държат народа ниско образован, защото така по лесно го лъжат в "добрите намерения" към него! Силното гражданско общество, не оставя не правдата да властва, а още по малко някой да си прави проекти и да деребейства! Докато народа не поумнее, все ще е лъган и ще обслужва някой!

    Коментиран от #112, #114

  • 110 Гошо

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Грульо":

    И какво казва народа ,я ни кажи
  • 111 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Проф Балик":

    Някога да е имало пандемия за която да няма лекарство и да има налагане на ваксини?
    Няма лекарство,а има оздравели и изписани.
    Е как ги излекувахте,а повечето умират?
    Нещата ме се представят нормално и професионално.
    Голяма каша стана и нещо плана почва да върви смело към провал.
  • 112 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #109 от "Ами":

    Отдавна съм поел отговорност и не го подкрепям.
    Пиша го за пореден път.
    Над 25г съм теглил една майна на системата и никой освен себе си не издържам.
    За това не ползвам лекарства и доктори,след като толкова години се справям сам значи има начин.
    Като не иска човек намира причина.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Просветен илюминат

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Ами":

    Радвам се,че споделяш това и те подкрепям.
  • 115 ПАК ГИ ПИШЕШ

    2 3 Отговор
    ЕДНИ. През последната седмица до преди ТУЛУПА да каже, че ВАКСИНИТЕ са били с изтекъл срок
    СЕ ВАКСИНИРАХА по 25 30 000.това ли е не справяне. БИБИТКО НА СЪД.
  • 116 Просветен илюминат

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Отговор":

    Отдавна слугите като нашите политици са само пионки и сега след като си свършат своето задължение ще бъдат неприятно изненадани,защото все още си мислят,че ще е все така,а на тези на които изпълняват заповедите хич не им пука за тях.
    Тогава ще го ядат намазан.
  • 117 ФАТМАЦИ ВЪН

    5 2 Отговор
    И ХВАЩАЙТЕ...ГОРАТА

    Коментиран от #118

  • 118 Хванали са я

    2 2 Отговор

    До коментар #117 от "ФАТМАЦИ ВЪН":

    Фатмака дори в Банкя не се свърта, а обикаля по знайни и незнайни села в горите тилилейски! 😃
  • 119 Умници

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Преди борисов виновен Сега народа виновен всичко лошо в европа и българия виновен е борисов На този тъпанари ако можеше акъл с фунния да се налее щеше да. е хубаво Неноможе
  • 120 hahaha

    4 3 Отговор
    и след 1000 години пак ще се оправдават с ББ и герб

    Коментиран от #121

  • 121 След

    4 2 Отговор

    До коментар #120 от "hahaha":

    такава съсипия, кражби и лъжи, е нормално години наред, да му берем плодовете на кражбите!
  • 122 Видно е

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "очевидно":

    В българия всичко е наред Цените на хр стоки парно вода електричество са стабилни Народа е щаслив и доволен Но до кога Хубаво че дпс отпуска на пенсионерите 120 лв
  • 123 продал на герб

    3 3 Отговор
    кой е драскача на това може би добре платен от някое чекмедже ,
  • 124 Чичо

    1 4 Отговор
    Никой кабинет не мой ма накара да си ударя хамериканския чип
  • 125 Тра-ла-ла

    2 2 Отговор
    Провалиха се! Да връщат парите на лобистите!
  • 126 шишо

    3 3 Отговор
    на фатмака малко му остана
  • 127 Умен

    1 1 Отговор
    Добро утро.
  • 128 Умен

    2 1 Отговор
    За много няма утро.
  • 129 Денис, Дежурния Маниполатор и лъжец!!

    1 0 Отговор
    Днес е на Първа линия!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове