Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 06:27 21 974 50

Агов: Борисов срина ГЕРБ и обществото

  • асен агов-
  • избори-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • продължаваме промяната

Разчитам на чутото от "Продължаваме промяната", заяви журналистът и бивш депутат от СДС

Агов: Борисов срина ГЕРБ и обществото - 1
Снимка: БГНЕС

"Ще видим кабинет, но с цената на тежки преговори, за да се набележат не само целите, но и средствата за тяхното изпълнение. И да се направи разписание във времето кога да бъдат постигнати. Това е много важно, за да може да има ритъм в работата на следващото правителство. Преговорите ще са тежки, защото все още има партийни съображения, които са далеч от съображението на гражданството", каза журналистът Асен Агов в студиото на "Денят ON AIR".

Той разчита на чутото от "Продължаваме промяната", които печелят парламентарните избори.

"Както и това, което казаха останалите партии, които са потенциални участници в коалицията. Надежда има, но тя е по-слаба, отколкото ни се иска, защото се напатихме с предишните два избора. Струва ми се, че е добре да бъдем по-предпазливи. Избирателите искат да се състави правителство, но имат едно наум", допълни Агов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан дали Слави Трифонов ще има ключова роля в бъдещия кабинет, той отговори: "Ако преговорите се водят с предварително поставени условия, които по никакъв начин не минават т.нар. "червени линии", тогава това не са преговори, а срещи. Очаквам да има повече сговорчивост. ИТН се напатиха в предишния парламент от своето политическо своеволие. Гледах два пъти изказването на Слави Трифонов. Той не може да разчита на базата си, защото видяхме срива в резултата. Той може да разчита на студиото и сценаристите си."

По думите му на Агов поведението на ГЕРБ по време на цялата ситуация е било странно.

"Борисов не е избягал от онази си роля, която играеше 10 години - да бъде самостоятелен играч. Не чувам и дума за оставката му. Той срина ГЕРБ, той срина обществото. А изказването му "Трябва да се радваме, че сме живи" говори за голямо отчаяние. Оставките са добър знак, защото така се поема отговорност. Така постъпи и Иван Костов. Това е поведението на всеки демократ. Нинова прехвърля нещата към изпълнителния орган, който е избран по нейна диктовка. Това е много прозрачно и грозно при тези резултати", категоричен е журналистът.

Агов подчерта, че БСП вече не представлява заплаха за реставрацията на комунизма, както и че страната ни се нуждае от нова модерна левица. Според него ниската избирателна активност се дължи на скандала с машините.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 109 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Право куме

    99 31 Отговор
    На очакваният Априлски пленум Караянчева ще смени Борисов! Г-н Агов е интелигентен човек и използва евфемизми, за да не обиди един ПРОСТАК.

    Коментиран от #10

  • 2 Сандокан

    72 13 Отговор
    Слави работи върху нов проект, машина на времето някакво страхотно хапче!
  • 3 БСП

    75 10 Отговор
    Плъховете първи напускат кораба.
  • 4 Fago

    139 9 Отговор
    Помак без мустак! До оня ден целуваше краката на Бойко. Както много други! Ще видим хиляди хамелеони, след като Бойко окончателео загуби властта в ГЕРБ, т.е. като спре да им дава пари и власт.
  • 5 БСП

    75 6 Отговор
    Плъховете първи напускат кораба.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Джоко

    69 5 Отговор
    Най- обичам анализатори ала " след дъжд, качулка" . Да анализира това, че ако не бяха се окъкали, Борисов нямаше да пребивава в политическия живот и въобще нямаше да бъде коментиран.
  • 9 Гузен

    85 10 Отговор
    А аз се сещам за едни други , които сринаха държавата и обществото. Агов ти сещаш ли са?

    Коментиран от #47

  • 10 БАЙ Х@Й‼

    109 6 Отговор

    До коментар #1 от "Право куме":

    С баща главен юрист на Нефтохим при Живков, самият той главен редактор на новините при Живков 🍌🤔🤔🤔🤔 след 10-ти пръв сеДеСар, днес пак със пяната отгоре ‼️‼️‼️‼️
  • 11 Ся,Кирчо и Кокорчо

    29 32 Отговор
    ше пускат ли македонските космонафте на Славе у Еуропската Уния?
  • 12 Плюс-минус

    97 4 Отговор
    Не се ли умори да върви след победителите!
    Нито искам да го виждам, нито искам да го чувам.
  • 13 Умник 65

    72 1 Отговор
    Замълчи. Помним врътката с доларите! Сладко беше нали?
  • 14 Жалко

    47 1 Отговор
    И на тебе ти захлопа дъската.
  • 15 boko

    45 1 Отговор
    ей ага,не става само с рекет трябва и акъл

    Коментиран от #17

  • 16 Слави още

    46 15 Отговор
    се перчи.А Борисов и Нинова моментално трябва да си подадат оставките.И ПП да разберат и да действат- народа чака съд,затвор,конфискация на крадците- политици.

    Коментиран от #23

  • 17 човек

    73 3 Отговор

    До коментар #15 от "boko":

    Много си нагъл бе Ага, когато лапаше от ГЕРБ добре ти беше, наглец долен
  • 18 ????

    33 0 Отговор
    БСП не представлява заплаха за реставрацията на комунизма каза бързо пребоядисалия се манекен през 90 година, и който ще се пребоядиса ако е жив при някой друг политически катаклизъм. Остатъкът от СДС гладен за власт Румен намърдали се накрая на държавната трапеза, че не разбрах.
  • 19 ТУЛУПЪТ

    12 6 Отговор
    ДА НЕ ПОДАВА ОСТАВКА! ДА ПОДАДЕ "НЕЩОТО", КОЕТО ПОДАВА НА АПО. ПАРТИЗАНИТЕ МУ ЗНАЯТ, КАКВО ДА НАПРАВЯТ.
  • 20 АГОВ...

    36 9 Отговор
    БСП СИ ДАДЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ПП ЗА
    ДА СЕ ИЗЧЧЕГЪРТА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ГЕПИ ОТ ВЛАСТТА. И ТОВА Е ВАЖНОТО.
  • 21 EDin

    25 7 Отговор
    също както преди 30 години СДС- седесарите обраха каквото можаха и се кротнаха да се кефят на продобивките, така гербоджии ще отшумят докато се намери някой по-ефективен в придобиването (пардон краденето)!
  • 22 Мазньо

    35 3 Отговор
    АгА,само за машините си прав,батко,то това беше и целта на Буби с детските пиески,които разиграваше с помоща на сиеладжията.Иначе всичко,излезнало от твоята продажна уста ,няма и грам тежест.
  • 23 Един

    21 1 Отговор

    До коментар #16 от "Слави още":

    Слави още, кой си ти да настояваш за оставки на лидери на партии????Смешник!
  • 24 Ага от Грашево

    33 3 Отговор
    Най-важното е изчегъртването на ДПС-то и конкретно снишилия се Ахмед Доган!!
  • 25 ГРОБ ПЛАТИ НА СОЦИОЛОЗИТЕ

    32 6 Отговор
    ДА ДЕМОТИВИРАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ С ОГРОМНАТА ПРЕДНИНА КОЯТО ДАВАХА ЗА ГРОБ !!!!
  • 26 дали

    23 2 Отговор
    Ако демократите не склонят глава да се съгласят на правителство с БСП и ПП, няма да има правителство. ИТН отново няма да влязат в преговорите, както и Копейкин. ДПС казаха, че ще подкрепят правителство от ПП, независимо дали ги искат или не. Т.е. може да се направи една не особено устойчива коалиция С БСП и ДБ, ако последните не се дърпат много, но ДПС ще има вето върху решенията. Не знам изведнъж ми се стори, че уж заявеното желание за коалиция, нещо се изпарява при лидерите. Дано поне бюджета приемат тия дебили.
  • 27 Избирател

    29 11 Отговор
    Но колкото повече се показва Герджиков по телевизиите и му слушаме еднообразният и простоват не казваш нищо и неотговарящи на нито един въпрос език ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ излага академичната общност и доказва зависимостта му от крадливите гербери и Борисов!! Досега Герджиков доказа че НЕ може да бъде представител на суверена, на по- голямата част от народа, а с всяка дума доказва че е защитник на крадливите от герб (защото има обикновени членове на герб които нито са на служба, нито са крали с тези от властта) защитник на кюлчетата, офшорните сметки, апартаменти, хотели, къщи, фалшифицирани обществени поръчки, окрадени магистрали...Не само че ще бъде срамно да бъде президент, но ще е срамно да бъде и ректор на най- старото висше учебно заведение у нас и заради такива мераклии за власт като него свалят още по- вече авторитета на СУ. Само като видите кои го подкрепя: гербаджии и депесари- основните крадци на държавата!!! Боже опази от такива наглеци!!!
  • 28 Шуши

    36 11 Отговор
    Като гледах тази сутрин познатите и тъпи отговори на Герджиков по БНТ още по- вече се убедих колко е куха лейка и колко не е наясно какво е президентската институция. Толкова е видно колко е алчен за власт и колко НЕ Е подходящ за това. С неговите изяви само показва че НЕ Е ПОДХОДЯЩ нито за президент нито за ректор на СУ. И е редно и законно след балотажа Герджиков да подаде оставка и като ректор на СУ, иначе ще стане така: както се срамувахме че еднокнижника Борисов ни е министър председател така ще се срамуваме че подлогата на мафията ни е ректор на СУ!!
  • 29 Агов остави Бойко

    26 0 Отговор
    Кажи за Иван Костов кво направи........
  • 30 Анонимен

    18 5 Отговор
    Борисов няма да подаде оставка а ще се крие зад имунитета

    Коментиран от #38

  • 31 Хахаха

    8 1 Отговор
    Ще ви се, долни ДС-та.
  • 32 ПЕНКО

    8 0 Отговор
    ПОТВЪРЖДЕНИЕ , ЧЕ ПОЛУУМРЕЛЯЦИТЕ - НИКОГА НЕ СА СКРОМНИ !!! ИСКАТ ДА СА СЪЩЕСТВИТЕЛНИ ---СЛЕД КАТО ОТДАВНА СА НАРИЦАТЕЛНИ !!!!!!!
  • 33 Алито от София

    15 0 Отговор
    И този ли почна да дава акъл, ако го чуе веждичката този път няма кой да го спаси
  • 34 Бай Гошо

    20 0 Отговор
    Агов, млъкни, че още не съм забравил как ме завлече с един хонорар през 1987 г.! Кой ти преведе халтурата за компартията на ЮАР, помниш ли? Търкаше се о властта, натискаше се да станеш партиен член, но в БТА знаеха що за душица си и те отрязаха. Айде млъквай и си гледай пенсията.
  • 35 безпартиен

    4 4 Отговор
    Прав е човека,че БСП не представлява заплаха!И как да представлява,когато заспаха на 9.11.1989 като комунисти и се събудиха на 10.11.89 вече социалисти,зелени,радикали,демократи и каквито се сетите още!В цялата история на партията им,половината е преминала през т.нар."червен терор" срещу собствения народ!Докато други държави за 45 години изградиха истинско демократично общество,ние изостанахме с толкова от тях,та и поне 20 години в страни!
  • 36 БРАВОС

    14 1 Отговор
    АГОВ ТИ СИ ЕДИН ОТ БОКЛУЦИТЕ ОТГОВОРЕН ЗА ПРОВАЛА НА СДС ЩОТО СИ НАГЪЛ ВИСОКОМЕРЕН СОФИИСКИ ТАРИКАТ ГОТОВ ДА Е ПОДЛОГА НА КОЙТО И ДА Е
  • 37 КЪРЛЕЖИ

    8 0 Отговор
    АЛКОХОЛА СРИНА АГОВ !
  • 38 И СЕГА КВО

    9 6 Отговор

    До коментар #30 от "Анонимен":

    АКО БОРИСОВ ИСКАШЕ ДА СЕ СКРИЕ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е В ЮАР АМА НЕ Е А СТОИ ТУК И ВИ Е ТРЪН В ЗАДНИКА ЩО ЛИ ГО ПРАВИ АМИ СИГУРНО СЕ КЕФИ ДА ВИ ГЛЕДА ИМПОТЕНТНИТЕ НАПЪНИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА КОРАВИ /ДЖОН ТИЯ КВИ СА БЕ /ДВЕ НУЛИ СЪР ТОАЛЕТНА
  • 39 Васил

    7 5 Отговор
    Герб общество голяяяяяяяям смях те са си чиста мафиотска структура.
  • 40 Гай Турий

    7 2 Отговор
    Ага, как се извъртя срещу мутрата, а 10 години му сваляше шапка. Скоро мишоците ще хукнат да бягат от потъващия кораб ГРОБ. Те са толкова нагли и надъхани, че до вчера се надяваха, че ще могат отново да стъпят на Дондуков 1. Забравете вече власт, крадлива пасмина, затвор за вас!
  • 41 ганев

    9 1 Отговор
    А гов познавам те много добре костов и ти донякъде СРИНАХТЕ И ОКРАДОХТЕ Б Ъ Л Г А Р И Я и много те е ЯД ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г НЕ МОЖЕШ ДА ПЛЮСКАШ И ЗАТОВА МНОГО ЗАВИЖДАШ НА БОРИСОВ ПОГЛЕДНИ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ И СЕ ЗАСРАМИ
  • 42 Може

    5 3 Отговор
    Ама надали. Костов, ти, Софиянски, Павлов и Бисеров унищожихте СДС, но Борисов ви разказа играта. Той е и ГЕРБ и СДС и не може да го елиминирате, защото е обичан. Много го мразят, но ако всички го любят става съмнителен. Затова спрете да го плюете, защото му вдигате акциите
  • 43 политкорект

    4 5 Отговор
    Дa блaгoдaрим нa Румeн Рaдeв, кoйтo нe мoжa дa ce cпрaви c рoлятa cи нa Прeзидeнт нa Бългaрия, нo пък унищoжи вcички врaгoвe нa ГEРБ и ДПC. Cключилитe cдeлкa c нeгo зa изчeгъртвaнeтo нa Бoриcoв ca или мъртви или нa грaницaтa нa пoлитичecкaтa cмърт. Нинoвa caмa cи тръгнa, ocтaвяйки БCП прeд пълeн рaзпaд, ДБ ce caмooбeзглaви и oбeзcмиcли, cлeд кaтo eлeктoрaтa им ги нaпуcнa, Cлaви ce cви в дупкaтa cи, a Мaя и Oтрoвeнитe прaктичecки изчeзнaхa. А Асен Агов в старостта и отчаянието си е загубил напълно разсъдака си, тъй като още не е разбрал кой ги изчегърта. тях!
  • 44 Като гост

    4 1 Отговор
    Малко го биха тоя на времето, можело е още. Виждам, че акъл не му е дошъл.
  • 45 незнайко

    3 5 Отговор
    Какво е сринал като са втора политическа сила след поредната подхвърлена партия на народа след ИТН сега е "Продължаваме промяната" !!! Младите са за новата партия "Продължаваме промяната",олегналите са за ГЕРБ . Нищо ново под слънцето !!! Никаква промяна няма да има, само играчите са други а ние пак ще "духаме супата" !!!
  • 46 Георги v.

    5 1 Отговор
    Да, така е! Но вие сините нямате моралното право да съдиите когото и да е, след като излъгахте надеждите на милиони българи за по-добър живот и се обогатихте за тяхна сметка. Освен това е цинично да говорите за Б. Б. след като вашият президент П. Стоянов подписа Указа за назначаване на мутрата Бойко за Гл. Секретар на МВР през септември 2001 г. без да помисли за последствията от това назначение .

    Коментиран от #48

  • 47 0001

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гузен":

    и един от тях е радеФ и ко
  • 48 Л Дж

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Георги v.":

    много точно и абсол. вярно
  • 49 Дядо Петко

    0 1 Отговор
    Агата врътна резбата.................
  • 50 Анонимен

    0 0 Отговор
    И от Агите има хора умни. Прав е Агов. Казва си мнението. И е еродит. Бихме си дали гласа на секундата за него. Разпознаваем е Агов. ЕРОДИТ Е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове