Last news in Fakti

19 Март, 2022 09:17 4 056 44

След задържането на Борисов: МВР и прокуратурата са във война

  • бойко борисов-
  • бойко борисов арест-
  • мвр-
  • прокуратура

На практика нищо не може да се случи

След задържането на Борисов: МВР и прокуратурата са във война - 1
Снимка: бТВ

МВР и прокуратурата са във война и на практика нищо не може да се случи, смятат журналистите Силвия Великова и Борис Митов. Те коментираха задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова в предаването „Тази събота“ по бТВ.

„Никой не печели от тази война. Вкарват ни в паралелен свят. Кой излезе герой от тази ситуация? Борисов сега ще ходи навсякъде и ще обяснява как е бил политически репресиран“, каза Великова.

Тя допълни, че ако управляващите искат да възстановят справедливостта, трябва да го направят със законови методи.

„Оставам с усещането, че МВР би трябвало да има още доказателства, защото иначе пристъпването към арест на лидера на опозицията на базата на това, което прокуратурата обяви като доказателства, наистина би било смехотворно“, коментира Борис Митов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    15 22 Отговор
    За съжаление тепърва ще се разбере Борисов за коя част на тялото е бил задържан.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ами

    56 18 Отговор
    Докато гешефта е прокурор, няма как да стане

    Коментиран от #6, #19

  • 4 Да,бе

    55 18 Отговор
    Каквито и доказателства да изкара МВР с тая прокуратура,която по вътрешно материално убеждение отхвърля няма как да се получат нещата.
  • 5 Точно

    17 34 Отговор

    До коментар #1 от "провинциалист":

    В държавата на Божков, плаща Божков.
  • 6 Сретен

    38 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    Има как да стане, само от козяк да обявят че вдигнат чадъра над тулупа
  • 7 ТаУмВзе

    27 13 Отговор
    Кирето направи мутропитека светец, после кво стана. Убава реклама на хард вар и киреч е вносното премиерче, спор няма. Ефект на дефекто, както винаги!

    Коментиран от #32

  • 8 Севда

    42 13 Отговор
    Спокойно! Докато Иван Гешев е главен прокурор,нито на мен, нито на някой от ГЕРБ и ДПС няма да бъде повдигнато обвинение.Pi Ar Sevi Boiko
  • 9 арест и съд

    31 9 Отговор
    за гешев, касета на мафията.
  • 10 Българка

    45 12 Отговор
    Гербери и техни придворни са налазили от сутринта всички големи телевизии и обилно леят кофи помия срещу правителството. Борис Митов и Великова са направо изключение на поканени гости в голямо студио. На почти всички българи е ясно, че прокуратура в България нямаме. Имаме каскетура, която работи като адвокатски отдел на мафията ГЕРБ-ДПС./ Грешката на управляващите е, че не направиха спешни съдебни реформи и чак тогава да има арести и внасяне на доказателства за многото огромни престъпления. Ако бяха направили промяна така, че прокуратурата да не е над съда и да може в съда да се разглежда всеки отказ на прокуратурата да повдигне обвинения на мутри- престъпници, сега резултатът щеше да е друг

    Коментиран от #23

  • 11 Анализатор

    39 10 Отговор
    Гешев саботира работата на съдебната власт! Той е не само опасен, но и вреден. Трябва да бъде отстранен възможно най-бързо!
    Едва тогава ще стане възможно престъпници като Борисов, Горанов , Пеевски и пр. да бъдат осъдени.
    Всичко стига да прокуратурата и там остава.
    А тя прокуратурата е изцяло зависима от мафията ГЕРБ + ДПС!
  • 12 Киро Тъпиро

    17 17 Отговор
    Оср@ахме се!
  • 13 Те от прокуратурата

    22 6 Отговор
    как не казаха че нищо нямат смешници пак имали нещо но не било достатъчно
  • 14 ВЪПРОС

    24 5 Отговор
    Едно време някокой каза:
    ,,Ние ги хващаме ,а вие ги пускате” /перефразирам/
    И това беше лишо.
    А сега какво мисли СЪЩИЯ ?
  • 15 банкенските тодорживковци

    29 6 Отговор
    То фактически прокуратура няма. 32 години се краде и нищо.Страната е криминализирана тип тиквомутри.А криминалната мутра от затвора не трябва да излиза . След него е катастрофа.
  • 16 Q2z

    7 3 Отговор
    Ако си признаеш пред Господ ще живееш... Ако признаеш пред човек ще умреш.
    Иначе истината няма смисъл.
  • 17 Ртъ

    23 3 Отговор
    Прокуратурата е Мафията =💰⚖️💰👤🔫👥🔫📝🤝💸👮💸🎭
  • 18 😂😂😂😂😂😂😂

    8 20 Отговор
    Платени троловете на черепа в атака. 😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 19 Пич

    14 21 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    На некадърниците все друг им е виновен !!! Ти не гледа ли пресконференцията на Рашков , как мънка , че няма доказателства , и вменява вина на прокуратурата , че не ги била намерила !!! От къде бе , от Кирчо Гугъла ли !!! Какъв министър си бе ...без доказателства !!!
  • 20 124

    27 8 Отговор
    Колко са нагли в прокуратурата. На Иванчева подхвърлиха пари в колата и я мъчиха 10 часа на улицата, а за престъпника Борисов трябвало още доказателства. Това е чудовищна гавра с българите.

    Коментиран от #30

  • 21 Хаха

    13 6 Отговор
    Кажете го направо бе хора. В България се води война срещу окупираните институции и администрация от Руско-Турска агентура. Всички тези агенти са мутри и првстъпници които унищожават държавата..
  • 22 VVVVVVVVV

    22 6 Отговор
    ГЕШЕФТУРАТА е във война с държавата и хората от години. Никога не е била на страната на истината. Винаги в защита на мафията. Това вече стана аксиома и нарицателно.
  • 23 JEFF

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Аз няма да гледам тв. няколко дена . Не гледай и ти . Всичко се подрежда , нещата не винаги са такива , каквито изглеждат за масовата публика .
  • 24 Банцко

    15 5 Отговор
    Не мога да си пусна телевизора от мръсни гербери

    Коментиран от #28

  • 25 Горски

    18 7 Отговор
    Гербери мръсни отговорете защо жената на Черепа стоя в ареста 8 месеца и тя ли е носила пачки на Тиквата
  • 26 Дамажан

    8 5 Отговор
    22та ми луксозни нужника и дамажаните са цели сичко е наред
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 JEFF

    13 5 Отговор

    До коментар #24 от "Банцко":

    Борисовщината е навсякъде . Когато нещо плъзне в медиите , отива където си иска , а медиите са на същите . Дори едни и същи човечета обикалят различните уж телевизии . Като турски сериали с едни и същи артисти .
  • 29 Буха ха

    13 3 Отговор
    Каскетурата има навика да "губи" доказателства
  • 30 Каскети

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "124":

    Ако им трябват доказателства, толкова ли е трудно на прикриватурата да разпита Мата Хари и да повдигне обвинения или срещу Тулупа, ако кюлчетата са негови, или срещу този който е направил постановката с чекмеджета. Тези умница които ги защитават, моля да обяснят защо това не се случва, при положение че и двата варианта са тежко престъпление?

    Коментиран от #34

  • 31 Безразличен

    7 0 Отговор
    Всичко е един голям миш маш. Полицаите рялом са при бойко2, а духом при баце1. Спотайват се от страх, но кой е живял и видял, той е на ти. Нещата са 50 на 50. Те са си ок. Да му мисли народа в изгнание от 1944 до днес, а що не и преди 1944. Широко ви е на врата. Не знаете и не ви пожелаваме войната. Мир на душите им, сегашни и предишни. Всички са в един отбор и за тях е всичко без труд -
    п а р а т а. Бъдете живи и си носете новите дрехи, защото не се знае утре денят каке е, днес е слънчево, утре може и мрачно да е. Не бъдете наивни. България се командва отвън.
  • 32 Токай Ихто

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Прав си! Няма какво да се добави. Няма какво да се отрече!
  • 33 2233

    1 1 Отговор
    Всички отричат. Кво да стори прокуратурата, без доказателства. А и от двете страни се води война. Един зет полицай се кани на борисов, а е пт пд полицай. Бълен фарс. И обратнито хора полицаи на батето се ежат, нападат, обиждат, марш, тук съм да въвеждам ред. Какъв ред бе младо купено човече си ти, с купено работно място. Мустолите и на Двата отбора не ви правят умни. И кво двама полицаи, в един блок, единият или мнозината от Г. н Борисов, и др от Радев. И това ли ви е.. Да обиждат, нападат, невинни хора. Колкото и да не ви е, но днес и старите кокали на методи, съд, всеки е срещу всеки днес. Стари вражди. Бил съдия, адвокат. Осъден, загубил дела и се нахвърлят простоватите селяни срещу сестри, братя, а не следва. Как да им обясниш, че по времето на тж е било забранено да се търгува с валута и осъден, а след 1989 закона е променен. Как да кажеш на Киро пожарникаря, че шефа му го е наказал, а не който е бил на дежурство и не е отишъл киро да го смени. Война е, от никога не сме, но бъдете живи и здрави и се обичайте хора, тук е отвратително, всичко се манишулира, а всичко е от гербдпс. Нищо лошо. Но не бива мъст да има към съдии, адвокати, полицаи, пожарникари, децата им невинни. Как може майка на полицай да говори небивалици, те са от дс, крадоха и с пари си назначиха сина. Утре пръв ще вземе пищова. Алчни хора има. Крадоха от полиция храна за кучета, отиваха и даваха на бизнесмени кучетаотдпсоочевидци. Страда кротки я и честния юрист, адвокат и сие. А бяха
  • 34 Мата Космата

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Каскети":

    Е! Как да ме привикат, като никой не знае къде съм!:)
  • 35 bVlgari

    8 3 Отговор
    НРБ няма Прокуратура.
    Има си ГешеФтура-Адвокатура на ГЕПП-ДПС.
    Всуе се плащат пари на адвокати,като Менко.Парите за закрила,защита и изпиране,вече са излатени на Каскетурата,за да брани ГЕПП и ДПС битието и житието в годините.
  • 36 Стелтс

    8 4 Отговор
    Докато Каскет е гл.прокурор Винету нищо заплашително не може да му се случи. Само акции и задържане до 24 ч.... Но Винету е сериозно наплашен след пускането му, видно е. Явно 20 ч. бееседи с него са го смачкали, освен това глад, безсъние, псих.тормоз и стоене прав... Старият следовател Раш знае как се пречупва характер, не е като сегашните палячовци..

    Коментиран от #39

  • 37 СОДОМИТ

    5 9 Отговор
    АЛО ГЕШЕВ КОГА ЩЕ АРЕСТУВАШ РАШКОВ И КИРЧО ЗА ТЯХ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА САМИ ГИ ПРЕДСТАВИХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА / ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ДЕЙНОСТ ОПИТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НЕЗАВИСИМОСТТА НА ПРОКУРАТУРАТА
  • 38 Немам нерви

    4 1 Отговор
    Война се води от години. Един пример, по действителен смучай искам да споделя, защото ме боли. В един хикс град, в едно предприятие, може би има около или по-малко от 10 г. Може да се провери в съда... Съкращават 30 души. 15 наемат адвокат, другите 15 също. Единият адвокат оечели делата, а другия ги губи. Среща ме жената, която е загубили делата 15 души.. И ако имах пищов щях да го гръмна в центъра на града. Ама, жено, как да ти кажа, че понякога парите играят може би роля, а има адвокати не са научени на схеми под масата, дори кога в нелк лично той ми каза, няма да даваш пари, а една ромка 2003 носеле 1200 лева в София и ше бъдеш скъсана, аз нося, извади от сутиена.. И първа бе извикана. Може би така ще е ори капитализма, кой дава ще има, и затова народа е объркан, а през тия 32 г много не са сред нас живи и мъртви де. Извода за вас, за мен е ясно като бял ден, нищо, че за тях съм луд човек, комунизма не си е отишъл в България, повярвайте ми. Всичко е первено и деца им пребоядисани с синьо и анти. Умните се усетиха и напуснаха Бг, тук ако не си с ббрряневи сие си боклук, кво направил2грр, негови навсякъде назначения, а тогава кому бе нужно да сменят Борисов. Само се краде и оше по зле ще става в България както вървят нещата, но ще го усетят бедният народ.
  • 39 Вова

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Стелтс":

    Изобщо никого нищо не са питали. Не са имали никакви въпроси.

    Просто Киро е наредил да бъдат задържани. Не е казал за какво. Момчетата са се опитали да импровизират. Шеф Рашков им казал да се оправят сами.

    Резултатът е налице. Великомъченик Бойко Б.
  • 40 112

    1 0 Отговор
    Къде ви са реформите, промяната, нали затова бяха тия стачки преди две години. И се излъгахте, защо ли, защото няма в бг качествен материал. Не останал. Но се мисли предварително от двете страни. Без знапение коя. Има хора са обезверени, че ги гледате двете страниррбб и ги мамите. Кой има пари се изнася от бг други мацки по скайп се запознават със скромните, ядат им парите и може би бягат със заможни дядковци. Дано греша, но и аме разпад на семейството. А родителите им бяха ги учили, че най-ценното нещо е сенейството, децата. Или вече всичко е отминало и виж им любовните игри в НС, двама мъже с една жена и те акъл на килиграм раздават новире стари и сега си хванал 31, уредил деца, а се снеят на старите от герб. Застрамете се. Подайте си ръка и играйте в полза роду. Не обиждайте младите. Те са бъдещето, а не задръстяняците живяли по вренето на живков, диктатори, всеки между нас ги знаем, кой, кой е, диктатор, възродител и сие, но законире са за едни, но за нямащи какво под масата, са нищожество
  • 41 ....

    1 0 Отговор
    Арбитър отвън трябва на двете страни - Борисов и Радев. Гешев и Черепа......
  • 42 Наблмдаващ

    1 1 Отговор
    Единсрвена грешка, която лично аз не одобрявам, че гиспидин Борисов се довери на оростите, а не еродираните юристи, лекари в провинции. И самият, той си каза, ако е достоверен записа, че.. Прости... Това ги мъчи явно мнозина, но нишо не може вече, нямам думи И мълчат юристи, лекари, ченгета ударени от х и у. Всичко имате вина през тия 33 г. Всичко започна от др. Костов, това го казват днес еродираните турци, защо само бойко б, като куфари се изнасяха от Костов. Не по разлипно бе по Царя, Тройната абв, Герб, Сега и радевите вълнения на Янев, децата му на топли места. Тия нямат наяждане новите и те като старите. Пресмял се хърбел на щърбел. Така ще е, докато Кирил, Асен ги подвеждат стрите генерали пенсионери възродители, живяли и възпитавани по старому, и по новому смяна или подмяна на стари с ниви мацки. Развалено не се яде, а се изхвърля на кучетата, да не хапят невинни хора.
  • 43 България

    2 1 Отговор
    МВР да започне да арестува прокурори със обвинение национални предатели работещи за мафията и за Руски интереси

    Коментиран от #44

  • 44 Bai Stavri

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "България":

    Само едно е ясно, че бившият ни вожд и сегашният вожд на Русия ще свършат по един начин, политически и 2 мата прикл. Остана само трибунал единият докато го водят в Хага а др до като го видят до съдебната палата :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове