Last news in Fakti

21 Юли, 2022 10:29 33 739 237

Бойко Борисов към журналисти: Докато си траете, ви взеха милиард и половина. Що мълчите, бе? (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • управление-
  • газ-
  • цени-
  • доклад-
  • данс

Той смята, че правителството ще затъне още през август месец, заради високата инфлация

Бойко Борисов към журналисти: Докато си траете, ви взеха милиард и половина. Що мълчите, бе? (ВИДЕО) - 1

Виждат, че няма да съставят правителство и бързо замитат следите. 3 месеца има доклад и му седи на Петков скрито в чекмеджето. Видя, че няма да откраднат парите за батериите и замитат следите. Това заяви експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Коментарът му бе във връзка с Плана за възстановяване и развитие, който все още не е вкаран за гласуване в парламента.

Борисов се ядоса на журналистите и попита единият от тях какво ексклузивно е научил от премиера Петков вчера.

"Какво ексклузивно научи, освен, че замитат Gemcorp. Кога получихте доклад от ДАНС? Кога разбрахте, че има руски шпиони. Ама ти не си за bTV. Как може да питаш такова нещо? Той казва, че го има, а ти казваш, че го няма. Те разбраха, че сме ги докопали за огромната им корупция и се чудят как да прикрият всичко. 1200 лв. за мегават час ток днес. Българинът седи и мълчи. При нас за 1 или 3 стотинки имаше протест пред КЕВР. Сега 700-800, а днес ще е рекорда. Колко ще е други ден - не знам. Газът ще стане 32+60 и няма да го има. За посредниците това е злато. Грабят българина със стотици милиони на месец", каза още той.

"За нас правителство е перфектният вариант. Но сега ще изберат Рашков и ще отидат на избори. За ГЕРБ е идеалният вариант, но за държавата е банкрут. Съгласиха се да вземат 160 милиона за хеликоптери. Това ли е новият морал? Това ли е промяната? Ако го бяхме направили ние, щяхте да ни разсипете. Една хилядна от това, което правят те, ако бяха направили ГЕРБ, щяхте да ни разсипете. Не знам къде са дали 166 милиона, но пак ще отидат за хората. Какво говореха за нас? В същата джипка се возят година и половина. Те като дадат пари е готино, ние като давахме, беше лошо. Що е тоя двоен аршин, ексклузивно питам", допълни Борисов.

Според лидерът на ГЕРБ ПП крадат от тока и бензина чрез посредници, които им превеждат парите.

"Имате ли тунели и мостове? Четири магистрали на година, крадяли 8 милиарда. Ма, къде са, бе? Имат по 50 интервюта на месец при вас. Вече се чудя кой е водещият. Колкото повече говорят, толкова по-голяма услуга ни правят, защото се оплитат в калчища. Оптимизмът ни за "Хемус" е нула", каза Борисов.

"Инфлацията е скрит данък. Мине ли 2% инфлацията, виках Горанов и му казвах: "Недей". А оръжието по Украйна, което се дава? От ГЕРБ внесохме проектозакон, който не хареса българина, но трябваше да приемем да даваме оръжия на Украйна. Криенето през фирми води комисионни. Заводите сключват договори и изнасят. Някой може ли да ми каже, че е сигурен, че не изнасяме оръжия за Украйна. Но това ексклузивно не се пита", ядоса се той.

"Други въпроси? Хлябът си е скъп, олиото си е скъпо. Продължава контрабандата със слънчоглед от Украйна. С тия 10 дена суша и реколтата с царевицата ще е зле. Представяте ли си с Дончев да сме премиери година и половина и да не сме взели парите, с тоя микрофон щеше да ме удариш по главата. Докато си траете, ви взеха милиард и половина. Що мълчите, бе? Не ви ли дават да говорите", обърна се той към журналистите.

Той смята, че правителството ще затъне още през август месец, заради високата инфлация.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 161 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айдеее

    417 136 Отговор
    Марш бе дърт крадлив и лъжлив комунист.

    Коментиран от #46

  • 2 Давай Бойкооооо

    170 389 Отговор
    Отърви ни . Ти си най добрият

    Коментиран от #55

  • 3 Възрожденец

    182 47 Отговор
    Политици саботират купване на газ, наполовина по-евтин от руския.Газ на много изгодна цена предлага на България нигерийският принц Стенли. В момента той се намира в София, за да води преговори и евентуално сключване на дългосрочна сделка. Неясно защо присъствието му и предложението му се пазят в тайна от медиите. Вероятно, защото политици от висшия ешалон на държавата се опитват всячески да осуетят евентуален договор за евтин газ.Ако това се случи, българите ще плащат от джоба си за слугинажа на високопоставени политици към Кремъл

    Коментиран от #15, #35, #130

  • 4 Прав е, ако бяхме излезли още 2003-4 год

    302 63 Отговор
    да му нашокаме репата, то нямаше после да открадне 200 милиярда за следващите 20 години, като и другите след него нямаше са си помислят да крадат. Демек, да, виновни сме си само ние като народ, че търпим да ни крадат и продават политичета.

    Коментиран от #203

  • 5 1:1

    271 72 Отговор
    Да бъде в опозиция му се отрази диобре:свали няколко килограма, започнаха да му стават костмите и РИЗИТЕ,да носи вратовръзка. А на власт ходеше като треньор по борба-дебел, със запретнати ръкави и с дрехи от трико. Ако поседи в опозиция още десетина години ще стане елегантен като...жената на Макрон :)

    Коментиран от #160

  • 6 Фройд

    315 86 Отговор
    "Що мълчите, бе? "

    Абсолютен простак !!!

    Коментиран от #156, #231

  • 7 Епа ние си траехма

    290 91 Отговор
    и докати 12 години и грабеше и ни взе много повече та сега ли.
  • 8 Бойкоооо

    223 63 Отговор
    Едно време хората скачаха, понеже мислеха, че нещо се променя към добро. Сега бруталбо разбраха, че след скачане нещата стават изключутелно зле и вече всички са като попарени. Всички са смачкани и сломени. И ти имаш голяма доза участие в това престъпно срещу народа ни начинание!
  • 9 а ти тулуп

    284 95 Отговор
    Що не си в затвора бе ?

    Коментиран от #33, #172

  • 10 Филип Георгиев

    128 59 Отговор
    ДА СИ ВЪРНЕМ Б0К0. КЪДЕ СИ TИКВ000...???
  • 11 Селския

    288 90 Отговор
    По нагъл и прост човек, едва ли се е раждал....

    Коментиран от #16

  • 12 нали

    170 48 Отговор
    има ковид бе бокундер, що целуваш ръка..
  • 13 Простота

    113 47 Отговор
    Ма, къде са бе?
    Типично :)
  • 14 До кога този тупак

    173 53 Отговор
    Ще е тема, с която да ни занимавате?
  • 15 Логика

    81 25 Отговор

    До коментар #3 от "Възрожденец":

    Нигерийски газ у нас ще доставят нигерийски футболисти. И Костя, ама ако яде боб.
  • 16 има има

    38 39 Отговор

    До коментар #11 от "Селския":

    джъст киро...
  • 17 Не се надувай ще снесеш

    131 46 Отговор
    Шефа на индианците не е разбрал че еврото още е 2 лева..аве палячи отивай да поливаш доматите стига си ни занимавал със себе си
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Препатил

    212 79 Отговор
    Дано никога повече България да не страда с премиер като Бойко Борисов – безпринципен политик с криминално мислене, псевдоевропеец и псевдоатлантик, готов и с дявола ортак да стане, за да запази властта си. Съсипал институциите и бизнес климата, развратил политическия живот, превърнал мутрите във фактор, пропилял ресурса, енергията и шансовете на цяло едно поколение българи. Срам за онези, които са гласували за него два, три, че и повече пъти.

    Коментиран от #197

  • 20 дежавю

    112 38 Отговор
    Този последовател на Сокола защо се прави на ампе?

    Коментиран от #51

  • 21 Спасов

    157 63 Отговор
    Заради теб сме на това дередже! Скрий се, изчезни и чакай, к,вот стане с теб, не си толкова важен!
  • 22 Боко от клана на тиквите

    103 42 Отговор
    Тоз така както не излиза от тия църкви да не е някой с традиционни ценности случайно?? Шарлатанина путлеристки
  • 23 Мамул

    153 45 Отговор
    Имаше голям шанс, Борисов! Но парите от Европа не ги пусна по широка периферия към голямо количество фирми, а ги даде по вертикалата на шепа олигарси. Те ги замъкнаха по офшорки и капитала не работи вътре в държавата. А си и крадец, то е ясно! Знаеш ги идеално нещата но манталитета ти е на мутра крадец.
  • 24 бачо

    125 41 Отговор
    Че си за панделата е ясно, но се чудя защо винаги опозицията се държи по един начин,а когато вземат властта се обръща на 180° ,да можеше бай Тодор да стане сега и за една седмица ще се препълни Белене
  • 25 хихи

    39 56 Отговор
    як е тиквоча. ама се фашизира. глейте как ше се гушне с пп и дб след изборите.

    Коментиран от #61

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 пьешу

    81 32 Отговор
    ударила го е логореята бацю боцю...
    както е казал поетът: от нийде взорът надежда не види...
    уви.

    Коментиран от #158

  • 29 Бай Дън

    104 38 Отговор
    БОКо пак тръгна по църкви и манастири! Луксозно ремонтирани с бюджетни пари! Изглежда скоро ще се замонашва в луксизна килия - за да избегне килията при Св. бай Ставри - четвърти етаж, северното крило! И поповете се лигавят с него - като ГЕРБ-околовръстни уроспии с турски ТИРаджия!

    Коментиран от #68

  • 30 ей наглецо

    90 31 Отговор
    Едно скромно въпростче Буци , касателно цената от 1200 лева , та чие правителство създаде " българската независима енергийна борса " и как може да се влияе на цените на енергията които се формират на нея.

    Коментиран от #201

  • 31 Апах

    101 39 Отговор
    Бойко Борисов към журналисти: Докато си траете, ви взеха милиард и половина.
    Крадеца вика дръжте крадеца. Мъдрия народ отдавна го е забелязал,че е така.
  • 32 ййй

    101 33 Отговор
    тоя мисли, че като иде на черква и става чист като светена вода... всичко ти се пише крадецо... от кармата не може да избягаш... рано или късно сметката се плаща
  • 33 Хи хи

    51 66 Отговор

    До коментар #9 от "а ти тулуп":

    Вкарай го бе ,вкарай го , какво чакаш ? Ей го и Дамаджан не можа , вкарай го ти , но не пиши глупости !След като се виждя , че Кирчо и Кокорчо са тъпи , следователно и поддръжниците им са такива и вие го демонстрирате най безцеремонно.
  • 34 Панов

    95 40 Отговор
    Простак с просташки език и обръщение
  • 35 Къв е тоя

    42 13 Отговор

    До коментар #3 от "Възрожденец":

    нигерийски принц Стенли? От кога Нигерия е кралство и има принцове?

    Коментиран от #141

  • 36 БОРИСОВ и Хиени ГЕРБ за 13 год взехте

    91 44 Отговор
    Мин 15 милиарда Евро и долари!! Крадците сте вие!! Начело с теб!!!

    Коментиран от #44, #162

  • 37 Борисов

    46 50 Отговор
    е лъжец, но пред негова дума и тази на киро, процента вяра ми е за Борисов! Просто лъжец като оня, няма и по гетата!
  • 38 гост

    62 24 Отговор

    До коментар #18 от "шундурко":

    Верно голям страх от Рашков , само гледай да него избие на смях, Та за Рашков отиването в КПКОМПИ е по ниска длъжност. Толкова ли няма млади ,амбициозни , знаещи млади хора да заемат тази длъжност, а ще слагат Рашков социалистическият следовател , който не знам какви са му успехите през всичките тези години. Сещам се за един , арестува Баце и там съдът така го унижи , че ако имаше малко морал у Рашков , повече нямаше да се показва.
  • 39 Забележете

    58 26 Отговор
    Боко се кара на журналисти,че задават неудобни въпроси,както БТВ прави.
  • 40 Колев

    56 21 Отговор
    Защо варненският главен "божи" служител, не гледа към хората,а се вгледал в големия си търбух.Спроред мен,не може Господ да е в компанията на олигарха и оня с търбуха,от там идва неудобството но "божият" пратеник.
  • 41 Българка

    73 44 Отговор
    До кога тая мутра ще има трибуна за поредната порция цинични лъжи, манипулации и токсично облъчване. Важни са единствено показанията му от ареста за десетките му престъпления.
    И защо нито една мисирка от тия, които го интервюират не го прекъсне и да му каже, че лъже? Правителството не е ощетило с 1 лев хазната и българите. То не е сключило договор, а е подписало проучване и развалянето на тоя меморандум не ощетява дори с 1 лев хазната. Стга гнусни внушения

    Коментиран от #52, #170

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ха ха ха

    32 18 Отговор
    А вие що мълчите? Сигурно щото не е вярно!
  • 44 гост

    43 50 Отговор

    До коментар #36 от "БОРИСОВ и Хиени ГЕРБ за 13 год взехте":

    Лъжец ! Повече от година на власт , лъжецът Кирчо и мошеникът Кокорчо и оня Спецов, дето продал фирмата си на клошар с взимания за над милион лева, намериха ли ги , че нещо не се говори за тях?
  • 45 А ти що затри

    57 21 Отговор
    ЮП-подпис на твой зам. министър седи под Решението да го закриеШ, а? А орешарски го "замрази", но строежът продължаваше, тръбите пристигаха, докато намери "офшорки" за 3-ти енергиен пакет, как се прави в цял свят? А вие го клеветихте в ЕС, че строежъп продължава. Що затри Белене, а? 2-та реактора пристигнаха, че и неустойки от Париж арбитраж платихме 2 милиарда, фалирахте КТБ да платите присъдата, къде изчезна част от оборудване Белене за на МИЛИАРД лева, а? Защо затри Бургас Александраполус с Пуделите си ВМРО и НФСБ, чрез измислен референдум, а? Съсипа 3 жизнено важни за България нергийни проекта. Защо подписа "Общата Енергийна Политика" да продаваме евтин ток, а да купуваме скъп от ВЕИ-та обръча ти от фирми. Защо ни прати на борсата за газ, и като ти обяснявахме, че няма евтини краткосрочни продажби, го направи. На това му се вика Гьон Суратлък, съсипа енергийно България. За да обСлужиш господарите си и собствените си частни интереси, не беше тровене ТЕЦове, подаряване ВИК Вода като кмет.

    Коментиран от #49

  • 46 сектант

    25 16 Отговор

    До коментар #1 от "айдеее":

    делюзията му ми напомня на хитлер на делюзийте когато съюзниците са направили обсада на берлин
  • 47 ТозиМачка с мутри

    55 25 Отговор
    Борисовподържа частна армия с Тер.ористи,за справка: ИванГешев, РуменПашата,ген.майорВасилВасилев
  • 48 Прост селянин,

    55 29 Отговор
    Боклук!
  • 49 Гост

    27 22 Отговор

    До коментар #45 от "А ти що затри":

    Точно в 10-като. Без думи
  • 50 Чадъра

    57 29 Отговор
    Що не дадохте пари за хеликоптери, от ограбени пари от обществените поръчки тиквончо? И мед и масло, ще капе от устата на журналистите. Време е бай С твари да си приеме питомците-разбойници, барабар с Главната тиква, главатар!
  • 51 Последовател

    31 22 Отговор

    До коментар #20 от "дежавю":

    Ама Буци нема акъла на Сокола.
  • 52 Хи хи

    38 14 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Я пак помисли ! Там има една точка с арбитраж в Париж , дали фирмата няма да се възползва от тази точка.И самият факт , че Кокорчо не иска да плати газа по схемата на Газпром, изгони руските дипломати , а в същото време подписва с хора близки до Путин , говори само едно, шизофрения.

    Коментиран от #202

  • 53 Слави

    40 31 Отговор
    Мълчат щото при простото Киро цензурата е по-голяма отколкото по време на твоето царуване...
  • 54 И свещеника

    46 25 Отговор
    най - спокойно му слуша лъжите и щуротиите на другаря мутра , срам и позор !
  • 55 Реалист

    25 20 Отговор

    До коментар #2 от "Давай Бойкооооо":

    На избори че му късаме алката пак:)
  • 56 Не може така

    48 28 Отговор
    Няма ли кой да му обясни, че има общ енергиен европейски пазар и да спре да говори за цените какви били при него и сега. Цените се формират на общия пазар. Стигасе се излагал, че мен ме хваща срам. Правителствата на отделните държави могат само да предприемат мерки за подпомагане на бизнеса и хората, което ПП правят. По същата логика при бай Тошо билетчето беше 6 ст., баничка и боза 20 ст., а при боко тиквата, билетчето 1,60, баничката 2лв. Най опасни са популистките партии, ГЕРБ се оформят като такава.

    Коментиран от #171

  • 57 Фффффф

    55 26 Отговор
    Тиквата да върне откраднатите 20 милиарда, несъбраните 60 милиарда от Лукойл,милиардите от хазарта и тогава да търси сметка на другите
  • 58 Явно

    44 21 Отговор
    Буци има много лесни крадени пари да плаща за да го показват по всички медии.И като се показва,кво,ръси поредните порции простотии. За съжаление има много люде,които ще му се вържат.
  • 59 Пинокио

    41 24 Отговор
    А ти защо мълчиш за близо три милиарда дадени на руснаците за т.н балкански поток!???

    Коментиран от #63

  • 60 Ясен си тиква

    41 21 Отговор
    Герб плюс дпс=30 процента..тиквата много го е страх че бизнесменчетата му ще скочат от кораба и гледа да създава хаос заради собственото си оцеляване във момента..
  • 61 Ще се

    34 18 Отговор

    До коментар #25 от "хихи":

    гушне и с дявола,само и само да е на власт.
  • 62 ...

    34 20 Отговор
    Вие научихте хората да бъдат крадени, лъгани, мамени, маниполирани... не се чуди защо хората са безразлични вече към тези неща!
  • 63 ха сега де!

    35 20 Отговор

    До коментар #59 от "Пинокио":

    На всичко отгоре сега по него тече путински аз единствено за Сърбия И Унгария. Е кой има полза от похарчените 3 милиарда наши пари, дето за нас няма газ?
  • 64 Буции

    39 20 Отговор
    умре циганката да те хвали.Сега сам се хвалиш.
  • 65 !!!

    43 20 Отговор
    Странно, стана обяд, а Деса все още не е прочела поредната декларация. Да не е на море?
  • 66 Бат Пешо

    36 16 Отговор
    Както ти мълчаха на тебе га краде, така им мълчат и на тия. Те затова са мисирки
  • 67 Демократ

    49 22 Отговор
    Докога бе, това крадливо недоразумение ,ще крещи от екраните и всички видове медии ?Неговите депутати не ходят на работа и ние трябва да ги уволним,защото сме им работодатели.Това неграмотно същество в безкрайното си премиерстване ги наричаше моите ще правят каквото им кажа.Нали властите се наричат законодателна и изпълнителна.Как искате да има закони срещу крадците, когато баш крадеца командва законите?
  • 68 Де да има

    39 19 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Дън":

    прокуратура на място,нито църкви,нито манастири ще му помогнат.
  • 69 Оня

    35 35 Отговор
    Лошото е че е прав

    Коментиран от #86, #174

  • 70 бягай бе

    37 20 Отговор
    тъпак....
  • 71 гого

    45 20 Отговор
    А ти Тикво зелена,колко окраде
  • 72 Мунчо

    51 27 Отговор
    Тоя е най долния мизерник който се е раждал няма капчица срам и чувство за достойнство....всички тия приказки са за овцете при нас 1-3 стотинки сега 1200 лв...да вземеш един кол и бой по тая дебела празна кратуна крадлива
  • 73 Чочо

    47 24 Отговор
    Като му знам математиката на тоя......
    Милиони км.магистрали.....сега 100 милиарди на месец.
    Майко мила.
    Няма ли кой да му каже как да разпознава цифрите!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 1-20

    23 20 Отговор
    Добри обноски, изтънчен език, неповторимо чувство за хумор. Мечтаният зет, пък може и пак да си го изберете да ни управлява.
  • 76 освен това си и прост интригант

    12 23 Отговор
    Ти Тулупе и Кирето сте еднакво вредни за страната , всеки със собствения си стил , но еднакви по вредност.
  • 77 тиква

    13 14 Отговор
    и мисирки -не!
  • 78 БЪЛГАРЧЕ

    37 23 Отговор
    Ексклузивно питам г-н Борисов - уважаеми, купихте ли си раиран костюм?
  • 79 Тъжно

    44 24 Отговор
    Лъжец. Точно ти подписа присъединяването към енергийната борса.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Дядо ви Курти от село Пиперково

    43 25 Отговор
    Питам се до кога това животно ще го тормози народа с простотията си?
    То бива и наглост и простотия,ама този толуп бие всички по наглост, арогантност,лъжи и кражби....Боклук мръсен дано да изгние в затвора...
  • 82 математика

    26 9 Отговор
    Васил Велев управлява ТНТМ, през 1989г., младежките фирми. Тогава още работи и проповядва за пазарност и конкуренция. БКП победиха. ПОБЕДИХА!! ДНЕС СА ЛАТИФОНДИСТИ И КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, МУЛТИМИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ, ВСЯКА ПАРТИЯ РАБОТИ ЗА ТЯХ. .... Толкова много шмекери е създал Тодор Живков, а този Стамен Стаменов му е роднина. Напускаха уфолози, екстрасенси, езотерици, секти, за да замаят българинът и той да не вижда реалното. ..... ЦРУ, Живков, Вашингтон и БКП-ДС, го направиха. ... СЕга тръмпистки консерватизъм натрапват, за разнообразие, стига да няма лява опозиция на статуквото.. И пропагандират индивидуализъм, дори с ДА ХВАНЕШ ГОРАТА.. Много се възмущавам от Слави и Карбовски, от целият народ, от медиите-български, от всички журналисти в тази страна, от всички политици и партии, от икономистите!! От социолозите, от политолозите и социалните антрополози.. ЗАЩОТО? защото, Защото не оцениха и не оценяват приносът на Тодор Живков, и на БКП, за демокрацията, тази сега, за конституцията и капитализмът след социализмът. За това, че не се величае Тодор Живков за приносът му срещу социализмът, за смъртта на социализмът, за краят на социализмът, този Горбачов-български, създал партиите и СДС. много съм възмутен, народе!!! Не се чудете, че Доган е от ДС, а Прокопиев е син на живков довереник и измекяр. ....... Вярно, че Израел е на 43 то място по интелект, а България зад тях на 44 то.. Много се възмущавам от седесарите, демократите, десните, че са слепи за то
  • 83 Пеяме

    23 15 Отговор
    Нахалник!
  • 84 математика

    18 9 Отговор
    Много се възмущавам от Слави и Карбовски, от целият народ, от медиите-български, от всички журналисти в тази страна, от всички политици и партии, от икономистите!! От социолозите, от политолозите и социалните антрополози.. ЗАЩОТО? защото, Защото не оцениха и не оценяват приносът на Тодор Живков, и на БКП, за демокрацията, тази сега, за конституцията и капитализмът след социализмът. За това, че не се величае Тодор Живков за приносът му срещу социализмът, за смъртта на социализмът, за краят на социализмът, този Горбачов-български, създал партиите и СДС. много съм възмутен, народе!!! Не се чудете, че Доган е от ДС, а Прокопиев е син на живков довереник и измекяр. ....... Вярно, че Израел е на 43 то място по интелект, а България зад тях на 44 то.. Много се възмущавам от седесарите, демократите, десните, че са слепи за това - че БКП победи и станаха всички до един мултимилионери - а техните слуги станаха слуги на ЦРУ-Сорос-Вашингтон и алън-дълесов план. Цял народ е сляп и глух за истината, че БКП чрез Вашингтон, предаде България и я унищожи. И техният кумир е дясното и антикомунизмът - от която трибуна се чува такава идеология и пропаганда - това е техен слугинаж и собственост.
  • 85 Тото

    34 21 Отговор
    А ти колко открадна, бе.
    Парапитека българоубиец пак изплува от фекалиите
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Коко

    45 23 Отговор
    Изключителен нагъл тип,имам нещастието да го познавам от 23г ми е съсед в Банкя...Мръсен човек от кожата до костите....Вижте му само погледа,поглед на една изпита душа...Този човек има страшно много грехове към българския народ....Господ вижда греховете му,и рано или късно ще го накаже...

    Коментиран от #146

  • 88 пламен

    34 22 Отговор
    Толупа спомни ли си кои проститутки са го снимали в спалнята на резиденцията.

    Коментиран от #91

  • 89 Този Палячооооо Борисов

    34 23 Отговор
    Е най-обикновена шушумига...Крадец и лъжец...Окраде милиарди,но не може да ги харчи....Пълен идиот...

    Коментиран от #118

  • 90 Кирил

    25 20 Отговор
    Простака си е простак

    Коментиран от #173

  • 91 Тони

    26 14 Отговор

    До коментар #88 от "пламен":

    Ще си спомни при следващия гл.прокурор...
  • 92 юнкер

    27 17 Отговор
    СТРАХА ГО ПРЕСЛЕДВА НА ВСЯКЪДЕ И БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ ,СМЕШНИЦИ !!!!
  • 93 Агент

    28 20 Отговор
    Всичко в герб се гради около лъжата и кражбата....Адски много пари окрадаха с техните ортаци от ДПС, Тиквата си пляскаше много често едни и същи компаньонки....Това му изяде главата...

    Коментиран от #97

  • 94 Ддд

    29 17 Отговор
    Кво стана сега,Бойко доказа ли че журналистите са МИСИРКИ????
    Какво излъга Борисов в тази статия?Журналсититвв мълчат като женски органи когато Киро,Асен,Гюров,Нинова или Х.Иванов ги лъжат на едро.Ама как да мъцнат,а са го направили демокрацията рязко ще свърши за тях,при новите началници,тя е само за пред камерите!
  • 95 хихи

    20 15 Отговор
    Боко тези ти да беше ги назначил(а защо не), нямаше така перфектно да ти постелят червения килим пред белия Джип хи хи хи
  • 96 Тихо

    15 21 Отговор
    И теб няма да те изберем и тях също
  • 97 Ддд

    27 8 Отговор

    До коментар #93 от "Агент":

    Били откраднали "адско много пари"?!?!?!
    А сега къде са парите,че държавата уж с добра икономика,но теглят заеми като луди.Къде са онези митични 8 милиарда,които Нинова и другите измамници разправяха че се крадат докато бяха в опозиция?
  • 98 Студопор

    22 22 Отговор
    Ти като краде не рева. Сега - що мълчите...
  • 99 АЙДЕ ГЪЧ

    18 24 Отговор
    КАК ДА ВЕРВА ЧОВЕК НА ТОЯ МАЗЕН ПОП ,АМАН ОТ ХВАЛЕБСТВИЯ КЪМ ТИКВО ЧА..................АЙ ДУ ЦИ НЕЕДНИ !!!
  • 100 томе габровец

    11 19 Отговор
    Шефа боко Банкянския е Мъдрец!!!
  • 101 Чнг

    24 22 Отговор
    Царя на крадците реве що той не ги открадна
  • 102 Айшето

    9 21 Отговор
    Бащице връщай са скоро. Па шъ тъ избереме у маалата. Ела си че чааветата умреа от глад бе..
  • 103 Забелязвате ли

    15 17 Отговор
    че когато се появи Боко Банкянски,дълго време седи пръв на страницата.

    Коментиран от #107

  • 104 Путлер каза

    15 16 Отговор
    Що ли не ти е.п.м.?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 толупа

    9 20 Отговор
    по подготвен за премиер от мене нема
  • 107 Един

    10 14 Отговор

    До коментар #103 от "Забелязвате ли":

    Е не виждате ли какво става в събота и неделя по главните телевизии.Здраво се работи за бившите бандите и се плаши с глад и студ.Май Кирчо ще е най малкото.
  • 108 Вие избрахте този ББ за приемиер 12 годи

    14 18 Отговор
    Сега какво се оплаквате , аз ли ви карах да гласувате ?!
  • 109 777

    22 18 Отговор
    ТОВА Е НАЙ-НАГЛИЯТ ИНДИВИД, КОЙТО СТРАДА ОТ ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ. МАЙКА МУ МАЛКО ГО БИЛА НА ВРЕМЕТО...
  • 110 Я стига !

    24 18 Отговор
    Не спря да лъжеш , тиква такава ! Понеже ти ги правеше тези работи , за това си мислиш че и другите ги правят .Никога , никога вече крадливото и манипулативно управление на ГЕРБ ! Нама ,нищо по - вредно за държавата ни от вас !

    Коментиран от #176

  • 111 Ха ха ха

    19 22 Отговор
    Сега на всички драскачи и многознайковци нещастни , пяна им излиза на устата , НО голямата истина Е : че Бойко е много прав за това което казва , колкото и да не се харесва това на умнокрасивата паплач ..... и колкото и болезнена да е тази констатация , за съжаление е вярна .

    Коментиран от #116

  • 112 дди

    16 14 Отговор
    как може да твърди за неща които не са доказани. Не го ли е страх.

    Коментиран от #114

  • 113 Ха- ха

    20 18 Отговор
    Този не спя да подкупва и поповете с откраднатите пари от нас ! С чужда пита ,помен прави ! Господ не гледа , какво даваш по църквите , а какво даваш на бедните ! Мислиш че и Господ ще си купиш, след като остави по твоето управление , пенсионерите и лицата с увреждания да се хранят от кофите !
  • 114 Такааа

    13 15 Отговор

    До коментар #112 от "дди":

    Ами нали се чувства , главата на мафията от какво да го е страх !? Освен от Кирчо, Асен и Рашков тези не може да ги купи и за това си измисля и режисира , компромати за заблудените , пък дано някой му се върже!
  • 115 Ангеларий

    20 12 Отговор
    Олигофрен
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Алооо

    25 18 Отговор
    Знаеш ли колко народ , измряха по твоето управление от глад и мизерия , защото ги остави да живеят с 150лв.пенсии А колко, избягаха от България по твоето управление? Колко , разделени семейства в името на оцеляването си , дори децата си зарязаха при старите и болни родители ?Тези сълзи , никога няма да можеш да ги платиш, колкото и да даваш по църквите!

    Коментиран от #120

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Антикомунист

    17 8 Отговор
    Тепърва трябва да узреят зелените кратуни на избиратели , които се лутат между еднакво некадърните партии на " промяната".............
  • 120 Антикомунист

    13 10 Отговор

    До коментар #117 от "Алооо":

    От некадърници неща обобщения, никой не е умирал от глад но сега е твърде възможно....
  • 121 Казуар

    19 14 Отговор
    Безбожникът комунист Борисов продължава да се прави на религиозен, това е все едно да се пусне прасе в двора на джамията.
  • 122 Бай Баце рече

    17 11 Отговор
    Що мълчите бе? Ама те за едни чекмеджета и кюлчета пак така мълчаха.
  • 123 Ганьо

    19 12 Отговор
    А бе какво да ти кажа - мисирки! Даже започнаха да не ни напомнят колко си велик,мъдър, възпитан и всеможещ.На народа му писна от тебе. Е имаш и лакеи все още,тоя от пасквила труд,тия двете ударени лошо от критическата и един недодялан. И те са на свършване
  • 124 КЪДЕ ЕРАШКОВ МАФИОЗА

    14 16 Отговор
    Ново разследване срещу Георги Семерджиев след забавена с година и половина информация от МВР ЗАЩО БЕ РАШКОВ КРИЕШ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА НА ВНУКА ФНА ШЕФА ТИ БЕ. ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР .ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.

    Коментиран от #144

  • 125 МИЧ

    19 9 Отговор
    Много ми е неудобно за нас Българите . Няма ли да се намери някой достоен свещник и да го изгони от храма , този грешник !
  • 126 ПЕТКО ГОРАНОВ КРАДЕЦА КМЕТ СТУДЕНТСКА

    12 20 Отговор
    ГЛУПЕНДЕРИТЕ КЪЛВАТ НА ФОТОШОПИ ЗА КЮЛЧЕТА И МРАТ ОТ ЗЛОБА,А НАФТАТА Е 4 ЛЕВА !!!

    Коментиран от #155

  • 127 Минева

    15 9 Отговор
    Лудо дърто дебеле
  • 128 Гюл Бахча

    22 9 Отговор
    Алоу, въдворете Го Баце, че от жегата хептет перкуляса!
  • 129 Борисов

    12 9 Отговор
    Ти много много нагъл пумиар ли си?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ИСТИНАТА

    16 9 Отговор
    Е, как си ТРАЕМ бе "Другарю" Борисов, от КОГА ПИТАМЕ за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,............................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб"?!?!?! Ами хайде де, ПОМОГНЕТЕ ни, ПРИЗНАЙТЕ си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 132 Сербез

    18 9 Отговор
    Герб ли никога повече

    Коментиран от #149

  • 133 Българин

    13 11 Отговор
    ОГРОМЕН Б.О.К.Л.У.К
  • 134 Боб

    9 6 Отговор
    Който лъже на въже
  • 135 СЕНЧО

    11 15 Отговор
    ПРОСТО КИРО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ОЛИГОФРЕН И ЛЪЖЕЦ, ПРЕД КОЙТО БОКО БЛЕДНЕЕ
  • 136 Ваня

    17 11 Отговор
    Защо давате трибуна на един ненор.малник? Загроби държавата и говори глупос.ти след глупос.ти., а напоследък с нервите е много зле.
  • 137 Нашите

    12 9 Отговор
    Бойче за теб няма ли бе? Ти измамник долен.
  • 138 Пловдив

    11 8 Отговор
    Този нагъл селяк заплашваше мисирките, за да мълчат по негово време, а сега ги кара да задават въпроси!
  • 139 Краен

    11 8 Отговор
    Защото същите тия журнала си мълчаха и като ти раздава милиарди от прозореца на джипката. А твоите милиарди бяха много повече.
  • 140 ДОКО

    12 9 Отговор
    ГЕНЕРАЛА БОКО Е МНОГО ВЪЗМУТЕН..ЗА 12 ГОДИНИ ГУШНА ПОНЕ 15 ПЪТИ ПО 1 МИЛИАРД КИНТИ И ГИ СЪХРАНИ В ВЪЛШЕБНОТО ЧЕКМЕДЖЕ..И ПОНЕЖЕ СЕГА МУ ВДИГАТ ТОКА НЕ МУ СТАВА ХУБАВО ТОЙ МУТРАТА НЕ Е СВИКНАЛ ДА РАБОТИ ИСКА ПАК ПАРТИЙНОТО ЧЕКМЕДЖЕ ДА ГО УДРЯ ПО ШКЕМБЕТО..
  • 141 принца

    9 4 Отговор

    До коментар #35 от "Къв е тоя":

    Хубаво е обаче да четете, преди да говорите и пишете. Ама това не ви се отдава много.
    Да Нигерия не е монархия от 1963г. Това не пречи обаче да си имат кралска фамилия.
    България монархия ли е?
    Не, ама това не пречи да си имаме царо Симеон Сакскобургготски (предателя) и разните му там принцове. НАЛИ?
  • 142 Тома

    13 8 Отговор
    Бати бойко не го боли за народа а за празното чекмедже за това говори несвързано

    Коментиран от #150

  • 143 Някой

    11 10 Отговор
    Докога ще публикувате простотиите на тоя малоумник.Защо го търпите да се гаври с журналистите.Преди ви наричаше мисирки,а сега ви говори най нагло на "бе".Прост като галош ,а и акъл пръска.
  • 144 Велин

    7 5 Отговор

    До коментар #124 от "КЪДЕ ЕРАШКОВ МАФИОЗА":

    Чий внук е този убиец? Или като оня виц за "палавата" сестра!? Чул-недочул и пишеш!!!
  • 145 дзверо

    6 7 Отговор
    Пълен ПРОСТАК!
  • 146 Мразим крадливи 🎃

    6 5 Отговор

    До коментар #87 от "Коко":

    Я па ти! Щял да го накаже късно! Той вече го е наказал!
  • 147 Ив0 млн

    9 8 Отговор
    вашите 160млн за мед. хеликоптери ги давахте на мутрите,такава реформа направихте в мвр че онзи съм чакал 7 часа в КАТ София окръг в Слатина да си регистрирам колата на мое име...да не съм ти чул гласеца банкянски боклук скапан.
  • 148 Иво

    10 7 Отговор
    Еи хора ако се отиде на избори на есен тия могат да станат първи,не го позволявайте а ходете и гласувайте !! Виждате как ходи и лъже бабичките и простолюдието колко добре беше при герб...НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ !!
  • 149 0001

    4 4 Отговор

    До коментар #132 от "Сербез":

    А КОЙ, червените Фашисти ЛИ? По -добре, терминал две и да забравим за БГ
  • 150 0001

    5 8 Отговор

    До коментар #142 от "Тома":

    СТИГА ОПОРКИ ЧЕРВЕНИ НА КРЪГА КАПИТАЛ
  • 151 Доротея

    10 6 Отговор
    Някой по учен може ли да ми каже диагнозата! Виждам, че човека не е за баране, но не знам научно какво точно му има!? Мисирките щяли да го ударят по картуната с микрофона...!!!!????

    Коментиран от #168

  • 152 Лея 13

    9 11 Отговор
    Абсолютната истина!!Не знаех защо последният месец в сутрешните, вечерните, неделните и всички възможни предавания и блокове на БТВ,Нова и БНТ вървят едни и същи управляващи муцуни, независимо от коя партия на четворната коалиция.И беше ужасно дразнещо да ги пробутват с безочливите им лъжи и смехотворните им хвалби,обиждайки интелектуалното ниво на българите,и опитващи се да ги представят за единственото решение за доброто на България.Жалко, смешно и абсолютно неадекватно държание на купените медии от Прокопи и сие.Не ми побира ума как е възможно, тези уж български медии,да продължават да прокламират пълни некадърници и безскрупулни манипулатори и ментърджии като сегашните управляващи.България затъва ,по всички възможни фронтове.И тези "журналисти" трябва да бъдат бойкотирани от хората.Ако все още на някой му пука,де.
  • 153 младен иванов

    11 7 Отговор
    Ходи пеш,бе,що мълчите,бе-ето го умствения капацитет на гербаджийте-просташки и елементарен.Загрижил се Борисов за някакви милиарди.Ами милиардите,похарчени за турски поток,морално остарели изтребители,които още чакаме и скапани магистрали на завишени цени????
  • 154 Тодорова

    13 9 Отговор
    След всяко негово интервю се питам защо всички оглупяхме толкова,преди години,та оставихме този тарикат със селски манталитет и никаква ценностна система , толкова време да представлява страната ни.И най-трагичното е,че има такива,които все още са с "промити"мозъци...Бог да пази България от простотията!!!

    Коментиран от #226

  • 155 Оня

    6 5 Отговор

    До коментар #126 от "ПЕТКО ГОРАНОВ КРАДЕЦА КМЕТ СТУДЕНТСКА":

    Верно ли е 4лв нафтата , не може да бъде ! Руска рафинерия , работеща с руски евтин петрол , а нафтата скъпа! Да не би да искаш да кажеш , че сибирската смрад ни ограбва ?!?
  • 156 Лея13

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Фройд":

    Ми да! Друго си е да застане простото пред медиите и да почне да ги реди едни "хубави" български думи.Примери бол.
    А освен това и да те краде най безочливо с мазна харвардска усмивка на уста.И газейки Конституцията да дойде на власт да "чисти" държавата от мафията и корупцията.Ти това вярваш ли го!?Какво лицемерие,каква наглост.По противни личности досега България не е имала за управляващи!
  • 157 ИМК

    9 4 Отговор
    Ганьо Балкански.
  • 158 Лея 13

    5 6 Отговор

    До коментар #28 от "пьешу":

    Я ти да кажеш къде,ажеба,види надежда твоят взор??Може би в Корнела и Тъпото?!
  • 159 до Тиквата

    11 4 Отговор
    Тиквуне, нещо изнервен ми се виждаш ! Идва ти краят и Бай Ставри те чака !
  • 160 До тъпчо

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "1:1":

    Научи БЪЛГАРСКИ!
  • 161 емо 73 канар

    14 6 Отговор
    Тулупа за пореден път ми доказва, че е шизофреник.
  • 162 Лея13

    9 12 Отговор

    До коментар #36 от "БОРИСОВ и Хиени ГЕРБ за 13 год взехте":

    Абе човек!!Що за наивност е това! Ако ГЕРБ са "гепили", както казваш,15 милиарда за 13 години,какво да кажем за простото Киро,при което още първата седмица на първият месец от царуването му,се изпариха 9 милиарда и до днес няма точен разчет къде са.Тоеа е за една седмица.Какво би коментирал за случая?

    Коментиран от #164

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Здравко

    11 4 Отговор

    До коментар #162 от "Лея13":

    Лейче, представа си нямаш от финанси ! Тези Гробаджийски опорки и лафове минават само при заблудените ! Вземи да прочетеш малко реална информация !

    Коментиран от #178

  • 165 ИСТИНА Е

    13 3 Отговор
    Тоз уби държава и народ, и трябва да е осъден на 1000 год. Затвор.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Чичо Ади

    8 4 Отговор
    ТЪПАК
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Лея 13

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "Не може така":

    Еее защо така изопачаваш нещата!? Нали всички помним, че до последно по изобщо не им пукаше за бизнеса и не искаха да го подпомагат.Едва когато ги атакува опозицията и почнаха да побликуват снимки на хората от ПП, ДБ и БСП, които не гласуваха помощ за бизнеса, тогава клекнаха и се гласува това предложение на опозицията.Другото е празни приказки на кирококоровата клика.А такива като теб , които държат да изкарат четворната коалиция цялата в бяло не ги разбирам.Кое ви подобриха и какво ви дадоха за шест месеца.Освен че са помъкнали държавата към пълна катастрофа,друго не им виждам като актив.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Лея 13

    4 4 Отговор

    До коментар #90 от "Кирил":

    Еми и простото си е просто.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Лея13

    7 6 Отговор

    До коментар #110 от "Я стига !":

    Ама то не е важно той,баце, какво мисли.Важното е хората какво мислят!И аз ще ти кажа -да, тези новите крадат.Много крадат.И безогледно и безочливо крадат.И разпределят огромни порции на свои хора без нужната квалификация.И хич окото им не мигва.Ела тук,в провинцията,да видиш колко ги харесват хората и как им вярват! Толкова са омерзени, че не искат вече и на снимка да ги виждат! Защото се опитват да правят хората на иди при.Обаче не са познали!

    Коментиран от #199

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Лея 13

    11 6 Отговор

    До коментар #164 от "Здравко":

    Глупости!Не ми трябва образование на финансист,за да знам, че умнокрасивите в момента търмъчат държавата като за последно!И не се опитвай да ми вменяваш в случая ниско интелектуално ниво, щото звучиш също като фаворита ти кирококоро.Жалко и много смешно е чувството за превъзходство на крадливата пап лач ПП!
  • 179 Ханойчо

    7 8 Отговор
    Бат Бойко, заслужаваш да получиш арматура обвита в стар вестник.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 3ти??Нигерийците са едни от най голямите

    5 3 Отговор
    Измамници в Света!! Какъв Принц Стенли, бащаму седи на по висок клон на дървото!!! В ТАЗИ ДЪРЖАВА, Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ, Нигериец да измами бял човек!! Измамници те са на почит като при нас, пази ги Държавата!!!
  • 184 фАНТОМасс

    8 7 Отговор
    Този е върл ПСИХОПАТ май ! Трябва му официална диагноза от специалист психиатър ! Положението му става все по-гежко и байгань0вско !
  • 185 Пред фактите и Боговете мълчат.

    9 11 Отговор
    Борисов пое обрулена държава и направи много. Тези преди него и след него,нищо-факт.При Борисов се живееше спокойно и имаше всичко-факт. Тези за една година с помощта на Радев,съсипаха държавата и умориха народа-факт!!!

    Коментиран от #196, #198, #204

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Фончо 2

    4 1 Отговор
    Булю? Булю!
  • 189 Ти идиот ли си???????????

    5 7 Отговор
    До всички на с ра ни поддръжници на ПП. Факт , ама вие сте т ъ пи ,за да го разберете.
  • 190 Бай Дзън

    0 4 Отговор
    Който иска нека вярва,който не иска -не,но в основата на ръководството на България стои църквата!
    Погледнете която и да е антична картина-от хиляди години.
    Изобразени са Владетел,църковен служител на светата инквизиция и военен.
    Надявам се историята на старите майстори да ви говори нещо,инак-пещерните рисунки!
  • 191 Васил

    7 4 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 192 Простакът

    7 5 Отговор
    Си е такъв за цял живот. Пак е зинал и бучи. И все смята кой колко красе. Страх го е да не го надминат в краденето
  • 193 ГЕРБ умре

    7 4 Отговор
    Бойко в затвора
  • 194 Лелееее

    11 5 Отговор
    И това нещо е бил министър председател 12 години. Ужас. Той няма логическа мисъл. Неграмотник крадлив
  • 195 мммм

    11 2 Отговор
    Боко е професионалист в кражбите, много ги разбира тез работи... ;)
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Бай дъни яко.

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "Препатил":

    Абе препатил.Кой ти е виновен.Цяла година кряскахте по площадите.Добре,Бойко си отиде.А мераклиите за власт се изпоядоха. Всеки срещу всекИ. Така е.С омраза тръгнахте.Омразата е запалена пиратка,върху която седнахте.Дупе ви яко.
  • 198 Факт

    12 4 Отговор

    До коментар #185 от "Пред фактите и Боговете мълчат.":

    При Борисов имаше най - много работещи бедни , факт пенсионерите се хранеха по кофите , защото им се налагаше да живеят с 150лв! Факт по неговото управление най- много хора напуснаха България да търсят по добър живот за семействата си ! Факт ядяхме най- скъпата и некачествена храна в ЕС , факт останахме си последни по доходи в ЕС !И това е малка част, но когато фактите говорят и Боговете мълчат!

    Коментиран от #229, #236

  • 199 Ами ДА

    7 3 Отговор

    До коментар #176 от "Лея13":

    То пък Бойко искат да го виждат ! На сбирките му канят само техни хора за да не го освиркват! А ти видя ли как новите крадът или повтаряш " мъдростите" на Бацето ?Крадеца вика , дръжте крадеца!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 5 Отговор

    До коментар #30 от "ей наглецо":

    Да, енергийната борса е неудобна защото ти показва истината за електропроизводството, а иначе със спуснатите цени от ДКЕВР си беше едно гадаене по звездите за действителната цена...
  • 202 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Хи хи":

    Никаква шизофрения не е това, а му се казва "активно мероприятие" , но провалът на Путин в Украйна ще обърка сметките.
  • 203 ПРИПОМНЯНЕ

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "Прав е, ако бяхме излезли още 2003-4 год":

    Eтo кoлкo е "КРАДНАЛ".
    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #215, #233

  • 204 Плевню

    5 2 Отговор

    До коментар #185 от "Пред фактите и Боговете мълчат.":

    Хайде виж магистралите дето построи.Всичките тънат в разруха.Ждрольо ни управлява 15 г.
  • 205 Този

    11 2 Отговор
    не е ли при бай Ставри!Егати наглия сикаджия от деветдесетте години-крадец,рекетьор и лъжец говори за другите и им приписва своите грехове,затуй обикаля като втресен църкви да заблуждава тъпанарите,колко е религиозен най-големия мииардер в България.Гешев защо не го разследваш колко пари изпра с авера си Пашата сикаджията и Цеца Секса ,то в интернет има имената на овшорките им.Прочетете ДОСИЕТА ОТ РАЯ или ХФРОНОЛОГИЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ от сайта Бивол.Абе банкянски хитрец който те мисли тебе за нормален.Стига ченгеджийски номера.Ясен си ни като бял ден,най-големия саботьор и продажник в тая държава,който ни направи най-бедни в ЕВРОПА.РЕЗИЛ СИ ТИ И БАНДЮГА.За 100 хиляди да сложиш костюм си оставаш простак и неук.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Мда

    2 4 Отговор
    Прав е Боко, но все още има много Тпи глави в България, които се мислят за умни !
  • 209 Цеко

    5 2 Отговор
    Виц:Майка води дете на педиатър.Какво има госпожо,пита доктора.Докторе,Гошко лапна монета от един лев,ще му стане ли нещо?А доктора отговорил: Бойко пет милиарда лапна,па нищо не му стана,вие сега за едно левче:)
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 чичо

    9 1 Отговор
    Защо вместо в затвора, тоя нагъл и крадлив мутро-милиционер продължава да ръси простотии в медиите?!?
  • 212 ПРАВ Е БОКО , КРАДАТ КАТО НЕГО !

    4 2 Отговор
    КРАДЦИ !
  • 213 БОКО КИРО И КОКОРЧО В ЗАТВОРА !

    4 3 Отговор
    ДОЖИВОТ !
  • 214 БОЙКО ИДВАЙ ТИ ДА КРАДЕШ БЕ

    5 1 Отговор
    ТИЯ ОРОДИ НИ СЪДРАХА КОЖИТЕ
  • 215 Дура К

    3 1 Отговор

    До коментар #203 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Това е за лаиците! Всички знаем качеството на построеното е европарите! Инак, как щеше да се окраде. Построил бил - смешник.
  • 216 Машала

    6 1 Отговор
    А докато си траехме 12 годинки Баце колко милиарда завлече. Пачки, кюлчета, чували... Я стига наглост!
  • 217 Тиквата е нищожество

    6 1 Отговор
    Ама милиард и половина са нищо за човек ,който само в нощното си шкафче държи по 2 милиона евро.
  • 218 Пешо

    5 1 Отговор
    Леле тоя колко е омразен!
  • 219 Зевзека

    1 0 Отговор
    Защото им е казано да мълчат! Ти па все едно не знаеш! Мълчат и даже ще твърдят, че е фейк нюз!
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Джеймс

    2 0 Отговор
    Къде си, Бойко, къде си, Бойкооо.... Тралалала- лалала.....
  • 222 ВИС

    4 1 Отговор
    "Бойко, бандит, стига геноцид"!
    "Да, въведем ред в хаоса"- да се смееш ли, да плачеш ли.......?
  • 223 Д-р Гълъбова

    5 1 Отговор
    Абе , Винету що пак се изказваш ??? Бягай при бай Ставри да си избереш килия!
  • 224 чичо

    3 1 Отговор
    Mногократно писах,тия които пишат „това е факт",да научат на кое хората казват „факт" и тогава да пишат факти.Факт е написаното в пост 203„НАПОМНЯНЕ".Във всички коментари с „факти",които прочетох,това е единствения факт.
  • 225 мой

    8 2 Отговор
    Отново се кара по телевизора крадливата тиква. Не знам герберасттите как го издържат, явно са мазохисти. И отново монолог, няма въпроси, няма критика, просто един лъжец говори.
  • 226 Тея

    1 1 Отговор

    До коментар #154 от "Тодорова":

    Абсолютно!!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    1 1 Отговор
    Гробарите на башибозука,еничерите и турско-руските подлоги ще ги сполети страшният съд.Неможе да си разигравате коня безнаказано.Нови избори и пълното ви обезличаване от политическата обстановка,тук и сега.Герб-сдс,ДПС и Итн с БСП включително сте търтеите и пиявиците в Р.България!Доказали сте се като долнопробна форма на човеци с генетични грешки.Време е да се очистим от горепосочените Продажни БОКЛУЦИ!!!Избери успеха!!
  • 229 Ддд

    1 2 Отговор

    До коментар #198 от "Факт":

    И как е сега,мед и масло ли тече по чешмите,или станахме 10 път по зле от всичките12 години в който управляваха ГЕРБ?!

    Коментиран от #232

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 обектив широкоъгълен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фройд":

    Простак ама в случая е прав.Верно мълчат и са гузни защото гласно и негласно ги подкрепяха . Всъщност той и Бойко така дойде на власт и не се е променял никога.Просто в един момент на някой от младите дето са били 5 годишни им дойде мисъл че са велики.
  • 232 Даааа

    1 2 Отговор

    До коментар #229 от "Ддд":

    Щом Бацето го няма да ни краде , поне знаем че има криза в цял свят , а тогава при ГЕРБ , всички живееха добре , а при нас пак криза ! И защо ли ? Тогава имахме криза от кражбите им , а сега поне не сме само ние. Не ми се мисли , ако тази война се беще случила по време на управлението на ГЕРБ , тогава и чешми нямаше да имате от където да трекът масло и мед !

    Коментиран от #235

  • 233 Ясно

    1 2 Отговор

    До коментар #203 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Ти май си водиш статистика за управлението на ГЕРБ ? Хайде сега направи статистика , колко милиарди ни ощети това правителство ! Автомагистрали най- скъпите в ЕС и с най- ниско качество , няма обект построен от тях , къдета да не са щипнали здраво .Те и за това строиха , колкото повече обекти толкова повече комисионни!
  • 234 Буци толупа

    0 1 Отговор
    Връщам се на бял кон,да управлявам лошия матерял!
  • 235 Ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #232 от "Даааа":

    Явно скоро не си ходил на магазин и на бензиностация?
    С моите доходи,сметнах че и след вискчи увеличения на доходиъе ми,пак съм по беден от април миналата година.
    Така че,не ми казвай,как сега не се краде,а преди се е крадяло.
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Йовко

    0 0 Отговор
    Щом има избори става доста набожен. Тарикат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове