Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 15:41 3 343 88

Радев във Видин: Много хора бяха ощетени от Прехода, много са бедните

  • румен радев-
  • преход-
  • президент-
  • 10 ноември

"Това ще се промени, когато установим закона и когато спрем корупцията", категоричен беше той

Радев във Видин: Много хора бяха ощетени от Прехода, много са бедните - 1
Снимка: Пресцентър на ИК "Румен Радев/Илияна Йотова"

„Нека се върнем 32 години назад към съкровената дата 10-ти ноември. Дата, с която отбелязваме началото на прехода в България, но не го празнуваме. И ние си имаме причина. Някак претръпнахме с негативната статистика. Тук сме в Северозапада, хем сме в Европа, хем в най-бедния регион на Европа. Затова и не празнуваме, както други държави“.

Това заяви президентът Румен Радев на среща с представители на бизнеса във Видин, съобщиха от пресцентъра на ИК "Румен Радев/Илияна Йотова".

„Много хора бяха ощетени от този преход, много са бедните, но това ще се промени, когато установим закона и когато спрем корупцията“, категоричен е той. Радев припомни, че предишни управления са ни върнали обратно във времената на срастването на партията с държавата, на потискане на демократичните процеси. „Ние затова сме тук, защото вярваме, че Видинският регион има бъдеще. Той е критерият за успех на България. Не можем да допускаме да има бедни и по-богати и бързоразвиващи се региони. България е една и не трябва да я делим“, категоричен е президентът.

Той е на мнение, че трябва да се реши това огромно несъответствие. „От една страна имаме изключителен потенциал – този регион, който не само географски, но и исторически винаги е бил най-тясно свързан с Европа, като част от България, и състоянието, в което се намира в момента, като демографски, исторически, социални, инфраструктурни и всякакви други показатели. За преодоляването на това огромно несъответствие ние ще продължим да работим“, каза още Радев. Той отбеляза, че във Видин културните дейности са във възход – като посещаемост на музеи, културни събития и мероприятия. „Заслужавате похвала, като общественици на гр. Видин, защото без духовно развитие и духовен напредък, не можем да очакваме какъвто и да е напредък във всяка друга област. Имаме вяра в бъдещето и я дължим на вас“, коментира президентът.

Той отбеляза, че според статистиката това е регионът с най-чист въздух и най-чистите почви. Според него биоземеделието тук може също да бъде водещ отрасъл и трябва да го развиваме. „Трябва да се обърне и по-голямо внимание на образованието, за да може младите хора да се образоват тук и да остават в региона“, допълни Румен Радев.

„Обща цел е да променим политиката за Северозападна България така, че да създава устойчива перспектива. Наша лична кауза е развитието на този регион“, заяви Илияна Йотова. По думите ѝ Северозападът се е превърнал в нарицателно за най-бедния и неразвит регион в Европейския съюз. „Ние приемаме Северозапада не за отделен географски обект, сякаш откъснат от България, а за неизменна част от родината, към която имаме ангажимент като държава да развиваме така, че да преборим огромния дисбаланс в стандарта на живот и младите хора да остават тук“, посочи Йотова.

Тя изрази надежда, че след изборите на 14 ноември България ще има стабилно правителство и стабилно мнозинство в парламента от грамотни, смели и отговорни хора, които „няма да прибират за себе си парите на държавата и ще имат визия за развитието на цялата страна“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    38 44 Отговор
    На първи тур
  • 2 14 ноември

    41 37 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора

    Коментиран от #86

  • 3 50 лицеви опори

    20 25 Отговор
    Бойкооооооооо.....

    Коментиран от #87

  • 4 ПКП

    40 31 Отговор
    Гербаджиков плаче
  • 5 Комсомолци ГЕРБ

    11 19 Отговор
    Леле какоооо
  • 6 Смех

    42 28 Отговор
    Как си затвряте само очите за фашистките зелени сертификати.. ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ЗА РАДЕВ ПОДКРЕПЯТЕ ЗДРАВНИЯ ФАШИЗЪМ...

    НА никой не му пука за вашия живот.. ако им пукаше щяхме да имаме ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И БОЛНИЦИ не мизерия и болести най болната нация на планетата от 30 години

    Коментиран от #45, #46

  • 7 Трезвомислещ българин

    46 27 Отговор
    Радев твоите хора на няколко пъти управляваха след 10 ноември 1989г. и винаги докарваха България до състояние сходно с днешното.

    Коментиран от #80

  • 8 ГЕРБ мъжлета

    19 15 Отговор
    Герджиков, глей кво маркировка
  • 9 Само питам

    46 22 Отговор
    Пингвина ваксиниран ли е? А защо е без маска? Борисов го глобиха, че е без маска и си плати глобата. Кацаров, пак спиш!

    Коментиран от #14, #30

  • 10 Ами хайде

    39 17 Отговор
    Почвай да раздаваш пари на бедните, ама от твоите, ха да те видим !
  • 11 ГЕРБ мъжлета

    10 17 Отговор
    Герджиков, глей ква маркировка
  • 12 Безпристрастен

    34 15 Отговор
    Г-н Радев не е нарушаване на закона това ,което вършите със служебния автомобил по предизборни кампании, ако това ще е промяната тя ще е,като същата яхния в друга чиния ?! Всичко май ще върви по старому за мен закона да не важи , а за простолюдието дупе да му е яко !
  • 13 NeXu s

    31 11 Отговор
    Другарю Естонски, нали твоята партия ограби спестяванията на българите 2 пъти по време на прехода? А сега, като за 6 месеца изтеглихте 1.5 млрд - ти ли ще ги връщаш? Къде са тези милиарди - раздадохте си ги в пликове ли?
  • 14 Мдааааа

    28 12 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Той Кацаров по-добре да спи. Щото като се събуди гледа като изтърван и върши глупости. Току виж решил, че без зелен сертификат не може да се ходи до тоалетна.

    Коментиран от #20

  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    19 15 Отговор
    Още повече са ощетени от зелените сертификати на зеления чорап!
  • 16 фастум

    12 31 Отговор
    Радев президента на народа, напред до победата на крадливите шартии-ГЕРБ,ДПС,БСП,НДСВ,СДС и т.н.!!!

    Коментиран от #19

  • 17 Тоя загрижен

    32 12 Отговор
    Ток, вода, парно, храна от ЕС ПО СКЪПИ!!!!!!!!!! ИЗТЕГЛИ 3 МИЛЯРДА ЗА 7 МЕСЕЦА. И КЪДЕ СА ТИЯ ПАРИ??? ИЗЛИШЕЛЪТ ОТ 2 МИЛЯРДА И ТОЙ ИЗЧЕЗНА НАЛИ ФАТМАК. ТИ ЗАГРИЖЕН ЗА ХОРАТА АЛЛО МУНЧО ХОРАТА ГЛАДУВАТ!!!!!!!! УМИРАТ ЗАРАДИ ТЕБ И СМЕШНИК КАЦАТА. ПАРИТЕ ОТИДОХА ЗА МАШИНКИ И ФЛАШКИ. НО ПОМНИШ ЛИ ПЕТЪР МЛАДЕНОВ.???
  • 18 Другарю

    34 11 Отговор
    Радев, покажи на бедните как да правят лицеви опори, за да се топлят така през зимата !

    Коментиран от #37

  • 19 Напред

    16 10 Отговор

    До коментар #16 от "фастум":

    Заедно с компанията фатмашка в цзс
  • 20 Заю Баю

    15 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мдааааа":

    За тоалетната важи само кафяв сертификат.
  • 21 Бойко Разбойко

    8 19 Отговор
    С тия пет сантима къде съм тръгнал да си ги мерим с Радев.

    Коментиран от #82

  • 22 ХА ХА

    14 9 Отговор
    Много късно се събуди бе , Дюдю !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дедовия

    28 6 Отговор
    Само дето е забравил да поясни че хората не са ощетени от прехода а от КОМУНИСТИТЕ! Кога най после ще се научите да назовавате нещата с истинските им имена?

    Коментиран от #78

  • 25 Сланотрън

    22 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той отбеляза, че във Видин културните дейности са във възход – като посещаемост на музеи, културни събития и мероприятия.

    Каква посещаемост бълнуваш.
    Там няма хора.
    Измират или бягат
  • 26 така така

    7 14 Отговор
    Аз не си спомням роско плевнята да е давал по 300лв за отопление, а вие?!?
  • 27 Неолиберална Мерзост!!!!

    9 4 Отговор
    Аааа, а пък ти, Закубър и Безос ще ни изстрелвате направо в открития Космос!!!! А, кажи какъв договор подписа с тея ОПГ-та ????
  • 28 Българин

    17 4 Отговор
    Приказки и приказки и само приказки.От началото на прехода във Видин идваха и говореха , избирахме ги и какво от това.Никой от тях не направи правилна политика за развитието на нашия край, било министри , президенти и кандидати за такива.Видин се превърна в тъжен град на който децата са разпиляни навсякъде , но ги няма тук.Всъщност това е и мерилото за състоянието на града.Българските политици- местни и национални имат много грехове към видинлии и нека незабравят. това.

    Коментиран от #29

  • 29 NeXu s

    4 13 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Има и друга истина - че там сте мързеливи, прости и необразовани. Не чакайте държавата да ви оправя, а действайте вие - правете фирми и отваряйте раб.места! Ние не сме ви длъжни!
  • 30 ФАТМАКА Е НЕДОСЕГАЕМ !

    16 8 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    НАЛИ НЕГОВИТЕ ФАТМАЧЕТА УПРАВЛЯВАТ ! САК ЩЕ ГЛОБЯТ ШЕФА СИ ??
  • 31 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    22 7 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕЗАКОННО , НЕКАДЪРНО , МУТРЕНСКО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !
  • 32 Виденов - ЗАПЛАТА ..5 $,...ПЕНСИЯ..2 $

    21 9 Отговор
    ФАТМАКА БЕЗДЕЛНИК - домати 5лв, ,Олио 5 лв, кашкавал 20лв.,..хляб 2лв. !!
    А всички "почтени" Фатмашки ДС Боклуци- милионери и милиардери!
  • 33 Бай Стою касапина

    22 7 Отговор
    Ами другарю льотчик, докато хората бяха ощетявани ти си купуваше апартаменти на безценица и даваше две заплати на любовницата си. Значи и ти си дал своя принос за това ощетяване,а сега голям го вадиш.
  • 34 РУНДЮЬООООО

    21 8 Отговор
    ВЛЕЗ в магазина и виж цените , станаха тройни благодарение на твоето НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО! ПОСЛЕ РАЗТЯГАЙ ЛОКУМИ за бедността в която сме били живели !!! Виж до къде ни докара ти ФАТМАК СМОТЪН , във КАКВА мизерия ни набута от която няма оправяне !!!!
  • 35 По безполезен и по вреден за НАРОДА

    21 9 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ , не сме имали до сега , пълен И..Д...И..О..Т !
  • 36 Тоя лисунгер който се е НАВРЯЛ на

    17 8 Отговор
    ДОНДУКОВ , ще го изсухаме на 14 - ти !!! ФАТМАК пали ФЪРЧИЛОТО и отлитай завинаги ! Не те искаме повече !
  • 37 Тоя ФАТМАК ще покаже на НАРОДА как се

    16 9 Отговор

    До коментар #18 от "Другарю":

    ВЪРТИ НА ЛОСТА !!!

    Коментиран от #39

  • 38 Пълна поткрепя за Румен Радев

    6 14 Отговор
    Болницата и ословията в Видин са не човешки карат хора да се изхождат в картони в уш ковид отделението дори няма и един лекар там
  • 39 Ще показва ЛИЦЕВИ опори !

    15 7 Отговор

    До коментар #37 от "Тоя ФАТМАК ще покаже на НАРОДА как се":

    Щото му е толкова АКЪЛА! ДА сте видели някой ПРЕЗИДЕНТ от Европа , да се прави като тая БУДАЛА , на маймуна ?????
  • 40 Беден

    20 6 Отговор
    Другарю Радев, дайте ми 500 лева да си платя тока за октомври, много ви моля !
  • 41 Българоубиец !

    18 9 Отговор
    Българоубиец! БЪЛГАРОУБИЕЦ! БЪЛГАРОУБИЕЦ!Българоубиец! Българоубиец! Българоубиец!
  • 42 ТОЯ СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА ,БЕ

    13 7 Отговор
    „ТУК ВЪВ ВИДИНСКИЯ КРАЙ Е НАЙ ЧИСТ ВЪЗДУХА И НАЙ ЧИСТА ПОЧВАТА”.....ЗАТОВА ЛИ БОЛНИТЕ ХОРА СА ГОЛИ И СЕ ОБЛЕКЧАВАТ В КАШОНИ ПРИ ОТВОРЕНИ ВРАТИ НА БОЛНИЧНИТЕ СТАИ...ЗАЩОТО СА НА „ЧИСТ” ВЪЗДУХ ,А...Е ТОВА НИ ЧАКА КАКТО ГО КАЗА(💩💩💩)
  • 43 РАДВАЙ СЕ ОЩЕ ТРИ ДНИ НА ТОЯ ЖИВОТ !

    18 7 Отговор
    И ЩЕ СИ ХВАНЕШ ПЪТЯ ФАТМАК ! СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА КЛОУН ....ОТИВАЙ СИ ....НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ !!
  • 44 До 35

    16 7 Отговор
    Ако беше само безполезен, иди-дойди, но той е наистина изключително вреден !
  • 45 Герп-тролове

    7 15 Отговор

    До коментар #6 от "Смех":

    А, последните десет години от въпросните 30 ,КОЙ управляваше???????????????????? Него ли да подкрепяме, айде по-сериозно!

    Коментиран от #47, #49, #69, #83

  • 46 Защо не протестират маумни ли сте

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "Смех":

    Трябва протест аз съм потресен какви ословия има в болницата нечовешки и гората още не са по улиците на протест
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Културиста

    13 6 Отговор
    Радев си прави сметката без кръчмария, той и Петър Стоянов беше "популярен",но всички знаем какво стана.
  • 49 ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА

    17 8 Отговор

    До коментар #45 от "Герп-тролове":

    ТРЯБВА ДА ДАДЪТ ОЛИМПИИСКИ МЕДАЛ НА ФАТМАКА !!! УСПЯ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ДА ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ ТРИ ПЪТИ ...НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ...ЕВААЛА !!!

    Коментиран от #63

  • 50 Нямам срам

    18 7 Отговор
    А само да попитам ти какво направи като президент ? Какво направи последните 6 месеца цените нагоре доходите долу

    Коментиран от #54

  • 51 ФАТ'МАКА И ПРЕСТЪПНОТО ДС-ПРАВИТЕЛСТВО

    15 6 Отговор
    ДНЕС ОФИЦИАЛНО ДА ОБЯВИЛИ....КАПИТУЛАЦИЯ!!!
    ФАТМАКА-БЪЛГАРОУБИЕЦ Е ПРИЗНАЛ, ПРЕД БРЮКСЕЛ,... С ..ПЪЛНИЯТ СИ ПРОВАЛ В УПРАВЛЕНИЕТО И СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ И....Е ПОИСКАЛ ПОМОЩ!!
    ТОЯ МАСОВ УБИЕЦ...УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ!
  • 52 Филип Ейджиза

    4 6 Отговор
    USA командва и ще командва тук поне 100 години!
  • 53 Сатана

    17 7 Отговор
    Радевото правителство тегли заеми като за последно
    Върнат ли се ГЕРБ на власт ще ги ударят като с парен чук между рогите и да кажат къде потънаха тези 4 милиарда за 6 месеца?
  • 54 ето ти

    9 10 Отговор

    До коментар #50 от "Нямам срам":

    Ами спря кражбите на опг ГРОБ и вдигна пенсиите така че да няма пенсионер да взема пенсия под прага на бедността , а боко тиквата 12 години краде и пълни в чекмеджета че накара 2 милиона пенсионера да живеят като в държава от третия свят
  • 55 гост

    11 6 Отговор
    Тоя червен фатмак взе и от преходи да разбира

    Коментиран от #58

  • 56 Глоба за Радев

    9 8 Отговор
    Всички са с маски само антиваксъра Радев хвърля слюнки около себе си.А,и оная кобила също.

    Коментиран от #68

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Шофьор

    11 4 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    През прехода комунистът Радев се обучаваше в САЩ за диверсионни действия
  • 59 Офффф

    15 4 Отговор
    Предпочитам крадливите Гербави, пред мижитурката Радев и канадците.
  • 60 Гръч

    13 4 Отговор
    Ако спечелят ПП и Радев с българите е свършено а всички мъже ще си загубят топките завинаги,народа ще бъде набоцкан до пеленачетата а територията ще се превърне в швейцарско сирене разкопана от канадските златари до дъно
  • 61 Стрелцов®

    16 3 Отговор
    Няма ли във Видин истински патриоти, тези двамата да ги хвърли в дунав, да зарадват клетия български народ, за предстоящите коледни празници.
  • 62 Гръч

    15 3 Отговор
    Радев сега вижда и констатира какво е във видинско...Боже опази България
  • 63 Магазинер

    11 3 Отговор

    До коментар #49 от "ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА":

    Напълни гушите на неговите приятели олигарси и всякакви мошеници давайки им милиони левове за да си платят тока.А за народа един голям ...чеп
  • 64 журналист

    10 4 Отговор
    Ал Бънди и Пеги пак обикалят страната за наша сметка и ръсят глупости.
  • 65 ОООООО....РИСТЕЕЕЕЕЕЕ

    10 4 Отговор
    МУУУУУУУХХХАААААА
    ГЛЕДАЙТЕ в П.и.К видеото с недоволните граждани в Пловдив и гаврата с Ристе Бойкикев....
    Безценно.....
  • 66 Мунчо юмручето

    7 5 Отговор
    Мунчо юмручето фъфли нещо забрави неговите съпартийци как станаха всички милионери в долари а не в рубли
  • 67 VERA SU

    10 3 Отговор
    Тия "новите" за 6 месеца откраднаха повече отколкото Герб за 12 години.Защо взеха 2 милиарда заеми, нали Асен Фалита и културиста напълниха хазната, къде са парите?
  • 68 WENKO4444

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "Глоба за Радев":

    КАКВА КОБИЛА ! тази е крава !
  • 69 Смех

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Герп-тролове":

    Ходете подкрепяйте който искате продадохте и децата си дреме ми ако ще да у.мрете в ла.йана...
  • 70 Страхливецът

    7 2 Отговор
    Рaдeв щe oткaзвa вcички пoкaни зa дeбaт. Зaщoтo aкo влeзe в публичeн диaлoг, щe дeмoнcтрирa рeaлния cи лидeрcки пoтeнциaл, пoлитичecкa зрeлocт и cпocoбнocт дa ръкoвoди cлoжнa инcтитуциoнaлнa cтруктурa, кaквaтo e държaвaтa.

    Страхливецът
    Прeз пeттe гoдини нa cвoeтo прeзидeнтcтвo Рaдeв изгoвaря в рeжим нa мoнoлoг пoдгoтвeни oт cътрудницитe му тeкcтoвe. Вceки oпит дa бъдe интeрвюирaн, дoри и c прeдвaритeлнo зaдaдeни въпрocи cъздaвa кoнфузи, кoитo мнoгoбрoйни трoлoвe трябвa дa oтигрaвaт c нeпoчтeни aтaки cпрямo критицитe му.

    Мoдeлът Рaдeв вcъщнocт нaпoмня мoдeлa Cлaви Трифoнoв – и нe e извecтнo кoй oт двaтa мoдeлa e възникнaл пръв и e вдъхнoвил втoрия. Oткaзът oт диaлoг e изрaз нa cлaбocт, мacкирaнa кaтo зaгaдъчнocт и миcтифицирaнa влacт нa рeцитирaщия мoнoлoзи влacтник.

    Щe ce oкaжe,чe винaги e бил cтрaхливeц!

    Тoзи фoрмaт нa oткaз oт нoрмaлнo диaлoгичнo oбщувaнe мoжeшe дa минe „мeжду кaпкитe“ дoкaтo нacтoящият прeзидeнт нe бe в прякa пoзиция нa упрaжнявaнe нa кoнцeнтрирaнa влacт. Придържaнeтo към фoрмaтa нa мълчaниeтo и „кoмюникeтo“ вce пoвeчe рaзкривa влacтoвaтa уязвимocт нa фoнa нa нeуcпeшнoтo упрaвлeниe, чийтo мeнтoр e прeзидeнтa Рaдeв.

    Е няма как ние Българите да гласуваме за такъв страхливец и неговата партия БСП!
  • 71 Българите от СБ

    7 5 Отговор
    Всички тук трябва да разберат,че ГЕРБ в момента няма друга алтернатива!Това е единствената партия,която в момента може да изведе България от кризата!

    Това е Борисов!Това е ГЕРБ.Другите са м-ижатурки!Алтернатива нямат!

    ГEРБ щe пocтрoи мaгиcтрaлa "Хeмуc",мaгиcтрaлeн път Видин-Бoтeвгрaд,тунeлa пoд "Шипкa",тунeлът пoд "Пeтрoхaн",мaгиcтрaлeн път Руce-Кaзaнлък,мaгиcтрaлa "Чeрнo мoрe",мaгиcтрaлa "Eврoпa",мaгиcтрaлa "Cтрумa",7-ми блoк нa AEЦ-Кoзлoдуй или AEЦ-Бeлeнe!
  • 72 срам

    7 3 Отговор
    Радев, този преход, тази подмяна съсипа, разруши, унищожи хиляди човешки съдби. В тази подмяна участваха тези, с които не искаш да скъсаш връзките си - БСП. Йотова произлиза от там, което е срам за държавността и погубените човешки съдби.
  • 73 Биби Кинг

    6 2 Отговор
    Пембен така се е обосрал одново каде на Идиотова и се е преискало да фърли гюрлюка и да бега пеша до Софиа!
  • 74 !!!?

    7 2 Отговор
    При Боко емигрирахме, а при Радев и хунта - измираме...затова не празнуваме !!!?
  • 75 Гражданите БГ

    7 2 Отговор
    Радев,защо не им каза на хората за въпросите които ти задават българите непрекъснато,а ти страхливо не отговаряш:

    За аферата „Два трудови договора за любовницата Десислава Генчева“,зa СРС-аферата „Да оправим Деси“,зa апартаментгейт,зa криминалните скандали разтърсващи семейството ти,зa заплатата на Десислава Радева,зa твoeтo лoбирaни зa Грипeнитe,зa Аферата „29 милиона за гранични джипове“,кaк бe замесен в теч на данни от Летище София,зa твoятa зaвиcимocт
    от Държавна сигурност.
  • 76 Някой

    7 2 Отговор
    В пълния списък с членовете на инициативния комитет, издигнал Румен Радев за президент, могат да се открият 26 имена, които имат принадлежност към Държавна сигурност!
  • 77 Гост

    6 4 Отговор
    Кирето излъгал, Румен – замазал, Наско с Корнела се кани да се гушне. А корабът потъва! Не се почесвай по врата, българино!

    Ние не прощаваме!

    Ние не забравяме!

    Без нас българите!
  • 78 стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Дедовия":

    До 24 ком -браво за точния коментар -и аз често го напомням кой е виновен за беднотията
  • 79 !!!?

    7 2 Отговор
    Мутрите охраняват кохортата на Радев ! За каква промяна говори тоя с новите шарлатани !!!?
  • 80 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Трезвомислещ българин":

    Само да допълня: Батака до който се стигна при строежа на "Дунав мост 2" при Видин и как Бойко, с Божията помощ и невероятни усилия, успешно докара строежа му до края....
  • 81 СУВЕРЕН

    4 2 Отговор
    Фатмак нагъл!!! Нали твойте авери дирижираха ПРЕХОДА. Сега искаш на поправителен ли да ви допуснем. В началото на прехода ОТКРАДНАХТЕ парите на държавата и си ги разделите.Приватизирахте печеливши предприятия за един долар а сега налагате високи цени на ток, храни и горива. Върнете се вие 32г.назад като върнете откраднатото на държавата. Луканов не ви подари парите а ви ги даде на заем, а вие......... .. се направихте на ударени. ФАТМАК НАГЪЛ!!!
  • 82 СУВЕРЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко Разбойко":

    То РАДКАТА си го мери с БОКО. И фантазиите си ги документира в скалъпени снимки. Се върти суче се за спалнята на БОКО говори. Като има мерак да се хване за палците.
  • 83 СУВЕРЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Герп-тролове":

    АБЕ НА ТЕБ АКО 20Г. ТИ СЪБОРЯТ КЪЩАТА ДО ОСНОВИ И ТИ ВЗЕМАТ ВСИЧКИ ПАРИ ДАЛИ ЩЕ ПОСТРОИШ НЕЩИ. ДОБРЕ ЧЕ СА ЕВРО ФОНДОВЕТЕ ТА СЕ НАПРАВИ НЕЩО. СУПСИДИИ, АСВАЛТ, САНИРАНЕ И. Т. Н. А РАЗХОДИТЕ СЕ ОТЧИТАТ В ЕВРО СЪЮЗА И ТРУДНО СЕ КРАДЕ ОТ ТЯХ. ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТПУСНАХА ЕВРО ФОНДОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ А ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СИ СТРОЯТ ЧАСТНИ ХОТЕЛЧЕТА И ЗАТОВА, ГИ СПРЯХА ЧАК ПРИ ГЕРБ ГИ ОТПУСНАХА НАНОВО. СЕГА ПРЕДСТОИ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД И ВСИЧКИ КАТО ЧАКАЛИ НАДУШИЛИ КРЪВ НАДАВАТ ВОЙ. ИСКАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ТИЯ ПАРИ А НАРОДА... КУЧЕТА ГО ЯЛИ... НАДЯВАМ СЕ ЕВРО БАНКАТА ДА ЗАДЪРЖИ ПОНЕ ЗА 4 Г. ТА ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ ПОХАРЧАТ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА.
  • 84 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    4 1 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ $ЛЯП ФАТМАК ДА ПРОГЛ€ДН€!

    САМО БАЛЪК МОЖЕ ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ТАКЪВ ПРОООз
    нато-БОЛШ€ВИК-КОМУНИ$Т!

    ФАТМАКА В ЗАТВОРА....!
    Д€$И,ОБЛ€ЧИ $€,ЧЕ $И ГОЛА....!
  • 85 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    3 1 Отговор
    CНOЩИ $ Д€$И $€ OБ€Д€НИХ,И КИЛO РAКИЙЧИЦA ИЗПИХ!
    КAКВO НAПРAВИ ТAЗ ПЪРВA "дaмa" ПИЯНИЯТ МИ Х...Й ВЗE,Ч€ $ТAНA!?!?
    ЦЯЛA НOЩТ Я "УВAЖAВAХ" ,ЗAРAДИ ФAТМAКA 100 -ПЪТИ ГO ВКAРAХ!
    Н€ € Л€$НO ДA $И ПЪРВИЙ "БAДЖAНAК" ,
    НA "ИЗБOРИТ€" НE ГЛACУВAМ ЗA ФAТМAК!

    ФAТМAКA В ЗAТВOРА!
  • 86 Герб

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "14 ноември":

    Приватизатори те взеха да се защитават Но това не се забрава Всеки помни белене скравена Разбоиническата приватизация А сега тези хора взеха и в църква да влизат да се молят да им се размини
  • 87 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "50 лицеви опори":

    Аз правя корем и ям малко А борисов ви дава пари и Евтени хр стоки и напълнях те Сега купуваш едно плащаш три Луканова виденова зима ще ви се види слънчева пролет Това приватизаторите което открадаха за години ние го постигнахме за шест месеца
  • 88 Гого

    1 0 Отговор
    Радев , аз бях учител по времето на бсп - то ...Напуснах и заминах за чужбина - 2000 г. защото заплатата ми беше 200 лв. Върнах се през 2013 г. защото вече бях научил занаят . а и защото животът се подобри при управлението на Бойко Борисов ... Заплатите на учителите вече станаха 1500 - 1750 лв. ,хората се успокоиха и бяха доволни ... Но се появи ти и е мамата на стореното с много труд и пот от хората ... Знам , че рано или късно и твоето зло ще си иде , но само си загубихме времето заради теб ... Дано да е по-скоро ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове