Last news in Fakti

4 Април, 2014 13:04 3 077 0

Трима АйБрокери наградени с 5-дневна екскурзия до Рим!

  • айброкери-
  • награда

Златка Томева (София), Симеон Тачев (София) и Георги Лалов (Велико Търново) бяха отличени с титлата „АйБрокер на годината“ по време на „iWards 2013“, организирани от iBrokers Недвижими имоти. Наградите се присъждат за отлични резултати в обслужването на клиенти, личностно развитие на консултанта и принос към развитието на компанията. В знак на  благодарност и признателност, АйБрокерс награди тримата победители с почивка във вечния град – Рим! Традицията победителите да почиват в чужбина спази и офиса на АйБрокерс в Бургас, които наградиха топ консултантите си с екскурзия до Париж в началото на март.

„В нито един момент през годината не забравях,че са важни единствено хората. Те ми се довериха, а аз им отговорих с професионализъм – без компромиси, с честност и лоялност”, разкри рецептата си за правилна работа Златка Томева¸ партньор и носител на наградата за втора поредна година в отдел „Продажби“.

„Формулата е труд, постоянство и спазване на стандарта в компанията ни. Хубавите работи стават бавно. Иска се търпение, вяра, много усилия и нещата се случват“, сподели „АйБрокер на годината“ в отдел „Наеми“ Симеон Тачев, който спечели и наградата за „Развитие на годината“.

„Най-големият комплимент за мен като i-брокер, са клиентите, които се връщат при нас. Огромно е влиянието на мениджърския екип, тяхната визия и политика за правене на бизнес, свободата и инициативата, към които подтикват i-брокерите, и в частност мен”, допълни Георги Лалов, победителят от офис КаунтиАйБрокерс в гр. Велико Търново.

„Доволните клиенти са резултат от личната отговорност на нашите качествени  консултанти, високите ни стандарти и уникалната култура на офиса. Вратите ни  винаги са отворени за брокери, които искат повече знания, възможности и по-добър живот. Пример за това са хората със значката на АйБрокерс“, отбеляза Щелян Калчев, управител и съсобственик на АйБрокерс Плюс.

Георги Янков, управител и съсобственик в АйБрокерс Плюс сподели: „Ние истински ценим и подкрепяме нашите брокери. Колегите ни на първо място са прекрасни хора, а след това и отлично подготвени професионалисти, които поставят интереса на клиентите  си преди всичко. Това е причината да отбелязваме значителен ръст в резултатите ни за поредна година.“

iBrokers е българска компания, изградена от професионалисти с доказанирезултати и световен опит. Тя е най-прогресивният и бързоразвиващ се бранд в сектора  „недвижими имоти“ в страната. Запо-малко отгодина на пазара в София, АйБрокерс Плюс се наложикатопървиятизбор на клиентапринужда от професионалист в сферата на недвижимите имоти и предпочитан партньор в работата с други агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА