9 Декември, 2021 08:28 2 180 29

Арман Бабикян: Отговорността трябва да се носи от всички до един

  • арман бабикян-
  • правителство

КПКОНПИ няма да бъде оглавена от ИБГНИ

Арман Бабикян: Отговорността трябва да се носи от всички до един - 1
Снимка: БГНЕС

Много хубаво е отстрани и следя внимателно какво се обещава. Това заяви бившият депутат от ИБГНИ Арман Бабикян пред БНТ.

По думите му изместиха се малко от обещанията, но няма как, при положение, че се готви четворна коалиция. Общият знаменател е да има кабинет, каза Бабикян и добави, че имената на министрите до последния момент няма да бъдат ясни, защото зависи от одобрението на коалиционните партньори.

Той оцени, че дотук са най-умно проведените преговори за кабинет - внимателно, деликатно, отворени ръце, уши и очи. Трябва обаче да се види какъв ще е резултатът от преговорите. Той е на мнение, че ако ИБГНИ били в парламента, по-лесно щяло да бъде съставено правителство.

Бабикян се надява на стабилна коалиция, за да може да се проведе политиката. Той вижда добре ДБ и БСП в едно общо управление. Отговорността трябва да се носи от всички до един, като има само една партия, която не носи отговорност - ДПС.

Той се надява, че генерал Атанас Атанасов не е изчакал 4-5 месеца, за да се сети сега за назначаването на определени хора в службите. Гешев и Цацаров са служили като маша на едноличната власт на Бойко Борисов. Фундументалното е да се промени структурата и мястото на прокуратурата в нейната безконтролност, категоричен бе Бабикян.

Той уточни, че КПКОНПИ няма да бъде оглавена от формацията на ИБГНИ.

Бабикян смята, че присъствието на Бойко Рашков в МВР е важно в момента. Това, че Кирил Петков и Асен Василев са взели това решение е много важно и може само да ни радва, каза още той.

Арман Бабикян приветства съкращаването на администрацията с две ръце.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 3ее84

    14 7 Отговор
    Много имоти много нещо бе дуду, засрами се
  • 3 Активист на БКП

    15 3 Отговор
    Хубаво, хубаво, ама нямаш 10 000 лв заплата ! Бухахахааааааа
  • 4 Пич

    21 9 Отговор
    Тоя като го видя , и се учудвам , как така , снощи не съм пил , а започва да ми се повръща... Знае ли този , какъв шут му удари народа...!!!??? Или просто е като лилавите - ако го хванеш да краде през вратата , ако избяга , почва да се чуди , как да краде през прозореца...!!!???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 5577

    23 7 Отговор
    Не свършиха ли мутренските пари вече. Защо ги показвате такива. Той народа си каза на изборите.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 21 Отговор
    ПРАВ е господин БАБИКЯН

    Коментиран от #14

  • 8 Миризлив пор

    22 6 Отговор
    Народа си каза на изборите дали го подкрепя, спрете се да го показвате този.

    Коментиран от #9

  • 9 Отговорността

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    ... ще е на 4-та партия, сиреч на БСП!!! Всички ще я назоват нея за провалите си!!! Просто не виждам в какъв филм се вкарваме!!! Ония там горе за нищо не стават!!! Трябва тотална промяна в българското ляво!!!
  • 10 Българин

    20 4 Отговор
    Арменецо, вече оправи България, сега ходи в Нагорни Карабах да оправиш и Армения
  • 11 Не че нещо

    19 3 Отговор
    Ще говорите за отговорност, когато си платите на Столична община за всички циркове, купища боклуци, изкъртени настилки и увредена собственост при уж спонтанните ви протести в София. До тогава няма да си отваряте устата ако имате поне малко очи и достойнство!

    Коментиран от #12

  • 12 5577

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "Не че нещо":

    Българската пролет ще бъде отразена като срамен акт в Българската история.
  • 13 Алексей Сергеев

    18 2 Отговор
    Бабикян не разбра ли, че народът го отхвърли !
    Той, Мая и адвокатчето са никои
    Да си запазят мненията за тях
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не е, седнал е.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 хъх

    8 2 Отговор
    Откъде изпълзя пък този? И защо?
  • 17 Цеко

    3 3 Отговор
    Отговорност ще носят Комунистите
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българка

    5 2 Отговор
    На фона на 5 вицепремиери и две нови министерства значи трябва да се закрият десетина агенции, холдинги, комисии. Могат да започнат с ДКК, БЕХ и измислените с дублираща дейност агенции. Трябва да се намаляват разходите, а не да се увеличават! И задължително спец. правосъдиите. Пенсионерите и калинките да си ходят по къщите!

    Коментиран от #23

  • 21 Тези

    8 0 Отговор
    Тези не се ли разпаднаха?! Мая Манолова къде ходи да се слага за пост.Няма начин да не ходи някъде да се мазни.Или чака да свършат договорките между партиите,преди да тръгне да осребрява протестите.
  • 22 София

    7 0 Отговор
    Хаджибабикяне,вие политическата отговорност си я понесохте и казахте чао,завинаги на праламента,чакаме да видим кога ще си понесете и наказателната, за миналогодишните си хулигански погроми по столичните улици.
  • 23 Въпрос

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Задължително спец.съда за да угодят на спонсорите ви в сянка ли? Май само тях устройва това.
  • 24 Сещам се

    6 0 Отговор
    Сещам се как Капон се зъбеше на ГЕРБ в парламента и им обясняваше как ще ги натикат на задните редове.Ама какво стана?! Беше грозна картинка.Винаги съм знаела,че злобата е лош съветник.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мене пък

    3 0 Отговор
    Ме радва факта ,че арменския толуп гледа парламента по т.в.
  • 27 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ НИЕ ИДВАМЕ -СЕ ПРАВЕЖДА НА БЪЛГАРСКИ С : " ПРЕГЪРБЕНИ- НИЕ ДООДАМЕ " !!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 PIetro

    2 0 Отговор
    Този Бабикян е голям плагиат. Откраднал е идеята на Бай Тошо от XIII конгрес на БКП. Висчки да са отговорни за нещо, което е сторил някой си. Тотална глупост. Точно заради колективната отговорност в българските затвори няма нито един височайш държавен чиновник. откраднал милиони.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове