Last news in Fakti

9 Юли, 2023 20:55 2 372 131

Вицепремиерът Мария Габриел: Визитата на Володимир Зеленски показва, че новото правителство може да носи отговорност

  • мария габриел-
  • володимир зеленски-
  • николай денков-
  • продължаване-
  • герб-
  • украйна

Дали ще предоставим старото си въоръжение и боеприпаси на Украйна, а страната ни ще се сдобие с ново, Габриел коментира, че й се иска да не се смесват нещата

Вицепремиерът Мария Габриел: Визитата на Володимир Зеленски показва, че новото правителство може да носи отговорност - 1
Снимка: БГНЕС

Визитата на Володимир Зеленски, който за кратко време посети четири държави, започвайки от България, е силен знак, че на България се гледа като на доверен и предвидим партньор и че новото правителство може да носи отговорност. Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в телевизионното предаване „120 минути“, съобщава БТА.

В момент, в който Украйна се бори за своята независимост, за териториалната си цялост, отговорното поведение е не само да изразяваш подкрепата си, а и да бъдеш последователен в нея и да посрещаш предизвикателствата, включително и в най-трудни моменти, допълни тя.

В отговор на въпрос дали има дипломатическа символика в това, че домакинството на срещата, което беше оказано на президента Зеленски от българския премиер акад. Николай Денков, Габриел припомни, че по време на посещението бяха подписани две декларации - за евроатлантическата интеграция на Украйна и Меморандум за разбирателство в областта на енергетиката. В областите, за които ние говорихме за задълбочаване на сътрудничеството, е отговорна изпълнителната власт, посочи Габриел. Трябва ясно да кажем, че е важно България да изпраща сигнал, че може да говори в един глас така, както го правят парламентът, правителството и президентската институция, каза още тя. Ние сме силни, когато говорим в един глас, допълни Габриел.

Габриел коментира и казаното вчера от вицепрезидента Илияна Йотова, че огънят срещу президентската институция цели да отнеме вниманието на българската общественост от това какво точно е поело българското правителство като ангажимент към президента Зеленски. Вицепремиерът Габриел каза, че много би ѝ се искало, когато в публичното пространство се казват думи, те да не дават дори и идея, че това е свързано с дезинформация, защото става въпрос за България и българското общество. „Българското правителство говори в едни глас, за нас водещ е принципът, който е принцип в декларацията на Народното събрание – може да ни бъдат поискани неща, но те ще имат за последствие ясен принцип според това какво имаме и най-вече – да не бъде застрашена сигурността на страната и боеспособността на българската армия“, каза още Габриел. Предстои да бъде направен анализ, да се види как ще бъде отговорено на исканията на Украйна и да запазим водещият принцип то да не застрашава сигурността на страната, допълни тя. По думите ѝ няма място за други интерпретации.

Дали ще предоставим старото си въоръжение и боеприпаси на Украйна, а страната ни ще се сдобие с ново, Габриел коментира, че ѝ се иска да не се смесват нещата. Когато си говорим за военна помощ, има три направления, като едното е свързано със запасите, второто – с общи обществени поръчки, третото – със законодателство, което тази седмица беше прието след тристранни преговори, свързани с производствения капацитет, посочи още Габриел. По думите ѝ несъмнено България е пропуснала времето за първото направление. Нека видим с второто какво ще съумеем да направим, така че да защитим своя стратегически национален интерес и най-вече да си дадем шанс да бъдем част от инициативата, която тази седмица беше окончателно договорена и която ще даде възможност, с финансиране от 500 млн. евро, на ЕС да разполага с ясна картина къде какъв производствен капацитет има, къде той може да бъде засилен и как това да бъде в полза и на държавите членки, и на позицията на ЕС в такъв тип конфликт, засягащ сигурността на всеки от нас, допълни Габриел. Във връзка с това дали България ще бъде компенсирана от ЕС Габриел посочи, че това е един от съществуващите механизми и зависи от нас как ще се възползваме от него.

Каквото и да бъде решението за това какво ще предоставим на Украйна, то ще бъде на взето на основата на анализ, който се прави от Генералния щаб, каза още тя.

В отговор на въпрос каква позиция ще изрази България по време на предстоящата среща на лидерите на държави от НАТО по отношение на присъединяването на Украйна към алианса Габриел припомни, че България подкрепя принципа на отворените врати още от 2008 г. На всички ни е ясно, че докато не е изпълнено условието страната да не бъде във война, няма как сега, в този момент, това членство да се случи, каза още тя. Въпросът е как ще работим заедно с Украйна, така че те да усещат цялостната и пълноценна подкрепа на алианса и затова едно от силните действия от срещата на върха ще бъде трансформирането на т.нар. комисия за сътрудничество с Украйна в съвет. На тази среща на върха Украйна ще седне на равни начала с останалите страни членки, за да си говори по-конкретно за отделните области, каза още Габриел.

Започва информационна кампания, организирана от Министерството на външните работи, в която ще се обяснява колко е важно добре да се разбира членството на България в НАТО. Ние не само споделяме предизвикателства, бидейки членове на НАТО, а оказваме и ключово влияние за начина, по който те ще бъдат решени, добави тя. Трябва да направим така, че членството ни в НАТО да бъде активно и да показва на останалите съюзници, че България е предвидим партньор, на който може да се има доверие, каза още тя.

Във връзка с падането на нидерландското правителство и дали това би се отразило върху прекратяването от страна на Европейската комисия на мониторинговия механизъм за България Габриел посочи, че процесът далеч не е завършил. Европейската комисия предлага на Съвета да се произнесе в началото на септември по отношение на прекратяването на механизма, което означава, че ще трябва да има решение, което да анулира решението от 2006 г. По думите ѝ това значи, че до 25 август Съветът също трябва да даде своето мнение. Излишен оптимизъм не е нужен, трябва да сме прагматични, допълни Габриел. За да продължим с приоритетите си – Еврозона и Шенген, ми се иска България да е активен, равностоен партньор, който не се оправдава, а задава посока и води със себе си факти, аргументи и резултати, каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продажен жираф

    131 2 Отговор
    и дрогиран фашист...

    Коментиран от #12, #52

  • 2 Хихихи..

    134 2 Отговор
    Като дойде време за "отговорност" ще си счупиш токчетата да бягаш,ха на бас!
  • 3 Галфон

    137 2 Отговор
    Показахте с каква лекота продавате интересите и бъдещето на България. Доказахте , че решенията ги вземат от американското посолство.
  • 4 Патока габриел

    131 2 Отговор
    Срам за българия

    Коментиран от #15, #73

  • 5 Русофил

    8 110 Отговор
    Браво на новото правителство. По-бързо уволнете назначените от руската лимонка Радев.

    Коментиран от #98

  • 6 Последния Софиянец

    107 4 Отговор
    В момента 100 000 българи в София на похода за мир и неутралитет и 1 млн в 50 града в страната.Но това явно не е новина.

    Коментиран от #11, #19

  • 7 Показа

    100 2 Отговор
    че новото правителство от национални предаътели, тайно му нареждат кой да кани! Показа, че продавате България отпадъци гнусни!
  • 8 ОТ ПОСОЛСТВОТО КАЗААА

    76 1 Отговор
    .............. КАК УСПЯХМЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕМ,................КАТО ВЕРНИ СЛУГИ.....!
  • 9 Българин

    85 2 Отговор
    Предатели
  • 10 Естествен Интелект

    81 2 Отговор
    На тая шията е по-дълга от белоноско....

    Коментиран от #48

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тя не е жираф

    62 2 Отговор

    До коментар #1 от "Продажен жираф":

    ами оня тирбушон е четири фута и три инча,затова го гледа отгоре..
  • 13 Гориил

    64 2 Отговор
    Тези на Запад, които вече смятат Зеленски за труп, може да искат да се отърват от него.
  • 14 Сократ

    88 3 Отговор
    Правителството доказа, че са американски подлоги.
  • 15 Естествен Интелект

    54 1 Отговор

    До коментар #4 от "Патока габриел":

    Не бъркай паток с гъска....Има разлика :)))))
  • 16 Марри маро

    86 2 Отговор
    Новото правителство показа че може да носи отговорност само пред посолството.
    А групиер ,шушумиденков и кокорчо се затвърдиха като национални предатели
  • 17 Новото правителство

    50 3 Отговор
    Да се готви за яки ш.....

    Утове
  • 18 ГЕРБ АКО

    40 5 Отговор
    СЕ ОТЪРВАТ ОТ БАРЦЕЛОНСКИЯ СТАВАТ НОРМАЛНА ПАРТИЯ...СЕГА КАТО ГИ ГЛЕДАМ НАПРАВО ГИ СЪЖАЛЯВАМ..ТИ ДА НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ КАКВОТО МИСЛИШ...КВАЧКА С ПИЛЕНЦА...

    Коментиран от #33

  • 19 Русофил

    6 32 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    По Первий съобщават за 5 милиона. Уточнете се бе.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Опааа

    39 1 Отговор
    Ах тая кО в . А!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пука ви за България ,,😠😠😠

    51 3 Отговор
    Носите отговорност и се страхувате единствено от посолството....Но иде Видовдан....
  • 25 аааааааааа

    54 3 Отговор
    Правителството ви работи против България! Вие сте най- голямата опасност за страната ни!
  • 26 М иро

    52 2 Отговор
    Жираф е подлога на краварите
  • 27 Гост

    38 0 Отговор
    Ко речи, ко? Ха ха ха, ама нека простите ви следват!
  • 28 Пха ха ха ха

    49 2 Отговор
    Новото правителство е продажно носи отговорност за окрайна не за България
  • 29 Те тая визита зелена

    42 1 Отговор
    Че ви издее чутурите....
  • 30 Опа

    59 1 Отговор
    Тази визита нищо не показва, освен че свалихте и последните гащи и все от народа. Трябва да се помага, но трябва да има и мярка. В тази държава има и бедни хора и деца, за които никой не го е грижа . Лесно се разсъждава, когато джобът ти е пълен, а помощите не ги вадиш от него.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Баце

    42 2 Отговор
    Типично изказване на парашутист иначе Клоуна носи, ама или щото консумира много качествена стока или верно много може да носи на бело.

    Коментиран от #47

  • 33 лустрациев

    35 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ АКО":

    гербавите са продукт на 33г ни "демократичен" преход,изваден от торбата с хитрини,то и затова не можем да станем нормална държава,както са и дпс,ндсв и някои други от масовката! само гражданска война,или някоя световна такава ще ни излекува! има и друг вариант: да станем я придатък на путин,я на ердо!

    Коментиран от #50

  • 34 Ъхъъъъъ тя така си мисли

    34 1 Отговор
    Че показва, че новото правителство може да носи отговорност=======показва единствено че сте идиоти, друго категорично не показва.
  • 35 Ъхъъъъ

    32 1 Отговор
    носи отговорност......носи си тая само кокалите и грозните парцали, друго НЕ носи
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Народа

    45 2 Отговор
    Не спряха да говорят за посещението на този наркоман.Все едно след тази визита българския народ цъфна и от най-бедния стана най-богат.А този смешен тра..рс с изкуствените зъби още не е започнала да се появява по телевизиите и омръзна с нищо говоренето си!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 продажна паплач

    30 2 Отговор
    " Отговорностите " как ги носихте , като папка с указания от посолството ли ?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Цццц

    29 1 Отговор
    Много странно творение - нито е керкенез, нито е костеница, нито е жираф - някакъв хибрид, с хибридно чувство за отговорност...Хуманоид от бъдещето минало...

    Коментиран от #77

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чудо мир

    28 1 Отговор

    До коментар #10 от "Естествен Интелект":

    Тая ако си подреже косата или вдигне на ,,кок" ще е голяма карикатура...
    Не ,че и сега не е:)))

    Коментиран от #63

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "лустрациев":

    За нищо на света на Ердо! С всеки друг да, без западните лекета и марионетки.

    Коментиран от #54

  • 51 Гачо

    30 2 Отговор
    Божее,тази анти жена и оня анти мъж Денков са най безличните същества ставали премиери на България някога!
  • 52 Агата Кристи

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Продажен жираф":

    Мнооого, много си под нивото и.

    Ти си МИНУС безкрайност, ТЯ е ПЛЮС БЕЗКРАЙНОСТ..
    Факта, че си и комунист. ... не си за коментар !

    Коментиран от #102

  • 53 Мирослав

    23 1 Отговор
    Днес стана ясно, че украинските нацисти са се опитали да ударят Смоленската атомна централа с преправени ракети С-200 за обстрелване на наземни цели, а не въздушни. Същите такива са предадени от нашето профашистко правителство начело с ПП и ДБ на украинците и предстои да бъдат предадени още. Пак с такива е атакуван отново и Кримският мост. Всички ракети за щастие са свалени , но България вече е официален основен съучастник в терористичните действия на фанатизираните натовски и украински нацисти обстрелващи ядрени централи и мирни хора. Ето за тази "отговорност"ви говори марионетката Мария Габриел , ние вече сме отговорни терористи .
  • 54 ссср умре

    2 12 Отговор

    До коментар #50 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    ами то не останаха много,само сал един путлер с москвич!
  • 55 куха позьорка

    16 1 Отговор
    Сега стана ли ви ясно кво е имал пред вид Буци с Пунта Мара и е бил прав .
  • 56 Венсеремус

    17 0 Отговор
    Началото на новият свят без западните военолюбците.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ПРОКОПИ

    15 0 Отговор
    Мичето сега Мария Габриел ли се казва или това са двама човека. Ако първият е Мичето, вторият кой е? Ти да видиш.
  • 59 12212

    17 0 Отговор
    В най скоро време ще ви приключи жалкото съществуване-защото душевно,вече сте умрели
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Сандо

    14 0 Отговор
    А може ли да носи на бой?
  • 62 Гаргамел се прави на отворена, но

    22 0 Отговор
    Проста краварка от долния ъгъл! Гаргамел днес ходи ли на Козяк за да знаеш какво да мислиш и правиш?
  • 63 Естествен Интелект

    9 0 Отговор

    До коментар #48 от "Чудо мир":

    Слага шалчета при началници :)))))))( Намери снимки....
  • 64 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    17 0 Отговор
    Пред американското посолство ли?
    Защото отговорност към народа явно не носите!
    И стига си приказвала с лозунги и заучени фрази!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тая кривата

    17 0 Отговор
    Нямя място в България
  • 67 Гай Турий

    17 0 Отговор
    Да, ще носите наказателна отговорност за масово предателство. Калайдисани с козя мас картуни.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 М3 голд

    17 0 Отговор
    Боже, прибере си вересиите!
    Имаше такова Мирово искане.
    И сега: една случайно омъжена българка за един подходящ глобалист французин, беше поставена на подходящ пиедестал. И тя си помисли, че е светая светих и управлява процеси. Нищо не може да управлява. Затова и Урсула побърза да се освободи от нея. И от там: всичко в този случай статия за ролята на МВнР е пожелание и изграждане на имидж. Това е истината
  • 70 ........

    15 0 Отговор
    Да,давайте да стрелят там по атомни централи,да се завърти една ядрена война и да станем на пепел всички тука...откачалки!!!
  • 71 Хммммм

    12 0 Отговор
    Володимир Зеленски по рождение е Владимир ! Като минава границата не му ли поискахте паспорта а? Или в кашон през товарна мина ? Владимир му е истинското име а ако решите и Айше иначе може да го пишете
  • 72 Мария Габриел

    16 0 Отговор
    Доста нелепо същество се оказа. Да не повярва човек чак.
  • 73 хитлер

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Патока габриел":

    Знаете от къде е тази жирафка.Какво очаквате от този ентос? Те така са оцеляли през годините с предателства и угаждане на по силните. Не се застава зад кон и пред помак.Коня ще те ритне а по...ка ще ти забоде нож в гърба.

    Коментиран от #89

  • 74 Българин

    12 0 Отговор
    Хайде стига вече с тоя Зеленски,прекалите вече.80%от българите не ни интересува.Той да си гледа Украйна,а ние България.От сутрин до вечрр пишете само за Зеленски.Оставете го да си гледа войната.
  • 75 1111

    12 0 Отговор
    Не оръжия,дрога трябва да му дадете.Дрогиран беше и в България,ако се съди по поведението му на срещата с президента.
  • 76 цццц

    12 0 Отговор
    Проста и убита лейка .българите ще си купят ново оръжие . Тоя беден народ постоянно го тормозят ,откачен бок л ук .
  • 77 123

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Цццц":

    Чиста пума.
  • 78 ноам

    10 0 Отговор
    Не знам какво роказа,но доказа,че грозна и тъ...па Хаджи Димовска пръчка предател не ке е раждала.Абе ти и Плевнята не сте ли от една утроба.Отрова непотребна.
  • 79 Българка

    13 0 Отговор
    Тази Габриел била голяма кощрамба,като самоходен скелет.

    Коментиран от #113

  • 80 торс

    7 0 Отговор
    Доказа,че ти,декоглу и табаревич първи ще увиснете на примката,другите няма да имат очи да ви видят.
  • 81 ДАААА

    11 0 Отговор
    БЕЗДАРНА ТРАГИКОМЕДИЯ СМЕ.СРАМ!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 гост

    6 0 Отговор
    И да духа таратора нищо друго
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Запознат

    7 0 Отговор
    Само незнам кой изглежда по-нелепо тая или оная урсула
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Джоко

    5 0 Отговор
    Пак е прекалила с бобената салата и бозата....
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО

    5 0 Отговор
    НАДУШВА КОМИСИОН ОТ РЕАКТОРА, ЗА КОЙТО НЕ СТЕ ДАЛИ И 1 СТОТИНКА ДОСЕГА :)
  • 91 гост

    7 0 Отговор
    Фашисти долни последната ви свещ да е....ба
  • 92 поне поприкривай глупостта си и не плющи

    7 0 Отговор
    Като за " джентълменско " споразумение между наркоман и мафиот съгласувано с посолството , направо си е добре с носенето на отговорностите , които от горе на всичко и предстоят . , накога , друг път , ако въобще дойде от някъде читав човек в управлението на тая клета държава , или населението ептен превърти и хване за каквото му падне под ръка .
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Габриел

    11 1 Отговор
    Е "лидер" бре ! Не я ли виждате каква лидерска осанка има само? Сгърбена анорексична женица омотана с някакъв син парцал. И това нищожество ще представлява България пред света моля ви.....лидер е, от най големите....

    Коментиран от #97

  • 95 Дааааааам

    7 0 Отговор
    Селяндурката Гаргамел казва, ЧЕ незаконното, нелегитимно правителство - узурпирало с измама властта, подлежи на следствие, наказателно разследване, присъда и доживотен затвор за антибългарска дейност в полза на чужда държава.
  • 96 Али Турчинът

    3 0 Отговор
    Кога ще правите чистки?
    Нали това правителство, съществуват за чистки.
    :)))

    Коментиран от #99

  • 97 то от носенето на отговорности и е

    7 0 Отговор

    До коментар #94 от "Габриел":

    Освен мозъчно има и гръбначно изкривяване .
  • 98 Равносметка

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Русофил":

    А ние и не се съмняваме, че новото правителство е поело различни атлантически ангажименти и с отговорност започва да ги реализира: 1) Всичко за фронта, всичко за победата на Украйна; 2) Ликвидиране на руската ядрена енергртика в България; 3) Пълен ангажимент с присъединяване на Западните Балкани в ЕС, никакви пречки за РСМ; 4) Отказ от национална валута, за разлика от Полша, Чехия и Унгария и бързо приемане на еврото; и .т.н.
  • 99 джентълменско споразумение

    4 0 Отговор

    До коментар #96 от "Али Турчинът":

    Към момета чистенето предвижда изпиране на Тулупа , той пък ще им крепи конструкцията
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ПРОДАВАМЕ

    11 0 Отговор
    Остана ли още нещо да продавате.
    Народа го продадохте отдавна......
  • 102 Я па тая!

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Агата Кристи":

    Мъдра си като на@gnet0 баба му. Козяшка тиня.
  • 103 Аз съм от ссср

    7 0 Отговор
    Ти и долните ти кажи ще дадеш ако ти кажат.ПРОДАЖНИЦИ.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Аз съм от ссср

    4 0 Отговор
    Ще се камерите по колелата на самолетите като във Афганистан.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 00000000

    9 0 Отговор
    Тази като я видя как изглежда и веднага се сещам че цялата ни държава изглежда така болезнено жалка.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Бах

    5 0 Отговор
    Само да попитам тоя Владимир Кличко е бивш шампион по бокс и този Алексндър Усик,а тия Володимир и Олексндър кви се водят?
  • 112 ттт

    6 0 Отговор
    Посещението на еуглената показа, че новото правителство може да дава дуупе.
  • 113 Сечко

    9 0 Отговор

    До коментар #79 от "Българка":

    Видяхте ли я като го посрещна на летището?
    Подаде му ръка и след това ходеше след него, а тоя пък се изхлузи напред като дирибей, се едно си е у дома си. Никакво уважение към домакинята (жената). Просто не можех да повярвам на очите си. Не съм виждал представител на чужда държава така свойски да се държи - капчица уважение няма този шут. Срам ме е че този скукундрил представлява България. Боже, Боже прибери си версиите!
  • 114 тази неугледна

    4 0 Отговор
    дългошиеста и неприятна физиономия до този неадекватен шмъркал - и те ИМАЛИ ОТГОВОРНОСТ.
    Нямат. Нямат и мисъл в главата.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Мнение

    5 0 Отговор
    Оф че е неприятна тази Мария Габриел! Е намирам нищо женствено в нея!
  • 117 Али Турчинът

    3 0 Отговор
    Тази е нова ,не знае как да се обръща..
    След 6 месеца ,ще я видите.
    Кой..но кого, дава, с подкрепата..
    Тази жена е таралеж..
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Пригожин

    5 0 Отговор
    Хайде вече да спрете да лансирате този нарко ман по новините че малко взе да писва тази гъ золизница
  • 120 Боже при бери си версиите

    4 0 Отговор
    Тъп, по-тъп, Банкята, Марта и Денков
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Надя Драганчева -Тутракан

    0 0 Отговор
    Полицията в Тутракан бие,съдът на чело със съдиятя Георги Георгиев в Тутракан -крие,потулва цялата истина за моят бит син.Прокуратурата казва-трай коньо за зелена трева. Ох трагедия голяма,държава няма! Ах,трагедия голяма правосъдие няма! Възмездие-2023г.
  • 124 Надя Драганчева -Тутракан

    0 2 Отговор
    Слава на УКРАЙНА!
  • 125 Донки Хот и Сан Чопанса

    3 0 Отговор
    Показа че сте продажници.
    Не че ние не го знаехме де.
  • 126 1253

    3 0 Отговор
    Правителството е много добро по премахване на политически опоненти, по разказване на митове и басни на народа за светло и богато бъдеще в страна с върховенство на закона, справедливост за всеки и равен старт, с големи обещания за възмездие на окралите страната.И правителството е най-известно с нищо правене, и много говорене за хвърляне на прах в очите на тези които са ги избрали, че вършат някаква работа.
  • 127 дядото

    3 0 Отговор
    доказа че може да носи отговорност пред западните си господари и че няма никаква отговорност за съдбата на българия и народа
  • 128 А това

    3 0 Отговор
    правителство може ли да носи на бой? Щото това се очертава за него в обозримото бъдеще, ако продължава така...
  • 129 Ама сериозно ли?

    0 0 Отговор
    Ко? Не?
  • 130 Показа

    0 0 Отговор
    Че е продажно
  • 131 Васко Делчев

    0 0 Отговор
    Тази е пълна нула.....Може ли подобни гумени хора с чужди фамилии (Габриел) да стоят на върха на държавата ни!!!! По-голямо дъно държавата ни никога не е достигала. Намираме се в най-унизителното състояние от съществуването на третата ни държава - чужди посланици на сатаниска държава да ни определят министрите и хората по върха..... Това е върховно унижение- А тези инсталираните са абсолютен срам за държавата ни.... Жалко състояние.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове