Last news in Fakti

19 Март, 2022 10:25 3 566 68

Тошко Йорданов: За пореден път прокуратурата замита някакъв случай

  • бойко борисов-
  • бойко борисов арест-
  • тошко йорданов

Oбществото няма доверие в институцията

Тошко Йорданов: За пореден път прокуратурата замита някакъв случай - 1
Снимка: Нова ТВ

“Ако всички материали бяха стоварени по американскaта правораздавателна система на 12 бългaрски граждани, които да преценят кой е виновен - със сигурност нямаше да се каже, че няма доказателства. За пореден път прокуратурата замита някакъв случай. Това заяви в студиото на “Събуди се” по "Нова телевизия" депутатът от ИТН Тошко Йорданов.

“Много отдавна прокуратурата трябваше да се задейства по този въпрос. Подобен е случаят за "Седемте джуджета”. Такива неща се случват и то с участието на българската прокуратура”, каза още Йорданов.

В една цяла правораздавателна система, в която има право да решава дали да се задейства или не - в единия случай може да има натиск върху съответен гражданин, а в друг - прикриване на престъпление, коментира още Йорданов. “Затова са крайно наложителни промените в тази част. Трябва да има възможност доказателствата да бъдат представени пред съд и той да реши дали да бъде повдигнато обвинение или няма достатъчно доказателства. Трябва ни независим орган, какъвто ние нямаме!”

По думите на Йорданов обществото няма доверие в институцията.

“ В момента имаме прокуратура, която е като военна организация, с един човек най-отгоре”, заяви Йорданов и допълнi, че “Самата прокуратура така е структурирана, че главният прокурор може да спре всичко”.

А на въпрос на Радомир Чолаков от ГЕРБ дали Йорданов изпитва срам, той отговори:

“Радомир Чолаков е казал голяма глупост. Той е от опозицията, нормално е така да каже. По-скоро него трябва да го е срам от Бойко Борисов, мен няма какво да ме е сам от Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    55 34 Отговор
    то няма прокуратура, то е мафия.

    Коментиран от #29, #49

  • 2 Ba7_Rambo

    58 28 Отговор
    Бат Тошо е леко негрОмотен... Другият вариант е да е тежко нагъл, а може и да е комбиниран...
  • 3 7,62

    46 37 Отговор
    Така ще е докато падне каскета ! След това Бай Ставри ще им се порадва ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 2020

    60 31 Отговор
    Тоше, прокуратурата не търси и произхода на парите на Голлоглавия ти шеф, не търси отговорност и от Вашия пплагиат, предложен за премиер, не търси отговорност от Просто-то Киро за невернитне данни, декларирани в декларация, не търси отговорност от КК (кире и кокор) за далаверите със земи на Ботевградско шосе, не търси отговорност на Кака Коорни за нейните далавери, не търси отговорност и за хулиганския език в шоуто на ссценаристите - та това си е хулиганство по НК и още и още....

    Коментиран от #46

  • 6 Ала Бала

    34 19 Отговор
    Точно тази амеба няма моралното право да коментира, да не говорим, че всичко е една партенка да отмести погледа от пребиваването на военния министър на краварите. Словакия вече е дала принципно съгласие за ползването на тяхните ПВО от фашагите, сега остава протото Киро да продаде и нас.
  • 7 ИСТИНА Е

    30 28 Отговор
    Прокуратурата пази мафията като очите си.
  • 8 ЛУСТРАЦИЯ ЗА БСП И...КАСТРАЦИЯ

    42 17 Отговор
    ТОШКО, ГЛЕДАЙ СИ ПРЕДАВАНИЯТА ПО ТВ....С НИНОВА НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ, САМО СА НАПИНЯТЕ
  • 9 Рихард Зорге

    26 31 Отговор
    Прави се всичко възможно да се всее раздор в коалицията . ГЕРБ са нагли , ако не ги пуснеш през вратата, ще влезнат през прозореца . Не им оставяйте дори и малък процеп, за да не влезнат през него . Ако коалицията устиска още няколко месеца , ще изкарат пълен и следващ мандат . Успех !
  • 10 БАЙ СТАВРИ

    23 14 Отговор
    ЧАКАМ БАЦО, ША МИ ПРАТЯТ....КИРЧО
  • 11 Бай Яни

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А за дизел на става ли,,👻😁🪐
  • 12 Лейка

    11 14 Отговор
    Хайка за Вълци. До като не изкарат Вълците мафията от леговището им поне за малко, Европа няма да ги види и да пишат за тях! Умен ход и това беше малко Интро!
  • 13 БОЖКОВ

    31 16 Отговор
    РАШКОВ, ДЪНИШ СА...ША ТА СМЕНЯМ

    Коментиран от #14

  • 14 БОЖКОВ

    26 13 Отговор

    До коментар #13 от "БОЖКОВ":

    ТОШКО, НЕ СА ДЪНИ И ТИ....
  • 15 ТОШКО

    16 9 Отговор
    НЕ ВСИЧКО КОЕТО ХВЪРЧИ, СЕ ЯДЕ
  • 16 Българка

    16 28 Отговор
    Спешно управляващите да правят дори частични промени в съдебната власт, така че сегашната каскетура да не е над българския съд. Каскетите да държат неудони за мафията хора по 8 месеца, не дни без внесен обвинителен акт, та дори два -три пъти по 8 месеца при нови обвинения. Крайно време е всеки отказ на гешевците да може да бъде обжалван в съда. И решението да не е на Гешев/ мафията, а на съдии

    Коментиран от #25

  • 17 Бухахаха

    31 11 Отговор
    Тоше, какви доказателства виждаш? Рашков лакво прави там една година? Тези снимки и аз мога да ги покажа. Има ли вече официална експертиза кога са правени снимките щото до сега един сайт беше поръчал такава. Кой е правил снимките? Кой е влизал на тия дати в резиденцията? Да не излезе че бацо сам си ги е правил? На снимките парите истински ли са или фалшиви? Ония серийни номера на банкноти и кюлчета някой проследи ли ги? Бай чекмеджан не е на власт от година, ама вадим снимки от вестниците и сайтовите. За ония плокове де божков ги носил ма никой не го видял как ги дава и на кого ги дава няма и смисъл да говорим. Вое глейте Путин да не думне конвоя с-300 на дунавмост, щото после десет години за нов мост ще чакаме
  • 18 Петьо Петров

    26 12 Отговор
    Този срина авторитета на цялата партия ИТН, а там има кадърни хора. Изключвам позицията им към НАТО, това не е моята позиция.

    Коментиран от #58

  • 19 Весела Б.

    41 8 Отговор
    Престъпник с 19 дела между тях и за убийство милиционер от БКП и невнятник лекуван официално в психиатрията в Дупница се опитват да осъдят някой без никакви доказателства.Лъжат че било под егидата на Ивропейската прокуратура!
    Пълно аматьорско порно!
    ОСТАВКА некадърници,може да се оплачете на разпорения поп!
  • 20 Евала

    21 5 Отговор
    С Путин са една категория, но Тошето има коса
  • 21 bVlgari

    9 25 Отговор
    ГешеФтурата-адвокатура на мутрите,платена от българите.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Мдаа

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Богат съм и се глезя...тая сутрин му разпуснах края-закусих с "Циганска баница"..(филийки с олио и червен пипер)
  • 24 2345

    32 7 Отговор
    нищо хубаво не мога да кажа за този нисък човечец-комплексар!!!
  • 25 Весела

    28 8 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Како тея невнятници си отиват !Нови избори!
    ОСТАВКА!
    Най-некадърното правителство в цялата история!
  • 26 куку къш

    29 6 Отговор
    Ако МВР има някакви данни и доказателства, да ги представи. Думите на някой си не са достатъчно основание за образуване на съдебно производство. Нека да кажем, че всички умишлено лъжат и заблуждават, като говорят, че прокуратурата не взима предвид ПОКАЗАНИЯТА на Черепа, докато такива показания НЯМА. Той никога не е бил разпитван за да е дал показания. И аз мога да кажа за малък Тошко, че е изял котката ми, която изчезна или че е отровил кучетата ми, защото са го виждали в нашата махала по това време, но това НЕ Е повод прокуратурата да го обвини и да бъде вкаран в затвора.
    Жалко, че такива правно неграмотни мижитурки са в Парламента и решават съдбата на България и народа ни. Тошко е по-малък като личност, отколкото на ръст.
  • 27 егати

    19 3 Отговор
    И без това в нашия зоопарк се наблюдава липса на някой странни видове.Мисля че един такъв екземпляр доста ще радва и малки и големи
  • 28 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    32 6 Отговор
    ТОШКО ЧАЛГАРИ ПОЗОР СТЕ НЕЗНАМ КОЙ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТАКИВА ОТВРАТИТЕЛНИ ЛИЧНОСТИ ОБЛАЖИХТЕ СЕ МНОГО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ШАРАНИТЕ ПОЗОР СТЕ ЧАЛГАРИ
  • 29 Няма как да стане

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко":

    Когато полицията прибира някой по сигнал, а няма доказателства, прокуратурата какво трябва да направи? Да ги сътвори? Само с Гугъл не става. Всеки знае, че Римското право е създадено да пази богатите от бедните, а не да има справедливост. Водейки се по това право, никога няма да има възмездие. Коментатори и разбирачи в кръчмите и по ТВ много, въпреки, че не разбират материята. Нищо чудно Тошко Африкански утре да започне да говори и за ядрена енергетика. Специалист по всичко е.
  • 30 2345

    27 3 Отговор
    след Жан виденов си мислех,че никой не може да го мине по тъпотия,но сега съм на друго мнение!!
  • 31 чудна работа

    23 4 Отговор
    Как го отглежда това самочувствие? То не залинява, въпреки, че партията му се срина, въпреки, че хиляди хора написаха по форумите, колко зле е този човек - нито интелект, нито култура, нито знания, нито възпитание - Нищо полезно не "излъчва". Но самочувствието му бухва все повече, също като буйните му кадри. И няма лошо - вероятно е супер професионалист в скечовете, но не е много добре да се изказва в НС , защото трибуната в Парламента е твърде висока и елементарното му говорене е обидно и за самата институция.
  • 32 Селяк

    28 6 Отговор
    И ти си един лизач на долни гащи, пълна п.тка заради която няма тампони по магазините! Предизборно плюеше по БСП, по ДБ по Киро и Кокорчо, а сега се ежиш и коментираш! Всички сте един дол дренки, повдигате полите където има пари! От злоба са ти останали само малките шишарки!
  • 33 121

    25 4 Отговор
    Тодоре,политик не се става за ден,два! Навремето и твоя началник ходеше с пистолет на кръста,като мутра,забрави ли или не искаш да си спомняш.Той от какво се притесняваше?Стойте си на сцената и правете шоу,за там ставате,ако бяхте добри днес щяхте да управлявате.
  • 34 Анти трол

    26 7 Отговор
    Това рошаво джудже защо говори от името на народа. Повечето хора подкрепят прокуратурата,като последната институция която остана неовладяна от олигархията.
  • 35 Абе ритната зелко

    15 4 Отговор
    Първо нарече Росица Кирова мафиотска,след ден и се извини.Плю в сурата.
  • 36 Светослав

    21 2 Отговор
    Тошко,не познаваш законите! И аз искам бензин на 1лв,ама няма
  • 37 Дали

    10 18 Отговор
    Дали някой има съмнение в България, че Бойко Борисов е престъпник ?
  • 38 Народът на БГ

    25 2 Отговор
    С тия 9% нямаш право да говориш от името на народа!
    Запомни го най-после!

    Коментиран от #40

  • 39 Каралийчев

    14 2 Отговор
    Тошко м....скача по трибуната, вика и крещи дайте ми пари😂😂😂😂
  • 40 Всеки говори от името на народа

    11 0 Отговор

    До коментар #38 от "Народът на БГ":

    Убитака Бялата Златка е твърдо с 0,4% ,ама и той се пъне да говори от името на народа.
  • 41 владимир

    1 10 Отговор
    Прокуратурата е към Москва, а боцата е най-преданият кремълец тука! Нищо не може да му се случи, той се е откупил за три поколения напред пред Кремъл с построяването на Руски поток и предаването на българската газопреносна система на Газпром.
  • 42 111

    10 0 Отговор
    Прическа : ела с мен в пещерата
  • 43 ХА ХА ХА

    15 1 Отговор
    АБЕ , ЧУДЯ СЕ , КОЙ ОТ ТИЯ ДВАМАТА ....ТОШО И КИРИЛ , Е ПО ГЛУПАВ ????
  • 44 Гого

    6 1 Отговор
    Кирчо е по-по-най. А другите са наредени за голямата пара. От малък в САЩ. Иска ли питане. За Тошко, са тукашните, не излезли от града, селото, захлупени
  • 45 Говорителите

    9 1 Отговор
    На нищоправенето. Върнете се да си правите шоу, пропаганда чалга тв. Ограбихте доверието на чалгарите.

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 111

    6 1 Отговор
    Тоше, има специални ножици. В китайският ги има. 5 лева струват. Вземи и сам се пострижи, ако не ти остава време. Ние сами се пистригваме у дома. Чукни в ютюб и каквато си пожелаеш прическа. С добри чувства И кога безплатно ще гледа народа 7/8. Слави, за теб бие камбаната, поне да се по смеят изстрадалите
  • 48 stan40

    1 9 Отговор

    До коментар #45 от "Говорителите":

    Бойко толкова се престара, че направи българите най-бедните в ЕС. Толкова разви икономиката, че основния бизнес в България станаха бързите кредите , колекторските фирми и гастарбайството. Корупцията е на такова ниво, че на никого не прави впечатление и се е приела за обичайна практика в много сфери- съдебна система, прокуратура, администрация, здравеопазване, държавни предприятия.
  • 49 курило

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко":

    вече протестирам само срещу заплащане!!!!!!!
    омръзна ми разни милионери ококорени или гелосани или бивши премиери или зелени чорапи да ми казват да се боря за правда , докато те се борят със знойни сътруднички, безглутенови торти или кебабчета
  • 50 Гражданин

    2 3 Отговор
    Всеки е крал и искат главата в лондон на бб, но как да стане, без диказателства, а и в Лондон живеят много олигарси от Русия. Дали аджеба те не гласуват против борисов. Само разсъждаваме без да вземаме ние просто смъртните итношение, към когото и да е. Кой си е ок бил по ТЖ, днес Децата им са ок пак. Искали питане. И кво като имат пари, а не поддържащи, грозновати. Всичко е много относително. Има хора от гръцко, но жени им красиви българки, домакини, у дома им с вкус обзаведено. Всяка година рвмонти, вкусни гозби, работлуви им мъже и жени. Спокойствие има, обич, разбирателство. Бедна ви е фанразията. Нищо, че са ит др страна, безпартийни, но имащи и ако е верно са им взели 20 хил рушвет, за спокойствие, но се оказва от животински произход, нищо че е ветеринар. Всеки граби горе. Парите, къщи от къде им са. Трудно да имаш над 20,30 къщи в Бг, със заплати, много от дс знаеха, обмениха си в долари и като стана 3000 лев за долар ги обмениха в български лев и станаха милионери. И днес деца, внуци ви управляват чрез натиск от новите стари комунисти И чакай от последния хляб да ти даде, както и герб, виж им на герб грозните физиономии простовати. Един обикновен човек с вкус се обкичат герб, много сте ниски, малки, незначителни, промени трябвало е, но нейсе
  • 51 Истината

    3 0 Отговор
    НАРОДА турчинказва, че виновен не бойко, а виновен е Иванчо Костов. А народа го оУшашавихте, хората на рр от селото у идваха по стаите и ни казваха.. През1999 по добре турчин отколкото комунист. На кого бай ганя да вярва народа. Крадени пари.. Крадени пари лесно се харчат.
  • 52 Дика

    7 2 Отговор
    Африкански, ами и ако съдът каже че няма доказателства, тогава какви ще ги дрънкаш? Или и съдии ще търсим от Африка. На крива ракета нали знаеш..
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Марио

    2 0 Отговор
    Природата е решила- на голяма / в повечето случаи ,мръсна/ глава , мозъкът е малък!
  • 56 Алексей Сергеев

    2 0 Отговор
    Тошко, аз и моето семейство ни е срам от вашата чалга-партия. И от наказателно право започнахте да разбирате
    Не може да има прокуратура, която да действа по поръчка и угода на Слави и компания. Аз го прежиявях в епохата на "човешкия", "реалния" и "зрелия" социализъм... Ако ви харесва такава прокуратуре и правораздаване идете в Русия
  • 57 Змей

    3 0 Отговор
    Подстрежи се бе селянин и се изкъпи
  • 58 Моите уважения към Вас!

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Петьо Петров":

    Но авторитета на ИТН си е същият. Нито са лъгали, нито са крали, нито са постъпили с нещо не достойно, нито са навредили на някой! Това което направиха медиите на Прокопиев и подвластните му калинки, псевдо интелектуалци и непрекъснатото бълване на мантри и опорки, няма как да срине авторитет на достойни хора! Не допускайте да ви се налага мнение! Гледайте реалността! Позицията им за НАТО, също не е моята!

    Коментиран от #61

  • 59 Бай Кольо

    1 2 Отговор
    Тошко,нещо си се объркал.Кирчо,не прокуратурата се изложи,а ти и Рашков се изложихте.Да обвиняваш с "доказателства" от интернет и да арестуваш преди да си събрал годни доказателства е толкова глупаво,че започвам да се чудя - дали простотията на теб и на Рашков ви е по рождение или е придобита след известно обучение,като например аспирантура в харвард.
  • 60 Тошко Африкански

    1 2 Отговор
    Тошко Африкански от екрана мирише нечистоплътно. Смятай как е on site .
  • 61 куку къш

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Моите уважения към Вас!":

    Кукувците влязоха в Парламента с обещания да работят за мажоритарни избори, намаляване на субсидиите, намаляване на броя на депутатите и т.н. Какво от това остана и срещу какво са в коалицията и подкрепят харвардските шмекери?

    Коментиран от #62

  • 62 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "куку къш":

    всичко си стои на дневен ред и в очакване на узряване на хората! Когато останалите се бранят, за да не се случи волята на народа, трябва да ги биеш ли!? В крайна сметка, те са единствените, които си взимат субсидията, според волята на народа! Редно е да питаш останалите, защо предпочитат да лъжат, да сеят пропаганда, да обвиняват, вместо да си взимат субсидията като тях! Да ти кажа честно, подобна пропаганда, звучи повече от глупаво за разсъждаващи хора, наблюдаващи действията! Явно е, че за да се изпълни всичко това, трябва хората да узреят и да спрат да подкрепят тези които пречат, лъжат и плащат за лъжи! Ако не узрее народа, ще продължи да е лъган, краден и беден!

    Коментиран от #63

  • 63 куку къш

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ами":

    Всеки влезе в коалицията с идеи какво да бъде направено.
    Какви бяха идеите на кукувците?
    Ако са били да прокарат идеите от референдума, защо нищо не се чува за това?
    Ако е с нещо друго, какво е то и защо не са поставили обещанията си от предизборната агитация. Излиза, че са в Парламента и управлението само заради облагите от властта.

    Коментиран от #64

  • 64 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "куку къш":

    както ти написах, питай останалите, защо са против волята на народа! Не мен! Аз знам отговора, защото гледам действия и факти, а не чакам да ми казват кое е "факт"! От евтина пропаганда, полза нямаш! А иначе в коалицията не са влезли с идеи, а с приоритети, защото не е тяхна коалиция! Какви са приоритетите на тази коалиция, се диктува от този, който прави коалицията! Дали се подкрепят приоритетите, зависи от коалиционните партньори! Ако ги подкрепяш и са важни за теб, ставаш коалиционен партньор! Та когато всички се бранят неистово от волята на народа, само той, народа, може да промени това! А опорки от сорта за облаги и тем подобни, звучат по детски глупаво, на фона на действията! Както казах гледам действия! А те друго казват! Различно от платените лъжи и пропаганда, за жалост на плащащите за тях!

    Коментиран от #65

  • 65 куку къш

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Ами":

    Разбрах!
    Копейкин и "Възраждане" са в опозиция, отстояват принципите и обещанията, с които влязоха в Парламента и увеличават подкрепата си, а кукувците не са вкарали своите приоритети в коалицията, както другите три партии, подкрепят чужди такива, неизвестно защо, и най-вероятно няма да прескочат 4-те процента на следващите избори.

    Коментиран от #66

  • 66 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "куку къш":

    не си разбрал! Копейкин и възраждане, са просто една жалка патерица на Доган! От къде знам ли? От делата им и фактите! Да се продаваш, не са принципи и приоритети! Да плащаш за лъжи, също! Дали ще им порасне поддръжката или ще спадне или на друг ще се покачи или спадне, зависи само за интелекта на народа! А от това, пък ще зависи как ще живее този народ! Вече ти го написах! Умен народ, не се лъже от пропаганда и платени лъжи и театрални постановки и платени протести на разни патерици! Глупав народ, го лъжат и то дори и без напън, с евтини детски глупости! Тогава не са виновни, нито копейкин, нито Доган, нито Борисов, нито Слави, нито Христо Иванов, нито Прокопиев! Виновен си е самият народ и затова живее така! Допуска да го лъжат и крадат, ще живее в лъжа и кражба, беден и ограбен!
  • 67 Българин

    0 1 Отговор
    Как ще те е срам от Киро простото като и двамата сте гьонсурати и от една порода олигофрени!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове