27 Януари, 2022 15:08 4 284 34

ДПС поиска: Да бъдат уволнени всички кадри във властта, свързани с нас

  • дпс-
  • кадри-
  • уволнени-
  • властта

По този начин движението иска да се прекратят "поредните внушения и лъжи" по техен адрес

ДПС поиска: Да бъдат уволнени всички кадри във властта, свързани с нас - 1
Снимка: БГНЕС

Настояваме да бъдат уволнени всички кадри, които управляват публичен ресурс, и са свързани с ДПС, заяви депутатът от движението Халил Летифов в официална позиция в парламента, цитиран от БГНЕС. Депутатът направи изявлението заради "внушения и лъжи", които според ДПС, се "тиражират от Иво Прокопиев", а именно, че техни кадри ще ръководят ВИК Холдинга. "Това са лъжи, които за пореден път целят да направят внушение по адрес на ДПС“, казаха още от партията.

По този начин движението иска да се прекратят "поредните внушения и лъжи" по техен адрес. На журналистически въпрос към кой министър отправят призива си, Летифов каза, че ВиК холдингът е в ресора на вицепремиера и регионален министър Гроздан Караджов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стани

    22 4 Отговор
    да седна!
    СДС
  • 2 Стойко

    59 8 Отговор
    Че то трябва да уволнят половината администрация, другата половина е на ГЕРБ!

    Коментиран от #6

  • 3 Интересна

    30 3 Отговор
    Позиция
  • 4 Вие

    39 6 Отговор
    Имате двама кадри Пеевски и Чекмежан. Начи и Фандуна трябва да дава оставка и фсички кметюви на Герб Дпс
  • 5 Само

    36 6 Отговор
    такива искания и шикани могат да измислят ! Ако ги уволнят , ще кажат , че е незаконосъобразно !
  • 6 Ех че

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Стойко":

    Не си успял да се намърдал ! Яд !
  • 7 истина е

    28 9 Отговор
    Веднъж да ми хареса ДПС!!! Всички да бъдат наритани !!!
  • 8 Последния Софиянец

    25 5 Отговор
    Те са тайни .Как да ги установят кои са?
  • 9 Илчо

    34 4 Отговор
    Ами сами да си подадат оставките, ха да видим дали са откровени! Да, ама не!!
  • 10 гост

    12 7 Отговор
    Браво
  • 11 гнус

    23 6 Отговор
    То пък едни кадри има ДПС във властта, ум да ти зайде.
  • 12 начо

    19 2 Отговор
    Правилно
  • 13 Ракета

    23 2 Отговор
    И прокурори и съдии ли???
  • 14 Локо-Сф

    24 2 Отговор
    А защо сами не напуснат?
  • 15 ДПС ГЕРБ

    20 2 Отговор
    Няма да стане , ще се махнат но първо проверка, съд и затвор до десето коляно!
  • 16 В такъв случай

    18 4 Отговор
    Ще се отвори голяма дупка в ръководството на всички учреждения
  • 17 питам

    21 2 Отговор
    Странно е да уволнят едни хора ей- така за нищо, а на първия ред в НС да си стои необезпокояван... познайте Кой!
  • 18 Санчо

    19 2 Отговор
    Предлагам, ако са искрени, да дадат пример като уволнят Делянчо от парламента!
  • 19 Кики

    12 5 Отговор
    Всички сте част от колониалната администрация, къде е Сталин когато най много имаме нужда от него
  • 20 djemmil

    13 1 Отговор
    всички във горското са на ДПС НЕКА ДАСА СМЕНЕНИ
  • 21 Иван

    12 2 Отговор
    Махайте се и повече никога да не ви виждаме.
  • 22 Хихи

    12 2 Отговор
    Дочуване. Няма да ни липсвате другари и друзя амете.
  • 23 ха така

    8 3 Отговор
    ама вие сте имали ваши кадри във власта....от глупост сами ще се закопаете
  • 24 Гражданин

    2 5 Отговор
    Бай Мемет. Вие българите депутати кво искат, не стига, че от Туркие им са костюмите от 10 хил. А после къде нашите от депъсето ще си ги показват възелите. Те са от арденските села, а там кодтюм не върви. На полето, балкана, при кравите, копира. Весело да е. Османлиите ще се окажат по смирени. Яко крадоха и най много 32 дпс. И днес да най заможните къде ли не. Но и работят мнохо, женят се на 18,20 г и днес, сина на 25, бащата мохамедани на 50,а снаха им красива туркиня с дете на 6,7 години, той 50 г по красив от сина, как ли му е той на 50 г красавец, тя снаха им красива, едно фо друго купиха на българите жилища и синчето полицай къде го има, къде го няма, 50 г красавец досущ приличаш на карадайъ, а може и да са рода. Оправиха се и всеки ден бележки, продавате ли апартаменти, а са строени Борисов от живков за твоите и на методи колеги, но днес нагазиха твоите от балкана и вдичко е с дърва по коридорите, а са богати и що да не са, като 4 покоюение не са учили нагоре. И правилно. Направи ги бойко джипката карал и хвърлял пари от джипката със скорост 100 хиляди милионахаха. Всеки гледа да бяга от провинциите шумен, разград, бастиона най много на доги, българи и турци, отговори оставаме за размисъл. И прав бил шефа на полицията. Те дпс преди 32 ще отмъщават на децата ни за ВПроцес и позна. Да е жив и здрав. Дойде от Америка сина им и си ги взе, нищо, че бяха живяли в блока и в града, цели 50 години. Казани лично от тях интелигентните, еродираните ченгета бойче.

    Коментиран от #34

  • 25 ,!!!

    1 3 Отговор
    ВласТТа, една власт, ж. Род, и се пише в тоя случай, с две ТТ, ох забравих, вие нямахте родове. Стана хубаво за дпс (помаци, турци, цигани от балкана), превзеха всички градове в България, строители са, и успяха навън и сега се събират, живрят си заедно родата. Всичко от тях се изкупува, включая и земята на дедите ни, 100 лева за декар. Хората бяха лишени от кодтово, ндсв, герб от работа и започнаха да си продават движими и недвижими имоти. Не от кеф, а от зор, а купувача купува от българина гараж купен за 2400 го продава на помака за 300 лева, а той помака го препродава на друг помак за 500 лева, на номенклатурата бкп на герб, дпс им продаде земи в хубави край града места за 4 хиляди за декар, а те ще ги продадат за 40 хиляди комунистите на борисов, а ти работи, работи като абтал. Как ще се оправи България, всеки лъже отдолу нагоре и отгоре надолу. Никой не мисли за честните. Всичко си върви по живково, връзки в общини, на лекар, адвокат в малките населени места.
  • 26 Уффф ..., Божкеее...!

    6 1 Отговор
    И тия ,като Гешефтатурата и Цацаратурата,ми се правят на света вода-ненапита....?!?!
  • 27 нерегистриран

    4 1 Отговор
    По-добре замълчете бе дпс, да не ви изкарат хората кирливите ризи, и на пкп. Геноцид бе извършен спрямо интелигентните юристи българи. Работим с имена, доказателства. С наглесените ви конкурси за закупуване на земя, и турци и българи нищо против спрямо далаверите ви в общини и къде ли не, заедно с герб удряхте невинни хора чрез роко, Ивана Б. Адвокатката, на брата на роки, нещо за сержо инженера от село в общината, ит дпс в герб и си построи през работно време сградата помака, коли след коли и затихнаха сега. То си е за страх, те някои отмъщават, от герб и дпс комунистите, номенклатурата на бкп. Борисов може би не знае, но се хвана с неговия от симеоново, мохамеданин синабов и от там. Страшно е, те са заевно в игрите всички и трудно ще е на гн Кирил Петков да се справи с тях. Много са, но дано нещо направи за тях младите Гн Радев, разчитат на Него.
  • 28 Стършел

    3 1 Отговор
    Да се махат, а краденото, кога ще връщат?! Пак се правят на хитреци, пак искат да се изкарат за жертви, мръсни душии са ей, много мръсни!
  • 29 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор
    Ако наистина го искат. ДПС да им заповяда сами да си подадат оставките.
  • 30 Нуси

    1 1 Отговор
    32 години превзеха земята, водата и въздуха, властта и парите, винаги са в точното време, на точното място, имат ясна концепция за оцеляване, всичко и всички различни от тях им пречат и не са на мястото си.. Евалла, ашколсун, аферим!!!
  • 31 Fero

    1 1 Отговор
    Кадрите в Марица изток. Какво да ги правим. Те погубиха компанията. И ви се отчита ха.
  • 32 МОЙ

    1 0 Отговор
    И ние това искаме. И затвор за собственика на ТЕЦ-а искаме.
  • 33 Фори Светулката

    0 0 Отговор
    Че какво му е на СДС!:) Кой не скача е червен! Времето е наше! Бледа кукла си ти, която....! Ела, довечера да направим едно бдение със свещи!:)
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол