Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 13:06 3 249 72

Радев във Видин: Грозно е да се експлоатират усилията на медиците за политически цели

  • румен радев-
  • медици-
  • видин

Част от санитарите се оплакаха от липса на пари за работа на първа линия

Радев във Видин: Грозно е да се експлоатират усилията на медиците за политически цели - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев пристигна във Видин заради проблемите в болницата и твърденията на част от персонала, че не получават полагащите им се пари за работа на първа линия. Той добави, че ще се извърши проверка от Министерството на здравеопазването.

"Поздравявам лекарите и медицинските сестри за всеотдайните усилия, които полагат да спасяват човешки живот в изключително тежка ситуация. Грозно е да се експлоатират техните усилия в тази ситуация за преследване на дребни политически цели", каза Радев, който се е запознал със случая от COVID отделението на болницата в града.

Според част от санитарите парите не са стигали в пълен размер до тях по време на работата им на първа линия.

Ръководството на болницата пък отрече да има проблеми по-рано през деня.

Клип, качен в социалните мрежи, показа скандални кадри на пациенти без дрехи и липса на персонал в отделението.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    10 14 Отговор
    С петте санта на затвор
  • 2 Бони М

    41 26 Отговор
    Радев трябва да освободи Северозапада от ГЕРБ-ДПС робство.

    Коментиран от #43

  • 3 Имунолог

    22 42 Отговор
    Който няма зелен сертификат, да си седи в къщи. Във Австрия и Италия е така.

    Коментиран от #25, #26, #28

  • 4 ГЕРБ

    30 22 Отговор
    Бою Я вземе 600 хил гласа я не, ма Румен ще вземе милион и 600 хил и може да продължи да мачка чекмежетата и саковете дорде стигнат при Ставри
  • 5 СПЯЩИЯ ДО ПАЧКИ

    25 18 Отговор
    Грозно е да ме изтипосват как спя, а до мен част от открадната плячката в чекмеджето.
  • 6 Смех

    21 18 Отговор
    A вие какво правите бе... АЕ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ ДО СЕГА СЪС ТИЯ ФАШИСТКИ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ...

    И ПАК ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН ЩЕ ТЪРЧИ КАКТО ЗА БОЙКО ТАКА И ЗА ТЕБ ДА ГЛСУВА...
  • 7 Христо Иванов от ДБ

    18 5 Отговор
    Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация. Затова снимките са важни, а не за да се занимаваме с мръсното бельо на един български гражданин. Бойко Борисов няма обяснение за тези снимки, а българската прокуратура отказва да направи смислено разследване на тази фактология", добави още Иванов.
    Той се включи от входа на премиерската вила в Бояна и посочи, че е избрал това място, за да могат зрителите да си представят как вътре влизат неидентифицирани дами и носят торби с пари и кюлчета, а вероятно и с оръжие.
    "Обяснението на Бойко Борисов, което той даде след първоначалната порция от снимки беше, че тук се случвали събранията на партия ГЕРБ и някой притичал до спалнята и организирал тази сценка и я заснел. После обяснението се промени и пред един немски вестник описа история как Мата Хари, както той я нарече, издебнала момент, в който той е отсъствал, донесла тези пари, нащракала ги и по този начин тези снимки са се появили. Само че това не пасва", посочи още лидерът на "Да, България"

    Коментиран от #9

  • 8 Българин

    20 16 Отговор
    Грозно е български офицер да се продаде на Блядостан!!!
  • 9 Борисов коментира снимките

    8 13 Отговор

    До коментар #7 от "Христо Иванов от ДБ":

    Най после премиера Борисов коментира излезлите вчера снимки от неговата спалня - Борисов бесен: Жалко, гнусно, подло - гледат кой как прави секс и готвят чудовищна далавера! ВИДЕО

    ​​​​​​​Ей, Христо, харвардците те издухаха, а при демокрация по Радевски основен изпълнител е Бойко Рашков, заяви лидерът на ГЕРБ. Докато се занимават с глупости, с моите чекмеджета и кой по какъв начин прави секс (това си е моя работа) външния дълг расте.

     Борисов се обърна и към лидера на ДБ Христо Иванов - "Ей , Христо, харвардците те издухаха - и от картата няма да те има.

    Жалко, гнусно, подло - не ти отива с Черепа и с ортаците на Радев.

    Обръщам се към Христо Иванов, защото ми е бил вицепремиер и коалиционен партньор." 

    Коментиран от #21, #23, #50

  • 10 айдеее

    23 12 Отговор
    изчезни бе чорап - с теб и тиквите съм приключил.
  • 11 Промяната

    20 31 Отговор
    Цялата ми фамилия ще гласува за Радев - успех .

    Коментиран от #19

  • 12 бастунаки

    7 6 Отговор
    Ти ли го казваш?
  • 13 Радев

    8 2 Отговор
    Питай за болницата в Кула,,
  • 14 Хомосапиенс

    18 12 Отговор
    Тиа от BTV как го прецакаха Мунчо Тамън се беше изтипосал да дръпне на дълга реч и те му спряха ефирното време.
  • 15 Става страшно

    8 9 Отговор
    Ивайло Мирчев: Във Велико Търново се купуват гласове по 200 лева
    Ивайло Мирчев от “Демократична България” обяви, че купуването на гласове в района на Велико Търново вече струва средно 200 лв. Това са част от наблюденията в областта, в която съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов се изправи срещу Делян Пеевски за изборите на 14 ноември.
    “Във Велико Търново наблюдаваме купуване на гласове. Част от бизнеса във Велико Търново се държи от няколко души, свързани с ГЕРБ и ДПС. Покупката на гласове частично е насочена към работещите във фирмите на бизнесмени от тази орбита. Предлагат се 200 лв. за купуване на глас и офертата е отворена към всички граждани в областта”, каза той в предаването “Въпросите”.

    Коментиран от #18, #63

  • 16 Глупендерите

    12 23 Отговор
    и антиваксърите ще гласуват за Радев, а интелигентните и мислещи хора за Герджиков. Сега ще разберем кои са повече в България и защо сме изчезващ народ
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    7 13 Отговор

    До коментар #15 от "Става страшно":

    Приятели! На тези избори аз съм малко разочарован! Помните на изборите на 4 април ви информирах как си направих 200 бондака като купувах гласове за ГЕРБ в махалите и гетото в Търново. На тези избори правилата се промениха. Както казва Мирчев от ДБ местния бизнес се държи по равно от ГЕРБ и ДПС и се купува направо във фабриките , заводите и заведенията. Млекоцентрала ЛАКТИМА БАЛКАН се държи от брата на убития бивш сив кардинал на ГЕРБ в града Петър Христов -Димитър Манолов. Той държи в града също пицарии Бианко и нощните клубове Джак и Органза. Направо дава на всички негови работници в млекоцентралата и всички негови служители в пицариите и нощните клубове по 200 лева към заплатите за глас за ГЕРБ. Тази покупка на гласове не може да бъде хваната от Рашков. Бившия депутат от ДПС Хасан Хаджихасан държи най голямата дискотека в града Планета Пайнер и няколко строителни фирми които печелят поръчките в града. В Пайнера раздава като бонус също по 200 лева на целия си персонал и на всички охранители от фирмата която охранява дискотеката. На работниците си от строителните фирми също. За гласове за ДПС. Така че гласовете в нашия град са разпределени между ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #64

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Миризлив пор

    11 8 Отговор
    Е какво му е на отделението? Нали трябва да се върнем към нормалността? Нали имало вирус ама то било нещо като грип, нищо страшно, като бяха забранени масови сбирки той прави митинг на Шипка и се обяви за репресиран?. Сега какво се е затъжил за отделението което според него не трябва да съществува?
  • 21 Дааааа

    12 11 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов коментира снимките":

    Новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов показва няколко неща:

    1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

    2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.

    3. Пускането на порции на компромати за Борисов има за цел както да подгрява неговата зависимост, така и да оформя политическия пейзаж, включително в полза на мнимите му противници, отглеждани внимателно от задкулисието докато дойде момент да го заместят.

    4. За Борисов алтернативата извън властта е или смърт, или затвор. Задкулисието ще позволи Борисов да си тръгне жив от властта (макар да не управлява от няколко месеца политическият му потенциал все ще не е изчерпан) само ако реши да го остави в ръцете на правосъдието, за което основания ще се намерят много. Борисов знае това и затова е готов да се бори за оцеляването си по всякакъв начин.
  • 22 Радев кво става

    16 15 Отговор
    Рашков защо ходи на срещи с милиардера на ДПС, Фуат Гювен?
    През него ли ще изпирате откраднатите пари от спрените проекти и новите дългове?
  • 23 Стойко

    15 7 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов коментира снимките":

    Тиква, клета ми тиква! Какъв жалък и трагичен край на един крадец, мутра, двуличник, политически измамник и безскрупулен лъжец! Да бъде показан на цяла България проснат като разплут тулуп! Колкото и милиарди да открадна от народа , никой не би искал да е на твое място! Защото достойнството, морала и доброто име са незаменими! Да ти като всички " имаш своите естествени нужди " както бе заявил след първите снимки , но да бъдеш толкова жестоко показан в истинската си същност е зловещо и кошмарно! Да, бил си със стотици високо платени така наречени плеймейтки срещу 5 хиляди на вечер които пред охраната на НСО си представял като журналистки. Но обикновените отрудени хорица може и да не са били и никога да не бъдат но са с чиста съвест и запазено достойнство! За тях има ясно утро и чиста роса по тревата! Бойко , замини си от България сам- недей да свършваш като Саддам!

    Коментиран от #53

  • 24 Хомосапиенс

    18 13 Отговор
    Аз отивам да гласувам за Луна а Радев да го дух..а

    Коментиран от #30

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 изчезни бе

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Имунолог":

    Ще си седя разбира се. Живота ми е по ценен от на такива като теб, с промити кратуни. Вие ще щъкате, две три години и това ще ви и бъде. - ха ха ха кой се нахакал, нахакал - да си мислил овчи
  • 27 Румен Радев

    9 6 Отговор
    Аз поставих малкия презерватив и пачките и кюлчетата с дрона си в чекмеджето на Бойко в Бояна !
  • 28 Факт

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Имунолог":

    Тука ни е австрия ни италия!Фашистки държави!
  • 29 нннн

    11 13 Отговор
    А най- грозен е Здравният фашизъм , наложен ни от натовския генерал.
  • 30 Така

    10 9 Отговор

    До коментар #24 от "Хомосапиенс":

    правиш услуга на опг ГРОБ и професор гербаджиков който ще ти наложи пълен локдаун и ще върне НОЩ , но балъкът си е балък немога да ти помогна хахахаха

    Коментиран от #35

  • 31 Патриот

    14 13 Отговор
    Десовия да каже защо бяга от дебат. Крие се от Копейкин, Сидеров и Луна, а за дебат с Герджиков и Панов да не говорим...
  • 32 Клоуна ББ

    8 9 Отговор
    Мвр по закон има право да извършва превенция
    когато смятат че може да бъде извършено престъпление..така че мутрите от герб са спрат да пораждат съмнения просто

    Коментиран от #66

  • 33 Bar

    13 12 Отговор
    Нищо що е произлязло или подкрепено от БКП, не е довело добро за България. Радев не прави изключение. БСП така и не се разграничи и не се извини на народа за Народния съд, за лагерите, за атентата в Св. Неделя. Наглост и позор за тези българоубийци
  • 34 Предател

    9 6 Отговор
    Грозно е да въведеш във заблуда седем милиона български граждани, за продаваш ДНК-то им на ШАРЛАТАНИ!!!, за да ги ТРАКЕ(следят)!!! На предишните избори си дадох ГЛАСА за ПОСЛЕДНО!!!! Аз ИЗЛИЗАМ от ПОРОЧНАТА НЕОЛИБЕРАЛНА “ПРЕДСТАВИТЕЛНА” избирателна система, гадяща се на ОБЩАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ и ТЕРОР над всички български граждани!!!! АЗ, НЯМА ДА ЛЕГИТИМИРАМ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ НА СВЕТОВНИТЕ ФАШИСТИ!!!! ЩЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА СЕ БОРЯ!!!!
  • 35 Хомосапиенс

    4 4 Отговор

    До коментар #30 от "Така":

    А ти се научи да пишеш правилно.
  • 36 Кокал

    16 13 Отговор
    А Радев не политизираше ли преди 2 години от Шипка.? Бая помия изговори но с неговите камани по неговата картуна
  • 37 Глупаци

    12 8 Отговор
    Само не разбрах Мунчо Чий го диреше там.
  • 38 егати медиите

    18 12 Отговор
    Факти защо не пишете, че Радев и съветника му Узунов са членове на масонски ложа? Снимките са много лесни за откриване. Снимките на Борисов веднага публикувахте.

    Коментиран от #48

  • 39 Абсурдна държава

    12 12 Отговор
    Грозно е държавата ни да бъде представлявана от слуга на Путин!
  • 40 📌🇧🇬

    7 8 Отговор
    📌🏴‍☠️:) Президента Радев когато и да уволни М.З., Кацаров, ( ИТН - антиваксъри ) ще е късно!
  • 41 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 9 Отговор
    Също толкова грозно е да въвеждаш зелени сертификати заради лична изгода!
    Предател!
  • 42 ПЕНСИОНЕР

    12 11 Отговор
    Северозапада щеэ просперира само тогава когато се освободят от наличието на ГЕРБ И ДПС .Това ще се случи ако се вразумят и отидат да гласуват срещу тях .
  • 43 Ама

    13 12 Отговор

    До коментар #2 от "Бони М":

    Защо спряха "Хемус".Така сега, кой знае колко време Северна България ще си стои изолирана.Лъжат,че има нещо нередно.ББ на ръба на закона строеше,ама строеше.Щом ви е кеф да вървите срещу своите интереси, вървете.Комунистите,ако беше лесно щяха да я построят.Ама не я построиха.Пък Бойко Борисов такъв ,онакъв,ама строеше.Тези уж не крадат,ама и пари няма, и магистрала няма.Как тъй става?!

    Коментиран от #69

  • 44 Гнус

    11 6 Отговор
    Никога в живота си не съм се чувствал толкова грозно предаден, като от това лице. Такова лицемерие никога не се прощава!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГЕРБ

    4 6 Отговор
    Гаден просД селяндур страхливец подляр
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ГЕРБ

    11 8 Отговор
    АЛООО ФАКТИ ЗАЩО НЕ ПОБЛИКУВАТЕ ПОЛУ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА УЗУНОВ В МАСОНСКАТА ЛОЖА В ПЛОВДИВ МАЙ НЕ ВИ СТИСКА МРЪСНИ ПОДЛОГИ
  • 50 Новите снимки

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов коментира снимките":

    Вече ме убедиха, че Мата Хари не е жена. На следващите може да има и някой кмет
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пълни простоти

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "Стойко":

    Стойко,къде на снимките видя лицето на ББ ?!Къде до шкафчето видя ББ?! Аз съм на 50+,но мога по-добре да ти ги изфабрикувам.Пък с фотошоп,мога да се направя..., на колко години искаш да се направя да изглеждам.Пък и какво лошо има човек да прави секс.Много си е хубаво даже.И то безопасен секс.Абе...тези продължават с фойерверките и пиратките,ама и много камилчета ,бе брат!!! Новите партии били заченат със злоба,износени с омраза и затова нищо не можа да се роди 45 и 46 парламент.Сега са в очакване под кривата круша.
  • 54 гроажданин

    3 2 Отговор
    Това което е качено в социалните мрежи да бъде проверено и ако не отговаря на реалното и злепоставя ръководството ДА БЪДАТ ИЗДИРЕНИ ИНИЦАТОРИТЕ И ПОДВЕДЕНИ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ .Не допустимо е тежката обстановка при която се трудят медицинските служители да се политизира и използват от дадена политическа сила .Ако има воля прокуратурата в лицето на безпристрастния Гешев ще се самосезират .
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Оставка

    9 5 Отговор
    Безсрамник и наглец! Разби държавата, потопи я в блато, умираме от глад и продължава да мачка за още власт. Слушайки го, си личи не може да говори, само наизустени фрази и то мъчително. Санитарките разговаряха естествено, а той не може!
  • 57 ковид

    7 4 Отговор
    Радеф като не плаща на медиците да слагат белите престилки с Кацаров и да отиват да помагат като санитари
  • 58 съд

    4 2 Отговор
    Имало ли е нареждания от директори на болници към своите служители по хигиена да ѝм чистят скъпите возила?
  • 59 Алфа Вълкът

    6 5 Отговор
    Много е лицемерно когато ти си отговорен за състоянието на държавата да обвиняваш друг, че се възползва от некомпетентността ти!
  • 60 Ю.кортес

    5 5 Отговор
    Кауна твърдеше че нямало вирус
  • 61 Тиквето

    1 3 Отговор
    Казал съм ви ! От сутрин за вечер да плюете тоя Радев.Малко ли хора имаме ? Деси миризливата ,Биков истерика и Жоро тръбата.Мачкайте го тоя да му е.а майката.
  • 62 Дебил

    1 2 Отговор
    Експлоатират не медиците, а опитните мишки. Ако ваксините бяха добри производителите щяха да носят отговорност за заразяване и смърт на ваксинирани.А може да го направят агитиращите медици или държавата?
  • 63 Дебил

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Става страшно":

    Отиди в Австрия или Италия!
  • 64 Герб ПобедаБойко Идвай

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    ЕЙ ЛЪЖЕЦ А ЗАЩО НЕ ВИЖДАШ 12 КЛОЗЕТА КАК КУПУВА ГЛАСОВЕ ЗА РАДЕВ С РЕПРЕСИИ ЗАПЛАХИ ШАНТАЖИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦА 12 КЛОЗЕТА МУТРА ОТ БКП КУПУВА С ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ ГЛАСОВЕ ЗА РАДЕВ ТОВА ВИЖДАШ ЛИ
  • 65 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    НА КОГО СЕ ОПЛАКВАТ??? ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛИШИЛО ГИ ОТ ПАРИ Е НА РУМЕНИЯ ПЪПЕШ С УШИ !?!?!?!?!?
  • 66 До Радевите Мразещи България

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Клоуна ББ":

    ПО ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ СЕГАШНИТЕ ИМА ЛИ ОВЪЛЧЕНИ ОЗВЕРЕЛИ ЛИГИТЕ И ТЕЧАТ ЗА ВЛАСТ ЗА ПАРИ 12 КЛОЗЕТА Е ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВПОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ
  • 67 3333

    0 1 Отговор
    УСИЛИЯ???Не ме разсмивай.
  • 68 Герб ПобедаБойко Идвай

    1 2 Отговор
    ЕЙ ЛЪЖЕЦ А ЗАЩО НЕ ВИЖДАШ 12 КЛОЗЕТА КАК КУПУВА ГЛАСОВЕ ЗА РАДЕВ С РЕПРЕСИИ ЗАПЛАХИ ШАНТАЖИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦА 12 КЛОЗЕТА МУТРА ОТ БКП КУПУВА С ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ ГЛАСОВЕ ЗА РАДЕВ ТОВА ВИЖДАШ ЛИ
  • 69 Парите за Хемъс са отишли за

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ама":

    дипъкнителни машини и флашки
  • 70 Ами

    1 1 Отговор
    Като е грозно, престани да го правиш !
  • 71 ИМПИЙЧМЪНТ

    2 1 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ
  • 72 Евро

    0 1 Отговор
    До16
    Ти от кои си? Що за въпрос.Риторика.Ти си от Глупендерите.Спи с тази мисъл.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове