19 Май, 2014 14:44 2 271 6

Пореден депутат на Борисов отива в "България без цензура" /Обновена/

  • ббц-
  • бареков-
  • маргарита попова-
  • служебен кабинет-
  • даниел георгиев-
  • борисов-
  • депутат-
  • българия без цензура

Бареков: Маргарита Попова - премиер на служебен кабинет

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков. Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без цензура".

Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града. "Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ – и психически, и физически", обясни лидерът на ББЦ.

"Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още той.

Лидерът на ББЦ съобщи, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

По-късно от ГЕРБ заявиха: "Към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на Парламента не е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев. От ПП ГЕРБ са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

Към 18,00 часа пък от Народното събрание потвърдиха новината, като заявиха, че Даниел Георгиев днес в 17:10 часа  е депозирал писмо в деловодството на парламента, в което заявява, че напуска групата на ГЕРБ.

Вицепрезидентът Маргарита Попова е подходяща за служебен премиер, тъй като е консенсусна личност. Такова мнение изрази лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

"Мисля, че г-жа Попова е достоен вариант за служебен премиер. По този начин тя може да се отърве и от нежеланото си съжителство с Росен Плевнелиев", коментира той.

Бареков отново разви идеята си за съставяне на служебно правителство, определено от партиите, спечелили евровота, а Плевнелиев само да подпише указа за назначаването му. "Попова е разумният човек в президентството и трябва да убеди Плевнелиев, че е добре да приеме предложението на ББЦ", заяви Бареков.

"Чух, че вчера Плевнелиев се е назовал като президент на енергийната ефективност. Ще му кажа, че енергийната ефективност не се състои само в смяната на дограмата, а в подобряване на енергийната ефективност на българската индустрия и предприятия“, посочи лидерът на ББЦ.

"Плевнелиев казал също, че е министър на трите магистрали. Това означава, че той не е бил никакъв министър, защото в България няма три магистрали, а само една, която е построена наполовина от др. Тодор Живков", категоричен е лидерът на ББЦ.

Следващото управление няма да е престъпно, тъй като ще гарантирам на хората, че Росен Плевнелиев и хората около него ще бъдат разследвани от прокуратурата за злоупотреба с обществени средства, посочи Бареков.

Той заключи, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е избягал от пряк сблъсък с него във "Всяка неделя", поради което ще го чака днес на площада в Сливен. "За да си кажем в очите истината за неговото престъпно управление", добави Бареков, който вчера разкри, че Борисов заплашил бизнеса в Града на стоте войводи да не подкрепя "България без цензура", защото ГЕРБ се връщал на власт.

Борисов прави кампания в нелегалност, констатира Бареков. "Борисов се крие по клубове и не се среща с хората. За разлика от него, аз всеки ден съм в центъра на някои български град и след това отивам в пълни зали и театри", категоричен е лидерът на ББЦ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адриана Николова

    1 1 Отговор
    Ами не е лоша идея. Попова ще е по-адекватна от сегашния премиер. Както е по-адекватна и от президента.
  • 2 Камен Здравеняков

    0 1 Отговор
    Като се замисли човек, има известна логика в думите на Бареков!
  • 3 Димитър Кирев

    0 1 Отговор
    Аз съм "ЗА". Плевнелиев доказа, че не е стока.
  • 4 Daniel Ivanov

    1 0 Отговор
    Плевнелиев е национален предател! Трябва да бъде съден.
  • 5 Монго

    1 1 Отговор
    Просто не ми го побира акъла, как е успял да върти бизнес и да направи парички нашия скъп президент. Ама той и Роуън Аткинсън в ролята на мистър Бийн "мяза" на идиот...
  • 6 Vladimir Pavlov

    0 0 Отговор
    Дотук петима. Вие хора елементарно чувство за достойнство нямате ли? И какви снимки сложили - метъл, работник и сянка в тъмното.
    Както казва един известен българин: "А вий....вий сте ид..ти!"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове