Last news in Fakti

17 Май, 2022 21:34 6 277 31

Балабанов пита: Кой настоящ вицепремиер е бил шеф на политическия кабинет на министър от ГЕРБ

  • итн-
  • станислав балабанов-
  • герб-
  • вицепремиер

Напрежение в коалицията

„Има такъв народ” е бил на абсолютно всички коалиционни срещи, на абсолютно всички експертни съвети. Партията е била част от инициаторската група за много от темите, които са се обсъждали на съветите. Това коментира пред "Нова телевизия" депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„Истината боли, особено когато се изрича свободно - през социалните мрежи. Ако четете между редовете в поста на Слави Трифонов и потърсите фактите, които излага той, ще се убедите в истината, която е такава, каквато е. И по отношение на конкретни личности като министри”, уточни той.

Депутатът попита риторично: „Кой настоящ вицепремиер е бил шеф на политическия кабинет на министър през 2010 г. от правителството на ГЕРБ? Кой народен представител от „Продължаваме Промяната” всъщност беше член на младежкия ГЕРБ?”.

Балабанов се закани в коалицията „Има такъв народ” да останат истински докрай. „Ще останем последователни в действията си. Когато има факти - ние ще ги казваме. Призовавам на всеки да се поучава от грешките”, добави депутатът.

По думите му логиката, когато са се събирали в началото, е била да вървят срещу модела на ГЕРБ и да се променя статуквото.

Той обвини министър Даниел Лорер, че „безцеремонно” е излъгал и е тръгнал с определения и грозни нападки по отношение на поста на Трифонов, който показвал истината. „Нали вървяхме срещу конкретния модел, когато се назначаваха роднини по министерствата. Какво се случва в този момент”, попита Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То в очите

    40 35 Отговор
    Му личи злобата...

    Коментиран от #18

  • 2 теодор

    25 37 Отговор
    Келешшш
  • 3 КПКОНПИ-ново начало

    40 3 Отговор
    В момента трябва да се отнеме престъпния капитал на тази задкулисна мафия на прехода и от преди това. Неимуниемо това, ще доведе до сътресение в държавата. Но да не се плашите. Нормално е този престъпен капитал да се опитва да се спаси и възпроизведе. Вече веднъж го направи през 89-та с помощта на европа. Но този път това не трябва да се получи. Заслужават съдебни присъди от независим от мутрите съд. Ще разберете, кои партии се съпротивляват срещу това от самите ѝм действия, които ще бъдат рушащи и хаотични, само и само да продължат да си карат с 200.
  • 4 От Клиев

    26 2 Отговор
    Как се върнаха, нещо им стана на Балабановци
  • 5 КЛАТЬ0РА

    27 42 Отговор
    АБЕ МУЧ0,ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ Ц0Ц0РЕСТАТА РАЗП0РЕТИНА КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ ,КОГА СИ ИЗЦАПА ЗАД...А БАДЖАНАК НА ПОЛОВИН СОФИЯ ..КО КАЗА
  • 6 ГУЖУ

    26 33 Отговор
    ТОЯ Е ОТ ГОУЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ ,ТВА ЧЪРЧИЛА ,КЕНЕДИТУ, КИСИНДЖЪРА ,МА КЪДЕ ША СА МЕРЯТ С ТВА НАШТО ТЛЪСТ0ТО ,ПОЛИТИЧЕСКИ КАЛИТК0 ,ПОВЯРВАЛ СИ НЕРЕД0ВНИК,ШМАТКА НЕЗЕМНА
  • 7 Дух на хан Аспарух

    6 28 Отговор
    Човек за да спре да бъде токсичен, гаден, ужасен, изкукуригъл, отвратителен и т.н., значи трябва да мине през позитивна трансформация и трябва да се зареди с енергия!
    Става въпрос за мъж от Варна!
    Помогнете му, БОГ иска да му помогните !

    Коментиран от #14

  • 8 Последно

    7 18 Отговор
    Ще правят ли затвор в Левски г или не...
  • 9 джаба

    10 25 Отговор
    човечето питало.....верно ли бе ...аз не вярвам ,то требе и акъл
  • 10 кУмУнист

    31 24 Отговор
    Аз също да попитам итн за седмия в листата за депутати от Кърджали на колко и кои партии е бил член, симпатизант, фен, застъпник, преди да му предложите място в партията ви. Николайчо мина под една или друга форма през Боян Расате, абв, възраждане, бсп и преди итн огромен фен и застъпник на Хасан Азис, кмета Кърджали от дпс. Така, че и вие си проверявайте хората про дпс партийка.

    Коментиран от #24

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гражданин

    16 23 Отговор
    "Балабанов се закани в коалицията „Има такъв народ” да останат истински докрай. „Ще останем последователни в действията си. Когато има факти - ние ще ги казваме. Призовавам на всеки да се поучава от грешките”, добави депутатът."
    А за орлин алексиев нещо да кажете?
  • 13 Да бе да

    24 23 Отговор
    Балабанов , щом питаш значи знаеш , кажи ни др ?

    Но кажи ни също кой днешен " политик" играше гюбек пред илия павлов, а днес седи на едно диванче?
  • 14 българин

    7 17 Отговор

    До коментар #7 от "Дух на хан Аспарух":

    Сивата златка я чака голямо разочарование.
  • 15 ИТН и ДПС са едно

    18 29 Отговор
    Срам за всички
  • 16 Отново ще стане така както иска ДПС

    13 27 Отговор
    И има такива чалгари са гарант за това
    По команда ще разпуснат правителството,ако им свирнат
    Няма нужда да се казва очевидното но все пак
    Видя се кой ламти за постове
    Видя се кой прави внушения и Интриги
    Жалко провалиха един парламент
    Напът са да торпилират и този
  • 17 Силата е в истината

    21 23 Отговор
    Браво Балабанов! Единствената смислена и достойна партия в България! Жалкото е, че за 30 г е само една! Тъжното е, че българина отново ще продължи 30 годишният модел!
  • 18 анонимен

    13 18 Отговор

    До коментар #1 от "То в очите":

    Още на брифингите на Щаба, когато дразнеше Мутафчийски се виждаше злобата му.
  • 19 Късата памет

    13 1 Отговор
    Волен излезе прав ,че българина е с къса памет,не помни кво е било вчера,а това дето пита е било едва преди 12 г.

    Коментиран от #23

  • 20 Госг

    20 18 Отговор
    Ех Балабанов, Балабанов поади каква неразумна причина попадна в днешното си амплоа на пишман политик. Ама ти Балабанов носеше микрофончето и с голяма мъка го докарваше на репортерски "професионализъм". Ти беше след първата десетка от калинките на дългия, а сега стана нещо като основен стожер на коалиционната култура. Просто си мисля, защо недоразумения като теб мърсят политическата среда, че дори предизвикват напъни за повръщане от нормалните хора.
    Балабанов един съвет - не се опитвай дори да достигнеш нивото на собствената си некомпетентност, ти отдавна си там заедно с твоя ментор и политически нелогичната ти партия. Бъди здрав Балабанов, пожелавам го и на твоя шеф въпреки, че за България обратното би било по-доброто решение.
  • 21 U2U2U2

    18 16 Отговор
    Няма по–големи смешковци от чалгарите! Като си се хванал на хорото, ще го играеш,ще си говорите по между си, а не да плещиш глупости по медиите, и да плачеш, като вдов ца! С чалгари, не става!
  • 22 Гого

    17 14 Отговор
    ИТН - алчни за власт, постове, комисии и пълно безхаберие за хората. Срам за коалицията.
  • 23 небесна радост

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "Късата памет":

    Знаеш ли на какво се дължи влошената памет? На ония дългите бели следи, дето уж били безвредни.
  • 24 кУмУнист

    10 6 Отговор

    До коментар #10 от "кУмУнист":

    Интересно ми е тези които са дали ×, дали са го дали ей така, или са запознати със случая.Знаете ли кой е лихваря Николай от Кърджали, или си слагате хиксове ей така.

    Коментиран от #27

  • 25 Бай Лисан

    8 0 Отговор
    На всеки депутат преди клетвата трябва да му бият по 100 тояги на голо. Превантивно.
  • 26 кУмУнист

    10 5 Отговор
    Николай Стоев е лихвар от Кърджали минал през всички партии ,правейки се на голям човек, но е просто един мафиот от итн.
  • 27 Даже

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "кУмУнист":

    малко са ти сложили за жълтините които тиражираш! Ако е от простотия, чети книги! Ако е за някоя дребна монета, много жалко за теб!
  • 28 Келеши

    5 8 Отговор
    от ИТН стига сте се занимавали с глупости преди 12 години кой какъв е бил ,ами той и вие имате депутати от ДС.Важното е като сте в коалицията да се сработвате и да има резултати.А Слави Трифонов е един откмъстителен и злобен тип.Не му приписвайте умения,които няма ,нито политическа култура има ,нито диалогичност,просто ограничен ,а много интересно как в кризисни моменти все му са изказванията.Кой,КОЙ,КОЙ ктои зад вас ,винаги позициите ви съвпадат с ДПС и ГЕРБ.Колко законопроекта внесохте в НС вие от ИТН за да ускорите ПРОМЯНАТА.ПРодължавате да топите другите и да ви са виновни.Всеки който каже нещо против вас"безгрешните" го изяждате с парцалите-Дончева,Манолова,сега ПП са ви виновни ,че не ставате за нищо.
  • 29 Не разбирам!?

    7 0 Отговор
    Всеки, като стане депутат или министър, си променя физиономията, даже гласа и начина на говорене. Много е сладко да бъркаш в меда, брей!!!
  • 30 Факти

    4 3 Отговор
    То продажник до продажника, по-голямо зло до за България сега не е имало, дори Боко минискуса взе като пеленаче да изглежда.
  • 31 Питанка

    4 5 Отговор
    Балабанчо Народа пита кой спонсорира Чалгарницата ви и телевизийката ви която никой не я гледа и как Гурото ти стана милионер с една цигулчица в подлеза
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове