Last news in Fakti

9 Юни, 2022 17:05 3 042 19

Любомир Стефанов: Слави гледа, че Костадинов печели от скандали, ИТН обаче е в управлението

  • любомир стефанов-
  • слави трифонов-
  • костадин костадинов-
  • скандали-
  • печалба

Имам усещането, че някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов и му е сменил гласа, коментира политологът 

Любомир Стефанов: Слави гледа, че Костадинов печели от скандали, ИТН обаче е в управлението - 1
Снимка: БГНЕС

"Слави Трифонов гледа как Костадин Костадинов печели от подобни скандални неща всеки ден и може би е решил, че неговата звезда е тръгнала да залязва и е решил това да не се случи, поне не скоропостижно. Той обаче е в управлението. Не разбирам като какъв се е заявил - лидер на партия, негови министри, негови подопечни. Оставам с усещането, че някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов и му е сменил гласа".

Този коментар направи пред БНР политологът Любомир Стефанов. "ИТН биха могли да се върнат и да работят с ПП въпреки обвиненията, които отправиха едни към други, и така ще влязат в категорично противодействие на този нов морал, на това благоприлично поведение, което се очакваше от тях да въведат като норма", смята той.

Според Стефанов темата за Бюджета се е оказала взривоопасната зона.

"Дотук ИТН никъде не е тръгнал да отива. Второ - ако сега направят обратен завой, което не изключвам, пазарлъкът ще стане брутален. ... Трето - не виждам как ще стигнем до гласуване на какъвто и да било бюджет, при положение, че влезем в сценария, при който се гласуват оставки на министри, нови министри, гласува се шеф на КПКОНПИ и т.н. Въобще не мисля, че ще влезем в този сценарий, а ако влезем, развръзката е ясна - няма как да има мнозинство, което да гласува промени в състава и структурата на МС и въобще не можем да стигнем до гласуване на бюджет, така че - предсрочни избори", коментира още Стефанов.

Политологът не изключи появата на т.нар. "златен пръст", който да подкрепя правителството.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 7 Отговор
    СЛАВИ е патерица на кукловодите
  • 2 Проф. Вучков

    18 3 Отговор
    Слави Трифонов още когато е разбрал че Нинова ще е министър на икономиката е трябвало да откаже участие в коалицията.

    Коментиран от #17

  • 3 Ами сега.

    20 1 Отговор
    То всички корумпирани в тая държава.
    То има ли читави за управници.?
  • 4 И к'во

    5 1 Отговор
    печели ?
  • 5 Много се упражнявате върху Слави

    11 18 Отговор
    Но той има нещо повече от вас! Морал и достойнство! И затова лъжите, вменяването на глупости и упражненията на продажниците, изглеждат колкото смешно, толкова и жалко!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Защо

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Трак":

    ПП и ДБ плащат на глупаци за лъжи? За какво са и на България лъжци, обслужващи задкулисие?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Балъка BG

    8 4 Отговор
    ИТН оттече в канала. Дори ортаците от Банкя и хотел Берлин не обичат предателите.
  • 12 Перо

    8 2 Отговор
    Има ли един джендър с нормална професия? Всичко се е накичулило в НПО и са с измислени “професии”,продиктувани и внедрени от чичко Шорош за да не се каже платен безработен пропагандатор /обикновено селяндур/,на фалшиви новини и разложителна политика!
  • 13 Мисля

    8 7 Отговор
    Че не е редно , когато имаш 25 депутата в парламента да се опитваш , да извиваш ръцете на тези , за които са гласували по -голямата част от народа ни.Това е обида за избирателите на ПП.Това е нагло и на всичкото отгоре ще решаваш кой да е министър-председател.Що за нахалство!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Обида е

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Мисля":

    да се окажеш достатъчно глупав, че да те излъжат толкова елементарно да гласуваш за продажници, обслужващи задкулисие, като ПП! И сега да са се оплели като пале в калчища в лъжи, и някои да продължават да искат да ги лъжат! Това наистина е обида!

    Коментиран от #15

  • 15 Ами ДА

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Обида е":

    Ти сигурно си убеден в честността на Слави?Да не му светиш какви ги върши?И за твоя информация аз гласувах за него , а сега Съжалявам!!!

    Коментиран от #16

  • 16 Ами

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Ами ДА":

    убеден съм! И не е нужно да светиш на някой, а е достатъчно да гледаш какво прави! А специално за Слави, може да погледнеш доста години назад! И има какво да видиш! Ако има друг, който може да загуби всичко заради принципите си, ми го покажи, за да му сваля шапка! В живота си, Слави е постъпвал повече от достойно! Десетки майки, семейства и домове, са му благодарни! Екип, който никога не го оставя! Заради принципите си, Иван Костов го изхвърли от телевизията, но не се примири и излъчваше от мазета! Даде си парите за заплати! Разпродаде си цялото имущество и не остави хората си! Последно си продаде пикапа и каза, че това е последната им заплата и всеки после е свободен! Никой не го остави! Направи го отново! В БТВ! Заради цензурата и спирането на предаването, напусна телевизията, а печелеше повече от добре! Всеки друг на негово място, щеше да стои и да си лапа милионите! Но не и Слави! Отново разпродаде имущество и спестявания, но остана верен на принципите си! Това за мен е повече от достоен човек! И колко има за даренията, които не ги афешира! И да вярвам му! И докато постъпва честно и достойно, ще му вярвам! Много малко хора са способни да загубят всичко, заради принципи и идеали!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Стефанов

    0 0 Отговор
    Абе Любчо окосмен П. Орган откога взе да разбираш от политика М лъчи и затискайки дисагите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол