Last news in Fakti

29 Декември, 2021 20:05 5 598 202

Проф. Аргирова за ФАКТИ: Нашата амбиция е до края на януари поне половината от населението да е ваксинирано

  • проф. радка аргирова-
  • коронавирус-
  • ваксинация-
  • ваксини-
  • covid-19

Тя обясни, че е възможно и други животни, различни от броненосеца, който беше посочен за евентуален междинен преносител, да пренасят вируса, причинител на COVID-19

Проф. Аргирова за ФАКТИ: Нашата амбиция е до края на януари поне половината от населението да е ваксинирано - 1
Снимка: ФАКТИ

“В това положение (б.р. да се превърнат в COVID-гето) могат да бъдат всички държави, които са с нисък процент на ваксинално покритие. В момента в Европа те са пет, сред тях Румъния, Литва и България”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ вирусологът проф. Радка Аргирова.

“Направих си труда да проуча има ли изследвания преди COVID по отношение на нагласите за ваксинация, при това специално при деца. Знаете, че националният имунизационен календар започва още от деня на раждането. Направих това проучване с помощта на Националната педиатрична асоциация. Оказва се, че едно проучване показва, че през 2017 година 50% от българските родители не биха разрешили децата им да се ваксинират, ако ги бяха попитали. Искам да кажа, че за това (б.р. за антиваксърските настроение) не е виновен самият COVID-19, има го отпреди”, каза още тя.

“Не само при COVID-19, но и при при други явления, с които се сблъскваме, се вижда, че когато твърде много се говори, на човек не му се слуша. Тук обаче имаме особености в говоренето. Първо, още от началото не се започна да се говори с научни факти, които да бъдат убедителни, да не са догадки и да са доказани. За това има причина. Става дума за нов обект, който подлежи на изучаване. Всеки ще каже: “Да, така беше, ново беше, откъде да знаем какво да говорим”. Не съм съгласна с това. Това е вирус от семейство “коронавируси”, това семейство ни е известно отдавна. Чак толкова кой знае какви новости не са настъпили, освен че например за първи път толкова години, при толкова епидемии, ние не знаем кой е междинният гостоприемник на вируса от мястото на естествената му среда на живот и развитие до пристигането му при човека. Това досега не се е случвало и много ме притеснява”, каза още проф. Аргирова.

Тя обясни, че е възможно и други животни, различни от броненосеца, който беше посочен за евентуален междинен преносител, да пренасят вируса, причинител на COVID-19. “В момента се провеждат изследвания върху редица животни и върху домашни животни. На всяка цена трябва да ни стане ясно какъв е пътят на този вирус от естествената му среда до човека”, посочи тя.

Проф. Аргирова каза още, че опашките пред пунктовете за ваксиниране я правят по-оптимистична. “Радвам се на опашката, въпреки че скептиците казват, че опашката се състои предимно от възрастни хора, идващи за трета доза. Така или иначе тези хора са помислили за здравето си, проявили са доверие”, допълни тя.

Разговорът премина към бъдещото управление на пандемията у нас. “Аз съм абсолютно против един човек да решава всичко и да дава мнения за всичко. Споделих това с г-н премиера и му казах, че ще бъдем един малък колективен орган. Не сме говорили как ще го наречем. Искам този орган - група съветници, да бъде към премиера и да постигаме консенсус по въпроса кога и какви мерки да се взимат: първо, по характера на мерките и второ, по тяхното времетраене и флексибилност, изменчивост. Не ми харесва, че когато се обоснове някаква мярка, изведнъж тя ще трае 3-4 месеца. Невинаги това дълго времетраене е оправдано”, коментира тя.

“В момента текат процеси на конструиране на различни тела, включително и съветнически, към премиера. Искам да подчертая, че тези няколко души, чийто състав обмислям, ще работим в тясна връзка помежду си. Ще работим и в много тясна връзка с Министерството на здравеопазването. Това, което беше досега - разнопосочни послания от различни хора, просто не трябва да продължава. Хората не могат да се ориентират в нашите разнопосочни послания. Трябва всичко да е ясно, точно и да почива на научна основа”, обясни проф. Аргирова.

“Като учени, ние нямаме право да казваме, че в страната има “Омикрон”, докато това не се потвърди от Националния център по заразни и паразитни болести. Имаме обаче тестове, с които работим, включително аз днес работих с такъв тест. Тези тестове са приспособени за “Омикрон”. Виждаме, че има положителни резултати, тоест има такъв вариант в страната. Разбира се, говоря за няколко случая, не са всички”, каза още тя.

Вирусологът посочи, че има указания кои проби да бъдат подлагани на тестване за “Омикрон”: “Това са проби на хора, които задължително са имунизирани с целия курс на имунизация и са получили и бустерна доза, но са пребивавали на места с висока превалентност на COVID инфекцията и са се заразили там. Тези, които изследвахме в нашата лаборатория, имат съвсем леки признаци. Става дума за хора с бързонастъпващо уморяване - нетипично за тях и работоспособността им, тежко главоболие и тук-таме лека кашлица, лек задух, но в никакъв случай не става дума за тежко протичащи явления”.

На въпроса как да си обясним това, че “Омикрон” засяга предимно имунизирани хора, тя отговори: “Броят на неваксинираните е много малък, вирусът трябва да намери как да оцелее, да преживее (б.р. има се предвид в чужбина). Стратегията на вируса е една - да оцелее. Как - ето как, чрез мутиране, така че да може и да зарази клетките”.

“Сега 1/3 от населението е ваксинирана. Много ни се иска до края на януари да стигнем до поне половината и това е нашата амбиция. В края на януари ще започне сериозната вълна от “Омикрон”, ще се присъедини грипът и трябва да сме готови”, каза още тя и поясни, че в момента тече процес на запознаване личните лекари с конкретни факти относно ваксинацията при различни видове хронични заболявания.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 76 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изчезни с 200 !

    342 16 Отговор
    Грозен , разноглед охлюв !

    Коментиран от #190

  • 2 Гошо

    30 199 Отговор
    Еваларка, лелче!

    Коментиран от #136

  • 3 Девети септември

    319 13 Отговор
    Ди края на февруари ще висите по cтълбoвeте, ще се молите да има 30ти февруари.

    Коментиран от #144

  • 4 До антиваксът

    176 28 Отговор
    Прекалено много жертви дадохте , за да ви взема човек на сериозно 😊
  • 5 Пенсионер изпитател

    227 13 Отговор
    Откакто се ваксинирах и се възбужд@м от образа на проф. Аргиров@. Не знам, дали има и други странични ефекти ваксината. Направо ме е страх да си сложа бустера.

    Коментиран от #23, #30, #88

  • 6 Румен

    193 20 Отговор
    Айде умирай ма. Амън от професори в тая държава.

    Коментиран от #68

  • 7 Читател на Факти

    236 13 Отговор
    Абе Факти моля не слагайте снимки в близък план на тая че после няма заспиване бе хора
  • 8 Дърти амбиции

    280 14 Отговор
    Твоята амбиция, бабо Радке, трябва да е, да си живееш мирно, колкото ти е отредил Господ и да не се месиш в Неговите работи, за да не се пържиш после в казана!
  • 9 Тошко

    285 11 Отговор
    Българина е инат и ви каза че не иска ваксина а вие се правите на глухи

    Коментиран от #183

  • 10 Механик

    266 10 Отговор
    Айдеееее... И броненосците излязоха виновни! То не бяха смокове, прилепи, норки, че сега и броненосците го отнесоха.
    Абе, защо давате думата на такива костенурки с изтекъл срок на годност? Имам чувството, че колкото повече наближава Нова Година,толкова повече сгъстявате супата "ковид-ваксини-гето". Гетото е в други държави, дето са в локдауни, въпреки почти 100% ваксинирани. Какво ни се готви след празниците, що статиите за ваксинации зачестват? Кирето какво е обещал в Брюксел и какво ни е приготвил?
  • 11 много ти

    196 11 Отговор
    е голяма амбицията бабке...
  • 12 Цанков

    159 10 Отговор
    Мечти мечти мечти
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Последния Софиянец

    185 7 Отговор
    Вчера 3000 ваксинирани.Ще им трябват 18 години да ваксинират всички.

    Коментиран от #22, #49, #113

  • 15 Майна

    188 7 Отговор
    ДЪРЖА ДА СЕ ПУБЛИКУВА СПИСЪКА НА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ТАЗИ АМБИЦИЯ !!!!

    Коментиран от #33

  • 16 Шопо

    211 7 Отговор
    Киро Канадчето и Кокорко ни почнаха!!! Ама не са познали!!!!!
  • 17 Въпрос

    168 7 Отговор
    Колко често може да се предизвиква изкуствен имунен отговор преди да се компрометира имунната система?

    Коментиран от #137

  • 18 Дзатара

    149 6 Отговор
    Уважаема Аргирова.... Драга Радке,

    Arx tarpea , Capitoli proxima

    Понеделник сутрин - Ваксина, Вторник - Ваксина, Сряда - Ваксина, четвъртък , петък, събота, неделя....

    С една е ЗЛЕ, нужни са ти ДВЕ, ала с ТРИ лесно стават ЧЕТИРИ, ПЕТ е добре, ШЕСТ е по-добре, СЕДМАТА върви , "ваксини" слагаме до зори
  • 19 нашия

    215 6 Отговор
    кои сте тия "НИЕ" които се надявате да "успеете" да ваксинирате 50%......някаква завера ли сте лобисти ли сте какви сте...????!!!!!!!!
  • 20 Баба

    190 6 Отговор
    Радка- специалистка по неизолирани вируси - едно време със спин сега с ковид, тесни връзки със сзо още от90-те . Нали Кирчо щеше да прави широка дискусия със специалисти - на различни мнения - или "експертите" ще загубят ума и дума ако срещнат професионалистите?

    Коментиран от #126

  • 21 Рошко

    160 6 Отговор
    Амбицията е последното убежище на некадърника
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Рошко

    86 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер изпитател":

    Сложи си го, та да сънуваш и витанов

    Коментиран от #90

  • 24 защо

    155 7 Отговор
    тази дъртата не е пенсионирана и да си гледа старините ? И коя е тая, че та има собствена амбиция за населението..
  • 25 Майна

    180 6 Отговор
    Оная фармацефтична служителка СЕРБЕЗОВА ЗАЯВИ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЯМА ДА НАЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ??? ТАЗИ ЩЕ ...НАЛАГА!!!!!!!
  • 26 вещица

    136 5 Отговор
    Ти мадам, агент ,болна амбиция за власт, искаш единствено да вредиш за собствена облага .
    По добре си ваксинирай половината туловище.
    Може да ти дойде акъла.
    Жалко ,че не четеш тези коментари и не ти се показват ,за да усетиш народната любов.
    Мадам МЕНГЕЛЕ
  • 27 нннн

    155 5 Отговор
    Ами ако ви погнем с камъни вас, ваксинаторите? Май друг начин няма. То бива наглост на тьонсуратлък, но вашето минава всякакви граници...

    Коментиран от #116

  • 28 Мараба

    149 5 Отговор
    Тоя бабушкер няма какво да губи живота и е минал обаче защо иска да трови останалите?
  • 29 Лютеница

    137 5 Отговор
    Слугиня на сороснята помага за достигане на златния милиард населени за останалите трап!
  • 30 КУЧЕТО ОТ КРАЙНИЯ КВАРТАЛ

    78 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер изпитател":

    КАТО ПОЧНЕШ ДА ГОНИШ КОЛИТЕ ДАЧИЯ „ДЪСТЪР” ДА ГИ ДЖАВКАШ И ЯДЕШ ЗНАЧИ „БУСТЕР” ДЕЙСТВА 👍

    Коментиран от #92

  • 31 Никога няма да се разберем!

    150 4 Отговор
    Ваксите и антиваксите! Вбесява ме изражението и на 100% увереност че Точно Тя е Правата! Ей такива опулени жаби са били надзирателките в Дахау и Гулаг! И нямат свършване.С 4 думи,нищо ново под Слънцето..
  • 32 Марчело

    124 4 Отговор
    Долна бабичка известна с това, че нищо не е пристигнала като специалист в областа дето работи.
  • 33 КОКО

    159 4 Отговор

    До коментар #15 от "Майна":

    ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТЕЗИ ИМЕНА
    Шайка Продажни, Алчни, Лъжци и Лицемери, проповядващи измамата Ковид 19!
    Умишлено пропускам титлите на докторите от списъкът, защото такива хора НЕ ТРЯБВА да бъдат лекари!
    Стойчо Кацаров министър,
    Николай ДЕНКОВ министър,
    Данчо Пенчев РЗИ
    Мирослав Ненков,
    Тодор Кантарджиев,
    Ангел Кунчев,
    Венцислав Мутафчийски,
    Аспарух Илиев,
    Радка Аргирова,
    Кирил Ананиев министър,
    Асен Балтов,
    Костадин Ангелов министър,
    Александър Симидчиев,
    Любомира Николаева-Гломб,
    Аспарух Илиев
    Ива Христова,
    Николай Витанов математик,
    Огнян Кунчев математик,
    Лъчезар Томов математик,
    Емил Соколов,
    Христиана Бацелова,
    Мира Кожухарова,
    Светлана Велизарова,
    Юксел Кадриев,
    Виктория Петрова,
    Виктор Николаев,
    Арман Бабикян,
    Владо Береану,
    Сашо Диков,
    Люба Кулезич,

    Както и ВСИЧКИТЕ МЕДИЙНИ ПОДЛОГИ, с чиято помощ се промотира

    Последните трима пееха друга песен в началото на "ПЛАН ДЕМИЯТА". По незнайна причина рязко смениха курса? Както и много други УЖ МИСЛЕЩИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ медийни лица! ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯМЕ, ЗАЩОТО ВРЕМЕТО НА ТАЗИ ИДИОТИЯ ПРИКЛЮЧВА СКОРО!
    Моля, допълвайте списъка!

    Коментиран от #42, #43, #56, #58, #67, #97, #171

  • 34 Баш софиянец

    134 3 Отговор
    Ама тая жена не вижда ли, че ваксинацията не се справя с проблема Ковид? Каква амбиция за 50% до края на януари? Тази така наречена ваксина за какво точно да се поставя, като не е създадена за Омикрон, та даже и за Делта не върши работа. Въобще докога ще приказват несвързани безсмислици? Какво съветват хората да правят, като мислите им нямат никаква логика?!
  • 35 аз №4

    9 86 Отговор
    съдейки по + тия антивакс имбецили дори не са разбрали че те са мрящите хихихихихихихи
  • 36 Да,бе

    108 4 Отговор
    Тая,като я гледам визуално е минала в отвъдното поне на 90 процента,но защо иска и половин България да си отиде с нея е някаква перверзия необяснима.
  • 37 Офффф

    125 4 Отговор
    Да ваксинирате населението, че да пламен заразата и в Бг.
    За сега, като не е ваксинирано България е чиста от ковид.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Boxer EZ 3.0

    134 2 Отговор
    Другата половина СМЕ го преболедували!
    Ще ни оставите ли намира?
    Не ни преследвайте, за да не ви погнем ние!
  • 40 Iviviv

    89 3 Отговор
    Еее нема па да се ваксам. Ясно ли ти е ва... пир
  • 41 Ами ...

    120 4 Отговор
    Ясно. Тезата е, че хората които не са съгласни с постоянните бустери, са антиваксъри по принцип. Това въобще не е вярно и е поредния опит за оправдаване. Амбицията да ваксинират половината българи до края на януари си е само тяхна и по същество празна амбиция. Хареса ми, че въпроса, защо омикрон напада предимно ваксинирани, е бил зададен направо. За мен, този въпрос не е получил отговор. Що се отнася до опашките, то е ясно. Редят се за 75 лв. 😀
  • 42 хахахахахахаха

    8 114 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Мънгъроф успокой се , повече няма да имаш възможност за изява :)))
  • 43 Ами ...

    9 44 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Стойчо Кацаров го махни.
  • 44 Абе

    107 3 Отговор
    Откъде ги вадят тия дърти мумии и им дават поле за изява.Пари ли им раздават или увеличение на пенсиите? Хората се измориха.Омръзна им всекидневно да плямпат.Имам чувството,че всичко вече е Ковид.Това всекидневно набиване на тая истерия уврежда мозъка на хората.
  • 45 Верно ли

    103 4 Отговор
    Мхм, та после да започнете да извивате ръцете на другите 50%! Е няма да ви се получи!!!
  • 46 Пинко

    38 3 Отговор
    Хахахахаха!
  • 47 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    98 6 Отговор
    Пред сзо сте 27,2% днес.... доста лъжа ще трябва да сътворите за да ги докарате до 50%....Кой ли ще ви повярва,но....в ес ги има всякакви........
  • 48 .....

    89 4 Отговор
    Това ли са младите образовани и успяли в условията на западния пазар специалисти? Явно за тази женица се бориха хората по улиците на няколко големи града. Закрита кочина сме.
  • 49 Механик

    107 5 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    След нова година, кирето ще даде газ на ваксинациите. Мислиш ли, че без негово съгласие попразниците се засилва пропагнадата? Ако така си мислиш,значи се лъжеш.
    Потърпи още месец-два и ще видиш истинското лице на приятелчето ти Кирчо!

    Коментиран от #74

  • 50 Българан

    97 3 Отговор
    Бабке, я си гледай пенсията и не ни занимавай с глупости!
  • 51 А моята мечта е

    60 3 Отговор
    ти да млъкнеш, да не казвам за колко време!
  • 52 ИСКАМ ДА ИЗКЛАТЯ

    46 3 Отговор
    БАБИЧКАТА ДОКАТО НЕ УМРЕ И НЕ МЛЪКНЕ ЗА ВИНАГИ - НЕ ЧЕ ИСКАМ ПРАВЯ ГО ЗА БЪЛГАРИЯ И ОРДЕН НЕ ИСКАМ

    Коментиран от #66

  • 53 От наша страна

    98 3 Отговор
    А нашата амбиция е до края на февруари всички да сте при бай Ставри.
  • 54 Сивата чапла

    91 3 Отговор
    Тази жена знае, че че я мразят. Защо излиза пак на сцената? Няма кой ли да подгрява супата?
  • 55 Кики

    91 3 Отговор
    А нашата амбиция, след Нюрнберг 2 да намажете въжето
  • 56 Сивата чапла

    91 3 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Кирил Петков, първата му работа след изборите беше зеления сертификат.
    И за фризьора си говореше, ако помните, че ако бил ваксиниран, нямало да почине.

    Коментиран от #70

  • 57 ТЕЗЕ КИРО ГЛУПАЦИТЕ НИ ПУСКАТ

    44 4 Отговор
    Плашило да плаши Хората ама Тука един Българин дава 1 милион да обесим КИРО И Аз се включвам в инициативата и ще стана богат
  • 58 Сивата чапла

    65 6 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Слагам и Румен Радев в списъка. Служебното правителство със здравен-министър Кацаров е негово.
  • 59 6efket

    19 2 Отговор
    Ас фанах толостолоб
  • 60 Тони

    28 5 Отговор
    Кацарчето къде е бе?
  • 61 САТЪРА НА ХАНА

    5 106 Отговор
    САМО СТРАХА МОЖЕ ДА НАКАРА СКОТОВЕТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ..... ПРИ НАС В АМЕРИКА КАТО ПОЧНАХА ДА УМИРАТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ И ВСИЧКИ ПОЧНАХА ДА ИСКАТ ВАКСИНИ

    Коментиран от #75, #142

  • 62 Верно ли

    94 1 Отговор
    Хахаха, слушам я леля Радка - търсели междинния преносител, броненосец бил :))) Аз па си мислех, че е онзи рептил Фаучи! Защо вирусът поразявал ваксинирани хора - защото търсел начин да оцелее! Че още в началото на "ваксинацията", дето ч налагахте всичко нормални имунолози предупредиха, че заради нея ще настъпят мутации, ама кой ли слуша!?!

    Коментиран от #79

  • 63 гккйхл

    9 29 Отговор
    В Москва са ваксани 9 милиона за една седмица. Предотваратяват едра шарка. 1959г.

    Коментиран от #162

  • 64 Хаджи Генчо

    112 1 Отговор
    Твойта цел е да вземеш едни пари! Целта на глобалистите е Нов Световен Ред зад пелената на вируса. А нашата цел е да преживеем за да се борим за хляба. Казано просто: нямаме общи цели!
  • 65 А бе тия

    98 2 Отговор
    не виждат ли какво става по света.Държавите с най-голям брой на ваксинирани над85% в момента са с най-голям брой заболели.Точно ваксинираните се разболяват от омикрон.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Добавям

    53 6 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Бойко методиев борисов - познат като бибитко и винету
    Румен Сертификатов Радев- марионетка със зелени чорапи
    ВАлери Симеонов
    Мурджева- Пловдивски Медицински Университет
    Петър Марков- Училище по Тропическа Медицина, Лондон
    Председателят на БЛС
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ИВАН

    62 1 Отговор
    Eeeй, много амбициозна тая бабишкера бе, учило, учило .... да мори хората и далаверки
  • 70 Така е, но

    45 15 Отговор

    До коментар #56 от "Сивата чапла":

    Не че го харесвам Кирил Петков, но което и правителство да беше, който и Премиер... щеше да въведе зеления сертификат, защото това е наложено от Брюксел. Не си мислете, че сме независима държава. В България последно от страните членки в ЕС се въведе сертификата, и за сега поне е най либерте в Бг. относно мерките де.. Дано така да остане. В Гърция примерно ги направиха задължителни за хората над 60 години и мерките са отвратителни..
  • 71 Стига вече

    69 0 Отговор
    Айде пенсионерите да не се изказват.Да ходи тази на село да копае, да влезе във форма.Има нужда от чист въздух, че нещо й е замъглен мозъка.Махмете тези страшилища от снимките. Те ли ще ни лекуват? Как да имаш доверие на доктор, който изглежда зле здравословно.
  • 72 оня

    64 1 Отговор
    Тоа некролог кой го чете кви е издрънкала?:)) На приятел майка му 62 годишна с 2 ваксини от лятото предната седмица я лепна ковида и се помина. За кво стаа фапроссссс:)) Дали ще ми делнат писанието?:))
  • 73 Заблудени. Глупендери 😂😃😄

    85 2 Отговор
    Виждат че ваксините не помагат! В цяла Европа се заразяват повторно! Евреиската фармацевтична мафия продава отрова! @
  • 74 след

    69 1 Отговор

    До коментар #49 от "Механик":

    нова година ще има протест от Възраждане
  • 75 Пеперуда

    68 0 Отговор

    До коментар #61 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Както е видно при вас базстрашните американци нито заразата е намаляла, нито смъртността. Та нещо не се връзва.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Hoho Boho

    98 0 Отговор
    Проф. Аргирова трябва да бъде съдена за неадекватните и опасни препоръки...
    Омикронът вилнее НЕУДЪРЖИМО САМО, повтарям само там, където населението е прекалило с ваксинациите.
    Сега тя агитира и ние да последваме тяхната съдба.

    Затвор за престъпниците!
  • 78 историята

    86 0 Отговор
    "В края на януари ще започне сериозната вълна от “Омикрон”, ще се присъедини грипът и трябва да сме готови”, каза тя..." - КАК да вярваме на такива нелепици? Кой Ви каза, госпожо, че "В края на януари ще започне сериозната вълна от “Омикрон"! Стига с тези пророчества! Къде "изчезна" нормалният грип в целия свят? Къде е грижата за хората с много и различни заболявания? Къде отиде грижата за децата и внуците ни? Къде отидоха нормалните човешки отношения? Имам чувството, че в последните две години шизофреници управляват света с парите си, от които се облажават такива като вас, госпожо. Извинете ме, ако бъркам!
  • 79 Кой да слуша...

    36 0 Отговор

    До коментар #62 от "Верно ли":

    Умните у нас считат за луди....
  • 80 Някой

    57 0 Отговор
    Бабето има деменция. Литва е с 65.4 процента ваксинирани и била гето. А Израел с 64 , дето го дават за пример какво е?
  • 81 Търновец

    53 0 Отговор
    Боровият мед ваксинира горни дихателни пътища, а майските орехчета – прочистват кръвта – аз съм безработен не гоня власт
  • 82 Радке

    65 0 Отговор
    Не се притеснявай толкова! Междинният преносител отдавна е ясен! Фаучи е платил за "пренасянето" стотици милиони на лабс в Ухан - чети ВЕС

    Коментиран от #84

  • 83 Наблюдател

    50 0 Отговор
    Ако имаше вирус, тази отдавна да се е споминала

    Коментиран от #85

  • 84 ВВС

    49 0 Отговор

    До коментар #82 от "Радке":

    Отдавна публикува разкрития на проект на Фаучи, изпълняван в Ухан, за разработка на смъртоносен вирус! Уж за да го използват за превенция!
  • 85 Може и да не е

    33 0 Отговор

    До коментар #83 от "Наблюдател":

    Съвсем вирус, може да е само протеин, заразен белтък. Генно модифициран
  • 86 Кую

    48 0 Отговор
    Скрийте я тази издухана флигорна!
  • 87 хихи

    31 0 Отговор
    баба Радка, ще направи за ПП ППодмяната, това което направи Курнелия за БСП
    ще ги направи първа политическа сила отзад напред
    П.С.
    Курнелия, като вицепремиер(човек който разправя вицове на премиера), и тя ще направи, каквото може. Забраната на мобилните оператори да повишават цените е крачка в правирна посока. Може да ни дока първия в света режим а мобилни услуги 2 часа има 3 няма...
  • 88 хихи

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер изпитател":

    Само истинския вирус може да ти осигури постмортална ерекция и то в редки много редки случаи

    Коментиран от #93

  • 89 Петко

    55 0 Отговор
    Тази вьзрастна жена вече я вьзприемам като "плашило" в буквалния и преносния смисьл! Махнете я, тя не е Луи Пастьор!
  • 90 Пенсионер изпитател

    48 0 Отговор

    До коментар #23 от "Рошко":

    Кат си сложа бустера, направо ще й поискам ръката! Някой знае ли дали е семеейна.
  • 91 Дилдо

    52 0 Отговор
    Колко ви плати Киро Сричащия да говорите за опашки за ваксинация при положение, че снимките са стари
  • 92 Пенсионер изпитател

    13 1 Отговор

    До коментар #30 от "КУЧЕТО ОТ КРАЙНИЯ КВАРТАЛ":

    Бау!
  • 93 Анонимен

    22 0 Отговор

    До коментар #88 от "хихи":

    Ако умираш болен от холера или тиф също се одървяш яката, колега! Така е било през ПСВ! Ама кой да прочете Приключенията на храбрия войник Швейк?!
  • 94 Щсдд

    27 0 Отговор
    Няма как да стане това мила.😁
  • 95 Иван

    40 0 Отговор
    Нееееееееее, стига с тая принуда, не искаме отрови, няма нужда...
  • 96 Анонимен

    42 0 Отговор
    Проф. Аргирова за ФАКТИ: Нашата амбиция е до края на януари поне половината от населението да е ваксинирано
    Тази 71 годишна гъба-пърхутка има и амбиции!? Що не миряса и да си гледа старините в някой луксозен старчески дом! Ще ѝ сменят редовно памперса поне!

    Коментиран от #168

  • 97 Евала пич

    16 0 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    Напълно те подкрепям..
  • 98 един от стадото

    39 2 Отговор
    Като казваш - НАШАТА АМБИЦИЯ - какво имаш в предвид - кои сте вие ?

    Коментиран от #160

  • 99 Учиндол

    31 1 Отговор
    Българина сака ракия а не ваксина
  • 100 говори си, бабе

    30 0 Отговор
    Не е ли смешно????

    >указания кои проби да бъдат подлагани на тестване за “Омикрон”: “Това са проби на хора, които задължително са >имунизирани с целия курс на имунизация и са получили и бустерна доза, но са пребивавали на места с висока >превалентност на COVID инфекцията и са се заразили там.


    Фъкцините помагат.... да се разболееш от омикрон!
  • 101 Гошо

    26 0 Отговор
    Кой ти плаща? Не питам колко....еФтина ще си кът тъ глеам
  • 102 имам въпроси

    16 0 Отговор
    Към Джаба хатянина.1.Той ваксиниран ли е има ли деца и внуци и те вакснати ли са питам и отговор не чакам.Най вероятно е типса да ме заличи.Ама нейсе.Пак ША ПИТАМ.

    Коментиран от #106

  • 103 Запознат

    30 1 Отговор
    Бабче недей се напъва много ше скъсаш някой минискус!

    Коментиран от #105

  • 104 Анонимен

    31 0 Отговор
    Никъде в НЕТ-а не се намира нещо за съпруг, семейство, деца за това НЕЩО! Тя няма за кого да мисли и жали! Тази бабичка е най-известната самотна бабичка! В САЩ не си избират президенти без деца, а Кирчо сам ли си избира съветниците или му казват свише!
  • 105 Анонимен

    12 0 Отговор

    До коментар #103 от "Запознат":

    Памперс?!?!
  • 106 Анонимен

    17 1 Отговор

    До коментар #102 от "имам въпроси":

    За новоназначен велик КОВИД шаман от ТОКУДА се предполага, че все някъде нещо ще има, ама не!
  • 107 Факти, драги ми смехурко

    0 39 Отговор
    Като гледам статистиките за смъртност следствие от Коронавирус, та се чудя къде му е логиката на антиваксърския български народ...

    Коментиран от #111, #120

  • 108 Бай Яни

    30 0 Отговор
    Ей,българският пенсионер срама няма,за 75 лв. куцо и сакато се юрна да се ваксинират. А тази мумия изобщо от къде пък я изкопахте и и дадохте думата само простотии да ръси
  • 109 Петко

    25 1 Отговор
    Поклон! Пооф. Аргирова ррави ""наука"" дори с памперси!
  • 110 Sassin

    30 0 Отговор
    Бабе!
    Нещо амбициите ви, с 5-6 милиона Българи се разминава!
    Както каза колегата “ше спукате предна гума с 200!”
    А от мен веднага ще ти худатайствам за карлуково😀
  • 111 Драги Ваксъре

    26 0 Отговор

    До коментар #107 от "Факти, драги ми смехурко":

    Трябва да гледаш не само статистиката за смъртност, но и средната заплата, средната пенсия - и тогава ако можеш да съобразяваш, ще си отговориш!

    Коментиран от #115

  • 112 Петя

    50 0 Отговор
    Госпожа както говорите тези неща, бихте ли седнали на детектор на лъжата. Да видим какво ще покаже.
  • 113 Да дааа

    29 0 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Тези 3те хиляди са последващи бустерни.Баламите свършиха.
  • 114 Перо

    42 0 Отговор
    Швейцария има 70% ваксинирани с две дози,от които 22% с бустерна доза и имат най-голямата зараза в Европа!
  • 115 Фактите

    37 0 Отговор

    До коментар #111 от "Драги Ваксъре":

    са, че българинът е най-бедният в Европа! Храни се с повече от половината от това, което получава месечно! И обикновено брои стотонките до следващата заплата/пенсия! Как няма да има най-висока смъртност!
  • 116 Sassin

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "нннн":

    Инертните материали ги ореждам!
    Но и павета стават
  • 117 1520

    25 0 Отговор
    каква амбиция ма ти се амбицирай колкото щеш но не лъжи другите, а то в Бъгария професори колкото искаш щом говори по телевизията и става професор
  • 118 Сттттт

    52 0 Отговор
    Очаквайте цунами от "ужасяващи" новини от сзо - че децата са застрашени , че има огромен ръст на инфекциите по света, че става страшно!!!Най-вероятно Ще поискат от правителствата да ограничат Интернет платформите за споделяне за да не може да организираме за съпротива, ще......
  • 119 Читател на Факти

    33 0 Отговор
    Теб и твоите колеги описани по долу сте проклети от българския народ и ще горите в пъкъла.
  • 120 Хаджи Генчо

    16 0 Отговор

    До коментар #107 от "Факти, драги ми смехурко":

    Ти и джендърите като гледаш ги виждаш жени...лъжовен свят! Требе се гледа убаво!
  • 121 Хари хари

    31 0 Отговор
    Джаба ти ваксинирана ли си,
  • 122 Марш мумия

    32 0 Отговор
    Чудно този опасен вирус как не зарази и не доведе до тежки последствия при тия бабички с наднормено тегло.
  • 123 Радомир

    40 0 Отговор
    Дърта вещица,дано да гори в ада на бавен огън
  • 124 Анонимен

    55 0 Отговор
    Жената направо си го казва , че Омикрон се открива при ваксинираните.Пълно безумие и това е в пропаганда на ваксините. Е това е дъното!
  • 125 др ливайн

    41 0 Отговор
    животни като проф.Аргирова пренасят най-опасния вирус-вирусът на глупостта
  • 126 бай киро безхаберник@

    34 0 Отговор

    До коментар #20 от "Баба":

    Даа Киро щеше да организира такава дискусия, ама спонсорите му го шляпнаха през устата и забрави, като много други неща. Знае само "ще" и "анализи" и така докато не му бием шута и да си ходи в родината.
  • 127 Милен

    26 0 Отговор
    Аз викам да почнем от твоите внуци
  • 128 Читател на Факти

    42 0 Отговор
    В нашата страна страна има хора които умират от студ и от глад вие ковид та ковид,къде е грижата за хората,няма.После защо ве псувам продажници.
  • 129 Интензивното

    13 0 Отговор
    Лесни пари
  • 130 Читател на Факти

    32 0 Отговор
    Най набодените до сега държави Израел, Швейцария, Франция, Великобритания всички бележат рекордни случай болни,но в наще новини няма такава новина, защото сте продажби, 125 място на свобода на словото.

    Коментиран от #149

  • 131 Канадецо с гелосания перчем

    24 0 Отговор
    Същите еврейски фарма дилъри, преди 20 години наложиха оксикотин, да лекуват болки. Пламва най-голямата опид епидемия в сащ, в последния стадии корумпирани доктори започват да го дават на ученици... Извиват се опашки пред аптеките, след това чупят и шмъркат/инжектират още на паркинга пред аптеките...
  • 132 Славчо

    33 0 Отговор
    С 3 хиляди поставени ваксини на ден никога няма да стигнете 50 процента ваксинация и това е много добре.
    А вероятно процента ще спада, защото само мега профани продължават с трета доза.
  • 133 Фори светулката

    36 0 Отговор
    Да кажеш че БГ е "ковид гето"...... . Ако има предвид ,че тук е пълно с ковид , значи току що е паднала от Луната. Западна Европа и САЩ са "ковид гета" и разнасят тази гад из планетата.
  • 134 1234567

    28 0 Отговор
    Дърт боклук
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Отговор

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Каква леля бе глупактя е прабаба
  • 137 Виталия

    19 2 Отговор

    До коментар #17 от "Въпрос":

    Няма ваксина, която да се поставя 2 пъти годишно, камо ли повече пъти. За covid19 че ще има за сефте се споменава 1992 година

    Коментиран от #151

  • 138 Абе мнението ми

    27 0 Отговор
    Вие сте убийци.Всичко лъсна.
  • 139 А до края на март

    3 11 Отговор
    Най-умните ще измрат, след което процентът на ваксинираните ще стане 90.
  • 140 За статистиката:

    20 6 Отговор
    Над 50% от зелените сертификати са фалшиви!
    Докторята направиха гуши като пеликани от фалшиментос.
    В последните дни почти всеки запитан от мен, дали има сертификат,отговора е....да ФАЛШИВ!!!
    Колко % са наистина ваксинираните???
  • 141 Бесен

    30 0 Отговор
    Коя си ти и коои сте вие, дето имате подобни тъпи амбиции! С едния крак е в гроба обаче продължава да драпа за власт и да съсипе на хората живота
  • 142 Ами сега

    28 0 Отговор

    До коментар #61 от "САТЪРА НА ХАНА":

    като умират ваксинирани,какво правите?
  • 143 Реалист

    21 0 Отговор
    Внуци нямаш ли си да им разказваш приказки бе бабо:)
  • 144 нфхвуй

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Девети септември":

    Хайде да ги започваме.Стига само приказки.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Без коментар

    23 0 Отговор
    Направих си труда да изгледам цялото интервю. Последното изречение е " Ще направя всичко, каквото е необходимо ".
  • 147 обяснете

    30 0 Отговор
    От какъв зор продължаваме да натискаме за боцкане, след като най-ваксинираните държ ави сега са пред поредна ковид криза, а неваксинираните са в затишие?
    Не е ли време да издуем малко от балона, не заради друго, ами да не се пръсне?
  • 148 Чуторан

    33 0 Отговор
    Вашата амбиция не съвпада с нашата. Затова оставете хората на мира най-накрая. Омръзнахте на всички с простотиите си. И на децата им се изясни, че става въпрос за много, много пари.
  • 149 Милен

    22 0 Отговор

    До коментар #130 от "Читател на Факти":

    Сега казаха за Франция 200 х +заразени за ден

    Коментиран от #153

  • 150 ФАКТИТЕ

    19 0 Отговор
    През 2020-а годиуна средната продължителност на живота у Бг-то се е почишила!
    От тук нататътк цялата пропаганда се спихва.
  • 151 не позна

    19 2 Отговор

    До коментар #137 от "Виталия":

    Има вакси които се поставят и 5 пъти за да подействат.
    Разликата е там, че докторята знаят много добре какви дози по колко пъти и на какви периоди за да няма опасност за пациента.
    Другата особеност е, че ефективни ваксини за грип до момента не са измислени.

    Коментиран от #182

  • 152 Провинция

    27 0 Отговор
    Амбиция имате значи... И кое точно ви амбицира, професор Аргирова? Или въпросът ми не е правилно зададен. По-скоро трябва да попитам как точно се амбицирахте?
  • 153 Hoho Boho

    33 0 Отговор

    До коментар #149 от "Милен":

    Прочетах един хумористичен коменатар в Нета:
    "Абе това, Омикронът, да не се окаже някакъв страничен ефект на ваксините?"
    И като се замислих, вече не ми се струва толкова хумористичен..
  • 154 Смех

    19 0 Отговор
    Прекалено амбицирани сте... повече от това което е сега здраве му каже.. виждаме великите боц в чужбина крайно време е и вие да погледнете не е 70-та година в която няма интернет и каквото каже партията това е...
  • 155 БЪЛГАРИ НА 46 г.

    25 0 Отговор
    Тоя дърт вампир що не си гледа пенсията ами дава акъл на хората( за хонорар ).
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Тая що не се омъжи

    24 0 Отговор
    за Бил Гейтс и да спрат да занимават света с болните им амбиции?
  • 158 Joro

    32 0 Отговор
    Искат да ни уморят,това е ясно. Не виждам никакви медицински аргументи за ваксиниране като гледам поредната 4-та доза в Израел до какво води- много повече заболели и много повече доказано набодени с отровата,които са в интензивното. Вампир неморален г.нусен си ти ,Аргирова.

    Коментиран от #164

  • 159 Лудница

    25 0 Отговор
    Няма ли да си поставите за цел да намалите на половина смъртните случаи от сърдечно съдови заболявания, те май са 4 пъти повече на година от ковида.
  • 160 алооо

    3 3 Отговор

    До коментар #98 от "един от стадото":

    не е в предвид, а предвид -
    нито правоговор, нито правопис, но пишете ли,
    пишете.. глупостите си..
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Идрата шарка

    19 0 Отговор

    До коментар #63 от "гккйхл":

    А вие наясно ли сте каква е смъртността от едрата шарка? И че се води особено опасна инфекция за разлика от Ковид, който НЕ Е особено опасна инфекция.
  • 163 Амбицозната

    17 0 Отговор
    Кои сте вие с толкова големи амбиции?Ние ви знаем за какво се борите и няма да успеете
  • 164 ДА ТАКА Е

    18 0 Отговор

    До коментар #158 от "Joro":

    С ваксините ни заразяват изкуствено, но при 3, 4 дози такива,
    направо ни разболяват, луди ли са, що ли?!
  • 165 Gfооо

    11 0 Отговор
    Пууу че ми замириса на нафталин.
  • 166 ало бабе

    18 0 Отговор
    Бабе,на тез твойте приказки и малките деца вече не вярват.Думкай си ако щеш и 200 дози.Стига с тая ваксинация.Стигааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
  • 167 гост

    17 0 Отговор
    НАШАТА АМБИЦИЯ Е ДА НЕ СТЕ ТОЛКОВА НАХАЛНИ И ДА НЕ ИЗВИВАТЕ РЪЦЕТЕ НА НАРОДА . НЯМА ДА СЕ ВАЙСИНИРАМ , ЗАЩОТО НЯМА ЛОГИКА . КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗАРАЗЕНИ . ТОВА Е ДОКАЗАНО КАТО ГЛЕДАМЕ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ КОИТО СА ВАКСИНИРАНИ С ДЕВЕТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ЗАРАЗЯВАТ КАТО КУЧЕТА . ОСТАВЕТЕ ГРИПЧЕТО ДА СИ МИНЕ КАТО ВСЕКИ ГРИП И СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ НЯМА ДА ИМА ДВАЙСЕТ ЗАРАЗЕНИ . ОБАЧЕ ПАРИТЕ , ПАРИТЕ , КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЕЗ ТЯХ , АКО НЯМА МАНДЕМИЯ .
  • 168 По-точно

    8 0 Отговор

    До коментар #96 от "Анонимен":

    Радка е на 77 години. набор 1944ти.
  • 169 Уважаема

    17 0 Отговор
    Искате масата хора да намразят изцяло медицинското съсловие ли? Вземете се стегнете и заедно с д-ра генералисимус с камионите с трупове и черните чували по детските площадки си отидете обратно на село да си гледате старините. Ковид има и ще го има завинаги. Колко ще ни ваксинирате, в какви проценти, с какви ваксини и за колко време бе? В един даден момент, в който докарате инфлацията до двуцифрено число, заради мерките и харчовете за тайните ваксините, ще стане такъв бум на хорски гняв, че ще се чудите къде да емигрирате, за да се спасите. Ще ви се иска да сме Ковид гето, а не престъпно гето в което за разлика от първото може реално да се превърнем бързо след натрупване на омраза към управляващите и налагания от тях ред, включващ принудително замаскирано като доброволно ваксиниране с чуждестранни ваксини съдържащи засекретени съставки. И в заключение ако сте умни ще се светнете, че ако сега българина ползва и плаща за фалшиви сертификати, като си поставяте цели различни от неговите, ще получите най много плащания за извършена псевдо ваксинация при тези, които си мислите, че не се бунтуват, защото са на ваша страна.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 5777

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "КОКО":

    пропуснал си оше един предполагам несъзнателно от толкова много измет - Георги Момеков
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 дърт пръч

    12 0 Отговор
    А нещо амбиция за повишаване на стандарта на живот, ма там няма грантове. Гиди д0лни гн.ди.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Marinov

    8 0 Отговор
    Пази БОЖЕ и от ПИШМАН Доктори, Професори, Политици и СИЕ !

    Те горките са "ПЕЩЕРНЯЦИ" и все още не са Чули и ВРАЗУМЕЛИ че вече е УСТАНОВЕНО че на Новите Мутации и т.п. които вървят Сега, Ваксините НЕ ДЕИСТВАТ
    и те като МАХЛЕНСКИ Врачки Продължават да си ПЛЕЩАТ Фасмагории!
  • 178 Интензивното

    9 0 Отговор
    Професорската мафия вилнееше и смучеше от здравето на бедните хорица от години,как мислите дали са доволни,че си отиват?Те се мислеха за вечни макар,че повечето са за Орландовци и 4ти километър.Всички в медицината и пациентите знаем за професорската мафия какви бели направи на здравеопазването
  • 179 Браво

    5 0 Отговор
    Факти!Всички коментари са правилни и отразяват мнението на народа.Чест ви прави,че не сте изтрили нито един
  • 180 олеле

    6 0 Отговор
    а населението знае ли ? и дали е съгласно ?
  • 181 свободен

    9 0 Отговор
    От както е направена здравната реформа при редовният ми трудов стаж и съответно внасяне на здравни осигуровки нямам нито един годишен мед.профилактичен преглед който ми се полага и е задължителен!Питам аз,къде са парите ми от осигуровките и как така изведнъж се загрижихте за моето здраве?Доверието ми към бизнеса на белите престилки е тотално изгубено!
  • 182 Виталия

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "не позна":

    5G компютърен вирус опасен има. Срещу него 1 ваксина няма, камо ли 5?!
  • 183 Ами да

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тошко":

    Май е време да им отпушим ушите.
  • 184 Обикновен човек

    2 0 Отговор
    Госпожо, всичко е много сериозна, но 2 неща не виждам. 1. Общодържавна защита на територията на държавата. 2. Досега никой не посочи конкретният виновник за пандемията. Само с ваксиниране, едва ли ще се справи Човечеството с Ковида. Необходими са мерки срещу главните виновници за Ковида.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Лобисти

    4 1 Отговор
    Уважаема госпожо, вашата амбиция следва да е да лекувате правилно хората, а не да решавате вместо тях! Проблемът не е във ваксинирането, а в професионалната некадърност на цялото ви съсловие. Много ли ви плащат заинтересованите компании да лобирате за техните милиарди? Проблемът ви е, че хората у нас имат глави на раменете си, които могат да мислят.
  • 187 Фен на баба Радка

    4 0 Отговор
    ....Възхищавам се от желязната логика на баба ми Радка.0микрон заразява предимно ваксинираните...следователно трябва всички да се ваксинираме за да бъдем защитени.Изаразява ваксинираните,понеже "почти" няма неваксинирани..Ето това е учен,достоен съветник на Кирчо.Полуграмотен премиер със псевдоучен здравен съветник.Не ни очаква нищо добро...
  • 188 Българин

    2 0 Отговор
    Провалени амбиции...
  • 189 Ученик

    2 1 Отговор
    Тази кукумявка явно има сериозен паричен интерес от ваксинирането! Явно се раздават пари на отговорни лица и те натискат тези под тях, само че или нищо или малко дават надолу..
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Гййбгккк

    0 0 Отговор
    Гйкхгх | кхйкйг
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Хайде няма нужда

    2 0 Отговор
    И какво от това?
    После ще се появи друг мутант или вирус и т.н.
  • 194 Млади, начетени

    4 0 Отговор
    и компетентни хора от цял свят се опитват да ни измъкнат от ситуациятя, у нас - лица от нафталина...
  • 195 Проф. Аргирова ЗА Пъстарма не става

    2 0 Отговор
    НАПРАВО ЗА САПУН
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 ахоихо

    2 0 Отговор
    Бульоооо0о,пак ще го кажа,щот явно забравяш:МИЙЙ КРАКАТА И ЛЯГАЙ!
  • 198 ???

    1 0 Отговор
    Това което наричате "ваксина" ваксина ли е??? Щом "трябва" 2, 3, 4, 5, n-та доза през 3-4мес. А пък на Вас госпожо дали сте каквото можете в миналото на обществото и е време да си починете след пенсия. Ако сте предали натрупания от Вас опит на следващото младо поколение е ДОБРЕ. А като лекар трябва да знаете че природата не прощава с годините - дори и на Вас.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Тъмен субект

    2 0 Отговор
    Ние пък имаме други амбиции.
  • 201 един

    2 0 Отговор
    бабо радке,амбицията на населението е да не бъде умъртвено с инжекции съдържащи графин
  • 202 русенец

    1 0 Отговор
    тази прилича на чистачка в децка градина и ще ми ваксинира царвулите