Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 21:15 3 692 6

Българска агенция за недвижими имоти отново сред най-добрите в Европа

  • luximmo-
  • награда-
  • european property awards

За втори път в 15-годишната си история Luximmo официално се нареди сред най-добрите агенции за недвижими имоти в Европа

Българска агенция за недвижими имоти отново сред най-добрите в Европа - 1

На 27.10.2022 се състоя церемонията по връчването на European Property Awards, част от International Property Awards - най-престижният световен форум в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и недвижимите имоти. Събитието се проведе в хотел Royal Lancaster, Лондон.

Luximmo получи три големи отличия - Най-добра агенция за недвижими имоти в България, Най-добър сайт за недвижими имоти в България и 5-star Winner. Призовете бяха приети от управляващия директор на агенцията Невена Стоянова и Ралица Караджова (мениджър "Комуникации").

Luximmo се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година, когато отново спечели 5-Star Winner за Най-добра агенция за недвижими имоти в България.

Журито на European Property Awards се състои от 80 независими експерта, а председатели са Lord Caithness, Lord Best и Lord Waverley, членове на Камарата на лордовете в Парламента на Великобритания. Форумът има 29-годишна история и отличава най-добрите професионалисти в сферата на архитектурата, дизайна и недвижимите имоти по цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    9 0 Отговор
    Luximmo, Credissimo - има ли прилика в имената?
  • 2 Хахо

    11 0 Отговор
    Никъде не виждам задължителния за този случай надпис "платена публикация" или "реклама"...
  • 3 187

    6 0 Отговор
    Абе плащат ли ви постоянно да ги промотирате?
  • 4 Експерт

    3 0 Отговор
    Русата става за бръмчане
  • 5 До експерт

    2 0 Отговор
    И тъмната не е зле
  • 6 Мучо

    0 0 Отговор
    Абе много лордове много нещо бе, един по-нормален гей няма ли...