Last news in Fakti

24 Декември, 2021 15:45 14 819 375

Борисов: Ако Рашков ме арестува, ГЕРБ ще ме канонизират

  • бойко борисов-
  • бойко рашков-
  • прокуратура

Само прокуратурата остана крепител на демокрацията, смята бившият премиер

Борисов: Ако Рашков ме арестува, ГЕРБ ще ме канонизират - 1
Снимка: БГНЕС

"В ГЕРБ ще ми сложат портрета на стената и ще ме канонизират". Така Бойко Борисов отговаря на въпрос дали се притеснява, че Бойко Рашков може да отиде в Банкя и да го арестува. В интервю за "24 часа" лидерът на ГЕРБ прави преглед на представянето на партията на изборите, на 10-годишното ѝ управление. Борисов стига до извода, че ако е правил грешки, то е било само в началото - 2009 г.

Особено място в размислите му за държавното управление намира прокуратурата. Според Борисов заради министър Бойко Рашков и неговите методи "само прокуратурата остана крепител на демокрацията". Впуска се и в размисли за ролята на МВР в структурата на държавата и нарежда полицията до прокуратурата като разследващ орган. "Те не трябва да се превръщат в репресиращи. Ако има промяна и ако има логични предложения, така че да няма законова възможност това да се допуска, то тогава кой човек е там (в МВР), няма да има никакво значение. Именно заради това в МВР разделихме политическото от професионалното ръководство. А сега министърът в МВР е всичко.", казва Борисов и доколкото признава грешки, поделя вината с Цветан Цветанов, като е бил вътрешен министър: "Не мога да кажа, че Цветанов е виновен и аз не съм знаел. Кръщаваше операции на имената на съдии, помните ли. Ние сме правили същото и ме е срам, като се сетя какво сме правили. Заради това сега е много оздравителен период за партията и хората в нея, за да не допуснеш повече такива грешки. Примерът ви е правилен. Те ("Продължаваме промяната") летят по нанадолнището с пълна сила, повтаряйки всички наши грешки. Само че ние го грешахме за 1 година, а те го грешат за 1 ден."

Но на фона на Рашков според Борисов единственият пазител на демокрацията се явява прокуратурата: "И нека го кажа, главният прокурор бе избран по правилата на българските закони. Ето сега премиерът Петков каза, че иска да си сложат техни хора в прокуратурата. И като имаш Бойко Рашков, ДАНС, КПКОНПИ, своите хора в прокуратурата - какво става с политическия ти опонент?! Но това изказване от премиера не звучи скандално явно."

Оказва се, че Борисов е много доволен, че прокуратурата ще провери серийните номера на кюлчетата от снимките на нощното му шкафче в "Бояна": "Първо, никога не съм имал кюлчета. Аз се радвам, че искат да проверят, защото ще отидат в банката и ще видят. Много пъти сме се шегували с приятели, че ако съм имал, ще си ги държа в Банкя, а не там, където стотици влизат - чистачи, градинари, кой ли не. Имам много големи подозрения кой го направи и аз ще го докажа. Изядох вече шамарите по темата, но нека проверяват.

Никога не съм разчитал нито на прокуратурата, нито на когото и да било и винаги съм смятал, че трябва да бъда еднакво и равно отдалечен. Аз не съм съгласен с решението на прокуратурата и по казуса с премиера Петков, но щом са го решили, аз го приемам. Толкоз."

Борисов продължава да се смята за най-подготвения държавник в момента в България. "Аз дори и в държавата не виждам по-опитен и по-знаещ и можещ от мен в тази сфера. (...) В банковия съюз и чакалнята на еврозоната бяхме преди Хърватия, а Хърватия сега ще влезе в зоната. А България няма да влезе. Защото те не работят за това. Транспортният министър излиза и ти казва, че си е оставил на фамилията фирмата, а е шеф на конкурента - на пощите. Първото му решение на Министерски съвет е да си направи летището в Русе, за да може да си ходи. Това не е ли конфликт на интереси?! Бизнесът на г-н Петков е хранителни добавки и първото решение е да си вземе БАБХ на пряко подчинение. Да не е при Корнелия Нинова, а да е при него. Ако го правехме ние, представяте ли си какво щеше да се случва?! Днес ставам премиер и от утре правят летището в Божурище да мога да си ходя със самолет до Банкя. Не се прави така."

На две места в разговора подчертава колко мъдро е постъпил да построи "Балкански поток", защото "да, когато строихме “Балкански поток” една от целите беше, че когато през една територия преминава южният газов коридор, тя не е цел. (Има предвид военна цел.) Това съм го мислил геостратегически как ще стои. Помните моето изказване, че искам в Черно море да има газопроводи, туризъм, платноходки." България плати 3 млрд. лв. за транзитния газопровод, от който газ в България не остава, а свързва Турция със Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 179 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    462 31 Отговор
    Ти само по-скоро да ни дадеш повод да те канонизираме, че то се прави с умрели, не с живи.

    Коментиран от #21

  • 2 Ще напусна работа

    414 33 Отговор
    Ще те канонизират при Бай Ставри

    Коментиран от #101

  • 3 Светия

    316 25 Отговор
    Ми не може ли без да те арестуват, да те канонизират, ама дали може преживе, а?
  • 4 Иван

    389 37 Отговор
    Ако Рашков те вкара в затвора ще е най - добре.

    Коментиран от #185

  • 5 Чичо от село

    304 27 Отговор
    Ще те канонизирам утре,че таман е Коледа!

    Коментиран от #6

  • 6 Последния Софиянец

    242 22 Отговор

    До коментар #5 от "Чичо от село":

    Значи утре е погребението!?
  • 7 Бойко Разбойко

    295 21 Отговор
    Само Гешев още ми крепи оная работа!

    Коментиран от #13

  • 8 ШиШиШиШи

    338 26 Отговор
    В България прасета не канонизираме !!!!!!!!!!!!!!! Нещастник , откраднал лично около 4 милиарда

    Коментиран от #161

  • 9 глоги

    270 21 Отговор
    Борисов: Ако Рашков ме арестува, ГЕРБ ще ме канонизират. БАЦЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕЦ.
  • 10 оня с коня

    240 22 Отговор
    мама ти тиквенска!!
  • 11 Бойко, Бойко ти и Светец, Прокоратурата

    183 19 Отговор
    И Демокрация?? Няма нужда да се коментира!!!
  • 12 МУТРАТА ОТ СИК

    246 19 Отговор
    Престъпникът нагъл е оше на свобода само благодарение на мафиотската съдебна власт и сливането на висшите правосъдни органи и МВР с октопода и шайката !
  • 13 ШиШиШиШи

    197 21 Отговор

    До коментар #7 от "Бойко Разбойко":

    Колкото повече ГЕШЕВ се бори срещу закона, правото и реда, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ ЩИ НОСИ !!!!! И НАКАЗАНИЕ.... Вероятно е изключително прост
  • 14 Сретен

    173 22 Отговор
    Аз ще ускоря този процес☠☠☠
  • 15 Отвратен

    216 19 Отговор
    Факти, поне на тези светли празници не ни показвайте това НИЩО@ЕСТВО , който СЪСИПА И ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА. Да си стяга багажа за ЗАТВОРА, това му е гарантирано !!!!!

    Коментиран от #49

  • 16 О кей-свети Боко,

    135 19 Отговор
    кога ще го празнуваме на 30 февруали ли?

    Коментиран от #36, #59

  • 17 още

    138 18 Отговор
    Оти вече нема жип? Да перка по магистралите со 200. Кюлче,пачка и до пачката пак кюлче. ИТ.Н.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Завет

    153 15 Отговор
    Личи си...прави си на смел, амо го е много страх!Какво значи някаква си тиква и някакъв ГРОБ!
    Продължава изчегъртването... завинаги!
  • 20 Ммм дааа

    147 14 Отговор
    бок лук ! Твоите хора са помияри като тебе, първи ще те предадат, ще се обършат с тебе и ще се разбягат !
  • 21 ШиШиШиШи

    120 14 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Най-напред да си върнем откраднатото
  • 22 проф. Анастас Чекмеджиков

    103 14 Отговор
    ако щът и мавзолей да ти направят - бойко ИЗВИНИ СЕ !
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    104 18 Отговор
    Бойко, заради пЛандемията с КИОВИД-19 няма вече ГЕРБ, оттече в клоаката на историята за радост на мутиралите комунисти, жалко. Самоубихте се с тези неадекватни мерки...................... A дa, били cте я oвлaдяли! C кaквo? C бeзумнитe рeплики нa Муфтaджийcки или c глoбитe пo 5000 лева зa нeнoceнe нa мacки-нocни кърпички и cъc зaбрaнaтa зa излизaнeтo нa вън?? Хaйдe чао! Колкото по-бързо го разбереш това, толкова по-бързо ще минеш през.... "оздравителен период за партията и хората в нея..."
  • 24 Раданч Татлъту

    116 15 Отговор
    Свети Бойко Тиквоподобни!🐵🤡🥳👍
  • 25 asd

    110 16 Отговор
    Ае към Белене освинена Тиква слабоумна и крадлива! Прасетата нямат търпение да те оглозгат!
  • 26 просто човек

    34 145 Отговор
    Бойко вече спечели любовта на народа. ГЕРБ вдигна летвата. Новото правителство ще мине няколко пъти под летвата и ще си признае. Както Орешарски навремето. Този път прокуратурата трябва да изземе документацията и да разследва. Стига вече Жан Виденов. Стига Орешарски. Българите заслужаваме по-добро.

    Коментиран от #41, #55, #82, #155

  • 27 Въпрос

    159 16 Отговор
    Как е възможно българи да сте гласували 12 години за този престъпен мафиот и все още да го търпите ?
  • 28 Бойко Разбойко

    117 12 Отговор
    И чистачи и градинари влизат докато спя гол и ми се изреждат.Имам подозрения щото като се събудя ме боли Д то.
  • 29 Казуар

    116 11 Отговор
    Като го арестуват, гербаджиите вече няма да имат гювеч, и ще се разбягат. Може да останат някои които са си намазали дебело филията.
  • 30 Сърп и чук

    89 14 Отговор
    Герб вече се чудят как да се отърват от теб и се гушнат с ДБ и Кирил - 75! Кой гербераст остана в Герб? Не виждате ли, че там са все синя инвазия?
  • 31 истина е

    80 16 Отговор
    Вечер ти се губи съня ,защото съвестта и е омърсена повече и от арабски клозет ,за това е по добре да не е арестува ,а да получиш инсулт ,и след ова още 50 год. да живееш , защото само това заслужаваш !!!!!!!!!!
  • 32 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    24 118 Отговор
    ПРАТИ ПАК БСП В ЧЕТВЪРТА ГЛУХА....

    Коментиран от #37, #57, #64

  • 33 вярва ли си

    94 14 Отговор
    Св. Бойко Борисов - мъченик.

    Рашков арестува Борисов...старци се молят Богу горещо, плачат жените, пищят децата.
  • 34 Дядо

    101 11 Отговор
    Този кога ще го рекламират, толкова е жалък. Стигна до това, че е светец и трябва да го канонизират. Нито един папа прибиве не е казвал, че ще го канонизират.
    Човек трябва малко да е смирен, след толова беди докарал на Родината си.
  • 35 Гласове от зайчарника в Банкя

    93 12 Отговор
    Аааа бъркъш съ Бацо, ще се пръсне зайчарника,
    ще се разбяга, ако те вкарат в кафеза! Бацо не богохулствай по Коледа, къв светец си ти "свети, свети Бойко Разбоко" закрилник на гепачите ?
  • 36 Бойко Разбойко

    67 12 Отговор

    До коментар #16 от "О кей-свети Боко,":

    Ще ме чествате на 2 ри февруари.
  • 37 жаба

    65 17 Отговор

    До коментар #32 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    Бойко да си извади червената книжка от шкафа и да оглавява БСП.

    Коментиран от #48

  • 38 БОЛШЕВИК 🌟

    112 13 Отговор
    Тоя тиквеник в една нормална държава, досега щеше да ни го показват само през решетките на някой затвор. Да ограбиш половин народ и другите да ги докараш до пълна мизерия и да си толкова нагъл и противен и да си останеш безнаказан, това може да се случва само в тая мафиотска дупка България!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 СИКумре

    96 15 Отговор
    Стискам палци на Рашков! Такава иззметт като теб трябва да е храна за рибите!

    Коментиран от #47

  • 41 Делю Хайдутин

    84 11 Отговор

    До коментар #26 от "просто човек":

    Не Просто човек,а Прост човек.
  • 42 НИНОВА, РАЗБИХА МЪ

    35 21 Отговор
    БАЦЕ, НЕ ТАКА....В ВИЖ МЕН
    ..АЗ СЪМ ВИЦЕ, А МЕ СПУКАХА ОТ БОЙ НА ИЗБОРИТЕ
  • 43 пфууй

    76 13 Отговор
    КОЙ ще го канонизирал??? ГЕРБ??? Оффф кой го е еня за ГЕРБ и за Толупа, та той стана символ за висока корупция у нас.Кого лъже още?
  • 44 Hoho Boho

    68 12 Отговор
    А пък, когато те вкарат в затвора, ще ти издигна паметник.
  • 45 Джамбазски

    51 10 Отговор
    Ако искаш празнувай Мики Маус ,но на нас не ни казвай кои сме и какво да празнуваме!
  • 46 Ива

    91 10 Отговор
    Банкянската гадна мутра е огромен срам за българската нация ! Един откровен престъпник и мафиот под чадъра на ортаците му от съдебната система !

    Коментиран от #171

  • 47 Гошо Калето

    32 15 Отговор

    До коментар #40 от "СИКумре":

    сик умре ама е купило енергото на чез и след нова година ще видиш кон боб яде ли с цените
  • 48 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    35 21 Отговор

    До коментар #37 от "жаба":

    ЧЕРВЕНАТА КНИЖКА НА БОЙКО Е В МУЗЕЯ НА СОЦА В СОФИЯ....ТРЕТИЯ КОРИДОР У ЛЕВО

    Коментиран от #71

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Исмаил

    78 10 Отговор
    Този отдавна е за лечение. Раздвоение на личността, мания за величие, мания за преследване, и т.н.
  • 52 Смех

    41 11 Отговор
    Впуска се в размисли, пишат смешки, Това не може за мисли, при бай Ставри, на конкурса, не се иска!
  • 53 Гаврил

    60 10 Отговор
    Канонизират се светците а не престъпниците
  • 54 Мухоморко

    59 10 Отговор
    Квичи като прасе по Коледа, че няма власт.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Дон Санчо

    29 10 Отговор
    Ами да ти направят восъчна фигура и да се снимат с нея,както ти се снима първия път с краварския ти преател и
    благоверната му жена.Мисля,че и Радев
    го конфузиха по този начин,само ги бяха
    разместили мальце.Спомени сър.
  • 57 Неделко

    53 12 Отговор

    До коментар #32 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    Мутрата от сик - опасен престъпник и мафиот както казах е абсолютен пътник , смазаха го като мръсна гнида , на боклука е завинаги ! Отлетя с двеста и най вероятно , ако не го ... падиз !
  • 58 Всичко е добре

    29 10 Отговор

    До коментар #49 от "копи пейст":

    Но не виждам точка - откраднато. Там печели наистина.
  • 59 Знаеш отлично

    19 12 Отговор

    До коментар #16 от "О кей-свети Боко,":

    че няма такава дата.Ако ще е февруари,на втори да е!
  • 60 дедя

    53 11 Отговор
    В затвора или като Чаушеску ще те канонизират
  • 61 слонче

    61 12 Отговор
    Нека Рашков те арестува пък да си те канонизират. Амин!
  • 62 ИМПЕРИАЛИСТ

    39 13 Отговор
    Бойко, "властта е от Господ" с пЛандемията Той те изпита и ти се провали....A дa, били cте я oвлaдяли! C кaквo? C бeзумнитe рeплики нa Муфтaджийcки или c глoбитe пo 5000 лева зa нeнoceнe нa мacки-нocни кърпички и cъc зaбрaнaтa зa излизaнeтo нa вън?? Хaйдe чао! Колкото по-бързо го разбереш това, толкова по-бързо ще минеш през.... "оздравителен период за партията и хората в нея..."
  • 63 Тома

    49 12 Отговор
    Въх мари майко тиквата крал коли лежал в затвора и демократ.Каскета отнел бизнес и той демократ.А първи след като го арестуват ще се откажат неговите хора от герб иначе и те в пандиза
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 бай Ставри

    41 11 Отговор
    не бой се при мене ще те помажат
  • 66 Фен

    35 13 Отговор

    До коментар #49 от "копи пейст":

    А качеството на тези въпросни 560 км магистрали
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 10 Отговор
    БОЙКО ти си престъпник
  • 68 гиш иш

    32 10 Отговор
    ти си за кремация
  • 69 Свети Тиквуний Толупчест Банкянски! 😁

    42 10 Отговор
    Портрета ще е в килията над леглото на Бай Ставри, човекът е строг, но справедлив!
  • 70 Шопо

    43 11 Отговор
    Винаги съм знаел, че е луд !!!
  • 71 Ива

    37 11 Отговор

    До коментар #48 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    А твоята жълта книжка да не е в ръцете на мутрата от сик ? Иначе толупа го размазаха , лети към вечността със светлинна скорост , леш е !
  • 72 свети Тулуп

    49 12 Отговор
    Рашков, айде канонизирай го най-накрая тоя, че аман от такива праведници!
  • 73 мафия

    41 11 Отговор
    За мен ще бъде изклюителна чест да сложа белезниците на Бойко Борисов. Както и на привържениците, почитателите и участниците в корупционния модел през политико-феодалните структури на местно и национално ниво.
  • 74 Че те

    11 14 Отговор
    с какво право ще свършат тая работа ?
  • 75 Иван1

    46 12 Отговор
    На ББ една от максимата в живота е: Ако лъжецът говори лъжи, не казва ли истината. Така, че този наглец спря просперитета на една държава. Като лъже и си вярва, че казва истината...
  • 76 Иван

    31 11 Отговор
    Пита се къде обаче ще стане това кананизиране, в коя сграда, то във вашата върхушка има още няколко за арестуване. Добре би било закона да е един за всички и това погазване на закона и избирателното му прилагане, което наблюдавахме години наред, да спре веднъж за винаги.
  • 77 БокоПолиглота

    41 10 Отговор
    Докато дойде време да те арестуват, ГEPБ отдавна ще се е саморазпаднал.
  • 78 Своге

    39 10 Отговор
    Индивида е пътник отвсякъде - пандиз или ...
  • 79 Враца

    42 10 Отговор
    Дано те канонизират по скоро мутро престъпна !
  • 80 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    14 37 Отговор
    И ТИЯ УПРАВЛЯВАЩИ ШЕ СЕ ИЗДЪНАТ......ПРАВИТЕЛСТВОТО Е БУЛАМАЧ.....ВСЕКИ ГОВОРИ В НЕГО КАКВОТО СИ ИСКА

    Коментиран от #87

  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 10 Отговор
    БОЙКО ИСТОРИЯТА не ПРОЩАВА
  • 82 И това по-добро за народа е толупа?

    35 10 Отговор

    До коментар #26 от "просто човек":

    Наистина ли? Или май е удобно за безгръбначните калинки, на хранилката, целуващи следите от гумите на джипа като теб, некадърнико!
  • 83 БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП

    36 10 Отговор
    Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ - ЗАТВОР ИЛИ ....
  • 84 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    15 28 Отговор
    ТО НИНОВА СТАНА ВИЦЕ, А Я СПУКАХА ОТ БОЙ...

    Коментиран от #91

  • 85 Софиянеца

    22 10 Отговор
    Тоя па Бай Пом.Яр
  • 86 Винету

    39 12 Отговор
    Ле,ле,тоя нещастник,изкукуригва все повече😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 11 Отговор
    БОЙКО никой не е избягал от СЪДБАТА
  • 89 Ти си си каконизиран

    39 11 Отговор
    Що ти викат Боцифер. Комунист, мошеник и лъжлив крадец
  • 90 БАЦО, ТРЕСКАШ БСП КОМУНЯГИТЕ

    14 29 Отговор
    ДА ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА И СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА

    Коментиран от #95, #120

  • 91 АМА НИНОВА

    34 10 Отговор

    До коментар #84 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    Е ВЪВ ВЛАСТТА А БАЦО СЕ Е СВРЯЛ В ЗАЙЧАРНИКА КАТО ПЛЪХ

    Коментиран от #100

  • 92 Бамбука

    39 10 Отговор
    Бисери ! Брилянти ! И накрая черешката на тортата "" България плати 3 млрд. лв. за транзитния газопровод, от който газ в България не остава, а свързва Турция със Сърбия." ! Хайде слагайте му портрета в църквите, в спалните и най-вече в чекмеджетата. А той къде ще си го сложи, за да си се гледа ???
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 10 Отговор
    БОЙКО страда от мания за величие
  • 94 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    15 33 Отговор
    РАШКОВ ГО Е ШУБЕ...ОСЕМ МЕСЕЦА СЕ ЧУДИ КВО ДА ПРАВИ С ТЕБ...ПОКАНИ ГО Е БАНКЯ ...ДА МУ ОБЯСНИШ КОЙ КОЙ Е

    Коментиран от #99, #106

  • 95 ПАК ЛИ ИМАТЕ

    31 10 Отговор

    До коментар #90 от "БАЦО, ТРЕСКАШ БСП КОМУНЯГИТЕ":

    ИНТЕРНЕТ В КАРЛУКОВО ? БАЦЕ ЛИ ВИ ВКЛЮЧИ ?
  • 96 Герп-тролове

    43 10 Отговор
    Тоя психично болен шопар, 12 години е бил на власт!!!! Поколенията няма да ни го простят!!!
  • 97 Унищожителя на България

    40 9 Отговор
    Не знам, гербаджиите, като какъв ще го канонизират този нарцис, но останалите българи вече са го каноназирали, като най-големият крадец и лъжец в българската история.
  • 98 ПСР

    34 10 Отговор
    Най-голямата ми мечта е,да бъдеш арестуван.Има много защо.
    Бих си сложил портретът ти някъде в гаража-за да си играйкам на стрелички.
    След година,без власт и парички,ГЕПП,ще бъде бледа сянка. И без Рашков-жив и здрав да е.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пфуу

    35 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ще напусна работа":

    Млъкни ве Боку, Ти с крадец и престъпник, никой вече не иска да припарва до теб, дори твоите лалугери бягат от теб.. Пфуу
  • 102 Бойко

    26 11 Отговор
    "Да си стяга багажа за ЗАТВОРА, това му е гарантирано !!!!!"


    Ти не се грижи за моят багаж Аз съм си го стегнал
  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 10 Отговор
    БОЙКО където пипне ГОСПОД дори МЕДИЦИНЯТА не помага и е БЕЗСИЛНА
  • 104 бббб

    30 10 Отговор
    Тоя Банкянски крадец няма ли да умиира най после, за да ни от ърве от ромските шмекерии дето ни прилага ??
  • 105 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    12 34 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ...СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НАПРАВО ГИ ИЗРИТАЙ ОТ ПАРЛАМЕНТА

    Коментиран от #113

  • 106 КАТО ГЛЕДАМ

    28 11 Отговор

    До коментар #94 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    СИКАДЖИЯТА КОЛКО Е КАФЯВ ...
  • 107 само прокуратурата

    28 11 Отговор
    остана крепител на герберастията
  • 108 Биков, ти ли си!?!

    26 10 Отговор

    До коментар #49 от "копи пейст":

    Да не забравиш да избършеш кафявия "шоколад" по устата, произведен от свещеното за теб @н@лно отверстие на Тиквуний Толупчестия!
  • 109 От Крадец , Светец не става Бойкоооо!!!

    33 11 Отговор
    От Крадец , Светец не става Бойкоооо!!!
  • 110 Чорбара.

    27 10 Отговор
    Бой по боко ТИКВАТА с ГРАНАТОМЕТ.
  • 111 Ще те канонизират

    24 10 Отговор
    Подред
  • 112 747

    31 11 Отговор
    И на Бъдни Вечер ли трябва да гледам този наглец ?
    Айде, мятайте го на тавата бъдещия светец !.
  • 113 аха

    23 8 Отговор

    До коментар #105 от "БАЦО, МАЧКАЙ ГИ":

    Вярваш ли си на това, което пишеш? В кое народно събрание и кои партии гласуваха реставрация и обзавеждане на партийни дом на БКП и се върнаха в него? И стояха там въпреки протестите? Един нагъл и неуспешен опит от противните феодалчета да превърнат държавата в еднопартиен конгломерат.
  • 114 Посоката е вярна

    31 10 Отговор
    Щом тиквата говори за ареста си, Рашков е прав и следите на парите водят до Банкя. Вярно е само каскета крепи шлифера му /тиквената демокрация/
  • 115 Иван

    16 11 Отговор
    А дано.
  • 116 хихихихихи

    24 10 Отговор
    Светимъченик Тиквун Великолепний!
  • 117 Асен

    32 11 Отговор
    Тоя ни открадна настоящето и бъдещето на Нас и децата ни! Умирай зеаедно с внуците ти гннидо крадлива
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Те го не искат в селото той пита къде е

    30 10 Отговор
    Те го не искат в селото той пита къде е Поповата къща.
  • 120 Че то

    17 9 Отговор

    До коментар #90 от "БАЦО, ТРЕСКАШ БСП КОМУНЯГИТЕ":

    БОЦИ е най-младия комуняги бе кавал
  • 121 Този страда от голямата си УСТА

    13 12 Отговор
    Заради теп се провали партията
  • 122 Варна

    24 9 Отговор

    До коментар #49 от "копи пейст":

    Видимо нищо не разбираш от икономика! Първо нека да те светна, че когато се прави анализ, се започва от края на отчетният период, о не от неговото начало! Сиреч за база не се взема 2009 а 2008 година!
    Само това само по себе си говори, че нямаш никаква идея за какво говориш!
    БВП на България нито през 2008 или пък 2009 никога не е бил 52 милиарда лева! Той е 54,4 милиарда но Долара! - Съобразно курса към онзи момент е 72,76 милиарда лева. - За справка влез в страницата на МФ.
    В края на 2020 цифрата е 69,11 милиарда долара или приблизително 119 милиарда лева.
    Второ: БВП е такова животно, чийто нарастване не винаги е задължително положителна новина. - Селянина от Банкя качи поне 20 кила за последните 12 години, но не стана по- здрав а напротив! - Има висок холестерол, оперира си 18 000 менискуса и високо кръвно! - Така е и с БВП. За да схванеш същността му трябва да направиш структурен и факторен анализ на естеството на приходите. Сигурен признак за неправилен растеж е търговското салдо на страната. - Ако то е торциателно, означава, че БВП се сформира от вътрешно потребление, а не от приходи от вън! Това може да се дължи на по- високи цени, налети държавни средства и още един куп други фактори! В нашият случай търговското салдо показва сумата от - 83 милиарда лева селд приспадането на сумите по износа. Или казано по друг начин, от страната се извадени 83 милиарда и са отишли в ръцете на чужденците. А факторният анализ показва, че причината за ръстъ
  • 123 баща

    26 9 Отговор

    До коментар #49 от "копи пейст":

    Бихте ли обяснили с тази средна стойност на заплатите и цените на материалите в България за всичките му магистрали? Ако бъде направена една истинска правилна ревизия, ще отговаря ли на всички разходи правилно? Или може би всяко едно село в България трябваше да е с нов асфалт досега??И тогава се запитайте защо хората не живеят в селата и други въпроси защото няма инфраструктура в повечето села няма училища нищо...
  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 11 Отговор
    БОЙКО ти не си герб а си сиБМБ престъпник
  • 125 вод кобозки

    24 11 Отговор
    Боко много си прост!
  • 126 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 11 Отговор
    когато ИСТОРИЯТА ВРЕМЕТО което не ПРОЩАВА накажат ли някой му отнемат първо РАЗСЪДЪКА
    УМЪТ
  • 127 Ами обратен не се канонизира

    23 11 Отговор
    Само кмета на Симитли може да те канализира.
  • 128 Behemoth

    18 14 Отговор
    А останалите ще канонизираме Рашков!

    Коментиран от #132

  • 129 Разпъването на кръста

    16 12 Отговор
    Дава надежда и на Тиквун Крадливи, ако повярва в спасението. Подобно на крадеца, разпънат до Христос. Но без него няма как да стане светец. И вярата му трябва да бъде истинска.
  • 130 Pi4

    21 10 Отговор
    Мутрагеньо-Пациента на Карлуково!
  • 131 Внимание !

    33 10 Отговор
    Тоя циганин от Банкя трябва да бъде съден, като Милошевич в съда в Хага за геноцид над българския народ в продължение на 12 години!! Както и за милиарди кражби и унищожаване на българската икономика и кражба на бизнеси !! И присъдата трябва да е доживот и обесване в затвора в Хага !!
  • 132 Христо Христов

    6 11 Отговор

    До коментар #128 от "Behemoth":

    Ама не сте ли още? Или спазвате реда - първо Десовия, после Рашков...
  • 133 ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

    18 8 Отговор
    СВЕТИ ТИКВОНИИ
  • 134 бай Иван

    13 7 Отговор
    А лапачката на кинти, грешка ли е?
  • 135 Хъхъ

    18 9 Отговор
    Ходом марш към затвора задник !!!
  • 136 Румен

    14 9 Отговор
    Пътник си.
  • 137 PIK

    15 9 Отговор
    "Трагедия: бившият премиер-Футболист почина, след като колабира на Рашковия !"
  • 138 валери

    14 9 Отговор
    а дано!
  • 139 Мисля

    12 7 Отговор
    Поскъпна тока и в психото разредиха електрошоковете.Оказа се,че са помагали.Ама ха-де,скъпотия брат.
  • 140 слабоумен пъжльо

    18 9 Отговор
    Я по-добре и за по-сигурно Сретен да те гръмне , тогава канонизацията ти е в кърпа вързана.
  • 141 Ицо

    18 10 Отговор
    Аз мисля че в най скоро време бай Ставри ще те канонизира яко
  • 142 АННА МИЛА

    21 10 Отговор
    сикаджия рекетьор крадец изнудвач престъпник
  • 143 Ахаахахахааа

    5 8 Отговор
    😂🤣🤣🤣🌡️🚑
  • 144 ddddd

    11 10 Отговор
    Още ли не е избягал за Добай ....и от там едно си бае едно си знае сигурно
  • 145 гост

    4 8 Отговор
    Пак тя пише за него ? Защо ли ?
  • 146 Тулуп

    26 11 Отговор
    Утре ти нося портрета в черквата, поп Стефан да те опее.
  • 147 Боко вече не си фактор

    21 10 Отговор
    ББ е преживе канонизиран...като най-голямия крадец и лъжец от целия народ ,но не и от герб.
  • 148 друг вариант по- логичен

    18 9 Отговор
    Шайката ти Баце , ще се попилей и дистанцира от теб , всеки ще хукне да спасява накрадното и кожата , а теб ще те обявят за виновен за всичко. Йок канонизация.
  • 149 ГЕШЕВ

    21 9 Отговор
    СТИГА СИ ТРЕПЕРЕЛ, НЯМА ДА СИ САМ. ГЕРБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЗАЕДНО С ПАЧКИТЕ ПО ЕКЗОТИЧНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ.ПОМИСЛИ И ТИ.
  • 150 Ей ТЪПАНАР

    27 10 Отговор
    Ако Рашков те арестува. Ще се разпадне ОПГ ГЕРБ, бандитчета ще изчезнат завинаги нанякъде, ако се усетят бързо какво идва, ДПС ще се наааака, защото са следващите . А народът ще канонизира Рашков. Когато завършиш земният си път, народа ще ти благодари за стореното като построи безплатна обществена тоалетна отгоре над тленните ти останки. Изразих се културно, за да не ме изтрият. Обаче си знаеш какво имам предвид.
  • 151 Урко

    21 9 Отговор
    Свети Толупий, той вече си е блажен и може да го канонизираме за светец покровител на крадците и рекетьорите ;)
  • 152 Бамбука

    18 8 Отговор
    Двамата санитари носещи го на носилката си бърборят - Ще, ще, ще
  • 153 Гербер

    13 30 Отговор
    Не се тревожи Генерале, поддръжниците на ГЕРБ се множат. Клеветите и проблемите ти идват от Атлантиците, защото си позволи: 1) Да кажеш: "Първо големите да се разберат, после нас да ни питат"; 2) "Черно море трябва да е за туризъм, лодки, платноходки, а не на военните" и 3) Най-важното: Ти си позволи да прокараш Балкански поток през България, служейки на инрересите на българския народ. Жалко че не успя да построиш Белене. Та, за това ти идват проблемите, но народът ще те оцени, особено на фона на новодошлите "псевдо"политици. Весела Коледа и Спокойна Нова Година!

    Коментиран от #156

  • 154 ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ

    24 8 Отговор
    Тоз и куршум не го оправя
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 корумпирани

    19 8 Отговор

    До коментар #153 от "Гербер":

    Трябва масово да ви разследват, всички крадливи хора, които грабите на поразия и поддържате ниско заплащане и нисък стандарт на живот в държавата.

    Коментиран от #197

  • 157 за ежедневна употреба

    15 8 Отговор
    коледа да донесе яка дряновица недочегарена за мутрата гадна долна и неарестувана !
  • 158 TRD

    19 8 Отговор
    Този е престъпник!
  • 159 BulgarianBG

    24 8 Отговор
    Вярвам че Рашков ще си свърши работата до край .Тоя сикажия трябва да не излиза от затвора. Нека там да се прави на велик държавник.Но много ми е чудно тази негова свита Гербажийска докога ще му вярват на лакърдиите и нямат ли достойнство и поне мъничко морал за да му поискат оставката.

    Коментиран от #174

  • 160 инж.д-р с.в архимандрисандрит Бибиан l

    10 7 Отговор
    Айде оште една абревеатура към светейшио ни никнейм!
  • 161 Търпин

    8 14 Отговор

    До коментар #8 от "ШиШиШиШи":

    Като знаеш че е откраднал 4 милиарда защо не се обади когато ги е крал а си го скрил не ти е дал и на теб та за това сега надаваш вой до небесата!?

    Коментиран от #307

  • 162 Чочо

    15 7 Отговор
    Може и да си го кремират.
    Щом си го аресват.
  • 163 proi4o

    19 8 Отговор
    "В ГЕРБ ще ми сложат портрета на стената и ще ме канонизират"...////...щот са стадo 4ekиджии .
  • 164 Чуторан

    23 8 Отговор
    Луди, луди жаби. ПКП ли ще те канонизира, бе крадец? Я се разкарай!
  • 165 555

    17 8 Отговор
    Свети Бойко Маркучоносец :)
  • 166 Перо

    19 9 Отговор
    ГРОБ е частна мутренска фирма и не може да канонизира никой! Скоро ще изскочи заек от храста автомагистрала Хемус и ще има канонизиран при бай Ставри за дълго време!
  • 167 тоя ептен превъртя

    22 8 Отговор
    Взех , че се жертвах та го изчетох до край и установих само , за пореден път , колко тоз е тъп. Преди дюнерджийниците щели да ни пазят , сега газопровода . Абе Буци тъп , ако започне голямата патаклама кой ще пуска газ и ще пази празен газопровод , Бог да ни пази , не кухият елемент върху раменете ти.
  • 168 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 8 Отговор
    СВЕТЛИ ПРАЗНИСИ на всички ХОРА
  • 169 Герб Русе

    17 7 Отговор
    Не си мисли че гербаджии постоянно ще ходят след теб и ще ти лижат задника
  • 170 Бай Ставри

    17 7 Отговор
    Ще те канонизират тук в южното крило с прякора Бибитката от Банкя
  • 171 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 7 Отговор

    До коментар #46 от "Ива":

    така е ИВА
  • 172 Бобеца

    9 6 Отговор
    Да те колонизират дано!
  • 173 Адв. Ивайло Юруков

    8 7 Отговор
    А, дано! Коледа е все пак :)
  • 174 капо де корумпе

    11 6 Отговор

    До коментар #159 от "BulgarianBG":

    Само обаче да не подхвърлят на обществото някакви малки бушони в далаверата за Хемус, както и са другите далавери. Искаме всчки участници по веригата, както и едрите риби, политици, общински служители, олигарси, всички замезвали здраво, и капотата.
  • 175 Ива

    9 6 Отговор
    Абе ти за кои се помисли за кои се взе ................

    Коментиран от #191

  • 176 коко

    17 8 Отговор
    България плати 3 млрд. лв. за транзитния газопровод, от който газ в България не остава -самопризнание за панделата е това бе тикво ощетил си българия че се и хвалиш...
  • 177 Фин

    10 6 Отговор
    Що така само герб?! А бедния ограбен народец?! Той как ще реагира?! Не се ли сещаш?!
  • 178 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА

    21 5 Отговор
    Тиквоча подсказва на герб- племето какво му се иска! За негово разочарование, светците са скромни и човеколюбиви, а той е алчен изрод!
  • 179 Виктор браво

    8 7 Отговор
    Канонизира се светец....в България всичко може,даже и индиански вожд.
  • 180 коко

    20 5 Отговор
    На тоя индивид,главата му служи само да му разделя ушите
  • 181 BOBO

    11 5 Отговор
    НАБОРЕ САПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ
  • 182 Озадачен

    18 6 Отговор
    Мутропитека още си мисли, че някой му обръща внимание. Единствено приятеля му неандертал с врат, който почва от челото остана да крепи последният бастион на организираната престъпност в България. Затова прокуратурата се хвърля с голи гърди на амбразурата, като Матросов да брани приятеля си мутропитек.

    Коментиран от #183

  • 183 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 6 Отговор

    До коментар #182 от "Озадачен":

    мутра кръв повръща пари не връща
  • 184 възмущение

    12 6 Отговор
    Прокуратурата НЕ е крепител на демокрацията. Прокуратура, която е посттоталитарна, сталинистка, антихуманна, служеща си с методи на репресии и тормоз, отнемаща правото на нарочения да се лекува, диктуваща на лекари кого да лекуват и на кого да отказват лечение, не може да е крепител на демокрацията. В Страсбург знаят ли, че прокуратурата е завладяла болниците и прокуратурата нарежда на лекари да не лекуват пациенти? Тия новите във властта имат ли представа какво върши прокуратурата ведно с охранителните фирми в провинцията?
  • 185 Иван4о

    8 12 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Няма да го арестуват, няколко причини: ББ и РР са от БКП, гарван гарвану око не вади; От САЩ ще го защитят, ББ направи сделка без аналог в световната история: плати 100% цената към непостроен завод за 8 бр, самолети, предостави бази . . .

    Коментиран от #195

  • 186 коко

    12 7 Отговор
    ТИ СИ КУПИ БИЛЕТА,РАШКОВ САМО ЩЕ ТЕ КАЧИ НА ВЛАКА.
  • 187 Шопи

    13 7 Отговор
    Болен пожарникар
  • 188 Кой е...

    11 6 Отговор
    ...тоз анонимник на снимката?
  • 189 възмущение

    18 6 Отговор
    Човекът страда от наполеонов синдром и проявява наклонност към култ към... себе си. В съчетание с усещане за мъченичество. Много раздвоение, много нещо. Д-р Гълъбова, хееелп!
  • 190 Този явно трепери

    10 6 Отговор
    от страх, че търси начини да отдалечи възмездието.. Ех, борисов, няма никакво значение за един политичедси труп дали е канонизиран или не - той вони еднакво. Sik transit gloria mundi. /Съвет - има кого да попиташ какво означава това, нали?/
  • 191 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор

    До коментар #175 от "Ива":

    това се нарича мания за величие това е ИВА
  • 192 Мунчо

    13 6 Отговор
    Веднага Рашков да го арестува /и без това много се бави/ да видим дали наистина ще има канонизация!
    Това ще е направо за "Гинес" нова глава - Първа Канонизирана Мутра!!!
  • 193 Айдее

    11 6 Отговор
    На Тулупа му се иска да е светец.Ало,кой де си избра да бъде Свети Тулуп.
  • 194 верно ли?

    9 7 Отговор
    Ами тичай да ти направят портрет за бъдещите герберски икони.
    Ще ги боядисат златни и ще ти добавят роги и опашка?
  • 195 Не бързай със

    4 5 Отговор

    До коментар #185 от "Иван4о":

    заключенията - първо - САЩ НИКОГА не са имали приятели, на които да благодарят и да са им длъжни, а само слуги, отношението към които е извън благодарността /парите са дадени, това е!/ ; не надценявай БКП - тя си остана в историята, днес ситуацията е доста по-различна.

    Коментиран от #204

  • 196 Треньорът

    15 6 Отговор
    Този вече умира от страх защото не знае точно от къде ще му дойде толкова живота е съсипал и бизнеси откараднал.
  • 197 Гербер

    8 8 Отговор

    До коментар #156 от "корумпирани":

    Ей сега ще цъфнеш и ще вържеш с голям стандарт при некрадливите Макси и Морис
  • 198 Може би

    14 6 Отговор
    Баце много иска да го арестуват.За да попадне на хора и стане човек..
  • 199 Айдее

    15 6 Отговор
    На Тулупа му се иска да е светец.Ало,кой ден си избра да бъде Свети Тулуп.
  • 200 МАРА

    16 7 Отговор
    СМЕШНИК, МНОГО ТЕ Е СТРАХ ОТ РАШКОВ, КРАДЦИТЕ ИКОНА ЛИ ГИ СЛАГАТ?
  • 201 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 16 Отговор
    на следващите избори ас пак ще гласувам за бойко борисов

    Коментиран от #217

  • 202 БАЙ СТАВРИ ЩЕ ТЕ КАНОНИЗИРА !!!

    16 6 Отговор
    И ТВОИТЕ МУРГАВЕЛИ ИЗБИРАТЕЛИ
    ТЕ ЧАКАТ !!!
  • 203 И. Иванов

    7 8 Отговор
    Като се приключи с Биби е ред да се промени и състава на "някои" парламентарно представени групи. А защо не и едновременно и двете дейности?
  • 204 моля

    5 6 Отговор

    До коментар #195 от "Не бързай със":

    БКП никога не си отивали в историята. Та те възстановиха и се върнаха в дома на БКП. За какво да говорим?
  • 205 гадна мутро

    12 6 Отговор
    По всчко личи , че ще има канонизация ......... по каноните на правосъдието , което силно топли душата ми в ледената действителност на битието ми .
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 макс

    14 6 Отговор
    Ако Рашков те арестува няма да има канонизиране,просто касиерчето на сик -един доказан бандит,ще отиде там където му е мястото!
  • 208 Тракиец

    19 6 Отговор
    Мръсен диктатор който ни съсипа и унищожи в 12 годишно робство . Глад мизерия БЕЗРАБОТИЦА нищета африкански заплати мутро ДС олигархия Ци-ганизация беззаконие хелзински комитети соросоизъм локдауни - тотален крах на държавноста съчетан с тотална корупция кражби далавери и мутризация - това беше режима на ГЕРБ
  • 209 9689

    12 6 Отговор
    Защитаването на престъпници е престъпление.....
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 По скоро да ти сложат

    14 6 Отговор
    Портрета в Столовата на ЦСЗ!
  • 212 интересно

    12 6 Отговор
    Аз пък си мислехг, че ако МВР артестува мастит поллитик и милиардер, то следователно той е извършил поредица от престъпления.
    То не е като да артестиваш някой назнаен беден човечец, който няма армия бюрократи, адвокати, гавази и банки зад гърба си.
  • 213 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 6 Отговор
    ЦВЕТЕЛИНА ТОМИЪН от ВЕЛИКО ТЪРНОВО участничка в мистър ШЕФ и СЕМЕЙСТВОТО и са решили да направят ПРАДЗНИКЪТ БЪДНИ ВЕЧЕР и да дорят ТОПЛИНА за бездомни ХОРА в приюта в ГРАД ГОРНА ОРЯХОВИЦА
    е това е
    ЧОВЕЩИНА
    справка
    ИНТЕРНЕТ
  • 214 ДЖОН

    13 6 Отговор
    абе мутра тъпа накря на тъпото ти изказване изкърти мивката България плати 3 милиарда за да построи газопровод за турците и сърбите без да има газ за нея ами хората по свят за 1 км. от магистрала събират такси що построи пътна магистрала само Турция и Сърбия с наши пари която само те ще ползват а за нас един среден щото си много умен те тук се разкри че си в играта и колко гушна не се знае чекмеджето беше заблуждаваш ход да изкараш светец не забравяй че тия две държави един ще ни забият нож в гърба със сърбите вече имаме опит сега чакаме с турците

    Коментиран от #219

  • 215 забележете

    17 6 Отговор
    Къде го избива нашия Мутрафонь. Не да "стане мъченик" - какъвто е дефакто изразът, ами направо светец иска да става.
    След толквоа години позиране като голем христиенин, не понаучи ли малко канона?
  • 216 Луд за запиране

    8 7 Отговор
    Не само за вързване. Тиква Пророк...ха ха ха!
  • 217 това е

    2 5 Отговор

    До коментар #201 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    СТАМАТ многониковия не е КОЗЛОДУЙ
  • 218 КАК НЯМА

    10 6 Отговор
    ДА ТЕ КАНОНИЗИРАН... ТА ВСИЧКИ ТЕ В МАЛКО ИЛИ В ПОВЕЧЕ ЯДОХА
    И ПИХА ОТ КОПАНКАТА. НО МНОГО ДРУГИ ЩЕ ТЕ ДЕМОНИЗИРАТ. И ТЕ
    СЪС СИГУРНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ.
  • 219 ДЖОН

    3 6 Отговор

    До коментар #214 от "ДЖОН":

    изтървах що НЕ построи т....
  • 220 АННА МИЛА

    12 6 Отговор
    мутро всичко се връща рано или късно
  • 221 Дядо ви кУрти от село пиперково

    16 6 Отговор
    Тоя вече е оцветил гащите в кафяво,и мирише здраво..
  • 222 Аве

    12 6 Отговор
    Мутра проста и арогантна, алчна и безпросветна... Еднокнижен цървул и присмех на човечеството!
  • 223 ГРАД ЯМБОЛ

    7 15 Отговор
    Борисов е прав както винаги. Казва истината и си държи на думата. С две думи мъж на честта.

    Коментиран от #227, #293

  • 224 Тити

    12 6 Отговор
    Диктатора много си е повярвал
  • 225 В.В.П.

    9 6 Отговор
    От прокуратурата,ще те арестуват,тиквеник .Не е , Рашков..Подготвя се ,сюжета от прокуратурата.Не му мисли!
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Северозапад

    15 6 Отговор
    Буци, нещо си се объркАл! Канонизират се хора, тикви -- не!
  • 229 Мутропитек

    12 6 Отговор
    Тоя е толкова прост и не знае, че да го канонизират, трябва да пукне! Понеже е доста страхливо мекотило, едва ли иска точно това.
  • 230 МИУИ ВАНИУИ

    7 6 Отговор
    бойо, ушака ще те сготви,всичко вече е договорено ,ти само осъмни
  • 231 верваи ми

    14 6 Отговор
    Този е психооооооооо.
    Грам срама няма.
  • 232 Джудже

    12 6 Отговор
    Даааа, от аскет стана великомъченик! Моля не давайте трибуна на този психично болен човек.
  • 233 Опааа

    13 6 Отговор
    Шиши РАШКОВ НЕКА ТЕ АРЕСТУВА ПЪК ТВОИТЕ ПОМИАРИ МИ Е НА ОНАЯ РАБОТА КВО ЩЕ ТЕ ПРАВЯТ ТЕ ОТДАВНА СА ТЕ КАНОНИЗИРАЛИ КАТО БАШ КРАДЕЦА
  • 234 Прав си баце ,

    17 6 Отговор
    Единствения ти шанс е "демократичната" прокуратура, ръководена от инсталирания лично от теб каскет да продължи да те скатава от инстинско правосъдие. Относно портрета ти - вече имам един в кенефа на ухиления Чехльо , сега ще закача и твоя, като ви погледна двамата светци направо директно ми олеква без зор.
  • 235 БирникЪ

    12 6 Отговор
    Боцее, ако Рашков те арестува, си в панделата с двата крака и осемте менискуса! След което ГЕПИ не само няма да те канонизира, ами на втората минута ще те забравят и ще се разбягат, за да си спасят кожите!
  • 236 Азз

    14 6 Отговор
    Не си за канонизация...за гилотинизация си...публична....
  • 237 Крадлив Тулуп

    13 6 Отговор
    Много лъже...ще се пръсне
  • 238 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 9 Отговор
    Под всяка статия за Борисов има голяма активност на няколко Трола с различни никове. Това говори колко е успешно е неговото управление.
  • 239 А бе

    5 6 Отговор

    До коментар #18 от "БОКО Е ГЪРМЯН ЗАЕК":

    Бих ти теглил една,но понеже е Бъдни вечер, ти желая здраве и късмет.
  • 240 Пи Ар Севи

    8 7 Отговор
    Бойко Заешкото Сърце
  • 241 А дано

    4 7 Отговор
    Но...надали.
  • 242 ташунко

    13 7 Отговор
    Банкянския топуп предколедно се умилка . Не на нас тия Толупа нема да забравим и нема да простим тия 12 г грабеж и застой . Лека утеха ще е да влезеш за едно 15 г в панделата .
  • 243 Ф акт

    12 6 Отговор
    Пирамидално централизираната сталинистка прокуратура пазела демокрацията...да се смееш ли,да плачеш ли?
  • 244 Поп Илийчу

    9 8 Отговор
    Ами то ГЕРБ умре..................отиде при НДСВ........."Краткая памееееееть!" Аааааамиииииин!
  • 245 Лада

    11 10 Отговор
    По какво се познават троловете? По обидите които ръсят и идентичните коментари под всяка статия за Борисов. България скоро ще ви изпрати там където ви е мястото.

    Коментиран от #255

  • 246 Българин

    9 8 Отговор
    Сикаджия и ти и Костов преватизатора сте за чук и то голям.
  • 247 Чекмежане

    10 7 Отговор
    Връщай шкафовете с пачки и сакове
  • 248 локомотива

    17 8 Отговор
    Ах прасето ти дебело,започна да пълниш гащите,ама ако си мислиш че всичките простотии които си направил ще ти се разминат си в голяма грешка.
  • 249 Бацо шкафски

    10 8 Отговор
    На затвор на затвор
  • 250 Чекмедже Кюлчан

    11 8 Отговор
    Никога не съм имАл кюлчета. Тия у чекмеджето ми ги е пУснАл Радев с неговия дрон.
  • 251 Герб

    8 7 Отговор
    То вече няма ракава партия, отиде при сдс и ндсв
  • 252 Каун,

    13 7 Отговор
    наистина си копие на някогашния ти господар Тодор Живков, неговите портрети висяха навсякъде където и да погледнеш по негово време ,но огромната разлика между вас двамата беше че бай Тошо беше честен човек и не крадеше.
  • 253 Бацо

    7 7 Отговор
    С шкаф позор да ходи на затвор
  • 254 Мичо

    8 7 Отговор
    5,5 млн Българи желаят чекмежичко у затвор и 500 хил де гласуваха за тях щото са зависимо 2/3 ще се радват чекмежичко да влезне при Ставро
  • 255 АННА МИЛА

    12 7 Отговор

    До коментар #245 от "Лада":

    ЛАДА гербавия БОРИСОВ Е СИКАДЖИЯ И ПРЕСТЪПНИК

    Коментиран от #258

  • 256 Ще квичите, Тролчета бедни

    11 12 Отговор
    Платихте ли си тока? А Хладилниците заредихте ли, защото цените растат всяка седмица.

    Коментиран от #259, #264

  • 257 ????

    11 7 Отговор
    Стига си развалял настроението на българите с появяването си и ръсенръо на глупости. Кой бе нещаст.... ще те канонизира бе? Колкото беше застрашен от ликвидиране реди години, колкото стеъа Йосич ти беше вдигнал мерник, толкова и ще те канонизират.Само глупаците си мислят, че са нещо, а всички около тях, наят, че са едно голямо нищо.
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 10 Отговор
    При Борисов всичко беше евтино, а сега с пенсията купувам по малко храна.
  • 261 Ха ха ха ха ха ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #259 от "????":

    По важно е хората да са бедни, браво ТРОЛЕ, браво..

    Коментиран от #263, #265

  • 262 магнит

    7 6 Отговор
    Преодоляването на политическата криза, която е и национална, може да се случи само чрез нова съдебна система. И отваряне на пътя към започването на съдебни процеси основани на законите на правото, но не и на законите на мръсните пари. Дела водещи до положителни съдебни присъди със затвор и конфискация. Дела срещу всички членове на корупцията и мафията - олигарси, политици, общински служители, общественици, лица от подземния свят, всякакви престъпници и грабители. Такива, за които се изнася информация чрез Магнитски, разни офшорни списъци, списъци на местни и международни служби за борба с корупцията и организираната престъпност. И забраната на подобни лица и осъждани престъпници да заемат каквато и да е държавническа служба - от чистач до президент.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Гого

    12 7 Отговор

    До коментар #256 от "Ще квичите, Тролчета бедни":

    Явно в главата ти няма никой дори и Винету, празна. Цените в цял свят се повишават драстично ама гербавите тролове с фуния да ви наливат все тази
  • 265 ????

    11 7 Отговор

    До коментар #261 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    Хората са с достоинство, не са били богати при примата за да реват за крадеца, достатъчно ги окраде, предпочитат интелигентни управляващи, а не прости и грандомани без покритие.

    Коментиран от #267

  • 266 Смех

    13 8 Отговор
    Дали ще те канонизира ГЕРБ ,ми е все тая,но ако те пуснат без охрана на улицата ,народът ,хем ще те Коконизира ,но и ще те убие с камъни.
  • 267 Аман от червени тролове

    12 12 Отговор

    До коментар #265 от "????":

    Хората ще го върнат скоро, като им остане кранчето празно.

    Коментиран от #268, #269, #270, #283

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Гого

    8 8 Отговор

    До коментар #267 от "Аман от червени тролове":

    Аман от герберски подлоги, абе чара... чо това че не харесвам Винету крадеца и съм комунист хахаха елементарен
  • 271 Вярвай си херовимчо

    11 7 Отговор
    Ако те арестуват, на другия ден герберазмът ще се е записал в други партии, цигари няма кой да ти донесе.
  • 272 баба Пена

    12 7 Отговор
    Бог да прости ГЕРБ!
  • 273 Рашков

    9 6 Отговор
    Бог може да им прости но аз няма да им простя!
  • 274 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    9 9 Отговор
    ВАДИ И ТИ ЗА БСП КОМУНЯГИТЕ КОМПРОМАТИ...НЕ ГИ ЖАЛИ
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Рашков

    6 7 Отговор
    Г Н РАШКОВ НАЛИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО - ПИША ИСТИНАТА ЗА НАЙ МРЪСНИ НАГЪЛ ПОЛИТИК ОТ ЗА ГОДИНИ НАСАМ - И МЕ РЕЖАТ ! ТОЯ СКАПАН ЯК ОЩЕ ЛИ РЪСИ ПАРИЧКИ 😃
  • 277 Селчо костов

    6 6 Отговор
    И двамата с тия Рашко сте есни селски тояги ,бивши другари борещи се за дебелият кокал.България никога няма повече да се промени докато има такива смешници като вас...
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Възмотен

    7 7 Отговор
    На снимката се вижда НЕ човек с изкривено от злоба и злъч лице а такива не ги канонизиран.

    Коментиран от #284

  • 280 Българин

    10 8 Отговор
    Защо давате думата на това изкопаемо точно на този светъл християнски празник Бъдни вечер?
  • 281 ο μακεδονας

    6 7 Отговор
    Ако прокуратурата е крепител на демокрацията е свършено с опитът за държава наречен България .Размяната на местата на причината и следствието е характерно за дебелия банкянски г..з , който е достоен не за канонизация , а за карцеризация и обществено презрение .Боже слезни и си ги прибери вересиите !
  • 282 Той на един конкретен въпрос не пожела д

    6 7 Отговор
    Той на един конкретен въпрос не пожела да отговори, като не му изнася. Тръгнал да реди притчи и си мисли, че е велик! И пиесите много знаеше - Ромео и Жулиета 😂 например ! Жалък, жалък ....
  • 283 хаха

    6 7 Отговор

    До коментар #267 от "Аман от червени тролове":

    най-голямата корумпирана червена тиква, надявай се безплатно
  • 284 Св.Бойко Кюлченосец

    6 7 Отговор

    До коментар #279 от "Възмотен":

    Лицето ми е измъчено, като на мъченик, не е злобно, затова ще ме канонизират и хората ще ме целуват иконата, и ще оставят паричка под нея.
  • 285 Фариарт

    6 8 Отговор
    Един милиард е равено на хиляда милиона. Колко хиляди милиона е отклонил Воѝко за себе си, сигорно и самият тоѝ не знае. Идва ли знае и къде и кога ще ги харчи. Но това което е сигорно за нас е че всеки отклонен лев е причинил десетократно повече щети и още по кратно повече пропуснати ползи. Ще има ли изобщо някоѝ ден масови протести, или ще се дьржим до краѝ като българи! ?
  • 286 JEFF

    10 7 Отговор
    Толупа канонизиран за светец на крадците ? Много се е вживял в ролята си .
  • 287 Фариарт

    5 8 Отговор
    Един милиард е равно на хиляда милиона. Колко хиляди милиона е отклонил Воѝко за себе си, сигорно и самият тоѝ не знае. Идва ли знае и къде и кога ще ги харчи. Но това което е сигорно за нас е че всеки отклонени лев е причинил десетократно повече щети и още по кратно пропуснати ползи. Ще има ли изобщо някоѝ ден масови протести, или ще се дьржим до краѝ като българи! ?
  • 288 Fariart

    7 8 Отговор
    Един милиард е равено на хиляда милиона. Колко хиляди милиона е отклонил Воѝко за себе си, сигорно и самият тоѝ не знае. Идва ли знае и къде и кога ще ги харчи. Но това което е сигорно за нас е че всеки отклонени лев е причинил десетократно повече щети и още по кратно пропуснати ползи. Ще има ли изобщо някоѝ ден масови протести, или ще се дьржим до краѝ като българи! ?
  • 289 Да,бе

    11 7 Отговор
    Не Рашков,а бай Ставри ща канонизира с тризнаци.
  • 290 Анонимен

    7 7 Отговор
    Той да те арестува и да те прати като капитан Петко войвода при плъховете

    Коментиран от #291

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Ха ха ха

    11 9 Отговор
    Страх лозе пази мечтаи си тикво в небитието си давно давно
  • 293 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 9 Отговор

    До коментар #223 от "ГРАД ЯМБОЛ":

    БМБ е престъпник

    Коментиран от #298

  • 294 Доколкото е известно,

    8 6 Отговор
    умрелите биват канонизирани. Какво има предвид ББ?
  • 295 Българка

    11 8 Отговор
    Бойко,престани да си мислиш че си най добрия,ти унищожи България, ти и твойте подлоги ни ограбихте и трябва да влезете в затвора.ЗАСРАМИ СЕ не се показвай никъде.

    Коментиран от #297

  • 296 от сърце ти го желая

    8 7 Отговор
    Да те набута в затвора и всеки циганин , от твоите си избиратели , булка да те прави , всяка нощ да ти е " първа брачна " , първо кумът , после младоженяка.
  • 297 ХанАспарух

    9 10 Отговор

    До коментар #295 от "Българка":

    Напротив, Борисов възроди България от разрухата на мафията и комунизма.
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Българка

    8 8 Отговор
    Бойко,кои подлоги ще те канонизират?Сетих се; къдравата СЮ (Д.Митов) ПКП ,Деси Тъпото (Д.Атанасова),а ти тъпчо не знаеш ли, че канонизират само мъртвите.
  • 300 Българка

    8 9 Отговор
    Бойко,кои подлоги ще те канонизират?Сетих се; къдравата СЮ (Д.Митов) ПКП ,Деси Тъпото (Д.Атанасова),а ти тъпчо не знаеш ли, че канонизират само мъртвите.
  • 301 Коледа е

    8 5 Отговор
    По всичко личи че един Трол пише постоянно и се представя за десетки хора, личи си по омразата и обидните коментари. Комунист господ не вярва...

    Коментиран от #304

  • 302 Баце,

    8 10 Отговор
    Ти си политически труп от една година ,така че наистина е време твоите неуморни калинки да те канонизират и най добре даже да те балсамират.

    Коментиран от #319

  • 303 Яна

    12 9 Отговор
    Борисов ще остане в историята на България и дори в учебниците, а интелигентните хора не четат смърдящи коментари. Така че не се напъвайте че много мирише.
  • 304 един двама не е от значение

    1 4 Отговор

    До коментар #301 от "Коледа е":

    Омразата не е нещо непредизвикано .
  • 305 Гербаджия

    7 9 Отговор
    ГЕРП е частна фирма/партия.
    Не канонизират!
    Толкова е близък със Светия синод,че смята и това възможно!
  • 306 Васко

    9 11 Отговор
    Скоро ще останем гладни и без ток и гориво. Пелети те са 1000лв, дървата 150лв, цените скочиха с 300% няма ли да върнем Герб

    Коментиран от #308

  • 307 Ххх

    8 7 Отговор

    До коментар #161 от "Търпин":

    Какво да чакаме от Цацаров или Гешев ????? Интересното ще почне след Гешев
  • 308 абе

    6 5 Отговор

    До коментар #306 от "Васко":

    Ще върнем бай Тошо , при него беше най-евтино.
  • 309 ако рашков те арестува ВЕДНАГА ЩЕ ГО

    9 8 Отговор
    КАНОНИЗИРАМЕ А АКО АРЕСТУВА И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ЩЕ МУ ВДИГНЕМ ПАМЕТНИК ОТ ЧИСТО ЗЛАТО

    Коментиран от #320

  • 310 БОКО , ТИСИ КАНОНИЗИРАН ВЕЧЕ В НУЖНИКА

    10 8 Отговор
    ТАМ СИ СВЕТИЯ С ЧЕРВЕНА КНИЖКА !
  • 311 85% от ЕЛЕКТОРАТА ИСКА ДА СИ В ЗАТВОРА

    8 9 Отговор
    ЗА КАКВО ГОВОРИМ ? НЕ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ЧЕ ТИ ИЗГОРЯ ФИТИЛА НЕЩАСТНИКО ?

    Коментиран от #318

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Коледа, Коледа

    13 2 Отговор
    Виждам че неграмотните Тролове крещят с главни букви. Смирение...
  • 317 Герб ПобедаБойко Идвай

    12 10 Отговор
    ГОСПОДИН БОРИСОВ ЧЕСТИТА КОЛЕДА ЧАКАМЕ ВИ ДА СЕ ЗАВЪРНЕТЕ НАЧЕЛО НАБЪЛГАРИЯ ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 318 Герб ПобедаБойко Идвай

    10 6 Отговор

    До коментар #311 от "85% от ЕЛЕКТОРАТА ИСКА ДА СИ В ЗАТВОРА":

    ТРОЛЕ ЖАЛЪК СИ И НЕ СЕ НАПЪВАЙ И КАКВО КАТО ДРАСКАШ ТУК ДИВОТИИТЕ СИ ЖИВОТЪТ ТИ Е ЖАЛЪК КАКВОТО И ДА ПИШЕШ ТУК АНТИ БОРИСОВ
  • 319 Герб ПобедаБойко Идвай

    8 9 Отговор

    До коментар #302 от "Баце,":

    ТРОЛЕ СПРИ СЕ КОЛЕДА Е АНОНИМ СЕ А БОРИСОВ Е ЛИДЕР БОРИСОВ Е ПОЛИТИК БОРИСОВ Е ДЕМОКРАТ ДРАСКАНИЦИТЕ ТИ ТУК НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО ПЪК НАПИСАНОТО ТУК ГО ТРИЯТ ПОСТОЯННО АНОНИМНИКО
  • 320 Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

    5 8 Отговор

    До коментар #309 от "ако рашков те арестува ВЕДНАГА ЩЕ ГО":

    Тези от Герб са най-много, изборите го доказват.
  • 321 България

    12 13 Отговор
    Само Герб може да възстанови държавата. Доказано от две кризи.
  • 322 Каноник

    9 6 Отговор
    Е, дай Боже - по коледа стават чудеса! А къщата със зайчарника ще конфискуват, за да я направят м узей! Не мога да разбера Рашков защо се мота още?!
    А като те канонизират, може да направят прошение до Синода да те направят свтец - толкова много си направил за БПЦ!!!
  • 323 Пльок

    6 7 Отговор
    След недоразумението кирчо 75те лева, тоя клоун взе да ми липсва, хахаха.
  • 324 НЕ РАЗБИРАМ РАШКОВ КВО ТЕ ЧАКА

    9 6 Отговор
    МИ НЕ ТЕ ТИКНЕ В ТЮРМАТА ТАМ ДА ИЗГНИЕШ ГНИДО !
  • 325 ДЕСИ ГО ОТНЕСЕ

    4 5 Отговор
    И "ДА" ,И "НЕ" Т€ рашков АР€$ТУВА,АЗ ПАК НА Д€$И ЩЕ ГО.....( ПОДНЕСА КАФЕТО)!
    АМА АКО Е "ДА" ЩЕ ПОЧЕРПЯ КВАРТАЛНИЯТ Б$-ПАРИн -ДЯДО ПЕШО!:))
  • 326 Възмутен

    7 6 Отговор
    Абе цървул, в престъпната ти партийка останаха само браточките ти, крадците и някой и друг малоумник.
    Те не знаят какво е канонизиране, а явно и ти не знаеш. Мястото на престъпници, като теб, е в затвора.
    Ти и цялата ти престъпна шайка ще станете клиенти на Рашков. И бабата с деменцията вече я няма да те гали
    по олисялата кратуна.
  • 327 Ангелина

    9 5 Отговор
    Господин Борисов ,те Вашите лакей отдавна са Ви канонизирали ....Дори и по времето на Тодор Живков ,нямаше толкова безгръбначни подлизурковци...,но те са такива ,не от преклонение от Вас ,а от преклонение пред материалните облаги и заради това ,че една голяма част от тях не стават ,както са казали по- мъдрите хора от нас "Чеп за зеле"!Чудя се още как не са Ви вдигнали приживе паметник и още не са кръстили ,най -малкото една улица в Банкя на Ваше име...!!!Обградили сте се с такива като Десислава Атанасова ,Ирена Димова ,Цвета Караянчена,Тома Биков ,Томислав Дончев..... ,които заради това ,че получиха ,чрез политиката и участието си в управлението на ГЕРБ - блага ,които никога не биха придобили с умения ,знания и труд са готови дори да убиват заради Вас.Освободихте се от малкото свестни при Вас хора ,като Даниела Дариткова ,защото тя не може да бъде арогантна и нагла ,като Десислава Атанасова.....Пък и умният човек ,не може да стигне до такова падение ,каквото могат персони ,като Десислава Атанасова и останалите придворни лакей около Вас ,вкл. от мъжката дружинка от лакеи- Любен Дилов- син ,Тома Биков ,Томислав Дончев ....... Истината е ,че всички мислят ,че Вие сте най- вреден за държавата ,но Вие сте един ,а създадените от Вас изчадия на Сатаната са много.....и ще бранят със страшна сила властта и ресурсите от нея ,които ги правят да се считат за недосегаеми и смятат ,че никога няма да получат за действията си справедливо наказание!Всички ,които мислят в т
  • 328 Ангелина

    8 5 Отговор
    продължение от предишния коментар- Всички ,които мислят в тази посока - от най-високото ,до най -ниското котило на членове и симпатизанти на ГЕРБ са в голяма ЗАБЛУДА!Краят Ви ИДВА....!
  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Да започва Канонизирането!!

    8 4 Отговор
    Време тие,?? Ще има все народна радост!!??
  • 331 Да бе да

    10 4 Отговор
    Боко , няма нужда да гадаеш, виж как канонизираха физколтурника , при теб ще бъде по кратко ! Но виж цигари щи ти носят
  • 332 Българин

    12 5 Отговор
    Абе те малоумниците от гроб да те правят каквото щът ,ама ако Рашков те арестува цяла България ще ликува
  • 333 Гай Турий

    11 6 Отговор
    Идиот крадлив! Рашков ще почака да види какво ще свърши сръбския мафиот Йоца.
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Милев

    8 3 Отговор
    Боклук
  • 336 Ааааа

    11 4 Отговор
    Защо те беше с т р а х да се явиш на избори за президент Истината е че си бъзлив Ский се и замълчи
  • 337 така е

    8 3 Отговор
    Главен тъпак .....
  • 338 Гост

    8 3 Отговор
    Ако го арестува Рашков, маса юристи ще са от страна на господин Рашков. Видни юристи са. Борисов си мислеше, че ще е вечен, и ще крадат обкръжението/бандата им. Но всяко нещо има край.
  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Ще ти се

    7 3 Отговор
    А всъщност ще се завъртят веднага....там сте събрани видни схемаджий и блюдолизци...
  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Boris

    9 3 Отговор
    Не се оправдавай,ти още ли си на свобода,за 12 г.станахме най бедната държава,никаква полиция,съд,прокуратура,здравеопазване й какво ли още не.деситки хиляди семейства емигрираха и няма да се върнат никога!!!!! Хора които трябва да са в затвора са в парламента и нагло се смеят.това си направил+ няколко магистрали които излизат по скъпи от немските а за качество и откраднати пари да не говорим,но ти разбира се нямаш нищо общо с това ,както и всички депутати,защото такава оставиха държавата кой,хан Аспарух,!!!!!!!!!! Ли та вие се родихте в парламента.директен затвор за всички управляващи без съд,директно иначе пак ще сме под дъното
  • 345 Опп

    7 3 Отговор
    Ехо, ехо, какво каза? И като те канониозира т, българите ще ти простим безчинствата ли?
  • 346 Време е

    6 3 Отговор
    Тая мутра пишман министър председател да ходи да ги разправя тия простотии в затвора. Време му е!

    Коментиран от #347

  • 347 Един от многото

    5 3 Отговор

    До коментар #346 от "Време е":

    Датата на неговият арест ще бъде обявена за Национален ПРАЗНИК

    Коментиран от #352

  • 348 Този Като какъв дава съвети, и пожелания

    5 4 Отговор
    Прави!!! Не ти приемаме нито Пожеланията, нито Съветите!! За 12год Видяхме Кой си И какъв си!! Един много, много лош Спомен!! Меко казано!
  • 349 Gost

    6 4 Отговор
    Ще те канонизират друг път.Най-много да те забравят на втория ден.На третия ще се разпаднат щото няма как да крадат.
  • 350 Tikwa

    5 4 Отговор
    Е няма такъв кестен като тиквата..
  • 351 СВЧ по - здрав!

    6 4 Отговор
    А бе ГЕРБ нека те канонизират, те са идиоти! Народът обаче ти е приготвил други приключения!
  • 352 Хлъц! Бог да му прости греховете! Хлъц!

    6 4 Отговор

    До коментар #347 от "Един от многото":

    Не се радвай на тоз празник! Боко тиквата знае всичко и за златото, и за пачките евро, и засаковете, и за куфарчетата. Знае номерата и на чуждите банкови сметки, имотите... ЗНАЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО, ЗА ДА СЕ ДОВЛЕЧЕ ДО АРЕСТА! ПРЕКАЛЕНО МНОГО! БОЧКО, ЕДНИ ТВОИ ПРИЯТЕЛИ НЕЩО МНОГО СЕ УМЪЛЧАХА...ЗАЕДНО СЕ УМЪЛЧАХА!
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 3 Отговор
    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „задкулисието” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масови национални протести до оставка на правителството на олигарсите и предсрочни парламентарни ИЗБОРИ.
  • 356 ГЕРБ ще ме канонизира,

    5 1 Отговор
    а бай Ставри ще ме изповяда.....
  • 357 Смях

    4 0 Отговор
    Кой по-точно, Свирката и Кофата или Сю и Мозъка?! Първи ще ти бият шута!
  • 358 Жоро

    3 1 Отговор
    Прав е те тия от ГЕПИ ако не е той нямаше да станат и домуоправители
  • 359 И Костов

    3 1 Отговор
    Хайде дано е по-скоро, а на 40 дни ще има канонизация с празнична заря, че сме отървали от "умните" приказки и "големите постижения". А, дано.
  • 360 Бабамара

    1 4 Отговор
    Скоро народа ще върне Борисов, защото никой не е управлявал по добре от него.
  • 361 Боби

    0 2 Отговор
    На бойко Борисов хората са бкп, и сите са от живково домоуправители, и никой не им търси сметка 32 г. Ще го канонизират многобройните от родопите мюсюлмани, и каза едни измислени, че нямало християни, а именно те го подкрепяли и пуска рях саръев, кръпката, има пари човека и пкп му била, дали е така баба на директорире казали меня. То един вкус борисов имаш, да беше ти избрал ипина инж от поделението, поне разбираше от умни и красиви навремето. Тук няма красив народ, а боби се навря точно там.хихихи ори простата късъбаджак и до вечна старост ще си правят компанията и глей станали сватовци.ще те каносат на байряма от дс мюсюлманина попа
  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 Даааааааааа

    0 2 Отговор
    Може и паметник да направят.
  • 364 Нели Василева

    2 0 Отговор
    Къдее са паритеее къде е Мата Хари къде е Хехерезада
    затвооооооооор!
  • 365 бай Киро

    2 0 Отговор
    КЪДЕЕ Е БАТКО БЕ ДА НЕ В БАРСЕЛОНЯ ПРИ ЗАЕЧАРНИКА БРЕ
  • 366 калин

    2 0 Отговор
    дали Герб ще ми пусне за нова година една КП да измлатя ще е добре и то с 200
  • 367 адвокат

    2 0 Отговор
    Според Борисов заради министър Бойко Рашков и неговите методи "само прокуратурата остана крепител на демокрацията"
    Божеее ,боже колко мъка има на тоя свят боже!
  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Киро брейка

    2 0 Отговор
    ЗАТВООООООООООР!
  • 370 Таня Христова

    2 0 Отговор
    Няма незаменими хора.По скромно де.Наши-ваши по институциите,така било винаги.Нищи ново под слънцето.Бъдещето е на младите.
  • 371 Бай Онзи

    2 0 Отговор
    На мястото на Рашков утре 31.12. ще арестувам баце ! Поводи - много ! И най-вече -да им го върта тъпкано ! И да видят- кон боб яде ли , и котка ацет пие ли ! Ей такй , за каскяткеф !!!
  • 372 Буда

    2 0 Отговор
    Ще те канонизират крадците от герб, с които сте крали заедно и сега заедно се пазите!!! Дано да стане тази канонизация и да ви няма вас групата на крадливите гербаджии, защото има заблудени и неграмотни хорица които ви вярват или харесват...властта да действа и да ви кани избираме крадците, неграмотни гербаджии..
  • 373 НАЙ-ЗНАЕЩИЯ

    1 0 Отговор
    да краде си въобразява че е държавник,най злобния и прост тъпанар още се мисли за ВЕЛИЧИЕ,каква наглост и позор е това изтрещяло зло.
  • 374 отсд

    1 0 Отговор
    Тоя съвсем извутря!
  • 375 Негодяй

    1 0 Отговор
    даваш ли си сметка каква ниска топка си вече.Деградация за ГИНЕС.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове