Last news in Fakti

6 Януари, 2022 16:00 1 999 45

Пандемичният комитет се събира на първо заседание

  • covid-19-
  • проф. асена сербезова-
  • национален пандемичен комитет

Очаква се да комитетът да обсъди рязкото нарастване на случаите на COVID-19 у нас

Пандемичният комитет се събира на първо заседание - 1
Снимка: БГНЕС

Националният пандемичен комитет, който беше създаден днес със заповед на министър-председателя Кирил Петков, се събира на първото си заседание.

Очаква се да комитетът да обсъди рязкото нарастване на случаите на COVID-19 у нас, готовността на лечебните заведения за посрещане на новата вълна и действащите противоепидемични мерки.

Председател на Пандемичния комитет е министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    62 4 Отговор
    Предателка

    Коментиран от #31

  • 2 Ваксиниран3002

    70 5 Отговор
    Уффф, няма да се спрат, то щабове, комитети, мерки и всичко за една настинка. Ама нали господарите са им заповядали.
  • 3 днес

    45 5 Отговор
    Кривчо и Кокорчо щяха да правят прамени и да намаляват администрацията - ха, ха - Борисов се появи в лицето на 3волта - гелосан и нежев! ЧЕСТИТО ВИ, КАНАДЦИ!

    Коментиран от #30

  • 4 Смех

    58 1 Отговор
    Псевдо дофторете , но пък за сметка на това ИСТИНСКИ ФАШИСТИ, ще разрешават съдбата на стадота...
  • 5 Българка

    66 4 Отговор
    Честито, НОЩ умря , да живее Комитета! Смееех!!!
  • 6 Смех

    61 2 Отговор
    Време е май да се сформират и революционно - освободителните комитети..

    Коментиран от #22

  • 7 SH BG

    45 3 Отговор
    Пландемичния куитос между ковидфашистите ще бъде кратък - само до 12.01.2022 г.!....

    ОСТАВКА...!!!
  • 8 Пипи Чорапчето

    54 1 Отговор
    Сербезова, и ти си същата управленска немощ!
    Не било щаб, а комитет... и комитета ще ти поправи ли счупената ни здравна система? И ще престанат ли пациентите да са клиенти на болничните търговски дружества? И пътеките да са прасенце-касичка на болниците?
    Или тези проблеми на здравеопазването ни за теб са бял кахър? Важно ти е с пландемията и ваксинацията да вървим по план и график!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Коко

    41 0 Отговор
    Пандемичен кабинет сериозно звучи.И какво точно ще заседават и решават.Вируса страшен го изкарахме цялото семейство за 4-5 дни без лекарства без нищо лек гърлобол и малко сополи.Същото и с познати и приятели.Дори не му обърнахме внимание.Изобщо тая пандемия е само в няколко болни глави които съм сигурен и те не вярват в нея.По добре и едно комитетче за газта да измислят че там е сериозно 400 лева платих и ми се разбута бюджета.

    Коментиран от #38

  • 11 Ваксиниран3002

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тиква":

    Аха, ние сме мал..умници, а ти пишеш сган със З. Личи си че си начетен и грамотен валсът.
  • 12 Българин

    45 2 Отговор
    Кирчо Канадски за по малко от месец увеличи хрантутниците на държавна издръжка с хиляди: петима зам. министър председатели - най много в целия свят, 22 министерства - най много в Европа, два кризисни щаба, а сега и пандемичен комитет, човек ще рече, че сме два милиарда население! Незабавна оставка!!!

    Коментиран от #25

  • 13 Какво да му се

    26 0 Отговор
    не види, ще прави Сербезова в този комитет? Ще взима здравни решения от национално ниво?!
  • 14 Учуден

    41 0 Отговор
    И за какво ни е този комитет??? И пет годишно дете знае как ще изчезне хремата Омикрон, махате зелените парцали, падат драстично тестовете, падат и заразените, да не говорим, че имаме най-малко заразени в цяла Европа и то в пъти, било то по общ брой или на глава от населението. Ако намалите и клиничната пътека на 200-300 лв и болниците ще се изпразнят, не че сега са пълни. Разбира се всичко това всички го знаем, но за жалост нарежданията от Брюксел са други, а нашите политици обичат да лиж/т зад...ци.

    Коментиран от #20

  • 15 Грульо

    38 0 Отговор
    Кво има да обсъждат, като е очевадно - правят повече тестове и манипулират данните. По-добре да обсъдят как така съотношението на ваксинирани/неваксинирани е същото и при положителните тествове, и да кажат защо ваксините не действат. :D
  • 16 доктор

    40 0 Отговор
    НОЩ 2.0
    И нека всяването на паника започне сега.
  • 17 Българин

    38 0 Отговор
    Време е да се надигаме иначе ни чака геноцида в Западна Европа-инжекция всеки месец и доживотен домашен арест!!!!
  • 18 КРА

    35 0 Отговор
    За да се харесат на своите господари от ЕС и САЩ, ще създадат ако трябва и Държавна агенция по ковид. Тези от Продължаваме подмяната са напълно несъстоятелни и безгръбначни твари.
  • 19 а бе таз

    31 0 Отговор
    преди 1 година не говореше ли точно обратното?
  • 20 Аааа, ама

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "Учуден":

    не е свързано с гъ зо ве. Определени хора- бройка трябва да имат добра финансова помощ. А тук се постига с допълнителни псевдо дейности, който са сериозно платени. Сербезова ще припадне, ако нивото почне да куца. Останалите нека си куцат, те и така до тук са били все на куц крак, но тя никога...
  • 21 Въпрос

    35 0 Отговор
    Сербезова да отговори само на един въпрос: Защо единствената страна в зелената зона на пристигащи у нас е Румъния /според самата Сербезова и МЗ/, а всички ваксинирани държави са в червената зона? Коментара за ефикасността на препарати, маски, каски и локдауни смятам, че е излишен.
  • 22 Отряд К 19

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Смех":

    То няма хора,всички станахме само консуматори,зада влезем мола сме готови на всичко,само и само после да се похвалим какво сме си купили и за колко
  • 23 Хахаха

    31 0 Отговор
    Като видях кой ще води комитета и се разсмях от сърце...тридозовия Кунчев:) Дано само пак не хване Ковид, че отиде отново три месеца в интензивното:) Останалите в комитета пък са професори гербаджии и шефове на РЗИ-та, честита ви подмяна:)
  • 24 Бравос

    23 0 Отговор
    Бе то било чудна работа да си министър в България, имаш си няколко заместника, стотина калинки администрация и на всичко отгоре си назначаваш други да ти вършат работа, остава само всеки един от НОЩ 2.0 да си назначи по някой друг роднина да му помага. Мислих, че при ББ сме стигнали дъното, но тия новите копаят ли, копаят под него!
  • 25 днес

    22 0 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    В Република Австрия има 12 министерства + федерално канцлерство. Територията ни е сходна и броят на населението - също . Там Канцлерът не е върхът на сладоледа, но никога никой не се е бил в гърдите, че е учил в чужбина. Ако училите в чужбина са по-умни от нас - училите в Бълтария, тогава ДА СЕ ЗАКРИВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТИ!

    Коментиран от #27

  • 26 Сивата чапла

    23 0 Отговор
    Брех м м стара! Комитет! Че и пандемичен! Що не направите военизирани части да лови неваксинираните! ............... П а п л а ч!
  • 27 Сивата чапла

    18 1 Отговор

    До коментар #25 от "днес":

    Тия дето са учили в чужди университети са на 90% еничари, ако се занимават с политика у нас. Ние слава богу все още нямаме гета като техните.

    Коментиран от #33

  • 28 КОВИД20

    16 0 Отговор
    А дали гледат световния обмен на информация.
    „Тринадесет служители на реда бяха убити, включително две тела бяха открити с отрязани глави“, каза говорител на агенция РИА Новости . Казахстан
    В един момент да нямат нужда от маска, защото няма на какво да я сложат.
    В Испания заразените са 2433 на 100000, Хайде стига .
  • 29 Комитети и политбюра

    16 1 Отговор
    Асана съвсем се обърка, нищо ще падне от високо!
  • 30 мък@@@

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "днес":

    Поклонниците на Вожда все по-често изглеждате като сект.а, виждате го навсякъде и във всеки!
  • 31 КАНАДА

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    КО СТАНА ГЛАСУВАХТЕ ЗА ПОРЕДНИЯ СПАСИТЕЛ СЕГА ВИДЯТЕ ЛИ СЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!ЗАТОВА ВИ ВЪРТЯТ НА ШИШ ЗАЩОТО НЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #35, #36

  • 32 ковидиотин

    10 0 Отговор
    Да викнат и попа да ги опее,че няма да изкарат и половината си мандат,но ще пооткраднат нещо.Само се чудя,защо останалите партии в тая ковид коалиция са толкова смирени,къде им отиде патриотизма
  • 33 Уса

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Сивата чапла":

    Подкрепям вашето мнение от лични наблюдения в САЩ към децата на някои сънародници,колко бързо се приспособяват към тукашното бизнес общуване с лицемерната постоянна усмивка и мазно говорене с цел да ви вкарат в нечии капан.Това са децата завършили банкови,бизнес,потически и застрахователни професии.Всички до един приличат на онези от филма Матрицата.Кирчо и Асенчо са от същата матрица и сега обучават своя персонал да работи по техните правила,които в България няма как да бъдат наложени ненасилствено

    Коментиран от #40

  • 34 ха ха

    5 1 Отговор
    първо комитети , после хвърковати чети , 3 дозовите не казват ? дали започнаха да чуват речите на вожда в главата си , но определено имат някакво изместване на центъра , реалноста започва да им бяга
  • 35 Уса

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "КАНАДА":

    Половината от гласувалите за ДБ и ИТН на предишните избори последно гласуваха за Кирчо и пак получиха ИТН и ДБ,но основния проблем с навлеците от Герб остана,защото отново са в управлението.Единен Информационен Портал=Герб,Сербезовски комитет=Герб.Кирчо каза,че ще работи с Герб и всички се посмяхме,но ето най-дразнещите обществото отново са на първа линия
  • 36 1234

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "КАНАДА":

    Оооо чакаи, аз не съм гласувал за него, не бях в БГ, но никога не бих гласувал

    Коментиран от #39

  • 37 Влюбен съм

    3 0 Отговор
    В големите ти кравешки очи излъчващи свещена простота. Никога повече няма да ям говеждо.
  • 38 ь мен на два пъти

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Коко":

    ме борят адски храчки и изрод кашлица ама тоз изкуствен вирус няма ваксинарция за пари вируса трае над 1 месец и се лекува само с гаргара с много сол
  • 39 и тук дават бе

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "1234":

    само дето гласуване няма а само назначени от запада послушковци
  • 40 ь мен на два пъти

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Уса":

    наложиха ги за политици и служители топлофекация съд политици и журналя
  • 41 един от варна каза

    3 0 Отговор
    за ревилюция ама идеята е да се почистят политягите нацяло че гъмжът от кови пропъганда платена им кеш
  • 42 Адеее

    4 1 Отговор
    Закриха лудите от НОЩ, и са ше ни тормозят ненормалниците от НПК. Ега.ти и промяната..
  • 43 Комитет значи

    6 0 Отговор
    Сигурно има разлика между комитет и щаб. Комитет звучи някак по-звучно, по комунистически. Голяма промяна наистина,не врат ами шия.
  • 44 Боби

    0 0 Отговор
    От книгата на Мартин Лутер-1595 г
    From Luther book "On the Jews and Their Lies" (fast translation from my lang):

    "The jews hold us prisoners in our country. They make us work with the sweat of the forehead to earn money and property for them, and they are next to the stove, indolent, flatulent, roasting pears, eating, drinking, making life beautiful and comfortable with our riches. They mock us, they spit on us, because we work, and we accept them as our inseparable lords, our masters and our kingdom. What should we still have to do, Christians, with this damned and infamous people of the Jews?"
  • 45 Фарс

    1 0 Отговор
    Кога на този пост ще се сложи подготвен и смел човек, който не се крие зад щабове, комитети и заседания...В края на следващата седмица госпожата ще насрочи ново заседание, после пак и така..., докато ние ще оцеляваме без лекари, без места в болниците и с дефицит на лекарства в аптеките. То беше ясно, че тя ще изтърве положението.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове