Last news in Fakti

6 Януари, 2022 23:50 2 869 54

ДБ: "Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но и до спасение

  • дб-
  • зелен сертификат-
  • революция

Ваксинирането ще даде на всички равни права, заяви той

ДБ: "Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но и до спасение - 1
Кадър Bulgaria ON AIR

"Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но може и да доведе до спасението на много хора. Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места.

На въпроса кога ще спре войната между МВР и прокуратурата, той отговори пред Bulgaria ON AIR по следния начин: Когато Гешев си подаде оставката. Една такава война не не води до нищо добро.

По думите му никой не може да го накара да си тръгне, но работят по това да бъде разследван.

Депутатът добави, че Планът за възстановяване трябва да бъде изпратен финално в Брюксел до 15 януари.

"Има неща, които се доуточняват. Трябва да се направи това, което ще бъде добре за държавата. И се надявам да няма повече забележки", допълни гостът в студиото.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Революция

    107 6 Отговор
    Революцията ще стане, когато обявят 6-тата вълна. Хората по света ще загубят доверие във ваксината.

    Коментиран от #46

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Hoho Boho

    125 5 Отговор
    Спасението ще дойде с революция, май.
    АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА КОНТАКТУВАМ С ВАКСИНИРАНИ.
    Защо никой не защитава правата ми?
  • 4 КучеВълк

    108 3 Отговор
    Тия ,от ДБ сякаш на един калъп са ги дялали в Анадола местните мнафи
  • 5 нннн

    108 3 Отговор
    Помооощ! Спасяват ме! С този "народен" представител не бих общувал независимо дали е ваксиниран или не. Абе, как си ги избираме такива и...ти?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 яяяяя

    93 2 Отговор
    НЕГОДНИЦИТЕ на костов/Козяк/Прокопиев, бяха активирани, за да оставят депутатите на Възраждане извън парламента! Нищо не ги интересува, освен келепира унищожението на България! Пример: Пинокио си купува апартамент в Брюксел, когато е безработен!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Грульо

    99 1 Отговор
    "Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места."

    Тез права са дадени на всеки грацданин от конституцията, и незаконно бяха отнети от бай Шилета. Тоз нарочно ли се прави на тиквеник, или си е такъв? Само питам, не казвам че е такъв. :D
  • 10 Stefan

    98 2 Отговор
    Зеленият сертификат е правно безумие в Бълтария. Прочетете внимателно коментарите на адвокат Милен Пенев - това е само кратко резюме на някои от аспектите на противоправността на този административен акт. Друг е въпросът за неговата целесъобразност и съответствие с искането на хората изобщо при 75 процента от българите нежелаещи да се ваксинират - те са суверена, това го пише и в конституцията. Това което нагнетява обществото още повече, е че правният дебат за Зеленият сертификат беше практически забранен и не се дава никаква гласност на мнения на правни експерти или интелектуалци. Водещите телевизии са в тежък недостиг на лица, тъй като въртят само десетина едни и също отвратително познати клакьори, които повтарят в несвяст "ваксинирайте се", не се дава гласност на други мнения, няма плурализъм, но най-важното, хората разбраха, че са предадени от Радев, Киро и сие, тъй като тези управляващи високомерно отказаха диалог с гражданите за страната, надявайки се да заглушат опита за дебат с пропаганда по медиите. И да не забравяме, те нарушиха и нарушават конституцията. Това е фашизъм
  • 11 Stefan

    80 2 Отговор
    Хората виждат и плитките лъжи - хайде сега пенсионерите, хайде сега държавните служители, хайде сега армията и после - мандалото хлопна и всички под ножа. И ми е много интересно, ако Джокович има медицинско изключение да се ваксинира, поради автоимунно заболяване, защо на сайта на нашето министерство пише, че ваксините са БЕЗВРЕДНИ и ефикасни? Ами ако някой човев в Българи няма парите на Джокович да се изследва, а има същото заболяване, останало неоткрито поради превъзходното ни здравеопазване, то той може да умре от ваксината, защото е повярвал на нашия здравен министър. Ами поне напишете кои заболявания може да създадат опасност при ваксиниране - едва ли лекарският екип на Джокович е по-некомпетентен от нашите лекари
  • 12 Hoho Boho

    81 2 Отговор
    Тия рептилии не се ли осъзнават, че целта на тази психоза е да превърнат хората в стадо?

    И ТЕ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ЧАСТ ОТ ТОВА СТАДО,
    когато станат излишни.

    Не разбират, че работят срещу себе си.

    Коментиран от #14, #18

  • 13 Верно ли

    71 1 Отговор
    Със сигурност ще е революция, мало.мнико! "Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен"...!!! Ми че и това си е право на този, който се страхува, бе - като не ще, да не общува! Или после насила ще "общувате". Тези са толкова изтрещели вече, мало.мни и грозни!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 😷😷😷

    65 2 Отговор
    А не може ли НЕвсксинирането с експериментални, неработещи субстанции да доведе до равенство??? Въпрос на гледна точка! Писна ми от идиоти, като този от ДебилиБългария!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Долу фашистите

    72 1 Отговор
    Да ги изметем, Вече знаем какво направиха в Австралия, Австрия и Нидерландия - Ако им позволим да направят това с нас тук - а ТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ - то не сме хора, не сме роби, не сме дойстойни да се наречем дори съществуващи - ТЕ НЯМА ДА НИ ПРОСТЯТ те са, за да ви управляват както се управлява концлагер - някой да ви е питал какво искате - Киро пита ли ви дали искате сертификат? - в Западна Европа ги излъгаха, тук вече знаем за какво иде реч
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Дали да общуваш

    53 2 Отговор
    с някого е личен избор на личността , а правото да избира какво да правят с тялото му няма нищо общо с това, стига дрънка глупости, защото РЕВОЛЮЦИЯТА наистина ще е е неизбежна. В следващото НС ще сте аут, мизерници
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ани":

    а как починаха СЕМЕЙСТВО
    НЕВРОЛОЗИ
    ТИТЯНОВИ
  • 21 Конституцията

    53 2 Отговор
    Чл. 1.
    (1) България е република с парламентарно управление.
    (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

    На 12 януари ще бъде приложена - и възстановено прилагането на Конституцията. Ще бъде възстановена законността - точка 2, предложение второ
  • 22 Ковид 19 хахха

    42 2 Отговор
    Подлога долна е тоя
  • 23 То и със

    48 1 Отговор
    сертификат няма гаранция че някой ще иска да общува с тъпа хралупа като теб
  • 24 Hoho Boho

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Бъди здрав! Не им обръщай внимание...:))
    ЛЕКА!

    Коментиран от #26

  • 25 ха ха

    35 1 Отговор
    Този е десен колкото лявата ми ръка. Никой не пречи на хората, които не искат да общуват с мен да не общуват с мен. ДБ е една пропаднала левичарска организация явно. Върхът на "дясната" мисъл в ДБ е, че щом съседът ми се страхува, че вълк може да мине през двора ми и да му изяде козата, то държавата трябва да се намеси и да ме принуди да си построя ограда. Верно, дебили ни управляват или за дебили ни мислят... Боже, намали раждаемостта в България, че гледай какво се ражда! ;)
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Hoho Boho":

    БЛАГОДАРЯ и ДОВИЖДАНЕ
  • 27 ха ха

    22 6 Отговор
    Разбирам надеждите за 12-ти януари, но не всички са в София на жълтите павета. Не всички могат да си кажат думата, а и едва ли ще бъдат чути. Ганди ни учи на отказ от участие и тиха, но безапелационна съпротива. От друга страна, свободата иска жертви. Направете мъничка жертва. Ударете Кирчо и Свирчо, където най-боли, когато ви отнемат права със зеления сертификат. С малки жестове на несъгласие всеки ден. "Всеки ден по черта!" - както е рисувал древногръцкият художник Апелес. Само така ще съборим тиранията. Малки жестове всеки ден. Примерно: Не купувайте българско - отложете покупката, намерете заместител накажете бизнеса, нарушете търговският баланс на страната. Или заделете 10 евро на месец и отидете в Турция, Чехия или някъде, където ще ударите по правителството. Платете си част от дълга и намалете потреблението. Работете с една идея по-бавно, ако сте държавен служител... Не знам какво още, но щом не ценят свободата ви - отвръщайте. Тихо, подмолно и усърдно работете за недоволството на повече хора. Никакъв принос за държавата мащеха. Просто е. Тиранията без мой принос! Съпротивлявайте се.

    Коментиран от #28, #37

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Паразит

    37 0 Отговор
    Може ли някой да преведе думите на горепосочения на снимката титан на мисълта Иван Димитров (цитирам):

    "Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен".

    Въпреки многократното им препрочитане от моя страна смисъла заложен в тях за мен остава мистерия...
    Благодаря предварително!
  • 31 доста по-лесно е

    34 1 Отговор

    До коментар #28 от "Hoho Boho":

    100 000 души - вероятно повече, ще блокират целият живот в столицата само да подредят личните си автомобили по възловите кръстовища - други идеи - блокада на всички проходи към министерства и НС - те там вършат беззакония, искат от служителите си противоправни зелени сертификати и това беззаконие трябва да спре незабавно 2.бавна разходка на автомобили по цариградско шосе 3 блокада на летищата 4 блокада на митнически входове към страната - разбира се, има много други начини на отговори на беззаконието - народът е в състояние на крайна необходимост и неизбежна отбрана - възможно е тогава да бъде забелязан и чут
  • 32 мйхллий

    8 0 Отговор
    Шести януари: президента Адев си сложи бустер, брой починали - 66, брой заразени - 6766.
  • 33 Читател на Факти

    37 0 Отговор
    Същият този господин преди 2,3 седмици си изскаше депутатската заплата кеш защото има дългове от около половин милион и ако му платят по банка, банката ще му взима цялата заплата.Заборчвел е и са трябва да избива пари.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ковидиотин

    29 0 Отговор
    Незнам,как ще издържа още 4 години с тия и защо мои приятели и познати се подлъгаха да гласуват за тях нямам никакво обяснение.Тия ще ни хвърлят в кладенеца,ако си стоим и гледаме по единично ще ни мятат надолу и няма да има излизане
  • 36 Мислещ

    28 0 Отговор
    Кафявия сертификат няма да спаси никого, а вас пък най-малко. На следващите избори отивате в историята като безбройните ви досегашни мимикрии. Ама този път за постоянно.
  • 37 Просто е

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "ха ха":

    Спирате да плащате такси.
  • 38 Търновец

    7 0 Отговор
    възприемането на вируса и неговотo размножаване зависи и от кръвната група – акo вируса не се размножава в организма то силна имунна система го унищожава. Едно грубо сравнение с видовете почви – има богати на соли хумуси – всичко виреe - има и песъчливи почви – даже и тросък не расте.
  • 39 кацко

    19 0 Отговор
    Сложете си едни марки на ушите , да ви знаем набодените. Така НИЕ, нормалните няма да контактуваме с ВАС. Един такъв явно в яростта си , че се е прецакал ми се изплю и ме зарази с някаква тежка инфекция.Благодарение на възможностите, семейството ми, доверени лекари и че изобщо не се обърнах към здравната система/опитах и изпаднах в шок"/ се възстановявам и с Божията помощ..
  • 40 кацко

    10 0 Отговор
    Сложете си едни марки на ушите , да ви знаем набодените. Така НИЕ, нормалните няма да контактуваме с ВАС. Един такъв явно в яростта си , че се е прецакал ми се изплю и ме зарази с някаква тежка инфекция.Благодарение на възможностите, семейството ми, доверени лекари и че изобщо не се обърнах към здравната система/опитах и изпаднах в шок"/ се възстановявам и с Божията помощ..
  • 41 Пипи Чорапчето

    28 0 Отговор
    "Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места."

    Като махнем тъпато му внушение ваксиниране= права, ще напомня на татунчото, че " над 70 % от хората ще го изкарат безсимптомно или с леки симптоми".
    И ти, дебеецо, ще ваксинираш всички поголовно, за да ни дадеш право на достъп и то до обществени места?! Я у лево, че...
  • 42 Др Хаус

    20 0 Отговор
    Революция ще стане, когато всички зашеметени разберете, че от ваксините файда няма ! Обърнете внимание на превенцията и качественото лекуване. Преди да се е стигнало до болницата здравната система нехае за пациентите ! Докторите нямат единна методика, лапат парите и неглижират леките симптоми. После РАЗКРИЙТЕ ДОСТАТЪЧНО легла в областите с най-голям риск. Осигурете медикаменти и апаратура за всички като за парламентарни персони. Боцкането е вредно , ще окепазите нацията за години напред - само Хитлер си е правил такива експерименти с човечеството !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хх77

    22 0 Отговор
    По конституцуя всички сме с равни права смотаняк такъв
  • 45 Истина

    14 0 Отговор
    Празни приказки, а до сега къде са ни правата.
  • 46 Само

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Революция":

    Промитите мозъци все още имат доверие във ваксините. Гошям процент от получили по две и три игли вече не вярват в тяхната ефикасност и безопасност.
  • 47 big

    10 0 Отговор
    Зеления сертификат е пълна глупост! Той е инструмент за насилствено ваксиниране, въпреки че за повече от две години се доказа, че: нито мерките работят, нито ваксините изпълняват предназначението си!
  • 48 Без Негри

    8 0 Отговор
    Когато властта/правителството работи срещу народа, народа има право на бунт, възстание или революция и да ги свали от власт.
    Аме....риканския проект Киро Ваксинатора съвсем се взе за Богоизбран, раздава интервюта как България ще въведе еврото след 2г.
    В НС ще трябва да се влиза с метли! Тези кои гласуваха за него са най-разгневени и ще бъдат с най-големите метли, с най-дебелите дръжки и в първите редици.
  • 49 Гергана

    1 0 Отговор
    ДБ са всезнайковци по всеки въпрос, ама само на думи, иначе като тръгнат да правят нещо, се омазват до ушите. Та не ги слушайте много, било то за зеления сертификат, било по друг въпрос.
  • 50 edin

    0 0 Отговор
    който го е страх не ходи в гората, а не затваряме гората... там освен мечки има и гъби, и боровинки, и зайци, и сърни. А страховете на хората са ирационални и необятни - как ще се живее?!?!
  • 51 Льчо

    1 0 Отговор
    Пореден празнословец от ДБ
  • 52 Монти

    2 0 Отговор
    в ДБ всички говорят колкото да не заспят явдно хахах
  • 53 пфууууу

    2 0 Отговор
    Много неприятен е този тип. И говори простотии. Точно като едно време комунистите за правилната партийна линия. Същото е и сега. Само дето не бяха толкова страшни като тия еврозомбита.
  • 54 ало, дупетата

    2 0 Отговор
    ти платили си издръжката, бе?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове