Last news in Fakti

14 Януари, 2023 19:39 14 425 159

Слави Трифонов: 7, а не 5 са служителите на разследваната криптобанка Nexo

  • nexo-
  • слави трифонов

Общата сума на даренията от служителите на Nexo за предизборната кампания на “Да, България” възлиза на 140 000 лева.

Слави Трифонов: 7, а не 5 са служителите на разследваната криптобанка Nexo - 1
Снимка: БНТ

Седем, а не пет са служителите на разследваната криптобанка Nexo, които през 2021 г. даряват по 20 000 лева на “Да, България”. На 22 октомври 2021 г. петима служители на Nexo - три жени и двама мъже, правят дарения от по 20 000 лева за партията, оглавявана от Христо Иванов. А три дни по-късно на още две служителки на Nexo им хрумва да дарят по 20 000 лева. Бройката се установява лесно, след като бъдат сравнени имената на дарителите с техните профили в LinkedIn, написа в своя профил в социалната мрежа Facebook Слави Трифонов.

И така, общата сума на даренията от служителите на Nexo за предизборната кампания на “Да, България” възлиза на 140 000 лева.

Снощи гледах Христо Иванов в “Панорама” и там той каза, че ще се обяснява за тия дарения. Само че аз не виждам много интерес от страна на медиите да го питат, че да се обяснява. Не виждам особен интерес към темата и от дежурните моралисти в социалните мрежи.

А въпросите биха могли да бъдат много интересни. Например:

- Как така на седем души от една и съща компания им хрумва една и съща идея да дарят една и съща сума на една и съща партия? А петима от тях правят дарението даже на една и съща дата?

- Тъй като въпросните дарения не изглеждат като акт на индивидуална воля на служителите, имало ли е скрита договорка между лидера на “Да, България” и лидерите на Nexo?

- Обещавал ли е лидерът на “Да, България” политически услуги на лидерите на Nexo?

- Можело ли е въпросните 140 000 лева да бъдат отчетени като дарение на Nexo или лидерът на партията се е притеснявал да не светнат обвързаностите с меко казано съмнителната криптобанка?

- Получавала ли е “Да, България” дарения от служители на Nexo и за предизборната кампания през септември 2022 г., когато вече се знае, че има разследвания и съдебни дела срещу Nexo съответно в САЩ и Великобритания?

- Каква отговорност ще поеме проатлантическата и проевропейска партия “Да, България”, ако се окаже, че е финансирана от компания, която пере руски пари и нарушава санкциите срещу Кремъл?

И накрая един въпрос извън темата. Слушам изказванията и заявките на Христо Иванов от последните дни относно възможностите за съставяне на правителство с подкрепата на ГЕРБ. Та, искам да го попитам:
Христо, ти дългата ръка на ГЕРБ ли си?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 144 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    66 57 Отговор
    Аре бе Слави, чакам си песента, не да ми броиш дали 7 или 5 били задържани. Все тая.
    Ще ги пуснат както винаги.
  • 2 Макс

    133 118 Отговор
    Тази селска клюкарка няма спирачка . Застаряващите ергени са вредни дори за себе си .

    Коментиран от #86

  • 3 ЛЕОПАРД

    138 8 Отговор
    мафията си има ДЪРЖАВА
  • 4 🇧🇬🇪🇺💯

    136 67 Отговор
    Евала, Дълъг не съм очаквал от теб да си точен, брао❗️
  • 5 12343211

    102 3 Отговор
    Кокошката добре, къде са милиардите, и не само от тази фирма.
  • 6 Банкерите с криптото

    107 16 Отговор
    Си плащат и си купуват партии!Паричка, Царичка!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Раданч Татлъту

    84 19 Отговор
    Щом са дарявали на Ицко Бойкикев,значи са бели и пухкави!Нема значение дали са 7,8 или 9!🐷🐵🥳🤡👍
  • 10 🇧🇬🇪🇺💯

    81 8 Отговор
    💯Българското Политическо Блато е пълно с умрели политически жаби, костенурки, човешки черепи надничат от тук и там в зеленясалата и вмирисана кал, изпълнена с кюлчета злато, петстотин евро € банкноти, “глогове” и един дявол знае още какво📌
  • 11 Запознат

    104 43 Отговор
    Тезиот ДАпродадем България взимат пари от всякъде от ЦРУ през НПО Америка за България и дори взимат пари от престъпници които живеят в Швейцария. Христо Иванов нали е безработен от 2014г странно какво ще обясни как се издържа?

    Коментиран от #141, #150

  • 12 Селчо

    61 63 Отговор
    Чалгарски , като какъв се явява с тая "подкрепа" ?
  • 13 Ропотамо

    73 37 Отговор
    Става въпрос или за изнудване или за корупция. От ДБ явно са доста опитни изнудвачи!
  • 14 Много точни въпроси Слави

    86 46 Отговор
    Но медиите и дежурните лъжци, както ти ги нарече "моралисти" под покровителството на мафията зад ПП и ДБ на прокопиев, по скоро, ще ги активират срещу теб! Все пак ти пречиш на мафията да лъже и краде това стадо, А стадото, не търси истината,
  • 15 Малий

    74 93 Отговор
    Слави се излага. Мина на страната на дебелаците Пеевски и Боко .Предаде младите гласуващи за него

    Коментиран от #117

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Анти-маймуна

    25 7 Отговор
    Това, че едни цифри на екрана започнаха да се търгуват и да ги купуват и стигнаха $60 000 цена, според мен, доказва че населението по света не е толкова извънземно просто, колкото го изкарват "Протоколите на Ционските мъдреци".

    Коментиран от #26

  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    56 40 Отговор
    Много ли са 20000лева,а гроб дари на русия 3,5милиарда $ от бюджета на бг за тръбите на русия,които преминават през бг и ,които ни плащат годишно 30милиона $ за транзит.Дасметнем това вложение с наши пари за колко години ще се избие и не трябва ли да ги проверяват тях.
  • 19 ФИНЦИ

    47 44 Отговор
    МИ ТИ БЕ СЕЛЧО КОИ ТЕ НАГЛАСИ Я КАЖИ ТИ НАИ УМНИЯ ПРЪТ ------- ТОЛКОВА ХОРА СА ПО КАДЪРНИ ОТ ТЕБ АМА ТИ НАЛИ СИ ПОД ЗАКРИЛА ТЕ ТИКАТ НАПРЕД КАКТО СЕ ПРАВИ СЪС ВСИЧКИ ПРОСТАКЕЛЧОВЦИ СЕ ЗЕ ЗА МНОГО ВЕЛИК ВЕЧЕ НИКОИ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ТЕБ И ТВОИТЕ ГЛУПАВИ СЦЕНАРИСТИ НАГЛАСЕНИ ОТ ДС НИЩО НЕ СЪЗДАДЕ НА ТОЯ СВЯТ ДАЖЕ И ЕДНО ДЕТЕ НЕ МОЖА ДА НАПРАВИЩ ПЪК КАМО ЛИ ДА ОТГЛЕДАШ СКРИИ СЕ БЕ УЧИНДОЛСКИ ПАЛЯК
  • 20 Баба Вуна

    34 29 Отговор
    Не са 5 а са 7/8
  • 21 🇪🇺🇧🇬💯

    24 6 Отговор
    Да се чете❗️
    🐑Българско 🐸 Политическо ⚖️
    Блато🐑
  • 22 Гост

    65 41 Отговор
    Интересн въпрос: защо Славчо отказа да декларира имуществото си както е по закон? Тръгнал да гледа другите...

    Коментиран от #24, #29

  • 23 Баба Вуна

    31 6 Отговор
    Я може да съм проста, ама да питам. Защо на Фирмите в производството не им се дават Биткойни за това че са ползват големи количества електроенергия?
  • 24 А как

    45 29 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    си е платил данъците като не го е декларирал? :)) Каза ли лъжеца кирил петков или само плаща за ниско интелигентни тъпотии и лъжи? Само факта, че плаща за лъжи това мафиотско недоразумение кирил петков, в нормална държава нямаше да го видим повече,
  • 25 ХА ХА

    44 28 Отговор
    И какви точно са престъпленията на НЕКСО и на служителите им, че да ги обявяваш за престъпници? „АС Скорпио“, които даряват на една телевизия по-читави ли са? Славчо кога ще подаде данъчна декларация, той над закона ли е?
  • 26 Маймуна анти

    23 3 Отговор

    До коментар #17 от "Анти-маймуна":

    Да, още по просто е. То се видя, новите маймуни си искат нов вид банани.
  • 27 Приземен

    48 34 Отговор
    Славчо, а нещо да кажеш за откраднатите 150 милиарда за 12 години? Ами да кажеш нещо за това КОЙ те финансира? Или пък да споменеш защо винаги нападаш едни и същи и НИКОГА някои други?

    Коментиран от #102

  • 28 среднощен

    52 30 Отговор
    Този път Слави Трифонов е на 100% прав. Навремето Иван Костов заради 100 000 лв. дарени във фондация "Демокрация" от Чорни му разказаха играта... Да питат до дупка журналистите за какво иде реч - ако ли не - заслужаваме си всичко...

    Коментиран от #30, #32, #59, #72

  • 29 Баба Вуна

    43 39 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Защото ще му зависиш на парите, а не на огромният труд с който ги е изкарал. Слави си е изкарал парите с труд, не с корупционни практики в политиката като Цв. Цв. примерно! Това че не ги е декларирал не означава че компетентните органи немогат да ги проверят, Могат да ги проверят но немогат да разпространяват колко са. А ако Слави Трифонов ги декларира тогава компетентните органи могат и да разпространяват!

    Коментиран от #76, #80

  • 30 среднощен

    43 20 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    От друга страна, защо именно сега излиза този скандал? Може би заради - "Третия мандат"...

    Коментиран от #47

  • 31 фенче

    35 37 Отговор
    ето го и този, втора по ранг клюкарка в държавата след БАЦЕ, вместо да се занимаваш да коментираш глупости, и да плюеш по ПП и ДБ, по добре кажи как ще вдигнеш партията, и ще я вкараш обратно в Парламента, какви промени ще направиш, кадрови, програмни, комуникационни, ти ръката на ГЕРБ ли беше, като свали трудно постигнатата Анти-ГЕРБ коалиция
  • 32 Хахаха

    32 16 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    Живеем в други времена. Партийните интереси са над всичко !!!! Който е с Козяк и Сор Ос е винаги прав и невинен

    Коментиран от #42

  • 33 Яяяяя

    28 28 Отговор
    7/8 стана 5/3. Абря Славчо! Я си глей конеца, че да не са пързулнеш пак като у Зарата! Седни си на гъзото, че то друго не остана. Барон една стара лейка да нещо та съйдиСала бря. Ама то буклика и стартер лейки го прискачат. Стой си с Баце у Банкя! Тулуп до Тулупа мила моя Майнольо!
  • 34 Оди на лекар, бе човек.

    27 29 Отговор
    Да ти прегледа главата.
  • 35 Сбогом

    25 26 Отговор
    Покойнико
  • 36 Дърт ерген

    26 30 Отговор
    Импотент
  • 37 Славииии

    20 22 Отговор
    Дииииииий
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Голем смех

    34 30 Отговор
    Ще падне голем смех, ако Дългия юрод си покаже неговите спонсори. А защо не си пусна декларация за доходите, пък е съвсем отделен въпрос.

    Коментиран от #44

  • 40 Баце

    34 21 Отговор
    Славчо и той не е цвете за мирисане, ама в случая и по0специално за Мравояда направо ме изкефи.
  • 41 Даа

    27 22 Отговор
    Щом спонсорството надлежно е вписано и отчетено и е от фирма, която тогава не е била преследвана от закона, какъв му е проблема на Главчо?
  • 42 среднощен

    17 6 Отговор

    До коментар #32 от "Хахаха":

    "И това ще мине" - "старозаветна мъдрост "...

    Коментиран от #65

  • 43 Долар Копейков

    33 15 Отговор
    Абе Слави, оня дари 300 000лв на ПП и стана министър на транспорта и ти беше в коалиция с тях..... пфуууу. А Тиквата с какви пари направи Партия? ДВ и ДСБ съществуват от преди да го измислят битконя бе. Бою с 4000лв кметска заплата партия направи, кебапчета раздава и незнайно как спечели изборите през 2009г.
  • 44 Защо

    31 25 Отговор

    До коментар #39 от "Голем смех":

    се допускат лъжци и под;леци в политиката като лъжеца кирил петков? Защо се допускат слуги на мафията на прокопиев и кръга капитал като шарлатаните ПП и ДБ? Защо се допуска опростачването на деца, като мафията зад шарлатаните ПП и ДБ, им плаща за лъжи? Защо се допуска толкова вредни за България отпадъци като ПП и ДБ, да продават страната си?

    Коментиран от #115

  • 45 Прав

    29 16 Отговор
    Слави Трифонов💸 😎💸 си е стискал ръчичките със групата Монтерей и. Подземния свят 🤝
  • 46 Сатана Z

    24 18 Отговор
    Неофашистите от “Дай България” са харчили крадени пари от Американските данъкоплатци.Разбирсе,че са знаели с какви шмекери от Нексо си имат работа.Интересното е,защо Ристо И.не е докладвал на Козяк за взетите кинти или поне да сезира собственика на ДБ Иво Прокопиев.

    Коментиран от #48, #55

  • 47 Гълъб Радев

    17 8 Отговор

    До коментар #30 от "среднощен":

    Гешев вече работи за мене. Те затова Бойко е нервен.

    Коментиран от #73

  • 48 Защото

    20 15 Отговор

    До коментар #46 от "Сатана Z":

    нексо е част от кръга капитал.
  • 49 Корупцията

    17 5 Отговор
    Даренията са възвращаема бъдеща обвързваща инвестиция за благото на партията и фирмата (: и формулирането на съдебната реформа за борба :) с корупцията:).

    Коментиран от #51

  • 50 Сега разбрахте ли, защо

    20 21 Отговор
    Ристо спря да дърдори за Росенец? NEXO е руски проект!
  • 51 Затова

    19 20 Отговор

    До коментар #49 от "Корупцията":

    мафията зад ПП и ДБ, ги финансира уж от служители.
  • 52 ...

    18 11 Отговор
    Тоя беше финансиран чрез Nexo.
    Има документи.
    Сега се прави на ощипан
  • 53 Муравей

    26 22 Отговор
    Ти си един закоравял лъжец.Затова често се намираш в съда за интриги и губиш делата.Всички дарения на ДБ и по конкретно на " Да България" са регистрирани в НАП .Така,че няма никакви нарушения.Твоите изявления с користна цел са плод на увреден мозъчен процес.Изпълняваш мутренски поръчки,за които много добре ти плащат.Ти ще продадеш и майка си от алчност.

    Коментиран от #116

  • 54 Да бе да

    17 13 Отговор
    Личната певачка на илия павлов има претенции за парите които партия е получила като дарение 😂
    Попина явно има да заработва бая при пейовски! За една година не каза нищо, сега всеки ден коментира, трудоустроената тя 😁😘
  • 55 Смятал

    17 8 Отговор

    До коментар #46 от "Сатана Z":

    е ицката, че това е заслужена форма на възнаграждение :D
  • 56 Слави, тъпия селрак

    26 19 Отговор
    Тоя боклук освен да докара беля на държавата с каунската си куха тиква друго не може.

    Коментиран от #91

  • 57 един

    15 12 Отговор
    Тоя идиот ще са измъкне по терлици като осъдят Прокуратурата,т.е. ние да плащаме,тогава ще мълчи като нас...н,сега са ежи!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 11 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    КОСТОВ сдс И всички до СГА съсипаха БЪЛГАРИЯ господин ник СРЕДНОЩЕН

    Коментиран от #64

  • 60 12340

    17 12 Отговор
    Славуца Клюкарката
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 среднощен

    9 4 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Съсипването" е от доста по-рано... Започва някъде от края на ПСВ...

    Коментиран от #68

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "среднощен":

    МОЛЯ никой не е ПРОРОК
  • 66 един

    19 11 Отговор
    Допускам че тия дарения са активно мероприятие на мафията!Парите са дарени преди няколко месеца,за да компрометират ДБ и ПП!Как пък прокуратурата разследва Нексо а шефовете и избягали извън България,същата работа с Божков!Сега ще осъдят Прокуратурата т.е. нас за стотици милиони и ще си разделят парите!

    Коментиран от #69

  • 67 махленската клюкарка

    21 16 Отговор
    пак се изказа.Този умира да създава скандали или да ги подклажда с надеждата да се хареса.Славчо каквото и да става ти се утече в мръсния канал и никой не иска да те чуе дори да си прав.Ти си оставаш подлогата с виолата застанал до ушите на богатите за някой лев.
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 10 Отговор

    До коментар #64 от "среднощен":

    МОЛЯ само да ДОПЪЛНЯ това което СОЦИАЛИЗМА ПОСТРОИХА днешните не можете го БОЯДИСА господине

    Коментиран от #82

  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор

    До коментар #66 от "един":

    ПРОКУРАТУРА ли та тя е КОРУМПИРАНА
  • 70 Каско

    19 18 Отговор
    Славчо дръглива кобила.Гледай си скапаната телевизия.Ти как ще докажеш даренията,които получи от Хр.Бисеров от ДПС.?Значи другите можеш да клепаш, а ти не искаш да отговаряш колко кинти раздели с твоя Грозданов ,които взехте 4.5 млрд.Хайде,нали се правиш на честен!.Затова развали четв.коалиция,като чу,че Рашков го гласят за Шеф на КПКОНПИ.

    Коментиран от #77

  • 71 ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

    17 6 Отговор
    Е ТЕ ТОВА НАЙ МИ ХАРЕСВА. ДО ВЧЕРАШНИ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ ДНЕС ДА СЕ ПЛЮЯТ! ПО РАНО ТОШКО ГИ РАЗСМИВА СЪС СРЕДЕН ПРЪСТ, ЯВНО АДРЕСИРАН КЪМ ОПОЗИЦИЯТА ТОГАВА, А И ИТН СЕГА МИНАХА ОТ СТРАНА НА ГЕРБ?
  • 72 СОФИЯНКА

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    ВИЕ не сте ли и с ник ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ
  • 73 среднощен

    9 4 Отговор

    До коментар #47 от "Гълъб Радев":

    Дори и да е така, няма как да не се "целунат" РР и ББ... А, "на по водка тройка" с Гешев - това е за друг "жанр"... Но, добре показва циничната ситуация в момента...
  • 74 Чичак

    24 10 Отговор
    ======Общата сума на даренията от служителите на Nexo за предизборната кампания на “Да, България” възлиза на 140 000 лева======повече е! Това са само преките ! Плащанията на партийната реклама е над милион.
  • 75 Коментар

    20 10 Отговор
    Хубаво е,че има някой,който задава въпроси и не мълчи на модерната IT мафия.Егати "промяната"...
  • 76 човек

    12 7 Отговор

    До коментар #29 от "Баба Вуна":

    много ме тревожиш имаш ли близки да те заведат в психиатрия защото имаш голям проблем
  • 77 АЛИЛ МУСТАФОВ

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "Каско":

    ИНТЕРЕСИ просто ИНТЕРЕСА К Л А Т И ФЕСА
  • 78 Славчо да види

    12 2 Отговор
    На Христо Грозев колко са му "дарили" .....
  • 79 Фен4е То

    16 14 Отговор
    Браво Слави е тва искаха хората още преди време !!!

    Коментиран от #109

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 среднощен

    13 3 Отговор

    До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма нужда да го "боядисваме" - децата на "социалистическите първенци" го откраднаха...

    Коментиран от #89, #95

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ВСИЧКИ СА АЛО ИЗМАМНИЦИ.

    19 2 Отговор
    АМАН ОТ ПАРТИИ ЕДНОДНЕВКИ! ВСЕКИ СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ И ... НИЩО! ТОВА БАРЕКОВ, ЛУПИ, СОФИЯНСКИ, КАПОН, БАБИКЯН, МАЯ, ТАНЯ, ПЪРВАНОВ, МАРЕШКИ, СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ, КУНЕВА, КОСТОВ, НАСТИМИР, ВИТКОВ, КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ? И ... НИЩО! ПЛЯВА. КАТО ИМА КОЙ ДА ИМ ГЛАСУВА, ТА ДА МИНАТ ЕДИНИЯ ПРОЦЕНТ И ХОП, СУБСИДИЯ, ОТ НАШИТЕ ПАРИ?
  • 85 ПЪРВИЯ

    17 12 Отговор
    Боклук е Слави
  • 86 Минус си,🥴🤐🥴

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Макс":

    Не си "макс" очевАдно..,...но,,,,,,,,, easy, boy, easy, .....
  • 87 Тома неверни

    13 12 Отговор
    Слави, ти дългата ръка на Доган ли си?

    Коментиран от #92

  • 88 Бръмбър

    9 13 Отговор
    Бръмбър кацнал на трънка и взел кат Слави да дрънка,ударили му крилата,порязали го в главата .От прост, по- прост и в блатото гост .Мутрата от СИК и ВИС надигна глава да жили, но когато не си чист в делата си,а си омърсен до ушите,нямаш право да си отваряш човката.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Джамбаз,

    11 5 Отговор
    Факти, колко забърсва от NEXO !?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Бръмбър

    10 12 Отговор
    Бръмбър кацнал на трънка и взел кат Слави да дрънка,ударили му крилата,порязали го в главата .От прост, по- прост и в блатото гост .Мутрата от СИК и ВИС надигна глава да жили, но когато не си чист в делата си,а си омърсен до ушите,нямаш право да си отваряш човката.
  • 94 бай Ставри

    9 4 Отговор
    Слави още веднъж благодаря !!
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор

    До коментар #82 от "среднощен":

    НЕ и ВСИЧКИ не всеки пикаеше като малък ТОШКО къде му падне ИНФОТО е от БГ ДНЕС
    АРХИВ
    имаше тогава СПОКОИСТВИЕ СИГУРНОСТ РАБОТА ПОЧИВНО ДЕЛО ЗАКОНИ имаше ПРЕДПРИЯТИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ на индвалидите ТПК и сега всичко е СЪСИПИЯ
  • 96 среднощен

    10 2 Отговор

    До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Ние сме" от "независимите източници"... "Независими" - защото нищо не зависи от нас... Но пък имаме свободата да "гледаме по-далече" и да "говорим свободно"... В СДС бяха на 90% комунисти с партиен билет... 10% останаха истинските идеалисти, а по късно - "независими източници"... Ако ме разбирате...

    Коментиран от #100, #132

  • 97 хааааа111

    11 9 Отговор
    140 хилави хилки само....дългото момче не е наред...всеки кметски наместник с 140 жители ще му се изсмеее
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Голем смях

    17 11 Отговор
    Добре,че беше Слави,че да ритне столчето на тези измамници и духачки от Харвард.Като много ги харесват...ами гласувайте пак за Киро -ментата ,Асен китката..меката китка и ...просто ..Лена.
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #96 от "среднощен":

    ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ги убиха ПРЕДИ 9 9 1944 ГОДИНА и СЛЕД 1944 ГОДИНА
    А на СВЕСТНИТЕ ги имаха за луди имаше един БОЙЧО ПОЛИТИКАТА от ГРАД ЛОМ знаеше помнеше много неща има КЛИП за НЕГО има и ФЕЙСБУК а КЛИПЪТ е в Ю ТУБ не знам жив ли е пишеха защото е починал неЗНАЯ
  • 101 Лале ли си зюмбюл ли си

    13 13 Отговор
    Слави,знаеш ли,че си противоречиш в твърденията! Веднъж казваш,че не са 5,а 7 човека финансирали Да България. После цитирам дословно думите ти" каква отговорност ще поеме проатлант.и проевроп.партия"Да Б-я",АКО СЕ ОКАЖЕ, че е финансирана от компания,която пере руски пари".В единия случай казваш на 100% ,че партията е финансирана от НЕКСО, във втория случай казваш "АКО СЕ ОКАЖЕ", значи не си сигурен.Има едно "АКО".Това цитираш.Хем си сигурен и клепаш без доказателства,хем казваш "АКО".Не си сигурен.Знаеш ли в бълг.ез.какво означава думичката "АКО". Означава противоречие.Ако бях спечелил изборите с 4 %, щях да съм в Парламента?Да ,ама не ги спечели.Същото е с тази партенка,която използваш,защото мафията ти дърпа конците.
  • 102 Сам се финансира!

    12 11 Отговор

    До коментар #27 от "Приземен":

    Песни. Телевизия. Ютюб. Най честния човек!Не е крал държавни и европейски фондове!
  • 103 128907

    10 13 Отговор
    До99.Голям смях. Много си се загрижил за Промяната драги Явно са увредили финансовите ти интереси и са бръкнали дълбоко в незаконните ти сметки.Бъди рахат,колкото и клевети,песнички и черни компромати и помия да се хвърлят отгоре им,те стават по- силни ,по-сигурни,по-стабилни,по-смели.
  • 104 Чичак

    8 3 Отговор
    в България има над 140 финтех компании, над 35 ""родни"" крипто проек­та. До една ще изчезнат до края на февруари.
  • 105 Чичо Сам

    13 10 Отговор
    До102.Сам се финансира.Щом сам се финансира,защо не върне субсидията от 400хиляди,която получи от бюджета.Защо не направи телевизията си безплатна,а краде по 1 лв.от хляба на всеки бълг.гражданин.на месец.Защото е алчен,користен и сребролюбец.

    Коментиран от #108, #148

  • 106 Българин 🇧🇬

    13 11 Отговор
    Този боклу.к някой не го брои за жив.
  • 107 Чичак

    8 2 Отговор
    Giving Block е за крипто дарения, което предоставя екосистема за нестопански, благотворителни и др. организации ......от там ако може информация да се получи ще е много интересно относно български организации надарени с крипто .....
  • 108 Гражданин

    12 10 Отговор

    До коментар #105 от "Чичо Сам":

    Краде по един лев , който му гледа тъпото предаване в моето семейство той не присъства.
  • 109 Българин

    11 9 Отговор

    До коментар #79 от "Фен4е То":

    Хората показаха какво искат на 02 10 2022 . Показаха на инвалида третият пръст от ръката , можеш ли да броиш до три ?
  • 110 Чичак

    9 4 Отговор
    До104.Чичак.Нито ме интересуват колко криптокомпании има в Б-я,нито дали ще изчезнат или не.Знам само,че не всички крипто проекти са свързани с измами и мошенгии.Когато има измамени хора,търгували с криптовалута,естествено е да се обърнат към Прокуратурата и си потърсят правата .Човек не трябва да бъде наивен,когато му предлагат бърза и лесна печалба.Ум царува,ум робува,ум патки пасе
  • 111 Ехаааа

    10 4 Отговор
    само как усърдно работят за България нашите евроатлантици..
  • 112 Керът

    14 11 Отговор
    Я, дългия пак изпълзя от клoaкama си...
  • 113 Гранта на Сорос

    11 6 Отговор
    Леко по-леко лъсват всички продажници работещи за чужди интереси.
  • 114 Нито са проатлантическа, нито

    9 2 Отговор
    Проевропейска, самопредставят се за такива, те са си най-обикновени леви популисти, наследници на червената номенклатура
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Не, Слави не се излага,

    22 9 Отговор

    До коментар #15 от "Малий":

    Слави ни спаси от променкаджиите. Разбрахте ли сега за кво им беше шефа на БНБ, искаха да монтират гюров, Слави, добре бастиса шарлатаните, че щяхме да затънем още повече, да се разплаща с криптопари през системата БИСЕР, затова се тръшкаха за гюров, енергетика занулена, продажби газ и нефт през посредници, криминалите с отблокираните им милиарди спонсорират от дубай и белград, е гати държавата, а блейчовци
  • 118 Сладун

    7 16 Отговор
    Нека на всички да стане ясно,че не "Да България" се натиска да пристане на Герб за третия мандат,а Герб и по- точно Вожда им Борисов по всич.телевизии и на пресконференция,каза,че желаят Президента да даде 3-я мандат на партията на Хр.Иванов.Така,че Слави,не изричай още една лъжа.И още един въпрос"Защо точно преди връчване на 3-я мандат, ти гологлави господинчо се захвана с мисията да очерняш Хр.Иванов.?".Колко лири получи от ДПС,които се натискат за третия мандат и депутата им Петър Чобанов продъни ушите на вички,че искат мандата,че те най- много заслужавали,че били третата партия с мнозинство поред.Слави,ти си Юда,който предаде Христос за 30 сребърника.В момента предаваш Да България за турски лири.Срам и позор!!!
  • 119 Ко, Не....

    13 8 Отговор
    Абе , как все ти си най-осведомен ? Ние още се ориентираме да разберем , балон ли е или какво случващото се, а ТИ вече си раздал присъди и си осъдил ДБ ! Що не гледаш , гьола си в който ще затъваш все повече!
  • 120 Дебелян

    12 13 Отговор
    Каналния чалгар колко получава от дъпъсъто?
  • 121 Камъш

    7 10 Отговор
    До 117.Не, Слави не се излага. ТИ да не си левия таш........к на Слави, че толкова си се загрижил с грандоманска защита.Тоз продажник,който развали 3 парламента и накара хората като шантави да ходят на избори и заради този перунгел от нашия хляб и данъци за избори от бюджета отидоха 480 млн.И докара Радевите слуги да крадат още и още.

    Коментиран от #137

  • 122 Истината е че

    10 10 Отговор
    Темата за nexo е изкуствено създаден балон раздуван от червената подлога дългун селската пръчка във връзка с даването на 3 мандат.Дългун отново играе предател на страната изпълняващ поръчка на чужда държава.

    Коментиран от #131

  • 123 Мангър

    10 11 Отговор
    Славчо, не надничай в чужда паница,защото твойта ръчица яко бара тлъста парица.
  • 124 Калин

    18 10 Отговор
    Слави направо размаза мравояда Иванов. Освен въпросните дарения колко ли още мръсни пари са дали на ДБ под масата? Те затова в тази партия никой няма един работен ден трудов стаж!

    Коментиран от #128

  • 125 5656

    8 10 Отговор
    Славчо,ти колко милиони взе от "златния гьол" на Кап.Андреево,частната фирма,в която съдружник е Таки,най- големия мафиот, с който сте в много близки отношения.
  • 126 5656

    9 9 Отговор
    Славчо,ти колко милиони взе от "златния гьол" на Кап.Андреево,частната фирма,в която съдружник е Таки,най- големия мафиот, с който сте в много близки отношения.
  • 127 5656

    9 9 Отговор
    Славчо,ти колко милиони взе от "златния гьол" на Кап.Андреево,частната фирма,в която съдружник е Таки,най- големия мафиот, с който сте в много близки отношения.
  • 128 А бе..

    9 7 Отговор

    До коментар #124 от "Калин":

    Ти що не питаш Славито , колко пари е прибрал под масата? Да не мислиш , че само от продажба на мартенички се забогатява! А и то шоу, така от нищо не се прави! Винаги, трябва да познаваш правелните хора! И да си им вечно длъжник!
  • 129 Едгар

    11 9 Отговор
    Зам.шефа на НслС дава отчет, че има 4 лица обвинени.А Слави допълва още трима.Кой му дава тази информация,не знам.Както винаги той се замесва с лъжи ,доноси и търси сензации,защото е патерица на ДПС.Добре му плащат да окепазява.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Изкуствен балон

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "Истината е че":

    Създаден от прокурора на щата Ню Йорк, от такива като теб сме на тоя ред, гласуващи за шарлатани, мало@мници
  • 132 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #96 от "среднощен":

    ПРИЯТНА ВЕЧЕР и ЛЕКА НОЩ ПРИЯТЕЛЮ
  • 133 Античалгар

    9 7 Отговор
    Славуне, кво стана с данъчната ти декларация, бе пиле плешиво?
  • 134 Я пак помисли

    4 4 Отговор
    Седем или осем ?
  • 135 тиририрам

    6 5 Отговор
    Този не разбра ли, че не задава дневния ред в държавата?
  • 136 Ами...

    5 1 Отговор
    Айде сега неудобни въпроси...
  • 137 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #121 от "Камъш":

    И на тебе ли от нехсо ти платиха да сееш пропаганда ?
  • 138 Благодаря Слави

    13 7 Отговор
    Че ни спаси от тази мафия, от тези измамници, от тези шарлатани, плащащи за лъжи, с парите на мафията зад ПП и ДБ! Гледайки коментарите на платениеят отпадък на ПП и ДБ, място не си намират в ниско интелигентната простотия, с която се излагат и лазят срещу теб :))
  • 139 Много

    3 6 Отговор
    Е активен този идиот в плюенето,май и следовател го раздава.Тебе кой те финансира недодялан тъпак?Ти нещастнико всеки ден показваш колко дребно и мръсно и ненужно никому л++йно си.Отпадък.
  • 140 Хм Хм

    4 6 Отговор
    В САЩ има закон за лобизма. Навсякъде има дарения, иначе няма как да съществуват партиите. Само че всичко трябва да е прозрачно. Кой има интерес да не се гласува този закон не знам. Знам само, че Дългата селска пръчка счупи държавата и то три пъти.
  • 141 Официално

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Запознат":

    се издържа от депутатската си заплата...,а неофициално от разни НПО-та
  • 142 Иванчо

    6 5 Отговор
    Бре, на тоя протурски простак, следствие и прокуратура ли му се отчитат, та знае подробности които не са гражданско известни.
    Или са го задействали по плана КАЛ И КАСКЕТИ , защото ДуПиСи определят какво ще играе кратунестия чалгар.
  • 143 В. Иванов

    6 2 Отговор
    Вземи се скрий г.н.о.м. върлинест. Палячото на мутрите слугата на Доган.
  • 144 Куиче

    2 1 Отговор
    На каишка нещо да кажеш за банката,в която Каримански раздава на клошари по 1милион за разкош или банката, която раздаде над 60 милиона от парите за магистрали .Кога БНБ и прокуратурата ще направят ОДИТ на тази герберска, сикаджийска банка и на твоята фирма.Слугинаж долен.

    Коментиран от #149

  • 145 Куиче

    1 1 Отговор
    На каишка нещо да кажеш за банката,в която Каримански раздава на клошари по 1милион за разкош или банката, която раздаде над 60 милиона от парите за магистрали .Кога БНБ и прокуратурата ще направят ОДИТ на тази герберска, сикаджийска банка и на твоята фирма.Слугинаж долен.
  • 146 Куиче

    3 1 Отговор
    На каишка нещо да кажеш за банката,в която Каримански раздава на клошари по 1милион за разкош или банката, която раздаде над 60 милиона от парите за магистрали .Кога БНБ и прокуратурата ще направят ОДИТ на тази герберска, сикаджийска банка и на твоята фирма.Слугинаж долен.
  • 147 Сватба

    1 0 Отговор
    КумРумен С+Б 398
  • 148 Валя

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Чичо Сам":

    Не ви карат на сила. Не искате да гледате?! Ами, не плащате и готово.
  • 149 Не е нужно

    3 1 Отговор

    До коментар #144 от "Куиче":

    три пъти да повториш лъжите и простотиите с интелект на първолак, за да разберем, че кирил петков е лъжец, плащащ за лъжи, слуга на мафия и вреден за България! И един път стига!
  • 150 Другият един

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Запознат":

    Нищо няма да обясни щото никой няма да го пита Обикновено питат кокошкари те За такива като този правят комисия И по нататък знаем процедурата Комисията няма достатъчно доказателства или главния свидетел е в неизеестност
  • 151 Баце

    1 0 Отговор
    Поганците изедоа котараците, Славитая поговорка е за теб !!!
  • 152 Цуца

    0 2 Отговор
    Славчооооо, нЕмаш думата, КОЙ подкрепи кампанията на ИТН, та коментираш другите партии. Ако биха ви подкрепили щяхте да запеете друга песен, ама те не са лъжица за вашата чалгаджийска уста
  • 153 ТОЙ

    2 1 Отговор
    Тези дарения трябва да се разследват! Освен това трябва да се разследва защо С.Т. не направи отчет за финансовото си състояние пред Сметната Палата. Също така да се разследва и как така изведнъж рекламодателите в телевизийката му се увеличиха рязко и многократно след като той бутна последното редовно правителство!!!

    Коментиран от #154, #155

  • 154 Ами да разследват

    3 0 Отговор

    До коментар #153 от "ТОЙ":

    Ама кой ще разследва тези платени простотии на кирил петков, лъжеца и слуга на мафията?
  • 155 Определено

    1 0 Отговор

    До коментар #153 от "ТОЙ":

    А и се замисли дали баце това което декларира е истина? Другото е за сеир на народа
  • 156 бсфн

    0 0 Отговор
    Децата и жената на Атанас Атанасов даряват от соросоидна америка евроатлантика
  • 157 Валерко

    1 4 Отговор
    Славчу с всеки пост видимо подкрепя своите господари от ДПС и ГРОБ! И с всеки пост губи половината си поддръжници...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 итн/гроб/дпс

    1 0 Отговор
    итн са обслужващ персонал на гроб/дпс
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове