Last news in Fakti

28 Март, 2022 10:49 2 012 28

Адвокат: Не очаквам никаква промяна след показанията на Борисов, Арнаудова и Горанов

  • адвокат людмил рангелов-
  • показания-
  • бойко борисов-
  • севдалина арнаудова

Искането на прокуратурата за разпит на господин Божков чрез видеоконферентна връзка беше едно принудено искане от големия натиск, който оказаха със своите изявления редица специалисти, каза той

Адвокат: Не очаквам никаква промяна след показанията на Борисов, Арнаудова и Горанов - 1
Снимка: БГНЕС

Не очаквам никаква промяна в резултата от показанията на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, защото наистина най-вероятно те ще повторят това, което вече са казали пред разследващите полицаи. Това заяви в интервю за предаването "Преди всички" на програма "Хоризонт" адвокат Людмил Рангелов:

"Тази линия на развитие на досъдебното производство ще бъде затворена с тези разпити и по този път няма да се стигне към някакви нови доказателства, които да помогнат на прокуратурата да им повдигне обвинение".

"Искането на прокуратурата за разпит на господин Божков чрез видеоконферентна връзка беше едно принудено искане от големия натиск, който оказаха със своите изявления редица специалисти, защото в началото прокуратурата твърдеше, че не може да бъде извършен такъв разпит", добави още адвокат Рангелов:

"Едва когато стана ясно, че такъв разпит е напълно възможен, тогава и прокуратурите задейства механизмите за получаване на съгласие от отсрещната страна и от господин Божков. Другото важно условие, освен неговото желание, е законодателството на Дубай да позволява разпити по видеоконферетна връзка. Моето мнение е, че позволява, защото цивилизационните стандарти на Дубай в това отношение са същите каквито са и на западния свят".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 4 Отговор
    Дайте да ги разпитаме на площада.Всичко ще си кажат.Те от нас изпадат в ужас щото не могат нито да ни изплашат ,нито подкупят.

    Коментиран от #16

  • 2 Дааааа

    20 2 Отговор
    За съжаление и аз така мисля. Бля,бля, кервана си върви,кучетата лаят.
  • 3 Мда

    15 1 Отговор
    До петък има време...
  • 4 Българка

    26 3 Отговор
    И тримата айдуци са изпечени лъжци и естествено, че ще продължат да наглеят. Те действат в ОПГ- част от която е и каскетурата. Докато не бъде отстранен Гешев, Цацаров, да се извърши правосъдна реформа така, че прокуратурата да се преоснове и да започне да работи за върховенството на закона, корупцията, рекета и престъпленията ще бъдат безнаказани
  • 5 Гошо

    28 3 Отговор
    Промяната ще дойде с нов главен прокурор , сегашния е адвокат на Шайката
  • 6 АБЕ..

    11 1 Отговор
    РАНГЕЛОВ. ТИ КАКВО ОЧАКВАШ????.
    ДА СИ ПРИЗНАЯТ ДА СИ СЛОЖАТ ДОБРОВОЛНО РАИРАНИТЕ ДРЕШКИ
    И АЙДЕ У ЦСЗ. ВАЖНО Е, ЧЕ СЕ ПОЧНА ОСВЕТЛЯВАНЕ НА НЕЩАТА. ДВЕ ГОДИНИ ВСИЧКО СЕ ПРИКРИВАШЕ. ТА ТЕЗИ ПРИСВОИЛИ
    ОТ РЕКЕТ 60 МИЛИОНА. ОЩЕ 565 МИЛИНА НЕ ВЛЕЗЛИ В ХАЗНАТА. ТА ТЕ СА ЗА НЕ ЗАТВОРА ААААА ЗА. ПЪК ОЩЕ ЗА КОЛКО МИЛИАРДА НЕ ЗНАЕМ. НЕЙСЕ.
  • 7 Те тоя убавец

    16 3 Отговор
    хариза на Путин 13 милиарда наши пари за руски енергийни проекти!
  • 8 Българка

    18 1 Отговор
    Питам провериха ли се камерите на НСО и доказаха ли се циничните твърдения на баш престъпника, че Мата Хари в продължение на 3 години му е внасяла в спалнята и е пълнила чекмеджетата му с пачки евро и златни кюлчета. Ако не, то мутрата да каже къде са ограбените милиони/милиарди, защото две лицензирани експертизи са доказали, че снимките и видеозаписа са автентични, т.е. доказателства. Питам Борисов посочи ли коя е Мата Хари, защото той публично потвърди, че знае коя е красивата госпожа. Разпитана ли е Мата Хари. Питам ДАНС и прокуратура проследи ли пътя на парите , провери ли серийните номера на банкнотите от 500 евро, които се виждат от снимките- от къде и от кого са теглени. Тези копюри са под европейски отчет.
    И тримата рекетьори и крадци + Менда, Домусчиеви не само трябва да си правят разходки за събеседване с ГешеФчета, а да са трайно в ареста, разследвани, съдени и осъдени, а обраните милиони върнати
  • 9 Обаче

    8 1 Отговор
    Европейската прокуратура очаква !
  • 10 съдията

    8 2 Отговор
    Боко и Горанов на по сто години а севда на 50

    Коментиран от #14

  • 11 бай Иван

    8 2 Отговор
    И кой е този който твърди, че Тиквата е арестуван.Не видяхме белезници да има,викнали са го да му кажат да скрие още повече пачките и кюлчетата а той е знаел за привикването дни преди това.Всичко друго е лъжа и измама.Видяхте шайката от 20тина крадци която постоянно лае за сваляне на правителството щото сега не могат да крадат..................
  • 12 винету

    11 2 Отговор
    вкарвайте ги най после в затвор,че пред ЕС станахме за позор
  • 13 Коко

    4 1 Отговор
    Отговори какво значи елитарни ти си един злобар и си много елементарен
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 МДААА

    5 2 Отговор
    МАФИЯТА НЕ СЕ ПРЕДАВААА.
  • 16 Абе

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хайде спрете се,защото точно вие пратихте България в "девета глуха".Аз вкъщи,когато нещо не върви,търся РЕШЕНИЕ.Вие ни натресохте тези управляващи ,които само си търсят оправдания.ЖИВЕЕМ ПО-ЗЛЕ !!!И няма надежда.
  • 17 kaptain Morgan

    8 0 Отговор
    когато някой се води в ареста /освен че е с белезници/ трябва да му се приберат : колана, връзките на обувките и вратовръзката. Това се прави с цел опазване на живота на задържания.
  • 18 Тонва е истината

    4 2 Отговор
    Каква видеоконферентна връзка,какви 5 лева?!Този престъпник свидетел ли е или обвиняем?!Борисов си изкара мандата и сега са божковите от улицата.От какво се страхува!Неговите са на власт.
    Да дойде спокойно след като е прав и да се защити като мъж.
    Но той е виновен и най вече страхлив и затова го е страх да дойде!
    Това е самата истина!

    Коментиран от #22, #23

  • 19 Продьлжаваме промяната

    4 4 Отговор
    Божков голям си
  • 20 Просто

    1 1 Отговор
    Малко профилактика.Да са в шах!Гадничко е.
  • 21 Ще му правят

    1 1 Отговор
    Клизма. На Бойко
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Иванов

    1 1 Отговор
    България е странна държава... в нея задържат бивш премиер заради показанията на престъпник и изнасилвач като Васил Божков - Черепа!

    Коментиран от #26

  • 26 1234

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Иванов":

    Иванов и двамата са престьпници и ми е кеф като се топят!
  • 27 ivanov

    0 0 Отговор
    А бе защо ми изтрих те коментара какво да ви пиша че ви благодаря за информацията която ни дадохте за тия умници.
  • 28 ГОРСКИ

    2 0 Отговор
    За милиони няма закони за кокошка няма прошка, диря има куче няма куче има диря няма!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове