Last news in Fakti

29 Декември, 2021 09:17 5 656 118

Проф. Аргирова: Провалът още е видим

  • радка аргирова-
  • коронавирус-
  • мерки

Мерките са достатъчно добре затегнати, ако се изпълняват правилно

Проф. Аргирова: Провалът още е видим  - 1
Снимка: бТВ

Най-вероятно Делта вълната и Омикрон вълната ще се застъпят. Очакваме всеки момент официално да потвърдим Омикрон в България, тъй като околните държави потвърдиха официално случаи. Според данните дотук, които имаме, Омикрон е в България – но трябва потвърждение чрез геномно секвениране в Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ). Това заяви вирусологът проф. Радка Аргирова.
Засега случаите на Омикрон са единични, казва проф. Аргирова, съобщавайки за около 20-тина непотвърдени случая общо (има съмнения заради специфична липса на S ген при PCR проби, но това трябва да се потвърди със секвениране). Всички случаи идват от чужбина, добави тя, говорейки за известните ѝ случаи.

Мерките са достатъчно добре затегнати, ако се изпълняват правилно. Омикрон не може да се спре, но може да се намали влизането на вируса. На книга мерките се спазват, но на практика недостатъчно. Трябва да се засили контролът дали се спазва карантина и къде влизащите в България прекарват времето, за което излиза направен от тях тест за коронавирус на границата, обясни професорът пред bTV.

Всички тези думи на проф. Аргирова идват предвид вече 5 седмици поред видим провал със статистиката с карантинираните – числото 37 282 карантинирани (активно в карантина към дадената дата) не е променяно официално в Единния информационен портал именно в този период и всъщност публично не се вижда какво се случва именно с карантинираните, след като активните случаи общо са 3 пъти повече и излиза, че официално откритите некарантинирани случаи на КОВИД са 2 пъти повече от карантинираните, ако гледаме непомръдващото число карантинирани!

Проф. Аргирова обаче не пожела да оценява управлението на министър Стойчо Кацаров, но посочи, че имало положителни черти, без да ги споменава.

Мерките ще бъдат актуализирани при по-висок брой заразени лица и по места. Много разчитаме по области какво се случва, за да няма едни и същи мерки за всички, добави проф. Аргирова.

Обмисляме дали да няма финансови стимули и за ваксинирани срещу КОВИД извън пенсионерите. Предполагам ще стане ясно през първата седмица на януари. Не мога да ви кажа в момента, но това не е мое лично решение, подчерта проф. Радка Аргирова.

Ваксинацията ще спаси животи, но мисля, че няма да има нужда от реваксинация на 6 месеца, а на 1 година. Грип и коронавирус може да съвпаднат като пикове, очаквам грипът да се прояви в края на януари и началото на февруари, каза още професорът. Но въпреки това увери, че се прави всичко възможно здравната система да издържи - разполагаме с ваксини, с лекарства, разполагаме с опит и от предишните вълни.

За финал прогнозата ѝ е, че на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нннн

    144 2 Отговор
    Вижте, вижте как изглежда вирусът!

    Коментиран от #9, #106

  • 2 Язовец

    143 4 Отговор
    Кажете защо пускате англичани в Банско без карантина? А западните държави все се опитват да забравят ковида от 1 година, но нещо паметта им е много силна и все не успяват.

    Коментиран от #81

  • 3 Антиваксър

    10 167 Отговор
    Аз съм кух Ганьо, обичам Копейкин, а вирус няма...Моят идол Мангъров се скри и не ме защитава вече, защо!?

    Коментиран от #13, #17, #41

  • 4 хихи

    109 3 Отговор
    Радка открила топлата вода, колелото, въздушнокапковата инфекция и бърза да ни се похвали.
    П.С.
    тази, ще направи за ПП ППодмяната, това което направи Курнела за БСП
    Ще ги направи първа полтическа сила ... отзад напред..
  • 5 Бабооо

    145 3 Отговор
    Я спри да се занимаваш с глупости. Прибери се и сготви на внучетата. Ще си по полезна.

    Коментиран от #7

  • 6 Анонимен

    107 3 Отговор
    "за финал ..". Още миналата година казаха че боднам ли се ще е финала но той така и не дойде и след 3 игла досега
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    66 1 Отговор
    най-вероятно няма!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майна

    125 7 Отговор
    Излизайте на протести !!!! Иначе такива същества ще издевателстват над вас!!! НЕПОДЧИНЕНИЕ НА БЕЗУМНИ МЕРКИ!!! ПОДКРЕПЕТЕ ВЪЗРАЖДАНЕ .
  • 11 Димо

    91 3 Отговор
    Т.пата професорска крава още не е разбрала,че това не е обикновен вирус,а изкуствено създаден и разпространен ,както и почти веднага предложеното "решение" ,с което ни зоват да се бодем. Сравнява си нещата с обикновен вирус и обикновени противогрипни ваксини. Време е да излезете в пенсия вече,професоре и да спрете да се изказвате. Времето ви и познанията ви са от 60-те,70-те години на миналия век.

    Коментиран от #66

  • 12 ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ 😉🤐

    124 2 Отговор
    "За финал прогнозата ѝ е, че на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие." - те не трябваше ли и сега да са свободни?

    Коментиран от #20

  • 13 Пешо

    114 2 Отговор

    До коментар #3 от "Антиваксър":

    Вярно е че сте "кух ганьо". Мангъров какво още да ви каже? Каквото каза човека то се случва.
  • 14 Перо

    103 1 Отговор
    След като няма потвърден и доказан случай на Омикрон в БГ,как ще твърди бабичката,че вече е тук? Това е вредна,лобистка и лъжлива пропаганда!
  • 15 А професорката

    83 0 Отговор
    допитала ли се до другия професор Витанов? Имат ли консенсус ?

    Коментиран от #18

  • 16 Госあ

    5 42 Отговор
    кебапчиите по рефлекс плюят. Не стига ме не плащат никакви данъци и си работят на макс. Чели недочели, пак да скарата се притесняват. кебапчии и хотелиери само от бой разбират. Факт !
  • 17 Boxer EZ 3.0

    93 0 Отговор

    До коментар #3 от "Антиваксър":

    Кажи го 180 000 заразени на ден във ваксинирана Франция!
    Добре, че го изтипосаха този Омикрон, че иначе как щяха да обясняват антирекордите?
    За сравнение в Русия, където от месеци имат по 20-30 Хил заразени на ден, до сега имат само 100тина случая на Омикрон. Как си обясняваш пристрастността на Омикрон към надрусаните с американски ваксини, западни държави?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Истината

    87 0 Отговор

    До коментар #12 от "ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ 😉🤐":

    е, отново са затворени при 80% ваксинирани. Има данни за цял свят в Гугъл, но баба Радка не чете

    Коментиран от #43

  • 21 Смех

    80 0 Отговор
    Ще продължи да видим.. провал за вас, победа за нас... Стига се правихте на ударени всички виждаме протестите в другите държави и как най-ваксаните са най-ощетени...

    За пръв път в историята на човечеството тези които взимат дадено лекарство обвиняват тези които не го взимат в неговата неефективност...
  • 22 ragundragun

    86 2 Отговор
    Понеже любителите на боцкането се изживяват като корифеи на знанието. Нека да подходим научно и разгледаме техните аргументи.
    Първо: Тези които не вярват в боцкането са неуки и глупави хора с ниска обща култура, вярващи в конспирации.
    Драги умни и красиви ! Вярва се в религията! Науката затова е наука, защото всяка нейна теза става факт, след като бъде подложена на множество проверки.
    Втори аргумент:
    Вижте колко хора умират в болниците.
    Скъпи умнокрасиви. Всеки ден умират хора. Ще ви шокирам, но за съжаление не сме безсмъртни. Смъртността от неизследваният К е около 0, 3% на сто хиляди души. За сравнение някой грипни вълни от миналите години достигаха смъртност 0,4% на сто хиляди . Спомняте ли си? Едва ли! Тогава нямаше медийна истерия.
    Трети аргумент: Боцкането е отговорно поведение. Бъдете отговорни.
    Мили боцнати! Именно защото сме отговорни, тези които още можем да мислим няма да го направим. Според всички учебници по медицина, всеки нов продукт за боцкане минава дълъг период на тестване. Между четири и двадесет години. Под този срок боцкането се води тестов период, в който участниците са доброволци рискуващи здравето си. Затова са декларациите за информирано съгласие. Компанията тестваща продукта се освобождава от отговорност.
    Аргумент четвърти: Има епидемия, пандемия и трябва да се боднем.
    Умни боцковци. При смъртност 0, 3% няма епидемия. Отново според дебелите книги. Освен това, боцкането никога не се извършва

    Коментиран от #101

  • 23 Васил

    4 36 Отговор
    Януари ще ударим 10к гаранция

    Коментиран от #32

  • 24 САНДОКАН

    56 2 Отговор
    Не разбрах това"професорче" за собствения си провал ли говори или за провала на ТИКВАТА
  • 25 Аре

    62 0 Отговор
    Така е, човек като остарее започва да говори глупости . Много е възможно премиера ни да прихване от тия бъртвежи.
  • 26 Петко

    63 1 Отговор
    Не мога да разбера само пенсионери ли се занимават с Ковид или така е удобно за управляващите, които и да са? Тази вьзрастна жена ползва инфекцията в свой интерес!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Емил Боев

    61 0 Отговор
    Я тази женица да каже какви ваксини внесе през 90-те години на миналият век от германия та се наложи вестник Демокрация тогава да и вади кирливите ризи .Тя си мисли че хората са и забравили за далаверите и па лъже и маже за пари хората .Аз лично на тази дропла не и вярвам защото като излъжеш един път ще го направиш и втори път.
  • 29 Урко

    56 0 Отговор
    Къш бабо Аргирице, отивай да се заключваш вкъщи и стига си плашила хората. И на тебе ли не ти стига пенсията като на Кантарджиев? Да вземе Фандъкова да ви назначи всичките ковид-плашила на някаква службица там, та да мирясате най накрая
  • 30 Гого

    31 0 Отговор
    Като чуя затягане се сещам за сапун.....не знам защо така
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Учуден

    60 1 Отговор

    До коментар #23 от "Васил":

    Е и? Набодена Гърция вече удрят по 25к на ден, на запад пък 100к си е ежедневие.
  • 33 До Петко

    59 0 Отговор
    Много си прав. Коментират само пенсионирани дърти "професори", защото знаят, че говорят лъжи за пари, но в края на живота и кариерата им е все едно. Важното е да спечелят някой лев към пенсията. По-младите ги е страх да лъжат толкова много, защото това ще им съсипе кариерата в бъдеще и те го знаят.
  • 34 Буха ха

    40 1 Отговор
    Тази лелка допусна две сериозни грешки. Първо, каза че дни наред не променят официалния брой на карантинираните. Втората, фатална грешка бе че според нея бустер може и на една година а не на 6 месеца. Заминава директно за ГУЛАГ.
  • 35 Архангел

    51 0 Отговор
    Жестоко ще бъде съдена за лъжите си тази бабка.
  • 36 Истината-винаги

    44 0 Отговор
    Това бабе да вземе да се пенсионира, стига е дрънкала простотии.
  • 37 sss

    46 0 Отговор
    "За финал прогнозата ѝ е, че на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие."

    Тая дама не се ли умори да греши или на инат не гледа какво става извън България?
  • 38 Азазел

    52 0 Отговор
    Абе къде изчезна другата "черна станция", Гломб?
    Да не би и тя да си е взела творческа почивка, като Кунчев?
    Просто така внезапно като изчезне някой за две седмици, който по два-три пъти на седмица се изязявал в някоя медия, става съмнително. Да ги показват за кратко, за да няма конспиративни теории. Това е старо правило.

    Коментиран от #57

  • 39 Ама Ти си можела да мислиш?!

    52 0 Отговор
    Мислила била,че реваксинацията щяла да бъде не на 6 месеца,а на година.Алоууу,опресни си мозъка,Ма!Колегите ти почнаха да боцкат на всеки 3 месеца!Догодина може и на всеки месец,а после и на всяка седмица!Не разбрахте ли,че с тия "модерни" фалшиви ваксини правите така,че вируса да мутира вече все по-често отколкото китайския му оригинал....
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Антидот

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "Антиваксър":

    Вярно си много кух
  • 42 Хахаха

    50 0 Отговор
    "За финал прогнозата ѝ е, че на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие."...от деменцията ли е, що ли, но ако баба Радка не помни ние помним, че при 70% дозирани щяха да забравят за ковидчо още миналата пролет:) Единствения начин короната да изчезне ако робите в Западна Европа се надигнат.
  • 43 баба

    30 0 Отговор

    До коментар #20 от "Истината":

    радка пиратка и интернет са оксимирон.
  • 44 Бабо Радке,

    38 0 Отговор
    а да видим като казваш "За финал прогнозата ѝ е, че на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие." дали ще е така или ще са още по-затворени и набодени. Не е далеч това време. Ама ако не си права, хвърляй професорството и бегай да си гледаш внуците.
  • 45 Жаба кебаб

    32 0 Отговор
    Да даа, и ще бъде открит в човек на 80г. който не ходи почти никъде, с куп придружаващи заболявания? Както в една държава, така стана ....
  • 46 даадаада

    37 0 Отговор
    Габровец към съпругата:
    - Жена, отивам в кръчмата, обличай си палтото!
    - О-о! Ще ме вземеш и мен този път?
    - Не! Спирам парното.
  • 47 Нямаше да имам

    38 0 Отговор

    До коментар #40 от "Емор":

    Нищо против физиономията й ако говореше смислено! Но тя е изкукала много отдавна и говори глупости. Измислена "професорка"!
  • 48 gost

    27 4 Отговор
    ....Всички случаи идват от чужбина, добави тя... Което означава, че ако се спре миграцията на емигранти към България по празниците и изобщо по време на пандемията, НЯМА ДА ИМА нито омикрон, нито други щамове на ковид в България- всички те са ПРИВНЕСЕНИ тук от емигрантите, които се връщат за празниците у нас или се връщат при отпускане на противоепидемичните мерки. Това са фактите, а кой както иска, така да си ги тълкува.
  • 49 Бабке,

    47 0 Отговор
    Като гледаш броя новозаразени в тия страни, дето са с "високо ваксинално покритие" и сравняваш с броя у нас, дали можеш да направиш някакъв логически извод!
    Не можеш, знам, тая професорска титла пречи - трудно се мисли логично!
  • 50 Лелчеее

    41 1 Отговор
    Ти си тоталния провал!Ти си онагледен пример за тоталния провал последните 40 години.Нящо да смомняш Ко стана 1995-та и на каква длъжност си била тогава.А спомняш ли си 1985-та кво пренася в чантата??Криминал си ти лелчеее,и заради такива като теб хората ВЕЧЕ масово НЕ вярват на вирусолозите!Направо се чудя КОЙ те препоръча на Киро?

    Коментиран от #98

  • 51 Sss

    38 0 Отговор
    Мислела, предпжлагала, можело, вероятно... абе бабке, къде са ти изследванията върху вируса, твжите лични и на всички академици и професори-пророци??? На какво се основават нвърденията ти ??? Или преразказваш заподните ведтници?? Върти суче та си дойде на :боцкайте се та се боцкайте... и до там!
  • 52 Абе бабе

    39 0 Отговор
    Така говорехте и миналата година че на Запад са ваксинирани и че видиш ли там живота е песен.А сега ми кажи какво е положението вьв момента .Болни и препьлнеи болници от ваксенирани .Глупости говориш бабче.

    Коментиран от #71

  • 53 МАКаРОН

    26 0 Отговор
    Красива ,нежна , приятна, интелигентна млада дама! Единствено повече ме привличат достолепните банкери по високите етажи на европейските и световни банки
  • 54 Гост

    14 16 Отговор
    Гражданите на света не се спряха. Напред, назад. Ски в Банско, ски в Алпите, протягане по плажовете на Палма Де Майорка и т.н. После се връщаме в РБ и вирусът тръгва по другите хора. Ами така ще е.

    Коментиран от #55, #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Не ми стана

    25 0 Отговор
    ясно нищо от горната статийка - Заглавието - за видим провал; под темата - мерките затегнати; на снимката - как да се пазим от коронавиус. Ала бала, портокала - кой изяде кашкавала ?
  • 57 Шматка

    24 1 Отговор

    До коментар #38 от "Азазел":

    Доцент Тромб не е изчезнала, сутринта рано-рано си упражняваше логореята по Хоризонт...
  • 58 Туй то

    25 4 Отговор
    На запад , пролетта вече ще са забравили за корона-вируса , заради плътното ваксинационно покритие. Запомнете тази високо-компетентна прогноза изречена от устата на професор-специалист , в чиито ръце се намираме ние -нищо неразбиращите пациенти.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Омръзнала и досадна

    29 0 Отговор
    Бабо Радке, где така? Да дръпна някоя лъжа.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 1111111

    22 0 Отговор
    Коя е тази радка, която има мандат да обмисля раздаване на народна пара? Кои и дава подобни права, кирил петков, ли? Нека излезе да го заяви официално!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Доцент

    34 0 Отговор

    До коментар #11 от "Димо":

    Това нещо не е професор - учените, било то простосмъртни асистенти и т. н. се аргументират с доказани факти. От друга страна, всяването на страх, паника и ужас сред невинни хора с користна цел е дефиниция за тероризъм!
  • 67 Мангъров е човекът 💞Без страх напред

    31 0 Отговор
    Защо никой НЕ слуша доцент МАНГЪРОВ

    Коментиран от #99

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Омaкарон

    21 0 Отговор
    Радке, страшно се излагаш, по-добре си стой вкъщи и си мълчи. Как ще забравят за КОВИД-а "на запад" заради "ваксинацията", след като няма ваксини, а неефективни препарати и досега тези препарати само водят до увеличение на случаите?! Единствените препарати, които имат шанс да се окажат ефективни (но пак не е сигурно), са тези на Новавакс и Валнева, но заради подкупите на Файзър Европейската агенция по лекарствата им бави разрешенията по цяла година, а у нас такива като теб даже не искат да ги внасят.

    Коментиран от #72

  • 70 Истината

    27 0 Отговор
    Как да се пазим? Влизаме у домовете си, барикадираме се заваряваме прозорците да не влиза и светлина, че може и през светлината да се предава, преди всичко сме си боцнали 5-6дози от ваксината и така стоим 10 години затворени и слушаме и изпълняваме каквото ни кажат видните светила по медиите, че видиш ли там само истината приказват.
    Тотална трагедия.....нямам думи

    Коментиран от #74

  • 71 Верно

    17 0 Отговор

    До коментар #52 от "Абе бабе":

    говори глупости, ама откъде да знае, че така. Глупав човек и вързано куче го хапе...казал е народът
  • 72 Анонимен

    19 0 Отговор

    До коментар #69 от "Омaкарон":

    И мама Майдел също не иска! Тя се отрече от Астрата, закле се във вечна вярност на Файзера и пак е забила здраво муцка в копанката!
  • 73 Лесно е

    29 0 Отговор
    Защо всички отричат Очевадното. Западна Европа високо ваксинирана до 85% пълнят болници. При нас проблема е липса на Правилно лечение и унищожена здравна система.
  • 74 Копипасте

    15 0 Отговор

    До коментар #70 от "Истината":

    За най-сигурно долу в избата до кацата със зелето с два дюшека за отдолу, два юргана за отгоре, два намордника, памперс ..... !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ПРАВИТЕЛСТВОТО

    18 0 Отговор
    НА АНАРХИЯТА И ЛЪЖАТА СА ТИЯ ! ОБЯВИХА 12,5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ,А ВСЪЩНОСТ СА 7% !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Да ама не

    23 0 Отговор
    "на Запад през пролетта вече ще са забравили за коронавируса - там, където има високо ваксинално покритие." Това вече го чухме за есента и не само че не се случи, ами наложиха нови локдауни и ограничения. Вече става все по-трудно да се приказват простотии, когато фактите говорят, странното е, че все още има кой да се вързва...

    Коментиран от #112

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Копипасте

    8 0 Отговор
    При Стойчо Кацаров и Стефан Янев съветник по КОВИД-здравето беше професорка на 77г./Мира Кожухарова/; при Кирчо е тази професорка на 71г.! Някой коментатор-поет да ги възпее; аз ще пропусна заради щатния моден дизайнер с гъбката в ръка!
  • 81 Бахари Захаров

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Язовец":

    Ами защото голяма част от хотелите са собственост на дупетати, министри и разни мутри, парите са за тях.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Covid 22

    12 0 Отговор
    Стига с тези числа и глупости. Не съм съгласен да се превръщаме с милиционерска държава заради медицински проблем! В нормалните страни карантината е вече 5 дена за безсимптомни, а именно са такива огромна част от случаите. При евентуална нова вълна не може да държите примерно 2 милиона българи под домашен арест, нали се сещате?!! Спрете тази лудост, нямате право да следите хората без правно основание!!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Госあ

    4 7 Отговор

    До коментар #83 от "Анонимен":

    Както виждаш не рекламирам експериментални препарати, а твърдя, че елементарна дисциплина и хигиена би намалила смъртните случаи, които са пряко или косвено свързани с епидемията.

    Коментиран от #89

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Анонимен

    8 1 Отговор

    До коментар #87 от "Госあ":

    Същото важи за гриповете и още около 200 вируса предавани с докосване, по въздушно-капков начин, за хепатитите ........! Защо смяташ, че досега сме тънали в мръсотия и лоши навици, не сме си мили ръцете, плодовете и зеленчуците .... ?! И на какво отгоре това високомерие?!

    Коментиран от #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Госあ

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Анонимен":

    Не, не важи същото за грипа. Все още този коронавирус не може да се сравнява с грипа.

    Коментиран от #92, #94

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ташко

    3 0 Отговор
    а защо ги допускат такива "българи" от страни където върлува Омикрона, вкарвайте ги в един фургон за една седмица и ако са здрави да си ходят, ако не - по 100 тояги на голо и т.н.

    Коментиран от #95

  • 94 Анонимен

    9 0 Отговор

    До коментар #91 от "Госあ":

    Омикрон зарази хора поставили си три дози ваксина" - статията е във ФАКТИ публикувана на 27.12.2021г от 17.45ч.
    Всички ваксинирани включитерно обслужващия персонал! Хотела и хората са били с изрядна хигиена и пак! И сега какво?!

    Коментиран от #96

  • 95 Копипасте

    14 0 Отговор

    До коментар #93 от "ташко":

    Дa cи припoмним oтнoвo нaчaлoтo нa прeдcтaвлeниeтo. Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни? И как се повтарят нещата!?
  • 96 Госあ

    1 11 Отговор

    До коментар #94 от "Анонимен":

    Е такова, че Дания има 6 млн човека и 3000 смъртни случая, Норвегия при приблизително същото население 1000 смъртни случая, а умниците у бг’то имате 30000 смъртни случая. Те това.

    Коментиран от #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Оттогава

    9 0 Отговор

    До коментар #50 от "Лелчеее":

    Има здрава връзка със сзо. Перфектния човек за Кирчу. Не знам кой на кого предава нарежданията.

    Коментиран от #104

  • 99 Слушател

    11 0 Отговор

    До коментар #67 от "Мангъров е човекът 💞Без страх напред":

    Спокойно. Слушаме го 80% от населението, защото знаем, че той може да лекува пациенти.

    останалите 20% слушат телевизора.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "ragundragun":

    Пълни глупости и откровени лъжи. С две думи: като противник на рнк ваксините ( просто намирам тази технология за опасна, особено при липса на насочване, и абсолютно безполезна предвид наличието на протеинови ваксини) - колко според теб е нужно за да смени матрицата за доказаните белтъчни ваксини или да се направят деактивирани ? 80-100години ? М ? И второ, смъртността от този вирус в страните където се прилага адекватно лечение, има здравеопазване и здравния статус на населението е добър е около 1% , в световен мащаб е 3, в България също е 3 %.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Venturа.

    9 0 Отговор
    Спрете туристите от всички ваксани държави бе идиоти!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Потърсете

    6 0 Отговор
    вестн-и-к "де-мокра-ция +п от 23. февруави 1.9.9.6 г и ще видите с какво сее знимаваяла589999
  • 106 Грульо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "нннн":

    Госпожа Епидемия. :D
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Цуца

    5 0 Отговор
    Оффффф, тая да я пенсионират и да не се появява повече НИКЪДЕ!!!
    КОЙ я пробута да коментира корона вирусите?! Тя се бута навсякъде където има келепир, така беше и по времето на СПИНа. Да си вземе пенсията и да не замърсява ефира!!!!

    Коментиран от #110

  • 109 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    До като не се разберат САЩ и Русия няма да спре пандемията!
  • 110 доц.Денев от "Двойникът"

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "Цуца":

    Аааа има и една друга ... дето мяза на Кулишева ...само ,като я зърнеш ...все едно се е върнала с двете торби пълни от ...пазарЯ ... Вече не знам ..."професорка" или "доценка " я изписваха ...те много станаха ... ама досущ ми мязят заедно с другите , сякаш изкуфяли баби от комшулука или изкрейзали "абитуриенти" от помощните училища ...
  • 111 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Нещо удивително.......Данните пред СЗО са оправени Днес????Дали аз помогнах с писанията си няколко дни???Не вярвам,но факт е!Оправени са:вчера бяха 21310 ,говорим 14 дневна база.Оня ден 20032,Писах ви как е възможно при положение,че Вторниците преди седмица и две бяха ....Вие ги знаете,а този вторник за първи път под 1300нови случая и под 50 починали и ето днес:България
    15.12–28.12
    Общ брой случаи 18 582
    Смъртни случаи 893
    269/100000 и 63 средно на ден починали.Би трябвало да продължим надолу,но ооо наште власти се държат плътно до англосаксонците....Та не знам...англосаксите са на 2212/100000......Весела нова Година БЪлгари!!!
  • 112 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 0 Отговор

    До коментар #78 от "Да ама не":

    Цялата 22г ще е ,като тази!Не очаквай ,че медийния ковид в бг ще си отиде.В Англосаксония няма да видят прозорец......Не ти ли е чудно,че пускат англосаксонци без карантина в бг???
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Паразит

    8 0 Отговор
    Радка Аргирова е дясната унищожителна ръка на Киро Канадеца. Пръв еничар и ръководител на еничарския про-западен "медицински" корпус работещ за унищожаване населението на България. Всяка нейна дума е куршум а всяко нейно появяване бомба срещу нас, нашите деца и родители. Бъдете нащрек...
  • 115 Ами ...

    3 0 Отговор
    Ще? Вече е видим и за слепите. 😀
  • 116 бабаяга

    0 0 Отговор
    Кой пусна вируса?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 куку

    0 0 Отговор
    на баба ви / Радка / фърчилото .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове