Last news in Fakti

21 Май, 2022 09:34 17 053 101

Скандал в коалицията! ИТН скочи на премиера

  • итн-
  • правителство-
  • станислав балабанов-
  • кирил петков-
  • сащ-
  • русия-
  • газ-
  • северна македония-
  • кабинет

Балабанов отправи сериозни критики към премиера

Скандал в коалицията! ИТН скочи на премиера - 1
Снимка: БГНЕС

Станислав Балабанов от ИТН отправи остри критики към премиера за газа и посещението на делегацията ни в САЩ.

"Не може да обявяваш категорично и да си сигурен за цената на втечнения газ от САЩ и че той ще е по-евтин от този на „Газпром", заяви пред bTV Балабанов. Според него ако нещо не е написано и не е видяно черно на бяло, "не може да се говори в национален ефир с такава сигурност".

„Ако нещо в Америка струва 2 лв. и трябва да го прекараш през океана, за да дойде в България, след което да го преработиш, за да стигне до крайния потребител - логично е тази цена да се промени, така че не трябва да се говори предварително. Много обнадеждаващо хвърлена беше тезата, че газът, който идва от Америка, със сигурност ще е по-евтин от този на „Газпром“. Няма финална експертиза по темата и не може така да се изхвърляме“, добави Балабанов.

Според него и антикризисните мерки са били плод на бързане и кризисен ПР, защото не са били обсъдени предварително с партньорите в коалицията. По думите му не от ПП не се вслушват в техните предложения и "правят каквото си искат". По темата Северна Македония Балабанов коментира, че са се потвърдили подозренията на неговата партия за ангажименти на България спрямо РСМ.

ИТН виждат подозрение заради поисканият Консултативния съвет за национална сигурност от Кирил Петков.

Според него няма никакъв смисъл от свикване на КСНС, защото на предишното си заседание той е потвърдил българската позиция за Северна Македония и в нея няма промяна оттогава. Балабанов повдигна и темата за решетките в НС и поясни, че според него отговорност за тяхното слагане трябва да се търси от председателят на парламента. Оказа се, че решетките са незаконни и трябва да бъдат премахнати. Вчера председателят на НС обяви, че решението за слагането им е взето от главния секретар на парламента.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 110 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тц тц тц

    61 14 Отговор
    Тоз gном ква осанка, къв профил вади беее.

    Коментиран от #5, #19

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ха Ха

    94 22 Отговор
    баничаро....да заминава да меси козунаци в канада !
  • 7 Село село

    30 64 Отговор
    Балабан не вярва че след като USA могат да подарят на Украйна 50 100 милиарда могат и на нас да ни пратят кораб под пазарната цена..тия индианци въобще имат ли идея как се води война и какво се случва когато се говори за ленд лииз..в на н
    Балабан селото няма как да не са чували за ленд лииз

    Коментиран от #15, #29

  • 8 📌🇧🇬

    10 33 Отговор
    България е част от “новият път на коприната”.
    “Руско-украинската война се превръща в благодат за Китай. Руско-украинската война пожъна огромни икономически ползи за Китай и страната дори "се възползва от нещастието на Русия". Китайските власти разглеждат санкциите, наложени от външните министри на страните от Г-7 срещу Русия, като икономически възможности. Министърът на търговията на САЩ Джина Раймондо заяви, че китайският износ на технологии за Русия е спаднал значително след санкциите, наложени на Москва. Износът на телекомуникационно мрежово оборудване е намалял с 98% поради предпазливостта на Пекин от нарушаване на забраните за търговия.
    В контекста на ползите от руско-украинския конфликт, Китай се възползва от неспособността на Русия да продава продуктите си на други страни. Пекин се възползва от щедрите отстъпки на Русия, тъй като търговията с Русия нарасна с 25,9% до 51 млрд.долара през месеците януари-април тази година в сравнение с предходната година.
    Освен това Китай е ангажиран в преговори с Русия за закупуване на допълнителни доставки на суров петрол, за да добави към стратегическите си петролни резерви. Той посочи, че Китай няма да пропусне възможността да се възползва от отстъпката от доставките на петрол от Русия. Освен това има доставки на металургични въглища от Русия за Китай, които са се увеличили до почти 49% от април тази година. Китай е внесъл около 1,37 милиона тона руски коксуващи се въглища миналия месец.
    Въпреки това, тъй кат

    Коментиран от #20

  • 9 📌🇧🇬

    8 18 Отговор
    “Въпреки това, тъй като европейските страни повдигнаха възражения относно вноса на китайски продукти през руска територия, Китай разработи нов метод, като използва железопътни, пътни и морски пристанища. Новият маршрут, свързващ Сиан в Китай с Германия, минава през Казахстан, Каспийско море, Черно море, преди да влезе в Румъния и България.
    Новият маршрут ще помогне на Китай да продължи доставките на своите продукти на пазарите на Европа в условията на преобладаващата руско-украинска война. Това ще помогне на Китай да задълбочи още повече отношенията си със страните от Близкия изток. В заключение, Пекин ще се възползва от нарастващото сближаване на идеи с ключови близкоизточни държави и може също така да създаде вакуум във властта в региона.
    Въпреки това в Китай все още има предизвикателства, тъй като китайската икономика е изправена пред покачващи се глобални цени на суровините и нарушени вериги за доставки поради руско-украинската война.”
  • 10 Лъжлъо Петков

    112 14 Отговор
    Петков лъже като анериканец. Цялата им сеетовна политика е на база лъжи, измама изнудване

    Коментиран от #90

  • 11 Диоген

    83 50 Отговор
    ЕДИНСТВЕНАТА партия, която има АДЕКВАТНО и ПОСЛЕДОВАТЕЛНО поведение е ПП "Възраждане" !

    Може би, по-голямата част от БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ вече е убедено, че те са единствената партия, която може да защити БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !

    Единственият проблем на ПП "Възраждане" е, кадровия, но с увеличаване на симпатизантите, ще се осигурят и работните кадри.

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Z-Ентропа -2009

    53 2 Отговор
    Айде:
    На си ти куклите дай си ми парцалките.!
    Орташкото месо и кучетата не га ядат!
    Беля босу и кой от къде е , че розовия фил свърши.
    То с такива управляващи индивиди като ПКП не се свършва. В България с фадрома да ги ринеш. Нароили са се след 90-та година като зелени мухи на л...о. - но все "наши капацитети", "милеещи" за Родината.
    Където и да бръкнеш , все някое човече от т.н отровените общества на "филантропа" Доджи Сори.
  • 14 цирка продължава

    58 7 Отговор
    лека полека ще видите колко голям … сте си вкарали избирайки новите подлоги на старото управление …
  • 15 Бай Лисан

    70 12 Отговор

    До коментар #7 от "Село село":

    Гражданино, тук балабанестия е прав, а на тебе в главата ти е каша и опорки. Каубойците могат да си нарисуват колкото си пари искат.
  • 16 продажни подлоги

    31 12 Отговор

    До коментар #11 от "Диоген":

    няма как да защитват българските интереси но на вас заблудените е трудно за обяснение и затова си карате както си знаете…

    Коментиран от #21, #46

  • 17 В Киреча

    69 10 Отговор
    Има Такива Идиоти са виновни те инсталираха Киро Просто(то) на власт, защото отказаха да поемат отговорност да съставят правителство. Втори избори и от тяхната любов се роди Кирчо, дете със специслни потребности!

    Коментиран от #58

  • 18 Интересно ми е...

    54 5 Отговор
    ....да знам тази "американска" газ да не стане руска, ама втечнена и да се цели да се качи и ЮС на клона, за да лапа?! А и да питам кой разреши шистовият газ в БГ?! Да питам също защо БГ не печели от фусилните си ресурси като злато, 150 млрд. кубични метра газ в Луковит?! Що не отиват за пътища и инфраструктура, а се подаряват на Канада?! Докога така и може би за ПП са гласували 8% от всичко, но останалите 92% не са идиоти, все пак...!!

    Коментиран от #26

  • 19 Майна

    6 11 Отговор

    До коментар #4 от "Тц тц тц":

    Почти като на Путин .

    Коментиран от #31

  • 20 Дрън дрън

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "📌🇧🇬":

    Ние нямаме пристанище с такъв капацитет и свързано директно с жп връзка
  • 21 Село село

    30 9 Отговор

    До коментар #16 от "продажни подлоги":

    Ей клоун.. България има спряни стратегически ресурси..определени заводи бълват боеприпаси за фронта и е гранична страна на военни действия..ти как го разбираш защото аз го разбирам като военно положение
  • 22 БАЛАБАНОВ ДЕБИЛА

    35 8 Отговор
    КВА газ от Америка бе....Байдън я купува от арабите, с кораб до Гърция и по конектора за БГ......
  • 23 КВС

    12 23 Отговор
    интересно този семплия балабанов дали е виждал договор с газпром, че е толкова компетентен за цените

    Коментиран от #28, #65

  • 24 Боже

    9 11 Отговор
    ДПС!ДПС!
  • 25 Уфф

    27 5 Отговор
    Предател до предателя, тези до един са за затвора.
  • 26 матадор

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Интересно ми е...":

    Задавайки тези въпроси потвърждаваш категорично че си от тези 92 процента .
  • 27 Скандал?!

    11 18 Отговор
    Аз виждам само показване на грешки на премиера и нуждата от по-прозрачна дейност. Търси се скандал там където няма
  • 28 Хм...

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "КВС":

    Ами ти?
  • 29 Колман

    27 2 Отговор

    До коментар #7 от "Село село":

    Оръжията които се изпращат от съединените щати и от Европа в Украйна не са безплатни

    Коментиран от #30

  • 30 Дзъ

    10 12 Отговор

    До коментар #29 от "Колман":

    Украйна плаща точно 0лв за тях.

    Коментиран от #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ахмедов

    21 3 Отговор
    Хайде, разтуряйте се! Време ви е!
  • 33 Някой

    36 3 Отговор

    До коментар #30 от "Дзъ":

    Ще дойде момента САЩ да си потърсят вересиите от Украйна. САЩ и безплатен обяд. Такова животно нема.

    Коментиран от #36, #43

  • 34 Ами ...

    14 7 Отговор
    Разсъжденията на господина, ме изненадват. Няма по-задължително нещо от това, при една сделка предварително да е изчислена цената на продукта, доставен при клиента.

    Коментиран от #44

  • 35 хихи

    18 1 Отговор
    88% от хората му скачат, 99% от експертите, "десният" собственик на Овергаз, също!!!! Путин не го бръсне за слива. Остава Херо да му "скочи" поради некадърност....

    Коментиран от #38, #40

  • 36 Ами ...

    3 4 Отговор

    До коментар #33 от "Някой":

    Не, няма да дойде.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ами ...

    5 10 Отговор

    До коментар #35 от "хихи":

    Вече 88% ли станаха? Доскоро не бяхте ли 80% русофили? 😀
  • 39 Абе

    9 4 Отговор
    добре, че ви има! Няма да можете да спрете задкулисието, защото Българина, не е узрял и всеки опит да спрете това задкулисие, рефлектира с пропаганда срещу вас, но ви прави чест, че това не ви отказва от принципните и морални позиции в полза на България!
  • 40 верно ли?

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "хихи":

    Ако и Овергаз не са доволни, работата не е никак надобре.
    Ще речеш ,че се бори за родния енергиен интерес, пък ако не е така...
  • 41 САТЪРА НА ХАНА

    8 5 Отговор
    СЕКТАТА НА ЦЪРВЕНА КАКА
    МИЛИОНЕРКА В БСП
    ОБИЧА КИРО

    Коментиран от #45

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 САЩ

    13 1 Отговор

    До коментар #33 от "Някой":

    си събират версиите по много начини! Най добре е да си ги събере в пари, защото обикновено ги събират в слугуване и зависимости!
  • 44 виж сега

    17 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ами ...":

    За да е по-евтин газа, то ние трябва да сме получили някакви привилигировани условия от братята американци.
    За такива условия се полага писмена гаранция,.
    Иначе - свят широк и ако ти е дебел портфейла винаги може да си хапнеш в скъпия ресторант. Само че ние голтаците се надяваме на някакви реверанси и безплатна супа.
  • 45 Обръсни си точката

    2 7 Отговор

    До коментар #41 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Царвул ти кво сега бримчиш долари за нищо правене и пращаш всички останали при болшевиките..не е ли по добре ФБР да те прибере и да налапаш малко черни неща във общинския дето го имате там ?
  • 46 Теле

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "продажни подлоги":

    Поне не защитава краварските
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Топчо

    5 3 Отговор
    Циркаджийски номера
  • 50 Иван

    3 14 Отговор
    Защо ИТН са постоянна контра и постоянно негативно мислене

    Коментиран от #51

  • 51 Всичко е пред теб

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "Иван":

    Контра са винаги на неправилни и задкулисни действия! Глупав въпрос!
  • 52 Комон Сенс

    13 2 Отговор
    Има два въпроса които остават неизяснени.

    Тези, които подкрепят прекратяването на разговорите с Газпром твърдят, че ние и Полша сме били единствените, от които е било поискано да плащат в рубли и тъй като курсът можело да бъде определян на ангро , то и цената е можело да се движи според жлеанието на продавача.

    1. Нека се изясни , наистиа ли условията за нас и Полша са били по-лоши, отколкото за всички останали европйски клиенти.

    2. Някой да обясни как превалутирането в рубли повишава цената и то "на ангро" по скимване на продавача, след като тя бива определяна в долари?
    Например купуваме газ за 10 млн $ - дали те ще бъдат превалутирани в 600млн рубли , 500 млн или 700млн няма никакво значение, ние плашаме същите онези 10 млн $ .
    Цената на световните борси бива определяна в долари и ние я плашаме в долари и превалутирането може да е някакво усложнение но не и фундаментално променящо процеса на ценообразуване.

    Продавача може и сам да си превалутира. Дори може да си създаде нарочни държавни или частни фирми за тази цел.

    Не е изяснена ситуацията както трябва. А при подобни неясноти не е логично да се бърза с решенията. Да си изясним нещата и тогава да решаваме.

    Коментиран от #54, #67

  • 53 дуплика

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "Кое не ти е ясно":

    Започваш с "кое не ти е ясно" и продължаваш с "не сте наясно".

    Нали точно това апелирам да се случи - някой да ни изясни нещата без да спестява истината.
  • 54 Икономист

    2 7 Отговор

    До коментар #52 от "Комон Сенс":

    Мога да и го обясня по лесния начин..Путин има нужда да спре газа на някой..и ние и Полша сме естествен първи избор..отдавна играта е извън дневните котировки..

    Коментиран от #55

  • 55 интересна теза

    8 0 Отговор

    До коментар #54 от "Икономист":

    Но тя скедва да бъде доказана. По кой начин точно ни е принудил да прекратим търговията.
    И от кога влязохме в полския клуб?
    Не сме получавали мда на този клуб никога, защо да споделяме жилото?

    Коментиран от #57, #64

  • 56 Комон Сенс

    6 0 Отговор
    ИТН открито зпалашават да пуснат водата и да гасят лампите.
    Сега остана да видим дали това ще катализира подобрение на комуникацията сред партньорите или ще влоши отношенията.

    ПС. Който има възможност да отговори на двата ми въпроса по-долу, нека го направи. тези въпроси така или иначе ще кристализрат в обшеството скоро и ще се наложи да бъдат изговорени.

    Коментиран от #63

  • 57 Доказателства има

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "интересна теза":

    Ако трябва да отрежеш много милиарди от Германия и западна Европа или от България примерно 3 4 кое избираш..нали ти е ясно че ако по руските новини гърмят как запада плюс НАТО плюс ЕС доставя оръжие в Украйна и трябва нещо да се случи..положението влиза от фаза много сериозно в по-сериозно..ситуацията не е за подценяване но ние ще отнесем 110 процента негативен ефект на каквото и да решат
  • 58 4634

    3 6 Отговор

    До коментар #17 от "В Киреча":

    И добре стана, че ИТН не успяха да съставят правителство. Тогава ЛЪСНАХА отвсякъде с политическа неграмотност и инфантилност. Щяхаме да сме потънали в лъжите или на Мики Маус (никито василев) или на шнорхелите. Те пък, номинираните тогава за министри, сега формираха партия ....милите....на какво ли разчитат??? Хем отнеха от ИТН някакъв си дял хора, хем са неблагодарни към Слави, хем са НИКОИ, за да оказват влияние в политиката на България. ,

    Коментиран от #62

  • 59 Перо

    12 0 Отговор
    Прав е Балабанов! За РСМ всичко е казано,написано като решение и потвърдено от 3 институции! Нама какво Киро-тъпиро да търси начини да спекулира и да се крие като мишка от ЕС! Нужно е да се ограмоти и обяснява делово нашата позиция и липсата на всякакъв напредък в РСМ! Когато е неграмотен по историческите въпроси и международните отношения, да си търси хора с експертиза,а не неолиберастки държанки!

    Коментиран от #61

  • 60 ало господине

    14 0 Отговор
    Аз съм за решетки в парламента, така ще се използува направо по целесъобразност без да се правят транспортни разходи за превоза до затвор.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ало господине

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "4634":

    Кои са тия пидирунгели,дето са формирали партия?
  • 63 ало господине

    1 3 Отговор

    До коментар #56 от "Комон Сенс":

    Господине вие на поет или писател ли се правите с тези метафори?
  • 64 ала бала

    2 5 Отговор

    До коментар #55 от "интересна теза":

    Като измени условията по договора. Това е като да изплащаш лизинг на автомобил и лизингодателят когато реши да ти каже ама плащай си вече вноските не в лева или евро,а във виетнамски донги в банки на Сейшелите. Ти ще му повярваш ли и защо да продължиш да плащаш при други условия.

    Коментиран от #66, #70, #78

  • 65 ала бала

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "КВС":

    Той не си е виждал палката от шкембето, ти искаш договор да е чел. Не е по четенето, нает е да е лаладжия като Славчо учиндолския селянин.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ала бала

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Комон Сенс":

    Като измени условията по договора. Това е като да изплащаш лизинг на автомобил и лизингодателят когато реши да ти каже ама плащай си вече вноските не в лева или евро,а във виетнамски донги в банки на Сейшелите. Ти ще му повярваш ли и защо да продължиш да плащаш при други условия.
  • 68 Иван от Горубляне

    6 7 Отговор
    станислав балабанов си повярва и започна да сече наред. Този младеж, който със сигурност се нарежда в категорията "цървул", не трябва да повтаря като папагал ментора си, но толкова си може. Боже, пази България от повярвали си прости и неграмотни хора.
  • 69 ала бала

    0 7 Отговор

    До коментар #66 от "Ами":

    Напротив, условията за плащане са били други. Да се плаща в евро в европейски банки. Когато лизингодателят промени условията едностранно, никой няма да иска да му плаща. Защото ако даваш собствени пари в неизвестни банки в някаква друга валута, ще се замислиш. Не е като да ти плащат от руското посолство на написан пост.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 грешка!

    6 6 Отговор
    Не ИТН, а сарайският "сценарист" на смешната чалгарска партия на сакатия учиндолец, който командва от дивана, понеже не може да става, не може и без чужда помощ задника си да помръдне! Да днес задачата да бъдат обявени сарайските опорки на султана на чалгарите е поверена на Балабановото микрофонче - нищожество, та дрънка! И каква злоба само струи от очичките му, нали? Неистова злоба, защото Кирил Петков осигури газ от Щатите и България не е зависима от "Лукойл" и от крумълското чудовище, злодей и масов убиец! да, ама това сериозно обърква сметките на началника на чалгарите - агент Сава, който трепери от страх, че не е могъл да защити руските интереси в енергетиката, нещо, което благодарение на позитанските, но особено на герберастките комунисти правеше без никакъв проблем, понеже всички тях ги държеше на къса каишка! Та сарайският началник на чалгарите силно им е скръцнал със зъби и Балабановото имкрофонче, къде на майка си агентсавова да върви, сипе кофи с помия, рекетира и заплашва! Ами, излезте от коалицията бе, нищожество балабаново, излезте,, ама страх ви тресе, че ще останете извън парламента, нали? Каква Северна Македония, какви пет лева бе, рекетьорче жалко, никога премиерът не е поемал никакъв ангажимент по въпроса за Северна Македония, ама то пък, като си помисли човек, сарайските опорки трябва да се изпълняват, нали? Един не ги изпълни и го "самоубиха" в сараите, помниш ли?!

    Коментиран от #72

  • 72 С лъжи

    7 1 Отговор

    До коментар #71 от "грешка!":

    и пропаганда, с интелект на първолак, си продаваш бъдещето за жълти монети на боклуци като прокопиев и доган и техните сателити ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ! Остава да си отговориш и защо?

    Коментиран от #99

  • 73 Ха ха ха

    4 5 Отговор
    Балабанов ти кога стана толкова голям разбирач по всички въпроси. Неискаме зависимост от Газпром??!!!

    Коментиран от #74

  • 74 А от кой

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Ха ха ха":

    искаш зависимост?
  • 75 реплика на 72

    3 8 Отговор
    Нещо си се объркал бе, 72-и чаргарски гласоподавателю, или си объркан по рождение! Сателит, при това истински сателит на скритата коалиция ДПС -КП, пардон - БСП и "Израждане" на Копейкин, е чалгарската сбирщина на сакатия учиндоллец, много верен и сервилен лакей на сарайското чудовище, което чудовище, ако онзи циганин го беше изтървал на рогозката, съдбата на България днес щеше да е съвсем друга и много по-добра! Просто Балабановоот микрофонче сега е получило задача точно то да обяви опорните точки на сарайския "сценарист" на сбирщината им! Явно Хаджи Тошко Нечистоплътният със сплъстената коса и непраните от миналата година дрешки е зает, защото сигурно днес е неговият ред да пренася "боса" им до тоалетната и обратно на дивана! Че кое по-точно от написаното не е вярно бе, чалгарино 72-и, кое? Ти да си чул и една дума от чалгарските депутати и "активисти" на сбирщината на Учиндолеца против Делянпеевското чудовище, против султана им Аамед Доган или въобще против етническото и антибългарско ДеПеСе?! Няма и да чуеш бе, чалгарино 72-и!

    Коментиран от #77

  • 76 Сух

    6 1 Отговор
    Народа ви наблюдава. Скоро ще се запознаете лично с него..
  • 77 И понеже

    6 0 Отговор

    До коментар #75 от "реплика на 72":

    не ми се коментира простотия и лъжи с интелект на първолак, та пак да попитам!?

    С лъжи и пропаганда, с интелект на първолак, далеч от реалност и факти, си продаваш бъдещето за жълти монети на боклуци като прокопиев и доган и техните сателити ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ! Остава да си отговориш и защо?
  • 78 Ами

    9 2 Отговор

    До коментар #64 от "ала бала":

    кой доведе до това положение? Като не плащаш ти взимат автомобила! Проста математика! Не ползването на онуй на раменете, води до бозъ!

    Коментиран от #81

  • 79 Иван

    10 2 Отговор
    Няма какво да скачате, ами излизайте от коалицията! Ама ще загубите келепира и за това само подскачате като палета! Същото се отнася и за БСП!
  • 80 Бай Благой

    12 1 Отговор
    Само кръгъл глупак може да повярва на приказката за евтиния американски или катарски газ!!
    Всички цени са борсови + втечняване + транспорт + разтоварване + такси за пренос....
    Тотално ни взеха за идиоти...
  • 81 ала бала

    3 7 Отговор

    До коментар #78 от "Ами":

    Напротив. Няма право едната страна да промени условията по договора,както направи Газпром. Тоест когато продавачът, който ти продава кола в деня на сключване на договора сте се подписали и в договора пише ,че ще му преведеш сумата в евро, всичко е точно, но когато той си прецени измени едностранно договора и казва,ще ми лащаш не в евро ,а в витнамси донги , и то не в европейски банки ,а в банки в Северна Корея, ти ще му платиш ли? Това е нарушение на договора и отговорността е на Газпром.

    Коментиран от #82

  • 82 Ами

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "ала бала":

    първо мисли, после драскай! Условията ги промениха останалите! И какви договори дириш, когато Европа срина всякакви международни договори! Сменяй опорките! Тия стават за първолаци! Когато наемат деца да си продават бъдещето, резултата е такава бозъ!
  • 83 24 часа лъжи

    4 2 Отговор
    Скочил е по телевизията, иначе са заедно.
  • 84 Това не е достатъчно

    5 1 Отговор
    Трябва да бъде изгонен от страната този канадски шпионин
  • 85 страх ме е

    4 2 Отговор
    Аз нямам никакво доверие в това корумпирано правителство.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кой е този Балабанов?

    1 4 Отговор
    Какво е завършил, каква компетентност има, какво е управлявал? Сигурно баба му и майка му много му се радват, че се появява на екран и нещо говори, ама аман от такива некадърни аматьори!

    Коментиран от #89, #91, #92, #93, #94, #95

  • 88 Очевидец

    4 1 Отговор
    Време е вече някои от коалиционните партньори да помислят и за гласоподавателите си,не само за оставане на власт на всяка цена!Просто Киро си говори ,колкото да казва нещо.Заблуждава народа!Докога ще продължи тая подигравка,с нас българите?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 2020

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Лъжлъо Петков":

    КирЛив петков си е измомник по кръв!!!!!! Лъжата е вградена в него от самото начало..
  • 91 12345

    5 1 Отговор

    До коментар #87 от "Кой е този Балабанов?":

    То щкото КирЕТО мнтго е чел и учил - нвеграмотен емигрант - не знае нито български, нито английски....
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ами

    6 2 Отговор

    До коментар #87 от "Кой е този Балабанов?":

    видно човек с достойнство и морал, говорещ честно и намиращ се в единствената партия с морал ИТН! Това е по важно, от всяко образование! А ти поради що драскаш глупости, в услуга на интереси против твоето бъдеще?

    Коментиран от #98

  • 96 Иво

    3 3 Отговор
    Станислав Балабанов е посредствен тип- напълно неграмотен и още толкова професионално неидентифициран. Не, че Петков е кой знае какво, но Балабанов е такъв смешник, че не може да критикува, който и да било, даже и Банкянския. Просто, човекът е с нисък капацитет, разбира се интелектуален. Бате Слави даже му е поверил и рубрика!?! Славчо, нема такива хора!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ

    2 4 Отговор

    До коментар #95 от "Ами":

    Тези от ИТН два пъти проваляха съставяне на правителство,сега да обслужат интересите на Москва постепенно и методично с другите опозиционни про руски партии,Герб ДПС и Възраждане провалят парламентаризма и държавноста,стоейки зад браншовишките протести и Възраждане подкрепяни негласно с недомлъвки от Радев.

    Коментиран от #100

  • 99 Бъдеще

    1 6 Отговор

    До коментар #72 от "С лъжи":

    Без руски газ и петрол, за сведение на руските проксита и комунистите у нас преди 09 09 1944 г.стокообмена на царство България с Русия е бил 1,75%от целият външно търговски стоко обмен,ние сме Европа,а не Евразия.
  • 100 За да не пишеш лъжи и за да знаеш!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ":

    ДБ и ПП = на Прокопиев и интереси на САЩ! ГЕРБ, ВЪЗРАЖДАНЕ и ДПС = на Доган и руски интереси! ГЕРБ е създадена от Прокопиев, но работеше за него, само през първият мандат! После Доган стисна Борисов за гушата с компромати и ГЕРБ стана под контрола на Доган!
    БСП има вътрешно разделение! Едната половина държащи Нинова, са под контрол на Доган също! Затова сме виждали БСП да е като тайна патерица на Доган! С други думи, при необходимост, Доган ги ползва и може да ги ползва!
    Зад ИТН за момента не стои никой! Глупостите които си написал, са плод на медийната пропаганда на Доган и Прокопиев!
    Затова другият път първо мисли, после драскай!
  • 101 Георги v.

    1 3 Отговор
    Номера от селски вечеринки. Като не сте доволни напуснете коалицията и не ги подкрепяйте за глупостите им. Чалгалджийски" хитринки" , защото друго не могат. Всичко е тъй като отиват в небитието на следващите избори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове